Kysymyksesi Oinas-yhteensopivuudesta, vastattu

piirre-aries-merkki-horoskooppi

He rakastavat voittaa, he rakastavat loistaa, he rakastavat nousta ja liikkua: he ovat Oinas .

Oinas on ensimmäinen eläinradan merkki, jota hallitsee Mars ja joka on kaadettu tulen elementtinä. Sillä aikaa saatat olla tietoinen Oinasin yleisistä persoonallisuudesta , saatat ihmetellä kuinka Oinas maksaa romanttisissa suhteissa muihin astrologisiin merkkeihin .Jos kysyt itseltäsi, mihin Oinas on yhteensopiva suhteiden suhteen, jatka lukemista: piirrämme täydellisen kuvan Oinas-yhteensopivuudesta muiden merkkien kanssa kattamalla seuraavat tässä artikkelissa:

  • Oinas ydinpiirteet
  • Mikä tekee Oinasista hyvän ja huonon ottelun
  • Oinas-yhteensopivien merkkien sijoitus vähiten yhteensopivimpiin (jotta voit tietää Oinas-parhaan ja Oinas-huonon ottelun)
  • Neljä avainkokoa Oinas-yhteensopivuuteen

Jatka lukemista oppiaksesi kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Oinas-yhteensopivista merkeistä!

body-race-start-racing-kilpailu-kilpailukykyinen

On paljon opittavaa siitä, mitä tarkoittaa olla Oinas. (Kuten, tiesitkö, että he ovat todella kilpailukykyisiä?)

Oinas ydinpiirteet

Ennen kuin puhumme Oinasin yhteensopivuudesta muiden merkkien kanssa, sinun tulisi tietää vähän siitä, mitä tarkoittaa syntyä Oinasmerkin alla.

Ensimmäisenä eläinradan merkkinä Oinas kulkee päivät 21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta. Oinas on päättäväinen, seurallinen, itsevarma, intohimoinen ja erittäin motivoitunut . Tämä palomerkki on myös kardinaali, jota hallitsee punainen planeetta Mars, joka on nimetty Rooman sodan jumalaksi.

Kuten heidän symbolinsa, oinas, Oinas sukeltaa holtittomasti hylkäämällä kaikki uudet kokemukset, haastavat tilanteet, kilpailut tai konfliktit. Tämä luottamus ja intohimo vetää toisia heidän luokseen ja antaa heille komennon ystäväryhmistä, joukkuetovereista tai työtovereista.

Kääntöpuolella Oinasin härkäpäiset tapat jättävät vähän aikaa ja tilaa yksityiskohtien käsittelyyn, mikä tarkoittaa, että he joskus toimivat ennen kuin ajattelevat.

st. Maryn yliopisto Kaliforniassa

Huolimatta alttiudestaan ​​vihaisille purkauksille, kun asiat eivät mene omalla tavallaan ja päättäväisyydellä tyhmyydelle, Oinas on upeita kumppaneita niille, jotka etsivät spontaanisuutta, intohimoa, yksilöllisyyttä ja säälimätöntä optimismia .

Mutta luota meihin: on paljon enemmän opittavaa siitä, mikä tekee Oinas-punkista. Varmista, että tutustut täältä täydelliseen oppaasemme Oinasin ominaisuuksiin, kykyihin ja persoonallisuuksiin.

keho-pari-kumppani-ystävä

Oinasin lähtevä luonne ja seikkailunhalu voivat tehdä heistä todella suosittuja. Mutta he pyrkivät etsimään ystävältä tai kumppanilta melko spesifisiä asioita, kuten älykkyyttä, elämän rakkautta ja kykyä keskittyä.

Mikä tekee Oinasista hyvän ottelun?

Paras tapa tunnistaa Oinas parhaaksi otteluksi on tarkastella keskeisiä luonteenpiirteitä, jotka Oinas löytää houkuttelevalta kumppaniltaan. Jos mietit, 'Kenen kanssa Oinas on yhteensopiva', lue lisää saadaksesi lisätietoja!

Ominaisuus 1: Intohimo

Oinas rakastaa tasavertaista kumppania, joka lähestyy useimpia asioita elämässä paljon intohimoisesti tähtimerkit, joilla on samanlainen ilo elää ovat yleensä hyviä otteluita Oinas .

Koska Oinasin intohimoinen luonne voi tuntua joistakin hieman voimakkaalta, Oinas tuntee olevansa turvallinen ja ymmärretty suhteissa niihin, jotka pystyvät vastaamaan intohimoiseen voimakkuuteensa. Kun Oinasin intohimo kohtaa lämpimän sydämen ja hyväntahdon, kipinät voivat todella lentää.

Ominaisuus 2: Intellektualismi

Vaikka Oinas ei itse ole erityisen tunnettu intellektuellisuudesta, tämä on piirre, jota he yleensä arvostavat romanttisessa kumppanissa. Oinas rakastaa kohdata uusia ideoita, joten tähtimerkit, joilla on älykkäämpi luonne, voivat olla kiehtovia Oinasille . He saattavat nähdä kumppanin älyllisyyden uusien seikkailujen ja mahdollisuuksien lähteenä, mikä voi pitää Oinasin kiinnostuneena pitkällä matkalla.

Olla kumppanin kanssa, joka on enemmän ajattelija, voi myös pitää Oinas kurissa, kun heidän impulsiivisuus menee käsistä . Romanttiset kumppanit, jotka voivat näyttää Oinasille erilaisia ​​loogisia vaihtoehtoja tai ehdottaa vaihtoehtoisia valintoja, voivat auttaa pitämään heidät raiteilla ja ongelmista.

Ominaisuus 3: Avoimuus

Oinas tunnetaan avoimuudestaan ​​ja rehellisyydestään, ja he rakastavat nähdä näiden piirteiden vastaavan romanttisessa suhteessa. Oinas kamppailee ymmärtääksesi ihmisiä, jotka ovat passiivisia, salamyhkäisiä tai epäselviä heidän tarpeistaan ​​ja toiveistaan. Siksi tämä tähtimerkki vetää muita, jotka ovat valmiita asettamaan ajattelunsa ja tuntemuksensa avoimeksi .

Vaikka Oinas kaipaa avoimuutta romanttisissa suhteissa, he haluavat päästä suoraan asiaan, kun he paljastavat sieluaan. Oinas arvostaa kumppania, joka ei pilkkaa sanoja, ja maksaa takaisin romanttisen kumppanin selkeyden luontoissuorituksina. Näitä intohimoisia ihmisiä ei voi lyödä pensaiden ympärillä!

keho-seikkailu-ajattelu-vaellus

Rakastatko seikkailua? Sitten saatat olla hyvä kumppani Oinas.

Ominaisuus 4: Jännitystä

Oinas etsii seikkailukumppania romanttisista suhteistaan. Ihmiset, jotka ovat siellä saavuttamassa, kilpailemassa ja kokeilemassa uusia asioita, kiinnittävät Oinas silmän.

Ihmiset, joilla on paljon adrenaliiniharrastuksia - kuten moottoriurheilu tai vuorikiipeily - voivat olla hyvä ottelu Oinasille. Vastaavasti joukkuetoveri tai työtoveri, jonka kanssa Oinas näyttää aina kilpailevan kärkipaikasta, voisi todella tehdä harmonisen ottelun. Toisin sanoen, ihmisiä, joilla on yhtä vahva halu saavuttaa ja kokea uusia asioita kuin Oinas pystyy pysymään heidän kanssaan!

Ominaisuus 5: Silmä yksityiskohtiin

Oinasilla on vahva päättäväisyys saavuttaa tavoitteensa. Vaikka Oinasilla on intohimo ja halu mennä sydämensä toiveiden mukaan, Oinas voi joskus jättää huomiotta tärkeät yksityiskohdat, jotka voivat tehdä tai rikkoa heidän menestystään. Siksi kumppani, jolla on silmää yksityiskohtiin, voi olla valtava etu härkäpäälliselle Oinaselle.

Muista, että kumppanit, jotka ovat liian keskittyneet pieniin yksityiskohtiin, voivat joutua Oinasin hermoihin. Mutta kumppani, joka voi auttaa Oinaa näkemään suuren kuvan ilman niiden ojentaminen on täydellinen ottelu!

runko-pari-taistelut-3

Oinasilla on vahva persoonallisuus, joten huono ottelu voi tehdä molemmista ihmisistä kurja. Näin Oinasin tulisi välttää ystävänsä tai kumppaninsa kanssa!

Mikä tekee huono ottelun Oinas?

Aivan kuten on ominaisuuksia, jotka ovat ihanteellisimpia Oinasin parhaan ottelun saamiseksi, on ominaisuuksia, jotka eivät vain haaveile Oinasin korkean intensiteetin persoonallisuuden kanssa. Tässä ovat asiat Oinas älä haluavat kumppanin!

Ominaisuus 1: Rakkauden pakkomielle

Oinas elää seikkailun, jännityksen ja spontaanisuuden vuoksi. He etsivät uusia kokemuksia, mikä tarkoittaa ne edellyttävät myös tiettyä joustavuutta kukoistamaan.

Kielto Oinasin jännitystä tavoitteleville tavoille? Pakkomielle rakenteen kanssa. Romanttiset kumppanit, joiden elämän on noudatettava tiukkoja suunnitelmia, tiukkoja aikatauluja ja tiukasti jäsenneltyjä päivittäisiä rutiineja, voivat turmella Oinas ja haitata heidän halustaan ​​mennä virtauksen mukana. Joudut jatkuvasti tukahduttamaan heidän elämänhaluaan tällä hetkellä voi tuoda esiin Oinasin surullisen luonteen, joten kumppani, joka on pakkomielle elää hyvin jäsenneltyä elämää, ei ole hyvä ottelu Oinasille.

Ominaisuus 2: Herkkyys

Jos tunnet Oinasin, tunnet heidän sitoutumisensa olemaan suoraviivainen, avoin ja rehellinen. Luultavasti tiedät myös, että vaikka ne tarkoittavat melkein aina hyvin, Oinasin totuuden puhuminen voi joskus aiheuttaa loukkaantuneita tunteita. Oinas ei välttämättä aio tiputtaa varovaisempien ystäviensä tunteiden ympärille!

Kun ystävä, perheenjäsen tai kumppani reagoi Oinasin suoraviivaisuuteen kyynelillä tai hemmottelulla, Oinas pyrkii hämmentymään ja vetäytymään. Tämä palomerkki arvostaa paksunahkaisia ​​ihmisiä, jotka vastaavat voimakkaasti Oinasin julmaan rehellisyyteen . Oinas on valmis ottamaan mitä he antavat, reagoimaan positiivisesti kumppanin työntöön tai suoruuteen. Oinas ei pidä siitä, että heidän on kompromissi heidän rehellisyydestään ja suoruudestaan ​​tippaamaan toisen ihmisen tunteiden ympärille.

Ominaisuus 3: Passiivisuus

Oinas-elämän motto on 'liikkeellä', joten romanttiset kumppanit, jotka elävät kodin elämää, eivät tartu tähän tähtimerkkiin. Oinas haluaa olla liikkeellä ja harjoittaa seuraavaa toimintaa, haastetta tai kilpailua. Romanttisissa suhteissa Oinas rakastaa olla kumppanin kanssa, joka on juuri siellä heidän kanssaan jahtaamassa seuraavan suuren jännityksen jälkeen. Siksi ihmiset, jotka itse diagnosoituvat sohvaperunaksi, välttävät paremmin romanttisia suhteita Oinasiin.

Ominaisuus 4: hidas tahti

Samankaltainen kuin Oinas suvaitsemattomuus toimettomuuteen on heidän pidättymisensä hitaasta tahdista. Jotkut tähtimerkit haluavat lähestyä elämäänsä systemaattisesti tai varovaisesti. Nämä arvot johtavat heitä pitäviin elämään hitaammin ja hylkäävät impulsiivisen päätöksenteon. Koska Oinas haluaa elää elämää nopealla kaistalla, he voivat tuntea pidättyvän kumppaneilta, jotka haluavat pysähtyä ja haistaa ruusut joka käänteessä.

Ominaisuus 5: Ylpeys

Oinas ei pelkää olla kuka he ovat romanttisessa suhteessa, joka toimii parhaiten kumppanin kanssa, joka nauttii myös avoimuudesta. Oinas voi yleensä tuntea olevansa harhaanjohtava tai ymmärretty yksityisempien tai suljettujen ihmisten ympärillä.

Lisäksi vaatimattomammat tyypit eivät välttämättä tunnu mukavalta liikkua Oinasin estämättömän intohimon asettamassa tahdissa, joka voi sammuttaa rakkauden tulen romanttisessa suhteessa Oinasiin. Ihmiset, jotka ovat yhtä mukavia ihollaan ja tunteillaan kuin Oinas, sopivat paremmin tähän tähtimerkkiin.

kehon astrologia-kaavio

Astrologiataulukot voivat olla hämmentäviä ... mutta eivät meidän! Katso Oinas-yhteensopivuustaulukostamme, onko merkkisi sopiva näille tulisille, mutkikkaille ihmisille.

Kenen kanssa Oinas on parhaiten yhteensopiva? Oinas-yhteensopivuuskaavio

Jokaisella eläinradan merkillä on erilaiset vahvuudet ja heikkoudet, kun he ovat pariksi Oinas kanssa romanttisessa suhteessa. Alla oleva luettelomme jakaa Oinas-yhteensopivat merkit matalasta, keskitasoon ja korkeaan yleisen yhteensopivuuden, intohimoisen romanttisen suhteen yhteensopivuuden ja yhteensopivuuden suhteen kommunikaattoreina:

on hyvä 4,3 gpa
Kirjaudu Oinaspariksi seuraavien kanssa: Rakkaus Ystävyys Viestintä Yleinen yhteensopivuus
Oinas Keskitaso Keskitaso Keskitaso Keskitaso
Härkä Keskitaso Matala Keskitaso Keskitaso
Kaksoset Korkea Korkea Korkea Korkea
Syöpä Matala Keskitaso Matala Matala
Leo Korkea Korkea Keskitaso Korkea
Neitsyt Matala Keskitaso Matala Matala
Vaaka Keskitaso Korkea Keskitaso Keskitaso
Skorpioni Matala Keskitaso Matala Matala
Jousimies Korkea Korkea Keskitaso Korkea
Kauris Matala Matala Matala Matala
Vesimies Korkea Keskitaso Keskitaso Keskitaso
kalastaa Matala Matala Keskitaso Matala

Selitämme Oinasin yhteensopivat merkit tarkemmin alla!

vartalo-maapähkinävoi-hyytelö

Oinas tulee toimeen Kaksosien, Leojen ja Jousimiehien kanssa, kuten ... hyvin, maapähkinävoi ja hyytelö!

Yhteensopivuus korkeaan Oinaan: Kaksoset, Leo ja Jousimies

On kolme tähtimerkkiä, joiden kanssa Oinas-yhteensopivuus luonnollisesti nousee: Kaksoset , Leo , Jousimies . Nämä pariliitokset johtavat todennäköisesti suhteisiin, jotka ovat harmonisia, intohimoisia ja kestäviksi rakennettuja.

Oinas ja Kaksoset

Kaksoset on ensimmäinen tähtimerkki, jolla on korkea yhteensopivuus Oinasin kanssa. Kun Oinas ja Kaksoset tulevat yhteen, heidän suhteensa rakentuu ystävyydelle, älylliselle kemialle ja hellittämättömälle ajanviettoon. . Oinas- ja Kaksoset-pariliitoksen kannalta on tärkeää pitää toisiaan kurissa, kun heidän toisissaan ihailemat jaetut piirteet menevät käsistä. . . kuten kiihkeys tai itsepäisyys.

Hyvä uutinen on se Kaksosten loputon energia sopii täydellisesti Oinasin seikkailunhaluiseen! Jos pysyt aktiivisena, kanavoi energiansa hyviin tarkoituksiin ja itsensä tahraaminen voi pitää Oinas-Kaksoset -suhteen oikealla tiellä sen sijaan, että se tukahduttaisi konfliktin ensimmäiset merkit.

Oinas ja Leo

Leo ja Oinas ovat molemmat palomerkkejä, joten on järkevää, että heidän palavan intohimonsa ja korkean saavutuksensa ovat yhdistelmä menestystä. . Nämä rohkeat henkilöt tekevät vieläkin rohkeamman duon, jongleeraamalla joukon vastuita ja etuja, jotka stimuloivat heidän kyltymätöntä halua fyysiseen ja henkiseen toimintaan.

Tässä energian pyörteessä on tavallista nähdä Oinas-Leo-pariskunnat kunnioittavansa toistensa riippumattomuutta. Koska molemmat tähtimerkit kaipaavat valokeilaa, on tärkeää pyrkiä juhlimaan toistensa henkilökohtaisia ​​voittoja ja välttämään kilpailua. Hurraa toisianne ja ole kärsivällinen toistensa sattumanvaraisille yrityksille ilmaista tunteita, ja leijona-oinas-suhde voi olla suora kautta aikojen.

Oinas ja Jousimies

Viimeinen on Jousimies ja Oinas, klassinen höyhenlintujen tapaus. Oinas ja Jousimies voivat muodostaa nopean siteen, joka perustuu heidän luonnolliseen itsenäisyyteen, haluun tutkia ja rohkeuteen . Nämä kaksi kunnioittavat toistensa tarvetta autonomiaan, ja he kokevat jännittävän yhteyden, joka kulkee molempien kumppaneiden loputtomassa uuden tiedon ja ideoiden janossa.

Jousitus- ja Oinas-pariliitoksen on kuitenkin varottava hankalista mielialoista ja pyrittävä yhdessä voittamaan yhteinen taipumuksensa jättää huomiotta mahdolliset seuraukset ennen lataamista tilanteisiin. Parhaimmillaan näillä kahdella palomerkillä on lämmin yhteys ja he luottavat rakkauteen.

kehon pari

Vaikka Oinas voi ehdottomasti tulla toimeen näiden merkkien kanssa, heidän suhteensa voivat viedä enemmän työtä.

Keskikokoinen Oinas-yhteensopivuus: Oinas, Härkä, Vaaka ja Vesimies

On neljä tähtimerkkiä, joiden kanssa Oinas voi sopia molempiin suuntiin, riippuen siitä, kuinka molemmat suhteiden osapuolet päättävät käsitellä vahvuuksiaan ja heikkouksiaan. Nämä tähtimerkit ovat Oinas , Härkä , Vaaka ja Vesimies .

Oinas ja Oinas

Koska Oinas etsii naisia, jotka heijastavat heidän intohimoaan ja päättäväisyyttään, sen ei pitäisi olla yllätys Oinas voi joskus sopia hyvin muiden Oinasin kanssa . Kaksi Oinas voi löytää voimakasta intohimoa fyysisestä suhteesta, mutta he voivat erehtyä itsekkyyden puolella ja jättää huomiotta toisen tarpeet, kun ne syntyvät.

Viestinnän kannalta Oinas-pariskunta arvostaa keskinäistä halukkuuttaan kertoa se sellaisenaan, mutta heidän itsepäisyytensä voi aiheuttaa usein ristiriitoja, jos heidän mielipiteensä ovat ristiriidassa. Toisin sanoen, Oinasin yhteiset arvot ja viestintätavat voivat luoda perustan terveelle suhteelle ... mutta jos molemmilla Oinoilla on usein heikkoja ominaisuuksiaan, nämä suhteet voivat kääntyä huonompaan suuntaan.

Oinas ja Härkä

Kun Härkä muodostaa parin Oinas kanssa, heidän suhteilleen voidaan luonnehtia syvyyttä ja monimutkaisuutta . Molemmat merkit löytävät intensiivisen yhteyden fyysisen läheisyyden kautta, mutta Härät pitävät paremmasta emotionaalisesta yhteydestä suhteissaan. Tämä vaatii yksityiskohtaisia ​​ja usein raskaita keskusteluja, jotka voivat turhauttaa Oinasia.

Viestinnän suhteen Härkä pyrkii vastaamaan Oinasin itsepäisyyteen menemällä stoiseen ja vetäytymällä piilottaakseen herkkyytensä. Siitä huolimatta Oinas ja Härkä arvostavat molemmat vahvaa sanallista ja fyysistä voimaa, ja heillä on tapana nauttia näistä ominaisuuksista toisissaan. Lopulta, Oinas ja Härkä voivat kokea tyydyttävän suhteen, kun molemmat osapuolet tekevät kovasti töitä omien ongelmiensa ratkaisemiseksi ja löydä kärsivällisyyttä kuunnella toisiaan.

Oinas ja Vaaka

Vaaka / Oinas-suhteella on vahvat mahdollisuudet pitkäikäisyyteen, kun molemmat kumppanit syrjäyttävät epävarmuutensa ja pyrkivät ymmärtämään toisiaan . Vaaka ja Oinas tuntevat erittäin voimakasta fyysistä vetovoimaa, mutta heidän on työskenneltävä kovasti yhteyden muodostamiseksi aidon tunteen ja toistensa rajojen kunnioittamisen kautta.

Viestintä voi olla uuvuttavaa näiden kahden tähtimerkin välillä, ja sekä Vaaka että Oinas yrittävät korvata toisen heikkoudet. Kun Oinas ja Vaaka ovat parhaimmillaan, ne muodostavat katkeamattoman siteen, mutta molempien osapuolten on opittava toistensa arvoista ja työskenneltävä oman itsetuntoaan kohtaan.

Oinas ja Vesimies

Nämä kaksi merkkiä kommunikoida hyvin ja luottaa toisiinsa, mutta he saattavat kokea stressiä fyysisestä läheisyydestä . Molemmat merkit tuovat paljon energiaa fyysiseen suhteeseen, mutta molemminpuolinen taistelu näyttää tunteitaan intiimissä hetkessä voi jättää molemmat kumppanit tuntemattomiksi.

Näistä haasteista huolimatta Oinalla ja Vesimiehellä voi olla terve suhde muilla tavoilla, kuten yhteinen innostus uusiin seikkailuihin ja innostus uusien ideoiden jakamiseen ja keskusteluun. Vaikka tämä voi olla pariliitos, josta puuttuu emotionaalinen arkuus, kun kaksi kumppania eivät ole vireessä, Oinas ja Vesimies voivat muodostaa intohimoisia suhteita, jotka perustuvat keskinäiseen luottamukseen ja yhteisiin etuihin.

ruumis-pari-taistelut

Oinas ja näiden horoskooppimerkkien ydinpiirteet ovat yleensä ristiriidassa, mikä voi tehdä heidän suhteistaan ​​hieman kivisiä!

Alhaisen Oinas-yhteensopivuus: Syöpä, Kauris, Kalat, Neitsyt ja Skorpioni

Aloitamme selittämällä lyhyesti miksi Oinasilla katsotaan yleensä olevan heikko yhteensopivuus näiden merkkien kanssa: Syöpä , Kauris , kalastaa , Neitsyt ja Skorpioni .

Oinas ja syöpä

Oinas- ja syöpäsuhteessa, molempien osapuolten on tyypillisesti tiputtava toistensa ympärille. Syöpä vaatii usein lempeyttä ja hellyyttä romanttisissa suhteissa - ominaisuuksia, jotka eivät tule Oinalle luonnostaan. Oinas ja syöpä voivat myös kamppailla luottamuksen rakentamiseksi johtuen syövän vaikeuksista ymmärtää Oinasin rohkeaa viestintätyyliä, jonka syövät saattavat nähdä liian aggressiivisina.

Viime kädessä sekä Oinas että syöpä ovat erittäin tunnepitoisia, mutta täysin päinvastoin. Tämän vuoksi näiden kahden merkin on vaikea löytää yhteistä pohjaa, tuottavia viestintästrategioita ja harmoniaa.

Oinas ja Kauris

Kauris ja Oinas löytävät suurin osa heidän fyysisestä läheisyydestään . Kauris-Saturnuksen ja Oinas-Marsin välinen yhteenotto saattaa johtaa siihen, että molemmat osapuolet tuntevat kykenemättömän ymmärtämään ja täyttämään toisen toiveita. Oinasin rohkeus voi saada metodisen Kauris tuntemaan itsensä hukkua!

Viestinnän kannalta Kauris arvioi järkevyyttä ja voi yleensä jättää huomiotta Oinasin ideat koska ne näyttävät olevan ihottumia. Oinas voi löytää Kauriksen vaatimuksen siitä, että heidän elämänsä ihmiset ovat jatkuvasti ahkeria, olemaan ärsyttäviä ja tylsiä. Tämä pariliitos voi johtaa jatkuvaan konfliktiin, jonka kummankin osapuolen itsepäisyys pahentaa.

Oinas ja Kalat

Vaikka Kalat ja Oinas voivat tasapainottaa toistensa vahvuudet ja heikkoudet, näillä kahdella merkillä on heikko yhteensopivuus fyysisen läheisyyden suhteen. Se on järkevää vesi- ja palomerkkinä! Kalat ovat eläinradan runoilijoita, ja heillä on taipumus olla itsetarkka ja hiljainen, mikä tarkoittaa, että Kalat ja Oinas voivat taistella kommunikoidakseen tehokkaasti toiveistaan.

Yalen nuorten maailmanlaajuisten tutkijoiden ohjelma

Oinas voi myös löytää Kalojen muuttuvat tunteet ja alttiuden pettymyksille olla liian monimutkaisia. Kaloilla ja Oinoilla on yhteisiä vaikeuksia avata ja rakentaa luottamusta, mikä johtaa suhteisiin, jotka kamppailevat kestämään.

Oinas ja Neitsyt

Kun Neitsyt ja Oinas muodostavat parin, voi syntyä monia haasteita. Neitsyt vaativat paljon kärsivällisyyttä, huomiota ja suullista viestintää, mikä on turhauttavaa aina valmiina sukeltamaan Oinasille. Koska Oinas haluaa elää hieman kaaoksen pyörremyrskyssä ja Neitsyt elää järjestyksen ja tarkoituksellisen ymmärryksen vuoksi, näiden kahden välinen pariliitos voi taistella samoista toistuvista asioista.

Neitsyt on myös yleensä kiinnostunut vakaudesta ja järjestyksestä kuin joskus hullu Oinas. Jos Neitsyt ei anna Oinasille heidän vapautensa ja Oinas pyrkii tuomaan jonkinlaisen järjestyksen elämäänsä, Neitsyt-Oinas-pariliitto kamppailee menestyäkseen.

Oinas ja Skorpioni

Skorpioni ja Oinas ovat yleensä vastakohtia fyysisen läheisyyden halunsa suhteen, ja ilmaisevat usein nämä toiveet ristiriitaisilla tavoilla. Skorpioni monimutkaistaa usein asioita, kun Oinas pyrkii yksinkertaistamaan viestintää, emotionaalista yhteyttä ja fyysistä läheisyyttä.

Oinas saattaa myös löytää Skorpionin kattavan viestintätyylin ylhäältä ja tarpeetonta, ja Skorpioni saattaa nähdä Oinasin vastustuksen asioiden puhumiseen mataluutena. Vaikka Skorpionien ja Oinien aikomukset ovat hyvät, he puhuvat usein ristikkäisissä tarkoituksissa ... mikä johtaa taisteluihin ja koviin tunteisiin.

ruumis-oinas-ram-horoskooppi

Suuret takeaways Oinas

Vaikka eläinradan merkit voivat auttaa meitä oppimaan lisää itsestämme ja muista, on tärkeää tulkita Oinas-yhteensopivuuden analyysi suhteissa terveellisillä tavoilla. Nyt kun tiedät Oinasin yhteensopivista merkkeistä, jotka perustuvat astrologian analyysiin, pidä mielessä nämä neljä tärkeintä takia Oinas-horoskooppimerkin yhteensopivuuteen.

# 1: Et ole tuomittu epäonnistumaan

Sen 'matala' tai 'keskitasoinen' yhteensopivuus henkilön tähtimerkin perusteella ei tarkoita suhde Oinasin ja näiden merkkien välillä on tuomittu epäonnistumaan: se tarkoittaa vain sitä, että näiden parien on ehkä ponnisteltava saadakseen parisuhteensa toimimaan!

# 2: Ota omaksesi heikkoutesi

Tietoisuus heikkouksista ja halu myöntää heille ja puuttua niihin voi auttaa luomaan harmonian Oinas-suhteisiin ja muihin merkkeihin, joiden kanssa he tunnetaan heikosta tai keskisuuresta yhteensopivuudesta.

# 3: Hyvät astrologiset ottelut eivät aina toimi

Korkea yhteensopivuus ei tarkoita, että suhteet toimivat automaattisesti tai ovat helppoja näiden tähtimerkkien kanssa: se tarkoittaa vain sitä, että persoonallisuutesi välillä on paljon mahdollisuuksia hämmästyttävään suhteeseen.

# 4: Tiedä mitä tarvitset

Se, että sinun 'pidetään' pitävän tietyntyyppisestä ihmisestä horoskooppisi perusteella, ei tarkoita, että pidät. Kokemuksesi, kulttuurisi ja henkilökohtaiset toiveesi voivat muuttaa tapaa, jolla suhtaudut suhteisiin. Paras neuvomme? Tunne etsimäsi ydinpiirteet - ja mitkä ovat ydinpiirteesi - ja sijoita enemmän varastoja niihin, joita teet millä merkillä henkilö on!

Yleensä ottaen, Oinasille on tärkeää muistaa, että sinä ja kumppanisi päätätte, voiko suhde toimia. Vaikka tähtimerkkisi saattaa kertoa tarinan joistakin keskeisistä piirteistäsi romanttisissa suhteissa, olet enemmän kuin horoskooppi, ja on tärkeää kehittää kykyä olla enemmän kuin merkkisi, kun olet yhteydessä johonkin, josta välität.

body-whats-next-concrete-crystal-flickr

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.