ACT Superscore -laskin

body_super.jpg

Suunnittelu ja ACT -tavoitteesi saavuttaminen voi olla stressaavaa ja turhauttavaa. Sinulla on 36 matematiikkaa yhtenä testipäivänä ja 35 lukemassa toisena testipäivänä. Miksi et voi saada kaikkia korkeimpia yksittäisten osioiden pisteitäsi samana testipäivänä?

Jos haet korkeakouluihin, jotka ylittävät ACT: n, sinun ei tarvitse huolehtia siitä. Joten mikä on ACT superscore? Ja miten lasket sen? Tässä viestissä selitän, mitä superscoring tarkoittaa, kuinka luoda oma ACT-superscore-laskin ja miten superscoring vaikuttaa testi-valmistelustrategiaasi.Mikä on ACT Superscore?

ACT superscore on uusi lopullinen yhdistelmäpisteet, jotka koostuvat parhaista yksittäisten osioiden pisteistäsi kaikista suorittamistasi ACT -testeistä. Nämä parhaat yksittäisten osien pisteet lasketaan keskimäärin ja luodaan uusi yhdistetty ACT -tulos.

Jos et tunne yhdistetyn ACT -pisteesi laskemista, tässä on lyhyt selitys. ACT: ssä on neljä osaa: englanti, matematiikka, lukeminen ja tiede. Jokainen osa pisteytetään yksilöllisesti asteikolla 1-36. Nämä jaksotulokset ovat sitten keskimäärin antaa sinulle yhdistetyn ACT-pisteet, myös asteikolla 1-36.

Mitä jos ottaisit myös Kirjoitus -osion? Älä huoli-kirjoituspisteesi, joka käyttää eri pistealuetta 2-12, tulee ei vaikuttaa yhdistettyyn ACT -pisteeseesi tai yläpisteeseesi. Et kuitenkaan halua saada korkeita ACT -pisteitä ja pudottaa esseesi, joten muista osata kirjoittaa hyvä!

Kuinka lasket ACT -yläpisteesi?

Voit luoda ACT -huipputuloksen valitsemalla parhaat osiosi englannista, matematiikasta, lukemisesta ja luonnontieteistä kaikissa tekemissäsi ACT: issä ja keskiarvo sitten yhdessä. Tämä antaa sinulle uuden ACT -yhdistelmäpisteen tai superscoren.

Mutta mitkä ovat erityiset vaiheet? Tee ensin taulukko, jota käytetään ACT -yläpistelaskurina. Lisää tähän taulukkoon kuusi saraketta. Rivien määrä riippuu siitä, kuinka monta kertaa olet suorittanut ACT: n. Rivien kokonaismäärän pitäisi olla sama suoritettujen testien määrä + 2.

Merkitse taulukko kuten olen tehnyt alla:

Testi # Englanti Matematiikka Lukeminen Tiede Komposiitti
Testi 1
Testi 2
Testi 3
Superscore

Seuraavaksi täytä vastaavat testipäivämäärän osiot ja yhdistetyt tulokset:

Testi # Englanti Matematiikka Lukeminen Tiede Komposiitti
Testi 1 31 29 33 kaksikymmentäyksi 29
Testi 2 32 24 29 29 29
Testi 3 27 26 35 24 28
Superscore

Kolmas vaihe on täyttää kunkin pisteen yläpisteen numero valitsemalla HIGHEST yksittäisen osion pisteet. Jätä Superscore Composite -alue tyhjäksi toistaiseksi.

Testi # Englanti Matematiikka Lukeminen Tiede Komposiitti
Testi 1 31 29 33 kaksikymmentäyksi 29
Testi 2 32 24 29 29 29
Testi 3 27 26 35 24 28
Superscore 32 29 35 29

body_act_superscore_calculator.jpg

Lopuksi, keskiarvo superscore -osion tulokset (eli kaavion alarivin pisteet):

(32 + 29 + 35 + 29) / 4 = 31

Saamasi numero tulee olemaan lopullinen yhdistetty ACT -huippupisteesi. Kirjoita tämä pisteet kaavion oikeassa alakulmassa olevaan Superscore Composite-tyhjään kohtaan:

Testi # Englanti Matematiikka Lukeminen Tiede Komposiitti
Testi 1 31 29 33 kaksikymmentäyksi 29
Testi 2 32 24 29 29 29
Testi 3 27 26 35 24 28
Superscore 32 29 35 29 31

Muista pyöristää keskiarvo lähimpään kokonaislukuun. Jos saisimme esimerkiksi 30,5, yhdistetty yläpisteemme pyöristettäisiin arvoon 31. Kuitenkin, jos saisimme 30,25, ylipisteemme pyöristyisi alaspäin 30: een.

Kuten näette näistä kaavioista, luomalla ACT -huippupisteet, yhdistelmäpisteemme kasvoivat 2 pistettä - tämä on huomattava hyppy ACT: ssä!

Ennen kuin olet liian innostunut, Varmista, että oppilaitokset, joita aiot hakea ACT: n yläpisteeseen, koska kaikki korkeakoulut eivät tee niin. Esimerkiksi MIT, NYU ja Cornell ylittävät ACT: n, kun taas Harvard, Yale ja Georgetown eivät. Kaikki koulut eivät ole ylipisteitä, mutta tarkista kuitenkin kohdekoulusi tiedot. Et koskaan tiedä mitä saat selville, ellet katso!

Monet korkeakoulut pitävät ACT -superscoringista sen takia nostaa hyväksyttyjen opiskelijoiden keskimääräistä ACT -yhdistelmäpistettä, mikä puolestaan ​​auttaa kouluja parantamaan sijoituksiaan.

milloin neliö valmistuu

Superscoring on myös hyödyllinen sinulle. Jos teet huonosti osion yhdellä testipäivänä, se ei vaikuta sinuun, jos oppilaitokset käyttävät superscoringia, kunhan saat paremman pistemäärän kyseisestä osasta toisena testipäivänä.

body_strategy-10.jpg

Mitä superscoring tarkoittaa ACT -strategiallesi?

Nyt kun tiedät ACT -superscoringin yksityiskohdat, mitä tämä tarkoittaa lähestymistapasi testata valmistelua?

Annan tässä lyhyen yhteenvedon kolmesta vaiheesta, jotka sinun on suoritettava, jotta voit käyttää supccoringia eduksesi. Lisätietoja on yksityiskohtaisessa oppaassamme siitä, miten ACT -superscoring voi vaikuttaa testin valmisteluun.

Muista: seuraava strategia pätee vain, jos kaikki kouluista, joita haet ACT: n yläpisteeseen. Jos jotkin kohdeluettelossasi olevat koulut tekevät niin ei superscore, sinun on pyrittävä yhdistettyyn tavoitteeseen yhdellä testillä (eli alla olevat vaiheet eivät koske sinua).

Vaihe 1: Suunnittele ACT -aikataulusi ajoissa

Suunnittelu etukäteen, mieluiten ennen nuoremman vuoden alkua, voi olla suuri apu selvitettäessä, miten voit hyötyä koulujen superscoring -politiikasta.

Koska voit ylittää ACT -pisteet, on parasta istua noin kolme testipäivää. Jos saavutat yhdistelmäpistetavoitteesi ensimmäisen kerran, niin hienoa - olet valmis aikaisin!

Jos et kuitenkaan saavuta tavoitettasi ensimmäisellä kerralla, sinulla on vielä paljon aikaa istua muilla testipäivillä ja voit lopulta valita parhaat jaksotulokset jokaisesta päivämäärästä luodaksesi loistavan huipputuloksen.

Vaihe 2: Keskitä valmistelut

Jos saavutit ACT -tavoitteesi kahdessa osassa, mutta et menestynyt kovin hyvin kahdessa muussa osassa, voit sen jälkeen ohjaa kaikki energiasi valmistautumiseen kaksi heikkoa osaasi. Tämän tekeminen antaa sinulle paremman kuvan korkeista pisteistä, eikä sinun tarvitse huolehtia siitä, että pärjäät hyvin kahdessa osassa, joissa olet jo saavuttanut maalipisteesi.

Tämä ei tietenkään tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi panostaa lainkaan vahvempien osiesi opiskeluun - vain että sinun pitäisi panostaa enemmän niiden osien valmisteluun, joissa olet heikompi.

Vaihe 3: Rentoudu!

Loppujen lopuksi superscoringin pitäisi valmistella testiäsi rentoutuneempi. Miksi? Vaikka sekoitat kokonaan osan yhdestä ACT -testipäivästä, voit silti päästä unelmiesi korkeakouluun, jos saat paremman pistemäärän eri testipäivänä.

Joten jos teet huonoja pisteitä osiossa, se ei ole maailmanloppu - sinun tarvitsee vain suorittaa ACT uudelleen ja räätälöidä valmistelusi juuri kyseiseen osaan!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Voitteko suorittaa SAT: n lukion jälkeen? Asiantuntijaopas

Voitteko suorittaa SAT: n lukion valmistuttua? Joo! Opastamme sinut läpi, miten prosessi on erilainen ja kuinka säätää valmistelusuunnitelmaasi.

GPA -kaavio: muuntaminen 4.0 -asteikkoon

Tarvitsetko GPA -kaavion, jotta voit muuttaa arvosanasi prosenttiosuudesta 4,0 -asteikkoon? Tässä on yksinkertainen opas, joka sisältää painotetut GPA -asteikot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

1420 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Benediktiinikoulun pääsyvaatimukset

Kuinka maksaa yliopistosta ilman vanhempien apua

Yritätkö itse selvittää, kuinka maksaa yliopistosta? Olemme eritelleet kaikki askeleet, jotka sinun on suoritettava korkeakoulun maksamiseksi ilman vanhempia.

25 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Rush Universityn pääsyvaatimukset

Francis Marionin yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Albanyn lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Albanyn lukiosta Albanyssa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: Suuri Gatsby, luku 9

Kysymyksiä Suuren Gatsbyn lopusta? Lue täydellinen luku 9 yhteenveto ja juoni-analyysi.

Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

Keskustellaan siitä, otetaanko elokuun SAT? Tarjoamme tarkan elokuun ACT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Mitä sinun on tiedettävä Hart-Ransom Academic Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hart-Ransom Academic Charter Schoolista Modesto, CA.

Nova Southeastern Universityn pääsyvaatimukset

Pohjois -Illinoisin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Independence High Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Independence High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

East Stroudsburg University of Pennsylvania SAT-tulokset ja GPA

College at Brockport Pääsyvaatimukset

SUNY-sovellusvinkit: Kuinka hakea, määräajat ja paljon muuta

Onko sinulla kysyttävää SUNY-sovelluksestasi? Katso täydellinen oppaamme siitä, milloin ja miten haet SUNY-kouluihin, sekä vinkkejä siitä, miten erottua hakijoiden keskuudessa.

Kuinka voit valita parhaat SAT-testipaikat

Mikä on paras SAT-testikeskus testin suorittamiseen? Mikä tekee SAT-keskuksesta paremman tai huonomman? Lue lisää täältä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Ontarion lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Ontarion lukiosta Ontariossa, Kaliforniassa.

SAT: n korkeakoulukoodit ja kouluraportit

Tarvitsetko SAT-yliopistokoodeja lähettääksesi SAT-pisteet? Näin haet koulukoodit saadaksesi korkeakouluhakemuksesi täydelliseksi.

Mitä AP -luokat ovat? Miksi sinun pitäisi ottaa ne?

Mikä on Advanced Placement ja miksi sinun kannattaa käydä AP -kursseilla? Lue asiantuntijaoppaamme.

Gonzagan yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Best Crucible Act 1 Yhteenveto

Oletko utelias The Cruciblen alusta? Lue koko Act 1 -yhteenvetomme oppiaksesi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää näytelmän avauskohdasta.