Sinun täytyy tarkistaa nämä 70 Amerikan liberaalimpaa korkeakoulua

Jos olet poliittisesti aktiivinen, saatat haluta mennä yliopistoon, jossa opiskelijat, tiedekunnat ja hallinto jakavat arvosi. Löydät todennäköisemmin opiskelijaryhmiä, jotka ovat sopusoinnussa kiinnostuksesi ja vakaumuksesi kanssa, ja sinulla on todennäköisesti miellyttävämpi korkeakoulukokemus.

Tässä artikkelissa annamme sinulle luettelon Yhdysvaltojen 70 liberaalimmasta korkeakoulusta. Lisäksi kerromme liberaalikorkeakoulujen piirteet, selitämme liberaalikollegioihin osallistumisen mahdolliset edut ja haitat ja neuvomme, kuinka löytää liberaalikorkeakoulut, jotka sopivat sinulle parhaiten.Liberaalimpien korkeakoulujen piirteet

Tätä artikkelia varten määritellään liberaalikollegiat sellaisiksi, jotka ovat poliittisesti hyvin vasemmistolaisia . He hyväksyvät enemmän erilaista seksuaalista suuntautumista ja sukupuoli-identiteettejä, ja opiskelijat suosivat liberaaleja kantoja, kuten siirtymistä yleiseen terveydenhoitoon, yksityisvankiloiden kieltämistä ja vähimmäispalkan korottamista.

Kaikkein liberaalit korkeakoulut ovat yleensä yksityisiä taiteiden korkeakouluja . Hyvin liberaaleja opiskelijoita houkuttelee usein pieniin taiteiden korkeakouluihin, koska nämä koulut tarjoavat edistyksellisemmän koulutuksen. Esimerkiksi osoitteessa Reed College, arvosanat kirjataan, mutta niitä ei korosteta eikä jaeta opiskelijoille. Lisäksi professorit toimivat enemmän välittäjinä luokan keskusteluissa sen sijaan, että he olisivat luennoitsijoita.

Toisin sanoen hyvin liberaalit korkeakoulut tarjoavat yleensä ainutlaatuisia oppimisympäristöjä ja kokemuksia, joita et todennäköisesti löydä maltillisemmissa tai konservatiivisemmissa kouluissa.

Lisäksi liberaalimmat korkeakoulut heijastavat yleensä sijaintiensa poliittisia suuntauksia. Monet liberaaleimmista korkeakouluista sijaitsevat länsirannikolla ja koillisessa, molemmat tunnetaan erittäin liberaaleista paikoista . Tämä tarkoittaa, että monet tämän luettelon kouluista on ryhmitelty samanlaisille maantieteellisille alueille!

Mahdolliset edut liberaalikollegioon siirtymisessä

Jos olet hyvin liberaali, olet todennäköisesti onnellisempi ja mukavampi samanmielisten ihmisten kanssa . Saat todennäköisemmin ystäviä, jotka jakavat poliittiset ja sosiaaliset näkemyksesi. Luettelossamme olevien kaltaisissa korkeakouluissa professorit ovat todennäköisesti myös hyvin liberaaleja ... mikä tarkoittaa, että saat koulutuksen, joka on sopusoinnussa arvojesi ja vakaumuksesi kanssa.

Liberaalikorkeakoulut ovat usein erittäin suvaitsevaisia ​​ihmissuhdeeroja kohtaan ja ovat kulttuurisesti herkempiä . LGBTQ + -opiskelijat ja aliedustetuista taustoista tulevat opiskelijat saattavat tuntea olevansa enemmän tukea liberaaleissa korkeakouluissa, varsinkin kun koulu tarjoaa todennäköisemmin tukipalveluja ja organisaatioita näille opiskelijoille.

Myös, hyvin liberaalit korkeakoulut ovat yleensä vähemmän tiukkoja ja jäsenneltyjä . Monet liberaalit korkeakoulut ovat ylpeitä siitä, että he eivät ole keskittyneet vähemmän luokkiin ja suuriin luentotunneihin ja keskittyvät enemmän yhteistyöhön ja itsensä toteuttamiseen. Heillä on usein paljon sallivampi kulttuuri, ja heillä on taipumus harvemmin ankarasti rangaista opiskelijoita, jotka harjoittavat 'koulun ulkopuolista' toimintaa, joka liittyy stereotyyppisesti korkeakouluelämään.

Löydät lisää Bernie Sanders -faneja liberaaleista korkeakouluista. ( Marc Nozell / Flickr)

Liberaalikorkeakoulujen mahdolliset haitat

Jos olet hyvin liberaali, saatat hyötyä altistumisesta erilaisille näkökulmille . Uskomusten kyseenalaistaminen ja erilaiset mielipiteet voivat auttaa sinua oppimaan ja kasvamaan. Jos olet hyvin liberaali ja osallistut liberaaliin korkeakouluun, saatat olla vain ympäröimässä itsesi samanhenkisten ihmisten 'kaikuhuoneella', joka ei haasta ideoitasi.

Vaikka liberaalikorkeakoulut ovat suvaitsevaisia ​​eri taustoista kärsiviä ihmisiä kohtaan, he ovat vähemmän suvaitsevaisia ​​konservatiivisiin näkemyksiin . Monet liberaalimpien korkeakoulujen opiskelijoista pitävät konservatiiveja sulkeutuneina tai tietämättöminä. Jos haluat olla ympäristössä, jossa suhtaudutaan erilaisiin näkökulmiin, et välttämättä tunne olosi täysin mukavaksi liberaaleimmissa korkeakouluissa. Lisäksi hyvin liberaalien korkeakoulujen opiskelijoista on tulossa tunnettuja toimista puhetta vastaan, jota he pitävät tuntemattomana tai loukkaava . Jos olet maltillisempi ja / tai et ole tyytyväinen julkiseen aktivismiin, nämä koulut eivät välttämättä sovi sinulle.

Koska useimmissa korkeakouluissa on taipumus olla liberaaleja, ja monet yliopiston tiedekunnan jäsenet tunnistavat liberaali , sinun ei tarvitse osallistua liberaaleimpiin korkeakouluihin ollaksesi lähellä ihmisiä, jotka jakavat ydinkäsityksesi . Ainoat korkeakoulut, joilla on maine konservatiivisuudesta, ovat uskonnollisesti sitoutuneita kouluja, asepalvelusakatemiaa ja julkisia korkeakouluja konservatiivisimmissa osavaltioissa.

Lopuksi, liberaalimpien korkeakoulujen vähemmän jäsennelty ympäristö ei ehkä ole sinulle hyödyllinen. Jotkut opiskelijat tarvitsevat enemmän rakenteita ja kurinalaisuutta menestyäkseen . Myöskään palkkaluokkien ja perinteisen opetussuunnitelman puute joissakin liberaaleissa korkeakouluissa ei välttämättä sovi koulutustarpeisiisi ja voi vaikuttaa kielteisesti joihinkin tuleviin työ- tai jatko-opiskelumahdollisuuksiisi.

yliopisto-1014249_640

3 eroa mitoosin ja meioosin välillä

Kalifornian yliopisto Berkeleyssä (kuvassa yllä) on valtion koulu, joka tunnetaan myös erittäin liberaalina.

Liberaalimmat korkeakoulut

Käydään läpi kaksi liberaalimpien korkeakoulujen luokitusta, jotta voit saada käsityksen siitä, mistä haluat ehkä etsiä, jos haluat osallistua erityisen liberaaliin kouluun.

Kapealla

Kapealla on verkkosivusto, joka tarjoaa arvosteluja, sijoituksia ja tilastoja kaupunginosista ja kouluista. Se tarjoaa monia erilaisia ​​korkeakoulujen rankinglistoja parhaista korkeakouluista huipputason puoluekouluihin liberaalimpiin korkeakouluihin.

Liberaalimpien korkeakoulujen Niche-luokitukset perustuvat poliittiseen kyselyyn, johon osallistui 50 000 opiskelijaa 747 korkeakoulusta . Kokonaisuudessaan 80% sijoituksista perustuu opiskelijoiden kyselyvastauksiin, jotka koskevat opiskelijoiden henkilökohtaisia ​​poliittisia suuntauksia. Loput 20% perustuu opiskelijoiden kyselyvastauksiin, jotka koskevat muiden opiskelijoiden poliittisia suuntauksia yliopistossa.

Lista

Annan sinulle top 70 liberaalin korkeakoulun mukaan Niche, # 1 on liberaali. Suurin osa näistä korkeakouluista on yksityisiä korkeakouluja ja monet ovat pieniä taiteiden korkeakouluja. Jotkut 70 parhaan joukkoon päässeistä julkisista yliopistoista ovat New Yorkin yliopisto , San Jose State University , ja Washingtonin yliopisto .

body_ucsc.jpg

UC Santa Cruz ( Casey Marshall / Flickr)

Koulu Sijainti Hyväksyntäaste
American University Washington, DC 32%
Koillis-yliopisto Boston, MA 19%
Kalifornian yliopisto - Santa Cruz Santa Cruz, Kalifornia 47%
Vermontin yliopisto Burlington, VT 67%
Luoteis-yliopisto Evanston, IL 8%
Stony Brookin yliopisto (SUNY) Stony Brook, NY 42%
Mount Holyoke College South Hadley, Massachusetts 51%
Itsenäisyysyliopisto Salt Lake City, UT 100%
New Yorkin yliopisto New York, NY kaksikymmentä%
Oregonin yliopisto Eugene, OR 83%
Bostonin yliopisto Boston, MA 22%
Barnard College New York, NY 14%
Vassarin korkeakoulu Poughkeepsie, NY 25%
Denisonin yliopisto Granville, OH 3. 4%
Ramapo College New Jerseyssä Mahwah, NJ 63%
Portlandin osavaltion yliopisto Portland, OR 90%
Washingtonin yliopisto Seattle, WA 49%
CUNY Hunter College New York, NY 36%
Kalifornian yliopisto - Berkeley Berkeley, Kalifornia 17%
Colorado College Colorado Springs, CO viisitoista%
Fayetteville State University Fayetteville, Pohjois-Carolina 68%
Kalifornian yliopisto - Riverside Riverside, Kalifornia 51%
Oberlin College Oberlin, OH 36%
Howardin yliopisto Washington, DC 32%
Birminghamin yliopisto, SUNY Vestal, NY 40%
San Franciscon yliopisto San Francisco, Kalifornia 65%
Hendrix College Conway, AR, Yhdysvallat 72%
Bennington College Bennington, VT 57%
Koillis-Illinoisin yliopisto Chicago, IL 56%
Willametten yliopisto Salem, OR 84%
Occidental College Los Angeles, Kalifornia 37%
Kenyon College Grambier, Ohio 36%
Tuftsin yliopisto Medford, MA viisitoista%
Massachusetts College of Art & Design Boston, MA 67%
Beloit College Beloit, WI 56%
Tuskegee-yliopisto Tuskegee, AL 52%
West Chesterin yliopisto Pennsylvaniassa West Chester, PA 74%
CUNY New Yorkin teknillinen korkeakoulu Brooklyn, NY 75%
Claflinin yliopisto Orangeburg, SC 56%
Virginian kansainyhteisön yliopisto Richmond, VA 86%
Kalifornian osavaltion yliopisto - East Bay Hayward, Kalifornia 72%
Fordhamin yliopisto Bronx, NY 46%
Adelphin yliopisto Garden City, NY 74%
Michiganin yliopisto - Ann Arbor Ann Arbor, MI 2. 3%
Chicagon yliopisto Chicago, IL 7%
Whittier College Whittier, Kalifornia. 76%
Pacen yliopisto New York, NY 76%
Arcadian yliopisto Glenside, PA 64%
CUNY John Jay rikosoikeuden korkeakoulu New York, NY 41%
San Jose State University San Jose, Kalifornia 55%
Pratt-instituutti Brooklyn, NY 51%
Augsburgin yliopisto Minneapolis, MN 69%
DePaulin yliopisto Chicago, IL 68%
Temppelin yliopisto Philadelphia, PA 59%
Rooseveltin yliopisto Chicago, IL 65%
Kalifornian osavaltion yliopisto - San Bernadino San Bernadino, Kalifornia 55%
Loyolan yliopisto New Orleans New Orleans, LA 94%
Carleton College Northfield, MN, Yhdysvallat kaksikymmentä%
Concordia College Moorhead, MN, Yhdysvallat 61%
Länsi-Washingtonin yliopisto Bellingham, WA 88%
Emerson College Boston, MA 36%
George Washington University Washington, DC 42%
Mount Saint Mary's University - Kalifornia Los Angeles, Kalifornia 84%
Georgetownin yliopisto Washington, DC viisitoista%
St. Joseph's College - Long Island Patchogue, NY 77%
Iowan yliopisto Iowa City, IA 83%
Ithaca College Ithaca, NY 69%
Sonoman osavaltion yliopisto Rohnert Park, Kalifornia 90%
Taideakatemian yliopisto San Francisco, Kalifornia 100%
Evergladesin yliopisto Boca Raton, FL 69%


Carleton College Demsin ralli ( kirous / Flickr)

Princetonin arvostelu

Liberaalimpien korkeakoulujen Princeton Review -sijoitukset perustuvat opiskelijoiden vastauksiin kysymykseen 'Poliittisesti, oletko vasemmistolainen, demokraattinen, keskitasoinen, republikaaninen vai oikeistolainen?'

Lista

Kaikki nämä korkeakoulut ovat pieniä, yksityisiä korkeakouluja lukuun ottamatta Clarkin yliopistoa (Worcester, Massachusetts) ja Brownin yliopistoa (Providence, Rhode Island), jotka ovat edistyksellisiä yksityisiä tutkimusyliopistoja.

Princeton Review -luettelon koulujen sijoitus on 1-20, ja # 1 on Yhdysvaltojen liberaalin korkeakoulu.

kenen kanssa Skorpioni sopii parhaiten
Koulu Sijainti Hyväksyntäaste
Sarah Lawrence College Bronxville, NY 53%
Macalester College St. Paul, MN 32%
Grinnell College Grinnell, IA 2. 3%
Bryn Mawr College Bryn Mawr, PA 33%
Puget Soundin yliopisto Tacoma, WA 84%
Pitzer College Claremont, Kalifornia 14%
Earlham College Richmond, IN 63%
Reed College Portland, OR 39%
Vermontin yliopisto Burlington, VT 67%
Wellesley College Wellesley, MA kaksikymmentä%
Vassarin korkeakoulu Poughkeepsie, NY 24%
Mount Holyoke College South Hadley, Massachusetts 38%
Skidmore College Saratoga Springs, NY 30%
Wesleyanin yliopisto Middletown, CT 16%
Atlantin korkeakoulu Bar Harbor, Yhdysvallat 67%
Brandeis-yliopisto Waltham, MA 30%
Clarkin yliopisto Worcester, MA 53%
Brownin yliopisto Providence, RI 7%
Lawrence University Appleton, WI 62%

800px-Grinnell_002

Grinnell College on sijalla 5 Princeton Review -lehden luettelossa Yhdysvaltojen liberaaleimmista korkeakouluista.

Opiskelijoiden arvostelut liberaaleista korkeakouluista

Niche tarjoaa myös opiskelijoiden arvosteluja korkeakouluista. Tässä on joitain opiskelijoiden kirjoittamia kommentteja joistakin Yhdysvaltojen liberaaleimmista korkeakouluista. Yritin sisällyttää positiivisia ja kielteisiä kommentteja kustakin koulusta, joka liittyi sen hyvin liberaaliin ympäristöön.

UC Santa Cruz

On joitain luokkia, joissa todella porataan tarvittavat taidot tulevaa uraa varten. Muut luokat osoittavat sinulle muiden opintojen eri näkökohtia, mikä voi olla hyvä löytää täydellinen pääaine. Kaiken kaikkiaan sanoisin, että yhteisö on paras osa tätä korkeakoulua. Se on opettanut minua olemaan ennakkoluuloton ja aina kyseenalaistamaan kaiken. ( Lähde )

Hipit kaikkialla! Julkisen palvelun ilmoitus: Jos haluat olla psykedeelinen tai polttaa rikkaruohoa saadaksesi paremman arvosanan ympäröivästä luonnosta, teet jotain väärin! Luonto on kaunista raittiina. ( Lähde )

Grinnell College

Grinnell on erittäin hyväksyvä ihmisiä kaikilta elämänaloilta. Kampuksella on runsaasti ohjelmia ja ryhmiä, jotka sopivat kaikille opiskelijoille, kuten huolestuneille mustille opiskelijoille, kulttuurisen monimuotoisuuden paneelille, Spectrumille ja Queer-opiskelijoille. ( Lähde )

Se oli hieno kokemus, mutta se edellyttää, että olet itse motivoitunut. Luulin olevani aluksi ja se oli vaikea herätys. Sinua lyödään, mutta sinä tulet siitä paremmin. ( Lähde )

Smith College

Northampton on täydellinen yliopistokaupunki, hyvin liberaali, taiteellinen, hipsteri ja maallinen. Niin on myös ruoka. Niin monia erityyppisiä ravintolavaihtoehtoja on saatavilla. ( Lähde )

Smith luottaa opiskelijoihinsa, ja se on myös koulu, joka on erittäin huolissaan sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, joten jopa näennäisesti vähäpätöisistä rikkomuksista suhtaudutaan erittäin vakavasti ja niistä ilmoitetaan. ( Lähde )

American University

Loistava koulutusympäristö ja erittäin akateeminen keskittyminen, luoden arvostetun ympäristön säilyttäen samalla liberaalin lähestymistavan. LGBTQ + ystävällinen. Kaunis kampus ja ympäröivä alue. Rotukysymykset ovat yleensä toistuvia tapauksia AU: n kanssa, koska heiltä puuttuu asianmukainen edustus henkilöstön sisällä POC-opiskelijoiden ymmärtämiseksi. Vihamielellä ja rikollisuudella oppilaita kohtaan ei ole juurikaan mitään seurauksia, mutta mustana opiskelijana tunnen silti olevani turvallinen ja yhteydessä minua vastaaviin ihmisiin. Taloudellinen apu ei ole paras. ( Lähde )

Kuten, olet kaupungissa, jossa rikkaruoho dekriminalisoidaan. Se on melko suosittu täällä, ja vaikka et tekisi huumeita, tiedät ehdottomasti ihmisiä, jotka tekevät. ( Lähde )


Skidmore College

Kuinka sinun tulisi käyttää näitä liberaalimpien korkeakoulujen luetteloita?

Jos haluat mennä hyvin liberaaliin korkeakouluun, sinun pitäisi tutkia korkeakouluja Niche ja Princeton Review -luetteloissa, jotka kiinnostavat sinua selvittääkseen, ovatko ne kouluja, joihin sinun pitäisi hakea . On paljon tekijät harkitsemaan, onko korkeakoulu sinulle sopiva, mukaan lukien sijainti, valikoivuus, tukipalvelut ja tarjotut pääaineet.

Katso koulun verkkosivusto ja käytä sitä oppaat , korkeakoulujen löytäjät , hae verkkosivustoja , ja muut sijoitusluettelot auttaa sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, ota yhteyttä opettajiin, ohjaajiin, vanhempiin, nykyisiin opiskelijoihin ja alumneihin.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat osallistua liberaalikorkeakouluun, mutta koulua, jota harkitset, ei ole kummassakaan luettelossa?

Se, että harkitsemasi koulu ei tehnyt kumpaakaan luetteloa, ei välttämättä tarkoita sitä, ettei se ole liberaali. Kuten aiemmin mainitsin, useimmat korkeakoulut ovat yleensä liberaaleja kuin konservatiivisia.

Jos haluat mennä yliopistoon, jossa on liberaali ilmapiiri, katso koulun verkkosivustolta, onko oppilaiden ryhmiä, jotka ovat linjassa poliittisten ja sosiaalisten näkemystesi kanssa . Siellä voi olla opiskelijaryhmiä demokraateille, feministeille tai LGBTQ + -opiskelijoille. Vastaavasti voi olla opiskelijaryhmiä, jotka kannattavat liberaalimpia järjestöjä tai aiheita, kuten Planned Parenthood, NORML (National Organization for the Reform of Marijuana Laws), ilmastonmuutos tai terveydenhuollon uudistus.

Voit myös ota yhteyttä muihin lähteisiin, jotka arvioivat tai arvostavat korkeakoulun liberaalia . Kunkin yliopiston kapealla profiililla, kunkin koulun oppaan monimuotoisuuden alla, on luokka nimeltä 'poliittinen toiminta', joka kuvaa kampuksen opiskelijoiden poliittista jakautumista. Esimerkiksi, vaikka Harvardia pidetään usein liberaalina kouluna, 63% opiskelijoista pitää itseään republikaanina, itsenäisinä tai 'politiikasta kiinnostumattomina'.

Kuten näette, Harvardin opiskelijakunta on myös poliittisesti monipuolinen! Kokonaisvaltaisemman kuvan saaminen yliopistosta ja sen poliittisesta ympäristöstä voi auttaa sinua tekemään tietoisemman päätöksen siitä, missä lopulta osallistut!

Jos olet varma, että haluat mennä hyvin liberaaliin korkeakouluun, niin on olemassa muutamia muita tapoja, joilla voit kaventaa hakua Niche-verkkosivustolla. Jos menet College View yliopiston etsin, Voit valita, että olet kiinnostunut vain kouluista, joissa on hyvin liberaali ilmapiiri, ja etsiä korkeakouluja, jotka sopivat kyseisiin kriteereihin . Lisäksi on olemassa 20 muuta hakuluokkaa, jotka auttavat sinua kaventamaan yliopistohakua.

Lopuksi, muista, että yliopiston poliittinen taipumus heijastaa usein kaupunkia, jossa yliopisto sijaitsee. Koillis - ja länsirannikon korkeakoulut ovat yleensä liberaalimpia, ja eteläiset korkeakoulut ovat konservatiivisempia. Voit selvittää, onko tietty kaupunki liberaali, etsimällä ehdokkaita, joita se kannatti viimeisissä vaaleissa, ja sen näkemyksiä erilaisista poliittisista ja sosiaalisista kysymyksistä.

Liberalin kaupungista Kansasista, joka on ironisesti konservatiivisempi

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA