Sinun täytyy tutustua näihin 20 parhaaseen kristilliseen korkeakouluun

Jos olet uskonnollinen kristitty, saatat haluta käydä kristillistä korkeakoulua. Elämäsi voi olla parempi koulussa, jossa suurin osa opiskelijoista ja opettajista jakaa arvosi ja uskomuksesi. Lisäksi kristilliset oppilaitokset sisällyttävät kristinuskonsa usein tehtäviinsä ja opetussuunnitelmiinsa.

Tässä artikkelissa, Annan sinulle listan Yhdysvaltojen 20 parhaasta kristillisestä korkeakoulusta . Lisäksi tarjoan sinulle mahdollisia etuja ja haittoja korkean kristillisen korkeakoulun käymisestä ja selitän, kuinka tutkia ja löytää kristillisiä korkeakouluja, jotka voisivat sopia sinulle.Mikä on kristillinen korkeakoulu?

Kristilliset oppilaitokset ovat yksityisiä oppilaitoksia, jotka tunnistavat olevansa kristittyjä . Muista, että jotkut oppilaitokset perustettiin kristillisiksi korkeakouluiksi, mutta pitävät itseään nyt ei -puolueellisina tai itsenäisinä. Lisäksi jotkut ihmiset erottavat katoliset oppilaitokset muiden kristillisten kirkkojen oppilaitoksista. Parhaiden kristillisten korkeakoulujen sijoituksissani otin huomioon katoliset korkeakoulut ja kaikkien muiden kristillisten kirkkojen korkeakoulut .

ero laskennan ab ja bc välillä

Useimmat kristilliset oppilaitokset integroivat kristinuskon luokkahuoneeseen, koulun ulkopuoliseen toimintaan ja kampuksen ympäristöön, mutta he tekevät niin vaihtelevassa määrin. Vaikka kristillisissä oppilaitoksissa on yleensä uskonnollisia ohjelmia ja pääaineita, useimmat kristilliset korkeakoulut tarjoavat myös perinteisiä ja maallisia luokkia ja pääaineita . Lisäksi monissa kristillisissä korkeakouluissa on huomattava määrä ei-kristittyjä opiskelijoita.

Mikä tekee kristillisestä oppilaitoksesta mahtavan?

Tässä artikkelissa kriteerit, jotka tekevät kristillisestä korkeakoulusta suuren, ovat samat kuin ne, jotka tekevät kollegiosta suuren. Suuren yliopiston pitäisi tarjota sinulle hyvä elämänlaatu, haastava mutta kannustava akateeminen ympäristö ja runsaasti tulevaisuuden mahdollisuuksia .

Arvioinnissani jätin huomiotta sen, miten kristinusko on sisällytetty yliopiston kampuksen elämään tai koulutukseen. En usko, että kristinuskon rooli koulussa vaikutti korkeakoulun laatuun, mutta on tärkeää huomata, että monet näistä korkeakouluista vaihtelevat merkittävästi kristinuskon roolista kampuksella ja luokkahuoneessa.

Jos olet kiinnostunut kristillisestä korkeakoulusta, sinun tulee harkita kristinuskon roolia yliopistossa . Pitäisikö sinun käydä kristinuskon kursseja? Onko koulussa tiukkoja käytännesääntöjä, jotka vastaavat sen kristillisiä arvoja? Mikä on koulun kirkkokunta? Onko suurin osa opiskelijoista harjoittamassa kristittyjä? Sinun pitäisi mennä kouluun, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi .

Parhaat kristilliset korkeakoulut

Laskeakseni parhaiden kristillisten korkeakoulujen sijoitukseni laskin keskiarvon US News ja Forbes kunkin koulun sijoitukset. Epäilemättä, US News ja Forbes sinulla on arvostetuimmat korkeakoulujen ranking -listat. Yhdessä he ottavat huomioon akateemisen maineen, valmistumisasteen, fuksi jäämisasteen, valikoivuuden, keskimääräisen alumnipalkan ja joukon muita tekijöitä.

Koska US News erottaa koulut erilaisiin luokkiin , Käytin kunkin yliopiston kansallisen yliopiston sijoitusta tai National Liberal Arts College -sijoitusta. En pitänyt hyvistä kristillisistä korkeakouluista Villanova ja Santa Clara että US News luokitellaan alueellisiksi yliopistoiksi tai korkeakouluiksi, koska ne sijoittuvat vain alueensa kouluihin US News rankingissa. Heillä ei ole a US News kansallinen sijoitus.

Muista, että muutamat näistä korkeakouluista ovat vain löyhästi sidoksissa kristinuskoon . Esimerkiksi Davidson Collegessa ja Kenyon Collegessa on virallisia kirkollisia sidoksia, mutta molemmat kampukset tarjoavat maallisemman ympäristön ja niillä on enemmän eri uskontoja opiskelevia kuin jotkut muut tämän luettelon oppilaitokset. Toisaalta Notre Dame, BYU, Wheaton (IL) ja Pepperdine sisältävät joitakin useimmat uskonnolliset opiskelijat maassa .

Ilman muuta, tässä on luetteloni 20 parhaasta kristillisestä korkeakoulusta. Laitoin vapaiden taiteiden korkeakoulut lihavoituina.

Koulu US News Sijoitus Forbes Sijoitus Keskimääräinen sijoitus Hyväksymisaste
1. Notre Damen yliopisto 18 13 15.5 22%
2. Davidson College 9 31 kaksikymmentä 26%
3. Georgetownin yliopisto kaksikymmentäyksi 2. 3 22 17%
4. Boston College 30 37 33.5 32%
5. Kenyon College 25 48 36.5 38%
6. Pyhän Ristin korkeakoulu 32 55 43.5 33%
7. Macalester College 2. 3 67 Neljä viisi 3. 4%
8. Emoryn yliopisto kaksikymmentäyksi 79 viisikymmentä 26%
9. Trinity College (CT) 43 81 62 3. 4%
10. Sewanee: Eteläisen yliopisto 48 84 66 60%
yksitoista. Center College Neljä viisi 89 67 69%
12. Wheaton College (IL) 57 86 71,5 69%
13. Rodoksen yliopisto 51 98 74.5 58%
14. Olaf College 51 106 78.5 59%
viisitoista. Furmanin yliopisto 51 110 80,5 64%
16. Etelä metodistinen yliopisto 61 108 84.5 51%
17. Brigham Youngin yliopisto 66 104 85 49%
18. Pepperdinen yliopisto 52 128 90 37%
19. Wheaton College (MA) 67 171 119 67%
20. Marquetten yliopisto 86 157 121.5 57%

Kuinka sinun pitäisi käyttää tätä luetteloa?

Jos haluat mennä arvostettuun kristilliseen korkeakouluun, sinun kannattaa tutkia tämän luettelon oppilaitoksia, jotka kiinnostavat sinua, selvittääksesi, ovatko ne kouluja, joihin sinun tulee hakea tai käydä .

On paljon tekijöitä auttaa määrittämään, sopiiko korkeakoulu sinulle, mukaan lukien sijainti, valikoivuus, tukipalvelut ja tarjottavat suuret yritykset. Katso koulun verkkosivustoa ja käytä oppaat , yliopiston etsijät , etsi verkkosivustoja , ja muut sijoituslistoja auttamaan sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, neuvottele opettajien, ohjaajien, vanhempien, nykyisten opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Mitä hyötyä on kristilliseen korkeakouluun menemisestä?

Yleensä julkisissa tai ei -puolueellisissa korkeakouluissa on merkittävä maallisten ja liberaalien opiskelijoiden edustus. Liberaalimmissa korkeakouluissa saatat löytää vihamielisyyttä järjestäytynyttä uskontoa kohtaan. Kuitenkin, jos olet kristitty ja opiskelet kristillisessä korkeakoulussa, et todennäköisesti löydä yhtä paljon vihamielisyyttä kristinuskoa kohtaan ja voit jakaa uskosi suuremman osan opiskelutovereistasi ja professoreistasi .

Lisäksi jos olet uskonnollinen kristitty, kristillinen oppilaitos saattaa heijastaa todennäköisemmin arvojasi ja uskomuksiasi. Monissa kristillisissä korkeakouluissa kristinusko kertoo korkeakoulun tunnustamista näkemyksistä ja tehtävistä. Saatat tuntea olosi mukavaksi paikassa, joka korostaa ihanteitasi .

Lisäksi, Kristilliset oppilaitokset tarjoavat yleensä enemmän mahdollisuuksia opiskella ja osallistua kristinuskoon . Kristillisissä oppilaitoksissa on yleensä enemmän luokkia ja pääaineita, jotka keskittyvät kristinuskon oppimiseen. Abilenen kristillisessä yliopistossa Texasissa on erillinen Raamatuntutkimuksen korkeakoulu . Jos haluat tutkia kristillistä uskoasi syvemmin, ei ehkä ole parempaa paikkaa tehdä niin kuin kristillisessä yliopistossa.

Miksi sinun pitäisi harkita maallista korkeakoulua?

Vaikka olisit uskonnollinen kristitty, saatat hyötyä maallisen korkeakoulun käymisestä. Ihannetapauksessa sinun pitäisi oppia kollegoiltasi ja professoreiltasi yliopistossa, ja voit vahvistaa tai muuttaa näkemyksiäsi altistumalla erilaisille mielipiteille ja uskonnollisille vakaumuksille. Maallinen korkeakoulu voi tarjota sinulle heterogeenisemmän ympäristön .

Lisäksi lähes kaikissa maallisissa korkeakouluissa on edelleen kristittyjä opiskelijaryhmiä ja ne tarjoavat uskonnollisia palveluja kristityille opiskelijoille. Jos sinulle on tärkeää osallistua aktiivisesti kristinuskoon yliopiston aikana, voit tutkia opiskelijajärjestöjä ja uskonnollista elämää korkeakoulun verkkosivustolla. Todennäköisesti löydät lukuisia tilaisuuksia olla tekemisissä muiden kristittyjen opiskelijoiden kanssa ja harjoittaa uskoasi riippumatta siitä, osallistutko kristilliseen vai maalliseen korkeakouluun .

Yleensä kristilliset oppilaitokset ovat tiukempia ja konservatiivisempia kuin maalliset korkeakoulut. Jos olet kristitty, mutta liberaalimpi tai vähemmän halukas noudattamaan tiukempia sääntöjä kristillisessä korkeakoulussa, saatat olla onnellisempi maallisessa koulussa .

Lopuksi kristilliset oppilaitokset ovat kaikki yksityisiä oppilaitoksia. Jos haluat hyödyntää suurempien julkisten yliopistojen tarjoamia mahdollisuuksia, harkitse maallista korkeakoulua . Jos olet huolissasi siitä, että et ehkä ole oikeutettu tarvepohjaiseen taloudelliseen apuun, mutta olet huolissasi korkeakoulun kustannuksista ja velan minimoimisesta valmistumisen jälkeen, julkiset valtionyliopistot voivat olla hyvä vaihtoehto, koska niillä on yleensä alhaisemmat lukukausimaksut, erityisesti osavaltion asukkaille.

Voit ehkä säästää rahaa menemällä maalliseen kouluun.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat löytää tai tutkia muita kristillisiä korkeakouluja?

Muista, että sijoitukset ovat hieman subjektiivisia, ja vaikka yllä olevan luettelon koulut voivat olla arvostetuimpia kristillisiä kouluja, on tärkeintä löytää sinulle sopivin korkeakoulu.

upokkaiden teko 2 yhteenveto

Jos haluat löytää muita kristillisiä oppilaitoksia, jotka eivät päässeet luetteloon, voit käyttää paria parempaa korkeakoulujen etsintäapua. Päällä Suuri tulevaisuus , voit hakea kouluja monilla eri hakuluokilla, mukaan lukien uskonnollinen kuuluvuus . Big Future tarjoaa kattavia tietoja, kuten hakemusten määräajat, keskimääräiset GPA- ja SAT -pisteet sekä jokaiselle koululle tarjotut pääaineet.

Päällä College -näkymä , voit etsiä kristillisiä oppilaitoksia tai kouluja niiden nimenomaisen kirkollisen sidoksen perusteella . Lisäksi on olemassa yli 20 muuta hakuluokkaa, jotka auttavat kaventamaan korkeakouluhakua.

Lopuksi voit tutkia jäseniä Kristillisten korkeakoulujen ja yliopistojen neuvosto . Jäseniä on yhteensä 180. Voit etsiä jäseniä sijainnin tai kirkkokuntien mukaan . Jos napsautat tulosta, sinut lähetetään korkeakoulun verkkosivustolle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.