Sinun täytyy tutustua näihin 20 parhaaseen kristilliseen korkeakouluun

Jos olet uskonnollinen kristitty, saatat haluta käydä kristillistä korkeakoulua. Elämäsi voi olla parempi koulussa, jossa suurin osa opiskelijoista ja opettajista jakaa arvosi ja uskomuksesi. Lisäksi kristilliset oppilaitokset sisällyttävät kristinuskonsa usein tehtäviinsä ja opetussuunnitelmiinsa.

Tässä artikkelissa, Annan sinulle listan Yhdysvaltojen 20 parhaasta kristillisestä korkeakoulusta . Lisäksi tarjoan sinulle mahdollisia etuja ja haittoja korkean kristillisen korkeakoulun käymisestä ja selitän, kuinka tutkia ja löytää kristillisiä korkeakouluja, jotka voisivat sopia sinulle.Mikä on kristillinen korkeakoulu?

Kristilliset oppilaitokset ovat yksityisiä oppilaitoksia, jotka tunnistavat olevansa kristittyjä . Muista, että jotkut oppilaitokset perustettiin kristillisiksi korkeakouluiksi, mutta pitävät itseään nyt ei -puolueellisina tai itsenäisinä. Lisäksi jotkut ihmiset erottavat katoliset oppilaitokset muiden kristillisten kirkkojen oppilaitoksista. Parhaiden kristillisten korkeakoulujen sijoituksissani otin huomioon katoliset korkeakoulut ja kaikkien muiden kristillisten kirkkojen korkeakoulut .

ero laskennan ab ja bc välillä

Useimmat kristilliset oppilaitokset integroivat kristinuskon luokkahuoneeseen, koulun ulkopuoliseen toimintaan ja kampuksen ympäristöön, mutta he tekevät niin vaihtelevassa määrin. Vaikka kristillisissä oppilaitoksissa on yleensä uskonnollisia ohjelmia ja pääaineita, useimmat kristilliset korkeakoulut tarjoavat myös perinteisiä ja maallisia luokkia ja pääaineita . Lisäksi monissa kristillisissä korkeakouluissa on huomattava määrä ei-kristittyjä opiskelijoita.

Mikä tekee kristillisestä oppilaitoksesta mahtavan?

Tässä artikkelissa kriteerit, jotka tekevät kristillisestä korkeakoulusta suuren, ovat samat kuin ne, jotka tekevät kollegiosta suuren. Suuren yliopiston pitäisi tarjota sinulle hyvä elämänlaatu, haastava mutta kannustava akateeminen ympäristö ja runsaasti tulevaisuuden mahdollisuuksia .

Arvioinnissani jätin huomiotta sen, miten kristinusko on sisällytetty yliopiston kampuksen elämään tai koulutukseen. En usko, että kristinuskon rooli koulussa vaikutti korkeakoulun laatuun, mutta on tärkeää huomata, että monet näistä korkeakouluista vaihtelevat merkittävästi kristinuskon roolista kampuksella ja luokkahuoneessa.

Jos olet kiinnostunut kristillisestä korkeakoulusta, sinun tulee harkita kristinuskon roolia yliopistossa . Pitäisikö sinun käydä kristinuskon kursseja? Onko koulussa tiukkoja käytännesääntöjä, jotka vastaavat sen kristillisiä arvoja? Mikä on koulun kirkkokunta? Onko suurin osa opiskelijoista harjoittamassa kristittyjä? Sinun pitäisi mennä kouluun, joka parhaiten vastaa tarpeitasi ja mieltymyksiäsi .

Parhaat kristilliset korkeakoulut

Laskeakseni parhaiden kristillisten korkeakoulujen sijoitukseni laskin keskiarvon US News ja Forbes kunkin koulun sijoitukset. Epäilemättä, US News ja Forbes sinulla on arvostetuimmat korkeakoulujen ranking -listat. Yhdessä he ottavat huomioon akateemisen maineen, valmistumisasteen, fuksi jäämisasteen, valikoivuuden, keskimääräisen alumnipalkan ja joukon muita tekijöitä.

Koska US News erottaa koulut erilaisiin luokkiin , Käytin kunkin yliopiston kansallisen yliopiston sijoitusta tai National Liberal Arts College -sijoitusta. En pitänyt hyvistä kristillisistä korkeakouluista Villanova ja Santa Clara että US News luokitellaan alueellisiksi yliopistoiksi tai korkeakouluiksi, koska ne sijoittuvat vain alueensa kouluihin US News rankingissa. Heillä ei ole a US News kansallinen sijoitus.

Muista, että muutamat näistä korkeakouluista ovat vain löyhästi sidoksissa kristinuskoon . Esimerkiksi Davidson Collegessa ja Kenyon Collegessa on virallisia kirkollisia sidoksia, mutta molemmat kampukset tarjoavat maallisemman ympäristön ja niillä on enemmän eri uskontoja opiskelevia kuin jotkut muut tämän luettelon oppilaitokset. Toisaalta Notre Dame, BYU, Wheaton (IL) ja Pepperdine sisältävät joitakin useimmat uskonnolliset opiskelijat maassa .

Ilman muuta, tässä on luetteloni 20 parhaasta kristillisestä korkeakoulusta. Laitoin vapaiden taiteiden korkeakoulut lihavoituina.

Koulu US News Sijoitus Forbes Sijoitus Keskimääräinen sijoitus Hyväksymisaste
1. Notre Damen yliopisto 18 13 15.5 22%
2. Davidson College 9 31 kaksikymmentä 26%
3. Georgetownin yliopisto kaksikymmentäyksi 2. 3 22 17%
4. Boston College 30 37 33.5 32%
5. Kenyon College 25 48 36.5 38%
6. Pyhän Ristin korkeakoulu 32 55 43.5 33%
7. Macalester College 2. 3 67 Neljä viisi 3. 4%
8. Emoryn yliopisto kaksikymmentäyksi 79 viisikymmentä 26%
9. Trinity College (CT) 43 81 62 3. 4%
10. Sewanee: Eteläisen yliopisto 48 84 66 60%
yksitoista. Center College Neljä viisi 89 67 69%
12. Wheaton College (IL) 57 86 71,5 69%
13. Rodoksen yliopisto 51 98 74.5 58%
14. Olaf College 51 106 78.5 59%
viisitoista. Furmanin yliopisto 51 110 80,5 64%
16. Etelä metodistinen yliopisto 61 108 84.5 51%
17. Brigham Youngin yliopisto 66 104 85 49%
18. Pepperdinen yliopisto 52 128 90 37%
19. Wheaton College (MA) 67 171 119 67%
20. Marquetten yliopisto 86 157 121.5 57%

Kuinka sinun pitäisi käyttää tätä luetteloa?

Jos haluat mennä arvostettuun kristilliseen korkeakouluun, sinun kannattaa tutkia tämän luettelon oppilaitoksia, jotka kiinnostavat sinua, selvittääksesi, ovatko ne kouluja, joihin sinun tulee hakea tai käydä .

On paljon tekijöitä auttaa määrittämään, sopiiko korkeakoulu sinulle, mukaan lukien sijainti, valikoivuus, tukipalvelut ja tarjottavat suuret yritykset. Katso koulun verkkosivustoa ja käytä oppaat , yliopiston etsijät , etsi verkkosivustoja , ja muut sijoituslistoja auttamaan sinua yliopiston valintaprosessissa. Jos mahdollista, neuvottele opettajien, ohjaajien, vanhempien, nykyisten opiskelijoiden ja alumnien kanssa.

Mitä hyötyä on kristilliseen korkeakouluun menemisestä?

Yleensä julkisissa tai ei -puolueellisissa korkeakouluissa on merkittävä maallisten ja liberaalien opiskelijoiden edustus. Liberaalimmissa korkeakouluissa saatat löytää vihamielisyyttä järjestäytynyttä uskontoa kohtaan. Kuitenkin, jos olet kristitty ja opiskelet kristillisessä korkeakoulussa, et todennäköisesti löydä yhtä paljon vihamielisyyttä kristinuskoa kohtaan ja voit jakaa uskosi suuremman osan opiskelutovereistasi ja professoreistasi .

Lisäksi jos olet uskonnollinen kristitty, kristillinen oppilaitos saattaa heijastaa todennäköisemmin arvojasi ja uskomuksiasi. Monissa kristillisissä korkeakouluissa kristinusko kertoo korkeakoulun tunnustamista näkemyksistä ja tehtävistä. Saatat tuntea olosi mukavaksi paikassa, joka korostaa ihanteitasi .

Lisäksi, Kristilliset oppilaitokset tarjoavat yleensä enemmän mahdollisuuksia opiskella ja osallistua kristinuskoon . Kristillisissä oppilaitoksissa on yleensä enemmän luokkia ja pääaineita, jotka keskittyvät kristinuskon oppimiseen. Abilenen kristillisessä yliopistossa Texasissa on erillinen Raamatuntutkimuksen korkeakoulu . Jos haluat tutkia kristillistä uskoasi syvemmin, ei ehkä ole parempaa paikkaa tehdä niin kuin kristillisessä yliopistossa.

Miksi sinun pitäisi harkita maallista korkeakoulua?

Vaikka olisit uskonnollinen kristitty, saatat hyötyä maallisen korkeakoulun käymisestä. Ihannetapauksessa sinun pitäisi oppia kollegoiltasi ja professoreiltasi yliopistossa, ja voit vahvistaa tai muuttaa näkemyksiäsi altistumalla erilaisille mielipiteille ja uskonnollisille vakaumuksille. Maallinen korkeakoulu voi tarjota sinulle heterogeenisemmän ympäristön .

Lisäksi lähes kaikissa maallisissa korkeakouluissa on edelleen kristittyjä opiskelijaryhmiä ja ne tarjoavat uskonnollisia palveluja kristityille opiskelijoille. Jos sinulle on tärkeää osallistua aktiivisesti kristinuskoon yliopiston aikana, voit tutkia opiskelijajärjestöjä ja uskonnollista elämää korkeakoulun verkkosivustolla. Todennäköisesti löydät lukuisia tilaisuuksia olla tekemisissä muiden kristittyjen opiskelijoiden kanssa ja harjoittaa uskoasi riippumatta siitä, osallistutko kristilliseen vai maalliseen korkeakouluun .

Yleensä kristilliset oppilaitokset ovat tiukempia ja konservatiivisempia kuin maalliset korkeakoulut. Jos olet kristitty, mutta liberaalimpi tai vähemmän halukas noudattamaan tiukempia sääntöjä kristillisessä korkeakoulussa, saatat olla onnellisempi maallisessa koulussa .

Lopuksi kristilliset oppilaitokset ovat kaikki yksityisiä oppilaitoksia. Jos haluat hyödyntää suurempien julkisten yliopistojen tarjoamia mahdollisuuksia, harkitse maallista korkeakoulua . Jos olet huolissasi siitä, että et ehkä ole oikeutettu tarvepohjaiseen taloudelliseen apuun, mutta olet huolissasi korkeakoulun kustannuksista ja velan minimoimisesta valmistumisen jälkeen, julkiset valtionyliopistot voivat olla hyvä vaihtoehto, koska niillä on yleensä alhaisemmat lukukausimaksut, erityisesti osavaltion asukkaille.

Voit ehkä säästää rahaa menemällä maalliseen kouluun.

Mitä sinun pitäisi tehdä, jos haluat löytää tai tutkia muita kristillisiä korkeakouluja?

Muista, että sijoitukset ovat hieman subjektiivisia, ja vaikka yllä olevan luettelon koulut voivat olla arvostetuimpia kristillisiä kouluja, on tärkeintä löytää sinulle sopivin korkeakoulu.

upokkaiden teko 2 yhteenveto

Jos haluat löytää muita kristillisiä oppilaitoksia, jotka eivät päässeet luetteloon, voit käyttää paria parempaa korkeakoulujen etsintäapua. Päällä Suuri tulevaisuus , voit hakea kouluja monilla eri hakuluokilla, mukaan lukien uskonnollinen kuuluvuus . Big Future tarjoaa kattavia tietoja, kuten hakemusten määräajat, keskimääräiset GPA- ja SAT -pisteet sekä jokaiselle koululle tarjotut pääaineet.

Päällä College -näkymä , voit etsiä kristillisiä oppilaitoksia tai kouluja niiden nimenomaisen kirkollisen sidoksen perusteella . Lisäksi on olemassa yli 20 muuta hakuluokkaa, jotka auttavat kaventamaan korkeakouluhakua.

Lopuksi voit tutkia jäseniä Kristillisten korkeakoulujen ja yliopistojen neuvosto . Jäseniä on yhteensä 180. Voit etsiä jäseniä sijainnin tai kirkkokuntien mukaan . Jos napsautat tulosta, sinut lähetetään korkeakoulun verkkosivustolle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.