Miksi NYU-essee kirjoitetaan

feature_whynyu

Jos haet New Yorkin yliopistoon, sinun on toimitettava sekä säännölliset Common App -materiaalit että NYU-lisäys, joka sisältää lyhyen esseen. Ytimessä NYU: n esseekehote pyytää sinua vastaamaan yhteen yksinkertaiseen kysymykseen: miksi haluat mennä NYU: han?

ideoita vakuuttavaan puheeseen

Tässä artikkelissa analysoimme täysin 'Miksi NYU?' esseekehote ja mitä onnistuneiden esseiden on saavutettava. Käymme myös läpi mahdollisia aiheita kirjoittaa ja tarkastelemme essee, joka sai minut NYU: n taiteiden ja tiedekorkeakouluun.Ensinnäkin aloitamme kuitenkin nopealla keskustelulla siitä, miksi koulut pyytävät opiskelijoita kirjoittamaan 'miksi tämä koulu?' esseitä

ominaisuuskuvan luotto: Sagie / Flickr

Mitä järkeä on miksi tämä koulu?

Vaikka Common App -essee antaa opiskelijoille mahdollisuuden esitellä jotain heistä, mikä ei ehkä näy muualla heidän sovelluksessaan, miksi [koulu]? esseen avulla opiskelijat voivat ilmaista nimenomaisesti, miksi he ovat niin hyviä koululle.

Oletettavasti, jos haet koulua, testipisteet, arvosanat, kurssin tarkkuus ja opetussuunnitelma, opetussuunnitelmat ja vapaaehtoistyökokemus vievät sinut ainakin jonkin verran muiden koulun opiskelijoiden kanssa.

Miksi tämä koulu? essee on tilaisuutesi keskustella paitsi miksi sinä voisi erinomainen koulussa, mutta miksi olet hyvässä kunnossa (ja miksi haluat mennä sinne).

Miksi tämä koulu-esseet ovat myös hyödyllinen tapa kouluille arvioida opiskelijoiden kiinnostusta kouluun (mikä voi osoittaa, osallistuuko opiskelija vai ei. Perustuu opiskelijoiden 'miksi tämä koulu?' esseitä korkeakoulut voivat erottaa opiskelijat, jotka ovat erityisesti kiinnostuneita käymään kyseisessä koulussa, opiskelijoista, jotka ovat selvästi hakeneet vain koulun sijainnin tai sijoituksen vuoksi

Kirjoittaminen vahva 'miksi [koulu]?' essee ei vain anna sinulle toisen esimerkin esitellä kirjoitus- ja päättelytaitojasi, vaan kertoo myös koululle, että välität tarpeeksi panostamaan aikaa niiden erityispiirteiden tutkimiseen. Se tarkoittaa, että olet käyttänyt aikaa ymmärtääksesi, oletko kunnossa. (Ja se osoittaa toissijaisesti, että kun olet asettanut tuon ajan, olet todennäköisesti läsnä, jos hyväksyt, kuin joku, joka kirjoitti vain yleisiä lausuntoja siitä, miksi he haluavat osallistua yliopistoon ).

Tarkempia tietoja siitä, mitä koulut toivovat pääsevänsä 'Miksi [tämä koulu]?' esseitä, lue tämä artikkeli.

body_thinkitover Korkeakoulut haluavat sinun osoittavan, että olet käyttänyt aikaa miettiäksesi, miksi haluat hakea. Tiffan päivä / Flickr.

Miksi NYU Essay -kehote, analysoitu

Tässä on NYU: n täydellinen essee-kehote vuodelle 2020:

Haluamme tietää enemmän mielenkiinnostasi NYU: ta kohtaan. Mikä motivoi sinua hakemaan NYU: ta? Miksi olet hakenut tai ilmaissut kiinnostusta tiettyyn kampukseen, kouluun, korkeakouluun, ohjelmaan tai tutkimusalueeseen? Jos olet hakenut useampaa kuin yhtä, kerro myös, miksi olet kiinnostunut näistä lisäalueista tai kampuksista. Haluamme ymmärtää - miksi NYU? (Enintään 400 sanaa)

Standardin lisäksi 'mikä motivoi sinua hakemaan [kouluun]?' Kysymys, jonka melkein jokainen miksi tämä koe-essee kysyy, NYU-kehote antaa sinulle yhden ylimääräisen työntämisen siihen, mihin keskittyä esseessäsi.

Erityisesti NYU haluaa sinun puhuvan siitä, mikä vetää sinut 'tiettyyn kampukseen, kouluun, korkeakouluun, ohjelmaan ja / tai tutkimusalueeseen?' (tai jos sinua kiinnostaa useampi kuin yksi, miksi sinua kiinnostaa jokainen kampus / koulu / korkeakoulu / ohjelma / tutkimusalue).

Muista, että sinun pitäisi keskustella tästä kaikesta NYU: n yhteydessä . Ilmeisesti, jos olet kiinnostunut NYU: sta yhden heidän 10 perustutkintokoulustaan, niin se on erityisesti NYU: lle, mutta sama koskee heidän kampuksensa sijainteja, ohjelmia ja tutkimusalueita.

Esimerkiksi, jos olet intohimoisesti teatterin opiskelusta, et vain kirjoittaisi haluavasi osallistua NYU: han, koska rakastat teatteria ja NYU: lla on teatteriohjelma ja se on New Yorkissa, kaupungissa, jossa on teatteria; tämä kuvaus voisi koskea puoli tusinaa koulua. Sen sijaan menisit yksityiskohtiin siitä, mikä houkuttelee sinua tiettyihin Tischin luokkiin ja professoreihin tai muihin NYU: n ainutlaatuisiin mahdollisuuksiin (kyky tehdä tietyntyyppisiä projekteja, poikkitieteellisen yhteistyön mahdollisuus jne.).

Tämä kehote vihjaa myös muutamaan eri suuntaan, joihin voit mennä esseellä 'Why NYU':

Miksi olet ilmaissut kiinnostukseni tiettyä kampusta, koulua, korkeakoulua, ohjelmaa tai tutkimusaluetta kohtaan? Jos olet hakenut useampaa kuin yhtä, kerro myös, miksi olet kiinnostunut näistä lisäalueista tai kampuksista.

Jos olet jo varma siitä, mitä haluat opiskella yliopistossa tai sinulla on '' piikki '', sinun kannattaa mennä essee 'tietyllä' reitillä . Tämä tarkoittaa tiettyjen luokkien, professoreiden, ohjelmien mainitsemista tai sitä, miten näette NYU: n tukevan tulevaa uraa / akateemisia suunnitelmia.

Toisaalta, et ehkä ole ollenkaan varma, mitä haluat opiskella yliopistossa (AKA minua lukiossa). Siinä tapauksessa muotoilet essesi enemmän ympärilläsi miten uskot menevän NYU: han, voit tutkia monia erilaisia ​​tapoja löytää intohimosi .

Lopuksi, jos tiedät jo, että haluat viettää aikaa ulkomailla yliopiston aikana paikassa, jossa NYU: lla on kampus, voit korosta kiinnostustasi jatkaa NYU-tason akateemisen koulutuksen saamista asuessasi toisessa maassa .

kehon_nyuinabudhabi Abu Dhabi on yksi monista kaupungeista, joissa NYU: lla on kampuksia.

Mahdollinen 'Miksi NYU?' Essee-aiheita

Aikaisemmin käsittelimme lyhyesti joitain aiheita, joista voit kirjoittaa esseenne, mukaan lukien erityiset kurssit / opettajat / ohjelmat ja ulkomailla opiskelu.

Otamme nyt nämä laajat aiheluokat ja perehdymme hieman syvemmälle siihen, miten kirjoittaa niistä 'Miksi NYU?' essee.

Korkeakoulut / ohjelmat

NYU: lla on seuraavat 10 perustutkintokoulua, korkeakoulua ja ohjelmaa:

 • Taide- ja tiedekorkeakoulu
 • Gallatinin yksilöllisen tutkimuksen koulu
 • Liberal Studies
 • Meyersin hoitotyön korkeakoulu
 • Ammattikorkeakoulu
 • Sosiaalityön hopeakoulu
 • Steinhardtin kulttuuri-, koulutus- ja inhimillisen kehityksen koulu
 • Sternin kauppakorkeakoulu
 • Tandonin teknillinen korkeakoulu
 • Tischin taidekoulu

Koska NYU: ssa on niin paljon erilaisia ​​perustutkinto-ohjelmia, se on hyvä idea tunnistaa, mihin ohjelmaan / ohjelmiin haet ja miksi NYU-täydennysesseesi.

Koska sinun on joka tapauksessa päätettävä ohjelmasta ennen hakemista NYU: han, voit myös käyttää aikaa, jonka vietät lukemalla jokaisesta korkeakoulusta, selvittääksesi, onko tietyissä korkeakouluissa mitään ohjelmia, jotka kutsuvat sinua.

Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut eri alojen (kuten psykologian ja tietojenkäsittelytieteen tai biologian ja filosofian / etiikan) risteyksestä ja olet itse motivoitunut luomaan oman opinto-ohjelman, sinun tulisi puhua siitä hakemuksessasi Gallatinin yksilöllisen tutkimuksen koulu. Jos olet viettänyt viimeiset 12 vuotta omistamalla kaikki ylimääräinen aika koulussa ja sen ulkopuolella teatterille ja haluat osallistua konservatorioon, jossa on mahdollisuus käydä katsomassa elävää teatteria, kirjoita siitä Tisch-hakemuksessasi.

Kurssit / professorit

NYU on maailmankuulu yliopisto syystä, ja se ei johdu vain sen valtavasta kiinteistöomistuksesta; sillä on laaja valikoima omalla alallaan tunnettuja kursseja ja professoreita. Jos yksi tärkeimmistä syistä, miksi sinua kiinnostaa NYU, on sen tutkijoille, niin tämä on hyvä aihe päästä täydentävään esseeisi.

Selaa verkkokurssiluetteloita ja lue kiinnostuneiden osastojen professoreita. Onko olemassa kursseja, joihin todella haluat osallistua (jotka näyttävät erityisen NYU: lle)? Tai professoreita, joiden kanssa sinun on ehdottomasti opiskeltava?

Sinun ei tarvitse mennä niin pitkälle lukemaan professoreiden tutkimuksia tai muuta vastaavaa (ellet ole siitä erittäin innostunut!), Mutta tee edes vähän tutkimusta kursseista ja professoreista, joilta opit ja mainitsemalla sen 'Miksi NYU: ssa' essee vie pitkän matkan kohti näyttämistä virkailijoille, että olet tarpeeksi vakava NYU: n suhteen tarkistaaksesi sen yksityiskohdat.

Opiskelun ulkopuoliset mahdollisuudet ja kouluperinteet

Jos NYU: ssa on koulun ulkopuolinen oppilaitos, johon olet ollut erityisen aktiivinen lukion aikana (tai olet innostunut aloittamaan osallistumisen yliopistossa), voit kirjoittaa siitä, kunhan olet selvä miksi se on jotain ainutlaatuista NYU: lle .

Vastaavalla tavalla voit myös yrittää lukea joitain kampuksen laajuiset tapahtumat tarjotaan ympäri vuoden ja katso, onko niissä jotain erityistä, joka puhuu sinua.

body_nyustrawberryfest NYU: n vuotuinen Mansikkafestivaali ylpeilee NYC: n pisin mansikan murokeksi.

NYU-essee: aiheita, joita on vältettävä

Miksi NYU-esseekehote tekee melko selväksi, että sinun tulisi keskittää 400 sanasi tietyn korkeakoulun / ohjelman / tutkimusalueen ympärille.

Mitä sinun ehdottomasti pitäisi välttää murskaa NYU: n sijainnista (haetko New Yorkin kampukselle vai ei).

Takaisin, kun hakeuduin NYU: hin, miksi NYU? esseekehote oli vieläkin suorempi siitä, että älä keskitä esseesi New Yorkin ympärille:

'Monet opiskelijat päättävät hakea NYU: ta New Yorkin sijaintimme vuoksi. New Yorkin sijainnin lisäksi kerro meille, miksi sinusta tuntuu, että NYU sopii sinulle parhaiten. '

Jos New Yorkin kansalaiset ovat kuulleet kaiken ja nähneet kaiken aikaisemmin, NYU: n vastaanottovirkailijat ovat varmasti lukeneet kaikki välineet, joita voit kirjoittaa New York Cityyn.

On hienoa kirjoittaa siitä, kuinka New Yorkissa oleminen antaa sinulle pääsyn NYU-kurssillesi merkityksellisiin mahdollisuuksiin (esim. Voit saada siellä upeita journalismin ja teatterin harjoittelumahdollisuuksia, joita et voi saada missään muualla). Sinun on kuitenkin oltava selvä keskittääksesi essesi NYU: n ohjelmaan, New Yorkin sijainti (ja sen mahdollisuudet) on lisäbonuksena.

Ellei sinulla ole ainutlaatuista käsitystä siitä, miksi NYU: n sijainti on sinulle niin tärkeä (esim. Isovanhempasi asuivat aiemmin rakennuksessa, joka purettiin, jotta päätyisi Bobstin lakikirjastoon, ja sinut kasvatettiin kostosta, joka on sittemmin palvonut) Pysy kaukana NYU: n sijainnista selityksessäsi miksi haluat mennä sinne.

body_newyorkcityaerial New York City voi olla viides hahmo Seksi ja kaupunki -elokuvassa, mutta sen ei pitäisi tehdä pienoiskuvaa Miksi NYU: ssa? essee.

Aivoriihi miksi NYU-essee

Ennen kuin aloitat kapenemisen mistä kulmasta otat 'Miksi NYU: n'? essee, sinun on ensin tutkittava syyt hakemiseen NYU: han. Tarkastelulla ei tarkoiteta vain luetteloa syyt - tarkoitamme sinun tarvitsevasi mene muutama taso syvemmälle jokaiseen pinta-aiheeseen, joka sinulle tulee.

on 1440 hyvä sat pisteet

Esimerkiksi tämä on luettelo syistä, jotka minulla oli hakemiseen NYU: han (suunnilleen tärkeysjärjestyksessä):

 • Testitulokseni ja arvosanani / kurssini tarkkuus tekevät siitä todennäköisesti pääsyn
 • NYU: lla on paljon hyviä kouluja ja ohjelmia
 • Se on tarpeeksi helppo päästä NYU: sta perheelleni, kuljetuksen kannalta

Itse asiassa mikään näistä syistä ei ole kovin pakottava. Jos olisin vain kirjoittanut 'Miksi NYU?' essee (tai noina aikoina esseitä) näiden kolmen luetelmakohdan kanssa, epäilen, että olisin hyväksynyt.

Sen sijaan menin syvemmälle jokaisen syyn kanssa selvittääkseen, onko siellä jotain, mitä voisin kaivaa NYU-lisäaineelle.

Pinnan syy 1 : Testitulokseni ja arvosanani / kurssini tarkkuus tekevät siitä todennäköisesti pääsyn.

 • Yksi taso syvemmälle : Haken NYU: han turvallisuuskouluna, koska olen varma, että pääsen sinne, vaikka en pääse minnekään muualle, ja haluaisin mennä sinne, jos pääsen sisään.
 • Pitäisikö minun kirjoittaa tästä 'miksi NYU' -esseessäni? Ehdottomasti ei. Mikään koulu ei halua kuulla, että se on turvallisuus (vaikka se olisikin turvallisuutta, sinä olisit hyvä käydä, koska se on silti hyvä koulu).

Pinnan syy 2 : NYU: lla on paljon hyviä kouluja ja ohjelmia.

 • Yksi taso syvemmälle : Olen erittäin epävarma siitä, mitä haluan opiskella - tiedän, että olen kiinnostunut englannista (luova kirjoittaminen), matematiikasta, neurotieteistä, kiinasta ja musiikista, mutta voin päätyä päättämään opiskella jotain aivan erilaista yliopistossa. Minulle on tärkeää, että menen jonnekin, että minulla on mahdollisuus tutkia kaikkia kiinnostuksen kohteitani (ja kehittää enemmän), minkä voin tehdä NYU: ssa.
 • Pitäisikö minun kirjoittaa tästä 'Miksi NYU' -esseessäni? Tämä syy on ehdottomasti lupaava, vaikka minun on tehtävä enemmän tutkimuksia tietyistä NYU: n ohjelmista ja kursseista, jotta voin nimetä (ja tarkastaa prosessin aikana, että olen oikeassa voidessani opiskella kaikkia näitä asioita siellä !).

Pinnan syy 3 : Se on tarpeeksi helppo päästä NYU: sta perheelleni, kuljetuksen kannalta.

 • Yksi taso syvemmälle : Vanhempani haluavat, että minulla on hyvät kuljetusmahdollisuudet kotikäynnissäni (tai heidän luonaan). NYU: n sijainti (New York City) tekee ehdottomasti sen mahdolliseksi (lentokoneisiin, juniin, busseihin, vuokra-autoihin, kiinteävaihteisiin polkupyöriin pääsee helposti).
 • Pitäisikö minun kirjoittaa tästä 'Miksi NYU' -esseessäni? Luultavasti ei. Kehote kysyy minulta, miksi olen ilmaissut kiinnostukseni tiettyä kampusta, koulua, korkeakoulua, ohjelmaa ja / tai tutkimusaluetta, ei maantieteellistä aluetta. Lisäksi ei ole, että muita New Yorkin kouluja ei ole paljon. Voisin ehkä heittää tämän syyn, jos minulla on vähän sanottavaa, mutta näyttää siltä, ​​että toinen syyni on paras veto Miksi NYU: lle? essee.

body_transportationoptions

Miksi NYU essee näyte

Alla olen luonut 'Miksi NYU?' esseeesimerkki, joka vetää sanatarkasti siitä, mitä käytin (onnistuneessa) NYU-sovelluksessani. (Essee vaatimukset olivat silloin hieman erilaiset, eri sanamäärillä, joten jouduin laajentamaan hieman sen mukaan, mitä kirjoitin alun perin.)

Mielestäni NYU olisi hyvä ottelu minulle sen ohjelmien määrän ja tyyppien vuoksi. Olen hyvin kiinnostunut monista aiheista, ja NYU näyttää kattavan kaiken. Itse asiassa haen Taide- ja tiedekorkeakouluun, koska en voi tällä hetkellä täsmentää kiinnostuksen kohteitani. Minulla on niin paljon asioita, että haluan oppia, etten voi kuvitella rajoittavani itseäni ennen kuin astun edes yliopistoon.

Otetaan esimerkiksi kiina. Oppin mandariinia nyt (ja olen ollut viimeiset viisi vuotta), mutta haluaisin myös oppia kantoninkielen. Ei ole monia muita kouluja, jotka tarjoavat kantonilaisia ​​luokkia, jotka voivat ylpeillä matkoilla Chinatowniin osana opetussuunnitelmaa! Lisäksi olen innoissani mahdollisuudesta opiskella ulkomailla NYU Shanghaissa. En voisi vain mennä Kiinaan lukukaudeksi vuodeksi ja uppoutua kieleen ja kulttuuriin, mutta voisin tehdä sen jatkamalla NYU-kampuksella olemista jopa puolivälissä maailmaa .

Myös taiteiden ja korkeakoulujen musiikkiteorian ohjelma kiinnostaa minua todella. Olen kerännyt teoriaa täällä ja siellä, mutta en ole saanut niin paljon muodollista koulutusta. Olen myös todella kiinnostunut NYU: n varhaisen musiikin yhtyeestä ja mahdollisuudesta tutustua erilaisiin moodeihin ja virityksiin. Taajuuden toisessa päässä, vaikka olen kirjoittanut muutaman kappaleen yksin ja opettanut itselleni vähän MIDI: stä, minulla ei ole todellakaan ollut mahdollisuutta kokeilla kovin paljon tietokoneella / elektronisella sävellyksellä, ja haluaisin todella käytä niitä Steinhardt-palveluja, jotka olisivat käytettävissäni NYU: lla tämän ongelman korjaamiseksi.

Lopuksi, en voi korostaa tarpeeksi, kuinka tärkeää lukeminen ja luova kirjoittaminen ovat minulle. Koska nämä kaksi syötetään toisiinsa, olen innoissani NYU: n lukusarjasta ja mahdollisuudesta osallistua järjestettyihin tapahtumiin vuorovaikutuksessa muiden kirjailijoiden kanssa luokan ulkopuolella.

Mahdollisuus laajentaa kiinankielitaitojani mandariinin ulkopuolelle (ja sinulla on mahdollisuus käytännön sovelluksiin) on se, mikä minua ensin kiehtoi; mahdollisuus tutustua tietokonemusiikkiin ja saada käsiksi NYU: n tiloihin oli seuraava leivänmurta; mutta kirjoituskurssien leveys ja syvyys houkuttelee minua vielä enemmän, kunnes en voi enää vastustaa.

Tämä essee ei ole välttämättä paras kirjoitustyö, jonka olen koskaan tehnyt. Se kuitenkin edelleen välittää haluni osallistua NYU: han, koska mainitsen muutaman keskeisen syyn, miksi haluan osallistua NYU: han:

 • Erilaisia ​​kursseja . Aloitin toteamalla, että olen päättämätön ja osa sitä, mikä houkuttelee minua NYU: han, on mahdollisuus päästä tekemään paljon erilaisia ​​asioita. Keskustelen sitten useista erilaisista esimerkeistä.
 • Erityiset NYU-mahdollisuudet . Etsin eri osastojen tarjoamia kursseja, tapahtumia ja mahdollisuuksia ja mainitsin muutaman niistä erikseen (luovan kirjoittamisen Reading Studies -ohjelma, kantonilaiset kurssit, ulkomailla opiskelu Kiinassa).
 • Vaikka mainitsin New Yorkin jutun (menossa Chinatowniin), se liittyi johonkin suhteellisen NYU-kohtainen (mahdollisuus opiskella kantoninkielistä sekä mandariinia).

body_nyufromwashingtonsquarepark Eden, Janine ja Jim / Flickr.

Vinkkejä Miksi NYU-essee

Lyhyesti sanottuna olemme tiivistäneet neljä suosituinta vinkkiä Miksi NYU: n kirjoittamiseen? essee.

# 1: Katso eri koulujen / ohjelmien kuvaukset. Tämä auttaa sinua selvittämään, mihin kouluun haluat hakea, ja mikä tekee näistä kouluista mielenkiintoisia sinulle hakemisen.

# 2: Lue kurssiluettelo ja etsi professorit kiinnostavista laitoksista. Kuten NYU Admission -blogissa todetaan , sinun ei tarvitse mennä yli laidan ilmoittaessasi tarkalleen mitä kurssia haluat suorittaa minkä professorin kanssa milloin tahansa, mutta sinun on osoitettava, että olet tietoinen millaista asioita pystyt tekemään ja oppimaan NYU: ssa

# 3: Tutki, onko olemassa muita koulun ulkopuolisia aktiviteetteja tai NYU-perinteitä, jotka houkuttelevat sinua erityisesti - ja selitä, miksi sillä on merkitystä sinulle.

# 4: Vältä odien kirjoittamista New York Citylle. Jos sinulla on erityisiä mahdollisuuksia, joista olet kiinnostunut ja jotka ovat käytettävissä vain New Yorkissa (esim. Harjoittelujaksot American Natural History Museumissa, maahanmuuttohistorian tutkimus Ellis Islandilla), voit mainita sen, mutta älä nojaa liian voimakkaasti sijainti.

# 5: Muista, että vaikka sinun pitäisi tehdä selväksi, miksi haluat osallistua NYU: han essesi kanssa, sinun ei tarvitse tuskailla sitä tuntikausia. Viime kädessä muut hakemuksesi osat (mukaan lukien testipisteet ja arvosanat / kurssin tarkkuus, suosituskirjeet ja henkilökohtaiset lausunnot) ovat tärkeämpiä tekijöitä hyväksynnässäsi kuin NYU-lisäaineesi. Sinun tarvitsee vain osoittaa, että olet tehnyt ainakin vähän tutkimusta NYU: sta ja miksi haluat soveltaa siellä erityisesti.

Ja jos huomaat matkan varrella, että sinulla ei ole todella hyvää syytä, joka saa sinut innostumaan hakemaan NYU: ta? Voisi olla syytä harkita uudelleen, pitäisikö sinun hakea siellä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

Oxfordin valmistelukorkeakoulu 2016-17 rankingit | (Borrego Springs,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oxford Preparatory Academy -tapahtumasta Borrego Springsissä, Kaliforniassa.

Pittsburghin yliopisto Greensburgin pääsyvaatimuksissa

Angelo State Universityn pääsyvaatimukset

Ohion kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Folsomin lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Folsom High Schoolista Folsomissa, Kaliforniassa.

Kuinka voittaa latinalaisamerikkalainen apurahapalkinto

Haetko stipendiä latinalaisamerikkalaisesta stipendirahastosta? Tässä on täydellinen opas, mukaan lukien hakeminen, määräajat ja strategiat voittaaksesi.

FAFSA -sovellus: Ultimate 2016 -opas maksullisiin apurahoihin

FAFSAn hakeminen voi olla monimutkaista. Täällä annamme sinulle yksinkertaisen oppaan siitä, miten voit hakea FAFSAa ja saada taloudellista tukea.

Keystone Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n ottaminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Oletko 7. luokkalainen ja suunnittelet SAT: n ottamista? Mitkä ovat hyvät ja huonot puolet SAT: n ottamisesta näin aikaisin? Selvitä tärkeimmät syyt.

Arkansasin baptistikoulun pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Alta Loman lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alta Loman lukiosta Alta Lomassa, Kaliforniassa.

Mikä on Tukholman oireyhtymä? Se on tosi?

Onko Tukholman oireyhtymä todellinen häiriö? Selitämme, mikä tämä väärinymmärretty ilmiö todella on, ja hahmotamme Tukholman oireyhtymän merkittävimmät oireet ja esimerkit.

870 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Keene State College SAT -tulokset ja GPA

Miamin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Illinoisin teknillisen instituutin pääsyvaatimukset

Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

Kiinnostaako horoskooppimerkkejä? Katso oppaamme kaikista 12 astrologisesta symbolista.

Mikä on Clonidine HCL 0,1 Mg? Annostus, vaikutukset ja turvallisuus

Onko sinulla kysyttävää Clonidine 0,1 mg tablettien ottamisesta? Opi Clonidine HCL: n tarkoitus ja sivuvaikutukset sekä turvallinen ottaminen.

Kuinka vaikea SAT-espanjankielinen testi on?

Kuinka vaikea SAT-aihekoe on espanjaksi? Mitä sinun täytyy pisteet hyvin? Lue lisää asiantuntijaoppaastamme.

970 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Citadelin pääsyvaatimukset

Kuinka kauan kestää saada SAT -tulokset takaisin?

Milloin SAT -tulokset tulevat ulos SAT -ottelun jälkeen? Kuinka monta viikkoa saat SAT -pisteet takaisin College Boardilta? Ota selvää, kun löydät pisteesi täältä.

Mitä sinun on tiedettävä Columbuksen jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Columbus Continuation School -koulusta Downey, CA.

Kemiallisten yhtälöiden tasapainottaminen: 3 yksinkertaista vaihetta

Etkö ole varma, kuinka tasapainottaa kemialliset yhtälöt? Täydellinen opas opastaa sinut prosessin läpi ja tarjoaa ideoita kemiallisten yhtälöiden käytännön tasapainottamiseksi.