Merkkiviitteen kirjoittaminen: Koko malli

feature_lions.jpg

Thoreau kirjoitti kerran: Ystävyyden kieli ei ole sanoja vaan merkityksiä. Hahmoviitteessä ystävyyden kieli sisältää sekä sanoja että merkityksiä. Jos tehtävänäsi on kirjoittaa merkkiviite, sinun tehtäväsi on kirjoittaa ystävästäsi ja kaikista hänen hämmästyttävistä ominaisuuksistaan.

Kuinka tarkalleen voit täyttää tämän tehtävän kirjoittaa erinomainen hahmoviite? Tämä opas auttaa sinua kirjoittamisprosessissa kirjeesi mallilla. Aloitetaan seuraavaksi merkkiviitteen tarkoitus.Mikä on merkkiviitteen tarkoitus?

Sinulla saattaa olla ystävä, sukulainen tai naapuri, joka pyytää sinua kirjoittamaan merkkiviitteen. Perustat yleensä tämän viitteen omaan henkilökohtainen suhde pikemminkin kuin ammatillinen aiheen kanssa. On olemassa muutama erilainen syy, miksi joku saattaa tarvita sinua kirjoittamaan hänelle merkkiviitteen.

Ammattimaailmassa ...

Jotkut ihmiset tarvitsevat merkkiviitteen työksi. Palkkaamisen johtajat voisivat pyytää yhtä tapaa oppia tuntemaan ehdokas henkilökohtaisemmalla tasolla. He saattavat myös haluta varmistaa, että ehdokas on luotettava, varsinkin jos työpaikka edellyttää korkeaa etiikkaa.

Esimerkiksi ystäväni antoi äskettäin viitteen ystävälleen, joka hakeutui Yhdysvaltain ulkoministeriöön. Jos hakija ei toimittanut vähintään kolmea erinomaista merkkiviitettä, hän ei millään tavalla saanut korkean tason turvallisuusselvitystä.

Toinen syy, johon työnhakija saattaa hakea merkkiviittausta, on käytä sitä hakemuksensa täydennyksenä. Jos hän on nuori ja hänellä ei ole ollut paljon töitä aiemmin, hän voi lisätä henkilökohtaisen kirjeen tukeakseen asiaansa.

kuinka olla professori

Ammattimaailman ulkopuolella ...

Työsovellusten ulkopuolella on muita olosuhteita, jotka edellyttävät henkilökohtaista suositusta. Joku saattaa hakea paikkaa yhteisössä, kuten jäsenyys paikalliseen klubiin. Opiskelijat saattavat tarvita merkkiviitteitä, kun he hakevat apurahoja tai palkintoja.

Ihmiset etsivät adoptoida tai tarjota perhehoitoa lapselle tarvitsevat usein merkkiviitteitä. He etsivät heitä myös yrittäessään ostaa taloa tai huoneistoa. Lopuksi hahmoviittauksia voidaan käyttää myös tukemaan jotakuta oikeudessa.

Kirjeesi tarkoitus muokkaa sanoitasi jossain määrin. Tässä artikkelissa keskityn siihen merkkiviittaukseen antaa käsityksen jonkun henkilökohtaisista ominaisuuksista ja sitä voitaisiin realistisimmin käyttää työpaikkaan tai vapaaehtoistyöhön.

Yleisesti ottaen kaikilla hahmoviitteillä on sama tehtävä: paljastaa kohteen henkilökohtaiset vahvuudet ja osoittaa tukea. Jos olet ottanut tämän tehtävän, kuinka voit tuottaa mieleenpainuvan merkkiviitteen? Tämä opas opastaa sinut kirjoittamisprosessissa vaihe vaiheelta.

helsinki-2.jpg

Halusitpa ystäväsi saada työpaikan, ostaa talon tai mennä seuraavaan tehtävään Marsille, hahmosi viitteiden pitäisi selittää, miksi hän on paras henkilö rooliin.

Merkkiviitteen kirjoittaminen: 4 vaihetta

Vaikka on olemassa useita ainesosia, jotka tuottavat vahvan kirjeen, on kaksi erityisesti, jotka erottuvat. Ensimmäinen on järjestä ajatuksesi selkeällä ja merkityksellisellä tavalla. Toinen on antamalla konkreettisia esimerkkejä maalata kuva aiheesta.

Nämä ovat kaksi tärkeintä oppituntia vahvan kirjeen laatimisessa, mutta myös kaksi haastavinta suorittaa. Autan sinua vastaamaan tähän haasteeseen, olen hajottanut kirjoitusprosessi neljään vaiheeseen. Ensimmäinen, saatat olla iloinen kuullessasi, ei vaadi sinua vielä kirjoittamasta!

Vaihe 1: Puhu ehdokkaalle

Vastuu kirjeiden kirjoittamisen ensimmäisestä vaiheesta kuuluu tosiasiassa kirjeen pyytävän harteille. Hänen pitäisi jakaa tietoja kirjeen tarkoituksesta onko kyseessä esimerkiksi työ, yhteisöasento tai talo.

Hänellä saattaa olla ideoita ominaisuuksista tai tarinoista, joita voit jakaa kirjeessäsi. Jos asema etsii jotakuta, jolla on vahva eettinen ohje, ehdokkaan tulee kertoa sinulle, että tuodaan esiin tapauksia, joissa hän osoitti rehellisyyttä ja rehellisyyttä.

Kirjeesi aihe voi myös jakaa hänet jatka tai muita asiaankuuluvia materiaaleja. Saamalla kaikki tärkeät yksityiskohdat voit varmistaa, että merkkiviitteesi on räätälöity ja oleellinen. Voitte molemmat ideoida yhdessä myös ideoita, mikä vie meidät viitteiden kirjoittamisen seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 2: Aivoriihi-ideoita viitteellesi

Tämä hahmoviitteiden kirjoittamisen toinen vaihe koskee valmistelua. Käytä hetki kerää ajatuksesi ja lajittele kirjeesi ideat.

Mitä ominaisuuksia hypätä, kun ajattelet ehdokasta? Mitä anekdootteja voisit jakaa tukemaan arviointiasi? Miksi hän ansaitsee aseman tai muuton naapurustoon?

Jonkin verran ominaisuuksia, jotka voisivat hioa ajattelua sisältää,

Eettinen, rehellinen, luotettava
Päättäväinen, tavoitteellinen, ahkera
Reilu, rehellinen
Antelias, antava, avulias
Luova, utelias
Huomaavainen, empaattinen, kiltti
Uskollinen, sitoutunut, luotettava
Vastuullinen, kypsä
Viehättävä, hauska, kevyt, karismaattinen
Rento, kevyt
Älykäs, ahkera
Järjestäytynyt
Potilas, tukeva, herkkä
Hyvä kuuntelija
Hyvä kommunikaattori, hyvin puhunut
Itsenäinen
Joustava

Kun olet ideoinut ominaisuuksia, valitse noin kolme korostettavaksi. Näiden pitäisi todella vangita aihe ja olla merkityksellisiä tilanteelle. Jos kirjoitat kirjeä lastenhoitotyölle, kannattaa lähentää ehdokkaan huolehtivaa ja vastuullista luonnetta. Jos tuet jonkun hakemusta talon ostamisesta, voit keskittyä enemmän hänen luotettavuuteensa tai naapuruusominaisuuksiinsa.

Kun olet valinnut kolmen parhaan, mieti tiettyjä anekdootteja, joita voit jakaa kun ehdokas osoitti nämä ominaisuudet. Kuten alla olevasta mallista näet, jaa kaksi tai kolme erityistä esimerkkiä, jotka todella kuvaavat henkilöä ja vahvistavat kuvauksesi. Kun olet ajatellut joitain ideoita, olet valmis aloittamaan luonnoksen!

kehon_kartta-4.jpg

Oletko valmis aloittamaan luonnoksen? Käytä alla olevaa tiekartta päästäksesi määränpäähän!

Vaihe 3: Luonnosta merkkiviitteesi tällä mallilla

Kun olet saapunut luonnosvaiheeseen, sinun pitäisi sinulla on jonkinlainen käsitys siitä, mitä haluat sanoa merkkiviitteessäsi. Tiedät, mitä kirje on tarkoitettu, ja olet ajatellut joitain tapoja kuvata ystävääsi.

Kun sinulla on ideoita, voit seurata melko yksinkertainen rakenne kirjeen tuottamisesta. Seuraava malli käy läpi tämän rakenteen pala palalta. Aloitetaan ensin yhteystiedoista.

Lisää yhteystiedot yläreunaan

Ihannetapauksessa voit osoittaa viitteesi a tietty henkilö. Kirjoittaminen tietylle henkilölle on henkilökohtaisempaa kuin kenelle se saattaa olla huolestuttavaa. Jos se ei kuitenkaan ole mahdollista, yleisempi tervehdys on hieno.

Jos sinulla on virallinen kirjelomake, jonka yhteystiedot ovat yläosassa, sinun on käytettävä sitä eteenpäin. Jos ei, niin voit kirjoittaa yhteystietosi vasemmassa yläkulmassa ja sen jälkeen vastaanottajan yhteystiedot.

Yhteystietosi voivat näyttää tältä:

Joe Smith
Koulun johtaja
Hauskaa joukossa päivähoito
5 Main St.
Anytown, CA 90210

Lisää yhteystietojesi alle tiedot henkilöstä, jolle kirjoitat, seuraavasti:

Stella McKay
johtaja
+ Tutorointi
60 koulun St.
Booktown, TX 73344, Yhdysvallat

Aloita kirjeesi tämän yhteystiedon alapuolella tervehdyksellä, Rakas [nimi]. Kun olet määrittänyt yhteystietosi, voit aloittaa johdannosta.

gpa päästäksesi uclaan

1 kappale: Johdanto

Nyt olet valmis aloittamaan kirjeen. Sinun pitäisi aloita vahva tuenilmauksella. Joitakin positiivisia lauseita ovat

Minulla on kunnia tukea ...
Olen iloinen voidessani tarjota viitteen ...
Olen iloinen saadessani kutsua ...
Suosittelen mielelläni ...
En epäröi suositella ...
Minulla on ilo suositella ...

Tässä on pari esimerkkejä kirjeesi aloittamisesta:

1. Minulla on ilo suositella Jackieä Yhdysvaltain salaisen palvelun tiedusteluoperaattoriksi.

Ohio State University keskim

2. Olen erittäin iloinen voidessani suositella Aaronia jäseneksi kotikaupungin yhteisöpalvelukerhoon.

3. Olen iloinen voidessani antaa viitteen Alishalle, kun hän hakee lastenhoitajaa perheellesi.

Sen lisäksi, että aloitat vahvana, sinun pitäisi myös selitä kuka olet ja miten tunnet ehdokkaan. Määritä suhteesi luonne niin, että lukija ymmärtää, miksi mielipiteesi on arvokas. Tässä on muutama esimerkki seuraavaan lauseeseen.

1. Tapasin Jackien, nimettyä kämppikseni, yliopiston ensimmäisenä päivänä, ja jatkoimme asumista yhdessä seuraavat neljä vuotta. Huolimatta asumisesta eri kaupungeissa valmistumisen jälkeen, olemme pysyneet läheisinä ystävinä.

2. Aaronilla ja minulla oli vahva ystävyys siitä lähtien, kun hän muutti naapuriin neljä vuotta sitten.

3. Alishan tätinä olen seurannut hänen kasvavan aikuiseksi ja vastuulliseksi nuoreksi naiseksi, joka on serkkujensa ensimmäinen valinta lauantai-iltana lapsenvahti.

Kun olet esittänyt itsesi, voit antaa lyhyt yhteenveto mitä ominaisuuksia kosket loppukirjeessäsi. Esimerkiksi nämä rivit asettavat sisällön parissa seuraavassa kappaleessa:

1. Jackie inspiroi minua etiikallaan, älykkyydellään ja kunnianhimoillaan yliopistovuosien aikana ja sen jälkeen.

2. Aaron on poikkeuksellinen naapuri ja ystävä, joka edistää aktiivisesti yhteisömme hyvinvointia.

3. Alisha on luotettava, lämmin ja luova henkilö, joka osaa hoitaa kaiken ikäisiä lapsia.

Kaiken kaikkiaan johdantokappaleen tulisi koostua kolmesta viiteen lauseeseen. Näytä tukesi heti lepakolta ja muista selittää kuka sinä ja miksi viitteellesi on painoa. Ilmoita viitteen syy ja anna lyhyt kuvaus ehdokkaasta. Sitten voit täsmentää tämän kuvauksen kahdesta kolmeen tekstiosaa.

Body kappaleet

Voit sisällyttää kahdesta kolmeen tekstikappaletta riippuen siitä, mitä ominaisuuksia haluat koskettaa. Jokaisessa kappaleessa tulisi olla a erityinen painopiste ; Voit esimerkiksi korostaa henkilön hahmon yhden puolen ja yhdistää sen anekdoottiin.

Sinun tulisi tilata rungon kappaleet alkaen asiaankuuluvimmasta kohdasta. Mieti, mitä ominaisuuksia kirjeen lukija etsii. Mikä on hyödyllisintä ja vaikuttavinta? Laita tämä laatu etusijalle.

Tässä on muutama esimerkki rungon kappaleista.

1. Jackie on henkilö, jolla on korkea moraalinen luonne. Hänen vahva eettisyytensä tuli läpi keskusteluissa valtiotieteiden luokissa ja niiden ulkopuolella. Tosielämän eettinen testi tuli nuorempana vuonna, kun hän löysi lompakon, jossa oli satoja dollareita käteistä. Mikään rahan säilyttäminen ei vaikuttanut Jackielta sekunnin ajan, ja hän löysi omistajan ja lähetti sen takaisin ensiluokkaiseen. Hän on aina joku, johon voin luottaa tekemään oikein, ja on ensimmäinen henkilö, jonka luulen soittavan kohdatessani omia moraalisia ongelmia.

2. Aaronia motivoi vahva sosiaalisen vastuun tunne. Hänellä on jokapäiväinen ero asemassaan lukion liikunnanopettajana ja jalkapallo- ja paini-joukkueiden vapaaehtoisena valmentajana. Viime vuonna piiri tunnusti hänen panoksensa vuoden valmentaja-palkinnolla. Yksi hänen jalkapalloilijoistaan, joka oli tunnistettu riskiryhmään kuuluvaksi opiskelijaksi, sanoi muutaman koskettavan sanan siitä, kuinka Aaron uskoi häneen ja auttoi häntä tuntemaan yhteyden kouluun. Aaron on rakastettu opettaja ja valmentaja, joka on sitoutunut opiskelijoidensa hyvinvointiin.

3. Alisha on luova henkilö, joka pystyy pitämään jopa energiset lapseni kiinnostuneina ja onnellisina. Hän on täynnä ideoita taideprojekteihin, urheilukilpailuihin ja näennäispeleihin. Viime kerralla, kun hän katseli serkkujaan, he päätyivät kokoamaan yhteen ja näyttelemään oman tuotantonsa Jäädytetty . Hän osaa suunnitella hauskoja, turvallisia ja yllättävän tehokkaita aktiviteetteja saadakseen lapset aktiivisiksi ja pois iPadistaan.

Tietenkin kehosi kappaleet räätälöidään yksilölle. Peruskaava kuvaus + anekdootti on hyödyllistä pitää mielessä, kun laadit näitä. Alla on yhteenveto hahmoviitteesi tekstikappaleiden perusmallista. Tarkastellaan ensin kirjeesi viimeistä kappaletta, johtopäätöstä.

Päätelmä ja allekirjoitus

Kun olet koonnut rungon kappaleet, olet saavuttanut merkkiviitteesi loppuun. Päätelmäsi voi olla vain kolmesta viiteen lauseeseen pitkä, ja sen sisältö on melko suoraviivaista.

Ensinnäkin voit toistaa tukesi tai korkean mielipiteesi ehdokkaasta. Tässä on muutama esimerkki siitä, miten tämä tehdään:

1. Lopuksi haluaisin toistaa yksiselitteisen tukeni Jackielle, kun hän hakee nimitystä salainen palvelu.

2. Kuten voitte sanoa, luulen Aaronin maailman ja suosittelen häntä jäseneksi Kotikaupungin yhteisöpalveluklubiin epäröimättä.

3. Alishalla on korkein suositukseni lastenhoitopalvelujen tarjoajana ja kaiken kaikkiaan suurena ihmisenä.

Sitten saatat yhteenveto tekemistäsi asioista tai lisää muutama kuvaava sana lisää. Muista, että johtopäätös on viimeinen tilaisuutesi välittää suosituksesi, joten haluat jättää lukijalle kestävän hyvän vaikutelman. Voit esimerkiksi sanoa jotain tällaista:

1. Jackie on paitsi loistava, myös erittäin eettinen henkilö ja uskollinen ystävä.

2. Aaron on antanut lukemattomia lahjoituksia yhteisöllemme ja voi laajentaa tavoitettaan klubin jäsenenä.

3. Alisha on vastuullinen, kärsivällinen ja herkkä lasten tarpeisiin.

Lopuksi, Kutsu lukija ottamaan sinuun yhteyttä lisätietoja. Osoita, että vahvistat mielihahmeviittauksesi tai lisäät mitään muuta sähköpostitse tai puhelimitse. Voit myös kiittää lukijaa hänen ajastaan.

1. Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun saadaksesi lisätietoja. Kiitos ajastasi.

2. Ota rohkeasti yhteyttä kaikkiin kysymyksiin. Kiitos.

miksi soluteoria on tärkeä?

Lopussa, allekirjoita nimesi ja tulosta se alla, kenties puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jos ne eivät ole kirjeesi yläosassa. Sitten olet saavuttanut merkkiviitteesi loppuun!

Tarkistetaan, laitetaanpa kaikki kappaleet yhteen tähän lopulliseen malliin.

body_clay.jpg

Käytä alla olevaa mallia muotoillaksesi kirjeesi karkeasta savipallosta kiillotetuksi lopputuotteeksi.

Hahmiviitteen laatiminen: Lopullinen malli

henkilökohtainen suosituskirje malli alla kuvastaa yllä olevaa rakennetta, mukaan lukien yhteystiedot, johdantokappale, tekstiosat, johtopäätös ja lopullinen allekirjoitus.

Sinun nimesi
Sijoitus [tarvittaessa]
Työpaikka [tarvittaessa]
Katuosoite
Kaupunki (*): Osavaltio (*): Postinumero

Vastaanottajan nimi
Sijoitus [tarvittaessa]
Yritys [tarvittaessa]
Katuosoite
Kaupunki (*): Osavaltio (*): Postinumero

Hyvä [vastaanottajan nimi],

Minulla on suuri ilo tarjota tämä merkkiviite henkilölle [nimi] [kirjeen tarkoitusta varten]. Olen ollut läheisessä ystävässä käyttäjän [nimi] kanssa viimeisten [vuosien määrä]. [Ehdokkaan nimi] on [kaksi tai kolme kuvaajaa], enkä epäile, että hän lisäisi merkittävästi [yritys, klubi jne.]. Sallikaa minun antaa kolme esimerkkiä hänen henkilökohtaisista vahvuuksistaan.

Rungon kappaleet 1-3: [Nimi] erottuu [laatustaan]. Esimerkiksi viime vuonna hän / hän [tarkka esimerkki]. Hän johdonmukaisesti [kuvaus henkilökohtaisista ominaisuuksista]. [Nimi] on ainutlaatuinen [erityisominaisuuksiensa] suhteen. *

* Esitä ehdokkaan 2-3 pääominaisuutta laitekappaleissa, joista jokaisessa on oma esimerkki, jos mahdollista. Laita ne tärkeyden ja merkityksen mukaisessa järjestyksessä. Käytä erittäin positiivista kieltä, mutta yritä olla kuulematta ylhäältä.

Lopuksi haluaisin toistaa koko sydämestäni antamasi tuen [nimille], kun hän etsii [kirjeen tarkoitusta]. Hän on [tärkeimmät ominaisuudet]. En epäile, että hänellä on jatkossakin suuri menestys [yrityksen, klubin jne.] Kanssa. Älä epäröi ottaa yhteyttä minuun saadaksesi lisätietoja. Kiitos ajastasi.

Ystävällisin terveisin,

[Allekirjoitus]

Nimi
Sijoitus [tarvittaessa]
Sähköposti
Puhelinnumero

Tietenkin rungon kappaleet jättävät paljon tilaa mukauttamiseen. Tämän tilan avulla voit tehdä henkilökohtaisesta suosituskirjeestä yksilöllisen ehdokkaalle. Kun olet laatinut kirjeen, sinulla on vain yksi tärkeä askel kirjoitusprosessissa.

Vaihe 4: Muokkaa selkeyttä varten

Ennen kuin lähetät merkkiviitteesi, vie muutama minuutti muokkaamiseen ja tarkistamiseen. Varmista ensin, ettei kirjoitus- tai kieliopivirheitä ole. Virheiden korjaamisen lisäksi tutustu kirjoitukseesi ja varmista, että se on selkeä.

Kuka tahansa, joka lukee kirjettäsi, ei ehkä ole paljon aikaa tarkastella tarkasti jokaista sanaa. Kirjeesi tulisi jättää voimakas vaikutelma vaatimatta lukijalta suurta aikaa. Toisin sanoen, tavoitteesi on olla ytimekäs.

Jos pystyt saamaan saman vaikutuksen vähemmän sanoilla, tee niin. Poista tarpeettomat adverbit ja adjektiivit jotka lisäävät irtotavaraa, mutta eivät merkitystä. Jos lause tuntuu sekavalta, yritä puhdistaa se parhaalla mahdollisella tavalla.

Kun olet kiristänyt kirjoitustasi, kirjeesi on valmis lähetettäväksi! Olet tuottanut hyvin jäsennellyn viitteen siihen onnittelee ehdokasta ja antaa erityisiä esimerkkejä jotka puhuvat hänen hahmolleen.

Lopuksi tarkastellaan avainkohtia, jotka on muistettava merkkiviitteen laatimisesta.

30 60 90 asteen kolmio

body_catdog.jpg

Tällä varovaisella kissalla ei ole syytä huoleen. Hänen koiran kämppiksensä on juuri kirjoittanut erinomaisen merkkiviitteen. Hän ei edes maininnut hänen tapaa kouristaa sohvaa tai kaataa vesilasit.

Tärkeimmät kohdat: Merkkiviitteen kirjoittaminen

Jos kirjoitat merkkiviitteitä, todennäköisesti kirjoitat ystävästä, naapurista tai sukulaisesta. Sinun tehtäväsi on kirjoittaa tämän henkilön suotuisista ominaisuuksista ja kuvaile, mikä tekee hänestä erityisen.

Kirjeesi sisältö on suurelta osin sen mukaan, mihin sitä käytetään. Jos kirjoitat työpaikkaa, saatat haluta valaista kohteen persoonallisuutta ja asiaankuuluvia ominaisuuksia, kuten etiikkaa ja luotettavuutta. Jos kirjoitat jäseneksi yhteisökerhoon, saatat puhua kohteen yhteisöllisistä yhteyksistä tai johtajuudesta.

Riippumatta kirjeen tarkoituksesta, sen pitäisi olla erittäin myönteisiä ja käytä erityisiä esimerkkejä. Sen sijaan, että muuttuisi adjektiiviluetteloksi, kirjeessäsi tulisi olla anekdootteja, jotka paljastavat positiivisia asioita aiheesta.

Kertomalla tarinoita ja käyttämällä selkeää ja ytimekästä rakennetta voit tuottaa a erottuva merkkiviite ja tehdä vaikutuksen lukijoillesi!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA