Wordiness ja redundanssi ACT -englanniksi: vinkkejä ja käytäntöä

feature_English.jpg

ACT English testaa sinua useiden erityisten kielioppi sääntöjen suhteen. Näiden sääntöjen ymmärtäminen ja soveltaminen auttaa sinua maksimoimaan ACT -englanninkieliset pisteet. Tiettyjen kielioppisääntöjen tuntemisen lisäksi on pidettävä mielessä joitakin yleisiä strategioita, jotka auttavat sinua vastaamaan oikein muihin kysymyksiin.

Yksi näistä vihjeistä on, että ACT suosii lyhyempiä lauseita. Sanakyky ja redundanssi ovat yleisiä virheitä ACT English -osiossa. Jokaisen lauseen tavoitteena on ilmaista samat tiedot lyhyimmällä kieliopillisesti oikealla tavalla.

Tässä postauksessa teen seuraavaa:  • Selitä sanavalmius.
  • Selitä irtisanominen.
  • Näytä, miten sanallisuus ja redundanssi testataan ACT: llä.
  • Anna todellisia ACT -esimerkkejä.
  • Anna harjoitusongelmia testataksesi oppimasi.

Wordiness ACT Englanti

ACT: ssä sanamuoto on kielioppivirhe, jossa lauseeseen lisätään tarpeettomasti ylimääräisiä sanoja tai lauseita. Lyhyt kirjoittaminen on suositeltavaa, koska lyhyys tekee lauseesta ymmärrettävämmän ja helpommin seurattavan. Sanallisia lauseita voi olla vaikea navigoida ja vaikea ymmärtää.

ACT English -osiossa lyhin kieliopillisesti oikea vastausvaihtoehto, joka ilmaisee samat tiedot kuin alkuperäinen lause, on oikea vastaus. Tässä on esimerkki sanallisesta lauseesta:

Allison vei minut juhliin, joka oli erittäin hauskaa.

Tämä on lauseen korjattu versio:

Allison vei minut erittäin hauskoihin juhliin.

Teknisesti molemmat lauseet ovat kieliopillisesti oikein ja välittävät samat tiedot. Toinen lause on kuitenkin ytimekkäämpi ja vähemmän sanallinen. Katso toinen esimerkki sanallisesta lauseesta:

Nautin ravinnon saannista paistetuilla ruoilla.

Kun olemme korjanneet sanallisuusvirheen, lause näyttää tältä:

Nautin paistettujen ruokien syömisestä.

body_fried_foods.jpg

Jälleen lauseiden merkitys on sama, mutta toinen lause on paljon ytimekkäämpi ja kieliopillisesti oikein.

Tutustu näihin vinkkeihin, jotta voit vastata oikein ACT: n puhekysymyksiin.

Wordiness -strategia

Lähesty jokaista kysymystä sillä ajattelutavalla lyhyempi = parempi . Kun vastaat ACT English -kysymyksiin, aloita katsomalla lyhyempiä vastausvaihtoehtoja. Muista, että lyhyemmän kieliopillisesti oikean vastauksen valinnan on myös ilmaistava samat olennaiset tiedot, jotta se olisi oikea vastaus.

toimi tiede käytännön testi pdf

Liitä vastauksesi takaisin alkuperäiseen lauseeseen varmistaaksesi, että vastauksesi on kieliopillisesti oikea ja ilmaisee samat tiedot.

Näiden vinkkien avulla voit vastata seuraaviin esimerkkeihin, jotka on otettu varsinaisista ACT -englanninkielisistä osioista.

Todelliset ACT -esimerkit englanniksi

Valitse oikea vastaus tähän sanallisuuskysymykseen todellisesta ACT: stä.

Sitten hän kirjoitti innostuneen artikkelin Strand Magazine -lehdelle,on paikka, jossaSuurin osa hänen Sherlock Holmesin tarinoistaan ​​oli ilmestynyt ensin, ja myöhemmin hän kirjoitti aiheesta kirjan nimeltä The Fairies.

A. EI MUUTOKSIA
B. jossa aikakauslehti missä C. jossa D. missä

Selitys: Vaikka alkuperäinen lause näyttäisi sinusta oikealta, muista sääntömme, että lyhyempi on parempi. Aloita lyhyimmästä vastausvaihtoehdosta. Tämä olisi vastausvaihtoehto C. Kytke se takaisin alkuperäiseen lauseeseen. Lause on edelleen kieliopillisesti oikein ja kaikki asiaankuuluvat tiedot ovat edelleen olemassa. Lause on paikka on tarpeeton. Vastaus on C. .

Kokeile onneasi toisessa varsinaisessa ACT -sanauskysymyksessä.

Hän työskenteli kolmekymmentä vuotta opettajana ja kirjastonhoitajana koulutuksen alalla Baltimoren julkisissa kouluissa.

Mitkä seuraavista sanoista tai lauseista edellisestä lauseesta ovat VÄHINTÄÄN tarpeellisia ja voisivat siksi poistaa?

F. kolmekymmentä G. ja kirjastonhoitaja H. koulutuksen alalla J. Baltimore julkinen

Selitys : Tämäntyyppisissä kysymyksissä sinun on valittava, minkä sanan/lauseen voi poistaa poistamatta tietoja. Käy läpi vastausvaihtoehdot ja katso, voidaanko vastausvaihtoehdon tiedot saada muualta lauseesta.

Joten vastausvaihtoehto F ei ole oikea, koska jos pääsisimme eroon kolmekymmentä, meillä ei olisi mitään keinoa tietää, että hän työskenteli kolmekymmentä vuotta. Vastaus on H. . Jos pääsisimme eroon koulutuksen alalta, 'tietäisimme silti, että hän työskenteli koulutuksen alalla, koska hän työskenteli Baltimoren julkisissa kouluissa. Siksi lause koulutuksen alalla on tarpeeton.

body_baltimore.jpg

Baltimoren keskusta

Oletko miettinyt, miten ratkaista nämä sanakysymykset? Tässä on viimeinen kokeiltava.

Monien viikkojen aikana,ajan myötä, hänen kokoelmansa kasvaa hitaasti: saviastiat, kupit, maljakot ja veistokset täyttävät studion.

A. EI MUUTOKSIA B. ajan myötä, C. vähitellen, D. POISTA alleviivattu osa

Selitys: Aloitetaan jälleen lyhyimmästä vastauksesta. Se olisi vastausvaihtoehto D jättämättä alleviivattu osa. Onko lause edelleen kieliopillisesti oikein? Onko sillä sama merkitys, jos jätämme sen pois ajan kuluessa? '

Joo!! Alleviivattu lause on tarpeeton, koska useiden viikkojen aikana se viittaa ajan kulumiseen useiden viikkojen aikana. Siksi alleviivattu lause on tarpeeton ja vastaus on D. .

Toinen virhe, joka voidaan korjata ottamalla käyttöön lyhyempi on parempi sääntö, on redundanssi.

ACT: n redundanssi

ACT English -osion redundanssikysymykset ovat melko yleisiä. Jos sana tai lause on tarpeeton, se on tarpeeton ja voidaan poistaa muuttamatta lauseen merkitystä. ACT: ssä irtisanominen esitetään yleensä kahdella tavalla. Ensimmäinen tapa on, että kahta synonyymiä käytetään kuvaamaan jotain, kun vain yksi sanoista on tarpeen. Tässä on esimerkki:

Justin on erittäin ystävällinen ja ystävällinen kaveri.

Koska 'ystävällinen' ja 'ystävällinen' ovat synonyymejä, voimme lyhentää lauseita päästämällä eroon yhdestä Justinia kuvaavasta adjektiivista. Toinen tapa, jolla redundanssivirhe esitetään SAT: ssa, on se, että lisätään lause, joka sisältyy toiseen lauseen sanaan tai ilmaukseen. Katso seuraava esimerkki:

Tämä artikkeli sisältää asiaankuuluvia tietoja, jotka tarjoavat asiaankuuluvia tosiasioita, jotta voit menestyä hyvin ACT -englanniksi.

Sanat 'asianmukainen' ja 'relevantti' ovat synonyymejä. Ilmaus 'joka tarjoaa asiaankuuluvia tosiasioita' ei lisää uutta tietoa lauseeseen; siksi se voidaan poistaa. Tämä on lauseen korjattu versio:

Tämä artikkeli sisältää asiaankuuluvia tietoja ACT -englanniksi.

Onko siinä järkeä? Lause on lyhyempi, kieliopillisesti oikea ja ilmaisee samat tiedot. Seuraavassa on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit ratkaista ACT: n redundanssikysymyksiä.

Irtisanomisstrategia

Katso lyhin vastausvaihtoehto ensin . Liitä lyhin vastausvaihtoehto takaisin alkuperäiseen lauseeseen. Jos lause säilyttää merkityksensä ja on kieliopillisesti oikein, se on oikea vastaus. Varmista, että kahta synonyymiä ei käytetä kuvaamaan samaa asiaa. Varmista, että alleviivatun lauseen tietoja ei ole tarkoitettu muualle lauseeseen.

Näiden vinkkien avulla voit vastata seuraaviin todellisista ACT: stä otettuihin redundanssikysymyksiin.

Todelliset ACT -esimerkit englanniksi

Yritä selvittää tämä irtisanomiskysymys todellisesta ACT: stä.

Luulen ehkäMinulla saattaa ollatapasi heidät kaikki.

F. EI MUUTOKSIA G. Ehkä olen H. Olen mahdollisesti J. Olen

Selitys: No, alleviivattu lause osoittaa, että käsittelemme todennäköisesti irtisanomiskysymystä. Sanat saattavat ja mahdollisesti ovat synonyymejä, joten emme tarvitse molempia. Katsotaanpa lyhin vastausvaihtoehto. Olen J. Muuttuuko lauseen merkitys? Ei. Sana osoittaa ehkä, että olen mahdollisesti tavannut heidät. Siksi saattaa mahdollisesti olla tarpeeton ja vastaus on J. .

Onko siinä järkeä? Kokeile toista. Nykyään Smithin ohjelmisto on niin laaja, että hän voisi puhuaperäkkäinkahdentoista tunnin ajan ilman materiaalin loppumista.A. EI MUUTOKSIA B. jatkuvasti jatkuvasti C. jatkuvasti D. JÄTÄ alleviivattu osa pois

Selitys: Lauseen kontekstin perusteella peräkkäin tarkoittaa pysähtymättä. Voiko nämä tiedot kerätä muualle lauseeseen? Joo. Lause kahdentoista tunnin ajan tarkoittaa, että hän pystyi puhumaan kaksitoista tuntia pysähtymättä. Siksi peräkkäin on tarpeetonta. Katsotaan nyt D: tä, lyhin vastausvaihtoehto. Onko lause edelleen kieliopillisesti oikein, jos pääsemme eroon peräkkäin? Joo. Vastaus on D. .

body_onemorechance.png

Madonna haluaa, että sinulla on vielä yksi mahdollisuus vastata oikein irtisanomiskysymykseen.

Ja vain hyväksi, tässä on viimeinen esimerkki irtisanomiskysymyksestä.

Hän alkoi myös laskea vuositaulukoitavuosittaisista sarjoistatähtitieteellisistä tiedoista, joista tuli perusta hänen nimellään julkaistuille almanakkeille vuosina 1792–1797.

A. EI MUUTOKSIA B. kattaa vuoden arvoisen C. noin kaksitoista kuukautta D. JÄTÄ alleviivattu osa

Selitys: Voidaanko alleviivatun lauseen tiedot saada muualta lauseesta? Joo. Sana vuosittainen tarkoittaa vuosittaista. Jos astronomisista tiedoista oli vuosittaisia ​​taulukoita, tiedämme jo, että niitä oli vuosittain. Siksi lause on tarpeeton. Lyhin vastausvaihtoehto on D. Onko lause kieliopillisesti oikein, jos jätetään alleviivattu osa pois? Joo. Vastaus on D.

Nämä kysymykset eivät ole liian monimutkaisia, mutta voit helposti unohtaa redundanssikysymyksen, jos et lue jokaista lausetta huolellisesti. Muista noudattaa irtisanomiskysymyksissä antamiani strategioita.

Seuraavassa on muutamia yleisiä ohjeita, joiden avulla voit vastata oikein sekä sana- että redundanssikysymyksiin.

Yleinen ACT Englanti Strategies for Wordiness and Redundancy

#1: Lyhyempi on parempi

Jos lyhin vastausvaihtoehto säilyttää alkuperäisen lauseen merkityksen ja on kieliopillisesti oikein, lyhin vastaus on oikea vastaus. Varmista, että lyhin vastausvaihtoehto on edelleen kieliopillisesti oikea ja ilmaisee samat tiedot kuin alkuperäinen lause.

#2: Kytke ensin lyhin vastausvaihtoehto

Koska lyhyempi on parempi, selvitä, sopiiko lyhin vastaus lauseeseen. Jos ytimekkäämpi vastausvalinta säilyttää alkuperäisen lauseen merkityksen ja on kieliopillisesti oikein, se on oikea vastaus.

#3: Määritä, onko alleviivattu sana/lause välttämätön

Jos alleviivatun sanan tai lauseen tiedot voidaan kerätä muista lauseen sanoista tai lauseista, alleviivattu sana tai lause on tarpeeton ja se on jätettävä pois.

Olen luonut joitain realistisia harjoitusongelmia testatakseni tietoisuutesi sanallisuudesta ja redundanssista ACT: ssä.

body_more_practice.jpg

Lisää ACT Englanti käytännön kysymyksiä

1. Lauren vietti niin monta tuntia työssään eläintarhassa, että vapaa -aika oliminimaalinen eikä lainkaan runsas.

A. EI MUUTOKSIA

B. vähäinen eikä runsas.

C. vähintään.

D. minimaalinen.

2.Tulevien kahden viikon aikana, Tarica saa shekin asiakkaalleen suorittamastaan ​​laillisesta työstä.

A. EI MUUTOKSIA

B. Tulevien kahden seuraavan viikon aikana;

Seuraavien kahden viikon aikana

D. JÄTÄ alleviivattu osa pois

3. Opettaja turhautui yhä enemmän kiusalliseen oppilaaseenjoka toimi villisti, epäjärjestyksessä.

A. EI MUUTOKSIA

B. joka toimi villisti.

C. joka toimi villisti.

D. JÄTÄ alleviivattu osa pois

4. Kolmenkymmenen vuoden autoteollisuuden työn jälkeen George oli erittäin iloinen jääessään eläkkeelleeikä enää mene töihinsä.

A. EI MUUTOKSIA

B. eikä sinun tarvitse enää työskennellä.

C. mutta hänen ei enää tarvitse mennä työhönsä.

D. JÄTÄ alleviivattu osa pois

Vastaukset : 1. D, 2. C, 3. D, 4. D

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Shawneen osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Hiram W.Johnsonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hiram W.Johnsonin lukiosta Sacramentossa, Kaliforniassa.

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Sydämen sijainti: Millä puolella kehoa sydämesi on?

Millä puolella rintaasi sydämesi on? Selitämme sydämen sijainnin ja kuinka kertoa, onko rintakipu merkki sydänongelmista tai jostain muusta.

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Mitkä ovat hyvät ACCUPLACER-testitulokset?

Etkö ole varma, mitä ACCUPLACER-testipisteesi tarkoittavat? Tutustu täydelliseen oppaaseen ACCUPLACER-pistemäärän ymmärtämiseksi.

Kenen tai Kuka? 3 vinkkiä eron muistamiseen

Mitä eroa on kenen ja kenen välillä? Kuinka voit pitää ne suorana? Katso vinkkimme täydellisestä oppaastamme kenen ja kenen välillä.

Aquinas Collegen pääsyvaatimukset

Bad College Essays: 10 virhettä, joita sinun on vältettävä

Etkö ole varma, mikä tekee huonot korkeakoulu esseet epäonnistumaan? Tässä oppaassa selitetään opiskelijoiden kohtaamat yleiset karvat ja mitä yliopiston esseiden aiheita tulisi välttää.

Butlerin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Menlo-Athertonin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Menlo-Atherton High Schoolista Athertonissa, Kaliforniassa.

4 strategiaa GPA: n parantamiseksi lukiossa nopeasti

Onko sinun nostettava GPA: ta nopeasti, esimerkiksi yliopistosovelluksissa? Tässä on 4 tärkeintä strategiaa GPA: n nostamiseksi lukiossa mahdollisimman vähän lukukausia.

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen opas SAT Math Word -ongelmiin

Tämä opas tekstitehtäviin opettaa sinulle tärkeimmät SAT -matematiikkastrategiat, joita tarvitset näiden vaikeiden SAT -matemaattisten ongelmien ratkaisemiseksi.

700 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Onko lukion inflaatio todellista?

Ovatko lukion arvosanat liian korkealla? Mitä tämä tarkoittaa sinulle, jos jotain? Lue täältä, kuinka arvosanat vaikuttavat korkeakouluopintoihin.

Vassarin pääsyvaatimukset

Chapmanin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Ultimate AP -kemian opinto -opas

Etsitkö perusteellista AP -kemian opinto -opasta? Meillä on muistiinpanoja, harjoitustestejä ja vinkkejä.

Mitä tarvitset Arizonan yliopistoon: ACT -tulokset ja GPA

Parhaat koulut Kaliforniassa | Saratogan lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Saratogan lukiosta Saratogassa, Kaliforniassa.