William ja Mary täydentävä essee: 3 avainkirjoitusvinkkiä

ominaisuus-william-ja-mary

Virginian Williamin ja Marian korkeakoulu on maan toiseksi vanhin yliopisto, ja se sijoittuu jatkuvasti maan korkeimpiin korkeakouluihin. Heidän hyväksymisaste heijastaa sitä: vuosittain vain 36% hakijoista otetaan vastaan.

Tämä tarkoittaa, että jos olet kiinnostunut hakemaan William ja Mary, haluat sovelluksesi loistaa. Pelkästään hyvät arvosanat ja testitulokset eivät yksin riitä - itse asiassa 75% hyväksytyistä William ja Mary -opiskelijoista oli lukioluokkansa 10 prosentissa .Tässä tulee valinnainen William ja Mary-essee. Tämä on mahdollisuus tehdä sovelluksestasi erottuva ! Niin mikä tämä valinnainen essee on ja kuinka valinnainen se on ? Tämä artikkeli kertoo kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää William ja Mary -lisä essee, mukaan lukien:

  • Selitetään William ja Mary täydentävä essee-kehote
  • Opastetaan, kuinka kyselyyn vastataan
  • Erinomaisessa täydentävässä esseessä käydään läpi, mitä valintaneuvojat etsivät

Meillä on paljon katettavaa, joten aloitetaan!

Mikä on William and Mary -lisäesite?

William ja Mary täydentävä essee on valinnainen essee, jonka voit lähettää osana kokonaispääsypakettiasi . Esseen tarkoituksena on auttaa pääsyneuvojia tutustumaan sinuun hieman paremmin ... ja esitellä kirjoitustaitosi viimeinen kerta. Koska tämä essee on valinnainen, et omistaa kirjoittaa se hakemuksen jättämistä varten. (Puhumme sinusta pitäisi kirjoita se kuitenkin vähän myöhemmin!)

Joten mistä löydät valinnaisen esseen? Itse online-sovelluksessa on erillinen pudotusvalintaruutu, jonka otsikko on 'Valinnainen W&M-essee'. Jos laajennat tätä ruutua, näet kehotteen. Jos päätät lähettää täydellisen esseen, sinun on palautettava se osaksi koko hakemuspakettiasi. Toisin sanoen et voi palata myöhemmin takaisin ja lähettää täydellisen esseen - kun palautat hakemuksen,

Itse tekstiruutu sallii 650 merkkiä, mutta huomaat kehote ilmoittaa etsivänsä 500 sanaa tai vähemmän . He antavat sinulle vähän liikkumavaraa, jotta et pääse katkaisemaan lauseen keskellä, mutta sinun tulee noudattaa ohjeita ja yrittää rajoittaa alle 500 sanaan.

runko-punainen-kynä-essee

6 vaihetta täydellisen William ja Mary täydentävän esseen kirjoittamiseen

Nyt kun sinulle on tutustuttu William ja Mary-essee, on aika puhua kuinka kirjoittaa sellainen, joka saa pääsyvaatijat istumaan ja ottamaan huomioon.

Tässä on kuusi yksinkertaista vaihetta, jotka auttavat sinua kehittämään esseesi osaksi täsmällistä asiaa, jota valintakomitea saattaa etsiä.

Vaihe 1: Lue kehote

Katsotaanpa sitä tarkemmin, jotta saat käsityksen siitä, mitä kehote pyytää.

'Mikä tekee sinusta ainutlaatuisen ja värikkään lukuun ottamatta vaikuttavia akateemisia todistuksiasi ja koulun ulkopuolisia saavutuksiasi? Tiedämme, että kukaan ei sovi siististi 500 sanaan tai vähemmän, mutta voit antaa meille ehdotuksen tyypistäsi. Kaikki käy! Inspiroi meitä, tee meille vaikutusta tai vain saa meidät nauramaan. Ajattele tätä valinnaista mahdollisuutta näyttelynä ja kerro valtakirjalla ja asenteella. '

Ytimessä tämä kehote koskee sinua. Valintaneuvojat haluavat oppia siitä, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen ja erilaisen kuin kaikki muut ympärilläsi olevat. Toisin sanoen, valintaneuvojat käyttävät tätä esseitä saadakseen sinut tuntemaan paremmin!

Vielä tärkeämpää on, että tämä kehote pyytää sinua nimenomaan näyttämään ja kertomaan mikä on harhainen tapa sanoa, että valintaneuvojat haluavat sinun kertovan heille tarinan. Sen sijaan, että tarjoaisit pesulistan parhaista ominaisuuksistasi, valitse yksi asia, joka tekee sinusta ainutlaatuisen, ja kirjoita sitten tarina sen ympärille. Suosittelemme, että valitset elämästäsi erityisen tapahtuman, joka esittelee ainutlaatuista persoonallisuuttasi, ja käytä sitä sitten ponnahduslautana koko esseeisi.

Muista, että kirjoitat edelleen esseen yliopistohakemusta varten - Se, että kehote pyytää sinua inspiroimaan, vaikuttamaan tai viihdyttämään valintalautakuntaa, ei tarkoita, että sinun ei pitäisi ottaa tehtävää vakavasti . Vielä tärkeämpää on, että työsi on näyttää pääsyneuvojille, että sovit hyvin Williamiin ja Maryyn.

Vaihe 2: Valitse ainutlaatuinen määritteesi

Olet todennäköisesti tajunnut, että 500 sanaa ei ole paljon tilaa esseen kirjoittamiseen. On käynyt ilmi, että 500 sanaa on noin yksi kirjoitettu, yhden välein oleva tekstisivu. Joten vaikka sinussa on satoja asioita, jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen, jos yrität kirjoittaa niistä kaikista, loppuisi huoneesta!

Hyvän esseen kirjoittamiseksi sinun on valittava yksi tai kaksi attribuuttia, jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen. Tällä tavoin voit kertoa tarinan, joka kiinnittää lukijoiden huomion samalla esittäen erityistä henkilöä, jonka olet!

Mutta miten valitset ainutlaatuisen laadun, josta haluat kirjoittaa? Suosittelemme, että aloitat kirjoitusprosessisi ideoimalla noin kaksikymmentä tai kolmekymmentä asiaa jotka tekevät sinusta ainutlaatuisen. Kun sinulla on kyseinen luettelo, valitse se, jonka sinusta tuntuu olevan A) riittävän yksilöllinen, jotta et odottaisi jonkun muun valitsevan sitä, ja B) tarpeeksi tärkeä sinulle, jotta voisit helposti välittää paljon intohimoa siitä.

Jos sinulla on vaikeuksia valita laatua kirjoitettavaksi, kokeile puhua vanhempiesi, opettajien ja parhaiden ystävien kanssa. Näytä heille luettelosi ja kysy heiltä, ​​mitkä piirteet erottuvat. He saattavat jopa ehdottaa joitain omia ominaisuuksiaan! Joskus ulkopuolinen näkökulma voi auttaa sinua kaventamaan valintojasi.

runko-kamera-linssi-tarkennus


Kohdistuksen pitäminen kapeana auttaa kirjoittamaan houkuttelevamman esseen.

Vaihe 3: Pienennä keskittymistäsi ja valitse tarina

Kun olet valinnut ainutlaatuisimmat ominaisuutesi, sinun on selvitettävä, miten niistä puhutaan. Kuten aiemmin sanoimme, suosittelemme käyttämään tarinaa, jotta lukijat ymmärtäisivät sinut paremmin. Hyvä tarina on erityinen ja voit lisätä ainutlaatuisia ja mielenkiintoisia yksityiskohtia. Jos tarinasi on liian pitkä tai liian laaja, sinun on esitettävä yhteenveto tapahtumista tai näkökohdista, mikä tekee niistä jännittämättömiä ja lieviä.

Tätä tarkoitamme: sanotaan, että Bryan on päättänyt, että hänen ainutlaatuisin ominaisuutensa on se, että hän on koulunsa historian ensimmäinen urospuolinen sopraano. Hän päättää haluavansa kertoa tarinan siitä, kuinka hän kokeili kuoroa ja huomasi voivansa laulaa korkeita nuotteja. Jos Bryan yritti kertoa tarinan heti siitä hetkestä, kun hän oppii laulamaan sopraanoa, hän tarvitsi tuhansia sanoja kirjoittaakseen esseensä! Pienentämällä keskittymisensä todelliseen koe-esitykseen hän voi jakaa lisätietoja ... mikä auttaa pääsykomiteaa tuntemaan hänet jopa bette r.

Kun olet kaventanut keskittymisesi yhteen tiettyyn hetkeen, on aika laatia tarinasi. Hyvät tarinat auttavat lukijoita tuntemaan elokuvan katsovan. Kun kirjoitat, sisältää aistinvaraiset yksityiskohdat , mukaan lukien äänet, nähtävyydet, hajut jne., jotta essesi on yhtä elävä lukijalle kuin muisti sinulle!

Vaihe 4: Muista yleisösi

Vaikka William ja Mary -lisä essee on epävirallinen kehotus, joka on tarkoitettu lähinnä auttamaan pääsykomiteaa määrittämään minkä tyyppinen henkilö olet, pidä mielessä, että se on silti yliopistohakemus. Tämä tarkoittaa, että itsessäsi on tiettyjä arvoja, joita haluat korostaa. Haluat, että tämän esseen lukevat ihmiset ajattelevat sinua älyllisesti utelias, aito ja huomaavainen potentiaalinen opiskelija.

Vaikka sinulla voi olla viihdyttävä tarina, johon liittyy laitonta tai laitonta toimintaa, tämä ei ole oikea paikka jakaa sitä. Varmista lisäksi, että et käytä värillistä, rodullisesti ladattua tai mahdollisesti loukkaavaa kieltä. Päivän lopussa haluat näyttää pääsyneuvojille, että olet hyvä William ja Maryn arvot !

Muista myös, että yleisösi lukee yli 14 000 näistä esseistä vuosittain tammikuun ja maaliskuun välisenä aikana, ja monet heistä ovat tehneet sitä useita vuosia. Älä valehtele William ja Mary -sovelluksessasi! Takaamme, että pääsyneuvojat voivat kertoa siitä. Luota meihin: Pienellä vaivalla pystyt kertomaan tarinan, joka on sekä totuudenmukainen että pakottava.

parhaat ap -luokat vanhemman vuoden aikana

runko-ainutlaatuinen-punainen-omena

Olet ainutlaatuinen! Antaa sen loistaa läpi essee on hyvä tapa kiinnittää pääsykomitean huomiota.

Vaihe 5: Selitä, miksi olet hyvä Williamille ja Marylle

Vaikka tämä ei todellakaan ole a 'miksi tämä koulu' essee , haluat silti sitoa William ja Mary -sovelluksen esseen muuhun hakemukseesi.

Tehdä tämä, selitä esseen kahdella viimeisellä lauseella, kuinka ainutlaatuiset ominaisuutesi auttavat sinua mahtumaan Williamin ja Maryn kampukselle . Vielä parempi, voit kertoa pääsyneuvojille, miten aiot käyttää ainutlaatuisen persoonallisuutesi tueksi Williamin ja Marian tehtävä!

Otetaan Bryanin aihe, josta puhuimme aiemmin. Hän tietää, miltä tuntuu erilaiselta, ja oppi kuinka olla mukava omassa ihossaan. Se tarkoittaa häntä ei voi odottaa liittymistä William ja Maryn kuoroon , jossa hän toivoo sekä jakavansa lahjakkuutensa että tukeakseen muita, kun he jakavat myös omansa. Esseen lopettaminen tällä tavoin osoittaa pääsyneuvojille sen Bryan on valmis tulemaan keskeiseksi osaksi Williamin ja Maryn vilkasta kampusyhteisöä.

Vaihe 6: Tarkasta, tarkista ja tarkista

Kun olet valinnut aiheen ja kirjoittanut esseen, y sinun täytyy lukea se uudelleen . Jos sinulla on tarpeeksi aikaa, odota muutama päivä ennen kuin aloitat tarkistusprosessin, jotta voit tuoda uuden näkökulman esseeisi. Tulet todennäköisesti huomaamaan, että on paikkoja, joihin voit lisätä lisätietoja, selkeyttä tai selityksiä

Kun olet viimeistellyt versiosi, valitse yksi tai kaksi ihmistä, joiden mielipiteisiin luotat lukemaan esseen ja tarjoamaan kritiikkiään . Älä valitse joku, joka rakastaa kaikkea mitä teet ja jo ajattelee olevasi loistava - se ei auta sinua parantamaan esseesi. Valitse joku, jonka luulet antavan sinulle rehellistä palautetta siitä, miten voisit parantaa esseeäsi. Jos sinulla on hyvät suhteet englanninopettajaasi tai lukioneuvojaasi, sinun kannattaa ehdottomasti pyytää heitä lukemaan essesi ja antamaan palautetta!

Jos tämä kuulostaa suurelta työltä ... niin se on. Hyvän esseen luominen vie aikaa ja vaivaa. Tämä tarkoittaa, että sinun on suunniteltava eteenpäin . Suosittelemme esseen aloittamista yli kuukautta etukäteen joten sinulla on paljon aikaa kirjoittaa ja tarkistaa.

kaveri suurennuslasilla

Mitä William ja Mary etsivät lukiessaan näitä esseitä?

Mitä William ja Mary työskentelevät esseet sisältävät? Yleensä sinun täytyy vain arvata, mitä valintalautakunta haluaa. Ei tällä kertaa! William ja Maryn apulaisdekaanit Brad Harlan kirjoitti hyödyllisen Blogi viesti siitä, mitä William ja Maryn valintaneuvojat etsivät hyvässä valinnaisessa esseessä. Harlan selittää:

'Kuinka tämä yksilö ilmaisee itsensä? Mistä tämä henkilö on todella intohimoinen? Mikä motivoi tätä henkilöä. Näihin ja lukemattomiin muihin kysymyksiin voidaan vastata esseilläsi. Ne antavat meille mielekästä tietoa persoonallisuudestasi ja antavat sinulle mahdollisuuden 'puhua' suoraan valintakomitealle. Näemme esseitä, jotka kattavat laajan joukon aiheita ja joissa käytetään monia erilaisia ​​sävyjä ja tyylejä. Jotkut ovat hauskoja, toiset vakavia, toiset omituisia, ja kaikki tarjoavat mielenkiintoisia ja nautinnollisia lukuja, kun tarkastelemme monia vaikuttavia hakijamme…

Huolimatta siitä, mitä lähestymistapaa valitset, varmista vain, että essesi kattaa jotain, mikä innostaa sinua ja että se lisää uuden ulottuvuuden hakemukseesi. Jos kirjoitat aidosti, innostuneesti ja huolellisesti, riippumatta aiheesta, voin melko taata, että nautimme todella paljon työsi lukemisesta. '

Huomaa, että sanaa 'aito' käytetään kahdesti kahdessa kappaleessa. Se kertoo sinulle, että valintaneuvojat etsivät sinua ilmaisemaan itsesi rehellisesti ja vilpittömästi. He eivät etsi muodollista vastausta, jonka luulet haluavansa kuulla; sen sijaan, valintaneuvojat haluavat lukea esseen, jonka avulla he voivat nähdä miksi sinä olisi hyvä valinta lisätä opiskelijakuntaansa .

Toinen William ja Mary pääsy Blogi viesti antaa lisää vinkkejä valinnaisen esseen käsittelyyn. Vanhempi apulaisdekaani Wendy Livingston kirjoittaa:

Sinussa on jotain, joka ei ole tavallista. Etsi tuo asia ja kirjoita siitä. Jos se on jotain suurta kuin kasvaa vieraassa maassa, kirjoita siitä. Jos se on jotain pientä, kuten aina käyttää raidat sukkia tietystä syystä, kirjoita siitä. Jos se on jotain välissä, kuten elinikäinen harrastuksesi kerätä McDonalds Happy Meal -leluja, kirjoita siitä. Tärkeintä on löytää aihe, josta harvat muut voivat kirjoittaa. On ehdottomasti melko yleisiä korkeakoulujen esseeaiheita: sukulaisen kuolema, vanhempien avioero, ulkomaille matkustaminen, palvelu- / lähetysmatka, urheiluvamma, eeppinen rakkautesi Harry Potter -kirjoihin (joista yksi on ollut vahvaa viime vuosina) . Ei ole, että nämä kokemukset / kiinnostuksen kohteet eivät ole merkittäviä tai tärkeitä; he ovat. Mutta ne ovat myös melko yleisiä 17-vuotiaille ja tapoja, joilla kirjoitat niistä, ovat uskomattoman samanlaisia.

Toisin sanoen, varmista, että kirjoitat jostakin todella ainutlaatuisesta !

Jos olet yksi kymmenestä sisaruksesta, harjoittele öljymaalausta vapaa-ajalla tai viettele viikonloppusi kitaraa soittamalla perheesi 90-luvun cover-bändissä ... kirjoita siitä! Vaikka ei todellakaan ole huono pitää suosittuja asioita tai jakaa yhteisiä kokemuksia, ne eivät aina anna lukijoille todellista käsitystä hahmostasi.

Kalifornian yliopisto-Berkeley

Sen sijaan, valitse aihe tai laatu, joka saattaa yllättää valintakomitean (hyvällä tavalla). Se auttaa sinua osoittamaan lukijoille, kuinka ainutlaatuinen persoonallisuutesi tekee sinusta erinomaisen lisäyksen Williamin ja Maryn opiskelijakuntaan.

kehon ajattelu-kysymysmerkki-graafinen

Pitäisikö sinun lähettää William ja Mary -lisäesite?

Kun olet lukenut vaiheet, jotka sinun on tehtävä tappaja-esseen luomiseksi, mietit todennäköisesti Todella täytyy kirjoittaa se. Etkö voisi ohittaa sitä ja säästää itsellesi aikaa ja vaivaa?

Jos olet tosissasi pääsemässä William ja Mary, sinun on ehdottomasti kirjoitettava William ja Mary -lisä essee. Aseta itsesi valintakomitean tilalle. Kuvittele skenaario, jossa sinulla on tilaa vielä yhdelle opiskelijalle ja valitset kahden ehdokkaan välillä. Heillä kaikilla on samanlaiset GPA: t ja testipisteet. Toisella heistä on kuitenkin merkittävä vapaaehtoinen essee, ja toinen ei edes täyttänyt ruutua. Minkä opiskelijan valitset? Todennäköisesti se, joka meni ylimääräiselle mailille!

Tässä on erilainen skenaario. Kuvittele ehdokasta, jolla on melko keskimääräinen GPA ja kiehtova SAT-pisteet, mutta sillä ehdokkaalla on henkeäsalpaava valinnainen essee, jonka avulla valintalautakunta voi nähdä, että keskinkertaiset arvosanat ja SAT-pisteet eivät ole oikeudenmukainen heijastus ehdokkaan potentiaalista. Jos olisit valintalautakunnan paikalla, eikö sinulla olisi houkutusta antaa ehdokkaalle mahdollisuus näyttää, mitä he voivat tehdä opiskelijana?

Kuten näette, essee voidaan merkitä 'valinnaiseksi', mutta se on itse asiassa keskeinen osa sovelluspakettia, jos todella haluat päästä sisään. William ja Mary -sovellus essee on mahdollisuus erottaa itsesi tuhansista muista hakijoista ja tehdä itsestäsi houkuttelevampi valintakomitealle.

Tosin, jos kirjoitit erittäin huonon esseen, se voi vahingoittaa hieman mahdollisuuttasi, mutta älä pelkää - tämän artikkelin lukemisen jälkeen sinulla on tarvittavat työkalut erinomaisen William ja Mary-esseen kirjoittamiseen!

body-william-and-mary-ken-lund

Analysoimalla essee, joka auttoi todellista opiskelijaa pääsemään William ja Mary, voi auttaa sinua selvittämään, kuinka tehdä lisäesiteestäsi entistä vakuuttavampi. ( Ken Lund / Flickr)

Real William ja Mary -lisäesinäytteen analyysi

Muiden onnistuneiden William- ja Mary-esseiden lukeminen voi auttaa sinua kirjoittamaan oman. Hän on todellinen William ja Mary -lisä essee, joka on lähetetty verkkoon foorumi :

'Olen lukenut tämän kehotuksen seitsemänkymmentäkuusi kertaa. Luku on itse asiassa paljon suurempi, mutta aloitin vasta hiljattain. Takaisin-näppäin on melkein kulunut yrityksistäni valloittaa tämä essee. Olen kokeillut kaikkea Poen lainauksista inspiroiviin urheilutarinoihin, mutta mikään niistä ei näytä sopivan. Miksi niin? Mielestäni se johtuu siitä, että en ensimmäistä kertaa kirjoita sopiakseen jonkinlaiseen luonnokseen. Minulla oli sama englanninopettaja 7. – 9. Vaikka koominen, hän ei opettanut minua kirjoittamaan kovin hyvin. Hyvään kirjoittamiseen liittyi hänelle kaksi asiaa: MLA-muoto ja vihattu viiden kappaleen essee. Keskiasteen koululaisena viiden kappaleen essee näytti olevan Jumalan lahja pienemmille englantilaisille opiskelijoille. Olin naiivi vai mitä? Nopeasti eteenpäin 11. luokalle, ja AP-historian opettajani on hajonnut lukemalla niin monia näistä kauhistuksista. Hän asetti minut oikealle tielle. Valitettavasti nyt kirjoitan viiden kappalepaperin sijaan luokan vastauksia, joissa on oltava kolme esimerkkiä ja opinnäytetyö. Näetkö mallin?

Paperi paperin jälkeen, eikä yksikään niistä kirjoittanut teeskentelyyn, että voin juosta villinä sen kanssa. En enää yhdistä ilmaisunvapautta kirjoittamiseen. Ne kaikki sopivat johonkin muotoon ja mukana on joukko sääntöjä, jotka tekisivät monopolin tekijät kateiksi. Siksi tämä essee tarkoittaa muutakin kuin vain hyväksymistä yliopistoon. Kesti tarpeeksi yrityksiä ymmärtää se, mutta ensimmäistä kertaa sääntökirja on heitetty. Voin kirjoittaa mistä haluan tahansa haluamallani tavalla. Minun ei tarvitse antaa tätä arvosanaksi. Pitkät sanat eivät enää sisällä pisteitä tai kasvavia mahdollisuuksia menestyä. Voisin puhua jalkapallosta, Stop Hunger Nowista tai jopa näyttelijöistäni (Tupacin roolissa). Ei ole enää naruja, jotka estävät minua näyttämästä kuka olen. Tämän täytyy olla vallankumouksellisten mielestä. Kuten sanoin aiemmin, olen kokeillut lainauksia ja anekdootteja. Ne kaikki olivat kuitenkin tarkoituksellisesti yleisiä. Kerran haluan käyttää sellaista, joka ei ole hillitty ja, ollakseni täysin rehellinen, todella siistiä. Se on kirjassa Fight Club:

'Yksi minuutti riitti', Tyler sanoi. 'Henkilön oli tehtävä kovasti töitä sen puolesta, mutta minuutti täydellisyyttä oli vaivan arvoinen. Hetki oli suurin mitä ikinä saattoi odottaa täydellisyydestä. '

Lähes neljäntoista vuoden kirjoittamisen jälkeen minun ei ole vielä kirjoittanut yhtä asiaa, jota pidän lähes täydellisenä. Tämä paperi on erilainen. Olipa se täydellinen vai ei, tämä essee on hetkeni, ja tarvitsin vain, että sääntökirja heitettiin ulos sen saavuttamiseksi. '

Hajotetaan tämä ja katsotaan, miksi tämä täydentävä essee auttoi kirjailijaa pääsemään William ja Mary.

Mikä tekee tästä vahvan esimerkkirajoituksen?

Tämän kirjoittanut opiskelija hyväksyttiin William ja Mary , joten voimme pitää tätä onnistuneena essee. Aiheen valinta on vähän epätavallinen: opiskelija kirjoittaa kokemuksestaan ​​kirjoittamalla William ja Mary -lisäessee.

Aihe on melko kapea, mutta siinä ei kerrotaan tarkalleen jaksoa kirjoittajan elämästä. Kirjailija pikemminkin antaa yleisölle kokemuksen kirjoittaa esseen reaaliajassa. He antavat eläviä kuvauksia, kuten kuluttavat askelpalautinta, mikä saa lukijat tuntemaan, että he kirjoittavat myös esseen.

Tämän esseen vahvuus on sen ääni , mikä tarkoittaa sitä, miten sanojen valinta ja tapahtumien tahti auttavat kehittämään puhuvaa hahmoa. Se auttaa lukijoita kokemaan kirjailijan turhautumiset ja voitot, ja se kertoo lukijoille myös paljon esseen kirjoittajasta. Opimme, että tämä kirjailija on luova henkilö, joka haluaa ylittää rajoja. He ovat myös omistautuneita - kehotteen lukeminen vie paljon aikaa yli 60 kertaa! Lopuksi on selvää, että tämä henkilö on pysyvä. Takaiskut ja turhautumiset eivät riitä estämään heitä saavuttamasta tavoitteitaan.

Tässä esseessä käytetään hyvin ainutlaatuista lähestymistapaa vastaamaan kehotukseen, ja se onnistuu auttamaan valintakomiteaa tutustumaan kirjailijaan paremmin. Tehtävä suoritettu ... ja opiskelija myönsi!

body-three-post-it-note

3 avainvinkkiä William ja Mary -lisäesiteiden kirjoittamiseen

Nyt kun tiedät, mitä valintalautakunnat odottavat William- ja Mary-esseellesi, tässä ovat tärkeimmät vinkkimme menestyksen edistämiseksi.

Vinkki 1: Kirjoita intohimoisesti

On helpompaa kirjoittaa intohimoisesti, kun kirjoitat kiinnostavasta aiheesta. Onneksi tämä William ja Mary -lisäesikehote pyytää sinua tekemään juuri niin! Etsi aihe, joka innostaa sinua eniten ja käytä kieltä, joka välittää intohimosi yleisöllesi. Anna innostuksesi aiheestasi tulla esiin, ja lukijat räjähtävät!

Vinkki 2: Ole itse

William ja Mary-esseen tarkoituksena on osoittaa hakukomitealle, että olet vahva, hyvin pyöristetty ehdokas. Se voi olla pelottavaa monille opiskelijoille. Mutta älä huoli: olet ainutlaatuinen ja erityinen vain siksi sinä . Älä yritä liioitella saadaksesi itsesi näyttämään sellaiselta henkilöltä, jota valintakomitea etsii. Muista: valintalautakunta on koulutettu haistamaan väärennetty essee. Ole vain aito ja aito, ja asetat itsesi menestykseen.

Vinkki 3: Pidä hauskaa!

William ja Mary-essee on ainutlaatuinen, koska se on avoin. Sinulla on vapaa hallitusaika ilmaista itseäsi sopivaksi katsomallasi tavalla! Käytä tilaisuutta venyttää itsesi ja kasvaa kirjailijana. (Varmista vain, ettet ole mautonta tai loukkaavaa!)

Lopulta, valintalautakunta haluaa nähdä potentiaalisi ja persoonallisuutesi . Jos käytät tätä kehotusta keinona antaa luovuutesi virrata, valintalautakunta näkee halukkuutesi haastaa itsesi. Jos sinulla on hauskaa, niin sinulla on hyvät mahdollisuudet, jotka törmäävät esseeisi. Ja arvaa mitä? Hauskat esseet erottuvat myös joukosta!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA