Toimiiko SAT-valokuvallinen henkilötodistuksesi? Opi SAT ID -vaatimukset

feature_ID.png

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on muistettava SAT-testipäivänä, on ottaa valokuvallinen henkilötodistus mukaasi testikeskukseen. Jos sinulla ei ole asianmukaista valokuvallista henkilötodistusta, sinua ei ehkä sallita ottaa SAT! Mutta mistä tiedät, minkä tyyppiset henkilötodistukset toimivat? Mitä sinun pitäisi tehdä, jos sinulla ei ole kuvallinen henkilötodistus?

Tässä artikkelissa vastaan ​​näihin kysymyksiin ja selitä kaikki SAT ID -vaatimukset joten voit saapua testipäivänä hyväksyttävän henkilötodistuksen kanssa.



Miksi kuvallinen henkilötodistus vaaditaan?

Henkilöllisyyden ja rekisteröinnin vahvistamiseksi vaaditaan valokuvallinen henkilötodistus .Aiemmin huijaamiseen on ollut ongelmia, ja jotkut opiskelijat ovat ottaneet SAT: n muille ihmisille.

Henkilötodistuksessasi olevat tiedot ja kuva tarkistetaan pääsylippusi tietoihin ja kuviin sen varmistamiseksi, että kaikki suorittavat oman testinsä.

Jos jokin tiedoista ei täsmää tai sinulla ei ole hyväksyttävää henkilötodistusta, et saa ottaa SAT: ta .Jos testin jälkeen havaitaan, että käytit väärää tai virheellistä henkilötodistusta, pisteytesi peruutetaan eikä testimaksujasi hyvitetä.

SAT ID -vaatimukset

Henkilötodistuksesi on täytettävä seuraavat vaatimukset.

vähemmän kuin enemmän kuin merkki

Henkilötodistuksesi on oltava voimassa

Henkilötodistuksesi on oltava voimassa oleva (ei vanhentunut) henkilötodistus hallituksen myöntämä tai koulun myöntämä, jossa käydään .Edellisen lukuvuoden koulutunnukset ovat voimassa seuraavan lukuvuoden joulukuun loppuun asti.Lukuvuoden 2015--2016 koulutunnus on voimassa 31.12.2016 asti.

Jos olet yli 21-vuotias, ainoa hyväksyttävä henkilöllisyystapa on virallinen valtion myöntämä henkilöllisyystodistus. Et voi käyttää opiskelijakorttia.

Sen on oltava alkuperäinen asiakirja

Et voi tuoda kuvaa tai valokopiota SAT-valokuvallinen henkilötodistuksellesi . Minä myöst on näytettävä koko virallinen nimesi, ja henkilötodistuksessasi olevan nimen on oltava täysin sama kuin pääsylippusi nimi.

Valokuvan on vastattava lippusi valokuvaa

Henkilötodistuksessa on oltava valokuva, joka vastaa selvästi pääsylippusi valokuvaa ja ulkonäköäsi testipäivänä.

Sen on oltava hyvässä kunnossa

Henkilötunnusta ei voi repiä tai se ei näyttänyt muuttuvan millään tavalla. Lisäksi tekstin ja kuvan tulisi olla selkeitä.

Tekstin on oltava englanniksi

Henkilötodistuksen teksti on kirjoitettava englanniksi.

body_approved-1.png

Esimerkkejä hyväksyttävistä ja kelpaamattomista SAT-tunnuksista

Tässä on joitain esimerkkejä tunnuksista, joita voit käyttää ja joita ei voi käyttää SAT: ssa:

Hyväksyttävä SAT-tunnus

 • Valtion myöntämä ajokortti
 • Valtion myöntämä henkilökortti
 • Virallinen koulutunnus koulusta, jossa käydään
 • Valtion myöntämä passi
 • Valtion myöntämä armeijan tai kansallinen henkilökortti
 • Talent Search -tunnistuslomakkeet (sallittu vain 8. ja sitä alemmille luokille)
 • SAT-opiskelijalomake (sen on valmisteltava koulussa, jossa käydään, tai notaarin, jos olet kotikoulu)



SAT-tunnusta ei voida hyväksyä

 • Luotto- tai maksukortti, vaikka siinä olisi valokuva
 • Syntymätodistus
 • Kela-kortti
 • Työntekijän henkilökortti
 • Mikä tahansa väliaikainen henkilökortti
 • Kadonnut lapsi (ChildFind) -todistuskortti
 • Mikä tahansa repeytynyt, naarmuuntunut tai muuten vahingoittunut asiakirja
 • Mikä tahansa asiakirja, joka näyttää olevan muuttunut tai digitaalisesti muutettu
 • Kaikki asiakirjat, jotka eivät täytä vaatimuksia

body_debit_card.jpg

Älä yritä näyttää maksu- tai luottokorttia SAT-tunnukseksi.

Entä jos sinulla ei ole hyväksyttävää SAT-valokuvatunnusta?

Jos sinulla ei ole hyväksyttävää SAT-valokuvatodistusta, voit käyttää sitä Opiskelijatodistuslomake .Nykyinen valokuva on liitettävä lomakkeeseen ilmoitetulla alueella ennen lomakkeen todentamista. Lomaketta käytetään henkilöllisyyden, kuten valokuvallisen henkilöllisyyden, vahvistamiseen. Voit käyttää tätä lomaketta vain, jos testaat Yhdysvalloissa ja olet alle 21-vuotias .

Jos sinun on käytettävä opiskelijatunnuslomaketta, keskustele neuvonantajan tai minkä tahansa kouluvirkamiehen kanssa, joka voi auttaa sinua. Lomake on kopioitava koulun paperitavaroihin. Tarvitset myös kouluvirkamiehen allekirjoituksen ja koulun sinetin, jotta lomake on voimassa.

mikä on navan lävistys

Jos olet kotikoulutettu, lomakkeen on oltava notaarin vahvistama ja virallisen notaarin allekirjoittama.

Kaikki SAT ID -vaatimukset koskevat opiskelijan henkilöllisyyslomaketta. Henkilökohtaisessa henkilöllisyyslomakkeessa käyttämäsi kuvan on vastattava pääsylipussa olevaa kuvaa ja ulkonäköäsi testipäivänä. Sinun on tuotava alkuperäinen opiskelijalomake, jotta pääset testikeskukseen.

Henkilötodistuksessa olevan nimen on vastattava lippusi nimeä

Valokuvallinen henkilötodistuksessa olevan nimen on oltava täysin sama kuin pääsylippusi nimi. Kun rekisteröidyt, varmista, että kirjoitat nimesi täsmälleen siten kuin se näkyy henkilötodistuksessasi .Älä käytä lempinimeä tai lyhennettyä nimeäsi.Keskimmäiset nimet ja nimikirjaimet ovat valinnaisia; keskimmäisen nimikirjaimen on kuitenkin oltava täsmälleen sama kuin henkilöllisyystodistuksessa olevan keskimmäisen nimesi ensimmäinen kirjain, jos ne annetaan

Jos rekisteröidyt väärällä nimellä, voit vaihtaa sen ilmaiseksi. Ota yhteyttä Yliopiston hallitus tehdä niin. Voit tehdä muutoksia vasta testiä edeltävänä maanantaina kello 20.00 EST asti.

Säilytä henkilöllisyystodistustasi aina

Testipäivänä henkilötodistuksesi tarkistetaan useita kertoja.Varmista, että sinulla on se mukanasi heti, kun saavut testikeskukseen.Yleensä henkilötodistuksesi tarkistetaan, kun saavut ensimmäisen kerran. Sitten sinun on näytettävä henkilötodistuksesi ennen kuin astut huoneeseen, jossa suoritat testin. Ja kun palaat huoneeseen tauon jälkeen, saatat joutua näyttämään henkilötodistuksesi uudelleen.

Älä laita henkilötodistustasi reppuun. Pidä se itsellesi. Käytä jotain taskua, ja on henkilötodistus koko testipäivän ajan .



SAT ID -vaatimukset: Viimeiset muistutukset

 • Varmista, että sinulla on hyväksyttävä valokuvallinen henkilötodistus, kun rekisteröidyt SAT: iin.
 • Kun rekisteröidyt, käytä valokuvan henkilöllisyystodistuksessa olevaa nimeä.
 • Älä unohda tuoda kuvallinen henkilötodistus testipäivänä.Aseta testiä edeltävänä iltana kaikki tarvitsemasi reppuun.Arvostelu mitä sinun on tuotava .
 • Kun olet testikeskuksessa, pidä henkilötodistustasi aina mukanasi.Sinua pyydetään todennäköisesti näyttämään henkilötodistuksesi useammin kuin kerran. Jos poistut testaushuoneestasi tauon aikana, joudut ehkä näyttämään henkilötodistuksesi ennen paluuta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.