Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

feature_changetransfer-cc0

Ansaitsitko Associate-tutkinnon tai osallistuitko yhteisöopistoon ja haluatko nyt siirtyä nelivuotiseen kouluun? Siirretäänkö osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Entä erittäin kilpailukykyiset korkeakoulut, kuten Ivy League? Siirtyminen uuteen kouluun voi aiheuttaa paljon komplikaatioita, ei vähiten siksi, että monet koulut eivät ole erityisen selvillä siirtokäytännöistään verkkosivuillaan.

Tässä artikkelissa selitämme siirtymisprosessin yhteisökoulusta nelivuotiseen oppilaitokseen, mihin luokkiin todennäköisimmin saat siirtoluottoa, Ivy Liigan ja muiden huipputason koulujen siirtokäytännöt ja miten voi oppia minkä tahansa nelivuotisen yliopiston siirtopolitiikan Yhdysvalloissa.Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun?

Jos ansaitset osakkuusyrityksen tutkinnon yhteisöopistossa, tutkinto ei siirry toiseen kouluun koska se on jo suoritettu ja ansaittu. Korkeakoulujen avulla voit siirtyä vain tutkinto -ohjelmaan, jota et ole vielä suorittanut (ja yleensä korkeintaan valmistumisen puolivälissä).

Sano siis, että olet ansainnut osakkuusyrityksen tutkinnon paikallisyhdistyksessäsi ja sinut on juuri hyväksytty Brownin yliopistoon. Toivot lyhentävääsi aikaa siellä, koska olet jo suorittanut kaksi vuotta yliopistotunteja. Kumppanisi tutkinto itsessään ei siirry, koska tutkinto on suoritettu ja Brown ei tarjoa osakkuusyrityksen tutkintoja, mutta ainakin joidenkin yhteisöopistossa suorittamiesi luokkien pitäisi. Tarkastelemalla tämän artikkelin alempaa kaaviota näet, että Brown 'hyväksyy yleensä vapaiden taiteiden opintopisteitä muiden koulujen oppitunneilta'. Tämä tarkoittaa, että sinun pitäisi saada siirtohyvitys kaikille tai suurimmalle osalle vapaiden taiteiden tunneista, mutta et todennäköisesti saa hyvitystä teknisistä tunneista.

pienempi kuin merkki ja suurempi kuin merkki

Useimmat oppilaat, jotka siirtyvät nelivuotiseen korkeakouluun yhteisöopistosta, monet opintopisteistään siirtyvät, mutta usein kaikki eivät. (Selitämme miksi seuraavassa osassa.) Tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat, jotka siirtyvät yhteisöoppilaitoksesta, käyttävät usein lisävuotta valmistuakseen (yhteensä viisi vuotta yliopistoa) täyttääkseen kaikki uuden koulunsa vaatimukset. On silti mahdollista valmistua neljässä vuodessa monissa kouluissa, mutta tiedä, että ei olisi epätavallista, että sinun on otettava ylimääräinen lukukausi tai lukuvuosi.

Odota, että sinua pyydetään laatimaan opetussuunnitelmia luokista, joista haluat opintopisteen, koska uudella koulullasi on oltava hyvä käsitys siitä, mitä olet oppinut tietyllä luokalla, jotta he tietävät, mitä opintopistettä sille annetaan ja minkä luokan se voi korvata . Uusi koulusi ei myöskään todennäköisesti laita kirjoitusarvoja muissa kouluissa suorittamistasi oppitunneista. Siirtohyvitykset merkitään yleensä T -kirjaimella todellisen arvosanan sijasta, eikä näissä luokissa saamiasi arvosanoja sisällytetä uuteen transkriptioosi eikä niitä lasketa osana GPA: ta.

iowan yliopiston pisteet

Mitä voit siirtää yhteisökoulusta yliopistoon?

Valitettavasti et välttämättä pysty siirtämään kaikkia yhteisöopistopisteitäsi nelivuotiselle oppilaitokselle. Korkeakoulut voivat olla tunnetusti nirsoja siitä, millä kursseilla muista kouluista he hyväksyvät opintopisteitä. Usein on yhtä vaikeaa saada siirtolainaa muissa neljän vuoden oppilaitoksissa suorittamiisi kursseihin kuin saada luottoa yhteisön korkeakoululuokista. Onneksi kuitenkin useimpien korkeakoulujen (mukaan lukien Ivy League -oppilaitokset) ainakin joidenkin opintopisteiden pitäisi siirtyä.

Koska koulut näkevät usein jokaisen luokan yksilöllisesti, kun he tekevät päätöksiä siitä, myönnetäänkö siirtopistettä vai ei, voi olla vaikeaa ennustaa tarkasti, kuinka monta ja mitkä yhteisön korkeakoululuokista siirtyvät. Alla on kuitenkin viisi tekijää, jotka monet koulut ottavat huomioon, kun tarkastellaan mahdollista siirtoluottoa. Lue ne, niin saat yleiskuvan siitä, mihin luokkiin voit odottaa siirtoluottoa.

#1: Laajuus

Useimmissa kouluissa on rajoituksia siitä, kuinka monta opintopistettä voit siirtää toisesta koulusta. Yleensä he eivät salli yli puolet opintopisteistäsi toisesta koulusta, koska he haluavat, että olet käynyt suurimman osan heidän koulunsa tunneista. Joten jos haluat käydä uutta koulua, joka vaatii 100 opintopistettä valmistuakseen, he eivät todennäköisesti hyväksy yli 50 opintopistettä mistään muusta koulusta.

Tämä matematiikka voi olla hieman hämmentävää, koska jokainen koulu antaa opintopisteitä eri tavalla. Esimerkiksi luokassa, joka kokoontuu kolme tuntia viikossa yhden lukukauden ajan, jotkut koulut antavat yhden opintopisteen, toiset kolme opintopistettä jne. Uusi koulu laskee ansaitsemasi opintopisteet uudelleen siten, että ne vastaavat järjestelmää. Tiedä vain, että useimmat koulut eivät hyväksy yli kahden vuoden kokopäiväisiä luokkia siirtopisteinä.

#2: Tärkeimmät vaatimukset vs. yleiset vaatimukset

Monet koulut eivät salli sinun saada siirtoa hyvitystä monille tai mille tahansa kurssillesi, jotka liittyvät pääaineeseesi. Jos saat tutkinnon uudesta koulustasi esimerkiksi biologiassa, koulu haluaa varmistaa, että kaikki ottamasi biologiaan liittyvät luokat olivat heidän koulussaan, jotta tulevat työnantajat jne. Voivat luottaa oppituntisi laatuun tutkinto.

Parhaat valmistelukirjat 2018

Joten jos haluat opiskella kemiaa ja olet opiskellut paljon luonnontieteitä ja matematiikkaa yhteisössä, et valitettavasti voi saada siirtoa hyvitystä. Voit kuitenkin saada siirtoa hyvitystä muiden aihealueiden, kuten englannin ja yhteiskuntatieteiden, tunneille. Toisessa skenaariossa, jos haluat opiskella kemiaa ja olet jo suorittanut kemian 101, saatat pystyä poistumaan kemiasta 101 uudessa koulussa, mutta et saa siitä hyvitystä. Tämä on yksi alue, jossa koulujen välillä on paljon vaihtelua, joten on tärkeää tutkia tätä ja esittää kysymyksiä kaikesta epäselvästä.

#3: Kun otit luokan

Jotkut korkeakoulut o myönnä hyvitystä oppitunneille, jotka olet suorittanut lukion valmistumisen jälkeen. Joten jos ottaisit yhteisön korkeakoulutunteja lukion aikana, et voisi saada niistä hyvitystä. Kuten mainitsimme kohdassa 2, saatat pystyä poistumaan yhteisön korkeakoulussa suorittamistasi luokista, mutta et saa niistä hyvitystä.

#4: Ansaitsemasi palkkaluokka

Saadaksesi siirtoluottoa, useimmat koulut edellyttävät, että olet ansainnut vähintään 'C' jokaisessa luokassa, josta haluat opintopisteen. Joillakin kouluilla on vielä korkeammat vaatimukset, kuten luokan C+tai B. Tällä varmistetaan, että he myöntävät sinulle hyvityksen vain hyvin ymmärtämästäsi materiaalista.

#5: Kuinka läheisesti luokka vastaa tarjoamiaan luokkia

Joskus oppilaitokset myöntävät siirtopistettä vain, jos yhteisöoppilaitoksessa suorittamasi luokka on samanlainen kuin heidän jo tarjoamansa luokka. Näin heidän on helpompi tietää, mitä heidän koulunsa luokkaa vastataan, ja se varmistaa, että siirto -oppilaat eivät saa opintopistettä oppilaitoksissa jo oleville oppilaille. Tämä sääntö voi olla turhauttavaa siirto -oppilaille, koska vaikka otat tiukan luennon esimerkiksi japanilaisesta kirjallisuudesta ja saat siitä hyvän arvosanan, et ehkä saa siirtohyvitystä vain siksi, että uusi koulu ei tarjoa luokkaa japanilaisesta kirjallisuudesta. Joissakin tapauksissa saatat kuitenkin saada yleistä vapaata taidetta tai jotain vastaavaa.

body_diploma-cc0

Voitko siirtää yhteisöopintopisteitä Ivy League -kouluun?

Entä huipputason koulujen, kuten Ivy League, siirtopolitiikka? Hyväksyvätkö he edelleen yhteisön korkeakouluopintoja? Monilla Ivy League- ja muilla huipputason kouluilla on tiukemmat siirtopolitiikat kuin tyypillisillä valtion korkeakouluilla. Hyvä uutinen on kuitenkin se, että jopa näille kouluille saat todennäköisesti siirtoluottoa ainakin joillekin yhteisöoppilaitoksen tunneille. Käytännöt vaihtelevat kuitenkin suuresti koulusta toiseen, joten on tärkeää tehdä tutkimusta ennen siirtosovellusten aloittamista.

Alla on kaavio, joka antaa lyhyen yleiskatsauksen kollegion kahdeksan Ivy League -koulun sekä muiden huipputason koulujen yhteisöopintojen siirtosäännöistä. Jos katsot kaaviota, näet käytännöt vaihtelevat suuresti. Jotkut koulut, kuten Dartmouth, eivät ota yhteisöopistoa, jotkut, kuten Yale, eivät anna yleisiä ohjeita, mutta sanovat, että he määrittävät, mitkä luokat siirretään kullekin hakijalle erikseen, ja muut koulut, kuten Columbia, hyväksyvät yleensä ainakin jotkut yhteisöopistotunnit, tiettyyn määrään opintopisteitä. Napsauta kunkin koulun nimeä, niin pääset niiden siirtosääntöjä koskevalle verkkosivulle.

Koulun nimi Community College -siirtokäytäntö
Brownin yliopisto Yleensä hyväksyä vapaiden taiteiden hyvityksiä muiden koulujen oppitunneilta. Koulun on oltava alueellisesti akkreditoitu.
Caltech Määritä siirtohyvitykset yksilöllisesti. Ole valmis toimittamaan opetussuunnitelmia jokaiselle kurssille, josta toivot saavasi hyvityksen.
Columbian yliopisto Voi siirtää jopa 60 valmistumisen edellyttämistä 124 pisteestä. Luokat on täytynyt suorittaa lukion valmistumisen jälkeen.
Cornellin yliopisto Voidaan myöntää enintään 60 siirtopistettä, jotka lasketaan valmistumisen edellyttämiin 100 taiteen ja tieteen opintoviikkoon.
Dartmouth College Online- ja yhteisöopistokurssien luottoja ei yleensä siirretä.
Duke University Kolmen tai neljän tunnin kurssit, jotka olet suorittanut lukukausittain, tai 5 tunnin kurssit neljännesvuosittain, siirretään yleensä Dukeen, jos täällä on osasto, joka tarjoaa vastaavia kursseja. Voit siirtää jopa 17 vaaditusta 34 opintopisteestä.
Harvardin yliopisto Opiskelijat voivat siirtyä vain vapaiden taiteiden opetussuunnitelmasta, joka on samanlainen kuin Harvardin. Heidän on täytynyt ilmoittautua kokopäiväisesti vähintään vuoden, mutta enintään kaksi vuotta.
Johns Hopkinsin yliopisto Päätettiin tapauskohtaisesti. 'Valitut opiskelijat saavat alustavan luottoluokituksen päätöksensä julkaisusivustolta, joka sisältää arvioidun valmistumisajan. Akateeminen neuvonantaja suorittaa perusteellisemman luottotietojen arvioinnin ilmoittautumisen jälkeen. ''
KANSSA ”Yleensä luottoa voidaan tarjota, jos oppiaineet vastaavat olennaisilta osiltaan MIT: ssä opetettuja ja jos ansaitut arvosanat täyttävät MIT -standardit. Kukin osasto määrittää kuitenkin omat käytännöt ja tarkistaa jokaisen pyynnön erikseen. ''
Luoteis-yliopisto Analysoidaan tapauskohtaisesti.
Princetonin yliopisto 'Jotta kurssi voidaan siirtää luottoa varten, kurssi on suoritettava akkreditoidussa toissijaisessa oppilaitoksessa. Princetonin yleisten koulutusvaatimusten täyttäminen on etusijalla siirron hyvityksen myöntämisessä. Yleensä suuryrityksiä ja todistusohjelmia koskevat osastovaatimukset eivät välttämättä täyty siirtoluotolla. ''
Stanfordin yliopisto Kurssi saa yleensä siirtoluottoa, jos se on suoritettu akkreditoidussa oppilaitoksessa, on olennaisesti samanlainen kuin Stanfordissa tarjottavat kurssit, olet saanut arvosanan C- tai parempi, eikä se kopioi aiempia kursseja. Opiskelijoiden on osallistuttava Stanfordiin vähintään kahden vuoden ajan saadakseen tutkinnon Stanfordista.
Chicagon yliopisto Yleensä myönnetään vain siirtopisteitä vapaiden taiteiden tunneille. Opetussuunnitelma ja vähintään puolet tärkeimmistä vaatimuksista on suoritettava Chicagon yliopistossa.
Pennsylvanian yliopisto '' Yleisesti ottaen siirtohyvitys myönnetään akateemisesti perustuvista kursseista, jotka on suoritettu alueellisesti akkreditoidussa oppilaitoksessa, jotka on hyväksytty arvosanalla C tai parempi ja jotka ovat sisällöltään ja opetusaikaltaan samankaltaisia ​​kuin Pennin kampuksen kurssit. ''
Yalen yliopisto ”Hakijan toissijaisen kokemuksen kokonaisvaltainen tarkastelu on tarpeen sen määrittämiseksi, siirretäänkö luottoja Yalen. Yale ei hyväksy opintopisteitä lukion aikana suoritetuista kursseista. ''Etelä -Kalifornian yliopiston puhelinnumero

Kuinka selvittää yhteisön College Transfer -tiedot mille tahansa 4-vuotiselle oppilaitokselle

Ennen kuin selitämme minkä tahansa koulun siirtokäytäntöjen selvittämistä, on tärkeää huomata, että valitettavasti et ehkä saa paljon tietoa erityistilanteestasi, ennen kuin koulu hyväksyy sinut. Se voi olla melkoinen prosessi sen määrittämiseksi, myönnetäänkö ja mitä hyvityksiä muiden koulujen luokille, ja korkeakoulut eivät yleensä halua käyttää tätä aikaa, ellei se ole opiskelija, jonka he ovat jo hyväksyneet. Joten ennen kuin saat hyväksymiskirjeet, älä odota, että sinulla on tarkka käsitys siitä, kuinka paljon siirtoluottoa saat tietyssä koulussa.

Ensimmäinen askeleesi yhteisön korkeakoulun siirtotietojen määrittämisessä tietyssä koulussa on Googlen [koulun nimi] Community College -siirtokäytäntö. Yksi ensimmäisistä näkyvistä linkeistä vie sinut koulun verkkosivulle siirtotietoja varten. Joissakin kouluissa ei ole siirtopolitiikassaan eroa yhteisön korkeakoululuokkien ja muiden nelivuotisten koulujen luokkien välillä, joten yhteisön korkeakoululuokkien siirtämisestä ei välttämättä ole tietoa.

Verkkosivun pitäisi antaa yleistä tietoa siirtopolitiikastaan, vaikka jotkut koulut eivät sano muuta kuin 'teemme päätökset yksilöllisesti'.

Jos haluat lisätietoja, voit ottaa yhteyttä koulun hakutoimistoon tai, jos heillä on sellainen, siirtotoimistoon. Kuten edellä mainitsimme, älä odota heidän pystyvän kertomaan sinulle täsmälleen, mitä luokistasi siirretään tässä vaiheessa, mutta jos puhut jonkun kanssa puhelimessa, hän todennäköisesti voi antaa sinulle enemmän tietoa kuin sinä löytyy netistä.

Voit myös tarkastella foorumeita, joille ihmiset lähettävät tietoja tietystä koulusta, koska joskus siirto -oppilaat hajottavat, mitä siirtopisteitä he saivat. Ota nämä kuitenkin suolajyvällä, koska kaikkien kokemukset ovat erilaisia.

mistä istuu

body_graduate-cc0

Yhteenveto: Siirto Ivy Leagueen Community Collegesta

Siirretäänkö osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Tutkinto itsessään ei siirry, mutta useimmissa tapauksissa voit siirtää monia tai suurimman osan opinnoista, jotka olet ansainnut yhteisön korkeakoulussa. Voitko siirtyä yhteisöopistosta yliopistoon? Kyllä, valtaosa korkeakouluista, mukaan lukien Ivy League -koulut, hyväksyy siirrot yhteisön oppilaitoksista, mutta jos koulu on kilpailukykyisempi pääsyyn, sinun on silti näytettävä vahvat tutkijat, testitulokset, suosituskirjeet jne. . Jos päätät siirtyä yhteisöopistosta Ivy Leagueen, muista, että koulukäytännöt voivat vaihdella suuresti. Jotkut hyväksyvät paljon siirtopisteitä muista kouluista, kun taas toiset eivät hyväksy lainkaan. Tutustu eri koulukäytäntöihin ennen hakemuksen jättämistä, jotta sinulla on yleinen käsitys siitä, mitä voit siirtää yhteisöopistosta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.