Miksi sinun ei pitäisi luottaa US News College Rankingsiin

feature_usnews

US News on luultavasti suosituin lähde yliopistojen rankingissa. Vaikka US News -sijoitukset korkeakouluista pitävät erittäin tarkkoja, ne voivat olla harhaanjohtavia tietyissä tärkeissä asioissa. Jos teet päätöksiä pelkästään US News -yliopistojen sijoitusten perusteella, saatat päätyä kurjaksi.

San Diegon osavaltion yliopiston keskimääräinen gpa

Tässä artikkelissa käyn läpi, miksi sinun ei pitäisi tehdä päätöksiä korkeakouluista pelkästään niiden US News -järjestyksen mukaan.Millaisia ​​sijoituksia US News tarjoaa?

US News jakaa yliopistojärjestyksensä neljään eri kategoriaan. Luokat perustuvat vuoteen 2010 Perusluokitus Carnegie -säätiön kehittämä opetusohjelma. Tässä järjestelmässä on 12 koululuokkaa, mutta US News tiivistää ne neljään. Nämä sisältävät:

Kansalliset yliopistot

Nämä ovat koulut, jotka tarjoavat maisterin ja tohtorin tutkintoja sekä täyden valikoiman perustutkintoa. Tämä luokka sisältää 'tutkimusyliopistot', joissa painotetaan voimakkaasti tutkimusta ja valtiontukea myönnetään usein tutkimustoimiin. Tähän luokkaan kuuluu 389 yliopistoa, mukaan lukien 209 julkista koulua, 176 yksityistä koulua ja 4 voittoa tavoittelevaa koulua.

Kansalliset taiteelliset korkeakoulut

Nämä ovat korkeakoulut, jotka korostavat perustutkintoa ja antavat vähintään puolet tutkinnoistaan ​​vapaiden taiteiden aloilla mukaan lukien kielet ja kirjallisuus, biologia ja biotieteet, filosofia, kulttuurintutkimus ja psykologia. Näitä korkeakouluja on 223: 200 yksityistä, 23 julkista ja voittoa tavoittelematonta.

Alueelliset yliopistot

Nämä korkeakoulut ovat samanlaisia ​​kuin kansalliset yliopistot ne tarjoavat sekä täyden valikoiman perustutkintoa ja maisteriohjelmia. Ne tarjoavat kuitenkin rajallisia tai olemattomia tohtoriohjelmia. Alueellisia yliopistoja on 594, joista 244 julkista, 340 yksityistä ja 10 voittoa tavoittelevaa.

Alueelliset korkeakoulut

Nämä ovat korkeakoulut, jotka keskittyvät perustutkintoon, mutta joissa painotetaan vähemmän vapaita taiteita (myöntävät alle puolet tutkinnoistaan ​​vapaiden taiteiden aloilla). Alueella on 366 korkeakoulua, joihin kuuluu 170 julkista koulua, 185 yksityiskoulua ja 11 voittoa tavoittelevaa koulua.

On tärkeää harkita näitä luokkia, koska niiden pitäisi vaikuttaa siihen, miten näet sijoitukset. US News sanoo erityisesti, että sinun ei pitäisi verrata kahden korkeakoulun sijoituksia kahteen eri luokkaan. Koulut ovat niin erilaisia, että suoran vertailun tekeminen ei ole loogista. Voit verrata todellisia tilastoja (kuten testituloksia, oppilaiden säilyttämistä ja keskimääräistä luokan kokoa), mutta itse sijalle mitattuna koulu, joka on sijalla 40 kansallisten yliopistojen luokassa, ei ole objektiivisesti huonompi kuin koulu, joka on sijalla 32 National Liberal Arts Colleges -kategoriassa.

Hyvin liberaali taide

Miten Yhdysvaltain uutiset sijoittavat korkeakoulut?

US Newsin korkeakouluissa käyttämän sijoitusjärjestelmän takana on vahva menetelmä, ja se muuttuu usein sopeutuakseen korkeakoulutuksen muuttuviin olosuhteisiin. Monia tekijöitä otetaan huomioon, ja prosenttipainot annetaan jokaiselle arvioinnin osalle.

 • 22% valmistumis- ja säilyttämisasteista
  • 17,6% keskimääräiselle kuuden vuoden valmistumisasteelle
  • 4,4% keskimääräisen ensimmäisen vuoden opiskelijoiden säilyttämisasteella
 • 20% perustutkinnon suorittamiseen
  • Tämä perustuu vertaisarviointitutkimukseen
 • 20% tiedekunnan resursseille lukuvuodelle 2019-2020
  • 8% luokan kokoindeksille
  • 7% tiedekunnan korvaukseen
  • 3% prosenttiosuudesta tiedekunnista, joilla on terminaalitutkinto omalla alallaan
  • 1% prosentteina tiedekunnasta, joka on kokopäiväinen
  • 1% opiskelijoiden ja opettajien välisellä suhteella
 • 10% taloudellisista resursseista opiskelijaa kohden
 • 8% valmistumisasteesta
 • 7% opiskelijoiden valikoivuudesta syksyllä 2019 tulevalle luokalle
  • 5% SAT- ja ACT -pisteille
  • 2% (vain kansallisille kouluille) lukion luokalle, joka on kymmenen parhaan joukossa
  • 2% (vain alueellisille kouluille) lukion luokalle, joka on 25%
 • 5% valmistuneiden velkaantumisesta
  • 3% valmistuneiden veloista yhteensä
  • 2% valmistuneiden velkaantumisasteen suhteessa velkaan
 • 5% sosiaaliseen liikkuvuuteen
  • 2,5% Pell Grantin valmistumisasteille
  • 2,5% Pell Grantin valmistumisasteelle
 • 3% keskimääräisille alumnien antamisprosentille

US News julkaisee kaikkien neljän luokan parhaiden 75% koulujen numeerisen sijoituksen. Jäljellä olevat koulut sijoitetaan 'toiselle tasolle', jos tiettyä numeerista sijoitusta ei ole lueteltu (ne on vain aakkosjärjestyksessä).

body_youtried Kultainen tähti, jonka US News antaa toisen tason korkeakouluille.

Mitä ei pidä luottaa?

Kun sanon, että sinun ei pitäisi luottaa sijoituksiin, en tarkoita sitä, että US News harhauttaisi tarkoituksellisesti opiskelijoita. Tarkoitan sitä sinun ei pitäisi luottaa KAIKKIIN näihin sijoituksiin ja jättää huomiotta muut college -mieltymyksesi.

Sinun tulee myös olla tietoinen joistakin puutteista, jotka voivat aiheuttaa sen, että jotkin koulut tai sijoituskoulut jätetään luokitusten ulkopuolelle, jos ne sijoittuvat luetteloon 'Parhaat korkeakoulut sinulle, opiskelijat, jotka lukevat tämän artikkelin'. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka sinun pitäisi tietää ennen kuin haet US News -sijoituksia yliopistohaussa:

Koulujen on täytettävä kriteerit, jotta heidät sijoitetaan

Itse asiassa, on noin 150 korkeakoulua, jotka ovat 'järjestämättömiä' edellä lueteltujen neljän luokan sisällä. Nämä koulut voivat jäädä järjestämättä useista syistä, kuten:

 • Alueellisen akkreditoinnin puute
 • Ilmoittautuneita oli alle 200
 • Älä käytä SAT: ää tai ACT: tä pääsypäätöksissä
 • Ei tarpeeksi vastauksia US Newsin vertaisarviointitutkimukseen

US News luettelee järjestämättömät koulut, mutta ne on järjestetty aakkosjärjestykseen kunkin korkeakoululuokan lopussa ilman arvoarvioita. Se tarkoittaa, että jos olet kiinnostunut hyvin pienistä korkeakouluista tai oppilaitoksista, jotka eivät käytä SAT- tai ACT -ohjelmaa pääsypäätöksissä, sijoitukset eivät välttämättä auta sinua paljon.

Yleisin syy koulun järjestäytymiseen on se, että se ei käytä standardoituja testejä. US News väittää, että ei ole tarpeeksi tietoja koulun vertaamiseen muihin luokan laitoksiin ilman testituloksia, joten sen on pysyttävä järjestämättömänä. Tämä voi olla pätevä pointti, mutta se tarkoittaa sitä koulut, joilla voi muuten olla vankka akateemikko, jätetään rankingista pois , jolloin saat hieman vähemmän täydellisen kuvan yliopistomaisemasta.

Pääpaino lopullisissa tuloksissa ja akateemisessa tiukkuudessa opiskelijaelämän laadussa

US News -verkkosivustolla todetaan, että '' ajan mittaan sijoitusmallissa on painotettu vähemmän laadun syöttömittauksia - joissa tarkastellaan opiskelijoiden, opettajien ja muiden koulutusprosessiin liittyvien resurssien ominaisuuksia ' - ja enemmän painoarvoa tuotoksessa toimenpiteitä, joissa tarkastellaan koulutusprosessin tuloksia, kuten valmistujaisia ​​ja fuksi jääneitä. ''

Ei ole epäilystäkään siitä, että valmistumisasteet ovat tärkeitä, ja ne kertovat paljon korkeakoulun laadusta. He kertovat kuitenkin hyvin vähän siitä, onko koulu mukava paikka viettää neljä vuotta, varsinkin jos koulu on erittäin akateemisesti tiukka ja arvostettu. Useimmat opiskelijat valmistuvat, koska he ovat hyvin ajettuja, mutta se ei kerro, nauttivatko he siellä vietetystä ajasta vai eivät.

US News -sijoitukset perustuvat tiukkoihin tilastoihin ja tietoihin, jotka on kerätty akateemisista vertaisarvioinneista koulun laadusta. Vaikka tämä on erittäin hyödyllistä määritettäessä, kuinka myönteisesti koulu nähdään akateemisen Norsunluutornin korkeuksilta, se ei aina ole paras mittari hakuprosessin suorittamiseen. Vaikka lopputulokseen keskittyminen on jossain määrin järkevää, se ei myöskään täysin arvioi opiskelijakokemuksen laatua. Tämä voi edistää jonkin verran haitallisia päämääriä, jotka oikeuttavat keinojen ajattelutavan, joka saa opiskelijat viettämään vuosia paikoissa, joissa he ovat ulkoisesti menestyneitä, mutta sisäisesti onneton.

body_resultsnotexcuses Sekä US Newsin että yhden ystäväsi virallinen motto, joka ei vaikene CrossFitistä

Prestige on ylimitoitettu rooli

Monille opiskelijoille arvovalta on edelleen tärkeä tekijä päätettäessä, haluavatko he osallistua korkeakouluun. On vaikea vastustaa koulun houkuttelevuutta, joka tekee vaikutuksen muihin ihmisiin ja mahdollisesti antaa sinulle hyviä työpaikkoja sen nimen perusteella. Tämä on syy siihen, miksi US News pitää arvostustaan ​​niin vahvasti sijoituksissaan (akateemisten vertaisryhmien ja ohjaajien arvioiden muodossa). Tietysti, arvovalta korreloi valikoivuuteen pääsyssä ja kunnioitukseen korkeakouluyhteisössä yleensä , joten se osoittaa jonkin verran akateemista laatua.

Kuitenkin, arvovaltojen perusteella tapahtuvien koulujen mittaamisella voi olla valitettava seuraus siitä, että jotkut tulevista korkeakouluista tai oppilaitoksista, jotka voivat olla ainutlaatuisia ja jotka ovat vähemmän tunnettuja, diskontataan. Varmista, että käytät muita resursseja sellaisten koulujen tutkimiseen, joilla on etsimäsi kriteerit - vaikka ne eivät olisi erityisen korkealla, ne voivat sopia paremmin tavoitteisiisi.

Yksityiset koulut ovat aina korkeampia

Yhdysvaltain uutisten rankingissa yksityiset koulut ovat aina korkeammalla sijalla kuin julkiset koulut. Tämä voi olla harhaanjohtavaa, eikä sen pitäisi estää sinua menemästä julkiseen kouluun! Syy tähän tapahtuu, koska US Newsin käyttämä sijoitusmalli on luonnollisesti ystävällisempi yksityisille kouluille: ne saavat yleensä parempia pisteitä valikoivuuden, opiskelijoiden säilyttämisasteen ja pienen luokkakoon perusteella. Koska julkiset koulut ovat yleensä suurempia ja vähemmän valikoivia, niiden sijoitus on alempi, mutta se tarkoittaa hyvin vähän korkeasti menestyville oppilaille, jotka haluavat osallistua julkisiin kouluihin.

Vaikka tilastot ovat usein vähemmän vaikuttavia kuin yksityisten koulujen, julkinen korkeakoulukokemus voi antaa monien opiskelijoiden menestyä. Opiskelijoille, jotka ovat valmiita etsimään resursseja, julkiset koulut ovat usein hyviä valintoja niiden tarjoamien erilaisten ohjelmien ja korkeatasoisten tutkimusmahdollisuuksien vuoksi. Sijoituksissa ei myöskään oteta huomioon koulujen sosiaalisen elämän monimuotoisuutta ja mahdollisuuksia koulun ulkopuolisen toiminnan muodossa.

body_preppy Hei! Olen Chase, uusi kämppisi. Pidän purjehduksesta ja kieltäydyn katsomasta maailmaa kenenkään muun näkökulmasta.

Älä auta löytämään edullista koulua

Jos yrität välttää velkaa yliopistossa, sinun on tarkasteltava muita luetteloita selvittääksesi, mitkä koulut ovat edullisimmat. Yhdysvaltain uutisten sijoituksilla ei ole mitään tekemistä koulukustannusten kanssa , joten ne eivät anna sinulle etsimääsi näkökulmaa, jos kustannukset ovat suuri ongelma.

Tunnen olevani niin kamalassa korkeakoulujen meressä ilman Yhdysvaltain uutisia Ranking Water Wings - mitä teen?

Sinun ei tarvitse sivuuttaa US News -sijoituksia vain siksi, että ne eivät ole täysin arvioituja arviointitietojensa ja osallistavuutensa suhteen. Mitä sinun pitäisi tehdä, on varmista, että olet tietoinen siitä, mitä he voivat ja eivät voi kertoa sinulle korkeakoulusta. On tärkeää, että täydennät näkemyksiäsi kouluista muilla resursseilla, jotka antavat sinulle täydellisemmän kuvan siitä, millaista opiskelijaelämä on ja miten voit menestyä yliopistossa.

US News tunnustaa täysin tämän tosiasian: ”US Newsin toimittajat uskovat, että sijoitukset ovat vain yksi monista kriteereistä, joita opiskelijoiden tulisi ottaa huomioon valittaessa korkeakoulua. Yksinkertaisesti siksi, että koulu on luokkansa paras, se ei tarkoita, että se olisi kaikkien paras valinta. Sijoituksia ei pitäisi käyttää ainoana perusteena valita yksi koulu toisen sijaan. '' Akateemikot ovat erittäin tärkeitä, mutta elämäsi yliopistossa on paljon enemmän kuin vain luokkasi laatu ja kuinka vaikuttava tutkinto näyttää kehyksessä. Ennen kuin teet päätöksen, varmista, että pidät koulun sijainnista, asumisvaihtoehdoista, ruoasta, kampuksen elämästä ja hinnasta.

body_sriracha Ja jos et pidä ruoasta, tuo pullo srirachaa. Voisit laittaa srirachaa hakkeen päälle ja luultavasti söisin niitä.

Käytä sijoituksia karkeana oppaana koulujen laadulle. Viisi parasta koulua ovat arvostetuimpia, sitten seuraava kymmenen joukko, sitten seuraava kymmenen joukko ja niin edelleen. Koulu, joka on 20 parhaan joukossa, tarjoaa älykkäämmän yhteisön ja enemmän mahdollisuuksia yleensä kuin koulu, joka sijoittuu 40 -luvulle. Kuitenkin, Jokaisessa kymmenen ryhmän ryhmässä ei ole paljon vaihtelua akateemisen laadun ja maineen suhteen. Tämä voi auttaa sinua tekemään päätöksen siitä, mihin hakea ulkopuolisen tutkimuksen jälkeen.

Vaikka yrität päättää kahden koulun välillä, jotka on sijoitettu hyvin eri tavalla, sinun ei kuitenkaan pitäisi mennä vain sijoitusten mukaan. Jos alemman luokan koulu sopii sinulle hyvin ja ylempi koulu on huono, sinun kannattaa valita parempi istuvuus riippumatta sijoituksesta!

Kuten US News sanoo myös verkkosivustollaan: '' Mahdollisen opiskelijan akateemiset ja ammatilliset tavoitteet, henkilökohtaiset mieltymykset, taloudelliset resurssit ja oppimistulokset sekä koulun koko, kustannukset, ohjelmat, ilmapiiri ja sijainti, pitäisi olla tärkeitä rooleja korkeakoulun määrittämisessä valinta.' Kun olet harkinnut muita tekijöitä, jotka ovat sinulle tärkeimpiä, voit siirtyä mahdollisesti vertailemaan kouluja US News -lehdessä esitettyjen akateemisten sijoitusten perusteella.

kuinka sulkea suosituskirje

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset