Miksi SAT: ta kutsuttiin skolastiseksi testiksi?

main_satlogo.jpg

Järkyttävästi tarttuvat iskulauseet eivät olleet osa alkuperäistä Scholastic Achievement -testiä.

Jousimiehen naisen ominaisuudet

Jos olet lukion opiskelija ja yrität päästä yliopistoon, olet varmasti kuullut SAT: sta ja saatat jo opiskella sitä. Mutta oletko koskaan miettinyt, mitä 'SAT' itse tarkoittaa? Ja paljastako se mitään siitä, mitä SAT väittää mittaavansa?No, käy ilmi, että SAT on käynyt läpi monia nimimuutoksia, jotka paljastavat muutoksia testin suunnittelussa ja tarkoituksessa. Lue koko tarina SAT: n nimestä.

Scholastinen soveltuvuustesti (1925-1994)

Sinulle on ehkä kerrottu niin SAT on lyhenne sanoista 'Scholastic Aptitude Test'. Vaikka täältä tulevat nimikirjaimet 'SAT', testi oli olemassa jo ennen kuin kollegion hallitus antoi sille kyseisen nimen.

Palataan 1800-luvun loppupuolelle, korkeakoulujen välillä oli vähän sopimusta mitä taitoja ja tietoja opiskelijoiden oli valmistauduttava korkeakouluun. Tämän vuoksi yliopistoilla oli omat pääsykokeet, mikä vaikeuttaa koulumestareiden tietävän kuinka auttaa opiskelijoita pääsemään yliopistoon.

Kollegion hallitus perustettiin vuonna 1899 auttamaan tämän ongelman ratkaisemisessa. Sen tarkoituksena oli parantaa korkeakoulujen ja lukioiden välistä yhteydenpitoa pääsyvaatimusten suhteen. Se tarjosi myös sarjan yhtenäisiä tenttejä, jotka käsittivät useita aiheita (mukaan lukien aiheet, kuten saksa ja latina!), Ensimmäiset vuonna 1901. Kokeet suunniteltiin luomaan yhtenäisempi standardi korkeakoulujen pääsylle.

kehon_collegeboard-2.jpg

Muuten, tämä selittää, miten kollegion hallitus sai nimensä.

Muutaman vuosikymmenen jälkeen kollegion hallitus alkoi olla kiinnostuneempi 'kattavista kokeista'. joka tutkii opiskelijan älykkyyttä ja päättelyä, pikemminkin kuin heidän tietonsa tietyistä aiheista ja tosiasioista.

enneagrammi tyyppi 1 rakastunut

Siten syntyi 'Scholastic Aptitude Test'. Vuonna 1925 luotu se ei ole suunniteltu koeaineiden koetukseksi, vaan kyky soveltaa tietoa erillisiin tilanteisiin. 'Scholastic' viittaa kykyyn koulussa, mutta tässä painotettiin 'kykyä' - kykyä oppia ja soveltaa tietoa erilaisiin tilanteisiin sen sijaan, että muistaa faktoja. Keskustelemme näistä ehdoista tarkemmin myöhemmin artikkelissa, kun paljastamme, miksi College Board lopulta pudotti nämä sanat.

Alkuperäisessä Scholastic Aptitude Testissä testatut aiheet sisälsivät määritelmiä, aritmeettista ja kappaleiden lukemista - joita SAT: ssa on edelleen olemassa. Alkuperäisellä SAT: lla oli kuitenkin analogisia ja logiikkakysymyksiä, jotka eivät enää ole osa testiä.

Scholastic Aptitude Test -ohjelmaa käytti yhä useampi korkeakoulu osana osallistumisprosessiaan. Ilman ACT: tä (joka luotiin vasta vuonna 1959) se oli ainoa tällainen testi Yhdysvalloissa. Se tunnettiin nimellä S.A.T. nimikirjaimiensa vuoksi.

Scholastic Assessment Testistä tulee SAT (1994 - nykyinen)

Scholastic Aptitude Test piti nimensä 70 vuotta, vaikka ACT tuli esiin 1960-luvulla. S.A.T. joutui 1990-luvulla identiteettikriisiin.

Testi suunniteltiin uudelleen vuonna 1990 (annettiin ensimmäisen kerran vuonna 1994) ja nimettiin uudelleen nimellä 'Scholastic Assessment Test'. Nimeämisen tarkoituksena oli vähentää käsitystä siitä, että S.A.T. voisi ennustaa lopullisesti opiskelijan soveltuvuuden korkeakoulutyöhön. He väittivät yksinkertaisesti 'arvioivansa' opiskelijan potentiaalia. (Meidän on huomattava, että tämä oli myös melko turha - arviointi on toinen sana testiin, joten uusi nimi oli kirjaimellisesti 'standardoitu testitesti'. )

body_redundant.jpg

Kollegion hallituksen väliaikainen nimi 1990-luvulla.

Tuolloin kirjoitetusta Washington Post -artikkelista Kollegion hallituksen puheenjohtajan mukaan tuolloin nimimuutosta tarkoitettiin '' korjata joidenkin ihmisten käsitys siitä, että SAT mittaa jotain, mikä on luontaista ja läpäisemätöntä muutoksiin vaivasta tai ohjeista riippumatta. ''

Testille annettiin myös pidempi nimi SAT I: Reasoning Test, jotta se erotettaisiin SAT II: Subject Testsista, jota aiemmin kutsuttiin nimellä 'Achievement Tests'. (Siksi jotkut ihmiset viittaavat edelleen (nyt lopetettuihin) SAT-aiheisiin testeihin SAT II -testeinä.)

Kuitenkin vuonna 1997 College Board muutti mielensä jälleen ja sanoi, että kirjaimet eivät todellakaan tarkoita mitään, joten testiä ei kutsuta S.A.T.: ksi, vain SAT: ksi.

Kuten New York Times kertoi, College Board sanoi muutoksesta: Termi Scholastic Assessment Tests , koska testit ovat kollektiivisesti tunnettuja, oletetaan aina olevan monikkomuoto ja kumpaakaan testiä ei voida yksinään kutsua skolastisen arvioinnin testiksi . '

Toisin sanoen, kollegion hallitus ei todellakaan halua ihmisten saavan väärää käsitystä siitä, mitä SAT todellisuudessa on tai mitä se testaa. Koska nimikirjaimet 'SAT' ovat kuitenkin niin tunnistettavissa, he pitivät ne. Mutta nyt he ovat juuri sitä: nimikirjaimet.

Jos ei ole 'soveltuvuus', mitä SAT: n oletetaan mittaavan?

Joten jos SAT: lla ei ole mitään merkitystä, saatat miettiä, mitä se on suunniteltu mittaamaan?

College Boardin mukaan 'SAT on maailmanlaajuisesti tunnustettu korkeakoulujen pääsykoe, jonka avulla voit näyttää korkeakouluille mitä tiedät ja kuinka hyvin voit soveltaa tätä tietoa . '

miljardi on kuinka monta miljoonaa

Toisin sanoen, SAT testaa edelleen, mitä alkuperäinen Scholastic Aptitude Test määritteli mittaamaan 1920-luvulla - kykyä 'ymmärtää erillisten tosiseikkojen suhde toisiinsa ja soveltaa niitä uusiin ja odottamattomiin tilanteisiin'.

Kollegion hallitus yksinkertaisesti poisti sanan 'kyky' 1990-luvulla, koska se tarkoitti, että opiskelijoilla oli asetettu määrä älykkyyttä, jota SAT pystyi mittaamaan.

Ehkä 'kyky' olisi voinut olla parempi sana - kyky tarkoittaa 'lahjakkuutta, taitoa tai taitoa tietyllä alueella', mutta toisin kuin luontainen kyky, kyky voi lisääntyä työn ja harjoittelun myötä.

Mutta valitettavasti, kollegion hallitus päätti pudottaa asian kokonaan pudottamalla SAT: n todellisen nimen. Joten vaikka kirjaimet 'SAT' eivät virallisesti merkitse mitään, niiden alkuperäinen merkitys ei ole liian kaukana SAT: n nykyisistä testeistä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.