Miksi ACT kutsuttiin American College Testiksi?

main_act.jpg

Kolme pientä kirjainta, yksi iso testi.

Mietitkö, mitä kirjaimet ACT todella tarkoittavat? Vastaus paljastaa paljon testin historiasta ja sen tavoitteista. Lue lisää ACT: n nimestä ja miksi sillä on merkitystä.Miten ACT syntyi?

SAT on ollut jossain muodossa vuodesta 1901 lähtien, ja sen teki College Board (itse perustettu vuonna 1899). Vuodesta 1925 lähtien, jolloin se nimettiin Scholastic Aptitude Testiksi, SAT pyrki mittaamaan skolastista osaamista loogisen päättelyn avulla , toisin kuin koulussa testattujen aineiden nimenomaista testaamista.

Ainoana yliopiston pääsykokeena 1900 -luvun ensimmäisellä puoliskolla SAT: lla oli monopoli markkinoilla . Opiskelijoille, jotka kamppailivat SAT: n kanssa, heillä ei ollut muita vaihtoehtoja.

Iowan yliopiston koulutusprofessori Everett Lindquist ei pitänyt tästä . Hän ei myöskään pitänyt erityisesti siitä, että SAT korostaa loogista soveltuvuutta hankitun tiedon sijaan. Hän halusi testin arvioidakseen tarkemmin, miten eri taustoista tulevat opiskelijat pärjäisivät yliopistossa. Tämä johtui siitä, että yliopistoon ilmoittautumismallit Yhdysvalloissa muuttuivat ja yhä useammat opiskelijat halusivat ilmoittautua. Vaikka SAT oli erityisen suosittu Koillis -alueella ja erityisesti eliittikoulujen keskuudessa, Keskilännen ja sen ulkopuoliset opettajat halusivat testin, joka arvioisi oppilaiden oppimaa, toisin kuin luontainen kyky.

body_iowa.jpg

Iowan yliopisto, jossa ACT luotiin.

Vuonna 1959 professori loi American College Testin tai A.C.T., joka arvioi oppilaita koulussa oppimansa perusteella, ei loogisten päättelytaitojen perusteella. Testin suosio kasvoi nopeasti, ja yli miljoona opiskelijaa suoritti testin 1970 -luvulla. Siitä tuli tunnettu vaihtoehto ACT: lle, ja tänään kaikki oppilaitokset hyväksyvät sekä ACT: n että SAT: n.

Mikä ACT tunnetaan nykyään?

Syyskuusta 1996 lähtien American College Testistä tuli vain ACT , nimikirjaimet eivät enää tarkoita mitään. Mutta miksi ACT: tä ei enää haluta kutsua 'American College Testiksi'? Eikös se ole aika harmillinen nimi? Loppujen lopuksi testi on suunniteltu pääsemiseksi amerikkalaisiin korkeakouluihin.

Merkityksen poistaminen American College Test auttaa ACT -tuotemerkkiä olemaan joustavampi, varsinkin 2000-luvulla. ACT: ksi kutsumisesta on useita syitä, toisin kuin American College Test on fiksu liike.

1. Se auttaa ACT: tä pysymään SAT: n tasolla, joten kahta testiä ei voi enää luokitella ja verrata. SAT myös menetti alkuperäisen merkityksensä (Scholastic Aptitude Test) ja tunnetaan vain sen nimikirjaimista. Koska molempia testejä käytetään laajasti kansallisesti ja vuodesta 2007 lähtien kaikki oppilaitokset hyväksyvät molemmat, ACT halusi todennäköisesti näyttää tasavertaiselta vaihtoehdolta SAT: lle, toisin kuin kapeampi vaihtoehto.

2. Nimen hylkääminen laajentaa testin laajuutta. ACT on nyt osa säännöllistä testausta monissa osavaltioissa. Jos sitä kutsuttaisiin yliopistotestiksi, se olisi vaikeampi myydä koulupiirin edistymisen testinä. Lisäksi, ACT: llä on nyt muita tuotteita ja palveluita. Se on laajentunut perus- ja yläasteen testaukseen Aspiren kautta. Se luo myös testivalmistustuotteita. Lyhyesti sanottuna, se ei ole enää yritys, joka tekee vain pääsykokeita yliopistoon, joten 'college': n pudottaminen nimestä on hyödyllistä.

3. ACT voi nyt kilpailla kansainvälisesti. Päästämällä eroon amerikkalaisesta sen nimessä on helpompi myydä ACT ulkomaille vaihtoehtona SAT: lle. Kun ACT -osallistuminen kasvaa maailmanlaajuisesti, ei ole järkevää kutsua sitä amerikkalaiseksi testiksi.

Muuttaako tämä tapaa, jolla sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten?

ACT luotiin vastauksena SAT: ään, ja näin tulee olemaan haluaa aina näyttää itsensä opiskelijaystävällisemmältä vaihtoehdolta.

Sen yksinkertaisempi nimi - American College Test toisin kuin Scholastic Aptitude Test - paljastaa yksinkertaisemman tehtävänsä testata opiskelijoiden koulussa oppimaa sisältöä pikemminkin kuin testata päättelykykyä tai logiikkaa.

pitäisikö minun ottaa fysiikka lukiossa

Vaikka ACT on muuttunut, niin se testaa nyt laajempia taitoja, kuten tieteellistä päättelyä (ja SAT puolestaan ​​on pyrkinyt muuttumaan osuvammaksi ja lopettamaan epämääräisten sanojen testaamisen, muun muassa), sitä pidetään edelleen yleisesti SAT: n yksinkertaisempana vastineena.

body_applesoranges.jpg

ACT: n ja SAT: n vertaaminen voi usein tuntua omenoiden ja appelsiinien vertailulta.

Jos päätät kahden testin välillä, ottaa huomioon ACT: n historia ja tavoitteet. Useimmat opiskelijat pärjäävät paremmin yhdessä tai toisessa kokeessa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.