Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

feature_fivemilitaryacademies.jpg

Haetko sotilasakatemiaa, kuten West Point, Naval Academy tai Air Force Academy? Vaikka sotilasakatemian sovellukset ovat suhteellisen monimutkaisia ​​(mitä kongressiedustajan on nimettävä), niiden vaatimukset SAT/ACT -pisteille ovat suoraviivaista . Haasteesi on saavuttaa SAT/ACT -pisteet, jotka sinun täytyy erottua kovasta kilpailusta.

Tässä artikkelissa tarkastellaan tulevien kadettien SAT/ACT-vaatimuksia ja sitä, miten voit saada pisteitä, joita tarvitset osallistuaksesi viiden kärjen tähden koulutusakatemiaan. Käydään ensin vaihtoehdot nopeasti läpi.Mitä ovat Yhdysvaltain sotilasakatemiat?

Yhdysvalloissa on viisi sotilaskoulutusakatemiaa, jotka tunnetaan yhdessä nimellä Viisipisteinen tähti. Jos saat hyväksynnän, opintosi ovat ilmaisia ​​(lukuun ottamatta joitakin vähimmäismaksuja, jotka ovat noin 1 000 dollaria Merchant Marine Academysta). Valmistumisen jälkeen kadetit valmistuvat 5 vuotta aktiivista palvelusta.

miten teet ruskean maalin
 1. Yhdysvaltain armeija tai West Point on West Pointissa, New Yorkissa. Kadetit valmistuvat tästä 4-vuotisesta akatemiasta armeijan toiseksi luutnantiksi.
 2. Yhdysvaltain meriakatemia , tai USNA, Annapolis tai Navy on Annapolisissa, Marylandissa. Tutkinnon suorittaneet ovat laivaston lippuja tai merijalkaväen luutnantteja.
 3. Yhdysvaltain ilmavoimien akatemia on tukikohta Colorado Springsin ulkopuolella, Colorado. Opiskelijoista tulee toissijaisia ​​luutnantteja ilmavoimissa.
 4. Yhdysvaltain rannikkovartiosto sijaitsee kohteessa New London, Connecticut. Opiskelijat saavat luonnontieteiden kandidaatin tutkinnon ja heistä tullaan tilaamaan lipunmiehiä leikkureihin ja satamien sektoritoimistoihin.
 5. Yhdysvaltain kauppamerenkulkuakatemia on paikassa Kings Point, New York. Opiskelijoita kutsutaan `` midshipmeniksi '' ja heidät koulutetaan meritekniikkaan, merioikeuteen ja muihin merikuljetusten alueisiin.

Jotta voit hakea johonkin näistä akatemioista, sinun on oltava vähintään 17 -vuotias ja enintään 23 -vuotias. Pääsymaksut ovat erittäin kilpailukykyisiä, joten kuinka tärkeitä SAT/ACT -pisteet ovat hyväksynnän saamiseksi?

Kuinka tärkeitä ovat SAT/ACT -tulokset?

Kuten edellä mainittiin, sotilasakatemiat ovat erittäin valikoivia. Suurin osa hakijoista on lukion luokan parhaiden 25%: n joukossa , ja SAT/ACT -pisteet vaaditaan kaikissa näissä kouluissa. Sekä arvosanasi että SAT/ACT -pisteet ovat erittäin tärkeitä pääsyvirkailijoille osoittaakseen akateemisen valmiutesi ja sitoutumisesi.

Kumpikin tentti hyväksytään kuitenkin Opiskelijoiden, jotka valitsevat ACT: n, tulee ottaa ACT kirjoittamalla. Useimmat akatemiat eivät korosta SAT: n monivalintaosion kirjoittamista niin paljon kuin kriittistä lukemista ja matematiikkaa, vaikka tämä tarkoittaa, että voit keskittyä valmisteluun lukemiseen ja matematiikkaan, mutta sinun on silti otettava kirjoittaminen vakavasti ja vältettävä alhainen outlier -pisteet tässä osiossa. Jos otat uuden SAT: n vuonna 2016 tai sen jälkeen, tämä kohta ei ole relevantti - kriittisen lukemisen ja kirjoittamisen osiot pisteytetään yhdessä asteikolla 200-800.

Muita vaatimuksia ovat Yhdysvaltain kongressiedustajan virallinen nimittäminen, fyysisen kunnon arvioinnit ja, kuten Valkoisen talon virallisella verkkosivustolla kuvataan, osoitus omistautumisesta, halusta palvella muita, kykyä hyväksyä kurinalaisuus, velvollisuudentunto ja moraali. haasteen nauttiminen. '' Siksi arvosanasi, suosituksesi ja lukio -aktiviteetit ovat tärkeitä kertoa tarinasi ja osoittaa, että sinulla on nämä olennaiset ominaisuudet.

Kaikki sovelluksesi osa -alueet vaativat aikaa ja vaivaa käsitelläkseen hyvin, eivätkä SAT/ACT -pisteesi eroa toisistaan. Tarvittavien pisteiden saavuttamiseksi Aloita aikaisin, valmistaudu merkittävästi ja suunnittele testi useammin kuin kerran. Koska tulosraporttien saapuminen kouluun kestää noin 3 viikkoa, haluat varmistaa, että olet tietoinen määräajoistasi ja jättää itsellesi tarpeeksi mahdollisuuksia osallistua SAT/ACT -ohjelmaan useita kertoja. Ennen kuin tarkistat kunkin akatemian pisteet, mitkä ovat niiden hakuajat?

body_bootcamp.jpg

Odota hetki - sait tämän.

Sotilasakatemioiden määräajat

Suurin osa määräajoista on viimeisen vuoden tammikuussa, helmikuussa tai maaliskuussa, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi odottaa SAT/ACT -opintojakson päättymistä. Tyypillisesti, opiskelijat suorittavat ensimmäisen SAT/ACT -opintonsa juniorivuoden syksyllä, sitten uudelleen keväällä ja lopulta lukuvuoden syksyllä. Jos haet armeijan akatemiaan, olet todennäköisesti aloittanut hakemusmateriaalien suunnittelun ja keräämisen aikaisemmin kuin monet muut opiskelijat.

cal poly san luis obispo sat tulokset

Yleensä akatemiat haluavat sinun täytä alustava hakemus nuorempana vuonna. Jos tunnet suunnitelmasi ja tavoitteesi, voit siirtää tätä SAT/ACT -aikataulua taaksepäin ja aloittaa valmistautumisen vielä aikaisemmin. Ennen kuin valmistaudut testauksen valmisteluun ja aikatauluun, nämä ovat kunkin akatemian määräajat kaudelle 2014-15 (ja vastaavat määräajat ovat todennäköisesti voimassa myös tulevina vuosina).

Hakemuksen määräaika
Läntinen piste 28.2.2015
Laivasto 31.1.2015
Ilmavoimat 31.12.2014
rannikkovartiosto 1.3.2015
Merchant Marine Academy 1.2.2015

Näiden määräaikojen perusteella haluat saada SAT/ACT -pisteesi valmiiksi viimeisen vuoden marraskuuhun tai joulukuuhun mennessä, ellei aikaisemmin. Mitkä pisteet tekevät sinusta kilpailukykyisen ehdokkaan?

Mitä SAT/ACT -pisteitä tarvitset?

Tarvitset ainakin a 500 sanallista ja 500 matematiikkaa SAT: lla. ACT: n osalta tarvitset vähintään 21 Englanti, 19 Lukeminen, 24 Matematiikka ja 24 Tiede.

Kaikkien akatemioiden keskiarvot ovat välillä 540 ja 620 SAT Verbalille ja 630 ja 710 SAT Mathille. Seuraavassa kaaviossa eritellään kunkin akatemian saapuvan luokan vuoden 2015 keskiarvot. Merivoimien akatemiassa on hieman korkeampi palkki testituloksille ja matematiikkaa koskevat odotukset ovat korkeammat kuin sanallisen.

SAT Sanallinen SAT Matematiikka TOIMI Englanti ACT -lukeminen TOIMI Matematiikka ACT Tiede
Läntinen piste 627 646 29 30 29 28
Laivasto 600-650 630-680 25-32 26-32
Ilmavoimat 633 663 30 30 30 30
rannikkovartiosto 620 650 *
Merchant Marine Academy 632 652 *

*Tietoja ei raportoitu, mutta rannikkovartioston ja Merchant Marine Academyn keskimääräinen ACT -pistemäärä on 28.

Nämä ovat vahvoja pisteitä, ja saatat pyrkiä keskimääräistä korkeampaan vahvistaaksesi sovellustasi. Joten miten voit parhaiten valmistautua tavoitteidesi saavuttamiseen?

body_archery.jpg

SAT/ACT -valmistelu on erilainen kohdekäytäntö.

Kuinka voit saavuttaa tavoitteesi?

Kun olet ymmärtänyt, mitä pisteitä tarvitset kiinnostavalle koulullesi, mitä voit tehdä varmistaaksesi, että saavutat ne? Valmistautuminen on avain menestykseen, mutta haluat varmista, että opiskelet tehokkaasti etkä tuhlaa aikaa tehottomiin opiskelutottumuksiin tai heikkolaatuisiin harjoittelukysymyksiin. Lue vinkkejä siitä, miten saat kaiken irti testivalmistelustasi ja mistä löydät parhaat resurssit SAT/ACT -strategioille ja käytännön kysymyksille.

on 35 hyvää toimintaa

Ensinnäkin toivottavasti sinulla on paljon aikaa ennen hakemusten määräaikoja, koska varhainen aloittaminen antaa sinulle aikaa valmistautua ja suorittaa testisi useammin kuin kerran.

Aloita aikaisin

Sotilaskouluun hakeminen alkaa jopa aikaisemmin kuin useimmat korkeakouluhakemukset, koska sinun tulee täyttää alustava hakemus nuorempana vuonna sekä kommunikoida kongressiedustajan kanssa saadakseen hänen virallisen suosituksensa. Koska useimmat sotilasakatemiaa suunnittelevat opiskelijat ovat tietoisia tästä tavoitteesta suhteellisen varhain lukiossa, heidän pitäisi alkaa miettiä työtä tämän tavoitteen saavuttamiseksi valmistautumalla SAT/ACT -ohjelmaan ja ottamalla se aikaisin. Toinen vuosi on hyvä aika tehdä ensimmäinen testi tai jos sinusta tuntuu, että kolme mahdollisuutta testata riittää, saatat tehdä ensimmäisen virallisen SAT/ACT -tutkintosi juniorivuoden syksyllä.

Jos aloitat opiskelun SAT/ACT -opintoihin toisen vuoden aikana, voit tunnista vahvuutesi ja heikkoutesi ja korjaa mahdolliset tiedon puutteet. Kun olet suorittanut diagnostiikkatestin, voit opiskella käynnistysleirityylisesti ja kouluttaa itsesi valloittamaan SAT/ACT. Kuten minkä tahansa hyvän harjoituksen, sinun tulee lähestyä sitä suunnitelman avulla.

Valmistele suunnitelman kanssa

Aloita peruskoulutuksella. Ota selvää, kuinka kauan testin jokainen osa kestää, kuinka moniin kysymyksiin vastaat ja mitä sinun on otettava testipäivään. Lue, mitä todella testataan SAT: n kriittisen lukemisen, kirjoittamisen ja matematiikan osioissa ja ACT: n lukeminen, englanti, matematiikka ja tiede -osiossa.

Kun olet oppinut tuntemaan testin rakenteen ja sisällön, kokeile diagnostista harjoitustestiä nähdäksesi, kuinka pisteytät nyt. Tämä on vain peruspiste. Harjoittelemalla ja harjoittelemalla voit parantaa pisteitäsi kaikissa osioissa. Kun olet saanut pisteet, palaa takaisin ja tarkista, mitkä harjoituskysymykset olivat helppoja ja mitkä kompastuivat sinuun. Analysoi virheesi ja lue selitykset perusteellisesti.

Jos sinulla on vaikeuksia vastata kaikkiin kysymyksiin ajoissa, jatka harjoittele itseäsi ajoitetuilla harjoitustestillä. Tarkista ja kokeile aikaa säästäviä strategioita, kuten kuinka voit lukea SAT: n kriittisen lukun ja ACT: n lukukohdat.

Jaa testivalmistelusi pieniksi hallittaviksi tavoitteiksi. Keskity viikolla todennäköisyyksiin ja sanaongelmiin. Seuraavaksi pohdi ymmärrystäsi yleisesti testatuista kielioppisäännöistä. Hajota opiskelusi osaksi pienet, hallittavat tavoitteet ajan myötä auttavat sinua oppimaan, keräämään tietoja ja taitoja ja rakentamaan asteittain pisteitäsi. Alla on arvio siitä, kuinka monta tuntia sinun pitäisi käyttää nähdäksesi todellinen parannus.

body_basictraining.jpg

Aloita peruskoulutuksella. Hanki sitten enemmän erikoistunutta.

Laita aika

Vaikka opintosuoritusten määrä ja pisteiden parantamistulos vaihtelevat jokaisella opiskelijalla, seuraava on karkea arvio siitä, kuinka monta tuntia sinun on opiskeltava pisteidesi nostamiseksi.

SAT -komposiittipisteen parantaminen

 • 0-50 pistettä - 10 tuntia
 • 50-100pistettä- 20 tuntia
 • 100-200 pistettä - 40 tuntia
 • 200-300 pistettä - 80 tuntia
 • 300-500 pistettä - 150 tuntia+

ACT -komposiittipisteen parantaminen

 • 0-1 pistettä - 10 tuntia
 • 1-2pistettä- 20 tuntia
 • 2-4 pistettä - 40 tuntia
 • 4-6 pistettä - 80 tuntia
 • 6-9 pistettä - 150 tuntia+

Paras tapa käyttää tunteja todella nähdä paranemista on kirjoittaa aikataulu ja pitää siitä kiinni. Jos vain voit varaa tietty aika testin valmisteluun joka viikko ja tee siitä osa rutiiniasi, sitten panostamasi tunnit ja vaivat todella kasvavat ajan myötä. Aivan kuten haluat pohtia vahvuuksiasi ja heikkouksiasi ja juurruttaa virheesi, näet myös tehokkaimmat tulokset, jos käytät laadukkaita testin valmisteluresursseja.

Käytä korkealaatuisia resursseja

Todellisin esitys SAT/ACT: stä tulee virallisista käytännön kysymyksistä. Voit ladata virallisia harjoitustestejä ja löytää harjoittelukysymyksiä College Board ja TOIMIA verkkosivustoja. Koska nämä ovat todellisia kysymyksiä, jotka testintekijät ovat kirjoittaneet, monet aiemmin annetusta testistä, ne ovat parhaita esimerkkejä siitä, mitä kohtaat testipäivänä.

Valitettavasti ei ole valtava määrä resursseja harjoitella uudelleen suunniteltu SAT. Paras panos tähän mennessä on luoda tili Khan-akatemia ja löytää heidän tarjoamansa käytännön kysymykset yhdessä College Boardin kanssa. Voit myös tutustua muutoksiin ja yritä keskittyä nimenomaan näihin taitoihin valmistautuessasi vanhempiin harjoitusmateriaaleihin.

Virallisten kysymysten lisäksi voit käyttää online -testiohjelmia (kuten PrepScholar), erilaisia ​​kirjoja ja SAT- tai ACT -päivän kysymyksiä. Opiskelun ohella haluat tutustu parhaisiin strategioihin ja käytä niitä ymmärryksesi parantamiseksi, ajan säästämiseksi ja vahvan esseen kirjoittamiseksi vain 25 minuutissa SAT -kanavalla tai 40 minuutissa ACT: llä.

Sijoita itseesi ja nauti eduista, kun pääset valitsemaasi sotilasakatemiaan. Olen maininnut muutaman kerran, että sinun on suunniteltava ottaa SAT/ACT useammin kuin kerran. Tästä syystä.

Ota SAT/ACT useammin kuin kerran

Aivan kuten haluat hallita testivalmistautumistasi, sinulla on myös oltava strategia testausaikataulusi käsittelemiseksi. Tyypillinen aikataulu on ottaa SAT tai ACT nuoremman vuoden syksyllä ja sitten uudelleen lukuvuoden keväällä. Sitten jos näet vielä parantamisen varaa, sinulla on koko kesä valmistautua ja ottaa se uudelleen syksyllä.

katsovatko oppilaitokset keskiasteen arvosanoja

Oppilaat parantavat lähes aina pisteitään, kun he suorittavat uudelleen SAT/ACT -testin, ja voit käyttää testien välistä aikaa keskittyäksesi heikkoihin paikkoihisi. Jos haluat vielä enemmän mahdollisuuksia testata - jos satut testauspäivän tai tulosraporttisi kanssa - voit siirtää tätä aikataulua taaksepäin. Tämä suojaa sinua mahdollisilta ongelmilta sekä poista paineita, koska et tunne, että aika voi loppua.

Voit käyttää sota -akatemioiden haluamia päättäväisyyttä ja kurinalaisuutta saavuttaaksesi tavoitteesi. Jos aiot osallistua sotilasakatemiaan, sinun on oltava joku, joka ottaa haasteen vastaan. Käytä samoja vaatimusten ja motivaation standardeja pidät itsesi valmistautumaan SAT/ACT. Paitsi että voit hallita itseäsi kurinalaisuudella ja kovalla työllä, saavutat tavoitteesi saavuttaa pisteet, joita tarvitset päästäksesi johonkin viisikärkisen tähden kilpailuun.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

ISEE-testipäivämäärät 2021-2022: Opas valitsemiseen

Yritätkö valita ISEE -testipäivän? Käymme läpi kaikki ISEE -rekisteröinnin vaiheet.

Elonin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pisteet GPA-muunnostaulukkoon

Haluatko muuntaa GPA: si SAT-pisteiksi tai päinvastoin? Ehkä mietit, mitä SAT-pisteitä saatat saada lukiojesi perusteella? Tässä olemme tutkineet tilastoja, jotta voit tehdä juuri sen! Ennen kuin siirrymme tietoihin, meillä on kuitenkin joitain varoituksia, jotka sinun pitäisi olla tietoinen.

Mainen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Worcesterin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Länsi -Washingtonin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka ja missä myydä vaatteita käteisellä: Täydellinen opas

Haluatko ansaita rahaa? Selitämme, miten myydä vaatteita verkossa ja henkilökohtaisesti, ja luettelo sivustoista ja kaupoista, jotka antavat sinulle eniten rahaa vaatteista.

3 suurta kertomusesee-esimerkkiä + vinkkejä kirjoittamiseen

Etsitkö kerronta-esseenäytettä inspiroimaan kirjoitustasi? Tutustu analyysiin 3 upeasta henkilökohtaisesta kerronta-esseeesimerkistä sekä vinkkejä kirjoittamiseen.

Parhaat CLT -käytännön testit: asiantuntijaopas

Tarvitsetko CLT -käytännön testin? Tutustu oppaaseemme CLT -näytetestit löytääksesi mitä tarvitset verkossa ja muualla.

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

Muskingumin yliopiston pääsyvaatimukset

129 hienoa esimerkkiä yhteisöpalveluprojekteista

Tarvitsetko ideoita yhteisöpalveluprojekteihin? Löydä 129 upeaa esimerkkiä yhteisöpalvelusta ja vapaaehtoistyöstä teini-ikäisille ja yliopistosovelluksille.

Täydellinen opas: USF -pääsyvaatimukset

Kriittinen lukija - Erica Meltzer: täydellinen arvostelu

Erica Meltzer on kirjoittanut suositun SAT-lukukirjan - Kriittinen lukija. Se on hieno kirja, mutta ei ilman sen haittoja. Lue tämä yksityiskohtainen arvostelu saadaksesi lisätietoja.

UC Santa Cruz SAT -pisteet ja GPA

Verbien aikamuodot ja muodot ACT-englanniksi: Kieliopin sääntöstrategia

ACT-englanti testaa verbi-aikojen, taivutusten ja muotojen tuntemustasi. Varmista, että tiedät oikeat verbi-ajat, jotta voit parantaa ACT English -pisteitäsi!

2016-17 Akateeminen opas | Los Altosin lukio

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Los Altos High Schoolista Los Altosissa, Kaliforniassa.

Abilene Christian University SAT -pisteet ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä West Ranchin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West Ranch High Schoolista Valenciassa, Kaliforniassa.

Pennsylvanian teknillisen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Itä -Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Mira Mesan lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Mira Mesan lukiosta San Diegossa, Kaliforniassa.

Nevadan yliopisto, Reno ACT -pisteet ja GPA

New Orleansin yliopiston pääsyvaatimukset