Miksi Duke Essay: 4 vinkkiä mahtavalle esseelle

ominaisuus_valkea

Toivotko sinusta tulla Sininen Paholainen? Miksi Duke-essee on pieni, mutta tärkeä osa Duke-sovellustasi. Tämä on paikka, jossa selität tarkalleen, miksi rakastat Dukea niin paljon. On kuitenkin tuhansia opiskelijoita, jotka haluavat osallistua Duke-tapahtumaan, ja vain pieni osa heistä tulee sisään. Mitä voit tehdä varmistaaksesi, että miksi Duke-essee erottaa sinut ja auttaa sinua hyväksymään?

Jatka lukemista saadaksesi tietää, miksi Duke-esseekehotteet ovat, mitä Duke etsii, kun he lukevat niitä, ja mitä sinun pitäisi kirjoittaa ja vakuuttaa Dukeille, että olet heidän koulunsa voimavara. Mukana on myös miksi Duke-esseeesimerkki, jotta voit nähdä, miltä todellinen esseen vastaus näyttää.Miksi herttua-essee kehottaa

Miksi Duke-esseekehote on o useista esseekehotteista, joihin sinun on vastattava Duke-sovelluksessasi. Voit oppia lisää muista Duke-esseistä perusteellisesta oppaastamme. (Voit myös saada lisätietoja siitä, kuinka vastata Miksi tämä korkeakoulu? -Tyyppikyselyihin.)

Tässä on miksi Duke-essee:

Ole hyvä ja kerro meille, miksi pidät Dukea hyvänä otteluna sinulle. Onko Dukein akateemisessa tai muussa tarjouksessa jotain erityistä, joka houkuttelee sinua? (Enintään 200 sanaa)

Mikä on miksi herttua-esseen tarkoitus?

Miksi Duke vaatii hakijoita vastaamaan tähän esseeseen? Mitä he todella etsivät vastauksestasi miksi herttua? Analysoidaan nämä kehotteet. Ei ole väliä mihin kouluihin haet, 'miksi tämä koulu' -kehote on luultavasti yleisin kehote, jonka annat yliopistosovelluksissa. Miksi? Koska korkeakoulut haluavat nähdä, että haluat todella käydä heidän koulussaan.

Opiskelijat, jotka rakastavat käymäänsä koulua ja kokevat sen hyväksi, hyväksyvät todennäköisemmin pääsytarjouksen, ovat kiinnostuneita opinnoistaan, hyödyntävät koulun tarjoamia etuja ja antavat takaisin valmistuttuaan. Pohjimmiltaan Duke ja muut tämän kehotuksen sisältävät koulut etsivät opiskelijoita, jotka hyödyntävät kaikkia tarjoamiaan ainutlaatuisia mahdollisuuksia joten heillä on suurin vaikutus koulussa ja kun he ovat alumneja.

Jos osoitat, että rakastat todella Dukea ja olet valmis hyödyntämään siellä vietetyn ajan parhaalla mahdollisella tavalla, se saa pääsyvirkamiehet tuntemaan itsevarmemmaksi, että sinulla on merkittävä ja positiivinen vaikutus heidän kouluunsa.

Jos et voi antaa mitään pakottavia syitä Duke-valinnalle tai jos et tunnu tekemästäsi paljon tutkimusta koulusta, se saa Dukein huolestumaan siitä, että teet vain vähimmäismäärän yliopistossa tai sinulla on suuri vaikutus koulusi aikana. aikaa Dukeissa tai myöhemmin. Lisäksi Duke pyytää sinua kirjoittamaan tämän esseen varmistaaksesi, että sinä ja heidän koulunsa sovitatte hyvin yhteen. Jos käytät tätä esseitä puhuaksesi suurista yrityksistä, luokista, harjoittelupaikoista, ulkomailla opiskeluista jne., Joita Duke ei tarjoa, valintaryhmä voi epäröidä tarjota sinulle paikkaa Dukeissa, koska se ei ehkä ole paras paikka sinulle saavuttaa tavoitteesi.

Pohjimmiltaan tämän esseen tarkoitus on kaksi: Duke haluaa varmistaa, että tiedät ja arvostat heidän tarjoamiaan, ja he haluavat myös nähdä, kuinka aiot käyttää näitä mahdollisuuksia saavuttaaksesi tulevaisuuden tavoitteet.

body_dukedorm

Mistä sinun pitäisi kirjoittaa miksi Duke-esseeisi?

Koska Dukeilla on niin paljon mahdollisuuksia tarjota opiskelijoille, on monia tapoja lähestyä tätä essee-aihetta. Tässä on luettelo mahdollisista ideoista:

  • Pääaineet, alaikäiset, todistukset ja / tai luokat, joita Duke tarjoaa sinulle erityisen kiinnostunut. Tähän sisältyy myös ohjelma II, jossa voit suunnitella oman henkilökohtaisen koulutusohjelmasi.
  • Focus-ohjelma, jonka avulla ensimmäisen vuoden opiskelijat voivat osallistua luokkiin ainutlaatuisista aiheista.
  • Duke-professorit, joiden työtä ihailet ja joiden kanssa haluat opiskella tai tehdä tutkimusta.
  • Duke's Service Learning- tai DukeEngage-ohjelmat, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden tarjota palveluja apua tarvitseville yhteisöille.
  • Klubit tai urheilutiimit, joihin olet mielenkiintoinen liittyä.
  • Duke Startup Challenge, joka auttaa opiskelijoita, jotka haluavat olla yrittäjiä.
  • Tutkimusmahdollisuudet, joita haluat saada (mitä tarkempi voit olla, sitä parempi).
  • Duke tarjoaa harjoittelumahdollisuuksia.
  • Duke-opiskelijat tai alumni, jonka olet tavannut ja joita ihailet.
  • Duke tarjoaa taloudellisia tukimahdollisuuksia, jotka mahdollistavat sinulle osallistumisen.

Vastauksessasi sinun pitäisi valita noin yksi tai kaksi syytä miksi luulet Duke olevan paras koulu sinulle. Jokaisesta syystä sinun tulee kuvata, mitä Duke tarjoaa, ja liittää se takaisin mielenkiintoosi ja taitoihisi osoittamaan, kuinka olet hyvä ottelu koululle.

Voit esimerkiksi kirjoittaa, että olet aina ollut kiinnostunut globaalista terveydestä ja sinulla on idea keksinnöstä / ideasta, joka voisi parantaa globaalia terveyttä kehitysmaissa. Haluat osallistua Duke-palveluun hyödyntämään Duke Startup Challenge saadaksesi tuotteesi sinne, ja osallistu sitten DukeEngage tai vastaava ohjelma, jonka Duke tarjoaa kokeilla tuotetta kentällä. Tai saatat olla konetekniikan opiskelija, joka haluaa työskennellä tietyn Prattin professorin kanssa ja hyödyntää tutkimusmahdollisuuksia, joita Duke tarjoaa tutkia lämpö- ja nestejärjestelmiä.

Muista olla mahdollisimman tarkka näyttää Dukeille, että olet tehnyt tutkimuksesi, ja näyttää sekä mitä välität / haluat tehdä loppuelämäsi aikana että kuinka Duke voi auttaa sinua pääsemään sinne.

723px-RJ_Barrett _ & _ Zion_Williamson _-_ Keenan_Hairston_ (rajattu) _2

Katso: saamme sen. Duke-koripallo on hämmästyttävää. Mutta älä puhu siitä 'Miksi herttua?' essee. Tallenna se Cameron-stadionille.
(Keenan Hairston / Wikimedia )

Huomautus Duke Basketballista

Dukein koripallojoukkueella on erittäin omistautunut fani, ja monet opiskelijat päättävät mennä Dukein luo ainakin osittain, koska he rakastavat koripallojoukkua. Kuitenkin, suosittelemme vahvasti, ettet käytä tätä esseitä keskustellaksesi rakkaudestasi Duke-koripalloon.

divisioona 1 vastaan ​​jako 2

Tähän on useita syitä . Ensinnäkin monet, monet hakijat mainitsevat koripallojoukkueen syynä, jonka vuoksi he haluavat osallistua Duke-tapahtumaan, joten älä tee esseestäsi ainutlaatuista tai mieleenpainuvaa, jos annat saman syyn kuin useimmat muut ihmiset tekevät. Toiseksi Duke on ennen kaikkea akateeminen laitos, ja se haluaa opiskelijoilleen omistautuneita opiskelijoita. Duke-tunnit vaativat paljon työtä, ja jos annat vaikutelman, että kaikki, mitä teet Dukessa, odottaa tunteja jonossa, jotta voit olla ensimmäinen Cameron-stadionilla jokaiselle pelille, he saattavat miettiä, onnistuuko sinä koulussa.

Joten kirjoita jostakin muusta kuin koripallojoukkueesta, ja sitten kun pääset sisään, maalaa itsesi siniseksi ja liity muiden Cameron Crazien joukkoon.

body-word-balloon-huutomerkki-kärki

Vinkkejä suuren miksi Duke-esseen kirjoittamiseen

Ei ole väliä kuinka päätät vastata Miksi Duke-kehotteeseen, tässä on neljä vinkkiä, jotka kannattaa pitää mielessä varmistaaksesi, että erotut joukosta ja näytät Dukeille, että olet opiskelija, jonka he haluavat saada koulussaan.

# 1: Tee tutkimuksesi

Ennen kuin aloitat kirjoittamisen, sinun on tiedettävä paljon Dukein tarjoamista mahdollisuuksista ja miksi haluat mennä sinne. Tässä on joitain paikkoja tutkimuksen aloittamiseksi:

ap -kurssit lukiossa

# 2: Ole tarkka

Tutkimuksestasi on nyt useita syitä, miksi Duke on loistava koulu sinulle. Valitse yksi tai kaksi niistä, joista kirjoitat esseessäsi. Mitä tarkempi voit olla, kun vastaat 'Miksi herttua' -kehotteeseen, sitä parempi. Älä vain sano, että Dukeilla on hyvät luokat, älykkäät professorit ja mielenkiintoinen opiskelijakunta. Useimmissa kouluissa on niin, ja ihmiset, jotka lukevat essettäsi, ihmettelevät, käytätkö samanlaista esseen jokaisessa koulussa, johon haet.

Sen sijaan yritä mainitse mahdollisuudet, joita vain Duke voi tarjota, kuten tietyt professorit, kurssien nimet, opetussuunnitelmat tai tutkimusohjelmat. Keskusteltavien asioiden tulisi olla asioita, joita muut huippukoulut eivät tarjoa, asioita, jotka todella herättävät Dukein.

# 3: Näytä intohimosi

Duke-opiskelijat ovat intohimoinen joukko, ja Duke haluaa opiskelijoita, jotka välittävät paljon opinnoistaan ​​ja koulustaan. Yleinen lausuma, kuten 'Duke'sin vahvat suunnitteluohjelmat vaikuttavat minuun', ei kerro koululle mitään sinusta tai auta sinua erottumaan muista hakijoista.

Miksi suunnitteluohjelma saa sinut niin innostumaan? Kuinka haluat käyttää teknisiä taitojasi tulevaisuudessa? Kirjoita sen sijaan niistä asioista. Ainutlaatuisen intohimon osoittaminen auttaa erottamaan sinut muista hakijoista ja näytä Dukeille, että otat opinnot vakavasti.

# 4: Tee jokaisen sanan määrä

Tämän esseen sanaraja tarkoittaa, että se tulee olemaan hyvin lyhyt, joten haluat saada kaiken irti näistä sanoista. Aloita pääpiirteiden pääpiirteistä: miksi haluat mennä Dukeen ja kuinka hyödynnät parhaiten näitä mahdollisuuksia koulussa ja valmistumisen jälkeen, laajenna sitten sieltä, kunnes osut 200 sanaan.

Tämä ei ole essee kertoa perusteellinen tarina lapsuudestasi tai mennä kukkaisiin kuvauksiin. Tee sen sijaan pääkohdistasi vahvat ja älä huoli siitä, että esseeseen lisätään liikaa koristeita.

ruumis_dukegarden

Miksi Duke Essay -esimerkki

Joskus paras tapa ymmärtää, miltä hieno Duke-essee näyttää, on tarkastella esimerkkiä. Alla on miksi Duke-esseesimerkki, jota seuraa selitys siitä, mikä tekee siitä erottuvan.

Rakastan monia asioita, mutta oppiminen ja urheilu ovat listan kärjessä. Heti kun astuin Duke'n kampukselle, nojauduin äitini puolelle hengähtäen ja sanoin: 'Vau' jo ennen kiertueeni aloittamista. Olin hämmästynyt nähdessäni heti merkkejä rakkaudestani kaikkialla. Unelmani telttailla K-Villessä vuosittaiseen Duke-UNC-peliin melkein saivat suuni suuhun. Mitä tulee oppimiseen, Dukein tarjoamat poikkitieteelliset opintovaihtoehdot sytyttävät intohimoni. Olen aina rakastanut liiketoimintaa, ja iän myötä huomasin syvän kiinnostuksen koulutukseen. Herttuassa näin mahdollisuuden yhdistää nämä kaksi etua monin tavoin. Haluaisin aloittaa lounaat professori Elizabeth Garcian kanssa, jonka työ keskittyy koulutuksen motivaatioon, ja Mark T. Brownin, johtajaviestintäkeskuksen johtajan kanssa. Liiketoiminta- ja koulutusalojen yhteisten piirteiden tutkiminen olisi kohottavaa ja herättää kaikki syvimmät kiinnostukseni.

- Calvin Thompson

Mikä saa tämän esseen toimimaan?

Tämä essee on vahva kolmella keskeisellä tavalla:

Osoittaa intohimoa: On selvää, että tämä opiskelija rakastaa Dukea. Hän on selvästi sitoutunut kouluun siitä, että hän henkäisi ensimmäiseltä katselmukselta kampukselta suuhunsa, joka melkein kasteli ajatuksesta mennä sinne.

Mainitsemisen yksityiskohdat: Tämä on lyhyt essee, mutta kirjailija onnistuu silti mainitsemaan useita professoreita, ohjelmia ja aiheita, joista Duke on kiinnostunut. Tämä osoittaa, että hän teki tutkimuksensa eikä todellakaan käytä samaa yleistä esseitä jokaiselle koululle, johon hän soveltaa.

Näyttää tulevaisuuden suunnitelman: Hänen tulevaisuuden suunnitelmansa (koulutus + liike) eivät ole kovin erityisiä, mutta se on hieno, koska useimmat opiskelijat aloittavat yliopiston eivät tiedä tarkalleen mitä haluavat tehdä tulevaisuudessa, eikä Duke odota sinun saavan kaiken selville. jo. Hänellä on kuitenkin suunnitelma päästä alkuun ja nähdä, mihin nämä edut vievät hänet, mikä osoittaa motivaatiota ja aloitteellisuutta.

Yhteenveto: Hyvän herttua-esseen kirjoittaminen

Miksi Duke-essee on keskeinen osa Duke-hakemustasi, koska se antaa koulun tietää, miksi haluat mennä Dukein luokse, mitä haluat saada aikaan siellä ja kuinka Duke valmistaa sinua tulevaisuutta varten. Enintään 200 sanalla sinun on selitettävä, miksi Duke on koulu, johon haluat osallistua.

Kysymykseen voi vastata monella tapaa, mutta sinun tulee aina tehdä tutkimus koulusta, käyttää erityisiä esimerkkejä, osoittaa intohimosi koulua kohtaan ja saada jokainen sana laskemaan.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Brownin yliopiston pääsyvaatimukset

3 vinkkiä Stellar Georgia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Etkö ole varma mistä aloittaa Georgia Tech -lisäaineella? Tutustu täydelliseen Georgia Tech -esseiden kirjoittamisoppaaseemme, jossa on täydellinen analyysi kehotteista ja toimivista esimerkeistä.

Loyola University New Orleansin pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Pleasant Valley High School -listat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Pleasant Valley High Schoolista Chicossa, Kaliforniassa.

Brigham Youngin yliopisto - Havaijin pääsyvaatimukset

Elmira Collegen pääsyvaatimukset

SAT: n säännöt ja määräykset: Älä tee virhettä

Mietitkö SAT -sääntöjä ja -käytäntöjä testin aikana? Tässä on tärkeimmät testisäännöt, joita sinun on noudatettava, tai riski testin peruuttamisesta.

ACT English: Sanavalinta- ja sanavirheet

ACT English testaa sinua sanavalintavirheissä, kuten sitten vs kuin ja hyväksy vs paitsi. Tässä on luettelomme 100 suosituimmasta sanaparista, jotka sinun on tiedettävä korottaaksesi englanninkielisiä pisteitäsi.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on hyvä 10. luokan ACT/SAT -pisteet?

Olet kymmenennellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vuoden päässä. Miten tulkitset SAT / ACT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Vinkki: et voi käyttää vakiotaulukoita. Tässä tohtori Fred Zhang tekee uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääkseen, mitä pidetään hyvänä pisteenä yläkoululaisille.

Ultimate Guide to McDonald's Breakfast: Mitä tilata

Mietitkö mitä syödä tänä aamuna? Katso koko McDonald'sin aamiaismenu, joka sisältää arvostelut ja ravinnon jokaiselle tuotteelle sekä tuntikausia ja vinkkejä.

Miltä tiukka lukion kurssikuorma näyttää?

Oletko kuullut oppilaitosten sanovan, että he haluavat haastavan tai tiukan kurssikuorman? Opi mitä se todella tarkoittaa ja miten voit tehdä sen itse.

Paras AP-kemian tarkasteluopas 2021

Opiskeletko AP-kemian testiä varten? Oppaamme auttaa sinua luomaan täydellisen suunnitelman materiaalin tarkistamiseksi, muodon hallitsemiseksi ja testin ässä.

Florida Bright Futures -vaatimukset: SAT, ACT, GPA ja paljon muuta

Etsitkö Bright Future SAT -vaatimuksia ja GPA- ja ACT -pisteiden kelpoisuutta? Tässä on täydellinen opas siitä, mitä tarvitset apurahaan.

Itä -Washingtonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Carlow'n yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Mckinleyvillen lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mckinleyville High Schoolista Mckinleyvillessä, Kaliforniassa.

1300 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Missourin baptistikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Washburn University pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Natomas Pacific Pathways Prep Charter High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Natomas Pacific Pathways Prep Charter High Schoolista Sacramento, CA.

Pohjois-Georgian yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Arkansasin yliopiston SAT-tulokset ja GPA