Miksi SAT -pisteet eivät ole vielä saatavilla? Toimi heti

ominaisuus_hermostunutPelätty päivämäärä on tullut: SAT -pisteiden julkaisupäivä. Olet odottanut tätä päivää. Kirjaudut sisään ja College Board antaa sinulle ankaran varoituksen: 'ei vielä saatavilla.' Mitä tämä tarkoittaa?!

Valitettavasti pisteesi viivästyvät. Opi yleisimmät syyt SAT -pisteidesi viivästymiseen ja kuinka korjata tämä ja nopeuttaa pisteiden toimittamista.

paras tapa valmistautua toimintaan

Miksi pisteet eivät ole vielä saatavilla?

On olemassa muutamia tärkeitä syitä siihen, että pisteesi ilmestyvät myöhemmin kuin ystäväsi ja opiskelijoiden tulokset eri puolilla maata. Jotkut näistä eivät ole huolestuttavia, mutta jotkut näistä voivat merkitä ongelmia.Pisteiden parannus oli liian suuri

Jos parannat pisteitäsi yli 200 pisteellä osiossa tai yhteensä 400 pisteellä, College Board voi tutkia testisi uudelleen varmistaakseen, ettei tapahtunut mitään hauskaa.

Suoraan sanottuna he ajattelevat, että olet saattanut pettää. Heidän mielestään opiskelijoiden on erittäin vaikeaa parantaa testituloksiaan 400 tai enemmän pisteitä testistä toiseen. (Koska olemme kouluttaneet tuhansia opiskelijoita, tiedämme paremmin - että jotkut opiskelijat kykenevät näin suureen kasvuun).

Muistatko, kuinka istuit luokkahuoneessa tietyllä tavalla järjestelmänvalvojan mukaan? Testausprokisteri tallentaa istuinjärjestelyn ja College Board vertaa vastausarkkeja lähellä olevien ihmisten istumiseen. Jos väärät vastausvaihtoehdot vastaavat toisiaan, he voivat epäillä, että petit.

Jos tiedät, ettet pettänyt, jatka lukemista löytääksesi ohjeita siitä, miten käsitellä tätä.

Sinut raportoitiin pettämisestä

Kuten ehkä muistat testin päivästä lähtien, College Board toivottaa väärinkäytösten paljastajat tervetulleiksi, jotka ilmoittavat huijaamisesta testin ylläpitäjälle. Lähellä istuva henkilö on saattanut huomata, että teet jotain epäsäännöllistä ja käänsi sinut sisään.

Olet saattanut tehdä jotain viatonta, kuten katsoa ympäri huonetta ajatellessasi. Olet ehkä tehnyt jotain vähemmän syytöntä, kuten jatkanut vastausten kuplimista ajan kuluttua. Pahimmassa tapauksessa olet ehkä katsonut jonkun vastauksia lähistöllä.

Jos et tehnyt mitään pettämisen lähellä, sinun pitäisi olla kunnossa. Jos petit, pisteesi voidaan peruuttaa.

ap kielen ja koostumuksen testi

Testihallinnossasi oli joitain epäsäännöllisyyksiä

Kollegion hallitus on erittäin tiukka SAT: n hallinnoinnista. Jos hallintosi poikkeaa vakioprotokollasta, he saattavat tehdä lisätutkimuksia varmistaakseen, että mitään sääntöjenvastaista ei tapahtunut.

On raportoitu tapauksia, joissa kokonaisten koulujen testitulokset mitätöidään. Vuonna 2014 testit suoritettiin Providence Highissa vaarassa mitätöidä koska jotkut opiskelijat eivät olleet istuneet kunnolla.

Rekisteröitymisessä ja testisivulla oli joitain virheitä

Vastausarkissa on useita kenttiä, joihin voit syöttää tärkeitä tietoja, jotka liittyvät testirekisteröintiisi. Jos olet kuplittanut jonkin näistä kentistä väärin, heillä saattaa olla vaikeuksia löytää vastausarkki ja liittää se College Board -tiliisi.

Kollegion hallitus on yksinkertaisesti takana

Yliopiston johtokunta änkyttää toisinaan sen vuoksi, että liian monet testin suorittaneet opiskelijat vaativat. Tietyinä testipäivinä he ovat myöntäneet sen jotkut oppilaat saavat pisteet vasta myöhemmin kuin muut.

body_takeaction

Mitä tehdä viivästyneille pisteille?

Olipa syy mikä tahansa, viivästyneet testitulokset ovat turhauttavia. Parasta, mitä sinun pitäisi tehdä, on ottaa heti yhteyttä yliopiston hallitukseen. He voivat ehkä antaa enemmän tietoa siitä, tapahtuuko näin monille opiskelijoille, vai onko testissäsi jotain epäsäännöllistä, jonka voit selvittää.

Jos haluat ottaa yhteyttä oppilaitoksen hallitukseen, soita:

(866) 756-7346

ero cal -tilan ja uc: n välillä

Jos tämä numero on varattu, soita heidän kansainväliseen linjaansa numeroon (212) 713-7789

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA