Ketä minun pitäisi pyytää kirjoittamaan korkeakoulun suosituskirjeeni?

ominaisuus_kädenpuristus

Keskusteletko keneltä pyytää suosituskirjeitä yliopistolle? Rekrytointikirjeet ovat erittäin tärkeä osa hakemustasi, ja vahvat kirjaimet voivat auttaa sinua erottumaan kilpailijoista.

Siksi sinun tulee valita suosittelijasi samalla ajatuksella ja huolellisuudella kuin henkilökohtainen esseesi, SAT tai TOIMIA valmistelu ja muut sovelluksesi osat. Ennen kuin sukellamme avainkysymyksiin, joita sinun tulee kysyä itseltäsi valitessasi suosittelijaa, katsotaanpa, mikä erottaa hyvät kirjaimet huonoista.Mikä tekee hyvän suosituskirjeen?

Vahvat suosituskirjeet viestivät mikä tekee sinusta erottuvan ja erityisen opiskelijan. Vaikka hakijoilla voi olla tiettyjä kiinnostuksen kohteita, arvosanoja ja toimintoja (erityisesti valikoivissa kouluissa, joissa suuri osa hakijoista on erittäin päteviä), suosituskirjeesi voivat erottaa sinut muista samankaltaisista ehdokkaista.

aiheita argumentoiville tutkimuksille

Viitekirjeissä tulisi keskustella akateemisista kyvyistäsi ja mahdollisuuksistasi, mutta niiden pitäisi myös valaise luonnetta ja persoonallisuutta. Heidän pitäisi valaista, mikä ajaa sinua ja mitkä kokemukset ovat muokanneet, kuka olet tänään. Pääsyvirkailijat haluavat saada kokonaisvaltaisen käsityksen siitä, millainen henkilö saapuisi kampukselleen ja miten hän osallistuu luokkahuoneeseen ja ulos.

Parhaat suositukset korostavat keskeisiä piirteitäsi ja osoittavat nämä piirteet erityisten anekdoottien ja havaintojen avulla. Kirjeitä lukevien tulisi ymmärtää, että suosittelija oli olen innoissani kirjoittaessani sinusta ja innoittamana auttamaan sinua matkallasi yliopistoon. Suosittelijasi voi raivota sinusta samalla, kun hänellä on tarinoita ja esimerkkejä kehutuksensa tueksi.

Suositus voi puhua etenkin sinun hyväksesi, jos se asettaa sinut korkealle verrattuna muihin opiskelijoihin. Lause, kuten 'yksi kolmesta parhaasta oppilaastani, joita olen koskaan opettanut urallani' voi olla tehokas lausunto, varsinkin jos se tulee opettajalta, joka on opettanut kaksikymmentä vuotta koulussa.

Lopuksi vahvimmat kirjaimet ovat kaunopuheisia ja hyvin muotoiltuja. Ne osoittavat, että suosittelijasi otti aikaa ja ajatteli laatia voimakas kannanotto. Ne lisäävät hakemukseesi jotain ainutlaatuista ja mielenkiintoista ja ottavat vastaanottovirkailijoiden silmät, joista monet lukevat satoja tai jopa tuhansia hakemuksia.

Nyt kun tiedät, mikä tekee tehokkaan arvioinnin-henkilökohtainen, erityinen, innostunut ja hyvin kirjoitettu- entä kääntöpuoli? Mitkä ominaisuudet eivät tee suosituskirjeestä niin vaikuttavaa?

body_grumpycat

Jos opettajasi kasvot näyttävät pahalta kissalta, kun pyydät suosituskirjettä, hän ei ehkä kirjoita sinulle parasta.

Mikä tekee huonon suosituskirjeen?

Yleisesti ottaen mikään suosituskirje ei tule olemaan suorastaan ​​kriittinen tai syyttävä. Jos opettaja, neuvonantaja tai muu henkilö ei koe olevansa pätevä tai kykenevä toimittamaan sinulle kirjettä, hänen tulee kieltäytyä kunnioittavasti ja/tai ehdottaa jotakuta, joka voisi olla paremmissa asemissa auttamaan sinua.

Tästä huolimatta voi olla vielä huonoja suosituskirjeitä. Syy siihen, että he ovat huonoja, on yleensä se keskinkertainen, yleinen, äläkä lisää tarinaasi mitään erityistä.

Yksi suuri sudenkuoppa kirjeissä on yksinkertaisesti toista opiskelijan ansioluettelo. Jos kirjeessä kerrotaan arvosanasi, aktiviteettisi ja arvosanasi, se on pohjimmiltaan toistaminen hakemuksestasi. Kuten edellä keskusteltiin, kirjeen pitäisi valaista luonnetta ja persoonallisuutta. Muussa tapauksessa se ei juurikaan erota sinua muista hakijoista, joilla on samanlaiset akateemiset ja ulkopuoliset profiilit.

Toinen huonojen suositusten laatu on, että ne eivät tarjoa erityisiä anekdootteja tai esimerkkejä. Adjektiivien, kuten ahkeran, ajavan tai anteliaan, luetteloiminen ei ole kovin vakuuttavaa. Sen sijaan suosittelijan pitäisi kuvaile tilanteita, joissa olet osoittanut nämä ominaisuudet . Kuten sanonta kuuluu, teot puhuvat enemmän kuin sanat.

Edellä keskusteltiin myös korkean tason voimasta. Päinvastoin, keskinkertainen sijoitus Kuten oppilaan kutsuminen 'keskimääräistä paremmaksi' tai 'suhteellisen ahkeraksi' voisi tehdä enemmän haittaa kuin hyötyä. Samalla tavalla lyhyt kirje, kuten alle sivu, voi viitata siihen, että suosittelija ei tunne opiskelijaa liian hyvin tai hänellä ei ole paljon sanottavaa hänen edukseen.

Jotkut oppilaat pyytävät rehtoria, osastopäällikköä tai jopa kuuluisaa tai hallituksessa olevaa henkilöä antamaan heille suosituskirjeen. Vaikka tämäntyyppinen kirje voi erottua, jos suosittelija tuntee opiskelijan hyvin, se ei välttämättä vaikuta pääsyvirkailijoihin vain henkilön auktoriteetin tai maineen perusteella. Tämä on vain hyvä idea, jos sinulla on hyvät suhteet henkilöön. Muuten se voi tuntua merkityksettömältä nimen pudottamiselta.

Ottaen huomioon, mikä tekee kirjeestä hyvän ja mikä huonon, tuleeko joku mieleen joka voisi kirjoittaa sinulle vahvan, täsmällisen ja innostuneen suosituskirjeen?

body_happycat

Tuo on parempi.

Kuka voi kirjoittaa sinulle vahvan suosituskirjeen?

Nyt kun tiedät, mikä tekee suosituskirjeestä erityisen vahvan, voit miettiä kuka tiedät, että se voi täyttää nämä odotukset. Ensimmäinen ratkaiseva tekijä on hakemuksesi vaatimukset, koska ne voivat vaihdella koulusta toiseen.

Mitä vaaditaan?

Monet oppilaitokset pyytävät neuvonantajalta yhden suosituskirjeen ja opettajan sekä yhden arvioinnin, jota usein kutsutaan 'lukion raportiksi'. Valikoivammat koulut, mukaan lukien Ivy League -koulut, haluavat kaksi opettajan suositusta ja yhden neuvonantajalta. Dartmouth ja Davidson ovat ainutlaatuisia siinä mielessä, että he pyytävät vertaissuositusta läheiseltä ystävältä, luokkatoverilta tai sukulaiselta. Lopuksi jotkut opiskelijat päättävät lähettää lisäkirjeen, kuten valmentajalta tai työnantajalta, jos he kokevat, että heidän opettajansa tai ohjaajansa eivät tunne heitä kovin hyvin tai ne voivat lisätä tärkeän ulottuvuuden.

Koulut haluavat yleensä nähdä suosituskirjeet ydinaineiden opettajia kuten englanti, matematiikka, tiede ja historia. Jos haet tiettyä pääainetta, kannattaa hankkia suositus asianomaiselta opettajalta. Opiskelijoiden, jotka hakevat tekniikan opintoja tai MIT: n tai CalTechin kaltaisia ​​teknisiä oppilaitoksia, pitäisi todennäköisesti saada suosituksia matematiikan ja/tai luonnontieteiden opettajilta. Taidekouluun hakevien opiskelijoiden tulee kysyä maalaus-, piirustus- tai valokuvausopettajiltaan.

Kun tiedät koulusi vaatimukset, voit alkaa miettiä jonka luokalla pärjäsit hyvin.

body_bestinshow

Olitko esillä parhaiten missä tahansa luokassasi?

Kenen luokalle Excelit?

Opettajat voivat erityisen hyvin kommentoida sinua akateemiset taidot ja yhteistyö luokkatovereiden kanssa. Koulut, jotka valitsevat akateemisia kykyjä, haluavat erityisesti nähdä, että opiskelijat rakastavat oppimista ja vahvaa älyllistä uteliaisuutta.

mikä on 2,6 gpa

Kun valitset opettajia, mieti, kenen luokassa olet erinomainen arvosanoja, osallistumista ja vaivaa. Ketkä opettajat opettivat sinulle paljon tai inspiroivat sinua? Teitkö heihin vaikutuksen sitoutumalla ryhmätyöhön tai kiinnostuksesi ottaa vastaan ​​lisäprojekteja? Ylittikö odotuksesi ottamalla kestävän projektin, kuten pitkän aikavälin tutkimuspaperin tai tutkielman? Osoititko kasvua tai vaivaa alueella, joka ei tullut sinulle luonnostaan? Vaikka et olisikaan näyttelyn paras, voit tehdä heihin vaikutuksen omistautumalla haastavaan aiheeseen.

Voit myös harkita, tunsitko tämän opettajan muissa yhteyksissä, kuten jos hän oli klubin neuvonantaja tai jos sinulla oli useampi kuin yksi luokka. Nuoremmat opettajat ovat yleensä paras valinta suosittelijoille, koska heillä oli sinua äskettäin ja koko vuoden. Ylemmän vuoden opettajat eivät todennäköisesti tunne sinua vielä niin hyvin, ja ensimmäisen ja toisen vuoden opettajat eivät ole kovin tuoreita. Samalla tavalla haluat valita opettajan, joka tuntee sinut hyvin. Vaikka et saisi parhaita arvosanoja hänen luokallaan, voit todennäköisesti saada vahvan luottamusäänestyksen opettajalta, joka oppi tuntemaan henkilökohtaiset vahvuutesi.

body_teacherclassroom

Kuka tuntee sinut hyvin?

Sen lisäksi, että harkitset sitä, miten menestyit akateemisesti opettajan luokassa, sinun tulisi myös harkita, kuinka hyvin tunnet hänet. Jos sait kirjaimen A, mutta et puhunut opettajasi kanssa koko vuoden, hän ei voi kirjoittaa sinulle paljon paljastamasi arvosanan lisäksi.

Kuten edellä keskusteltiin, vahvan kirjeen pitäisi olla tiettyjä tarinoita ja antaa käsityksen hahmostasi että pääsyvirkailijat eivät ehkä tiedä lukemalla hakemuksesi loppuosaa. Ajattele opettajia, joiden kanssa olet tutustunut tai joiden kanssa on käyty mielekästä keskustelua. Voivatko he puhua ponnisteluistasi, huumoristasi, kovasta työstäsi tai kestävyydestäsi? Onko heillä käsitys siitä, miten analysoit ja ratkaiset ongelmia tai lähestyt haasteita?

Valitettavasti, kouluissa on suuria eroja luokkien koossa ja opettaja oppilaalle tai neuvonantaja oppilassuhteille. Jotkut oppilaat tuskin tapaavat ohjaajaansa tai heillä on vaikeuksia saada yhteyttä yksittäisiin opettajiin suurissa luokissa. Pääsääntöisesti sisäänpääsyvirkailijoiden pitäisi tuntea kouluprofiilisi. Jos näin on, voit harkita lisäsuosituksen lisäämistä. On myös hyvä jakaa tietoja suosittelijoillesi, jotta he voivat räätälöidä suosituksesi perusteellisemmin.

Olipa suosittelijasi tuntevat sinut hyvin tai ei, on hyvä idea auttaa heitä 'kerskaustaululla' tai asiakirjalla, jossa pohdit vahvuuksiasi, tavoitteitasi ja merkittäviä kokemuksiasi ja haasteitasi. Sinä (ja useimmissa tapauksissa vanhempasi) pystyt ja sinun pitäisi Jaa ajatuksesi ja jatka suositusten kanssa auttaa heitä kirjoittamaan tehokkaan kirjeen. Voit tuoda nämä tiedot mukanasi, kun pyydät suositusta, ja keskustella siitä suosittelijasi kanssa. Voit myös varata ajan neuvonantajasi kanssa, jotta hän voi tutustua sinuun vielä paremmin ja puhua suunnitelmistasi.

Lopuksi haluat myös miettiä, kenellä on aikaa ja kokemusta vahvan kirjeen kirjoittamiseen. Yksinkertaisesti sanottuna, kuka osaa kirjoittaa hyvin?

mitä eroa yliopiston ja yliopiston välillä on

body_writerkid

Tämä lapsi tietää selvästi mitä tekee. Entä opettajasi?

Kuka voi kirjoittaa hyvän suosituskirjeen?

Suosituskirjeesi ei tarvitse voittaa Pulitzer -palkintoja, mutta niiden on voitettava selkeitä, vahvoja ja voimakkaita kirjoituksia. Haluat jonkun, joka käyttää aikaa kaunopuheisen tuenilmauksen laatimiseen. Parhailla suosittelijoilla on sekä kokemusta kirjeiden kirjoittamisesta että perehtymistä eri oppilaitoksiin ja heidän odotuksiinsa.

Usein opiskelijoilla on tunne siitä, kuka kirjoittaa hyviä kirjeitä suusanallisesti. Neuvonantajasi voi myös olla hyvä resurssi, kuten hän voi suositella joitain opettajia hyvinä valintoina. Kokeneet opettajat ovat usein hyvä valinta, vaikka suhteellisen uusi opettaja voi olla myös loistava, jos hän tuntee sinut hyvin.

Saatat pystyä jakaa oppaita suosituskirjeistä opettajillesi, mutta sinun on arvioitava, voisivatko he hyötyä näistä resursseista ja olla avoimia niille. Et halua loukata tai väittää, etteivät he tiedä mitä tekevät. Ainakin voit jakaa ansioluettelosi, kerskaustaulukon ja tiedot oppilaitoksista, joihin haet, ja tulevaisuuden suunnitelmista.

Vaikka opettajan taito ja kokemus on tärkeä, joskin vaikea mitata, tekijä päätettäessä, kuka voi kirjoittaa suosituskirjeesi, on toissijaista harkita, kuka tuntee sinut hyvin ja ihailee akateemisia taitojasi ja henkilökohtaisia ​​ominaisuuksiasi.

Nyt kun olemme käyneet läpi, keneltä sinun pitäisi pyytää suosituskirje, entä kääntöpuoli? Aiemmin kuvatun huonon kirjeen välttämiseksi keneltä sinun ei pitäisi pyytää suosituskirjettä?

body_cookiemonster

Keneltä sinun ei pitäisi pyytää suosituskirjettä

Kuten edellä mainittiin, on epätodennäköistä, että kukaan kirjoittaa sinulle tarkoituksellisesti huonoja suosituksia ja sabotoi sovellustasi. Suosittelijat voivat kuitenkin vahingossa vahingoittaa mahdollisuuksiasi keskinkertaisella kirjeellä. Varmista, että et saa haaleaa, tylsää tai merkityksetöntä viittausta vältä kysymästä tietyiltä ihmisiltä.

Ensimmäinen, älä kysy opettajilta, jotka eivät tunne sinua hyvin. Jos olet tuskin vaihtanut kolme sanaa opettajan kanssa koko vuoden, heillä ei ole paljon sanottavaa. Vaikka he ovat hyvin tietoisia siitä, että parhaat suosituskirjeet antavat tarinoita ja esimerkkejä, heillä ei ehkä ole mitään jaettavaa. Sitten heidän kirjeensä päätyvät uudelleen tosiasioihin ja lukuihin, mikä ei kommunikoi paljon pääsykomiteoille.

Älä myöskään kysy päämieheltäsi tai vaikutusvaltaiselta henkilöltä paikallisella tai kansallisella tasolla vain hänen auktoriteettinsa vuoksi . Jos hän ei tunne sinua ihmisenä, hänen kirjeensä ei juurikaan lisää hakemustasi. Jos kuitenkin tunnet henkilön hyvin, jatka eteenpäin. Osoittaminen siitä, että olet oppinut tuntemaan rehtorisi hyvin lukiolaisena, kertoo erinomaisesta läsnäolostasi koulussa.

Koska oppilaitokset haluavat nähdä sinut akateeminen kyky ja potentiaali , sinun ei myöskään pitäisi kysyä opettajalta, jonka luokalla suoritat huonosti etkä ole ponnistellut. Jos olet osoittanut haluttomuutta oppia, haastaa itsesi tai kehittyä, opettajalla ei ole paljon positiivista sanottavaa mahdollisuudestasi menestyä yliopistossa.

Harkitse lopuksi omaasi neuvonantajan ehdotuksia ja opettajien yleistä mainetta kirjeen kirjoittajina. Kun olin lukiossa, kysyin opettajalta, joka päätyi antamaan minulle yleisen lomakekirjeen ja halusi minun käyvän läpi ja vaihtavan kaikki 'hän' - 'hän'. Tarpeetonta sanoa, kysyin heti toiselta.

Jos opettajasi ei aio käytä aikaa henkilökohtaisen kirjeen kirjoittamiseen tai jos hän ei tiedä, mikä tekee hyvän kirjeen eikä ole avoin palautteelle, hän ei ole henkilö, jolta kysytään. Tarvitset perehtymistä yhdistettynä vahvoihin kirjoitustaitoihin kommunikoidaksesi todella opiskelijana ja ihmisenä ja erottua kiehtovana asiakirjana puolestasi.

Vaikka voit pyytää suositustasi nuoremman vuoden lopussa tai lukuvuoden alussa, suosittelen aloittamaan vielä aikaisemmin, kun valmistaudutaan suosituskirjeiden pyytämiseen. Lue, miten.

body_sunrise

Aloita aikaisin.

Aloita suosituskirjeiden suunnittelu ajoissa

Korkeakoulujen suunnittelu alkaa vuosia ennen varsinaista hakemista kouluun. Suosituskirjeiden osalta on hyvä idea Mieti, keneltä voit kysyä juniorivuoden alussa. Jos et yleensä osallistu paljon, kannusta itseäsi osallistumaan enemmän luokassa. Jos tiedät hakevasi insinööriksi, hyväksy luonnontieteiden opettajasi kutsu liittyä Robotics Clubiin tai kysy oman itsenäisen projektisi suunnittelusta.

Tärkein asia, jonka voit tehdä, on opeta tuntemaan opettajasi ja luo yhteys yhteen tai useampaan heistä. Joillekin opiskelijoille tämä on luonnollista, kun taas toiset haluavat työskennellä itsenäisemmin. Jos pidät itseäsi jälkimmäisenä, saatat mieluummin osoittaa haluasi oppia ja osallistua täydentävään projektiin. Kannustaminen osallistumaan enemmän on hyödyllistä, kun pääset myös yliopistoon, koska monet luokistasi saattavat odottaa keskustelua ja keskustelua.

Vaikka sinun pitäisi kysyä suosittelijaltasi vähintään kuukausi ennen määräaikaasi, monet opiskelijat haluavat kysy juniorivuoden lopussa. Olet edelleen tuore opettajan mielessä, ja se näyttää kuinka motivoitunut ja ennakoiva olet. Voit myös ajoittaa tapaamisia neuvonantajasi kanssa keskustellaksesi suunnitelmistasi niiden kehittyessä. Sinun ei tarvitse odottaa, että hän kutsuu sinut alas.

Varhainen aloittaminen auttaa sinua ottamaan aktiivisen ja tarkoituksellisen asenteen koko juniorivuoden ajan antaa sinulle lisäaikaa, jos suunnitelmasi muuttuvat tai jos haluat kysyä toiselta suosittelijalta. Muista, että jos opettajasi vaikuttaa epäröivältä tai työläiseltä, saatat olla hyvä idea kysyä joltakin toiselta.

body_whatsypoint

Yhteenvetona...

Päättäessäsi keneltä pyytää suosituskirjettä, sinun tulee miettiä jonka luokalla pärjäsit hyvin (arvosanat, ponnistelut jne.), joka tuntee sinut hyvin ja kuka on kokenut ja pätevä suosituskirjeiden kirjoittaja. Neuvonantajasi ja yleinen suusanallisuus voivat auttaa sinua selvittämään, kuka kirjoittaa vahvan kirjeen ja kuka valitettavasti voi vain soittaa sille.

Vältä kysymästä opettajilta, kenen luokissa osoitit vähän vaivaa tai kiinnostusta tai kenen kanssa tuskin puhunut koko vuoden. Parhaat kirjeet ovat oivaltavia ja henkilökohtaisia, joten opettaja, joka tuntee itsensä täysin tuntemattomaksi, ei todennäköisesti pysty tarjoamaan sitä riippumatta siitä, kuinka yksityiskohtainen on kehuskelehtesi.

ilmainen harjoitustesti pdf

Yritä koko lukion ajan ja erityisesti nuorempana mennä yli ja yli pitää yhteyttä opettajiin luokkahuoneessa tai koulun jälkeisissä klubeissa ja aktiviteeteissa. Mitä enemmän he näkevät sinut eri yhteyksissä työskentelemässä tavoitteidesi ja tavoitteidesi puolesta, sitä värikkäämpiä ja tarkempia heidän kirjeensä voivat olla.

Jos sinä mene juniorivuodelle nämä tavoitteet mielessä , ja sinulla on vahva käsitys siitä, mitä koulusi etsivät (onko kyseessä vahva akateeminen potentiaali tai tietyn oppialan taidot), niin sinulla pitäisi olla selkeä käsitys siitä, mitkä ihmiset voivat parhaiten puolustaa sinua vilpittömällä, inspiroidulla ja demonstratiivinen suosituskirje.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka päästä sisään: Miamin yliopiston pääsyvaatimukset

Paul Smithin yliopiston pääsyvaatimukset

Parsons Uusi koulu suunnittelun pääsyvaatimuksille

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

UT Dallas ACT -pisteet ja GPA

BA vs BS -tutkinto: mikä on sinulle parempi?

Mitkä ovat tärkeimmät yhtäläisyydet ja erot verrattaessa BA vs BS tutkintoja? Onko yksi aste parempi kuin toinen? Lue asiantuntijaoppaamme saadaksesi selville.

Mitä sinun on tiedettävä El Cerriton vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Cerriton vanhemmasta lukiosta El Cerritossa, Kaliforniassa.

20 runollista laitetta, jotka sinun on tiedettävä

Onko sinulla kysymyksiä kirjallisten laitteiden käytöstä runoudessa? Täydellinen runollisia laitteita koskeva oppaamme määrittelee esimerkkeinä kaikki tärkeimmät runoustermit.

Bradley Universityn pääsyvaatimukset

Mikä on AP -testin täydellinen pisteet? Tarvitsetko yhden?

Oletko hämmentynyt siitä, mitä AP -kokeen täydellinen pisteet todella tarkoittavat? Selitämme, mikä on täydellinen piste ja miten se eroaa viidestä.

Saint Francis Medical Center College of Nursing Pääsyvaatimukset

Mitä CEEB -koodit ovat? Kysymyksiinne vastattu

Mitä CEEB -koodit ovat ja miksi tarvitset niitä SAT -rekisteröintiin? Lue täältä, miten voit etsiä ja etsiä CEEB -koodiasi täältä.

1310 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Nevadan yliopisto, Reno Pääsyvaatimukset

Floridan yliopiston pääsyvaatimukset

Aihe-verbisopimus SAT-kirjoittamisesta: strategiat ja käytännöt

Aiheen verbisopimus on erittäin tärkeä SAT -kirjoitustestissä. Lue koko oppaamme täältä, jossa on käytännön tietokilpailukysymyksiä ja strategioita.

John Carroll Universityn pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopisto, Johnstown, pääsyvaatimukset

IUPUI -pääsyvaatimukset

Haskell Indian Nations University pääsyvaatimukset

Saint Mary's University of Minnesota Pääsyvaatimukset

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

Mitä sinun on tiedettävä Dougherty Valleyn lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Dougherty Valleyn lukiosta San Ramonissa, Kaliforniassa.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.