Mikä lukion vuosi on tärkein college -sovelluksissa?

Jos haluat selvittää, mikä lukion akateemikkojen vuosi on tärkein, se auttaa ajattelemaan lukion maratonina.

Voidaksesi maratonin sinun on tietysti juoksettava koko ajan - jos lopetat juoksemisen, monet muut ihmiset ohittavat sinut. Mutta koska olet ihminen, maratonia juoksessasi et voi juosta samaa nopeutta koko ajoituksen aikana. Sen sijaan opit vauhdittamaan itsesi aikaisin ja sitten todella purkamaan parhaan sprinttisi, kun se laskee - maalissa.Joten mikä osa lukiosta on se täydellinen sprintin maaliviiva? Lue vastauksemme.

Kaikki vuodet ovat tärkeitä

Ennen kuin kerron teille, mikä on lukion tärkein vuosi, olkaamme tosissanne: et voi torkkua tiesi läpi näiden neljän tärkeän vuoden. Lukio on suunniteltu niin jokainen vuosi on rakennuspalikka seuraavalle . Toisin sanoen, luokat, joihin voit osallistua juniori- ja seniori -vuosina, riippuvat suurelta osin siitä, mitä olet tehnyt aiempina vuosina.

Se tarkoittaa, että Yhdeksäs ja kymmenes luokka ovat valmistusvuosia : tämä on silloin, kun suoritat tarvittavat kurssit, joita sinun on suoritettava korkeatasoisilla kursseilla myöhemmin, ja myös kun liityt toimintaan, jossa toivottavasti nouset johtavaan asemaan. fuksivuosi voi olla todella vaikea sopeutumisvuosi . Sinulla on yhtäkkiä korkeakoulutason vaatimuksia, paljon enemmän akateemista ja sosiaalista painetta, puhumattakaan nuorten kehityksen villistä ratsastuksesta ja sen mukana tulevasta hormonien noususta. Itse asiassa yhdeksäs luokka on niin vaikea tutkimus osoittaa, että se on valmistus tai rikkoa vuosi - vuosi, joka määrittää, jäävätkö lapset lukion loppuun vai keskeyttävätkö ne kokonaan.

Se hankala hetki, jolloin hormonihyökkäys tekee sinusta raivon.

12. luokka ei myöskään ole paras aika ryöstää. Vaikka GPA-oppilaitokset näkevät, että ne koostuvat pääasiassa lukion kolmen ensimmäisen kokonaisvuoden arvosanoista, ensimmäisen lukukauden vanhemman vuoden arvosanat lähetetään joskus opintosuoritusoteesi mukana. Se tarkoittaa, että 12. luokka on myös pinottava vaikuttavilla tunneilla joka perustuu siihen, mitä saavutit juniorivuonna. Lisäksi jos jätät vanhemman lukuvuoden, hyväksyntäsi voidaan jopa peruuttaa

Lopuksi, jos käytät AP -luokkia, hyvät arvosanat AP -kokeissa voivat saada sinulle opintopisteen tai ainakin sijoittaa sinut pois intro -oppitunneilta. Jokainen AP -luokka joka vuosi on tärkeä - ja todennäköisesti otat eniten AP -luokkia 11. ja 12. luokalla.

Juniorivuosi on Suurin osa Tärkeä

Jos kiinnitit tarkkaa huomiota, olet ehkä huomannut, että viimeinen jakso antoi lyhyen siirtymän 11. luokalle. Tämä johtuu siitä, että juniorivuosi on niin tärkeä, että meidän on puhuttava siitä erikseen.

Esittele akateemiset palasi

Tärkein syy siihen, että juniori on tärkein vuosi yliopisto -hakemuksillesi, on se, että se on viimeinen lukion täysi vuosi, jonka korkeakoulut näkevät. Se edustaa sinua myös kaikkein kypsimmässäsi - koska teini -ikäiset kasvavat paljon vuosi vuodelta, juniorivuosi on paras tapa korkeakouluille ekstrapoloida millainen olet aikuisena.

Koska haluat osoittaa kaikki kykysi, 11. luokan pitäisi olla transkriptisi raskain kuormitusvuosi . Sen pitäisi lähempänä arvioida korkeakoulun kurssikuormaa, jotta oppilaitokset voivat saada käsityksen siitä, miten käsittelet tämän tason työtä. Joten minun neuvoni on käydä korkeimman tason kursseja, joita voit kohtuudella hoitaa (eli saada B tai korkeampi). Muista, että tämä on aika todella työntää itseäsi etenkin luokissa, jotka ovat vahvuuksiasi, joista olet intohimoinen tai joiden voit nähdä harjoittavan yliopistossa.

Koska teet niin intensiivistä ja vaikuttavaa työtä haastavilla luokillasi, 11. luokan opettajasi ovat todennäköisesti opettajia, jotka kirjoittavat korkeakoulusuosituksesi. Tule ehdottomasti luokkaan valmiina vaikuttamaan. (Saat tarkemman ohjeen suosituskirjeistä.)

Taidelasi: nosta rimaa tuodessasi opettajalle omenan.

Korjaa menneet virheet

Toinen tärkeä syy siihen, että juniorivuosi on niin ratkaiseva, on se, että voi olla aika, jolloin lunastat heikon fuksi- tai toisen vuoden.

Korkeakoulut haluavat nähdä yhden kahdesta akateemisen urasi asiasta: joko vahvan suorituskyvyn, joka säilyy koko ajan, tai nousevan trendin tehdä paremmin ja paremmin joka vuosi. Jos sait todella hyviä arvosanoja yhdeksännellä ja kymmenennellä luokalla, niin hienoa työtä! Ja 11. luokan on oltava enemmän samaa - hienoja arvosanoja vielä vaikeammilla luokilla.

Mutta jos sinulla oli vaikeita aikoja yhdeksännellä tai kymmenennellä luokalla, 11. luokka on vuosi, jolloin voit näyttää korkeakouluillesi kaikki kykysi vetämällä hyvän arvosanan bannerivuoden . Kuvittele, että sisäänpääsyvirkailija näkee 9. luokan keskitason arvosanan sisältävän opintosuoritusotteen, jota seuraa nuorempi vuosi haastavia luokkia ja hyviä arvosanoja. Tämä upseeri näkee oppilaan, joka vastaa haasteeseen ja jolla on sinnikkyyttä jatkaa matkaa myös takaiskuissa.

Aika poistaa nämä varhaiset huonot arvosanat sisäänpääsyvirkailijan mielestä.

Toisaalta, huono juniorivuosi voi saada hyvän fuksi- tai toisivuoden näyttämään sattumalta . Kuvittele nyt, että sama sisäänpääsyvirkailija näkee transkription, jossa on joukko 10. luokan A -lukuja, joita seuraa 11. luokan B ja C. Tällä kertaa upseeri todennäköisesti päättelee, että vahva toisen vuoden suoritus ei oikeastaan ​​ole osoitus opiskelijan kyvystä.

Murskaa tulevat avaintestit

Samaan aikaan 11. luokka on tärkeiden testien vuosi. Tietenkin, teet paljon testejä joka vuosi lukiossa, mutta juniorivuosi tulee todennäköisesti olemaan täynnä valtakunnallisia ja valtakunnallisia testejä sillä on paljon merkitystä korkeakouluhakemuksessasi.

  • AP -kokeet, jotka päätyvät korkeakoulusi sovelluksiin (tutustu täydelliseen luetteloon saatavilla olevista AP -kokeista).
  • Jos osavaltiossasi on vaadittu poistumistesti, suoritat sen todennäköisesti juniorivuoden lopussa.
  • PSAT - testi, jota kutsutaan harjoitukseksi, mutta joka on otettava erittäin vakavasti, koska se voi saada sinut National Merit Scholarship -ohjelmaan ja antaa käsityksen siitä, miten saat todennäköisesti pisteet SAT: ssa (lue lisää PSATista täältä ).
  • SAT -aihekokeet, jotka päätyvät korkeakoulusovelluksiin (tässä on erittely kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää SAT -aihekokeista).
  • Ja tietysti itse SAT, jonka otat todennäköisesti ensimmäistä kertaa nuorten vuosien lopulla tai alkukeväällä. Opi miksi korkea SAT/ACT -pisteet on paras yksittäinen tapa parantaa mahdollisuuksiasi päästä kilpailuun kilpailukykyiseen kouluun.

Sinut punnitaan. Sinua mitataan. Toivottavasti sinua ei löydy kaipaavalta.

Ole johtaja

Koska nuorempi vuosi on myös opintojen viimeinen täysi lukuvuosi, tämä saattaa olla täydellinen aika todistaa kykysi johtaa ja johtaa muita. Juokse siis oppilaskunnan vaaleihin, koe -esiintymiseen tälle pääroolille tai jatka tenniksen ensimmäisten sinkkujen parissa!
  • Voidaanko sinut valita klubisi tai opiskelijajärjestösi virkailijaksi?
  • Voitko tulla urheilutiimisi kapteeniksi?
  • Voitko johtaa esityksen, järjestää näyttelyn tai saada pääroolin?
  • Voitko ottaa suuremman vastuun vapaaehtoisprojektista, kuten muiden suunnistamisesta tai lahjoitusten järjestämisestä?

Onko se Rumplestiltskin?

mitkä ovat kaksonen ominaisuudet?

Suunnittele tulevaisuutesi

Lopuksi juniorivuosi on yliopistohaun vuosi! Silloin päätät missä ja miten vietät elämäsi seuraavat neljä vuotta. Jos olet utelias kuinka tämä prosessi toimii, lue selittäjämme.

Mitä jos rikkoisin nuorisovuoteni?

Jos olet lukenut tämän ja panikoinut, koska nuorempi vuotesi ei mennyt suunnitelmien mukaan, älä huoli. Sinulla on vielä hyviä vaihtoehtoja. Voit selittää, mitä korkeakouluhakemuksissasi tapahtui, yrittää tehdä arvosanoja kovalla työllä tai jopa vain liimata se kokeaksesi ja siirtyäksesi parempaan tulevaisuuteen.

Tapahtuiko henkilökohtaisessa elämässäsi jotain, joka saattoi sinut suistumaan?

Kaikki, kuten vanhempiesi eroaminen tai työn menettäminen, vakava sairaus tai vamma tai muu valtava elämänmullistus, on täysin ymmärrettävä syy arvosanojen laskuun. Jos näin tapahtui sinulle, tärkeintä on selittää oppilaitoksille tarkalleen, mitä olet käynyt läpi. Käytä joko henkilökohtaista esseesi tai 'kerro meille jotain muuta' -hakemusta hakemuksessasi, jotta koulut tietävät olosuhteistasi. Lisäksi, saadaksesi lisää vaikutusta, pyydä neuvojaasi tai suosituksiasi kirjoittavia opettajia kertomaan myös näistä haittatapahtumista kirjeissään

Oletko vielä juniorivuotesi puolivälissä?

Jos olet vielä 11. luokan puolivälissä ja olet juuri huomannut, että arvosanasi putoavat, on luultavasti vielä aikaa vuodessa korjata vahinko. Muista, että korkeakoulut eivät näe vuoden puolivälin arvosanojasi, joten sinulla on vielä aikaa lieventää tilannetta.

Tämä on aika Pyydä opettajilta, joiden luokkien kanssa kamppailet, apua, lisäluottotehtäviä tai jotain muuta, joka voi parantaa sekä arvosanaasi että heidän mielipiteitään työetiikastasi . Lisäksi, jos olet ottanut rennosti, tämä on aika lyödä kirjoja. Ylipainoamatta itseäsi ja ottamatta unta (lääkäri määräsi 7-8 tuntia yössä) tai järkeäsi, käytä ylimääräistä aikaa arvioidaksesi opiskelutottumuksiasi ja parantaaksesi niitä. Ajattele, että annat sosiaalisen elämäsi ottaa hieman takapenkkiä toistaiseksi opiskellessasi - luota minuun, tulevaisuutesi on pienen erakko -käyttäytymisen arvoinen.

Onko erakko -käyttäytyminen jotain hobbit -käyttäytymistä? Koska luulen, että voisin todella tottua yksitoista vuosikymmeniin ja toiseen aamiaiseen.

Toinen tapa tehdä tapaus, jota et ole itse tehnyt, on todella tehdä parhaasi SAT- tai ACT -testissä. Korkeat pisteet osoittavat, että sinulla on käyttämätöntä potentiaalia.

Meillä on yksityiskohtaisia ​​neuvoja GPA: n nopeasta nostamisesta ja täyden 2400 SAT -pistemäärän saamisesta.

Aiotko sitoutua uudelleen tutkijoihin tulevaisuudessa?

Joskus lukiossa tapahtuneen pitäisi jäädä lukioon. Jos annat työsi luistaa, mutta nyt olet ymmärtänyt äkillisesti, että sinun on keskityttävä tutkijoihin, tarvitset todella enemmän aikaa näyttääksesi, mitä todella voit tehdä.

Sitten tämä saattaa olla aika miettiä uudelleen kohdekouluja ja yrittää sitten siirtyä yliopisto -uran puolivälissä . Voit esimerkiksi mennä ensin yhteisöopistoon yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi ja hakea sitten valtion tai yksityiseen yliopistoon siirto -opiskelijana. Toinen loistava vaihtoehto on etsiä yliopistojärjestelmä ja ilmoittautua ensin vähemmän valikoivaan kampukseen ja siirtyä lopulta johonkin valikoivampaan. Tutustu vaihtoehtoihisi oppaassamme, jossa haet korkeakouluun alhaisella GPA: lla, ja parhaiden korkeakoulujen joukosta, joilla on alhaiset GPA -vaatimukset.Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.