Mitkä valtiot vaativat SAT: ta? Täydellinen luettelo

Kollegion hallitus tarjoaa nimeltään ohjelman SAT-koulupäivä, joka, kuten nimestä voi päätellä, antaa koulujen tarjota SAT: ta opiskelijoille viikon aikana yleensä ilmaiseksi.

Joissakin osavaltioissa kaikkien lukiolaisten on otettava SAT tämän ohjelman mukaisesti, kun taas toisissa vain jotkut. Lue lisää tästä ohjelmasta ja sen merkityksestä sinulle.Miksi jotkut valtiot vaativat SAT: ta?

Kun osavaltion testaus alkoi, Colorado ja Illinois päättivät olla yhteistyössä ACT, Inc: n kanssa käyttämään ACT: tä arvioina 11. luokalle. Tämän suunnitelman tarkoituksena oli poistaa ylimääräinen testi opiskelijoille, jotka suunnittelivat jo hakemista yliopistoon, ja kannusti myös niitä, jotka eivät aikoneet yliopistoa harkitsemaan sitä. Seuraavan puolentoista vuosikymmenen aikana kahdesta osavaltiosta tuli 20, ja ACT korvasi SAT: n Yhdysvaltojen suosituimpana yliopistojen pääsykokeena.

Vuonna 2010 kollegion hallitus otti käyttöön samanlaisen ohjelman (nimeltään SAT-koulupäivä ), jonka oli tarkoitus lisätä matalapalkkaisten opiskelijoiden pääsyä SAT: iin. Vaikka ohjelma tarttui muutamaan paikkaan (etenkin Delaware), SAT ei ollut yhtä laajalti hyväksytty kuin arviointikoe, koska sen katsotaan yleensä testaavan soveltuvuutta eikä tietoa. Lukuvuodeksi 2014-15 vain kolme osavaltiota tarjosi SAT: n ilmaiseksi kaikille junioreille, vaikka tietyt piirit tai koulut tekivät niin kourallisella lisäyksellä.

Kuitenkin, uudistettu SAT (julkaistu vuonna 2016) näyttää siirtävän vauhtia . Yksi uudistuksen päätavoitteista oli sovittaa SAT yhteisten ydinstandardien kanssa, mikä tekee siitä paljon houkuttelevamman arviointitestinä kuin testin vanhempi versio.

Mitkä valtiot vaativat SAT: ta?

Yhteensä 20 osavaltiota (plus Washington, DC) on tehnyt sopimuksen College Boardin kanssa hallinnoimaan SAT: ta joillekin tai kaikille lukiolaisille nuoremmille ilmaiseksi. Käydään läpi kunkin valtion tarkka tilanne yksi kerrallaan. (Huomaa, että nämä lausunnot koskevat vain julkisten koulujen opiskelijoita.)

Colorado

Lukuvuodesta 2016-17 kaikki julkisten koulujen Colorado-juniorit ottavat SAT: n.

paras ottelu kirjaston miehille

Connecticut

Lukuvuodesta 2015-16 kaikki Connecticutin juniorit ottavat SAT: n.

Delaware

Vuonna 2016 SAT korvasi Delawaren älykkäämpiä arviointitestejä 11. luokalle.

Columbian piiri

Vaikka sitä ei vaadita, SAT: ta tarjotaan ilmaiseksi kaikille Washington DC: n nuoremmille ja vanhemmille.

Idaho

Joka vuosi Idaho tarjoaa ilmaisen SAT-hallinnon lukiolaisille.

Illinois

Lukuvuodesta 2016-17 alkaen , kaikkien Illinoisin juniorien on otettava SAT.

Maine

Joka vuosi Maine tarjoaa ilmaisen SAT-hallinnon lukiolaisille.

Michigan

Michigan antoi SAT: n nuorille ensimmäistä kertaa lukuvuonna 2015-16. Aiemmin opiskelijoille annettiin ACT.

New Hampshire

Keväästä 2016 lähtien kaikkien New Hampshiren juniorien on otettava SAT.

Ohio

Ohio-lukion valmistumiseksi opiskelijoiden on täytettävä SAT- tai ACT-kynnyspisteet.

Oklahoma

Oklahoman opiskelijoiden on suoritettava joko SAT tai ACT, ja testin valinta määritetään kunkin koulupiirin mukaan.

Rhode Island

Lukuvuodesta 2017-18 kaikkien Rhode Islandin 11. luokan oppilaiden on otettava SAT.

Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä-Carolina

Etelä-Carolinan opiskelijoiden on suoritettava joko SAT tai ACT. Koestasi päättää, minkä testin suoritat.

Tennessee

Opiskelijoiden on suoritettava joko SAT tai ACT.

Länsi-Virginia

Kaikkien juniorien on suoritettava SAT, elleivät he tee Länsi-Virginian vaihtoehtoista kesäarviointia.

Muut valtiot

On olemassa useita muita osavaltioita, joissa jotkut koulut tai piirit voivat hallinnoida SAT: ta opiskelijoille (joko vaihtoehtona tai vaatimuksena). Näitä valtioita ovat Alaska, Arkansas, Arizona, Florida, Georgia, Kentucky, Maryland, Minnesota , Mississippi, New Mexico, New York, Oregon, Virginia, Texas ja Washington. Muista, että nämä koulut ja piirit eivät vaadi opiskelijoita ottamaan SAT: ta, eikä se ole vaatimus valmistumiselle. Löydät kartan näistä maakunnista tässä .

mikä merkki on lokakuu 16

Mitä valtakunnallinen testaus tarkoittaa SAT-valmistelusi kannalta?

SAT on sama riippumatta siitä, otatko sen säännöllisenä testipäivänä vai valtion hallinnoimana päivänä. On kuitenkin pidettävä mielessä muutama asia, jos sinun on suoritettava tentti.

# 1: Ilmainen testi

Koska valtio maksaa laskun tentin omasta hallinnoinnista, sinun ei tarvitse maksaa mitään maksua SAT: n ottamisesta sinä päivänä. Tämä alennus saattaa olla sinulle tärkeä tai ei, mutta jos on, varmista, että opiskelet koko maan kattavaa testauspäivää varten. Tämän ilmaisen SAT: n mukana tulee myös neljä ilmaista pisteytysraporttia.

Myös pienituloisille perheille on muita resursseja. Saatat olla oikeutettu kahteen SAT-maksuvapautukseen, joten voit suorittaa testin yhteensä kolme kertaa, jos et saa haluamaasi pistemäärää ensimmäistä kertaa.

# 2: Ilmaiset oppimateriaalit

Kollegion hallitus on tehnyt yhteistyötä Khan Akatemian kanssa ilmainen virallinen SAT-oppimateriaali kaikille (sinun tarvitsee vain rekisteröidy ilmaiselle tilille ). Muista harjoittaa näitä materiaaleja, jos aiot ottaa SAT: n.

Lisäksi koulussasi voi olla, että opettajat sisällyttävät luokkiinsa jonkin verran SAT-valmistelua tai tarjoavat ylimääräisiä valmiuksia opiskelijoille, jotka haluavat niitä.

Muista, että on olemassa muita ilmaisia ​​oppimateriaaleja, joita voit käyttää myös SAT-koulupäivän kokeen valmisteluun. Löydät viralliset (ilmaiset!) Harjoitustestit täältä ja ilmaisen SAT-opintosuunnitelman täältä.

# 3: Ei vaikutusta käyrään

Vastoin yleistä käsitystä, kun otat SAT: lla ei ole vaikutusta pisteisiisi . SAT ei ole oikeastaan ​​kaareva - ainakaan samalla tavalla kuin matematiikkatestisi luokassa voi olla kaareva.

Sen sijaan jokaisen SAT-osion raaka pisteet (oikean kysymysten lukumäärä) rinnastetaan skaalattuun pisteeseen (välillä 200–800) käyttämällä hieman salaperäistä prosessia, joka perustuu kollegion hallituksen tietoihin ja analyyseihin. Tuloksena, sinua ei koskaan mitata suoraan muihin opiskelijoihin nähden, jotka ottavat saman SAT: n kuin sinä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

High Point -yliopiston pääsyvaatimukset

Yeshivan yliopiston pääsyvaatimukset

Lakeland Collegen pääsyvaatimukset

Murray State Universityn pääsyvaatimukset

UNT SAT -pisteet ja GPA

Mikä on ACT Kaplan ACT Low Cost Test Prep Program?

Oletko utelias ACT Kaplan -yhteistyöstä? Selitämme, millainen uusi valmisteluohjelma tulee olemaan, ja tutkimme, onko se oikea valinta sinulle.

Arkansasin yliopisto, Little Rock, pääsyvaatimukset

Haittaako sotkuinen käsinkirjoitus SAT -esseepisteitäsi?

Oletko huolissasi siitä, että käsinkirjoituksesi vahingoittaa SAT -esseepisteitäsi? Selitämme virallisen käytännön, miksi sinun ei pitäisi huolehtia, ja vinkkejä siistiin kirjoittamiseen.

Thomasin yliopiston pääsyvaatimukset

Cal State Long Beachin pääsyvaatimukset

Oregonin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä tapahtuu, jos unohdan AP-kokeeni?

Oletko huolissasi AP-testin puuttumisesta? Selitämme, kuinka voit selvittää, oletko oikeutettu myöhäiseen AP-testaukseen ja mikä on paras tapa varmistaa, että voit suorittaa kokeen.

Länsi-Michiganin yliopiston pääsyvaatimukset

Seitsemännen luokan SAT-valmistelut: Kuinka suorittaa kokeet

Etkö ole varma, kuinka valmistautua SAT: lle seitsemännessä luokassa? Selitämme, miksi aloittaa opiskelu aikaisin ja miten saada kaiken irti 7. luokan SAT-valmistelusta.

Kuinka kirjoittaa Penn State -essee kolmessa vaiheessa

Miten sinun pitäisi lähestyä Penn State'n essee -kehotetta? Täydellinen opas Penn State -esseesi kirjoittamiseen sisältää vinkkejä ja esimerkkejä.

Texas A&M University - Texarkanan pääsyvaatimukset

105 TOEFL-pisteet: Onko tämä hyvä? Koulut, joihin pääset

Onko TOEFL 105 hyvä tulos? Opi kuinka 105 TOEFL-pisteet verrataan, mihin kouluihin se voi viedä sinut ja kuinka nostaa pisteet vielä enemmän.

Yhden muuttujan yhtälöt SAT-matematiikassa: Täydelliset strategiat

Yhden muuttujan yhtälöt ovat yksi yleisimmistä SAT-matemaattisista käsitteistä, jotka sinun on tiedettävä. Opi strategiamme näiden matemaattisten ongelmien hallitsemiseksi ja harjoittele kysymyksiimme.

Union College pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Kentuckyn yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

Voitko saada PSAT-pisteet aikaisemmin? Miten?

Yritätkö saada varhaisia ​​PSAT-pisteitä? Selitämme, milloin voit saada pisteet ja kuinka lähettää ne kouluihin.

Spring Arbor Universityn pääsyvaatimukset

Montanan yliopiston pääsyvaatimukset

SAT-testipäivät 2017-2018

Suunnitteletko SAT: n ottamista lukuvuonna 2017-2018? Katso SAT-testien päivämäärät 2017-18 aikataulusta saadaksesi ilmoittautumisajat ja pisteiden julkaisuajat.