Mikä naisten lyhyt leikkaus sopii sinulle? 13 upeaa kampausta

hiustenleikkaus-834280_1920

Olet kaadanut hiuksiin inspiraation Pinterest -levyt. Olet photoshopannut julkkisten aliarvostuksia päähäsi. Olet kiinnittänyt hiustesi päät tehdäksesi faux bobin. Ja olet päättänyt: on aika saada lyhyt leikkaus.

Naiset ovat usein hermostuneita leikkaamaan lukkojaan, vaikka he ovatkin päättäneet ottaa askeleen. Saatat olla huolissasi siitä, että valitsemasi leikkaus ei imartele kasvojasi tai on mahdoton muotoilla. Saatat olla huolissasi vakavasta väärinkäytöstä stylistisi kanssa.No, älä huoli enää! Tässä oppaassa jaamme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää naisten lyhyistä aliarvostuksista. Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen kuin menee lyhyeksi? Kuinka valitset tyylin, joka imartelee kasvojesi muotoa ja hiusten rakennetta? Mitä lyhyitä kampauksia naisille on olemassa? Ja mitä söpöjä kampauksia lyhyille hiuksille on siellä, kun sinulla on leikkautuneet lukot? Kaikki tämä on tässä kattavassa oppaassa.

Miksi valita lyhyet hiukset?

Varsinkin jos olet käyttänyt hiuksiasi pitkiä aikoja, lukkojen leikkaaminen voi tuntua isolta askeleelta. Mitkä ovat siis mahdolliset edut lyhyille hiuksille naisille?

Uniikki tyyli

Ei kovin monet naiset lyö leikkausta, joten hiusten leikkaaminen auttaa sinua erottumaan joukosta. Jos pidät hieman rohkeasta ja epätavallisesta, lyhyt hiustenleikkaus naisille voisi olla sinua varten! Sitä vastoin, jos et pidä siitä, että ihmiset kiinnittävät sinuun erityistä huomiota leikkauksesi takia, on parasta pysyä kiinni jotain tavanomaisempaa (kuten lyhyintä lohkoa tai olkapäätä pitkin).

Näytä kasvosi

Lyhyet hiustenleikkaukset naisille todella näyttää kasvojen piirteitä. Jos sinusta tuntuu, että kasvosi eksyvät aina hiusten pilveen, harkitse niiden leikkaamista.

Pienempi huolto (eräänlainen)

Lyhyet kampaukset naisille voivat varmasti lyhentää suihkusaikoja! Lisäksi, Jos sinulla on pesu ja mene-tyyli, joka ei vaadi paljon muotoilua, voit päästä ulos ovesta nopeammin ja vie vähemmän aikaa hiusten tekemiseen. Sinun on kuitenkin todennäköisesti hankittava koristeita useammin. Lisäksi jos valitset leikkauksen, joka vaatii paljon muotoilua, käytät silti paljon aikaa saadaksesi 'näyttämään valmiilta lähtöön' joka päivä.

Pääsi tuntuu kevyemmältä!

Tämä ei ole vitsi - jos pääsi tuntuu raskaalta tai huomaat aina vetäväsi hiuksiasi kasvoistasi, lyhyt leikkaus auttaa päätäsi tuntumaan kevyemmältä, ja hiuksesi eivät yleensä hukuta sinua yleensä.

Esittele hiusten rakenne

Lyhyet hiustenleikkaukset naisille voivat olla todella hyvä tapa näyttää naisen hiusten luonnollisen rakenteen, mitä ikinä se onkaan. Monet naiset, joilla on pidemmät hiukset, harjoittavat paljon muotoilua päivittäin peittääkseen luonnollisen rakenteensa. Mutta lyhyet hiukset voivat todella näyttää aaltoa tai kiharaa tai suuria tai paksuja hiuksia suureksi eduksi.

malli-1325857_1920

Esittele kiharat lyhyellä leikkauksella!

Katso pitempi

Naisten lyhyet leikkaukset vedä silmä ylöspäin kasvoihin. Tämä voi saada sinut näyttämään pitemmältä. Pidempi leikkaus vetää silmiä alaspäin, mikä saa sinut näyttämään lyhyemmältä.

Monipuolisuus

Lyhyet hiukset ovat uskomattoman monipuolisia. On totta, ettet voi saada hiuksiasi Game-of-Thrones -punoksiin tai monimutkaisiin päivityksiin. Kuitenkin naisten lyhyet hiustenleikkaukset korvaavat tämän pelkällä monipuolisuudellaan muilla tavoilla. Ilman liikaa muotoilua ja hiuslisävarusteiden järkevää käyttöönottoa naisten lyhyet kampaukset voivat olla kiillotettuja, hienoja, punk, ammattimaisia, tyylikkäitä, sotkuisia ja niin edelleen.

Raju muutos

Ehkä sinusta tuntuu vain siltä, ​​että saat radikaalin muutoksen. Jos olet jumissa hiuksissa tai tyylissä ja etsit syytä muuttaa ulkonäköäsi, lyhyt leikkaus voi olla juuri sinulle. Jos tämä on kuitenkin hetkellinen päätös, koska olet juuri irtisanonut, eronnut tai muussa suuressa elämänmullistuksessa, odota muutama päivä nähdäksesi, haluatko silti katkaista kaiken. Se irtoaa paljon nopeammin kuin kasvaa takaisin, ja jos haluat silti villin leikkauksen neljän päivän kuluttua, kun tunteet ovat jäähtyneet, voit silti saada sen.

Vedä pois villimpiä hiusvärejä

On hieman helpompaa vetää pois villimpiä hiusvärejä (ajattele kaikkea, mitä ei löydy luonnosta) lyhyillä hiuksilla, yksinkertaisesti siksi luonnoton väri on luonnostaan ​​hienompi lyhyemmillä hiuksilla. Ei sillä, että rohkeassa hiusväri -ilmoituksessa olisi mitään vikaa, mutta elämäntapastasi ja ammatistasi riippuen sinulla voi olla helpompi päästä eroon violetilla pixie -leikkauksella kuin pitkällä violetilla harjalla. Lisäksi, jos värjäät hiukset itse, on paljon helpompaa (ja halvempaa) ylläpitää sateenkaarenruskeaa hiusväriä lyhyillä hiuksilla.

kampaamot-1479266_1920

Jos sydämesi on asetettu raidallisille hiuksille, harkitse lyhyitä.

6 Huomioitavaa, kun valitset lyhyen leikkauksen

Jos päätät mennä lyhyeksi, sinun on otettava huomioon useita asioita, jotta voit valita parhaan lyhyen leikkauksen sinulle.

Kasvojen muoto

Sinun kasvojen muoto menee pitkälle sen määrittämisessä, mitkä naisten lyhyet kampaukset näyttävät sinulle parhaiten; seuraavassa osassa on vinkkejä kasvosi muodon määrittämiseen.

kuinka tehdä vaaleanpunainen väri

Hiusten rakenne

Hiusten rakenne myös määrittää, mitkä leikkaukset näyttävät sinusta hyviltä. Erittäin kiharat tytöt voivat olla vaikeita lyhyimpien leikkausten kanssa. Lyhyet kampaukset hienoille hiuksille tai suorille hiuksille saattavat vaatia kerroksia vartalon lisäämiseksi. Paksille hiuksille tarkoitettujen lyhyiden aliarvostusten tulisi toistaa hiusten paksuutta luomatta liian tylsää tai raikkaata ulkonäköä. Käsittelemme hiusten rakennetta tarkemmin myöhemmin artikkelissa.

Muotoilun ja huollon aika

Se, kuinka paljon aikaa sinulla on muotoiluun ja hiustenhoitoon, on toinen tärkeä tekijä siinä, mitä lyhyttä tyyliä sinun pitäisi saada. Jos sinulla ei ole paljon aikaa muotoilla aamuisin, on kaksinkertaisen tärkeää, että tyylisi on pesu ja mene ja sopii hyvin siihen, mitä hiukset luonnollisesti tekevät. Jos et välitä muotoilusta, voit päästä eroon useammasta leikkauksesta, mutta saatat viettää paljon enemmän aikaa peilin edessä!

Lisäksi mitä lyhyempi leikkaus on, sitä useammin tarvitset leikkauksen sen ylläpitämiseksi. Jos et halua olla salongissa 4-6 viikon välein, harkitse pidempää rintakehää tai lohkoa, joka voi kasvaa hieman ennen kuin tarvitset uutta leikkausta.

kampaamo-1514876_1920

Oletko valmis viettämään paljon aikaa tyylityökalujen katseluun?

Työsi

Onko työssäsi ilmoitettu tai edes epäilty pukeutumiskoodi? Ammattimaisemmilla ammatillisilla aloilla olevat saattavat haluta pysyä erossa villeistä naisten aliarvostuksista tai erityisesti punkkeista tyyleistä. Jos olet luovammalla alalla, saatat päästä eroon äärimmäisemmästä ulkoasusta!

Anna työkavereidesi ja johtajiesi hiukset olla oppaasi. Onko heillä samanlaisia ​​tyylejä kuin sinulla? Ja jos et ole varma, kerro pomollesi, että harkitset x-leikkausta ja haluat varmistaa, että se sopii toimistoon, ennen kuin aloitat sen.

Henkilökohtainen tyyli

Valitse jotain, joka ei ole ristiriidassa henkilökohtaisen tyylisi kanssa tai hukuta sitä sekä meikissä että vaatteissa. Jos pidät siitä ja se on imartelevaa, se tarkoittaa suurimmaksi osaksi tyyliäsi. Mutta sinun pitäisi harkita, haluatko sovittaa pukeutumisesi ja meikkityylisi tai kontrastin sitä vastaan. Jos olet esimerkiksi rohkea pukeutuja, tunnetko, että kiinnität liikaa huomiota itseesi, jos saat päätä kääntävän, raivostuneen pixie-leikkauksen? Jos kyllä, harkitse yksinkertaisempaa tyyliä, kuten klassinen bob. Sitä vastoin, jos tyylisi perustuu enemmän neutraaleihin ja klassisiin rakenteisiin, saatat haluta saada enemmän tekstuuria ja löysää tyyliä kontrastiksi tai karkeamman tyylin vastaamaan.

Ikä

Saatat ajatella, että ikä on tärkeä tekijä valitsemassasi naisten lyhyessä leikkauksessa, mutta se ei ole sitä. Kaikenikäiset naiset näyttävät upeilta kaikenlaisilla oikoteillä. Lyhyet kampaukset vanhemmille naisille voivat olla upeita! Katsokaa vain rouva Judi Denchiä, Tilda Swintonia, Helen Mirrenia ja muita vanhempia näyttelijöitä: ne osoittavat, että lyhyet kampaukset yli 50 -vuotiaille naisille ovat ehdottomia! Valitse jotain, josta pidät ja joka imartelee sinua, äläkä huolehdi siitä, onko se ikään sopivaa vai ei.

vintage-1353127_1920

Jotkut tyylit ovat ajattomia ... ja ikuisia.

Miten löydän kasvoni?

Kasvojesi muodon tunteminen on kriittistä, kun valitset, mikä naisten lyhyistä aliarvostuksista imartelee sinua eniten. Kasvojen muodon määräävät ensisijaisesti kasvojen pituus ja leveys, leukarajasi, posket ja otsa. Kaikki kasvot ovat kauniita. Mutta ne sopivat yleensä eri kampauksiin!

Lue kuvaukset nähdäksesi, mikä kasvomuoto kuulostaa eniten kaltaiselta. Jos et ole 100% varma, voit myös kuulla ystäviä ja sukulaisia. Jos et vieläkään ole varma, voit mitata kasvosi vaikka tämä ei välttämättä ole välttämätöntä useimmille ihmisille.

Seuraavassa on lueteltu kuusi pääkasvomuotoa. Tietysti, kaikki eivät sovi yhteen kategoriaan - ehkä kasvosi ovat pidempiä kuin pitkänomaiset kasvot, mutta sinulla on vahva leuka kuin neliömäiset kasvot. Noudata tässä tapauksessa jokaisen kuvauksen neuvoja, jotka sopivat parhaiten kasvoillesi, äläkä jää liikaa kiinni sovittamisesta yhteen eri tyyppiin.

Soikeat kasvot

Soikeissa kasvoissa otsa, poskipäät ja leuka ovat suunnilleen yhtä leveitä. Kasvot ovat noin 1,5 kertaa pidemmät kuin leveät, eikä leukasi viiva ole erityisen terävä. Lähes kaikki leikkaukset imartelevat soikeita kasvoja!

Julkkikset, joilla on soikeat kasvot: Olivia Munn, Jessica Biel, Beyoncé

Beyoncé_Army.mil_cropped

Beyoncé Jennette F.Everett .

Pitkät tai pitkät kasvot

Pitkät kasvot ovat samanlaisia ​​kuin soikeat kasvot, mutta kasvosi ovat yli 1,6 kertaa pitempiä kuin leveät. Ihmisillä, joilla on pitkät kasvot, on yleensä korkea otsa. Naiset, joilla on pitkät kasvot, näyttävät hyviltä otsatukkaiden kanssa ja voivat vetää pois tyylejä, joissa on paljon äänenvoimakkuutta kasvojensa ympärillä. Ne eivät kuitenkaan ole niin imarreltuja pitkiä, suoria tyylejä tai mitään, jolla on paljon äänenvoimakkuutta tai korkeutta ylhäällä.

Julkkikset, joilla on pitkät kasvot: Liv Tyler, Carrie Underwood, Kim Kardashian

Carrie_Underwood_2, _2012

Kirjailija: Carrie Underwood Defistinen .

Pyöreä naama

Pyöreissä kasvoissa, posket ovat kasvojen levein osa ja leuan viiva on hieman pehmeä. Pyöreä pinta on myös suunnilleen yhtä leveä kuin se on pitkä tai vain hieman pidempi kuin se on leveä. Pyöreät kasvot näyttävät parhaiten kampauksista, jotka lisäävät kruunun äänenvoimakkuutta tai luovat pituutta. Parhaat lyhyet kampaukset pyöreille kasvoille eivät lisää liikaa volyymiä kasvojen sivuille.

Julkkikset, joilla on pyöreät kasvot: Pääosissa Jennifer Lawrence, Ginnifer Goodwin, Chrissy Teigen

Christine_Teigen_2012_Shankbone_2

Chrissy Teigen kirjoittanut David shankbone .

Timantti kasvot

Kuten pyöreät kasvot, timanttikasvoissa poskipäät ovat kasvojen levein osa. Timanttipinnalla on kuitenkin erityisen tarkat poskipäät, sekä kapeneva otsa ja hieman kulmikas leuka. Tämä kasvomuoto on myös yleensä pidempi kuin leveä. Pienempien otsiensa vuoksi timanttipintaisten naisten on oltava varovaisia ​​otsatukkaiden kanssa, koska ne voivat helposti hukuttaa kasvot. Tyylit, joissa on poskipäät ja jotka eivät ole liian ankaria, sopivat parhaiten timanttikasvoille.

Julkkikset, joilla on timanttiset kasvot: Ashley Greene, Anna Kendrick, Vanessa Hudgens

Anna_Kendrick_2011_Shankbone

Anna Kendrick, kirjoittanut David shankbone .

Sydän Kasvot

Sydämen muotoisissa kasvoissa on korkea, leveä otsa ja kapeampi, terävä leuka (kuten sydän). Leuka on terävä. Tämä kasvomuoto on yleensä pidempi kuin leveä. Lyhyet kampaukset naisille, jotka ovat pehmeämpiä terävän leuan ympärillä, erityisesti ne, joilla on jonkin verran tilavuutta leuan ympärillä, ovat yleensä parhaita sydämenmuotoisille kasvoille. Otsatukka on myös usein hyvin imarteleva tässä kasvomuodossa.

Julkkikset, joilla on sydämenmuotoiset kasvot: Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Kerry Washington

Golden_Kamera_2012 _-_ Scarlett_Johansson_3_ (rajattu)

Scarlett Johansson, kirjoittanut JCS .

Neliönaama

Neliönmuotoiset kasvot on vahva leukaraita suunnilleen yhtä leveä kuin otsa. Neliönmuotoiset naiset näyttävät yleensä parhailta pehmeämmillä tai herkemmillä tyyleillä, jotka tarjoavat silmiinpistävän kontrastin kasvojen kulmikkaita viivoja vastaan. Ne, joilla on neliömäiset kasvot, haluavat yleensä välttää leikkauksia, jotka päättyvät suoraan leuan kohdalle.

Julkkikset, joilla on neliömäiset kasvot Pääosissa: Keira Knightley, Olivia Wilde, Lucy Liu

KeiraKnightleyByAndreaRaffin2011

Keira Knightley kirjoittanut Andrea Raffin .

Miten löydän hiusteni tekstuurin?

Hiusten rakenteessa on kolme puolta: hiusten paksuus, hiusten tiheys (eli hiusten määrä) ja kihara. Näin määritetään jokainen osa ja mitä tulee ottaa huomioon, kun hankitaan lyhyt tyyli.

Huomaa, että haluat pestä hiukset ja antaa niiden kuivua ilmassa ennen kuin teet tämän. Voit käyttää pyyhettä, mutta älä lämmitä! Yrität päästä luonnolliseen tekstuuriin.

Hiusten paksuus

Hiusten paksuus viittaa yksittäisten hiuslankojen paksuuteen. Testaa tämä ottamalla kuiva hiuslanka ja hiero se sormenpäidesi väliin. Jos et tuskin tunne sitä, sinulla on ohuet hiukset. Jos tunnet sen hieman, sinulla on keskipaksuiset hiukset. Sitä vastoin, jos tunnet sen helposti, sinulla on paksut hiukset.

Voit myös erottaa tämän jonkin verran näkyvyydestä - ohut karva on vaikea nähdä, kun taas paksumpi säike on paljon näkyvämpi.

Ohuemmat hiukset tarvitsevat yleensä enemmän kerrostumista antaakseen niille kehoa ja estääkseen niitä näyttämästä löysiltä. Paksummat hiukset voivat päästä karkeammilla leikkauksilla, koska niillä on luonnollisesti enemmän runkoa.

Hiusten tiheys

Hiusten tiheys on olennaisesti kuinka monta hiuslankaa kasvaa päässäsi per neliötuuma. Voit tarkistaa tämän katsomalla peiliin. Suurennettu peili on ihanteellinen, mutta ei välttämätön. Ota hiukkaset käsiin ja siirrä niitä ympäri, jotta näet juuret useasta kulmasta. Jos näet paljon päänahkaa karvojen välissä, ne ovat pienitiheyksisiä hiuksia. Jos et näe päänahkaa tuskin ollenkaan, se on suuri hiusten tiheys. Useimmat ihmiset putoavat jonnekin keskelle.

Päänahan eri paikoissa on jonkin verran vaihtelua, joten sinun kannattaa tarkistaa muutama alue saadaksesi käsityksen hiusten tiheydestä kokonaisuutena.

Hiusten tiheys yhdistettynä hiusten paksuuteen tekee poninhäntästäsi lihavaksi tai ei . Yleensä enemmän hiuksia (eli enemmän tiheyttä) = paksumpi poninhäntä, mutta myös yksittäisten säikeiden paksuus vaikuttaa tähän. Hienot, tiheät hiukset voivat tehdä ohuemman poninhäntä kuin esimerkiksi paksut, keskitiheät hiukset.

Jos hiuksesi ovat tiheämpiä, lyhyempi tyyli (ajattele pixie) saa sinut näyttämään siltä, ​​että sinulla on enemmän hiuksia, joten se on otettava huomioon.

Hiusten kihara

Oprah Winfreyn stylisti Andre Walker loi suosituimman kiharakirjoitusjärjestelmän. Se on ollut muiden laajentama sisällyttää kaksi lisäyhdistelmää numero/kirjain , 3C ja 4C.

Määritä ensin numerosi 1-4 ja sitten kirje A-C. Numero kuvaa hiusten kihartumistasoa ja kirjain kuvaa niiden paksuutta.

1: llä on luonnollisesti suorat hiukset, joissa ei ole mutkia tai kuvioita säikeisiin. 2s: ssä on aaltoilevat säikeet. 3s on S-muotoinen kiharat. 4s: ssä on tiukat S- tai Z-muotoiset kiharat.

Hiukset ovat hienot, B -hiukset ovat keskipaksuja ja C -hiukset paksuja. Joten jos sinulla on keskipaksuiset aaltoilevat hiukset, se on 2B.

afro-747801_1280

Ota curl vastaan!

Tässä on kaavio, joka kuvaa hiusten rakennetta jokaiselle numero-/kirjainyhdistelmälle.

Valitse se, joka kuvaa sinua parhaiten:

Hieno B - keskikokoinen C - paksu
1 - suora 1A: hiukset ovat hyvin suorat, erittäin hienot, ilman paljon volyymia 1B: hiukset ovat enimmäkseen suoria ja keskipaksuja 1C: hiukset ovat suorat ja paksut ja kestävät käpristymistä
2 - aallot 2A: Pieni aalto, joka tarttuu lähellä päätä. Hiukset ovat hienot eivätkä erityisen suuret. 2B: Enemmän määritellyt aallot kuin 2A; voi saada karvaista kruunusta. Käyrän määritelmä katoaa helposti. 2C: Karkeita aaltoja ja muutamia kiharoita. Ei pidä lämmön muotoilua hyvin ja käpristymisen määritelmä katoaa helposti.
3 - kiharat 3A: löysät kiharat, pidä lämmön muotoilua hyvin. 3B: tiukemmat, korkkiruuvin kiharat 3C: Erittäin tiukat kierrekiharat
4 - tiukat kiharat ja kelat 4A: Erittäin tiukasti kiertyneet kiharat; tiheä, mutta hieno ja hauras lanka 4B: Z-muotoiset kelat, joissa on vähemmän näkyvää käpristystä; paljon tilavuutta; altis kutistumiselle 4C: tiukasti kiertyneet, Z-muotoiset kiharat, joissa on vähän näkyvää käpristymismallia; suuri tiheys ja tilavuus, alttiina kutistumiselle

Mitä enemmän hiuksiasi on, sitä tarkemmin sinun tulee valita stylisti. Jos sinulla on kiharat hiukset (3 tai 4), etsi kampaaja, joka on erikoistunut hiusten tekstuuriin, koska he tietävät, miten ne parhaiten leikataan. Ne voivat jopa leikata ne kuiviksi, koska kiharat hiukset menettävät niin paljon pituuttaan kuivuessa kuin märät.

13 Lyhyet hiustenleikkaukset naisille

Tässä osiossa käymme läpi 13 lyhyttä kampausta naisille, lyhyimmistä, pixie -leikkauksilla, pisimpään, lob -kampauksilla. Keskustelemme siitä, mitkä leikkaukset ovat tasaisempia ja mitkä kasvojen muodot ja hiusten rakenteet, ja annamme vinkkejä muotoiluun ja ylläpitoon.

Pixie-hiustenleikkaukset ja muut erittäin lyhyet hiustenleikkaukset naisille

Naisten hyvin lyhyitä kampauksia pidetään edelleen hieman epätavallisina naisille. Ne ovat kuitenkin saamassa suosiota, ja ne ovat imartelevia monille ihmisille. Ne todella näyttävät kasvoista ja erityisesti silmistä.

Jos sinulla on nyt pitkät hiukset, sinun kannattaa aloittaa bobilla ja varmistaa, että pidät siitä ennen sitoutumista pixieen tai muuhun lyhyeen leikkaukseen. Hiukset kasvavat tietysti takaisin. Mutta hyvin lyhyen leikkauksen kasvattaminen voi olla hankalaa ja kestää kauan.

Huomautus kasvojen muodosta: naiset, joilla on pitkänomaiset kasvot, näyttävät yleensä parhaimmilta jotain hieman pidempään, kuten bob tai loh. Tämä mahdollistaa jonkin verran äänenvoimakkuutta kasvojen sivuilla. Kaikilla muilla kasvomuodoilla on useita vaihtoehtoja lyhyimpien leikkausten joukosta.

Lähes ajeltu

Ah, tarkasti ajeltu pää - ehkä vähiten huoltoa vaativa tyyli maailmassa. Vaikka monet naiset pitävät tätä melko äärimmäisenä ulkoasuna vain punkkaimmille naisille, vilkaisu yllä olevaan Lupitaan osoittaa, että se voi myös yhdistää hyvin kiillotettuun eleganssiin.

Näyttää parhaalta: Tämä on yksi monipuolisimmista lyhyistä kampauksista mustille naisille tai muille naisille, joilla on luonnolliset hiukset (erityisesti tyypit 3c-eteenpäin), koska se todella näyttää tekstuurin kauniisti. Naiset, joilla on harvat, pienitiheiset hiukset ja jotka haluavat saada ne näyttämään tiheämmiltä ja paksummilta, voivat myös harkita super-lyhyttä leikkausta.

Kasvojen muodoissa teoriassa mikä tahansa muoto voi näyttää hyvältä tässä leikkauksessa, vaikka neliömäiset ja soikeat kasvot ovat luultavasti helposti imartelevia. Jos haluat tietää näyttäisitkö hyvältä ajeltu pää, vedä hiuksesi takaisin erittäin tiukkaan, liukkaaseen poninhäntäyn. Jos pidät ulkoasusta, voit luultavasti vetää pois ajeltu pään.

Vältä, jos: Jos et pidä ulkonäöstäsi erittäin tiukalla poninhäntällä tai hiuksistasi takaisin lähelle päätäsi, hyvin tarkka parranajo ei todennäköisesti toimi sinulle. Voit myös välttää, jos sinulla on erityisen näkyvä otsa, josta tunnet itsesi olevan tietoinen. (Keskeinen asia tässä on se, miltä sinusta tuntuu - Lupitalla on korkea otsa, mutta hän näyttää hyvältä supernopealla leikkauksellaan!)

Kuvahyvitykset: gcdgraphics / Wikimedia, x1klima /Flickr

Naisten Undercut

blondi leikkaus

Tämä on rohkea aliarvostettu kampaus. Naiset voivat olla hermostuneita saadakseen hinnan, mutta se voi olla hyvin imarteleva, ainutlaatuinen tyyli! Avain naisten alittamiseen on pitää ulkonäkö liian vakavana.Vaikka on mahdollista saada leikkaus minkä tahansa pituisilla hiuksilla, puhumme tyylistä, jossa on ajeltu sivut ja/tai selkä ja pidemmät hiukset päälle.

Tämä on melko rohkea tyyli; naiset, jotka työskentelevät ammattimaisemmilla aloilla, saattavat haluta välttää tämän alittamisen. Naisten tulee myös olla tietoisia siitä, että tämä on ulkoasu, joka vaatii kunnollista muotoilua ja huoltoa, sillä ylhäällä olevat pidemmät osat tarvitsevat yleensä jonkin verran muotoilua, jotta ne antavat volyymia (jos hiukset ovat suorat) tai pitävät asiat hieman kesytettyinä ( jos hiuksilla on jonkinlainen rakenne). Tarvitset myös usein leikkauksia, koska jos ajeltu/lyhyt osa alkaa mennä liian pitkäksi, koko leikkaus näyttää oudolta.

Näyttää parhaalta: Tämä tyyli voi toimia hyvin naisilla, joilla on pyöreät, soikeat, timantti- tai sydämenmuotoiset kasvot. Tämä ilme on myös yksi parhaistalyhyet kampaukset paksuille hiuksille; se toimii hyvinhiustyypeille, joilla on hieman rakennetta ja vartaloa. Siten se voi olla upea ulkonäkö hiustyypeille 2b-4, koska aalto tai kihara pitkässä osassa on todella kontrastissa hienosti ajeltujen osien tiukempien viivojen kanssa. Tämä tekee siitä upean ilmeen lyhyille aaltoileville hiuksille. Kuten Rihanna osoittaa, tämä on toinen erittäin trendikäs lyhyt leikkaus mustille naisille.

Vältä, jos: Vältä tätä leikkausta jos sinulla on pitkät kasvot. Äänenvoimakkuus ylhäältä saa kasvosi näyttämään pidemmiltä. Lisäksi ulkonäkö voi joskus olla liian ankara naisilla, joilla on neliönmuotoiset kasvot.

Hienot ja/tai suorat hiukset näyttävät erittäin löysiltä tässä tyylissä, ellet tee paljon muotoilua. Tämä on asia, joka sinun tulee pitää mielessä.

Kuvahyvitykset: Growinnc / Flickr, ouinouin /Wikimedia

Todellinen Pixie Cut

lyhyt pikkuinen

Todellinen pixie -leikkaus - ajattele Natalie Portmania vuoden 2006 palkintojenjakokauden aikana - on lyhyt kaikkialla. Se voi olla vain vähän pidempi ylhäältä kuin sivut, mutta on silti hyvin lyhyt leikkaus.

Näyttää parhaalta: Tämä leikkaus näyttää erityisen hyvä neliönmuotoisille ja soikeille kasvoille. Tämä on yksi parhaista lyhyistä kampauksista hienoille hiuksille ja/tai pienitiheyksisille hiuksille; se on kevyt ja vain pieni tuote antaa sille tarpeeksi kehoa.

Vältä, jos: Todellinen pixie leikkaus on luultavasti ei ole paras vaihtoehto, jos hiuksesi ovat kiharat (mikä tahansa 3+). Löysempi kihara on kuriton; tiukempi kihara voi antaa sinulle hieman Keri Russellin vuoden 1999/villakoiratilanteen.

Lyhyet pixie-leikkaukset eivät myöskään ole paras vaihtoehto niille, joilla on pyöreät kasvot tai sydämenmuotoiset kasvot. Seuraava leikkaus (pitkä päällä oleva pixie-leikkaus) imartelee näitä naisia ​​enemmän. Pitkät ja timanttiset kasvot voivat saada aikaan oikean, lyhyen pixie -leikkauksen, mutta se on riskialtis ehdotus.

Lisäksi saatat haluta jotain suurempaa, jos sinulla on pieni pää tai olet erittäin pitkä.

Kuvaluotto: Joella Marano /Wikimedia

Pitkä päällä oleva Pixie

Mia_Wasikowska_2010

Pitkä pixie -leikkaus, jonka suurin osa on päällä on yksi monipuolisimmista ja imartelevimmista leikkauksista. Yläpuolella olevat pidemmät hiukset voivat olla sivuttaisia ​​(upea ulkonäkö lähes kaikilla naisilla!) Tai piikki. Se voi olla sileä ja tyylikäs tai iso ja villi. Se on myös suosikki julkkisleikkaus - useimmat julkkisten pixie -leikkaukset ovat itse asiassa tätä tyyliä, toisin kuin todellinen, tiukempi pixie. Tämä on Ginnifer Goodwinin pitkä pixie -leikkaus, ja se on upea.

Näyttää parhaalta: Tämä ilme on imarteleva naisille, joilla on sydän, timantti, soikeat ja neliönmuotoiset kasvot. Se on yksi parhaista lyhyistä hiustenleikkauksista pyöreille kasvoille. Sanoin, että se oli monipuolinen!

Hiusten rakenteen suhteen hieman aalto tyyli parhaiten.

Vältä, jos: Tämä on toinen leikkaus vältä, jos sinulla on pitkät tai pitkänomaiset kasvot. Äänenvoimakkuuden säätö ei todellakaan toimi hyvin sinulle.

Tekstuurille löysemmät kiharat voivat sopia pitkälle päällekkäiseen pixie-leikkaukseen (ajattele Audrey Tatou), mutta tiukemmat kiharat törmäävät edelleen Keri Russell/villakoiraongelmaan.

Myös hienot hiukset saattavat tarvita paljon ylimääräistä muotoilua tässä tyylissä, jotta pidemmille hiuksille saadaan tarpeeksi runkoa ja tilavuutta.

Kuvahyvitykset: Tomdog /Wikimedia , NASA/Bill Ingalls /Wikimedia, Georgesin hallitus /Wikimedia

Bob -kampaukset

Nyt siirrymme ahkeraan bob -leikkaukseen. Siellä on bob -leikkaus, joka tasoittaa melkein kaikkia kasvojen muotoja ja hiusten tekstuuria; se on yksi monipuolisimmista lyhyistä hiustenleikkauksista naisille. Bob -leikkaus voidaan muotoilla 1930 -luvun glamouriksi tai jotain tyylikästä ja suoraa. Voit käyttää pitkää bob -kampausta ylös tai alas. Ota bob -kampaukset käyttöön!

Erittäin lyhyet Bob-hiukset

Rinko_Kikuchi_Berlinale_2015

Tämä erittäin lyhyt bob-leikkaus, jota yllä ovat Rinko Kikuchi ja Carey Mulligan, on aivan bob -leikkauksen ja pixie -leikkauksen rajalla. Siinä on veistoksellinen laatu. Se on melko jäsennelty leikkaus, jossa on paljon kerroksia tasaisuuden välttämiseksi, ja suurin osa äänenvoimakkuudesta tapahtuu poskipään tasolla tai sitä korkeammalla. Sen ei kuitenkaan tarvitse aina olla tyylikäs kuin Kikuchilla. Carey Mulligan's on paljon pehmeämpi versio samanlaisesta leikkauksesta, pinottu pienemmällä äänenvoimakkuudella päälle kuin Kikuchi. Kristen Stewart on myös harrastanut samanlaisia ​​mutta paljon sotkuisempia tyylejä. Tämä on epätavallinen leikkaus parhaiten melko rohkealle naiselle.

Näyttää parhaalta: Lyhyet bob -kampaukset toimivat hyvin sydämen, timantin ja soikean muotoiset kasvot koska se kiinnittää huomiota poskipyöriin. Hienot tai keskipaksut hiukset, jotka ovat suorat tai aaltoilevat, muotoilevat parhaiten tässä leikkauksessa.

Vältä, jos: Ohita lyhyet bob -leikkaukset jos kasvosi ovat pitkänomaiset - Äänenvoimakkuus ei putoa aivan oikeaan paikkaan. Pyöreät ja neliömäiset kasvot näyttää liian pyöreältä tässä leikkauksessa. Lisäksi hiukset, jotka ovat liian kiharat tai joissa on liian paksut säikeet, muuttuvat turvoksiksi.

Kuvahyvitykset: Queryzo /Wikimedia , Mark Kari /Wikimedia

Sotkuiset, kerrokselliset Bob -hiukset (otsatukka tai ilman)

Black_Mass_PC_11_ (21444396612)

kuinka kauan näyttelytulokset kestävät

Tämä on yksi hienoimmista lyhyistä kiharoista hiustenleikkauksista. Sotkuinen bob -leikkaus, jossa on muutamia katkeavia kerroksia voi näyttää hyvältä otsojen kanssa tai ilman. Se on erittäin helppo, pestä-ja-tyyli, jossa on paljon pizzazzia.

Näyttää parhaalta: Tämä on tyyli, joka toimii kaikilla kasvomuodoilla pienillä hienosäätöillä pituuteen, kerrostumiseen ja otsatukkaan! Sydämenmuotoisten ja pitkänomaisten kasvojen tulisi valita otsatukka. Neliönmuotoiset ja pyöreät kasvot haluavat mennä hieman pidempään kuin leuka. Pyöreiden kasvojen tulisi myös harkita sivuosaa. Timantti- ja soikeat kasvot voivat päästä eroon useimmista tämän leikkauksen iteraatioista. Rakenteen suhteen, tämä on hieno ilme lyhyille aaltoileville hiuksille. Katkera kerros korostaa ja imartelee luonnollisen tekstuurin.

Vältä, jos: Vaikka kaikki kasvojen muodot voivat päästä eroon tästä leikkauksesta, hiusten rakenne on tärkeä osa tätä tyyliä. Liian suorat hiukset, varsinkin jos se ei pidä aaltoa tai kiharaa hyvin, se näyttää vain katkeralta, epätasaiselta ja ontolta.

Kuvahyvitykset: GabboT /Wikimedia , Tuntematon selain /Wikimedia

Klassinen Bob -hiustenleikkaus

Sunny_at_Style_Icon_Asia_2016_01

Klassinen bob -leikkaus osuu leuan tasolle tai hieman alle, on samanpituinen ympäri ja on hieman kerrosta päissä antaa leikkaukselle jonkinlaisen muodon ja nostaa.

Näyttää parhaalta: Tämä ilme sopii parhaiten soikea, timantti, sydän ja pyöreät kasvot. Sivuosalla tämä on yksi houkuttelevimmista lyhyistä kampauksista pyöreille kasvoille. Tämä ilme toimii parhaiten (ja on vähiten ylläpidettävä) hiuksille, jotka ovat enimmäkseen suoria.

Vältä, jos: Tämä leikkaus iskee väärä paikka neliömäisille kasvoille, ja sivuilla ei ole tarpeeksi äänenvoimakkuutta pitkänomaiseen kasvomuotoon. Kiharat hiukset tarvitsevat enemmän kerrostumista ja muotoilua kuin tämä leikkaus tarjoaa, tai ne näyttävät raskailta ja karvaisilta.

Kuvahyvitykset: Pabian /Wikimedia, Pabian /Wikimedia

Kulmainen Bob -leikkaus

Cardiff_Mardi_Gras_2010_MMB_40_G2L

Kulmikas bob -leikkaus pitempi edestä ja lyhyempi takaa on toinen todella klassinen leikkaus. Voit muuttaa sivujen ja takaosan kerroksellisuutta, pituutta edessä, pituuden muutoksen määrää edestä taakse, tekstuuria ja sitä, haluatko otsatukka vai ei.

Näyttää parhaalta: Tämä on toinen leikkaus näyttää hyvältä melkein kaikilla joillakin säätöillä. Pyöreiden tai neliömäisten kasvojen tulisi mennä leikkaukseen, joka päättyy vain tuumaa tai kaksi leuan alapuolelle ja ilman liikaa tilavuutta sivuilla, kasvojen pidentämiseksi. Sydämenmuotoisten kasvojen tulisi harkita tätä ulkoasua otsatukkailla. Pitkät kasvot haluavat, että etuosa on lyhyemmällä puolella (leuassa tai sen yläpuolella), jossa on paljon äänenvoimakkuutta sivuilla ja melko lyhyt selkä. Kiharat pitkät naiset näyttävät parhaalta tässä ulkoasussa. Timantti- ja soikeat kasvot näyttävät hyviltä useimmissa tämän leikkauksen iteraatioissa, vaikka jotkut timanttinaiset saattavat harkita otsatukkaita eksymästä omiin hiuksiinsa ja antaa kehystysvaikutuksen.

Tämä toimii myös useimmissa hiusten tekstuureissa. Kihara ulkoasu on paljon äänenvoimakkuutta sivuilla, mutta lyhyempi pituus ja kerrokset takana estävät sitä näyttämästä liian raskaalta tai ruudulliselta. Sivujen äänenvoimakkuus tekee siitä yhden houkuttelevimmista lyhyistä kiharoista kampauksista pitkänomaisille kasvoille. Suorat hiukset näyttävät tyylikkäiltä ja viileiltä tässä tyylissä.

Vältä, jos: Kenenkään ei tarvitse välttää tätä tyyliä; vain muokata sen mukaan.

Kuvahyvitykset: mattbuck /Wikimedia , Wolf Korvat /Wikimedia, Mohamed Adel /Flickr

Tylsä Bob leikkaa otsatukka

tylppä kulmainen bob

Tämä ilme sisältää melko tylsä ​​leikkaus leukaa pitkin tai hieman alempi ja kulmakarvat. Paksummilla hiuksilla se näyttää volyymin ja tekstuurin, ohuemmille hiuksille se luo eteerisen, viisaan ilmeen.

Näyttää parhaalta: Tämä ilme toimii paras pitkillä kasvoilla - otsatukka ja tylsä ​​äänenvoimakkuus sivuilla toimivat todella hyvin ominaisuuksiesi kanssa. Soikeat kasvot näyttäisivät myös hyvältä tässä leikkauksessa.

Vältä, jos: Tämän leikkauksen leveys ei ole tasaisempi pyöreille ja neliömäisille pinnoille. Lisäksi ne, joilla on hyvin kiharat hiukset (3b+), huomaavat todennäköisesti, että tylppä leikkaus näyttää hyvin boksilta.

Kuvaluotto: Pabian /Wikimedia

Lob aliarvostus

Lob -leikkaus on a pitkä bob leikkaus. Termi lob viittaa yleensä mihin tahansa leikkaukseen, joka menee yli pari tuumaa leukarajan ohi aina hartioiden kuorintatyyleihin asti. Ne voivat olla loistava tapa testaa naisten lyhyiden kampausten vesiä ennen kuin lähdet vielä lyhyemmälle leikkaukselle.

Tylsän silmän leikkaus

Jourdan_D_ (rajattu)

Yksi suosituimmista pitkistä bob -leikkauksista on a suora poikkileikkaus hieman hartiatason yläpuolella, otsalla tai ilman.

Näyttää parhaalta: Tämä lobin leikkaus on hieno pitkänomaiset ja sydämenmuotoiset kasvot otsalla. Soikeat kasvot voivat myös heiluttaa sitä ilman otsatukkaita. Tämä on hyvä leikkaus hiuksille, jotka ovat suoria tai joillakin aaltoilla.

Vältä, jos: Kuten tylsä ​​bob -leikkaus, tämä leikkaus ei ole erityisen imarteleva neliömäisille tai pyöreille kasvoille. Yllä olevalla Drew Barrymorella on pyöreät kasvot, mutta hänen tummat kastetut päät vetävät silmän alaspäin luodakseen venyttävän vaikutuksen tällä leikkauksella. Ja kihara tytöt pitäisi mennä tyyliin enemmän muotoa.

Kuvahyvitykset: Walterlan Papetti /Wikimedia , Eva rinaldi /Wikimedia, Courtney /Wikimedia

Sotkuinen, Shaggy Lob Haircut

Jena_Malone_San_Diego_Comic_Con_2013

Tämä monipuolinen pitkä leikkaus korostaa hiusten luonnollista koostumusta sotkuisten, paksuisten kerrosten kautta. Se on erityisen silmiinpistävä sivuosan kanssa.

Näyttää parhaalta: Tämä on loistava etsiä lyhyet aaltoilevat hiukset. Se toimii myös hyvin löysällä kiharalla. Paljon kasvojen muotoja voi päästä eroon tästä pienellä säätämisellä. Pitkien kasvojen tulisi harkita otsatukka ja saada enemmän kerroksia ylös. Sydämenmuotoisten kasvojen tulisi harkita otsatukka ja antaa kerrosten pehmentää leukaluuta. Pyöreiden, timanttisten ja neliömäisten pintojen tulisi valita sivuosa. Soikeat muodot voivat kuitenkin käyttää tätä melko paljon.

Vältä, jos: Jos hiukset ovat hyvin suora, kerrokset näyttävät haurailta.

Kuvahyvitykset: Gage Skidmore /Wikimedia , Christopher Simon /Wikimedia, Gage Skidmore /Wikimedia

Tyylikäs lohko

pexels-photo-104863

Tämä tyylikäs ulkoasu on melko yksinkertainen leikkaus - suora, tasainen leikkaus vain pieni kerrostus ja painonpoisto päissä, jotta se pysyy kevyenä.

Näyttää parhaalta: Neliön muotoiset, pyöreät ja soikeat kasvot imartelevat tämän ilmeen pitkiä, tyylikkäitä viivoja. Luonnollisesti suorat hiukset loistavat täällä; tämä on yksi helpoimmistalyhyet kampaukset hienoille hiuksille.

Vältä, jos: Tämä ilme ei toimi kovin hyvin pitkät kasvot sillä sillä voi olla venyttävä vaikutus. Timanttiset kasvot saattaa näyttää liian vakavalta suoraan leikatun hiusverhon takana. Hiusten tulee myös olla luonnollisesti suorat tai pitää suorat tyylit hyvin.

Kuvahyvitykset: NASA/Joel Kowsky /Wikimedia

Layered Lob Haircut

Lucy_Hale-003_ (25235262529)

Kerrostettu lohko on tyylikäs leikkaus, jossa on paljon muotoa ja runkoa. Sileät kerrokset kehystävät kasvot ja antavat leikkaukselle äänenvoimakkuuden ja liikkeen.

Näyttää parhaalta: Tämä on yksi monipuolisimmista lyhyistä kerroksista hiustenleikkauksista sitä voidaan säätää melkein mihin tahansa tyyliin ja kasvojen muotoon. Pitkät kasvot valitsevat lyhyemmät kerrokset, jotka lisäävät volyymiä kasvojen ympärille, kun taas pyöreät ja neliömäiset kasvot näyttävät parhailta pidemmissä kerroksissa. Timantti- ja sydämenmuotoisten kasvojen tulisi harkita sivuttain erotettua tyyliä. Kuten tavallista, soikeat kasvot voivat päästä eroon melkein mistä tahansa.

Vältä, jos: Selvä aalto tai kihara, joka kestää kuumuutta ei ehkä toimi parhaiten tässä ulkoasussa.

Kuvahyvitykset: Renan Katayama /Wikimedia , Pabian /Wikimedia

Vinkkejä lyhyen leikkauksen saamiseen salongissa

Koska lyhyet hiukset ovat harvinaisempia naisilla, on olemassa muutamia tärkeitä vinkkejä varmistaaksesi, että lyhyt leikkaus tapahtuu sujuvasti.

Tutki stylistiä

Varmista, että valitsemasi stylisti on kokemusta haluamastasi leikkaustyypistä ja hiusten rakenteesta. Jos etsit pixieä, ei todennäköisesti ole aika mennä stylistille, joka on erikoistunut pitkiin, kerroksellisiin leikkauksiin. Ja varsinkin jos sinulla on kiharat hiukset, on tärkeää, että stylisti tietää oikeat tekniikat hiusten rakenteen leikkaamiseksi. Muuten lyhyet kiharat kampaukset voivat päätyä näyttämään hyvin villakoiramaiselta!

Löydä stylisti, voit etsiä verkosta. Suosittelen myös kysymään ihmisiltä, ​​joiden hiuksia ihailet ja haluat jäljitellä!

Mene konsultaatioon

Monet salongit antavat sinun tulla ilmaiseen konsultaatioon ennen leikkaukseen sitoutumista. Tämä on hyvä idea, koska se mahdollistaa sen katso, oletko fiilis stylistin kanssa ja oletko samalla sivulla mikä näyttää hyvältä hiuksillasi. Selvitä, kuinka paljon huoltoa ja muotoilua olet valmis tekemään, ja kuuntele ehdotuksia! Se on hiuksesi ja sinun pitäisi miellyttää itseäsi, mutta stylistejä on myös koulutettu tietämään, mikä näyttäisi parhaalta ominaisuuksillasi. Joten jos he ehdottavat joitain muutoksia, harkitse niitä.

Tuo kuva

Aina kun teet rajuja hiusten muutoksia, ota mukaan valokuvia aina, kun puhut stylistisi kanssa siitä, miltä haluat hiustesi näyttävän. Tuo siis valokuvia kuulemiseen ja hiustenleikkaukseen. Tämä auttaa stylistiasi tietämään tarkalleen, mitä haluat ja pitää sinut samalla sivulla.

kampaaja-1555599_1920

Varmista, että stylisti tietää, kuinka lyhyeksi haluat mennä!

Kuinka luoda söpöjä, helppoja kampauksia lyhyille hiuksille

Kun sinulla on tämä hieno uusi oikotie, mitä voit tehdä sen kanssa? Tätä rajoittaa hieman sen kesto. Esimerkiksi lohkon leikkaus voi silti mennä punottuihin tyyleihin ja päivityksiin, kun taas pixie -leikkaus ei. Tässä kuitenkin muutamia asioita, joita lyhytkarvainen tyttö voi tehdä pelatakseen ulkonäönsä kanssa. Keskustelemme tässä osassa söpöistä kampauksista lyhyille hiuksille.

Laita jotain tuotetta!

Laitetaan johonkin tuotteeseen antaa enemmän äänenvoimakkuutta, hieman erilaista rakennetta jne. voi antaa sinulle todella erilaisen ilmeen. Pomade antaa hienon ilmeen lyhyille kampauksille naisille; hieman vaahtoa ja pieni geeli tai hiuslakka antavat sinulle korkeuden kruunusta. Pidemmille lyhyille hiustenleikkauksille suolasuihke antaa rantaviivaa ja seerumi tasoittuu. Kokeile erilaisia ​​teksturoivia ja tasoittavia tuotteita nähdäksesi mistä pidät eniten!

Halle_Berry_10

Kirjailija: Halle Berry Saksalainen Marin .

Vaihda tekstuuri lämmöllä

Niillä, joilla on lyhyimmät naisten lyhyet hiustenleikkaukset, ei ehkä ole helppoa tehdä tätä, mutta rinnat ja lohkot voivat saada todella erilaisen ilmeen puhalluskuivaimella, litteällä silitysraudalla tai curling -raudalla. Jos sinulla on kiharoita, yritä silittää se suoraan. Jos olet suorempi puoli, kokeile joitain isokokoisia hollywood-kiharoita. Tämä on erityisen hyvä vaihtoehto erityistilaisuuksiin, kun haluat luoda paljon oomph ja wow.

Marion_Cotillard_1_ (heinäkuu_2009)

Kirjailija: Marion Cotillard Nicolas Genin .

Käytä söpöjä hiustarvikkeita ja hattuja

Pääpannat, nauhat, jouset, bobby -nastat ja leikkeet voivat tehdä todella söpöjä lyhyitä kampauksia. Koska hiuksia on vähemmän, asusteet todella erottuvat. Lisäksi lyhyet hiukset sopivat hyvin hattuihin.

kesä-söpö-hipster-kauneus

Osan vaihtaminen

Joskus tarvitset vain uuden ilmeen vaihtamalla osasi! Syvemmän sivuosan tekeminen, siirtyminen keskeltä sivulle tai sivujen vaihtaminen voivat antaa sinulle uuden ilmeen ilman liikaa vaivaa. Kokeile ja katso mistä pidät!

Lyhyet hiukset naisille: Bottom Line

Lyhyys voi olla rohkea, tyylikäs ja voimaannuttava liike monille naisille. Kaiken ikäiset ja tyyliset naiset näyttävät hyviltä lyhyemmissä tyyleissä.

Tärkein osa naisten lyhyistä hiuksista on oikean tyylin valitseminen sinulle . Haluat miettiä, mikä imartelee kasvojesi muotoa ja hiusten rakennetta, kuinka paljon aikaa sinulla on muotoiluun ja ylläpitoon ja kuinka sinun on pukeuduttava töihin. Voit mennä supershortiksi pixie-tyylillä, pitää sen leuanpituudella bobilla tai mennä leuan ohi pitkällä bobilla.

Kun valitset stylistin, varmista, että hänellä on kokemusta hiustyypistäsi ja että hän on tehnyt haluamasi leikkauksen ennen. Ja ole valmis kuuntelemaan heidän asiantuntemustaan!

Yleensä ottaen, Vaikka lyhyt hiustenleikkaus naisille voi olla rohkea liike, sen ei tarvitse olla riskialtista ! Jos valitset leikkauksesi ja stylistisi huolellisesti, voit olla varma imartelevasta ja hauskasta tuloksesta.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.