Mitkä lukioluokat Ivy League -koulut vaativat?

feature_whichluokkatyöntekijänpitäisikö sinun jättää.jpg

Yliopistoon pääsy voi tuntua jättimäiseltä pulmalta, varsinkin jos aiot osallistua Ivy-liigaan tai muuhun erittäin valikoivaan kouluun. Lukion aikataulun huolellinen suunnittelu on ehdottomasti tärkeää, mutta näiden koulujen odotukset eivät ole niin joustamattomia kuin luulet niiden olevan.

Tässä artikkelissa, Annan ytimekkään yleiskuvan siitä, mitkä Ivy League -valintavaatimukset ovat lukion transkripteille ja antaa sinulle vinkkejä luokkien kartoittamiseen, jotta sinulla on erinomainen laukaus hyväksyttäessäsi.Mitä Ivy League -koulut etsivät transkriptiostasi?

Ivy League -koulut haluavat nähdä opiskelijoita, jotka ovat jatkuvasti haastaneet itsensä koko lukion ajan suorittamalla edistyneempiä kursseja ja ansaitsemalla korkeita arvosanoja.

Tässä on muutama esimerkki Ivy League -sisällön vastaanottovaatimuksista koulun verkkosivustoilta, jotta näet tarkalleen, mitä he sanovat odotuksistaan ​​hakijoiden opintosuorituksiin. Kaikki rohkea korostus on minun.

Yale

'On erittäin tärkeää, että näemme korkea (tai parantuva) kurinalaisuus ja menestys koko lukuvuoden. '

'Kun valintalautakunta tarkastelee transkriptiotasi, se ei keskity siihen, oletko suorittanut jonkin tietyn kurssin. On paljon kiinnostavampaa nähdä se olet haastanut itsesi vaikealla kurssityöllä ja olet onnistunut hyvin . '

Columbia

Toivomme nähdä, että opiskelija pyrkii ahkerasti älylliseen kasvuun tiukka kuormitus . '

'Kolumbian valintaprosessi on a kokonaisvaltainen yksi, mikä tarkoittaa sitä jokaisella hakemuksen osalla on merkitystä tuomion antamisessa . Luemme henkilökohtaisia ​​lausuntoja yrittääksemme ymmärtää jokaista ehdokasta ja mikä motivoi heitä. Luemme opettajien suositukset huolellisesti ymmärtääksemme ehdokkaan panoksen luokkahuoneessa ja mitä tämä ehdokas voisi tarjota Columbian luokkatovereilleen. '

Dartmouth

'Hakija on odotetaan harjoittaneen vaativinta opetussuunnitelmaa, jota lukio (t) on osallistunut . '

Suosittelemme opintoja, joka sisältää vähintään:

 • Englanti: 4 vuotta mieluummin kirjallisesti intensiivisiä kirjallisuuskursseja
 • Matematiikka: 4 vuotta laskennan kautta insinööreistä ja STEM-tieteenaloista kiinnostuneille opiskelijoille
 • Historia ja yhteiskuntatiede: 3 vuotta
 • Tiede: 3 vuotta laboratoriotieteitä, 4 vuotta mukaan lukien fysiikka opiskelijoille, jotka harkitsevat tekniikkaa
 • Vieras kieli: 3 vuotta yhtä kieltä (muinaista tai modernia), joista neljä on suositeltavaa

Näiden lausuntojen perusteella voit odottaa kattavaa katsausta hakemuksestasi Ivy League -koulujen vastaanottovirkailijoiden silmissä kohti kurssin tarkkuutta yhdistettynä vaikuttaviin arvosanoihin.

Jos opiskelet lukion haastavimpia kursseja ja ansaitset korkeita arvosanoja, olet matkalla vahvaan hakemukseen. Seuraavassa osassa puhun tarkemmin siitä, mitkä luokat sinun tulisi ottaa, jos aiot osallistua Ivy League -kouluun.

body_stayontrack.jpg Aloita vahva ja pysy tiellä. Jatka juoksemista ympyröissä, kunnes huomaat, että sinulla on kotitehtäviä, ja tämä oli vain metafora.

Mitkä luokat sinun pitäisi todella käydä?

Jos haluat päästä Ivy League -kouluun, sinun on käytettävä korkeimman tason luokkia, jotka ovat käytettävissäsi (yleensä kunnia- ja IB- tai AP-kurssit) useimmissa aiheissa. Nämä koulut odottavat sinun haastavan itsesi yhä enemmän lukion aikana ja ansaitsevat korkeat arvosanat vanhempasi vuoden aikana.

Tästä huolimatta sinun ei tarvitse mennä hulluksi miljoonan AP: n vanhemman vuoden kanssa näyttää kuinka paljon olet kasvanut. Jos sinulla on vahva kiinnostus esimerkiksi matematiikkaan ja luonnontieteisiin etkä ole niin englannin ja vieraiden kielten ystävä, saatat pystyä toimeentuloon käymättä vaikeimpien luokkien kanssa heikoimmilla aiheilla.

Niin kauan kuin osoitat olevasi erittäin vahva opiskelija omalla kiinnostuksellasi (ja sinulla on asiaankuuluvia koulun ulkopuolisia saavutuksia sen tukemiseksi), sinulla on vankat mahdollisuudet päästä Ivy League -opistoihin.

Näimme edellä olevasta osiosta Dartmouth haluaa yleensä, että hakijat ovat käyneet neljä luokkaa kussakin ydinaineessa, mikä ei ole liian epätavallista. Antaa vielä vähemmän vaativa esimerkki hakijoiden opetussuunnitelmavaatimuksista, Princeton odottaa opiskelijoiden suorittavan neljä vuotta matematiikkaa (laskennalla tekniikasta kiinnostuneille opiskelijoille), englantia ja vierasta kieltä sekä vähintään kaksi vuotta historiaa ja laboratoriotieteitä. Tämä on täysin kohtuullinen odotus melkein kaikille lukiolaisille.

'Mitä enemmän luokkia, sitä parempi' mentaliteetti voi olla erittäin haitallista. Älä ylikuormita itseäsi ylimääräisillä kursseilla, joilla voit pudottaa pallon. Epäonnistunut palkkaluokka ei ole jotain, mitä haluat transkriptiollesi riippumatta siitä, kuinka monta kovaa luokkaa käytät!

Jos haluat täyttää aikataulusi perusopetussuunnitelman ulkopuolella, päättää, mitkä aihealueet kiinnostavat sinua, ja sitten ottaa haastavimmat luokat tai valinnaiset valinnat näillä alueilla.

helsinki-2.jpg Älä aseta itseäsi tilanteeseen, jossa teet akateemista vastaavuutta yhden käden, jalattomilla (?) Punnerruksilla ja yrität epätoivoisesti olla hämmentävä.

Annan sinulle näytteen siitä, miltä ydinkurssisi saattaa näyttää lukiossa, jos haluat osallistua Ivy League -kouluun. Tämä ei ole kaikki aikataulut, joten älä tunne, että sinun on kopioitava se. On vain hyödyllistä nähdä kaikki järjestetty!

Fuksivuosi

 • Kunnianosoitus ranska 2
 • Kunnioittaa geometriaa
 • Kunnioittaa englantia
 • Kunnioittaa maailman historiaa
 • Kunnianosoitus tiede ja tekniikka

Toinen vuosi

 • Ranskan kunnianosoitukset 3
 • Kunnianosoitukset Algebra 2
 • Kunnioittaa englantia
 • AP Yhdysvaltain historia
 • AP-biologia

Juniorvuosi

 • Ranskan kunnianosoitukset 4
 • Kunnioittaa ennakkolaskua
 • Kunnioittaa englantia
 • AP hallitus
 • AP kemia

ABI-vuosi

 • AP ranska
 • AP-laskenta
 • AP-kirjallisuus
 • AP-psykologia
 • Kunnioittaa fysiikkaa

Mallin tämän löyhästi oman lukion aikataulun mukaan (jonka voin tarkistaa teki päästä minut Dartmouthiin), ja kuten näette, se ei ole mieletön määrä luokkia.

Great Gatsby luvun 3 yhteenveto

Muista, että tämä on vain näyte. Koulusi saattaa tarjota enemmän tai vähemmän AP-luokkia tai rakentaa kurssiraidat eri tavalla.

Esimerkiksi joissakin kouluissa on AP World History- tai Economics-luokat, jotka eivät olleet vaihtoehtoja lukiollani. Muut koulut saattavat tarjota vain muutamia AP-luokkia tai ei lainkaan, jolloin otat vain kaikki Honors-luokat (tai IB-luokat, jos se on vaihtoehto). Korkeakoulut ovat tietoisia näistä rajoituksista ja ottaa ne huomioon tarkastellessaan hakemustasi.

Jos olet edistynyt opiskelija, saatat päättää kurssiradan lukiosta aiheesta ennen vanhempaa vuotta. Tämä tapahtuu erityisesti matematiikka- ja kielitunneilla.

Jos olet valmis AP Calculuksen kanssa toisen tai toisen vuoden jälkeen, älä huoli rangaistuksesta, jos päätät olla ottamatta toista matematiikkatuntia lukiossa; olet jo saavuttanut matematiikan tason, jota Ivy League -koulut odottavat useimmilta opiskelijoilta. Tässä tapauksessa saatat kaksinkertaistaa luonnontieteiden luokat tai kurssit muilla sinua kiinnostavilla akateemisilla alueilla viimeisen yhden tai kahden lukuvuoden aikana.

Yritä ylläpitää suhteellisen tasainen kurssien tasapaino eri ydinalueilla lähtötasona samalla kun pidät huolta korosta vahvuuksiasi.

Etkö ole liian kiinnostunut kielistä, mutta rakastatko yhteiskuntatieteiden luokkia? Vaikka et olisikaan suorittanut koko kielikurssiraitaa, voit päättää ottaa kaksi yhteiskuntatieteiden luokkaa ja menettää kielen. Tämän ei pitäisi vahingoittaa mahdollisuuttasi, kunhan olet opiskellut kieltä jo kolme vuotta ja olet ilmoittautunut haastavimmille yhteiskuntatieteiden luokille.

Tee intohimoistasi ilmeisiä joten opintosuorituksesi antaa oppilaitoksille tunteen ainutlaatuisista ominaisuuksista, jotka tuod kouluun.

body_languages.png Jos et pidä kielten opiskeluista, tämä voisi yhtä hyvin lukea: 'Tervetuloa ... painajaisiisi (a sus pesadillas)!'

Mikä tärkeämpää: hyvät arvosanat tai kurssivaikeudet?

Yleensä ottaen, valikoivat korkeakoulut arvostavat tiukkaa kurssikuormitusta täydellisiin arvosanoihin verrattuna. Ivy League -koulu saattaa hyväksyä opiskelijan, jolla oli kaikki As ja yksi tai kaksi B: tä korkeimman tason luokissa, mutta se ei todennäköisesti hyväksy opiskelijaa, jolla oli virheettömät arvosanat kaikissa keski- tai matalatason luokissa.

Nämä koulut etsivät opiskelijat, jotka kohtaavat älyllisen haasteen ja nauttivat aidosti oppimisesta. Jos olet alemman tason luokissa ja ansaitset suoraan As, et ehkä haasta itseäsi tarpeeksi. Helpon reitin pitäminen hyvään arvosanaan ei tuo sinulle pisteitä hakemuksestasi.

Kääntöpuolella, Ole varovainen ilmoittautuessasi kurssille, joka on liian voimakas sinulle. Jos aikataulustasi tulee ylivoimainen, saatat päätyä tankkaamaan GPA: si (ja mielenterveytesi!).

On herkkä tasapaino saavuttaa korkeiden arvosanojen ansaitseminen ja vaikeiden luokkien suorittaminen. Tiedä vain, että sinun ei tarvitse käydä kahdeksan AP-luokkaa vanhempana vuonna päästäksesi Ivy League -kouluun.

body_whenyourschedulegetstoointense.jpg Jos aikataulusi muuttuu liian voimakkaaksi, hiuksesi voivat alkaa muuttua harmaiksi, ja vakavissa tapauksissa saatat jopa ajaa ostamaan sulkimen sävyjä.

Kuinka sinun pitäisi valita luokkien valitseminen?

Jos olet suunnittelutyyppi (jonka olet todennäköisesti ovat koska luet tämän artikkelin), voit kartoittaa koko lukion aikataulun varhain ensimmäisen vuoden aikana.

Rakenna aikataulusi niin, että päädyt osallistuminen kursseille, jotka ovat merkityksellisiä vahvuuksillesi opiskelijana täyttäen samalla myös opetussuunnitelman perusvaatimukset. Koulussasi tulisi olla kurssihakemisto, jota voit selata tätä tarkoitusta varten.

Jätä joitain paikkoja aikataulussa avoimeksi useammalle kuin yhdelle vaihtoehdolle, jos tavoitteet muuttuvat edetessäsi lukion läpi. Esimerkiksi, jos olet kiinnostunut sekä AP-psykologiasta että AP-hallituksesta, mutta sinulla on tilaa vain yhdelle, voit antaa itsellesi mahdollisuuden valita myöhemmin niiden välillä.

On myös järkevää neuvotella neuvonantajan kanssa valittaessa valitsemiasi luokkia. Jos sinulla on tietty korkeakoulu mielessä, tarkista sovelluksen vaatimukset varmistaaksesi, että täytät ne.

Koska opinto-ohjaajasi tietää, kuinka muut tietyllä kurssiaikataululla olevat opiskelijat menestyivät yliopiston hakuprosessissa, he saattavat pystyä antamaan sinulle neuvoja aikaisempien opiskelijoiden kokemusten perusteella, jotka on otettu sinua kiinnostavaan kouluun.

body_guidancecounselor.jpg Keskustelu neuvonantajan kanssa voi olla hyödyllistä, mutta varmista, että heillä on aina virallisen näköinen kansio. Se on ainoa tapa, jolla tiedät, että voit luottaa heihin. Arkistovalokuvat eivät koskaan valehtele.

Mitä muuta sinun pitäisi tehdä, jos aiot osallistua Ivy League -kouluun?

Arvosanojesi ja kurssiaikataulun lisäksi standardoidut testitulokset ovat tärkeitä Ivy League -oppilaitoksille.

Sinun pitäisi pisteet vähintään 1500 SAT: lla tai 33 ACT: llä, jotta sinulla olisi vankka mahdollisuus pääsyyn. Odotukset voivat olla jopa hieman suuremmat riippuen siitä, mihin Ivy League -kouluun kohdistat. Vaikka kaikki Ivy League -koulut ovat testivalinnaisia ​​syksyllä 2021, jos sinulla on jo korkeat SAT / ACT-testitulokset, sinun on ehdottomasti lähetettävä se.

Jos haluat hyvän kuvan osallistumisesta johonkin näistä kouluista, etenkin valikoivimpiin Iviesiin, sinun on myös kehitettävä sovellustasi testipisteiden ja arvosanojen lisäksi.

Jos pystyt saavuttamaan lukion aikana jotain, joka ylittää sen, mitä useimmat opiskelijat ovat tehneet, erotut joukosta. Tämä voi olla mitä tahansa taiteellisen kilpailun voittamisesta sovelluksen suunnitteluun läpimurto tieteelliseen löytöön.

Nämä ovat vain satunnaisia ​​ehdotuksia, ja kaikki ovat erilaisia. Mutta jos osoitat olevasi intohimoinen jostakin ja kykenevä toimimaan tämän intohimon mukaan tuottamaan jotain ainutlaatuista, sinulla on jalka kilpailussa.

Lisätietoja on kattavassa oppaassamme siitä, miten päästä Ivy League -kouluun.

vartalo_betheyflowerflower.jpg Tule yhdeksi keltaisella kukalla.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA