Mitä koulun ulkopuolisia aktiviteetteja kannattaa harkita yliopistossa?

feature_soccerclub

mikä merkki on parhaiten yhteensopiva vesimiehen kanssa

Oletko opiskelija tai olet aloittamassa korkeakoulun pian ja mietit, mihin koulun ulkopuolisiin toimintoihin sinun pitäisi osallistua?Oppitunnit ovat tärkeä osa yliopistoa, ja ne ovat loistava tapa tavata uusia ihmisiä ja kokeilla uutta toimintaa.

Lue tämä opas oppiaksesi valitsemaan parhaat oppitunnin ulkopuoliset aktiviteetit, joiden avulla voit tavata uusia ihmisiä, oppia tulevasta urasta ja tutkia uusia etuja yliopistossa.Mitä ovat koulun ulkopuoliset aktiviteetit? Miten löydät koulusi?

Ulkopuolinen toiminta on kaikki toiminnot, jotka eivät sisälly koulun normaaliin opetussuunnitelmaan .Ulkoilu voi vaihdella koulun virallisista urheilujoukkueista kansallisten järjestöjen lukuihin ja riippumattomiin klubeihin. Ne kattavat laajan valikoiman aiheita ja kiinnostuksen kohteita, politiikasta kalliokiipeilyyn, kodittomien auttamiseen ja paljon muuta.

Oma alma mater, Michigan State University, onyli 700 opiskelijajärjestöä, ja opiskellessani huomasin, että osallistuminen niihin oli loistava tapa saada uusia ystäviä ja viettää enemmän aikaa osallistumalla aktiviteetteihin, joista pidin ja joista pidin.

Monilla oppilaitoksilla on luettelo koulun verkkosivuilla kaikista koulun klubeista ja organisaatioista. Katso Opiskelijaresurssit -sivua, etsi klubin organisaatioita tai koulun ulkopuolisia oppilaitoksia tai tee yksinkertainen Google -haku, esimerkiksi 'UCLA -klubit'.

Lisäksi alkuvuodesta mm. monet koulut tarjoavat reilun tai avoimen oven, kun klubit ja järjestöt perustavat kopeja kiinnostuneille opiskelijoille saadaksesi lisätietoja jokaisesta koulun ulkopuolelta, rekisteröidy saadaksesi lisätietoja niistä, joista he ovat kiinnostuneita, ja kysy nykyisiltä klubin jäseniltä kysymyksiä.Nämä ovat loistava tapa oppia tuntemattomista aktiviteeteista, ja niihin on usein hauskaa osallistua, ja monet ryhmät tarjoavat ilmaisia ​​pelejä ja ruokaa.

body_cheerleading

Mitä opetuksen ulkopuolista toimintaa kannattaa harkita?

Useimmat oppilaitokset tarjoavat suuren määrän ylimääräisiä oppitunteja, joten helpoin tapa alkaa miettiä, mihin liittyä, on jakaa ne luokkiin. Alla on neljä luokkaa, jotka kattavat lähes kaikki ylimääräiset opinnot. Lue jokainen luokka läpi, ja jos jokin kuulostaa mielenkiintoiselta, katso, onko koulussasi joitain tällaisia ​​ylimääräisiä oppitunteja.

kuinka kirjoittaa yliopiston suosituskirje

Oppitunnit, jotka liittyvät tulevaan uraasi

Oppituntisi eivät auta sinua valmistautumaan tulevaan uraasi; yliopistossa on monia ylimääräisiä oppitunteja, jotka antavat sinulle työkokemusta ja auttavat sinua muodostamaan yhteyksiä omalla alalla. Näitä ylimääräisiä opetuksia kutsutaan joskus nimellä akateemiset ja ammatilliset klubit. Joitakin esimerkkejä ammattijärjestöistä ovat lain ja rikosoikeuden akatemia, Tulevat apteekkariklubi, Hoitotyön opiskelijoiden yhdistys, Naisten insinöörien yhdistys ja Yrittäjyysklubi.

Tähän luokkaan kuuluu myösylimääräiset oppitunnit, jotka eivät ole ammattijärjestöjä, mutta voivat auttaa sinua kehittää tulevaa uraasi varten tarvittavia taitoja . Jos esimerkiksi haluat olla toimittaja, voit harkita liittymistä koulun sanomalehtiin, jos haluat uraa lääketieteen alalla, voit tehdä vapaaehtoistyötä sairaalassa tai jos haluat parantaa kielitaitoasi, voit liittyä koulusi ranskaksi Klubi.

Jotkut näistä ylimääräisistä opinnoista tarjoavat käytännön toimintaa tietyille ura-aloille, jotka voit sisällyttää ansioluetteloosi, ja he voivat myös tarjota retkiä ja työvarjoja, jotta näet, mikä on tyypillinen päivä elämässä tietyissä töissä.Osallistuminen johonkin näistä ylimääräisistä oppitunneista voi sisältää osallistumista verkostoitumistapahtumiin, vierailua mahdollisissa työpaikoissa, osallistumista käytännön tehtäviin, jotka liittyvät ura-alaan, tapaamista sosiaalisesti muiden jäsenten kanssa ja paljon muuta.

Kuinka valita yksi näistä ylimääräisistä oppitunneista:

Mieti ensin, mitä aiot opiskella ja millaista uraa haluat tehdä, ja katso, onko koulullasi siihen liittyviä ylimääräisiä oppitunteja. Nämä voivat olla ammattijärjestöjä tai vain klubeja, joiden avulla voit tehdä käytännön työtä omalla alalla. Mieti sitten taidoista, jotka haluat hankkia työllistyvyytesi parantamiseksi. Tähän voi kuulua atk -taito, toisen kielen tunteminen, julkisen puhumisen parantaminen tai muu taito, ja katso sitten, mitä ylimääräisiä oppitunteja auttaisi sinua saamaan nämä taidot.

Näiden ylimääräisten opetusten edut:

 • Auta sinua hankkimaan lisää ammatillista kokemusta.
 • Tarjoa tapa luoda yhteyksiä omalla alalla.
 • Tarjoa tapa testata vettä ja nähdä, nautitko todella kuvitellusta urasi.
 • Voi sisältää jäsenyyden tunnettuun ammattijärjestöön, jonka voit liittää ansioluetteloosi.
 • Ne voivat tehdä sinusta työllisemmän osoittamalla, että:
  • On kiinnostuksen kohteita ja intohimoja
  • Ovat sosiaalisia ja voivat olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa
  • Osaat tasapainottaa aikasi ja hallita erilaisia ​​prioriteetteja
  • Ole vahva työmoraali

body_networking

paras ottelu gemini -naiselle

Ammatilliset organisaatiot tarjoavat loistavan tavan verkostoitua ja tavata muita samasta ura -alueesta kiinnostuneita opiskelijoita

Oppitunnit, jotka esittävät sinulle uusia kiinnostuksen kohteita ja ihmisiä

Yliopisto on yksi elämäsi ehdottomasti parhaista ajoista tavata uusia ihmisiä, ja oppitunnit voivat paljastaa sinulle kaikenlaisia ​​muita opiskelijoita. College on myös loistavaa aikaa aktivismille, ja maailmassa on monia ylimääräisiä oppitunteja kaikenlaisten asioiden parantamiseen. Joitakin esimerkkejä tästä ovatklubeja, jotka edistävät kierrätystä, köyhyyden vähentämistä, koulutuksen parantamista tai paremman sairaanhoidon tarjoamista.

Oppitunnit ovat loistava, pieniriskinen tapa osallistua uuteen toimintaan tai tukea uusia asioita. Monet korkeakoulut tarjoavat ainakin muutamia hyvin ainutlaatuisia klubeja, joiden avulla jäsenet voivat kokeilla jotain, mihin he eivät todennäköisesti olisi koskaan ennen törmänneet. Muutamia esimerkkejä korkeakoulujen tarjoamista ainutlaatuisista ylimääräisistä oppitunneista ovat aseppäklubi, tähtien katsomisklubi ja mehiläishoitoseura. Jotkut oppilaitoksen luokkatovereistani liittyivät arvostettuun MSU Squirrel Watching Clubiin.

Kuinka valita yksi näistä ylimääräisistä oppitunneista:

Tämä voi olla niin yksinkertaista kuin lukea luettelo koulusi ylimääräisistä oppitunneista ja nähdä, mitkä niistä hyppäävät puolestasi.Valitse suosikkisi näistä ja osallistu kokoukseen nähdäksesi, oletko edelleen kiinnostunut. Mieti myös, mitä taitoja haluat hankkia tai mitä liikkeitä haluat olla osa, ja katso, sopivatko oppitunnit näiden etujen kanssa. Sinun tulisi myös harkita sellaisen klubin tai aktiviteetin kokeilemista, josta et ehkä heti nauti, keinona ylittää rajojasi. Kuka tietää, saatat päätyä uuteen kiinnostukseen!

Näiden ylimääräisten opetusten edut:

 • Uusien ihmisten tapaaminen antaa sinulle mahdollisuuden aloittaa uusia ystävyyssuhteita, ja suuri joukko tuttuja voi myös auttaa sinua tulevaisuudessa, kun etsit työtä.
 • Liittyminen klubeihin, jotka altistavat sinut erilaisille ihmisille, voi parantaa kykyäsi pohtia erilaisia ​​mielipiteitä ja nähdä asioita uudesta näkökulmasta.
 • Joskus koulun ulkopuoliseen osallistuminen riittää uuden intohimon kehittämiseen. Kun olin yliopistossa, liityin Outdoors Clubiin mielivaltaisesti, ja jopa vuosia valmistumiseni jälkeen leirittelen ja kajakkitan säännöllisesti käyttäen klubilla oppimiani taitoja.

body_astronomyclub

Oppitunnit, joiden avulla voit jatkaa nykyisiä harrastuksiasi ja kiinnostuksesi

Tulet todennäköisesti yliopistoon harrastuksilla ja kiinnostuksen kohteilla, ja college on loistava tapa jatkaa heidän kanssaan.Saatat myös jo kuulua tiettyihin ryhmiin tai yhteisöihin, kuten uskonnolliseen ryhmään tai kulttuuriryhmään, ja haluat edelleen kuulua niihin.

Kuinka valita yksi näistä ylimääräisistä oppitunneista:

Mieti nykyisiä toimintojasi ja kiinnostuksesi.Nämä voivat olla aktiviteetteja, joihin olet osallistunut koulussa, kuten urheilua tai bändiä, tai niitä, joihin olet osallistunut koulun ulkopuolella tai omistat oman.Jos haluat jatkaa, tarkista ja katso, tarjoaako koulusi asiaan liittyviä klubeja tai ryhmiä.

Näiden ylimääräisten opetusten edut:

 • Anna sinulle tapa tavata samanhenkisiä ihmisiä, joilla on yhteiset kiinnostuksen kohteet.
 • Anna sinun olla osa yhteisöä, jossa tunnet olosi mukavaksi.
 • Anna sinulle mahdollisuus jatkaa nykyisten taitojen ja kiinnostuksen kohteiden kehittämistä.

Oppitunnit, jotka pitävät sinut aktiivisena

Sen lisäksi, että autat sinua välttämään fuksi 15, liittyminen urheiluun liittyvään koulun ulkopuoliseen opetukseen voi tarjota sinulle tavan tavata uusia ihmisiä, hankkia tai parantaa urheilutaitoja, ja se voi jopa sisältää matkustamista, jos tiimisi menee konferenssiin.Nämä oppitunnit voivat olla osa virallista koulutiimiä, kuten jääkiekkoa tai koripalloa, tai ne voivat olla seuraurheilua, kuten lopullinen frisbee.

horoskooppi 14.5

Jos olet osallistunut urheiluun lukiossa, tämä on loistava tapa pysyä aktiivisena, mutta vaikka sinulla ei olisi kokemusta lajista, johon haluat liittyä, monet seurat ottavat mielellään vastaan ​​aloittelijoita. Nämä oppitunnit vaihtelevat perinteisistä koululajeista, kuten jalkapallo ja jalkapallo, harvinaisempiin, kuten rugby ja hiihto.Jotkut koulusi tarjoamista urheilutiimeistä voivat olla jopa hyvin epätavallisia: yliopistollani oli sekä kvidditch -joukkue että vedenalainen jääkiekkojoukkue.

Sinun ei myöskään tarvitse aina liittyä tiimiin. On paljon ylimääräisiä oppitunteja, jotka pitävät sinut aktiivisena myös muilla tavoilla, kuten vaellus tai kalliokiipeilyklubit. Näitä oppitunteja tarjotaan usein erilaisilla kilpailukyvyillä ja taitotasoilla, joten voit valita joukkueen tai seuran sen perusteella, kuinka kokenut olet ja kuinka paljon sinulla on vapaa -aikaa.

Kuinka valita yksi näistä ylimääräisistä oppitunneista:

Jos olet osallistunut urheiluun lukiossa, harkitse, haluatko jatkaa niiden pelaamista yliopistossa. Sinun pitäisi myöskatso koulusi ulkopuolinen luettelo ja katso, onko uusia urheilulajeja, joita haluaisit kokeilla.

Seuraavaksi dmääritä, kuinka paljon aikaa olet valmis ja kykenet käyttämään ylimääräisiin opintoihisi; monet koulutiimit, jopa jotkut klubi- ja sisäurheilulajit, vaativat huomattavaa aikaa.Jos et pysty käyttämään paljon aikaa urheiluun, harkitse vähemmän kilpailukykyisiä ylimääräisiä oppitunteja. Muista maksaakiinnitä huomiota ilmoittautumisajoihin ja kokeile päivämääriä, koska ne tapahtuvat usein lukuvuoden alussa.

milloin cornell -päätökset tulevat

Näiden ylimääräisten opetusten edut:

 • Ne antavat sinulle tavan pysyä aktiivisena.
 • Aktiivisuus lisää endorfiineja, jotka tekevät sinut onnellisemmaksi, ja aktiivisuus auttaa myös poistamaan mielesi koulusta, mikä voi auttaa sinua olemaan stressaantunut ja ylikuormittunut.
 • Osana tiimiä on loistava tapa edistää ystävyyssuhteita.
 • Ne tarjoavat keinon parantaa tai hankkia uusia urheilutaitoja.

body_skiclub

Lopulliset ajatukset

 • Jos olet ilmoittautunut oppituntiin, mutta et enää nauti siitä etkä koe sen auttavan sinua, älä koe tarvetta pysyä siinä. Se vain tekee sinut onnettomaksi eikä todennäköisesti tee paljon sinulle ura- tai sosiaaliviisaasti, jos vihaat sitä.

 • Sinun ei tarvitse liittyä ylimääräisiin oppitunteihin kaikissa näissä ryhmissä. Valitse muutama kiinnostuksen kohteidesi ja aikasi perusteella ja katso, kuinka hyvin pystyt hallitsemaan niitä. Voit aina liittyä tai jättää oppitunteja.

 • Jos klubi tai järjestö kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta et ole varma, haluatko liittyä siihen, jätä vain kokous. Saat maistaa millaista se on, ilman tarvetta sitoutua välittömästi.

 • Yritä liittyä oppituntiin, johon et normaalisti osallistu, vaikka olisit vain yhdessä kokouksessa. Yliopisto on ehkä paras aika elämässäsi kokeilla uusia asioita, ja saatat saada uusia taitoja, uutta intohimoa ja uusia ystäviä!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA