Mikä tekninen pääaine sopii sinulle?

ominaisuus_vaihteet

Ajatteletko tulla insinööriksi? Ensin sinun on valittava tekninen pääaine! Tekniikkaa on monenlaisia, ja valitsemasi erikoistuminen määrittää valitsemiesi luokkien tyypit ja mitkä työpaikat olet eniten pätevä. Tässä oppaassa keskustelemme kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää erilaisista insinööritoimistoista, mukaan lukien opiskelemasi luokat, ansaitsemasi tutkinto, vaikeimmat tekniikan pääaineet ja paljon muuta. Meillä on myös yli yhdeksän tyyppistä insinööritoimintaa, jotta saat käsityksen siitä, mitä opit ja minkä tyyppisiä työpaikkoja saat kullakin erikoistumisella. Opas päättyy vinkkeihin asioista, joita voit tehdä lukiolaisena, jotta saat parhaan mahdollisuuden menestyä tulevana insinööriopiskelijana.

Mitä tekniikan pääaineet tutkivat?

Ensinnäkin, jos päätät opiskella insinöörityötä, mitä opiskelet? Se riippuu saamastasi insinöörin tutkinnosta (lisää siitä myöhemmin), mutta yleensä kaikki tekniikan pääaineet osallistuvat luokkiin: • Matematiikka (mukaan lukien laskenta, differentiaaliyhtälöt ja tilastot)
 • Kemia
 • Fysiikka
 • Suunnittelu
 • Tekninen mallinnus

Jos päätät pääaineenasi tekniikan alalta, otat usein myös kirjoitus- ja liiketoimintatapoja luokkien täydentämiseksi. Suurin osa kursseistasi perustuu tekniseen erikoistumiseen.

Kaikki insinöörit oppivat ratkaisemaan ongelmia, työskentelemään itsenäisesti ja osana tiimiä sekä suunnittelemaan ja suorittamaan kokeita. Kun olet suorittanut insinööritutkinnon, olet hyvin valmistautunut aloittamaan urasi insinööritieteessäsi.

kuinka voit suorittaa lukion aikaisin

Minkä asteen tekniset pääaineet saavat?

Jos päätät pääaineenaan insinööri, minkä tutkinnon saat, kun valmistut? On olemassa useita mahdollisuuksia, ja se riippuu siitä, mihin yliopistoon osallistut. Yleisin insinöörin tutkinto on tekniikan kandidaatti (B.E.). Saat B.E. missä tahansa erikoisalassasi esimerkiksi voit ansaita insinöörin kandidaatin tutkinnon rakennusalalla. Tämä on normaali tutkinto insinööriopiskelijoille.

Jotkut koulut tarjoavat myös tekniikan kandidaatin, insinöörin kandidaatin tai jotain muuta vastaavaa. Huomaa kuitenkin, että nämä tutkinnot eivät välttämättä aina anna sinulle täyttä pätevyyttä aloittaa työskentely insinöörinä valmistuttuasi. Ne ovat usein enemmän yleiskatsaus suunnittelusta ihmisille, jotka haluavat insinööritietoa, mutta eivät halua työskennellä suoraan insinöörinä. Jos päätät jatkaa suunnitteluohjelmaa, jonka tuloksena on muu tutkinto kuin kandidaatin tutkinto, tarkista ensin koululta, että olet hyvin valmistautunut insinööriuralle ja pystyt suorittamaan insinööritodistuksia, kuten FE-koe .

Mitä työpaikkoja tekniikan pääaineet voivat saada?

Ei ole yhtä insinöörityötä. Insinööritoimistoille on tarjolla kymmeniä työpaikkoja, koska niillä on niin paljon teknisiä erikoisaloja ja teknisiä taitoja, joita tarvitaan niin monilla eri työvoiman sektoreilla. Voisit suunnitella avaruusaluksia, testata huipputeknisiä proteesiraajoja, rakentaa ja ylläpitää teitä, kehittää uusia lääketyyppejä, työskennellä öljykentällä, parantaa drone-tekniikkaa, edistää syöpähoitoja tai torjua ilmastonmuutosta, vain muutama esimerkki. Insinöörityön tyyppi, jonka päätät saada, riippuu sekä insinööritieteestäsi että henkilökohtaisista kiinnostuksistasi. Eri tekniikan pääaineita käsittelevässä osiossa luetellaan potentiaaliset urat kullekin pääaineelle.

Kuinka vaikeaa insinöörin pääaine on, todella?

Olet ehkä kuullut, että tekniikan pääaine on kova. Monet insinööritoimialat pääsevät luetteloon vaikeimmat korkeakoulujen pääaineet , ja yli puolet alun perin tekniikan alalta päätyneistä lopettaa ohjelman ja siirtyy toiseen pääaineeseen. Joten, jos päätät pääaineenasi tekniikan, oletko neljän vuoden kurjuudessa?

Monet ihmiset kamppailevat tekniikan luokissa, koska he vaativat paljon työtä, vahvoja matemaattisia taitoja ja hyvin kehittyneitä ongelmanratkaisukykyjä. Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että insinöörin tutkinnon saaminen on erittäin vaikeaa. Ihmiset, joilla on tekninen mieli, toisin sanoen ihmiset, jotka nauttivat hankalien ongelmien ratkaisemisesta, asioiden purkamisesta ja kokoamisesta jne., Nauttivat usein todella insinööritunneistaan. Tämä johtuu siitä, että vaikka työ on haastavaa, se on järkevää ja kiinnostaa heitä.

Suurin osa ongelmista syntyy, kun ihmiset, jotka eivät luonnostaan ​​nauti monista menestyvän insinöörin edellyttämistä taidoista, päättävät pääaineenaan insinööri. Tämä ei tarkoita sitä, ettet voi menestyä insinöörimessuilla tai insinöörinä, jos sinulla ei ole ajattelutapaa, mutta saatat löytää luokkasi haastavaksi hetkeksi ennen kuin pääset niiden uraan (tai saatat ehkä yksinkertaisesti päättää, että tämä ei ole sitä mitä haluat opiskella). Hyvä uutinen on, että useimpia insinööritunteja opetetaan samalla tavalla ja haastavat samalla tavalla, joten voit tietää mitä odottaa insinöörimestarilta ensimmäisiltä kursseilta ja sinulla on aikaa vaihtaa toiseen pääaineeseen, jos haluat.

body_nuclear_engineering_3

Mitkä ovat erityyppiset tekniikan pääaineet?

Tässä osassa annamme yleiskuvan erilaisista tekniikan pääaineista, joita saat. Kunkin tyypin osalta annamme yleiskatsauksen pääaineista, luetellaan yhteiset luokat, joita saatat käydä, luokitellaan pääaineen vaikeudet ja luetellaan mahdolliset urat. ( Huomaa: Vaikeimmat tekniset pääaineet riippuvat monista henkilökohtaisista tekijöistä, joten tämä on vain arvio. Vertaamme myös eri tekniikan pääaineiden vaikeuksia toisiinsa, emmekä kuinka vaikeita ne ovat verrattuna täysin eri alaan, kuten esimerkiksi pääaineenaan valtiotiede.)

Biotekniikka

 • Yleiskatsaus: Biotekniikassa (joskus kutsutaan biolääketieteen tekniikan pääaineeksi) ratkaiset ihmiskehoon liittyvät ongelmat, kuten lääkkeiden kulun parantamisen, ihmisen solujen ja kudosten kasvun, raajojen proteesit ja paljon muuta. Voit myös suunnitella uutta lääketieteellistä tekniikkaa, kuten lääketieteellisiä kuvantamislaitteita, diagnostiikkatyökaluja ja kantasolujen tutkimusta.

 • Yleiset luokat: Fysiologia, solu- ja kudostekniikka, biolääketieteellinen instrumentointi.

 • Vaikeus: Korkea

 • Mahdolliset urat: Luo lääkinnällisiä laitteita, tee yhteistyötä lääkeyritysten kanssa lääkkeiden tehokkuuden parantamiseksi, työskentele amputeiden kanssa parempien keinotekoisten raajojen kehittämiseksi, kehitä uusia biomateriaaleja, jotka voidaan sitten istuttaa yksilöihin.

Kemian tekniikka

 • Yleiskatsaus: Opit tuottamaan materiaaleja ja käyttämään energiaa kemiallisten reaktioiden avulla. Voit keskittyä materiaalitieteeseen, biomolekyylisovelluksiin tai muulle alueelle.

 • Yleiset luokat: Kemia (orgaaninen, kvantti jne.), Biokemia, biokemiallinen tekniikka, mikrobiologia, termodynamiikka.

 • Vaikeus: Korkea

 • Mahdolliset urat: Suurin osa kemian insinööreistä työskentelee kemian prosessiteollisuudessa. Tähän voivat kuulua muun muassa öljytuotteet, muovit, lääkkeet, tekstiilit, kumi ja elintarvikkeiden jalostus. He saattavat johtaa tuotantolaitosta, panna täytäntöön turvallisuusmääräyksiä, työskennellä tuotekehityksessä ja kokeilla uusia tuotteita ja materiaaleja.

blur-pullo-kemia-248152

Rakennustekniikka

 • Yleiskatsaus: Pääaineesi keskittyy vesivaroihin, kuljetusjärjestelmiin ja rakennettuun infrastruktuuriin, mukaan lukien niiden suunnittelu, suunnittelu ja ylläpito.

 • Yleiset luokat: Geologia, nestemekaniikka, rakennemekaniikka, hydrologia, vesi- ja jätevesitekniikka, päällystesuunnittelu, grafiikka.

 • Vaikeus: Matala

 • Mahdolliset urat: Lentoaseman / sanitaatiolaitoksen / moottoritien / sillan suunnittelijat, kaupunkisuunnittelijat, vesi- tai viemäriverkoston johtaja.

Tietokone Tiede

 • Yleiskatsaus: Tietojenkäsittelytiede keskittyy ensisijaisesti ohjelmistoihin, ja tietojenkäsittelytieteiden kurssit voivat keskittyä suurten tietojoukkojen analysointiin, erilaisten ohjelmointikielten ymmärtämiseen, kyberturvallisuuteen ja koodaukseen.

 • Yleiset luokat: Ohjelmistosuunnittelu, tietorakenteet, järjestelmäohjelmointi, ohjelmointikielet, koodaus.

 • Vaikeus: Keskitaso

 • Mahdolliset urat: Tietokannan ylläpitäjä, kyberturvallisuusasiantuntija, kooderi, ohjelmistokehittäjä, web-kehittäjä, IT-projektipäällikkö.

Tietokonetekniikka

 • Yleiskatsaus: Tietokonetekniikan pääaineet keskittyvät enemmän laitteistoihin, ja tutkinnon voidaan ajatella yhdistelmänä tietojenkäsittelytieteitä ja sähkötekniikkaa. Opit koodauksesta, tietokonelaitteistosta, tietokoneiden ja vastaavien laitteiden rakentamisesta ja korjaamisesta sekä pelisuunnittelusta.

 • Yleiset luokat: ohjelmointi, piirit ja järjestelmät, sähkötekniikka, robotiikka, atk-järjestelmät, signaalinkäsittely.

 • Vaikeus: Keskitaso

 • Mahdolliset urat: Ohjelmistoarkkitehdit, pelihallien luoja, mikroprosessori-arkkitehdit, tietokonesuunnittelijat.

body_lightbulb

Sähkötekniikka

 • Yleiskatsaus: Sähkötekniikan pääaineet työskentelevät sekä yksityishenkilöiden että suurten organisaatioiden käyttämien elektronisten järjestelmien kanssa. Painopistealueita voivat olla optiikka, kaukokartoitus, piirit, energia, sähkö, autot, rakennusten valaistus ja tietojärjestelmät. Se nähdään usein yhtenä vaikeimmista tekniikan päätoimialoista.

 • Yleiset luokat: Piirit ja järjestelmät, sähkömagneettiset kentät ja aallot, ohjausjärjestelmät, signaalinkäsittely, sähkömekaniikka, vihreä energia.

 • Vaikeus: Korkea

  testauspäivät 2016-17
 • Mahdolliset urat: Sähköajoneuvosuunnittelija, robotiikan asiantuntija, turvajärjestelmien asiantuntija, piirisuunnittelija, matkapuhelinsuunnittelija.

Ympäristötekniikka

 • Yleiskatsaus: Ympäristötekniikan pääaineopiskelijat keskittyvät ennaltaehkäisemään ja lieventämään merkittäviä ympäristökysymyksiä, kuten ilman ja veden pilaantumista, jätteiden hävittämistä, kierrätystä ja kansanterveysongelmia. He oppivat arvioimaan vaaraa, neuvomaan sen käsittelyä ja suojaamista sekä kehittämään suunnitelmia tulevien ongelmien estämiseksi. Maa- ja vesirakentaminen voi olla merkittävää päällekkäisyyttä.

 • Yleiset luokat: Hydrologia, termodynamiikka, geologia, mikrobiologia, kemia, ympäristötoksikologia, ympäristön epäpuhtaudet.

 • Vaikeus: Matala

 • Mahdolliset urat: Suunnittele vedenkäsittelyjärjestelmät, säätele ilman pilaantumista, suunnittele jätehuoltojärjestelmiä, toimi hallituksen tai yrityksen ympäristön sääntelyviranomaisena, puhdista luonnonkatastrofeja, kuten öljyvuodot, ja suunnittele vihreitä rakennuksia.

Teollisuustekniikka

 • Yleiskatsaus: Teollisuustekniikka keskittyy tehokkuuteen ja optimointiin esimerkiksi liiketoiminnan, rahoituksen, tuotannon ja johtamisen aloilla. Opiskelet erilaisia ​​aiheita, mukaan lukien viestintä, liiketoiminta ja tietojenkäsittelytiede.

 • Yleiset luokat: Tietotoiminta, liiketoiminta, toimintatutkimus, toimitilojen suunnittelu ja suunnittelu, elektroniikka, tietojenkäsittely.

 • Vaikeus: Keskitaso

 • Mahdolliset urat: Toimitusketjun analyytikko, suunnittelupäällikkö, tuotantopäällikkö, terveys- ja turvallisuusinsinööri, rahoitusjärjestelmän suunnittelija.

body_spacehuttle

Mekaaninen suunnittelu

 • Yleiskatsaus: Koneenrakennukseen kuuluu koneiden ja muiden laitteiden suunnittelu, valmistus, käyttö ja testaus. Tämä on yksi laajimmista tekniikan aloista, ja sitä pidetään usein yhtenä vaikeimmista tekniikan päätoimialoista.

 • Yleiset luokat: Materiaalitiede, termodynamiikka, lämmönsiirto, mekaaninen suunnittelu, nestemekaniikka, dynamiikka, aerodynamiikka.

 • Vaikeus: Korkea

 • Mahdolliset urat: Koneinsinöörit osallistuvat melkein jokaisen modernin tuotteen luomiseen ja testaamiseen, joten ala on hyvin laaja. Mahdollisia työpaikkoja ovat lentokoneteollisuuden insinööri, autosuunnittelija, biolääketieteen tuotesuunnittelija, robotiikka-asiantuntija, ydininsinööri ja CAD-teknikko.

6 tapaa valmistautua insinöörimestariksi lukiossa

Yksi tapa helpottaa tekniikan pääaineen hankkimista on aloittaa valmistautuminen siihen jo ennen yliopiston aloittamista. Tässä on kuusi tapaa valmistautua insinööriopiskeluun vielä lukiossa.

# 1: Osallistu matematiikan ja luonnontieteiden kursseille

Sinun on todistettava matemaattiset ja luonnontieteelliset taitosi, ennen kuin sinut voidaan hyväksyä insinööriohjelmaan, ja monet koulut odottavat näkevänsä todisteita korkean tason matematiikka- ja luonnontieteistä jo lukiossa. Erinomaisiin luokkiin kuuluu laskenta, tilastot, kemia, fysiikka ja tietojenkäsittelytiede. Ota nämä korkeimmalla tarjotulla tasolla (arvosanoin tai AP), jos mahdollista, ja tavoittele korkeampia arvosanoja, jotta korkeakoulujen sovellukset tekisivät mahdollisimman vaikuttavia. Jos lukiosi ei tarjoa näitä luokkia, keskustele neuvontaneuvojasi kanssa siitä, kuinka ottaa heidät mahdollisesti paikalliseen korkeakouluun.

# 2: Vahvista opetussuunnitelmiasi

Vaikuttavien opetussuunnitelmien ulkopuolella saat paremman kuvan pääsystä valitsemaasi kouluun ja saatat jopa saada tekniikan apurahat . Tulevat insinöörien pääaineet haluavat, että ainakin osa opetussuunnitelmastasi liittyy STEM: ään osoittaakseen, että tekniikka on todella intohimosi. Joitakin ideoita ovat:

 • Matematiikka
 • Tiedeolympialaiset
 • Robotiikkatiimi
 • Mikä tahansa klubi, joka liittyy matematiikkaan, luonnontieteisiin, tietokoneisiin tai tekniikkaan
 • Matematiikan tai luonnontieteiden ohjaajana
 • Osallistuminen tai työskenteleminen neuvonantajana matematiikan tai luonnontieteiden leirillä

Kun olet liittynyt opetussuunnitelmiin, voit tehdä niistä vieläkin vaikuttavampia hankkimalla niissä johtajan roolin ja tekemällä aloitteen ryhmän lisäämiseksi / parantamiseksi. Voit esimerkiksi laajentaa tutorointiohjelmaa auttamaan paikallisten peruskoulujen opiskelijoita vain oman koulusi sijasta. Tai voit järjestää kutsukilpailun klubille, johon olet osa. Koulut haluavat, että opetussuunnitelmat heijastavat intohimosi, osoittavat johtamistaitojasi ja että niillä on pysyvä ja positiivinen vaikutus.

# 3: Tutki erilaisia ​​teknisiä erikoisaloja

Kun aloitat insinööritutkinnon, sinun on päätettävä melko varhaisessa vaiheessa siitä, millainen tekniikan ala haluat pääaineen. Voit vaihtaa tietyntyyppisestä tekniikasta toiseen, mutta tämä saattaa johtaa siihen, että valmistumispäivääsi viivästytetään tarvittaessa ottaa paljon uusia luokkia. Vältä tätä tekemällä tutkimusta erityyppisistä tekniikoista jo lukion aikana. Kun teet tutkimusta, tutustu luokkiin, joita eri tekniikan pääaineet suorittavat, tärkeimpiin taitoihin, joita he oppivat, työpaikkojen tyyppeihin ja keskipalkkoihin. Kun sinulla on nämä tiedot, katso, miten ne sopivat omiin henkilökohtaisiin etuihisi ja uratavoitteisiisi.

body_boy_reading_library_college

# 4: Hanki jonkin verran teknistä kokemusta

Jos sinulla on vähän insinöörikokemusta vyösi alla ennen kuin aloitat yliopiston, ei vain vaikuta kouluihin, joihin haet, se voi antaa sinulle paremman käsityksen siitä, onko insinööri oikea urapolku sinulle ja mitkä insinööritöistä nautit eniten. On useita tapoja saada insinöörikokemusta lukiolaisena. Saatat työn varjo nykyinen insinööri , saada harjoittelupaikka tai vapaaehtoinen insinööri, osallistua insinööritapahtumaan keskittyvälle leirille tai edes tehdä jotain tekniikkaan liittyvää tutkimusta. Kokemuksen ei tarvitse olla pitkä; jopa päivä oppia lisää tekniikasta voi antaa sinulle paljon paremman käsityksen siitä, mitä odottaa, kun tulet insinööriksi.

# 5: Tutkimus SAT: lle tai ACT: lle

Standardoidut testit ovat tärkeä osa useimpia korkeakoulujen sovelluksia, ja insinööritieteen pääaineille matematiikkapisteet ovat erityisen tärkeitä. Halusitpa sitten ACT: tä tai SAT: ta, haluat tavoittaa korkean matemaattisen pistemäärän, joka osoittaa kouluille, että sinulla on matematiikkataidot, joita tarvitaan tekniikan pääaineena menestymiseen. Huippuinsinöörikoulut odottavat usein vähintään 700: ta SAT-matematiikassa tai 30: tä ACT-matematiikassa. Jos suoritat SAT-aihetestit, muista ottaa Math 2 yhtenä testinäsi ja pyrkiä korkeimpiin pisteisiin todistamaan matemaattiset taitosi entisestään. Jos tarvitset apua opiskelussa, meillä on paljon resursseja, jotka auttavat sinua nostamaan molemmat SAT Math ja ACT Matematiikka tulokset.

mikä on dynaaminen tasapaino?

# 6: Tutki erilaisia ​​suunnitteluohjelmia

Sinun ei tarvitse vain tutkia insinöörityyppiä, johon haluat mennä, sinun on myös tutkittava erilaisia ​​suunnitteluohjelmia nähdäksesi, mikä koulu sopii sinulle parhaiten. Erinomainen paikka aloittaa on oppaamme 25 parasta insinöörikoulua . Kun tutkit eri kouluja, muista tarkastella heidän tarjoamiaan erilaisia ​​insinööriohjelmia, mitä luokkia sinun on käytävä, jos ne tarjoavat apua tutkimus- ja harjoittelumahdollisuuksiin ja jos koulun tunnelma koko (sijainti, koko jne.) on mitä etsit.

Yhteenveto: Vaikeimmat insinöörit

Jos päätät tulla insinööriksi, voit suorittaa useita erilaisia ​​insinöörejä. Ne kaikki sisältävät korkean tason matematiikan, kemian ja fysiikan kursseja sekä erityisesti teknilliseen erikoistumiseen liittyviä aiheita. Vaikeimmat tekniikan pääaineet riippuvat enemmän omista kiinnostuksistasi ja taidoistasi kuin yleisestä ranking-järjestelmästä. Yleisiä insinööritietoja ovat:

 • Biotekniikka
 • Kemian tekniikka
 • Maa- ja vesirakentaminen
 • Tietokone Tiede
 • Tietokonetekniikka
 • Sähkötekniikka
 • Ympäristötekniikka
 • Teollisuustekniikka
 • Mekaaninen suunnittelu

Lukio-opiskelijana voit valmistautua kaiken tyyppisiin insinööritoimintoihin osallistumalla paljon matematiikan ja luonnontieteiden luokkiin, pitämällä vahvoja opetussuunnitelmia, tutkimalla eri tekniikan pääaineita, hankkimalla jonkin verran teknistä kokemusta (vaikka se onkin vain vähän!), Pisteyttämällä korkealla SAT: n tai ACT: n matemaattiset osat ja eri koulujen insinööriohjelmien tutkiminen.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset