Mitkä korkeakoulut vaativat kaikki ACT -tulokset?

main_mail.jpg

Mietitkö, mitkä oppilaitokset vaativat sinua lähettämään kaikki ACT -pisteet, kun haet? Tässä on luettelo suosituimmista kouluista, jotka edellyttävät kaikkia pisteitä, sekä opas näiden tietojen etsimiseen kaikista maan kouluista. Lue, mitkä oppilaitokset haluavat nähdä koko ACT -testaushistoriasi.

PÄIVITYS: Testausvaatimukset muuttuvat COVID-19: n vuoksi

Koronaviruspandemian seurauksena useimmat oppilaitokset ovat luopuneet testitulosten vaatimuksesta 2020/2021 pääsykierrokselle. Tämä tarkoittaa, että näissä kouluissa sinun ei tarvitse lähettää ACT- tai SAT -pisteitä hakemuksesi kanssa. Voit edelleen lähettää testituloksia, jos sinulla on ne, ja ne otetaan edelleen huomioon, mutta niitä ei vaadita.Vaikka useimmat eivät ole ilmoittaneet sitä suoraan verkkosivuillaan, useimmat koulut, jotka aiemmin vaativat kaikki ACT -pisteet, eivät nyt hyväksy yhtään tai vain yhtä ACT -pistettä, vaikka olisitkin kokenut useita kertoja. Kuten aina, on kuitenkin parasta ottaa suoraan yhteyttä kouluun varmistaaksesi, että noudatat oikein heidän ohjeita. Lisäksi lähes kaikissa kouluissa nämä muutokset ovat väliaikaisia useimmat palauttavat testausvaatimuksensa vuonna 2021 tai 2022.

Mitä tietää ennen ACT -pisteiden lähettämistä

Lähes kaikki oppilaitokset edellyttävät, että lähetät joko SAT- tai ACT -tulokset osana hakemustasi. Mutta korkeakoulut eroavat siitä, miten he käsittelevät useita pisteitä , kuten kaksi ACT -pisteet.

Jotkut oppilaitokset vaativat sinua lähettämään koko ACT-testitietueen, jos otit ACT: n useammin kuin kerran-vaikka se tarkoittaisi joidenkin ei-kovin suurten pisteiden lähettämistä. Muut korkeakoulut ovat hyviä, kun lähetät vain pisteet yhdestä ACT -testipäivästä.

Vaikka useimmat oppilaitokset voivat saada vain yhden ACT -pisteet, monet-mukaan lukien jotkut korkean profiilin koulut-vaativat sinun koko testaushistoriaa . Paljastamme ne alla.

Mitkä koulut vaativat kaikki ACT -pisteet?

ACT, Inc: ltä ei ole kattavaa luetteloa kaikista korkeakouluista, jotka vaativat kaikki ACT -pisteet (toisin kuin College Board, joka tarjoaa luettelon kaikista korkeakouluista, jotka vaativat kaikki SAT -tulokset).

Kuitenkin, koulut sanovat pääsyverkkosivustoillaan, tarvitsevatko ne kaikki ACT -pisteet , yleensä melko selvästi. Jos he eivät vaadi kaikkia pisteitä, he antavat vain tavanomaisen vaatimuksen vähintään yhden SAT- tai ACT -pistemäärän vaatimisesta sovellusta kohden.

Pystyimme kokoamaan tämän oppaan tutkimalla eri korkeakoulujen ja yliopistojen pääsypaikkoja. Menetelmien osalta etsimme SAT: n kaikkien pisteiden luettelostamme suosituimpia/huippuluokan kouluja nähdäksemme, tarvitsevatko ne myös kaikki ACT-pisteet (vihje: monet heistä tekevät!).

Tutkimuksemme perusteella havaitsimme sen koulut, jotka eivät vaatineet kaikkia SAT -pisteitä ei milloinkaan edellytti myös kaikkia ACT -pisteitä . Vielä mielenkiintoisempaa on, että osa kouluista, jotka edellyttävät kaikkia SAT -pisteitä, eivät vaadi kaikkia ACT -pisteitä (kuten voisi olettaa) - luettelemme myös joitain niistä alla.

Aina kun pääsyverkkosivustot eivät olleet selkeitä, soitimme suoraan sisäänottotoimistoihin vahvistaaksemme koulun ACT -pisteytyskäytännön. Tekemällä tämän, pystyimme laatimaan luettelon useista korkean profiilin kouluista, jotka vaativat kaikki ACT-pisteet .

body_phone-1.jpg Joskus pelkkä sisäänpääsyvirkailijan soittaminen on helpoin tapa saada tietoa korkeakoulun ACT -käytännöstä.

Korkeakoulut, jotka edellyttävät kaikkien ACT -pisteiden lähettämistä

On listan aika! Alla on joitain tunnettuja oppilaitoksia, jotka vaativat hakijoita toimittamaan kaikki ACT-pisteet hakemustensa kanssa.

Carnegie Mellonin yliopisto

”Kaikkien hakijoiden on toimitettava kaikki viralliset tulokset joko SAT- tai ACT -testistä. Vaikka meitä kiinnostaa pisteiden yleinen malli, annamme eniten painoarvoa korkeimmalle pisteelle, jonka olet saanut missä tahansa kokeessa. ''

miten tervehtiä eri kielillä

Huomaa, että Carnegie Mellon on kiinnostunut pisteidesi 'yleisestä mallista' - esim. milloin he nousivat, kun he laskivat ja mitkä ovat yleiset ACT -pisteet . Tämä on tyypillistä kouluille, jotka vaativat kaikki pisteet. Tästä huolimatta korkein saamasi pisteet saavat eniten painoa.

Georgetownin yliopisto

'Georgetownin yliopisto ei osallistu Score Choiceen. Georgetown edellyttää, että lähetät koko testitietueen, mukaan lukien kaikki SAT-, ACT- ja SAT -aiheisten testien istunnot. ''

Georgetown selittää heidän kaikki tulospolitiikkansa sanomalla sen koska heillä on täydellinen testaushistoria, he voivat arvioida hakijoita tasapuolisesti tasapuolisesti . Vaikka eniten pisteitäsi saavat eniten huomiota, alemmat ACT -pisteet saavat myös jonkin verran huomiota.

Riisin yliopisto

body_rice.jpg

'Kun tarkastelemme SAT- ja ACT -pisteitä, käytämme kaikkien hallintojen korkeimpia pisteitä kustakin osiosta. Kannustamme opiskelijoita raportoimaan kaikista pisteistä tietäen, että yhdistämme osiot uudelleen saadaksemme parhaan mahdollisen pistejoukon jokaiselle ehdokkaalle. ''

Kuten näet tästä, vaikka Rice ei edellytä ehdottomasti hakijoiden lähettävän kaikkia ACT -pisteitä, he suosittelevat niin ; Näin he voivat saada paremman käsityksen suorituksestasi kussakin osiossa eri testipäivinä.

Syrakusan yliopisto

Syrakusan yliopisto on käynnissä College Boardin luettelo kouluista, jotka vaativat kaikki SAT -pisteet . He myös sanovat verkkosivuillaan , `` Pääsyvaliokunta ottaa huomioon korkeimman pistemäärän, jonka olet saavuttanut joko SAT: ssä tai ACT: ssä '' (lihavoitu korostus minun).

Soitin ja vahvistin heidän ACT -pisteytyskäytäntönsä, koska sitä ei ollut määritetty heidän verkkosivustollaan. Onko siis pakko lähettää kaikki ACT -tulokset Syrakusalle? Tässä mitä he sanoivat:

'Kyllä, kaikki [ACT] -tuloksesi on lähetettävä. ... Lähetät kaikki pisteesi ja katsomme sitten korkeimmat pisteet. '

Vaikka Syrakusa keskittyy korkeimpiin pisteisiisi, ne vaativat sinua lähettämään kaikki ACT -tulokset .

Pennsylvanian yliopisto

body_penn-1.jpg

'Vaikka sallimme pistevalinnan, kannustamme opiskelijoita toimittamaan koko testaushistoriansa sekä ACT- että SAT -kokeisiin.'

On syytä huomata se Pennillä oli aiemmin paljon tiukempi testitulospolitiikka . Nyt se kuitenkin suosittelee voimakkaasti (mutta ei vaadi) hakijoita toimittamaan kaikki ACT -pisteet ja SAT tulokset.

Yalen yliopisto

”Hakijoiden, jotka ovat tehneet SAT- tai ACT -kokeen useita kertoja, tulee ilmoittaa kaikki tulokset siitä, kumman testin he haluavat ilmoittaa. Hakijoiden, jotka haluavat ilmoittaa sekä SAT: n että ACT: n tulokset, tulee ilmoittaa kaikki molempien testien tulokset.* ... Arvioidessaan ACT -tuloksia vastaanottovirkailijat keskittyvät kaikkien testipäivien korkeimpaan ACT -yhdistelmään ottaen huomioon myös yksittäiset ACT -alipisteet. ''

*Paino minun

Yale vaatii kaikki SAT -tulokset ja kaikki ACT tulokset jos otit molemmat testit. Huomaa kuitenkin, että ACT: n avulla he keskittyvät eniten korkeimpiin yhdistelmäpisteisiisi.

Korkeakoulut, jotka vaativat kaikki SAT -tulokset, mutta eivät kaikkia ACT -pisteitä

On kourallinen korkeakouluja, jotka vaativat kaikki SAT -tulokset, mutta ei ole samaa käytäntöä ACT: lle . Vaikka yksikään kouluista ei selittänyt - verkkosivuillaan tai puhelimitse - miksi heidän käytäntönsä ovat erilaiset SAT: lle ja ACT: lle, meillä on pari arvausta.

Ensimmäinen arvauksemme liittyy kustannuksiin. SAT ei veloita ylimääräistä rahaa lisäpisteiden lähettämisestä kouluun, kun taas ACT tekee. Sillä aikaa kaikkien SAT -pisteiden lähettäminen maksaa 12 dollaria yhteen yliopistoon, se voi maksaa 26 dollaria tai jopa 39 dollaria tehdä sama ACT: n kanssa riippuen siitä, kuinka monta kertaa olet tehnyt testin. Korkeakoulut, jotka ovat tietoisia tästä, ovat saattaneet tehdä ACT -politiikastaan ​​lievemmän.

body_moneybags.jpg

Kaikilla ei ole rahaa pusseihin, joita he voivat käyttää yliopistoon pääsemiseen ...

Toinen arvauksemme on tapa, jolla kaksi testiä arvioidaan. Vaikka monet oppilaitokset ovat kiinnostuneita opiskelijan korkeimmista SAT-pisteistä kussakin osiossa (matematiikka ja näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen), ACT: n avulla he usein välittävät eniten kokonaispistemäärästäsi .

Tämä voi johtua siitä ACT: n lopullinen yhdistelmä on tasapainossa lukemisen, englannin, matematiikan ja tieteen välillä , kun taas SAT: n yhdistelmä antaa puolet painosta matematiikalle ja neljäsosan painosta lukemiselle ja kirjoittamiselle. Jos korkeakoulu etsii korkeinta ACT -yhdistelmäpistettä, he todennäköisesti pärjäävät opiskelijan kanssa vain lähettämällä yhden pisteen. Sitä vastoin SAT: lle he saattavat haluta nähdä kaikki kokeen istunnot, jotta he voivat verrata alajaksoja.

Olemme listanneet jotkut korkean profiilin koulut täällä, jotka vaativat kaikki SAT-tulokset, mutta ei kaikki ACT tulokset auttaa sinua valitsemaan kahden testin välillä.

George Washington University

George Washington on koe-valinnainen koulu, merkitys se ei vaadi SAT- tai ACT -pisteitä (vaikka hakijat voivat lähettää ne haluttaessa). Koulu näkyy kuitenkin edelleen College Boardin kaikki SAT -tulokset , ehdottaa sitä, jos sinä tehdä Jos haluat lähettää SAT -tulokset, sinun tulee lähettää ne kaikki.

Ei ollut selvää, koskeeko tämä käytäntö myös ACT: tä, joten soitin yliopistoon ja kysyin, onko opiskelijoiden, jotka päättävät lähettää ACT -pisteet, lähettää kaikki pisteet. Sain lyhyen, yksinkertaisen vastauksen: 'Ei, sinun ei tarvitse lähettää kaikkia ACT -pisteitäsi.' GWU: lle sinun on lähetettävä vain parhaat ACT -pisteet (jos päätät lähettää niitä ollenkaan).

Pomona College

Pääsyneuvoja kertoi minulle, kun kysyin, onko hakijoiden lähetettävä kaikki ACT -pisteet Pomonaan:

' Emme edellytä useiden testitulosten lähettämistä. Suosittelemme sitä, koska saamme huippupisteet. '

Ole tietoinen siitä Pomona ylittää ACT: n , mikä tarkoittaa, että he ottavat korkeimmat osiotuloksesi eri testipäivistä ja yhdistävät ne saadaksesi korkeimman mahdollisen yhdistelmäpistemäärän. Jos sinulla on kaksi ACT -päivämäärää, jotka voidaan korvata merkittävästi korkeammalla yhdistelmällä, saattaa olla sen arvoista lähettää molemmat pisteet Pomonaan .

Teksasin A&M -yliopisto

Texas A&M on tällä hetkellä käytössä College Boardin luettelo kouluista, jotka vaativat kaikki SAT -pisteet . Mutta onko sinun pakko lähettää kaikki ACT -tulokset? Tässä mitä he sanoivat kun soitin heille:

'Voit lähettää vain yhden [ACT -pisteiden sarjan], mutta useiden pisteiden lähettäminen ei haittaa sinua . ''

Joten vaikka Texas A&M tarkastelee vain korkeinta ACT -yhdistelmääsi, voit lähettää vain yhden pisteen, jos haluat.

Tuftsin yliopisto

Puhuessani Tuftsin sisäänpääsyedustajalle, opin sen 'se ei ole vaatimus, mutta ehdotetaan kaikkien ACT -pisteiden lähettämistä.' Joten jos sinulla on korkeat pisteet kahdelle eri ACT -päivämäärälle, voit lähettää molemmat päivämäärät Tuftsille. Voit kuitenkin myös lähettää korkeimman yhdistelmäpisteen, jos haluat säästää rahaa!

Washingtonin yliopisto

Soitin Washingtonin yliopistoon ja kysyin, vaativatko he kaikki ACT -pisteet vai eivät. Tässä mitä he sanoivat:

'Pyydämme sinua lähettämään kaikki tulokset SAT -kokeista. Suosittelemme, että lähetät kaikki ACT -pisteet. Sivustollamme ei määritetä, että lähetät kaikki ACT -tulokset, joten voit lähettää vain yhden. '

ACT -pisteytyspolitiikan löytäminen mille tahansa korkeakoululle: 3 vaihetta

Yllä oleva luettelomme ei sisällä kaikkia korkeakouluja, jotka edellyttävät kaikkia ACT -pisteitä. Joten miten voit selvittää, edellyttääkö koulu, johon haluat hakea, koko ACT -testaushistoriasi? Käydään prosessi läpi vaihe vaiheelta.

Vaihe 1: Tarkista College Board List

Ensimmäinen, Tarkista, onko koulu kaikkien SAT -pisteiden luettelossa . Jos on, se on erittäin todennäköistä, että se vaatii myös kaikki ACT -pisteet. Voit silti etsiä koulua, vaikka se ei olisi luettelossa. Huomaa vain, että on todennäköistä, että jos koulu ei vaadi kaikkia SAT -pisteitä, se ei myöskään vaadi kaikkia ACT -pisteitä.

Oletetaan esimerkiksi, että etsin ACT -pisteet -käytäntöä Amherst Collegesta. Koulu ei näy kaikkien SAT -pisteitä edellyttävien koulujen luettelossa, joten en odota niiden vaativan myös kaikkia ACT -pisteitä.

Vaihe 2: Katso koulun virallista verkkosivustoa

Seuraava, mene koulun perustutkinto-verkkosivustolle löytääksesi ensimmäisen vuoden hakemusvaatimukset . (Voit etsiä tämän nopeasti etsimällä '[Koulun nimi] ensimmäisen vuoden/ensikertalaisten sisäänpääsy'.) Tällä sivulla luetellaan hakemukseen vaadittavat standardoidut testit. Monet kaikki testitulokset-koulut määrittelevät käytännön täällä.

Tässä on mitä sain, kun hain 'Amherst college ensimmäisen vuoden pääsyä':

Aherst
Napsauta linkkiä koulusi viralliselle hakemusvaatimussivulle.
Päällä Amherstin ensimmäisen vuoden hakijat -sivu , standardoituja testituloksia käsittelevä osa näyttää tältä:

vielä paras

Amherst suosittelee hakijoiden toimittamista kaikki testitulokset. Koska koulu ei sano 'vaatia', näyttää siltä, ​​että voit lähettää parhaat ACT -pisteet. Tarkistin kuitenkin toisen sivun varmistaakseni.

Vaihe 3: Vahvista koulun testauskäytännöillä tai usein kysytyillä kysymyksillä

Jos oppilaitoksesi ensimmäisen vuoden vaatimukset -sivulla ei ole mitään pistevalinnassa tai kaikkia pisteitä, Etsi Testauskäytännöt- tai Usein kysytyt kysymykset -sivu, niin näet, onko siitä lisätietoja . Seuraavassa on muutamia kysymyksiä, joita kannattaa etsiä UKK -sivulla:

  • Hyväksytkö SAT Score Choicen?
  • Voinko lähettää ACT/SAT: n useammin kuin kerran?
  • Kuinka monta kertaa minun pitäisi ottaa ACT/SAT?

En löytänyt Amherstin FAQ -sivuilta mitään testausvaatimuksiin liittyvää, mutta löysin omistetun 'Standardoitu testauskäytäntö' -sivu , joka sanoo testituloksissa seuraavaa:

body_amherst_testing_policy_page_screenshot

Tässä Amherst sanoo, että 'hakijat voivat vapaasti käyttää SAT Score Choicea ja ACT -vaihtoehtoa' lähettääkseen pisteitä useista testipäivistä. Ottaen huomioon, että Amherst ei ole SAT: n kaikkien pisteiden luettelossa eikä näytä olevan tiukka sen saamien testitulosten suhteen, On turvallista päätellä, että Amherst tekee ei vaativat kaikki ACT -pisteet .

Jos FAQ -sivua tai tuloskäytännösivua ei löydy, ota yhteyttä oppilaitokseen puhelimitse tai sähköpostitse . Pääsytoimiston yhteystiedot on usein lueteltu verkkosivun alareunassa.

Muista kysyä seuraava kysymys: 'Jos otan ACT: n kahdesti, onko minun lähetettävä molemmat pisteet osana hakemustani?'

Jos he sanovat kyllä, vahvista tämä jatkokysymys : 'Minun on siis lähetettävä kaikki ACT -pisteistäni [koulun nimi]? '

Jos he eivät niin, kysy tätä seurantaa : 'Joten jos lähetän vain yhden ACT -pisteistäni, joka täyttää standardoidut testausvaatimuksesi?'

Kun olet saanut vastauksesi, älä unohda kiittää heitä ajastasi tai esittää muita kysymyksiä, joita sinulla saattaa olla hakuprosessista.

Ratkaisu: ACT Score -päivämäärän poistaminen

Yhteenvetona, olemme havainneet sen on melko harvinaista, että korkeakoulu vaatii kaikkia ACT -pisteitä . Jotkut erittäin suositut koulut, kuten Georgetown ja Yale, tehdä vaatia kaikki ACT -pisteet.

On olemassa hyviä syitä ei haluat lähettää kaikki ACT -pisteet, erityisesti kilpailukykyisiin kouluihin.

Ensimmäinen on hinta. Kuten aiemmin mainittu, ACT, Inc. veloittaa sinua pistepäivämäärän ja koulun mukaan, jotta voit lähettää ACT -pisteet . Joten jos otit ACT: n kolme kertaa, joudut maksamaan 39 dollaria (13 dollaria kultakin testipäivältä) vain lähettääksesi tulokset yksi kaikkien pisteiden koulu. Jos haet useita oppilaitoksia, nämä kustannukset voivat nousta nopeasti.

Toinen syy välttää kaikkien ACT -pisteidesi lähettäminen on kilpailukyky. Jos sinulla on alhainen yhdistetty tulos yhdestä testipäivästä, se voi vahingoittaa mahdollisuuksiasi päästä kilpailevaan kouluun.

Kaiken kaikkiaan, jos et todellakaan halua lähettää kaikkia ACT -pisteitäsi ja sinulla on yksi pisteytyspäivä, joka on selvästi parempi kuin muut (eli yhdistelmä on korkeampi ja useimmat, ellei kaikki, osaosuudet ovat korkeammat ), se on hyvä idea pidä korkeat pisteet ja poista muut .

Jos haluat poistaa ACT -pisteet, sinun täytyy lähettää kirjallisen pyynnön ACT, Inc. He lähettävät sinulle täytettävän lomakkeen, jonka lähetät takaisin prosessin loppuun saattamiseksi. Lue oppaastamme ACT -pisteiden poistamisesta saadaksesi lisätietoja siitä, miten tämä tehdään, ja oppia lisää siitä, mitä ACT -pisteiden poistaminen merkitsee sinulle.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

11 parasta lukion tiedekilpailua

Toivotko hämmästyttäviä korkeakouluja voittamalla tiedekilpailun? Tutustu oppaaseemme lukiolaisten parhaista tiedekilpailuista.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Asiantuntijan opas AP Calculus AB -tenttiin

Mietitkö mitä odottaa AP Calculus AB -testiltä? Selitämme tarkalleen mitä tentillä on, miten se pisteytetään ja miten voit pärjätä hyvin.

Columbia College Hollywoodin pääsyvaatimukset

Kuinka tervehtiä italiaksi: 6 yhteistä tervehdystä

Yritätkö sanoa hei italiaksi? Selitämme erilaisia ​​tapoja tervehtiä italiaksi.

Täydellinen opas: UC Irvinen pääsyvaatimukset

Cal State San Bernardinon pääsyvaatimukset

Lawrencen teknillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Cooper Unionin pääsyvaatimukset

Mikä on lukion poistumistesti? Kuinka läpäiset?

Oletko huolissasi lukion lähtökokeesta? Älä panikoi! Tämä opas kertoo sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää mitä odottaa ja miten läpäistä.

Marquette University ACT -pisteet ja GPA

Mitä sinun tulee tietää Audeo Charter Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Audeo Charter Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

Haluatko IB -fysiikan aiemmat paperit? Opi mistä saa ilmaisia ​​aikaisempia papereita ja miten niitä parhaiten käyttää.

Houstonin taideinstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka paljon AP -testit maksavat?

Kuinka paljon AP -tentti maksaa? Miten säästät rahaa ja alennat maksua? Ota selvää tästä.

Potomacin yliopiston pääsyvaatimukset

Emory & Henry College SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun on tiedettävä Steele Canyonin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Steele Canyonin lukiosta paikassa Spring Valley, CA.

Milloin toukokuu on SAT? Pitäisikö se ottaa?

Etkö ole varma, ottaako toukokuun SAT? Tarjoamme tarkan toukokuun SAT -päivämäärän ja esitämme edut ja haitat kyseisen kokeen suorittamisesta.

Tarvitsetko todella Fisken opasta korkeakouluille? Asiantuntija -arvostelu

Oletko ostamassa Fisken opasta korkeakouluille? Varmista, että luet ensin arvostelumme siitä, onko se todellakin hintansa arvoinen.

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

Macalester College ACT -pisteet ja GPA

Kuinka rekisteröityä AP -testeihin ja luokkiin

Kuinka kirjaudut AP -testeihin? Entä ilmoittautuminen AP -luokkiin lukiossa? Lue kaikki rekisteröitymisen vaiheet täältä.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Parhaat vapaaehtoisohjelmat ulkomailla, joita sinun pitäisi kokeilla

Etsitkö parhaita vapaaehtoisohjelmia ulkomaille? Keskustelemme siitä, mitä kannattaa etsiä ja välttää, ja sitten luetellaan parhaat saatavilla olevat ohjelmat.