Mikä koalition essee -kehote sinun pitäisi valita? 2020-2021

feature_writing_essay

Jos lähetät korkeakouluhakemuksen Coalition -hakemuksen kautta, tiedät todennäköisesti jo, että sinun on kirjoitettava henkilökohtainen essee. Coalition Application -esseen tarkoituksena on esitellä itsesi puoli, jota oppilaitokset eivät näe yksinään transkriptiesi ja testituloksiesi kautta. T Tässä on viisi Coalition -essee -kehotetta, joista valita. Eli kumman pitäisi sinä valita?

paras korkeakoulututkinto työllistymiseen

Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä Coalition Application -essee on, ja tarkastelemme kaikkia viittä Coalition -essee -kehotetta. Annamme jokaiselle kehotteelle mahdollisia aiheita, joista voit kirjoittaa, ja tärkeitä vinkkejä tehokkaaseen vastaamiseen.

Jatka lukemista oppiaksesi, mikä koalition essee -kehote voisi sopia sinulle parhaiten!

Mikä on Kokoomushakemus -essee?

Kokoomussovellus On keskitetty korkeakoulujen sovellusjärjestelmä (eli voit käyttää sitä hakeaksesi useita korkeakouluja kerralla) ja kilpailija Yhteinen sovellus . (Jos haluat nähdä tarkemmin, miten Coalition-sovellus eroaa yhteisestä sovelluksesta, tutustu asiantuntijaoppaaseemme Coalition vs Common App.)

Yhteisen sovelluksen tavoin Coalition -sovelluksessa on osio, johon hakijoiden on kirjoitettava ja lähetettävä henkilökohtainen essee. Useimmat koulut, jotka hyväksyvät Coalition -sovelluksen, vaativat hakijoita lähettämään esseen. Jotkut koulut voivat myös vaatia hakijoita toimittamaan muita kirjoitusnäytteitä lyhyiden vastausten tai 'miksi tämä college' -esseen muodossa. Katso oppilaitosten hakemusvaatimussivuilta lisätietoja siitä, millaisia ​​materiaaleja ne tarvitsevat pääsyä varten.

Coalition -sovelluksen (ja kaikkien muiden keskitettyjen sovellusjärjestelmien) avulla saat kirjoittaa yhden esseen ja käyttää sitä kaikki koulut, joihin haet.

Mutta mikä on koalition esseen tarkoitus - mistä tahansa yliopistokoulutuksesta?

Ensinnäkin essee antaa korkeakouluille paremman käsityksen siitä, mikä on sinulle tärkeää piirtämällä kokonaisvaltaisempi kuva siitä, kuka olet. Ehkä olet esimerkiksi intohimoinen vapaaehtoistyö kodittomien turvakoteissa. Vaikka voit vain luetella vapaaehtoistyökokemuksesi hakemuksesi ylimääräisissä osioissa, esseen avulla voit lisätä paljon enemmän väriä itseesi selittämällä miksi vapaaehtoistyö, mikä sai sinut kiinnostumaan auttamaan vähemmän onnekkaita ja miten tämä kokemus on muokannut sinua ihmisenä.

Toiseksi henkilökohtainen essee paljastaa itsestäsi asioita, joita ei löydy sovelluksesi muista osista. Toisin sanoen esseen avulla voit olla enemmän kuin vain sarja kirjearvioita ja testituloksia. Ajattele sitä: olisitko mieluummin muistettava hakijana, joka sai vain hyviä arvosanoja - vai hakijana, joka teki yhteistyötä teknologian käynnistyksen kanssa uuden sovelluksen luomiseksi ja sai hänet kiinnostumaan liiketoiminnasta ja yrittäjyydestä? Viime kädessä voidakseen erottua muista hakijoista sinun on näytettävä, mikä tekee sinusta ainutlaatuisen.

Lopuksi Kokoomuksen essee on tärkeä, koska se osoittaa kirjoitustaitosi. Jos esseesi on täynnä kirjoitusvirheitä, kieliopillisia virheitä ja muita virheitä, koulut saattavat kyseenalaistaa, oletko todella valmis opiskelemaan perustutkintoa.

Nyt kun olemme käsitelleet, mikä on Coalition Application -essee ja miksi se on niin tärkeä osa korkeakouluhakemustasi, Katsotaanpa Coalition Application -essekehotteita.

Mitkä ovat Kokoomuksen essee -kehotukset?

Coalition -sovellus tarjoaa tällä hetkellä viisi kehotetta, joista valita . Voit valita esseellesi haluamasi kehotteen. (Myöhemmin käymme läpi, miten määritetään, mikä kehote sopii sinulle parhaiten.)

Tässä ohjeet:

 • Kerro tarina elämästäsi kuvaamalla kokemus, joka joko osoittaa luonteesi tai auttoi muokkaamaan sitä.
 • Kuvaile aikaa, jolloin olet antanut merkityksellisen panoksen muille, jossa keskityt suurempaan hyvään. Keskustele panoksesi antamisen haasteista ja eduista.
 • Onko sinulla ollut aikaa, jolloin sinulla on ollut kauan vaalittu tai hyväksytty uskomus? Miten vastasit? Miten haaste vaikutti uskomuksiisi?
 • Mikä on vaikeinta teini -ikäisenä nyt? Mikä on paras osa? Mitä neuvoja antaisit nuoremmalle sisarukselle tai ystävälle (olettaen, että he kuuntelevat sinua)?
 • Lähetä essee valitsemastasi aiheesta.

Vaikka Kokoomushakemus -esseellä ei ole virallista sanorajaa, sinun pitäisi Tavoitteena on kirjoittaa noin 500-550 sanaa. Tämä on melko tavallinen college -esseen pituus.

body_quill_pen Valitettavasti et saa käyttää yhtä näistä pahoista pojista esseesi kirjoittamiseen.

Kuinka vastata jokaiseen 5 Coalition Essay -kehotteeseen

Kokoomus -essee on erittäin tärkeä osa hakemustasi. Tässä osiossa käymme läpi jokaisen viiden Coalition Application -essekehotteen ja annamme sinulle vinkkejä, joiden avulla voit keksiä loistavan aiheen ja tuottaa yleisen fantastisen esseen.

meille maailman ja uutisten raportti

Coalition Essay Prompt 1

Kerro tarina elämästäsi kuvaamalla kokemus, joka joko osoittaa luonteesi tai auttoi muokkaamaan sitä.

Tämä essee -kehote on melko leveä; sen avulla voit keskittyä mihin tahansa merkittävään kokemukseen elämässäsi. Jotta voisit vastata siihen tehokkaasti, sinun on kerrottava tietty anekdootti tai tapahtuma, jolla oli suuri vaikutus sinuun ihmisenä ja miten määrittelet itsesi tänään.

Vinkkejä tähän kysymykseen vastaamiseen

 • Valitse todella merkittävä kokemus. Sen ei tarvitse olla erittäin harvinaista, mutta sillä pitäisi olla syvä merkitys sinulle. Kysy itseltäsi: mikä määrittelee sinut? Mikä on sinulle tärkeää? Pystytkö yhdistämään persoonallisuutesi tai tavoitteesi kehityksen tiettyyn tapahtumaan tai hetkeen elämässäsi?
 • Keskity yhteen kokemukseen. Älä yritä pakata niin monta tarinaa kuin mahdollista - keskity yhteen tärkeimpään tapaukseen ja käytä tätä esseetä tilaisuutena todella syventyä sen erityispiirteisiin. Miltä sinusta tuntui tuolloin? Miksi sillä oli niin suuri vaikutus sinuun?
 • Jos kirjoitat negatiivisesta kokemuksesta, yritä antaa sille positiivinen spin. Sinun ei tarvitse jäädä onnen onnen tarinaan-ehkä menetit ystävän kiivaan riidan takia tai unohdit noutaa pikkuveljesi koulusta eräänä päivänä. Tapahtumasta riippumatta keskity siihen, miten tämä tilanne opetti sinulle lopulta jotain tärkeää elämässä, kuten vastuun arvon tai kypsyyden merkityksen.

Aivoriihi -ideoita

 • Kun autoit apua tarvitsevaa, kuten ystäväsi, luokkatoverisi tai sisaruksesi ja kuinka avuksesi paljasti sinulle yhteistyön tai myötätunnon arvon. Oletko esimerkiksi opettanut vertaistukea matematiikassa? Auta sisarustasi toipumaan kiusaamisesta?
 • Aika, jolloin teit virheen tai toimit todellista luonnetta vastaan ​​ja mitä tämä opetti sinulle moraalista ja uskollisuudesta itsellesi. Ehkä valehtelit arvosanallesi, jonka sait vanhemmillesi, tai sanoit jotain vihasta ystävällesi ja katunut sitä myöhemmin.
 • Tapahtuma, joka korostaa tiettyä taitoa tai kykyä. Voit esimerkiksi kirjoittaa ajasta, jolloin järjestit talviloma -ruoka -asteen lukiossa ja kuinka se korostaa johtamistaitojasi ja intohimoasi sosiaaliseen työhön.
 • Aika, jolloin kohtasit haasteen ja miten voitit lopulta sen. Ehkä kamppailit vakavasti geometrian kanssa ja olit epäonnistumassa matematiikkatunnillasi, mutta suuren ystävän takia, joka rohkaisi sinua jatkamaan yrittämistä, nostit arvosanasi lopulta D-arvosta B.

Vältettävät sudenkuopat

 • Jotain teeskentely on tärkeämpää tai ainutlaatuisempaa kuin se todellisuudessa on. Älä kerro tarinaa, jonka valintalautakunta on todennäköisesti kuullut satoja kertoja. Valitse tapahtuma, joka puhuu sinun elämässä ja sillä on ollut suuri vaikutus siihen, miten näet itsesi. Pohjimmiltaan älä kirjoita siitä, mitä luulet ottamiskomitean haluavan lukea. Esimerkiksi sen sijaan, että keskustelet siitä, kuinka olet ollut Honor Society -yhtiössä yhdeksännestä luokasta lähtien, on paljon mielenkiintoisempaa, jos kirjoitit jostain, jonka tapasit Honor Society -yhtiön kautta, tai miksi päätit luopua siitä.
 • Keskity liikaa negatiiviseen. Vaikka on hyvä kirjoittaa ajasta, jolloin teit virheen, teit jotain väärin tai jouduit haasteeseen, yritä välttää kirjoittamista vain huonoista osista. Tarinasi pitäisi olla optimistinen ja paljastaa jotain positiivista itsestäsi.
 • Kerro näyttämisen sijaan. Älä vain kuvaile tapahtunutta - kerro kokemuksesta ikään kuin lukija olisi kanssasi. Joidenkin kirjallisten tekniikoiden käyttö lisää väriä kirjoitukseesi.

body_volunteer_hands_world

Coalition Essay Prompt 2

Kuvaile aikaa, jolloin olet antanut merkityksellisen panoksen muille, jossa keskityt suurempaan hyvään. Keskustele panoksesi antamisen haasteista ja eduista.

Tämä toinen essee -kehote on täsmällisempi kuin yllä oleva ja pyytää sinua keskustelemaan elämästäsi, kun olet auttanut suuremman asian puolesta (eli enemmän kuin vain sinä, perheesi tai ystäväsi).

Tämä kehote pyytää myös sinua vastata kaikkiin kohtaamiisi haasteisiin tai kamppailuihin samalla kun annat tämän positiivisen panoksen ja mitä nämä opettivat sinulle itsestäsi ja mitä arvostat elämässäsi.

Vinkkejä tähän kysymykseen vastaamiseen

 • Keskity johonkin sinulle merkitykselliseen. Jos et ole vilpitön, valintakomitea tahtoa pystyä havaitsemaan tämän, joten kirjoita asiasta, joka vaikutti sinuun syvällä tasolla.
 • Vältä kliseitä ja liian yleisiä kokemuksia. Monet opiskelijat osallistuvat vapaaehtoistyöhön turvakoteihin ja ohjaavat muita opiskelijoita, joten sinun on varmistettava, että kaikki kirjoittamasi on sinulle erityistä ja ainutlaatuista. Älä vain kirjoita, että olit liikuttunut vapaaehtoistyöstäsi maatilalla kesällä - selitä kuka tai mikä liikutti sinua ja miksi tunsit näin.

Aivoriihi -ideoita

 • Eräs tapahtuma vapaaehtoistyöstä, joka sinulla on ollut. Oletetaan esimerkiksi, että olet kouluttanut heikoimmassa asemassa olevia alakoululaisia. Voisit puhua ajasta, jonka kamppailit auttaaksesi oppilasta lukemaan kirjaa hänen lukihäiriönsä vuoksi, ja siitä, mitä tämä opetti sinulle ihmisistä, elämästä ja etuoikeuksista.
 • Tietty henkilö tai ihmisryhmä, jota autoit jollain tavalla. Jos olisit vapaaehtoisena esimerkiksi tiedotusohjelmassa tai sairaalassa, voisit puhua tietystä auttamastasi henkilöstä, mikä oli vaikeaa auttaa häntä ja miten kokemus lopulta vaikutti tavoitteisiisi tai etuihisi.

Vältettävät sudenkuopat

 • Et ole nöyrä tai rehellinen kokemuksestasi. Valintalautakunnat eivät halua lukea kuinka mahtavaa olet auttaa eläkkeellä - monet opiskelijat tekevät samanlaisia ​​asioita, eikä vapaaehtoistyö tee sinusta automaattisesti 'täydellistä' hakijaa. Älä ylpeile kokemuksestasi, muuten saatat kohdata töykeä ja itsekeskeinen.
 • Kuulostaa 'voluntouristilta'. Jos olit vapaaehtoistyössä organisaation kanssa ulkomailla, varo, ettet kuulosta siltä kuin olisit vain lomalla etkä välittänyt avustamistasi ihmisistä tai alueesta. Et halua tulla nähdyksi etuoikeutettuna opiskelijana, joka yksinkertaisesti matkusti alikehittyneelle alueelle ja lähti sitten ajattelematta. Korosta pikemminkin jatkuvaa yhteyttäsi tähän kokemukseen, alueeseen ja (mieluiten) siellä oleviin ihmisiin.

Coalition Essay Prompt 3

Onko sinulla ollut aikaa, jolloin sinulla on ollut kauan vaalittu tai hyväksytty uskomus? Miten vastasit? Miten haaste vaikutti uskomuksiisi?

Voi olla vaikeaa myöntää, että olet väärässä, sinulla ei ole riittävästi todisteita väitteesi tueksi tai et tiedä, miten vastata jollekulle, joka järkevästi kiistää uskomuksesi. Tämä Coalition -essee -kehote koskee kaikkea ennakkoluulottomuudesta ja siitä, miten vastaat vastaväitteisiin.

Mahdollisuus muuttaa mielipidettäsi jostakin tai jopa vain tunnustaa puutteesi uskomuksissasi osoittaa, että voit ottaa objektiivisesti huomioon muiden mielipiteet ja tunnista, milloin eri asenne on loogisempi, moraalisempi tai parempi kuin oma.

Vinkkejä tähän kysymykseen vastaamiseen

 • Keskity johonkin sinulle merkitykselliseen. Sinun ei tarvitse kirjoittaa superpoliittisesta tai kiistanalaisesta aiheesta, mutta sen pitäisi olla jotain, jolla on jonkinlainen arvo sinulle. Vältä samalla kaikkea liian vähäpätöistä. Päätösvaliokunta ei välitä niin paljon, jos muutit mieltäsi esimerkiksi käyttämästäsi shampoosta.
 • Vaikka sinun ei tarvitse olla täysin muuttanut mieltäsi, sinun olisi pitänyt saada uutta näkemystä uskomuksestasi. Älä tunnu siltä, ​​että sinun on selitettävä, kuinka olet yhtäkkiä siirtynyt ongelman puolelta toiselle yhden keskustelun aikana. Sinun pitäisi kuitenkin ehdottomasti keskustella siitä, miten tämä uskomuksellesi annettu haaste sai sinut harkitsemaan muita näkökulmia, vaikka ei heti.

Aivoriihi -ideoita

 • Poliittinen aihe tai sosiaalinen asia, kuten maahanmuuttolaki, aborttioikeudet jne. Sinun ei tarvitse kirjoittaa niin vakavasta tai kiistanalaisesta asiasta kuin nämä esimerkit, mutta jos olet erityisen intohimoinen jostakin asiasta tai olet kokenut suuren muutoksen siinä, mitä tuet tai vastustat, tämä on hyvä valinta.
 • Uskonnollinen tai hengellinen usko. Ehkä olet kasvanut erittäin katoliseksi, mutta alkanut irtautua uskonnosta teini -ikäisenä. Tämä voisi olla hyvä aika selittää, kuinka tietty haaste uskonnollisille vakaumuksillesi vaikutti vakaumukseesi ja mitä tämä ehdottaa lähestymistavastasi muihin maailman uskontoihin ja ihmisiin, joiden uskomukset poikkeavat sinun uskostasi.

Vältettävät sudenkuopat

 • Kuulostaa liian sulkeutuneelta. Tämän esseen tarkoitus on havainnollistaa, kuinka uskomuksesi haaste vaikutti sinuun (mieluiten positiivisella tavalla!). Jos esseesi pointti on kuitenkin se, että et muuttanut mieltäsi ollenkaan tai harkitsit toista näkökulmaa kuullessasi pätevää arvostelua, tämä ei todennäköisesti ole paras kehotus valita. Muista, että valintalautakunta haluaa nähdä, että olet avoin uusille ideoille ja saat uutta näkemystä.
 • Käyttäytyminen ikään kuin sinun tiesi tai valtatie. Vaikka et lopulta muuttanut uskoasi, muista, että kaikki esseesi lukijat eivät ole samaa mieltä mielipiteesi kanssa. Älä kirjoita ikään kuin olisit täysin, 100% oikeassa - ole nöyrä ja avoin muiden mielipiteille. Tämän tekeminen jättää paljon paremman vaikutelman pääsykomiteaan!

body_high_school_student_fence Teini -ikäisenä tänään on kyse hautomisesta ketjun aitojen vieressä.

Coalition Essay Prompt 4

Mikä on vaikeinta oppilaana olemisessa nyt? Mikä on paras osa? Mitä neuvoja antaisit nuoremmalle sisarukselle tai ystävälle (olettaen, että he kuuntelevat sinua)?

Tämä essee -kehote koostuu itse asiassa kolme erillistä kysymystä. Esseessäsi odotetaan tarkentavan seuraavia asioita:

 • Mikä on vaikein osa teini -ikäisenä nyt
 • Mikä parasta teini -ikäisenä on nyt
 • Mitä neuvoja antaisit nuoremmalle sisarukselle tai ystävälle teini -ikäisenä

Ota huomioon, että tämän kehotteen painopiste on nyt - tämä aikakausi, tällä kertaa teini -ikäiset elävät. Kysy itseltäsi: mitä tiedät 'nyt', josta voisit kirjoittaa? Miten se liittyy sinuun tai elämääsi teini -ikäisenä?

Vinkkejä tähän kysymykseen vastaamiseen

 • Keskity käsitteeseen 'nyt'. Tämän esseen tarkoitus on selittää, mitä tunnet teini -ikäisten (myös itsesi!) Olevan tekemisissä. Kysy itseltäsi: millaisia ​​asioita nuoret kohtaavat nykyään? Onko olemassa yhteisiä haasteita tai kamppailuja, joita nykypäivän teini -ikäiset (ja sinä) kohtaavat? Entä teini -ikäisten edut tai hyödyt nykyään?
 • Sido esseesi takaisin sinulle. Et kirjoita vain teini -ikäisistä yleensä vaan myös sinä teini -ikäisenä ja missä sinä sovit nykymaailmaan. Riippumatta siitä, mistä puhut, varmista, että se on jotain, jonka olet itse kokenut tai nähnyt ja että sillä on merkittävä rooli elämässäsi tai sillä on ollut suuri vaikutus näkemykseesi itsestäsi, tulevaisuudestasi ja muista ikäisistäsi.
 • Yritä vastata kaikkiin kolmeen kysymykseen, jos pystyt - vaikka on täysin hyvä keskittyä yhteen tai kahteen. Tämä kehote voi tuntua ylivoimaiselta, koska se esittää niin paljon kysymyksiä kerralla, joten varmista, että löydät jonkin tasapainon kirjoittaessasi. Jos haluat keskittyä esimerkiksi hyvään teini -iän kohtaan, se on hyvä - katso vain, voitko kommentoida myös huonoa kohtaa. Jos olet epävarma, vastaa yhteen kysymykseen, johon olet eniten panostanut. Älä ahdista vastauksia kaikkiin kolmeen kysymykseen, jos et voi tai et halua!

Aivoriihi -ideoita

 • Tekniikka. Teini -ikäiset pääsevät nykyään teknologiaan kuin koskaan ennen. Voisit kirjoittaa iPhoneista, tekstiviesteistä, Snapchatista jne. Ja siitä, millaisia ​​vaikutuksia (positiivisia, negatiivisia tai molempia) tällä uudella teknologian pakkomielteisellä maailmassa on nykypäivän nuorille ja itsellesi. Huomaatko esimerkiksi, ettet voi kommunikoida muiden kanssa ilman tekstiviestejä tai ystäviä Facebookissa? Mitä tämä voisi ehdottaa sinun ja muiden teini -ikäisten tulevaisuudesta?
 • Poliittiset tai sosiaaliset kysymykset. Mitä mieltä te ja muut teini -ikäiset olette Trumpin hallinnosta, maahanmuuttolaeista, naisten mielenosoituksista, LGBTQ+ -oikeuksista jne.? Mieti, miten olet reagoinut näihin ideoihin ja tapahtumiin, ja yritä pohtia laajempaa vaikutusta teini -ikäisiin tänään.
 • Viihde ja media. Miten elokuvat, musiikki, TV -ohjelmat ja videopelit vaikuttavat nykypäivän teini -ikäisiin? Kuinka he ovat vaikuttaneet sinuun? Voit esimerkiksi keskustella siitä, kuinka voit suoratoistaa TV -ohjelmia, jolloin voit järjestää aikataulusi helpommin, jotta voit tehdä kaikki kotitehtävät ilman, että joudut unohtamaan uusimman jakson Brooklyn Nine-Nine .

Vältettävät sudenkuopat

 • Liian yleinen. Älä vain sano, että tekniikka on hienoa ja rakastat älypuhelimia - miten se on vaikuttanut teini -ikäisiin ja sinä erityisesti? Millaisia ​​etuja uusi tekniikka antaa teini -ikäisille, ja miksi tämä on mielestäsi tärkeää tai merkityksellistä oman elämäsi kannalta?
 • Älä yhdistä analyysiäsi takaisin itseesi. Muista, että vaikka puhut teini -ikäisistä yleensä, sinun pitäisi myös sitoa tämä ajatus selkeästi takaisin elämääsi teini -ikäisenä tänään. Älä puhu vain siitä, mikä vaikuttaa teini -ikäisiin - mikä vaikuttaa sinä ? Kun olet tunnistanut jotain elämässäsi, voit tuoda tämän idean takaisin teini -ikäisille yleisemmin.

Coalition Essay Prompt 5

Lähetä essee valitsemastasi aiheesta.

toisen asteen funktion kärkimuoto

Tämä aihe on ylivoimaisesti laajin ja avoin viidestä Coalition Application -essekehotteesta. Tässä kehotuksessa voit kirjoittaa käytännössä mistä tahansa, kunhan se paljastaa itsestäsi jotain ainutlaatuista, mikä tekee pääsykomiteasta haluta tunnustaa sinut.

Vinkkejä tähän kysymykseen vastaamiseen

 • Ole oma itsesi. Tämä kehote on paras tilaisuutesi loistaa, koska se on niin avoin. Jos sinusta tuntuu siltä, ​​että muut koalitiohakemuksen essee -kehotteet rajoittavat persoonallisuuttasi ja ääntäsi, käytä tätä tilaisuutena näyttää todella kuka olet.
 • Kirjoita sinulle tärkeästä asiasta. Riippumatta siitä, millaista lähestymistapaa käytät tai mistä aiheesta kirjoitat, yritä keskittyä johonkin, jolla on sinulle merkitystä. Ehkä se on tietty henkilö, toiminta, tapahtuma, kiinnostus tai kunnianhimo.
 • On hyvä käyttää toista kirjoitustasi uudelleen. Jos olet jo kirjoittanut henkilökohtaisen esseen esimerkiksi Common Appille, on täysin hyvä käyttää sitä uudelleen Coalition -sovelluksessa. Muista vain säätää kouluun liittyviä sanoja tai lauseita (toisin sanoen et halua lähettää essee, jossa mainitaan, kuinka hämmästyttävä Stanford on, jos haet UT Austiniin!).

Aivoriihi -ideoita

Voit kirjoittaa melkein mistä tahansa tästä kehotteesta, joten valinta on sinun!

Todellinen koko 14 tuumaa

Vältettävät sudenkuopat

 • Ei selkeää suuntaa. Suurin epäkohta 'valitse oma aihe' -kehotteella on, että et saa selkeitä ohjeita esseesi jäsentämisestä. Varmista, että käytät helposti seurattavaa organisaatiota, joka ilmaisee selvästi esseesi pääkohdan, olitpa sitten intohimoinen jalkapalloon tai kuinka kokemuksesi kahdeksassa eri osavaltiossa asumisesta on vaikuttanut ammatillisiin tavoitteisiisi.
 • Uudistetaan ansioluettelosi. Valintalautakunnalla on jo pääsy ansioluetteloosi, joten he eivät tarvitse uudelleenkoulutusta ylimääräisistä opintojaksoista, joihin olet osallistunut, tai osa-aikatöistäsi. Keskity johonkin, mitä ei ole mainittu hakemuksessasi tai johon et mielestäsi ole kiinnittänyt tarpeeksi huomiota.

body_deep_thought_question

Kokoomuksen essee kehottaa: kumman sinun pitäisi valita?

Nyt kun olemme käsitelleet viisi Kokoomushakemus -essee -kehotetta, kuinka voit selvittää, mikä kehote sopii sinulle parhaiten?

Vastauksesi seuraaviin viiteen kysymykseen antavat sinulle käsityksen siitä, mitkä Coalition -essee -kehotteet voivat toimia paremmin sinulle kokemuksesi ja kiinnostuksen kohteidesi perusteella:

 • Pystytkö helposti ajattelemaan tiettyä tapahtumaa elämässäsi, jolla oli suuri (ja positiivinen) vaikutus sinuun? Jos näin on, kehote 1 sopisi sinulle hyvin.
 • Oletko sitoutunut vapaaehtoistyöhön tai auttamaan muita? Jos näin on, Kehote 2 kuulostaa hyvältä valinnalta.
 • Oletko muuttanut mieltäsi äskettäin jostain tai kyseenalaistatko parhaillaan jotain, johon olet aina uskonut? Jos näin on, kehote 3 toimisi sinulle hyvin.
 • Onko sinulla paljon sanottavaa elämästäsi teini -ikäisenä ja nyky -yhteiskunnasta kokonaisuutena? Jos näin on, kehote 4 on paras vaihtoehto.
 • Vihaatko sitä, että tunne rajoittuu tiettyihin kehotteisiin, tai sinulla on jo essee tai aiheidea, jota haluat käyttää Coalition -sovelluksessa? Jos näin on, siirry kehotteeseen 5.

Nämä kysymykset ovat vain nopea tapa auttaa sinua päättämään, mikä viidestä Coalition -essee -kehotteesta voisi toimia sinulle hyvin.

Jos sinulla on edelleen vaikeuksia päättää, kysy itseltäsi: mistä haluat kirjoittaa eniten? Mikä aihe kutsuu sinua? Onko jotain mitä et vain näytä pääsevän pois päästäsi? Jos niin, kirjoita tästä.

Tämän jälkeen voit päättää, sopiiko tämä aihe johonkin yllä olevista kehotteista. Jos ei, voit laittaa sen kehotteen 5 alle ja tehdä siitä valitsemasi esseen!

Suuren koalitiosovelluksen esseen luominen: 4 yleistä vinkkiä

Lopuksi tässä on neljä yleistä vinkkiä, joiden avulla voit kirjoittaa suuren Coalition Application -esseen valitsemastasi kehotuksesta riippumatta.

#1: Käytä erityisiä tietoja

Missä tahansa kirjoittamassasi esseessä, olipa kyseessä Coalition -sovellus tai muu sovellusjärjestelmä, haluat varmistaa, että olet mahdollisimman täsmällinen.

Erityisyys on se, mikä saa pääsykomitean muistamaan sinut. Se saa sinut erottumaan muista hakijoista, ja se sallii esseestäsi tehdä vakuuttavan tarinan tylsästä, karkeasta kuvauksesta.

Kun kirjoitat esseesi, Yritä sisällyttää yksityiskohtia, jotka antavat tarinallesi realistisuuden tunteen. Älä välttele kuvia ja metaforoja. Mene eteenpäin ja mainitse se pieni kuoppa, joka muodostuu aina sisaresi suusta, kun hän on innoissaan jostakin. Kirjoita sen järven tuoksusta, jossa vietit kesät lapsena. Anna yksityiskohtia missä tahansa, mikä parantaa tarinaasi.

Tavoitteesi on, että esseesi on ikimuistoinen. Jos se on liian yleinen ja lukija voi havaita vain vähän yksityiskohtia, se ei jätä pysyvää vaikutelmaa - eikä se ole hyvä asia!

#2: Ole oma itsesi

Koalitiohakemuksen esseen tarkoitus on näyttää pääsyvaliokunnalle puolesi itsestäsi, jonka mielestäsi et ole edustettuna (joko tarpeeksi tai ollenkaan) muussa hakemuksessasi.

Ota tämä essee tilaisuutena kanavoida sisäinen itsesi. Älä tunne, että sinun on kirjoitettava jäykällä, muodollisella, tieteellisellä äänellä. Kirjoita miten haluat kirjoittaa. Ehkä olet kukkaisten metaforien fani. Tai ehkä pidät lyhyistä, katkeruista lauseista.

Tee sitä, mikä on sinulle luontevinta. Muista, että et kirjoita akateemista esseetä vaan henkilökohtaista esseetä! On ok heittää vitsi tai kaksi tai kirjoittaa asiasta, joka on mielestäsi todella mielenkiintoinen tai tärkeä, mutta jota muut eivät ehkä ajattele samalla tavalla.

Älä pelkää olla rehellinen siitä, mitä haluat ja kuka olet. Tästä huolimatta, sinun tulee aina olla sekä nöyrä että kohtelias esseessäsi.

milloin on psat 2016

body_person_mountains_nature Avain nöyryyteen: kuvaile pääsykomiteaa joukkona kauniita vuoria.

#3: Keskity merkitykseen

Riippumatta siitä, minkä aiheen valitset koalitiohakemuksessasi, varmista, että kirjoitat sinulle tärkeästä asiasta.

Sen ei tarvitse olla jotain, jolla on merkitystä kaikille - ehkä pidät sellon soittamisesta tai et voi lakata keksimästä ideoita uusille leluille - mutta sen pitäisi olla jotain, joka merkitsee paljon sinä erityisesti.

Tämä antaa valintalautakunnalle paljon paremman käsityksen siitä, millainen henkilö olet, mikä motivoi ja inspiroi sinua ja miten tämä asia on vaikuttanut sinuun ihmisenä.

#4: Oikoluku!

Viimeinen vinkki on kuluttaa paljon aikaa muokata ja oikolue Coalition Application essee!

Kun olet suorittanut esseesi karkean luonnoksen, aseta se pois muutamaksi päiväksi. Älä katso tähän aikaan. Kun otat sen uudelleen ulos, lue se läpi ja huomioi kirjoitusvirheet, tekniset virheet ja hankalat tai epäolennaiset alueet.

Kun olet tehnyt tämän muutaman kerran ja muokannut esseesi tarpeen mukaan, anna luonnos henkilölle, johon luotat, kuten vanhempi, ohjaaja, opettaja tai vanhempi sisar. Pyydä kyseistä henkilöä esittämään sinulle kommentteja kaikista asioista, jotka ovat epäselviä tai joita voitaisiin parantaa esseessäsi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Wayne State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Randolph-Macon College SAT-tulokset ja GPA

Ozarksin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Dakotan kaivoskoulu ja teknologian pääsyvaatimukset

3 SAT -lukukäytävän tyyppiä, jotka sinun pitäisi tietää

Mitkä ovat kolme SAT -lukukäytävän tyyppiä ja mitkä ovat jokaiselle tyypille ominaisia ​​kysymyksiä? Käymme läpi yksityiskohtaisen oppaan täällä.

Worcester State Universityn SAT -pisteet ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

Täydellinen opasopas: SAT US History Subject Test

Mikä on paras tapa opiskella SAT US History Subject Testissä? Selvitä, miten testi toimii ja mistä löydät käytännön testejä opinto -oppaastamme.

UNCA: n pääsyvaatimukset

Pitäisikö sinun todella mennä yliopistoon valtion ulkopuolella? Hyvät ja huonot puolet

Ovatko osavaltion ulkopuoliset korkeakoulut hinnan ja etäisyyden arvoisia? Ota selvää, pitäisikö sinun käydä koulua kotivaltiosi ulkopuolella.

Paras IB -kemian opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Tarvitsetko parhaat muistiinpanot ja oppaat IB Chemistry SL/HL: lle? Lue asiantuntijaoppaamme IB -kemian kokeen valmistelemiseksi.

Radfordin pääsyvaatimukset

Kaplan SAT Book - täydellinen arvostelu

Kaplan SAT Prep Book on suosittu, mutta sillä on monia ongelmia. Lue tämä arvostelu selvittääksesi, onko sinun todella ostettava tämä kirja.

Täydellinen luettelo koulun ulkopuolisista aktiviteeteista: 100s esimerkkejä

Tarvitsetko esimerkkejä lukion ylimääräisestä opetussuunnitelmasta? Olemme koonneet täällä satoja esimerkkejä vapaaehtoistyöstä teatteriin.

Mount Mercy Universityn pääsyvaatimukset

Kutztownin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Binghamton University ACT -pisteet ja GPA

Grove City College SAT -tulokset ja GPA

North Carolina Central University SAT Scores and GPA

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

MIT -hyväksymiskirje: todellinen ja virallinen

Tässä on onnistunut pääsykirje, jonka sain hakiessani MIT: tä. Kun MIT: n hyväksymisaste on 8%, vain harvat onnekkaat saavat nähdä tämän.

21 parasta koiraa asumiseen

Asutko pienessä tilassa mutta kuoletko saadaksesi koiran? Luetteloimme parhaat asuntokoirat, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen parin, sekä vinkkejä pentusi sopeutumiseen.