Mihin minun pitäisi ottaa SAT?

main_desks-1.jpg

Vaikka teet paljon valmistautuaksesi SAT: ään, et luultavasti ole ajatellut niin paljon testin fyysistä sijaintia. Tämä sijainti voi kuitenkin ehdottomasti vaikuttaa suorituskykyysi.

Ajattele sitä - oletko koskaan joutunut tekemään kokeen ahtaassa luokkahuoneessa tai huoneessa, jossa ei ole ilmastointia? Se ei todennäköisesti auttanut suorituskykyäsi. Joten miksi ottaisit SAT: n huonoissa olosuhteissa?Lue oppaamme parhaan mahdollisen testipaikan valitsemiseksi, jotta voit tehdä niin hyvin kuin mahdollista.

Kaksi hakumenetelmää

Ennen kuin huolehdimme paikkojen valinnasta, sinun on selvitettävä, mitkä paikat ovat. Käymme läpi kaksi tapaa löytää SAT -sijainnit - yksi on helppokäyttöinen, mutta vähemmän informatiivinen ja toinen, jota on vaikeampi käyttää, mutta sisältää enemmän tietoa.

Menetelmä yksi: College Boardin testikeskushaku

Korkeakoulun hallitus Testikeskuksen haku voit etsiä testikeskuksia osavaltion tai kaupungin mukaan. Asuinpaikastasi riippuen tämä voi antaa sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää.

Screen_Shot_2016-06-10_at_6.01.44_PM.png

Testikeskuksen hakusivulla voit etsiä SAT -paikkoja osavaltion ja kaupungin mukaan. Kuva kautta College Board .

Olen esimerkiksi Utahista. Koko osavaltiossa on vain yhdeksän testauspaikkaa seuraavalle SAT: lle, lähinnä alueen oppilaitoksissa. Joten vain näiden yhdeksän sijainnin näkeminen antaa minulle kaiken mitä minun tarvitsee tietää. Todennäköisesti jokaisella Utahin opiskelijalla on vain yksi tai mahdollisesti kaksi vaihtoehtoa sijainnin perusteella.

Screen_Shot_2016-06-10_at_6.03.28_PM.png

Jotkut Utahin yhdeksästä SAT -paikasta. Kuva kautta College Board .

Kuitenkin, jos asut Massachusettsin kaltaisessa osavaltiossa, jossa on kymmeniä mahdollisia testisivustoja, voit tehdä tarkemman haun. Voit etsiä kaupunkien mukaan, mutta muista etsiä lähikaupunkeja ja esikaupunkeja nähdäksesi useimmat vaihtoehdot.

Jos olet tilassa, jossa on paljon valintoja, toinen hakumenetelmä, jonka avulla voit tarkastella postinumeroa, on todennäköisesti helpoin…

Tapa 2: Aloita rekisteröityminen SAT: ään

Mistä tahansa syystä, College Boardin testauspaikan haku rekisteröintiprosessin aikana on informatiivisempaa kuin sen peruskoehakuvaihtoehto. Joten päästäksesi tehokkaimpaan SAT -sijaintihakuun sinun on käytävä läpi SAT -rekisteröintijärjestelmä. Siirry College Boardin SAT -rekisteröintiprosessiin, kunnes pääset vaiheeseen 3, Select Test & Center.

waka flocka liekinpisteet

body_SATlocation8.jpg

Kuva kautta College Board .

Voit kirjoittaa postinumerosi (älä etsi vain kaupungin tai osavaltion mukaan) ja nähdä lähimmät vaihtoehdot, mukaan lukien naapurikaupungit. Tämä on paljon tehokkaampaa, jos lähelläsi on paljon potentiaalisia testipaikkoja.

body_SATlocation9.jpg

Kuva kautta College Board .

Sinä näkee myös, kenellä on vielä vapaita paikkoja testiä varten, mikä on tärkeää tietoa, jos tiedät, että sinun on rekisteröidyttävä pian. Sinun ei tarvitse suorittaa rekisteröintiä, jotta voit käyttää hakutyökalua.

Asutko myös lähellä valtionlinjaa? Harkitse vaihtoehtoja rajan yli, varsinkin jos säännöt/lait ovat erilaiset (jotkut osavaltiot edellyttävät, että tulokset ilmoitetaan lahjakkuushakuille).

Testipaikan valitseminen

Nyt kun tiedät kuinka etsiä testikeskusta, joudut todennäköisesti johonkin kahdesta leiristä. Ensimmäisellä leirillä, kutsumme sitä Utahin leiriksi, testipaikkasi määräytyy täysin läheisyyden mukaan. Tämä tarkoittaa, että sinulla on vain yksi tai kaksi vaihtoehtoa asuinpaikkasi perusteella, joten et valitettavasti voi optimoida testikeskusta sijainnin ulkopuolella.

Mutta jos olet toisella leirillä, kutsumme sitä Massachusettsin leiriksi, sinulla on monia vaihtoehtoja. Niin miten varmistat, että valitset parhaan mahdollisen testikeskuksen? Testipaikan valinta riippuu muutamasta tärkeästä tekijästä, jotka käsittelemme tärkeysjärjestyksessä.

Kuinka pitkälle sinun täytyy matkustaa?

Pohjimmiltaan, Mitä lähempänä asut testikeskuksessa, sitä parempi. Et halua ottaa riskiä aamulla liikenteessä tai sääkriisissä.

Monet opiskelijat testaavat lukiossa, jos voivat, mutta Jos asut kaukana lukiosta, saatat itse asiassa olla parempi nähdä, onko olemassa sijaintia lähempänä kotiasi.

utahin yliopiston pisteet

Harkitse myös sitä pysäköinti ja pudotukset keskustan ympärillä ovat todennäköisesti ruuhkaisia testiaamuna ja suunnittele sen mukaisesti. Lisää vähintään 10 minuuttia ennustettuun matka -aikaan tämän huomioon ottamiseksi.

Onko testisivusto sinulle tuttu?

Kun olet keskellä, olet vähemmän stressaantunut, jos tiedät miten liikkua. Jos esimerkiksi teet testejä omassa lukiossa, vaikka olet menossa huoneeseen, jossa et ole koskaan pitänyt luokkaa, löydät sen helposti.

Kuitenkin, jos olet yliopistorakennuksessa ja sinun on mentävä etsimään huonetta tai otettava väärä käänne voisi lisätä tarpeetonta stressiä SAT -aamuna. Jos olet menossa uuteen rakennukseen testipäivänä, poista se ennen testipäivää tai saapu aikaisin, jotta sinulla on riittävästi aikaa päästä testihuoneeseesi.

body_highschool.jpg

Eksyminen ja päätyminen yksinäiseen käytävään, joka näyttää siltä kuin jotain Hohto luultavasti ei auta testipäivän hermostumista.

Kuka tulee olemaan siellä?

Älä vain ajattele, mihin otat SAT: n. Mieti myös kuka siellä on.

Jos käytät SAT -lukiota lukiossa tai paikassa lukion opiskelijoiden kanssa, se voi olla hyvää tai huonoa luonteestasi riippuen.

Rentouttaako ystävien tai luokkatovereiden näkeminen vai stressaako? Joillekin opiskelijoille ystävien näkeminen voisi auttaa heitä rauhoittumaan. Stressin lievittäminen tuttujen kasvojen näkemisellä ja hetken vitseillä ennen testiä.

Mutta muille, nähdessään luokkatoverinsa voisi muistuttaa heitä heidän kilpailustaan ​​yliopistolle ja stressaa heitä enemmän. Tai ystävien näkeminen voi olla enemmän häiritsevää kuin hyödyllistä.

Tässä ei ole oikeaa vastausta. Ota vain henkilökohtaiset mieltymykset huomioon. Jos tiedät, että ystäväsi auttavat sinua, älä huolehdi menemästä paikalliseen lukioon. Jos luulet sen olevan stressaavaa sinulle, harkitse menemistä testikeskukseen enemmän tieltä joten voit keskittyä paremmin testiin.

Onko testikeskuksessa ongelmia?

Ennen kuin teet valinnan, sinun on myös otettava huomioon joitakin testauskeskuksen hienompia yksityiskohtia. On monia tekijöitä, jotka voivat tehdä testikeskuksesta hyvän tai huonon.

Onko testihuoneissa ikkunoita? Joillekin opiskelijoille ikkunan ääressä istuminen häiritsee. Toisille ikkunattomassa huoneessa oleminen tuntuu tukehduttavalta.

Onko lämmitys/jäähdytysongelmia? Testin tekeminen helteisessä kesäkuumassa ilman AC: tä olisi kurjaa, mutta niin olisi myös sen ottaminen pakkashuoneessa marraskuussa. Jos olet ilmoittautunut erityisesti talvi- tai kesäkokeeseen, varmista, että olet huoneessa, jossa on kunnollinen lämpötilan säätö.

Onko ongelmia, kuten lähialueen rakentaminen? Jos esimerkiksi lukiosi käynnissä on meluisa rakennusprojekti, voit halutessasi mennä kauemmas paikkaan varmistaaksesi, että testikeskuksesi on hiljainen.

Lopuksi, ajattele työpöydän kokoa. Yleensä mitä enemmän tilaa, sitä parempi, koska tasapainotat testikirjan ja vastausarkin. Tämä voi olla hankalaa niillä pienillä työpöydillä, joita joillakin korkeakouluhuoneilla on. Jos olet herkkä työtilallesi, yritä hiipiä huippu testihuoneeseen ennen rekisteröitymistä.

kuinka tervehtiä eri kielillä

body_desk.jpg

Pitäisikö minun vain testata lukiossa?

Kun olet lukenut kaikki nämä mahdolliset tekijät, saatat ajatella, että sinun pitäisi vain testata lukiossa, koska tiedät siitä eniten. Monille opiskelijoille tämä on loistava vaihtoehto. Muista kuitenkin ottaa huomioon seuraavat tekijät.

Häiritsevätkö tutut kasvot sinut? Kuten edellä keskustelimme, joillekin oppilaille ystävien ja luokkatoverien näkeminen testipäivänä voi olla stressaavaa. Jos haluat mieluummin olla vieraiden joukon kanssa, katso eri paikkoja.

Onko lähempää paikkaa, johon voisit mennä? Muista, että lauantaiaamu SAT -työmatka on tyypillisesti aikaisempi kuin lukion työmatkasi. Koulussa voi olla odottamattomia liikenne- ja pysäköintiongelmia. Jos lukiosi on matkan päässä, katso, onko lähempää testauspaikkoja.

Onko lukiossa tunnettuja ongelmia, kuten pieniä työpöytiä tai lähellä sijaitsevia rakennushankkeita? Jos jokin lukiosi häiritsee sinua, mieti muita paikkoja.

Lopuksi, menetätkö keskittymisesi tottuneissa ympäristöissä? Jotkut ihmiset pitävät enemmän tyhjän liuskekiven ympäristöstä uudesta testauskeskuksesta. Toiset haluavat olla tutuissa ympäristöissä stressaavaa ja korkean panoksen testaamista varten.

Jos mikään yllä olevista ei pidä paikkaansa, lukiosi voisi olla paras vaihtoehto, koska tiedät paikan. Et todennäköisesti joudu aamuongelmiin vain siksi, että tunnet rakennuksen hyvin.

Muut vinkit

Ole tietoinen testauskeskuksen sulkeminen . Joskus College Boardin on suljettava testikeskukset sään tai muiden syiden vuoksi. Tarkista sähköpostisi huolellisesti testiä edeltävinä viikkoina ja päivinä jos sijainnillesi tapahtuu jotain.

Aja testauspaikalle ennen testiaamua, jos et ole koskaan ollut siellä. Varmista, että käyttämäsi reitti (tai reitti, jonka Google Maps kehottaa käyttämään) on tarkka ja vie sinut perille. Et halua ottaa riskiä eksyä aamulla ennen testiä.

Jos sinulla on pitkä ajomatka aamulla, pakkaa aamiainen mukaasi säästääksesi aikaa. Voit myös kuunnella musiikkia autossa (rentouttavaa musiikkia, jos haluat rauhoittua, lisätä musiikkia, jos haluat saada virikkeitä) tai tarkistaa muistiinpanoja saadaksesi aivosi vaihteeksi. (Mutta älä tarkista muistiinpanoja, jos ajaisit itse!)

Lopuksi huomaa, että voit muuttaa sijaintiasi rekisteröitymisen jälkeen, mutta siitä peritään 28 dollarin maksu ja paikat täyttyvät sitä lähemmäksi testiä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA