Missä Harvardin yliopisto sijaitsee?

feature_harvard_university_cambridge

Monilla opiskelijoilla on aikomus käydä Harvardin yliopistoa. Useimmat tietävät, että se on jossain itärannikolla muiden Ivy League -koulujen kanssa, mutta missä on Harvard tarkalleen? Lue Harvardin tarkka sijainti , miten siitä tuli arvostettu laitos nyt ja mihin muihin Harvardeihin et todellakaan halua sekoittaa sitä.

Joten missä on Harvard?

Aloitamme vastaamalla tärkeimpään kysymykseen: missä Harvard sijaitsee?Harvardin yliopisto on yksityinen Ivy League -yliopisto Cambridge, Massachusetts . Cambridge sijaitsee Middlesexin piirikunnassa, luoteeseen Bostonista Charles -joen toisella puolella; se on osa Bostonin pääkaupunkiseutua.

body_cambridge_ma_map

Cambridge on asuu noin 100 000 ihmistä , mukaan lukien tuhannet Harvardin opiskelijat ja erittäin arvostetut Massachusetts Institute of Technology (MIT) ), joka sijaitsee vain kaakkoon Harvardista Charles -joen pohjoispuolella.

Kaupunki on erittäin monikulttuurinen, ja siellä on monia tunnettuja museoita, kauniita historiallisia rakennuksia ja kuuluisa Harvard Yard , joka on suuri ruohoalue ja yksi kampuksen vanhimmista paikoista. Siellä on myös Harvard Square , suosittu alue täynnä kirjakauppoja, kahviloita, ravintoloita ja kauppoja.

Missä siis on Harvardin yliopisto? Lyhyesti sanottuna Cambridge. Mutta entä Harvardin muut kampukset?

Jos et tiennyt, Harvardin yliopisto koostuu kolmesta kampuksesta:

  • Cambridge: Kaupunki, jossa Harvardin yliopiston pääkampus sijaitsee. Se sisältää useimmat hallintorakennukset, alemmat asuntolat ja Harvard College (eli yliopiston alemman tason jako)-puhumme tästä lisää hetken kuluttua).

  • Allston: Bostonin kaupunginosa, joka sijaitsee lounaaseen Harvardin pääkampuksesta Charles -joen toisella puolella. Tällä kampuksella on monia Harvardin urheilutiloja ja tunnettu Harvard Business School.
  • Longwood, Boston: Charles -joen eteläpuolella on Bostonin Longwoodin lääketieteellinen ja akateeminen alue. Harvardin kampuksella on Harvardin lääketieteellinen koulu, hammaslääketieteen koulu ja kansanterveyskoulu.

Kuten tästä kartasta näet, kaikki Harvardin kampukset ovat kaikki suhteellisen lähellä toisiaan:

body_harvard_campuses_map

Tarkemman Harvardin kampuksen kartan löydät osoitteesta Harvardin virallisilla verkkosivuilla .

Harvardin lyhyt historia Yliopisto

Perustettu vuonna 1636, Harvardin yliopisto on Yhdysvaltojen vanhin korkeakoulu .

Harvard saa nimensä ensimmäiseltä hyväntekijältä, Charlestonin ministeriltä John Harvard , joka antoi puolet omaisuudestaan ​​ja kirjastonsa kouluun kuolemansa jälkeen vuonna 1638. Nykyään yksi yliopiston tunnetuimmista maamerkeistä on sen John Harvardin patsas, joka seisoo Harvard Yardissa.

Yhdysvaltain parhaat esittävät taidekoulut

body_john_harvard_statue John Harvardin patsas( Tulehdus /Wikimedia Commons)

Ensimmäisten 200 vuoden aikana Harvardilla oli pieni, vaikkakin erittäin arvostettu tiedekunta, joka käytti ajanjakson aikana suosittuja opetustyylejä, mukaan lukien rote -muisti ja poraus. Sen pääpaino oli puritanilaisten ministerien kouluttaminen ja kouluttaminen. Vasta vuonna 1782 Harvard alkoi perustaa jatko-ohjelmia, alkaen yhdestä lääketieteen opinnoista.

Koulu oli 1800-luvun puolivälissä alkaa muistuttaa nykyaikaista yliopistoa : siinä oli nyt kirjasto, observatorio, luonnonhistoriallinen museo ja kemian laboratorio; Näitä suuria rakenteellisia muutoksia seurasi sisäinen muutos, jossa opetus siirtyi lausunnoista luentoihin. Oppilaat saivat myös laajemman valikoiman luokkia, joista valita.

1900 -luvun aikana mm. Harvardista tuli monipuolisempi opiskelijoiden, pääaineiden/opintojaksojen ja kansainvälisen vaikutuksen kannalta. Siitä tuli myös osa ryhmää, joka tunnetaan nyt nimellä Ivy League, ja jatkoi sen arvostamisen kasvattamista tutkijoissa ja urheilussa.

Nyt Harvardin yliopisto on amerikkalaisen koulutuksen korkeatasoinen vertauskuva: se on yksi maan valikoivimmista yliopistoista ja sijoittui jatkuvasti kolmen parhaan yliopiston joukkoon , molemmat valtakunnallinen ja maailmanlaajuinen .

Missä Harvard on? Sekaannusten välttäminen muiden vaarojen kanssa

Jos kysyit joltain: 'Missä on Harvardin yliopisto?' he todennäköisesti tietäisivät, että puhut ikonisesta Ivy League -instituutista. Mutta jos kysyt, 'Missä Harvard on?' saatat saada muita vastauksia, joita et odottanut riippuen siitä, missä olet ja keneltä kysyt.

Vaikka Harvardin yliopisto on maailmankuulu ja varmasti tunnetuin Harvard, jotkut ihmiset saattavat hämmentyä siitä, mihin Harvardiin viittaat, jos kysyt vain: 'Missä Harvard sijaitsee?'

Ensin selvennetään eroa Harvard Collegesta ja Harvardin yliopistosta. Harvard College on Harvardin yliopiston tärkein perustutkinto -osasto . Se on vain yksi Harvardin yliopiston useista korkeakouluista (muita ovat Harvard Law School ja Harvard Kennedy School).

Joten jos olet lukion yläaste, joka valmistautuu hakeutumaan Harvardiin, haet Harvardin yliopistoa, todennäköisesti tarkoituksena on osallistua Harvard Collegeen (olettaen, että opiskelet jotain taiteita).

Kuten mainittiin, Harvardin yliopiston tärkein kampus sijaitsee Cambridgessa, Massachusettsissa. Täällä sijaitsee myös Harvard College (mm. Harvard Law School ja Graduate School of Design).

Suurimman osan ajasta, kun kuulet sanan 'Harvard', se viittaa yliopistoon (tai erityisesti peruskouluun).

Mutta toisinaan saatat kuulla Harvardin käytön:

  • John Harvard: Ministeri, jolle yliopisto nimettiin. Tässä tapauksessa Harvard ei ole paikka vaan sukunimi.

  • Harvard-Westlake-koulu: Los Angelesissa toimiva korkeakouluoppilaitos 7–12-luokan opiskelijoille. Sillä ei ole yhteyttä Harvardin yliopistoon.

  • Harvard, Massachusetts: Kaupunki Worcester Countyssä noin 25 kilometriä Bostonista luoteeseen. Sillä ei ole mitään yhteyttä Harvardin yliopistoon, vaikka se jakaa nimensä kuuluisan koulun kanssa. Tämä kaupunki ei ole edes samassa läänissä kuin Cambridgen kaupunki (eli missä Harvardin yliopiston tärkein kampus sijaitsee).

  • Muut kaupungit nimeltään Harvard: Yhdysvalloissa on useita kaupunkeja nimeltä Harvard, joilla ei ole yhteyttä yliopistoon. Näitä ovat Harvards Idahossa, Illinoisissa ja Nebraskassa.

Joten seuraavan kerran ihmettelet: 'Missä on Harvard?' varmista, ettet sekoita sitä mihinkään muuhun Harvardiin, mukaan lukien Harvardin kaupungit (muista, että yliopisto sijaitsee Cambridgen kaupungissa- ei kaupunki nimeltä Harvard!).

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.