Mistä (ja miten) saat kassan sekin: 8 yksinkertaista vaihetta

Suuri osto, kuten auton ostaminen tai ennakkomaksun maksaminen talolle?

Jos näin on, sinua saatetaan pyytää maksamaan kassasekillä. Kassasekki on taattu tapa maksaa jotain, ja sitä vaaditaan usein suurten tapahtumien yhteydessä varmistaaksemme, että sinulla on todella ostoksessasi tarvitsemasi rahat.

Mutta mikä oikeastaan ​​on kassasekki? Miksi tarvitset sitä? Ja jos tarvitset sitä, mistä voit saada sen?

Tässä artikkelissa, Selitän tarkalleen, mistä saa kassasekkiä ja miten saada kassasekki. Annan sinulle vaihtoehtoja siitä, mistä saat kassan sekin, ja opastan sinut muiden vaihtoehtojen avulla, joilla voit maksaa ostoksesi, jos et halua käyttää kassasekkiä.

Mikä on kassasekki?

Kassasekkiä pidetään turvallisena maksutapana, koska pankki takaa sen. Kun maksat kassasta sekin kassalla, pankki takaa, että sekillä olevat varat ovat myyjän käytettävissä. Tällä tavoin myyjä tietää, että sekkisi tyhjennetään, kun hän yrittää tallettaa sitä ja että sekilläsi ei ole mahdollisuutta palautua.

enneagrammi tyyppi 1 rakastunut

Kassatarkistuksia vaaditaan yleensä suurissa ostoksissa, esimerkiksi kun maksat taloon käsirahaa tai ostat autoa. Koska mukana on suuri summa rahaa, myyjä haluaa taata, että he saavat koko summan. Kassasekki auttaa varmistamaan, että he tekevät.

Saatat joutua käyttämään myös kassasekkiä hieman pienempiin tapahtumiin, kuten asuntosi vakuusmaksuun tai jopa joskus kuukausimaksuun, jos vuokranantajasi vaatii. Kassatestin ja henkilökohtaisen sekin välillä on suuri ero, ja kassan sekin saaminen voi viedä jonkin aikaa, joten tarkista vuokrasopimus tai kysy vuokranantajalta, tarvitsetko kassasekkiä hyvissä ajoin ennen kuukausimaksun erääntymistä.

Mistä saa kassasekkiä

Et voi kirjoittaa kassasekkiä itse, joten mitkä ovat vaihtoehdot mistä saada kassasekki? Sinun täytyy mennä pankkiin tai luottoyhteisöön.

kuinka suuri on 3 tuumaa

Tarvitset kaksi tietoa, jotta voit ostaa kassan sekin. Ensin tarvitset tarkka rahamäärä, jonka haluat taata sekillä. Toiseksi tarvitset sekin vastaanottavan henkilön tai laitoksen tarkka nimi. Varmista, että sinulla on oikea nimi - he eivät voi tallettaa kassan sekkiä, jos sinulla on eri nimi.

Jos olet pankin tai luottokorttiyhtiön asiakas, voit saada kassan sekin tililläsi olevilla varoilla. Kun pankki kirjoittaa kassasekin, pankki veloittaa rahat sekiltä automaattisesti tililtäsi, mikä vakuuttaa myyjälle, että sinulla on koko summa.

Jos haluat ostaa kassan sekin pankista tai luottoyhteisöstä, jossa et ole asiakas, sinun on tuotava koko summa käteisenä. Maksat pankille rahasumman käteisenä, ja vastineeksi he toimittavat sinulle kassan sekin.

Suurimmaksi osaksi sinun täytyy mennä pankkiin henkilökohtaisesti, jotta voit ostaa kassan sekin, mutta muutama pankki, kuten Wells Fargo, antaa sinun tilata kassan sekkejä verkosta. Sinun on kuitenkin odotettava sekin käsittelyä verkossa ja postitettuna, mikä voi viedä jopa 10 työpäivää.

Kassan sekki on talletettava 90--120 päivän kuluessa sen laskemisesta , joten varmista, että vastaanottaja tietää, että heidän tulisi tallettaa sekki heti saatuaan sen.

Kassan sekkimaksut

Sen lisäksi, että asiakkaat miettivät, miten kassasekki voidaan hankkia, asiakkaiden on usein huolehdittava siitä, että he löytävät halvimman paikan kassan saamiseksi. Kassan ostaminen pankista maksaa yleensä pienen maksun , vaikka sinulla olisi tili pankissa. Katsotaanpa kassan sekkimaksuja Yhdysvaltain kymmenen parhaan pankin joukossa.

Pankki Kassan sekkimaksu peruskirjatilien haltijoille
ajojahti 8 dollaria
Amerikan pankki 10 dollaria
Wells Fargo 10 dollaria
Citibank 10 dollaria
MEILLE. Pankki 7 dollaria
PNC-pankki 10 dollaria
Pääkaupunki 10 dollaria
TD Pankki 8 dollaria
BB&T 10 dollaria
Suntrust 8 dollaria

Huomaa, että nämä palkkiot ovat palkkioita, jotka asiakkaille, joilla on perussekkitili kyseisessä pankissa, maksaa sekin ostaminen. Jos olet menossa pankkiin, jossa sinulla ei ole peruspankkitiliä, saatat maksaa enemmän rahaa kassan ostamiseen.

Jos sinulla on kuitenkin korkeatasoinen sekkitili (kuten sellainen, jolla on korkeampi kuukausitalletusvaatimus tai päivittäinen vähimmäissaldo), saatat joutua maksamaan pienemmän palkkion ostamaan pankkisekki tai et välttämättä tarvitse maksaa maksu ollenkaan.

Luotto-osuuskunta tarjoaa usein matalammat maksut sekeistä. Jos olet huolissasi kustannuksista, tee ostoksia nähdäksesi halvin paikka saada kassasekki alueellasi.

Kuinka saada kassasekki

Käteissekin ostamiseksi sinun on ensin mentävä paikalliseen pankkiin tai luottokorttiyhtiön sivukonttoriin. Noudata näitä vaiheita, jotta prosessi olisi mahdollisimman kivuton.

Etelä -Floridan yliopisto gpa
  1. Varmista, että sinulla on varat sekin kattamiseen, ennen kuin siirryt sivuliikkeeseen. Muista, että tililtäsi veloitetaan välittömästi nämä varat, tai sinulla on oltava riittävästi käteistä käteisellä koko summan kattamiseksi.
  2. Varmista, että sinulla on maksamasi henkilön tai laitoksen oikea koko nimi.
  3. Varmista, että sinulla on mukanasi valtion myöntämä valokuvallinen henkilötodistus, kuten ajokortti tai passi.
  4. Jos sinulla on tili laitoksessa, josta ostat kassasekkiä, varmista, että sinulla on tarvittavat materiaalit tilisi käyttämiseen. Sinulla on todennäköisesti oltava maksukortti ja PIN-numero sekä kuvallinen henkilötodistus. Jos sinulla ei ole maksukorttia, varmista, että tiedät tilisi numerosi tai sosiaaliturvatunnuksesi, jotta laskuri voi etsiä tilisi.
  5. Odota jonossa haaratoimistossa, kunnes on sinun vuorosi puhua tellerin kanssa. Kerro tellerille, että olet kiinnostunut ostamaan kassasekkiä.
  6. Anna pankkivirkailijalle tilisi numero tai käteinen, joka tarvitaan kassan sekin ostamiseen.
  7. Anna laskurille maksamasi henkilön tai laitoksen nimi.
  8. Teller varmistaa, että sinulla on tarpeeksi rahaa sekin summan kattamiseen. Sitten laskuri laatii sekin ja allekirjoittaa sen varmistaen, että pankki takaa sen.

Kassan tarkastukset vs. Henkilökohtaiset tarkastukset

Kassan sekit eroavat suuresti henkilökohtaisista sekeistä, minkä vuoksi niitä vaaditaan yleensä suurissa ostoksissa.

Kassan ostaminen tarkoittaa, että tililtäsi veloitetaan sekin kattava summa automaattisesti. Tämä veloitus takaa, että sinulla on tarpeeksi rahaa kattamaan kassan sekit. Kun kirjoitat henkilökohtaisen sekin, tiliäsi ei veloiteta ennen sekin tallettamista. joten sekki voi palautua, jos olet käyttänyt rahaa ja sinulla ei ole enää varoja henkilökohtaisen sekin summan kattamiseen.

Koska kassasekit on taattu, ne tyhjennetään usein nopeammin kuin henkilökohtaiset sekit. Tämä tarkoittaa, että myyjällä on nopeampi pääsy rahoihisi ostoksesi nopeammin kuin henkilökohtaisen shekin tyhjentämisen odottaminen.

Molempien tarkastusten fyysiset ominaisuudet ovat erilaiset. Pankkit edustaja allekirjoittaa kassan sekin, joka takaa sekin varojen saatavuuden. Vastaavasti kassan sekeillä on erottavat turvaominaisuudet, kuten vesileimat, ja ne kirjoitetaan usein erityiselle joukkovelkakirjapaperille.

länsi -virginian yliopiston tulokset

Kassan tarkastukset vs. Rahamääräykset

Rahamääräys on hyvin samanlainen kuin kassasekki. Kun ostat maksumääräyksen, takaat myös, että sinulla on varat maksaa ostoksesi. Näiden kahden maksutavan välillä on kuitenkin joitain keskeisiä eroja.

Pankkisekki tai luottokorttiyhtiö myöntää kassasekin. Rahamääräys ei ole. Voit usein ostaa maksumääräyksiä ruokakaupoista, postista, huoltoasemilta tai muualta kaupungista. Koska voit ostaa maksumääräyksen monista eri paikoista, voi olla helpompaa käyttää maksumääräystä maksun takaamiseksi ostoksesta.

Rahamääräyksillä on kuitenkin enimmäismäärä rahaa, jonka voit lähettää kerralla. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä kassasekkiä suurempien ostosten yhteydessä, jotka edellyttävät suurempien rahasummien siirtämistä.

Kassan tarkastukset vs. ACH / pankkisiirrot

ACH / pankkisiirrot ovat hyvin samanlaisia ​​kuin kassan sekit, ja niissä on useita keskeisiä eroja.

Sekä kassasekkejä että ACH / pankkisiirtoja varten tilisi veloitetaan välittömästi, kun aloitat tapahtuman. Tämä veloitus takaa, että sinulla on oston kattamiseen tarvittavat varat.

Kanadan pääkaupunki on

ACH / pankkisiirtoihin liittyy palkkioita, aivan samoin kuin kassasekkeihin. ACH / pankkisiirtoihin liittyvät palkkiot ovat usein korkeammat kuin kassan sekkimaksut ja voivat riippua siitä, kuinka nopeasti haluat rahan lähettämisen.

Kun suoritat ACH / pankkisiirron, siirrät rahaa elektronisesti tililtäsi jonkun muun tilille. Tämä tarkoittaa, että lähetät varoja automaattisesti myyjälle ilman, että heidän on talletettava sekkiä.

Voit pyytää samana päivänä maksettavaa ACH / pankkisiirtoa lisämaksusta, mikä tarkoittaa, että rahat näkyvät välittömästi myyjän tilillä.

Usein on rajoituksia rahamäärälle, jonka voit lähettää henkilölle pankkisiirrolla tai ACH-siirtona, riippuen tekemäsi siirtotyypistä, pankkisi käytännöistä ja siitä, kuinka nopeasti haluat lähettää rahat.

Katsaus: Mistä ja miten saat kassan sekin

Kassasekkejä pidetään turvallisena tapana maksaa suurista ostoksista, koska pankki takaa, että niillä on varat sekin summan kattamiseen. Voit saada kassan sekin paikallisesta pankistasi tai luottokorttiyhtiön sivuliikkeestä, mikä vaatii usein pienen maksun.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kalifornian parhaat koulut | Burbankin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Burbank High Schoolista Burbank, CA.

Mikä on hyvä 9. luokan ACT / SAT -pisteet?

Olet yhdeksännellä luokalla, ja todellinen ACT / SAT on vielä 2 vuotta edessä. Miten tulkitset SAT -pistemäärän, jos otat sen nyt? Teemme uuden analyysin kahdesta tietojoukosta löytääksemme, mitä pidetään hyvänä pisteenä nuoremmille opiskelijoille.

Pitäisikö minun mennä johonkin isosta 10 koulusta?

Oletko utelias osallistumaan johonkin Big Ten -koulusta? Tämä Big 10 -koulujen luettelo selittää Big Ten -yliopistojen hyvät ja huonot puolet ja auttaa sinua päättämään, mikä niistä sopii sinulle.

El Ranchon lukio | 2016-17 Rankings | (Pico Rivera,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta El Ranchon lukiosta Pico Riverassa, Kaliforniassa.

Kuinka kauan SAT kestää pitkään?

Kuinka paljon aikaa SAT-majoitukset antavat sinulle testipäivänä? Mikä on SAT: n pidennetty aika ja kuinka monta tuntia saat ylimääräistä? Lisätietoja täältä.

Kuinka päästä: Ole Miss Pääsyvaatimukset

Täydellinen luettelo: Minnesotan korkeakoulut + Sijoitukset / Tilastot (2016)

Haetaanko Minnesotan korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Minnesotan parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT Prep: n lopullinen SAT-opinto-opas

Tämä täydellinen SAT-opas on paras kokoelma SAT-strategioita ja neuvoja, jotka ovat käytettävissä kaikkialla. Opit opiskelemaan SAT: lle ja testausvinkkejä pisteiden parantamiseksi.

10 parasta oikeinkirjoituspeliä, joilla voit parantaa sanataitojasi

Haluatko harjoitella oikeinkirjoitusta sanapelien avulla? Oppaamme sisältää parhaat oikeinkirjoituspelit lapsille ja aikuisille.

Rutgers, New Jerseyn osavaltion yliopisto - Newark SAT -pisteet ja GPA

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

1410 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Illinoisin yliopisto Springfieldin pääsyvaatimuksissa

Mitä sinun tulee tietää Desert Sands Charter Schoolista

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Sands Charter Schoolista Lancasterissa, Kaliforniassa.

Thiel Collegen pääsyvaatimukset

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Toimiiko musta siemenöljy todella? Tieteellinen analyysi eduista

Otatko huomioon mustan siemenöljyn hyödyt, kuten laihtuminen tai allergiat? Opi nigella sativan edut, mitä se ei auta ja mitkä annokset otetaan.

Weber State Universityn pääsyvaatimukset

18 vaikeinta ACT -englanninkielistä kysymystä koskaan

Haetko parasta ACT -pistettä? Haluatko haastaa itsesi? Tutustu näihin ACT -englanninkielisiin kysymyksiin ja opi lähestymään haastavimpiakin kysymyksiä.

Kuinka valmistautua yliopistoon: 31 vinkkiä valmistautumiseen

Valmistaudu yliopistoon? Täydellinen oppaamme kattaa kaikki keskeiset vaiheet valmistautumiseen yliopistoon yhdeksännestä luokasta alkaen.

Montana State University - Pohjois -pääsyvaatimukset

Yliopistoa edeltävät kesäohjelmat: Pitäisikö sinun mennä?

Harkitaankoulun aloittamista ennen kesäaikaa? Opastamme sinua, mitkä nämä ohjelmat ovat, mitä etuja ja miinuksia on, ja kuinka päättää, onko jokin oikea sinulle.

Clarken yliopiston pääsyvaatimukset

Saginaw Valley State Universityn pääsyvaatimukset

UC Merced Pääsyvaatimukset