Mistä (ja miten) saat kassan sekin: 8 yksinkertaista vaihetta

Suuri osto, kuten auton ostaminen tai ennakkomaksun maksaminen talolle?

Jos näin on, sinua saatetaan pyytää maksamaan kassasekillä. Kassasekki on taattu tapa maksaa jotain, ja sitä vaaditaan usein suurten tapahtumien yhteydessä varmistaaksemme, että sinulla on todella ostoksessasi tarvitsemasi rahat.

Mutta mikä oikeastaan ​​on kassasekki? Miksi tarvitset sitä? Ja jos tarvitset sitä, mistä voit saada sen?

Tässä artikkelissa, Selitän tarkalleen, mistä saa kassasekkiä ja miten saada kassasekki. Annan sinulle vaihtoehtoja siitä, mistä saat kassan sekin, ja opastan sinut muiden vaihtoehtojen avulla, joilla voit maksaa ostoksesi, jos et halua käyttää kassasekkiä.

Mikä on kassasekki?

Kassasekkiä pidetään turvallisena maksutapana, koska pankki takaa sen. Kun maksat kassasta sekin kassalla, pankki takaa, että sekillä olevat varat ovat myyjän käytettävissä. Tällä tavoin myyjä tietää, että sekkisi tyhjennetään, kun hän yrittää tallettaa sitä ja että sekilläsi ei ole mahdollisuutta palautua.

enneagrammi tyyppi 1 rakastunut

Kassatarkistuksia vaaditaan yleensä suurissa ostoksissa, esimerkiksi kun maksat taloon käsirahaa tai ostat autoa. Koska mukana on suuri summa rahaa, myyjä haluaa taata, että he saavat koko summan. Kassasekki auttaa varmistamaan, että he tekevät.

Saatat joutua käyttämään myös kassasekkiä hieman pienempiin tapahtumiin, kuten asuntosi vakuusmaksuun tai jopa joskus kuukausimaksuun, jos vuokranantajasi vaatii. Kassatestin ja henkilökohtaisen sekin välillä on suuri ero, ja kassan sekin saaminen voi viedä jonkin aikaa, joten tarkista vuokrasopimus tai kysy vuokranantajalta, tarvitsetko kassasekkiä hyvissä ajoin ennen kuukausimaksun erääntymistä.

Mistä saa kassasekkiä

Et voi kirjoittaa kassasekkiä itse, joten mitkä ovat vaihtoehdot mistä saada kassasekki? Sinun täytyy mennä pankkiin tai luottoyhteisöön.

kuinka suuri on 3 tuumaa

Tarvitset kaksi tietoa, jotta voit ostaa kassan sekin. Ensin tarvitset tarkka rahamäärä, jonka haluat taata sekillä. Toiseksi tarvitset sekin vastaanottavan henkilön tai laitoksen tarkka nimi. Varmista, että sinulla on oikea nimi - he eivät voi tallettaa kassan sekkiä, jos sinulla on eri nimi.

Jos olet pankin tai luottokorttiyhtiön asiakas, voit saada kassan sekin tililläsi olevilla varoilla. Kun pankki kirjoittaa kassasekin, pankki veloittaa rahat sekiltä automaattisesti tililtäsi, mikä vakuuttaa myyjälle, että sinulla on koko summa.

Jos haluat ostaa kassan sekin pankista tai luottoyhteisöstä, jossa et ole asiakas, sinun on tuotava koko summa käteisenä. Maksat pankille rahasumman käteisenä, ja vastineeksi he toimittavat sinulle kassan sekin.

Suurimmaksi osaksi sinun täytyy mennä pankkiin henkilökohtaisesti, jotta voit ostaa kassan sekin, mutta muutama pankki, kuten Wells Fargo, antaa sinun tilata kassan sekkejä verkosta. Sinun on kuitenkin odotettava sekin käsittelyä verkossa ja postitettuna, mikä voi viedä jopa 10 työpäivää.

Kassan sekki on talletettava 90--120 päivän kuluessa sen laskemisesta , joten varmista, että vastaanottaja tietää, että heidän tulisi tallettaa sekki heti saatuaan sen.

Kassan sekkimaksut

Sen lisäksi, että asiakkaat miettivät, miten kassasekki voidaan hankkia, asiakkaiden on usein huolehdittava siitä, että he löytävät halvimman paikan kassan saamiseksi. Kassan ostaminen pankista maksaa yleensä pienen maksun , vaikka sinulla olisi tili pankissa. Katsotaanpa kassan sekkimaksuja Yhdysvaltain kymmenen parhaan pankin joukossa.

Pankki Kassan sekkimaksu peruskirjatilien haltijoille
ajojahti 8 dollaria
Amerikan pankki 10 dollaria
Wells Fargo 10 dollaria
Citibank 10 dollaria
MEILLE. Pankki 7 dollaria
PNC-pankki 10 dollaria
Pääkaupunki 10 dollaria
TD Pankki 8 dollaria
BB&T 10 dollaria
Suntrust 8 dollaria

Huomaa, että nämä palkkiot ovat palkkioita, jotka asiakkaille, joilla on perussekkitili kyseisessä pankissa, maksaa sekin ostaminen. Jos olet menossa pankkiin, jossa sinulla ei ole peruspankkitiliä, saatat maksaa enemmän rahaa kassan ostamiseen.

Jos sinulla on kuitenkin korkeatasoinen sekkitili (kuten sellainen, jolla on korkeampi kuukausitalletusvaatimus tai päivittäinen vähimmäissaldo), saatat joutua maksamaan pienemmän palkkion ostamaan pankkisekki tai et välttämättä tarvitse maksaa maksu ollenkaan.

Luotto-osuuskunta tarjoaa usein matalammat maksut sekeistä. Jos olet huolissasi kustannuksista, tee ostoksia nähdäksesi halvin paikka saada kassasekki alueellasi.

Kuinka saada kassasekki

Käteissekin ostamiseksi sinun on ensin mentävä paikalliseen pankkiin tai luottokorttiyhtiön sivukonttoriin. Noudata näitä vaiheita, jotta prosessi olisi mahdollisimman kivuton.

Etelä -Floridan yliopisto gpa
  1. Varmista, että sinulla on varat sekin kattamiseen, ennen kuin siirryt sivuliikkeeseen. Muista, että tililtäsi veloitetaan välittömästi nämä varat, tai sinulla on oltava riittävästi käteistä käteisellä koko summan kattamiseksi.
  2. Varmista, että sinulla on maksamasi henkilön tai laitoksen oikea koko nimi.
  3. Varmista, että sinulla on mukanasi valtion myöntämä valokuvallinen henkilötodistus, kuten ajokortti tai passi.
  4. Jos sinulla on tili laitoksessa, josta ostat kassasekkiä, varmista, että sinulla on tarvittavat materiaalit tilisi käyttämiseen. Sinulla on todennäköisesti oltava maksukortti ja PIN-numero sekä kuvallinen henkilötodistus. Jos sinulla ei ole maksukorttia, varmista, että tiedät tilisi numerosi tai sosiaaliturvatunnuksesi, jotta laskuri voi etsiä tilisi.
  5. Odota jonossa haaratoimistossa, kunnes on sinun vuorosi puhua tellerin kanssa. Kerro tellerille, että olet kiinnostunut ostamaan kassasekkiä.
  6. Anna pankkivirkailijalle tilisi numero tai käteinen, joka tarvitaan kassan sekin ostamiseen.
  7. Anna laskurille maksamasi henkilön tai laitoksen nimi.
  8. Teller varmistaa, että sinulla on tarpeeksi rahaa sekin summan kattamiseen. Sitten laskuri laatii sekin ja allekirjoittaa sen varmistaen, että pankki takaa sen.

Kassan tarkastukset vs. Henkilökohtaiset tarkastukset

Kassan sekit eroavat suuresti henkilökohtaisista sekeistä, minkä vuoksi niitä vaaditaan yleensä suurissa ostoksissa.

Kassan ostaminen tarkoittaa, että tililtäsi veloitetaan sekin kattava summa automaattisesti. Tämä veloitus takaa, että sinulla on tarpeeksi rahaa kattamaan kassan sekit. Kun kirjoitat henkilökohtaisen sekin, tiliäsi ei veloiteta ennen sekin tallettamista. joten sekki voi palautua, jos olet käyttänyt rahaa ja sinulla ei ole enää varoja henkilökohtaisen sekin summan kattamiseen.

Koska kassasekit on taattu, ne tyhjennetään usein nopeammin kuin henkilökohtaiset sekit. Tämä tarkoittaa, että myyjällä on nopeampi pääsy rahoihisi ostoksesi nopeammin kuin henkilökohtaisen shekin tyhjentämisen odottaminen.

Molempien tarkastusten fyysiset ominaisuudet ovat erilaiset. Pankkit edustaja allekirjoittaa kassan sekin, joka takaa sekin varojen saatavuuden. Vastaavasti kassan sekeillä on erottavat turvaominaisuudet, kuten vesileimat, ja ne kirjoitetaan usein erityiselle joukkovelkakirjapaperille.

länsi -virginian yliopiston tulokset

Kassan tarkastukset vs. Rahamääräykset

Rahamääräys on hyvin samanlainen kuin kassasekki. Kun ostat maksumääräyksen, takaat myös, että sinulla on varat maksaa ostoksesi. Näiden kahden maksutavan välillä on kuitenkin joitain keskeisiä eroja.

Pankkisekki tai luottokorttiyhtiö myöntää kassasekin. Rahamääräys ei ole. Voit usein ostaa maksumääräyksiä ruokakaupoista, postista, huoltoasemilta tai muualta kaupungista. Koska voit ostaa maksumääräyksen monista eri paikoista, voi olla helpompaa käyttää maksumääräystä maksun takaamiseksi ostoksesta.

Rahamääräyksillä on kuitenkin enimmäismäärä rahaa, jonka voit lähettää kerralla. Tämä tarkoittaa, että sinun on käytettävä kassasekkiä suurempien ostosten yhteydessä, jotka edellyttävät suurempien rahasummien siirtämistä.

Kassan tarkastukset vs. ACH / pankkisiirrot

ACH / pankkisiirrot ovat hyvin samanlaisia ​​kuin kassan sekit, ja niissä on useita keskeisiä eroja.

Sekä kassasekkejä että ACH / pankkisiirtoja varten tilisi veloitetaan välittömästi, kun aloitat tapahtuman. Tämä veloitus takaa, että sinulla on oston kattamiseen tarvittavat varat.

Kanadan pääkaupunki on

ACH / pankkisiirtoihin liittyy palkkioita, aivan samoin kuin kassasekkeihin. ACH / pankkisiirtoihin liittyvät palkkiot ovat usein korkeammat kuin kassan sekkimaksut ja voivat riippua siitä, kuinka nopeasti haluat rahan lähettämisen.

Kun suoritat ACH / pankkisiirron, siirrät rahaa elektronisesti tililtäsi jonkun muun tilille. Tämä tarkoittaa, että lähetät varoja automaattisesti myyjälle ilman, että heidän on talletettava sekkiä.

Voit pyytää samana päivänä maksettavaa ACH / pankkisiirtoa lisämaksusta, mikä tarkoittaa, että rahat näkyvät välittömästi myyjän tilillä.

Usein on rajoituksia rahamäärälle, jonka voit lähettää henkilölle pankkisiirrolla tai ACH-siirtona, riippuen tekemäsi siirtotyypistä, pankkisi käytännöistä ja siitä, kuinka nopeasti haluat lähettää rahat.

Katsaus: Mistä ja miten saat kassan sekin

Kassasekkejä pidetään turvallisena tapana maksaa suurista ostoksista, koska pankki takaa, että niillä on varat sekin summan kattamiseen. Voit saada kassan sekin paikallisesta pankistasi tai luottokorttiyhtiön sivuliikkeestä, mikä vaatii usein pienen maksun.

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Kuinka sanoa hyvää huomenta ranskaksi oikein

Mietitkö, miten sanoa hyvää huomenta ranskaksi? Selitämme tämän yleisen ranskalaisen tervehdyksen yksityiskohdat ja käännämme lauseita, kuten hyvää yötä ja hyvää päivää.

Kuinka päästä: Texas State ACT -pisteet ja GPA

Columbia College Chicago SAT -pisteet ja GPA

Kuinka päästä: Marylandin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Karibian yliopiston pääsyvaatimukset

136 yliopistoa edeltävää kesäohjelmaa lukiolaisille

Harkitsetko hakemista kesää edeltäviin korkeakouluohjelmiin? Tutustu luetteloomme ideoita ja vinkkejä oikean ohjelman löytämiseen.

Wiley Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka kauan SAT -pisteiden lähettäminen kestää?

Eikö SAT -pisteiden lähettämisen aikajana ole selvä? Selitämme tarkasti, kuinka kauan se kestää ja miten suunnitella sen mukaisesti.

Emmanuel College SAT -pisteet ja GPA

Colorado School of Mines ACT -pisteet ja GPA

4 vinkkiä suuren UIUC-esseen kirjoittamiseen

Etkö ole varma, miten lähestyä U of I -sovellusta? Tutustu täydelliseen oppaaseen, mukaan lukien todellinen UIUC-esseeesimerkki.

Ripon Collegen pääsyvaatimukset

Onko ACT kaareva? Asiantuntijaopas ACT-käyrään

Onko ACT kaareva? Selitämme mikä ACT-käyrä todella on ja miten se vaikuttaa sinuun sekä miten se on muuttunut vuosien varrella.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Yhteisöpalvelun edut sinulle

Miksi sinun pitäisi tehdä yhteisöpalvelua? Mitä hyötyä vapaaehtoistyöstä on teini-ikäisille ja korkeakoulujen sovelluksiin? Opi täältä.

Kuinka hyökätä ACT -essee kehotuksia ja nostaa pisteitäsi

Kun luet ACT -kirjoituskehotteen, miten sitä pitäisi analysoida? Mihin perspektiiviin kannattaa suhtautua ja miten kirjoitat korkeapisteisen esseen? Tässä on asiantuntijaoppaamme.

Mitä sinun on tiedettävä Phoenixin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Phoenixin lukiosta Fresnossa, Kaliforniassa.

Pell Grant Chart (Viimeisin): Kelpoisuus ja maksut

Katso kelpoisuus- ja maksuaikataulu Pell Grant -kaaviosta täältä. Selvitä, minkä summan voit saada Pell -apurahallesi, ja opi hakemaan.

ACT-testipäivät 2018-2019

Suunnitteletko ACT: n ottamista lukuvuoden 2018-2019 aikana? Tutustu täydelliseen luetteloon päivämääristä ja määräajoista suunnitellaksesi eteenpäin.

SAT-matematiikan toiminnot: lineaarinen, kvadraattinen ja algebrallinen

SAT Math -sovelluksessa sinun on ehdottomasti tiedettävä, kuinka funktiot toimivat - lineaariset, toissijaiset ja algebralliset toiminnot testataan. Opi täältä strategioita ja vinkkejä näiden matemaattisten ongelmien käsittelemiseksi.

Kuinka monta sekuntia on päivässä? Viikko? Vuosi?

Kuinka monta sekuntia vuodessa? Päivä? Viikko? Opi siirtymään aikayksiköiden välillä ja tutustu kattavaan tuloskaavioon.

Mitkä ovat 5 rakkauskieltä?

Mitä ovat rakkauskielet? Opi jokaisen viiden rakkauskielen yksityiskohdat ja kuinka tyydyttää kunkin rakkauskielen tarpeet.

Kalifornian parhaat koulut | High Tech High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta High Tech High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Mitkä osiot ovat ACT: ssä? Kaikki 4 testiosaa, selitetty

Onko sinulla kysyttävää viidestä ACT-osiosta? Selitämme yleisen testimuodon, mitä ACT: n kussakin osassa on ja miten kukin onnistuu hyvin.

Kuinka tilata, tallettaa ja mitätöidä henkilökohtaisia ​​shekkejä: Täydellinen opas

Mietitkö, kuinka sekki mitätöidään? Selitämme prosessin sekä miten sekit talletetaan ja tilataan. Sinusta tulee sekin kirjoittaja, sekkien kassaamisen asiantuntija hetkessä!