Mistä löytää IB -fysiikan aiemmat paperit - ilmainen ja virallinen

body_ibphysicsintro.jpeg

Kun otat IB -fysiikan kokeen, olet hermostunut kaikesta huolimatta. Mutta kun olet nähnyt harjoitustestin etukäteen, siitä on valtava hyöty, koska tiedät testin muodon kylmänä ja sitä käytetään testin pituuteen ja tyyliin.

Tässä artikkelissa autan sinua tutustumaan tentin muotoon paljastamalla sinut IB Physicsin aiemmille papereille,sekä ilmaisia ​​että maksullisia. Jaan myös strategioita siitä, kuinka parhaiten käyttää näitä IB -fysiikan testejä omaan tenttiin valmistautumiseen.body_update

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

kuinka kauan norsu pysyy raskaana

body_ibphysicsfree.jpeg

Mistä löytää ilmaisia ​​aiempia papereita?

Koska IB on saanut erittäin tiukan viime vuosina ihmisten suhteen, jotka ovat laittaneet laittomasti aiempia papereita, monet aiemmat lähteet eivät ole enää saatavilla.

Lisäksi IBO ei ole vielä ladannut ilmaista fysiikkapaperia sen verkkosivusto oppilaiden käytettäväksi käytännössä (vaikka jos niin käy, päivitämme tämän artikkelin linkillä).

En ole löytänyt epävirallisia IB -fysiikan aikaisempia papereita (tyhjästä luotuja). Sinun pitäisi olla hyvin varovainen kaikista löytämistäsi. En suosittele niiden käyttöä, koska ne voivat olla hyvin erilaisia ​​kuin varsinainen IB -fysiikan tentti.

30/60/90 kolmio

Sama pätee kokeisiin, jotka saatat löytää etsimällä 'IB Physics past papers' verkossa - koska IBO ei ole julkaissut niitä virallisesti, ei ole mitään keinoa tietää, ovatko ne todellisia (ja niin laittomasti ladattuja) vai rakennettuja (ja joten se ei heijasta todellista testiä). Paras panos todellisten testien harjoittamiseen sen sijaan, että tarkistaisi muistiinpanosi ja tietokilpailusi, on ostaa todellisia IB -testejä.

body_ibphysicsbuy.png

oppilaitoksiin on helppo päästä

Mistä löydän maksettuja IB -fysiikkatestejä

IBO myy IB Physics SL- ja HL -papereita vuosina 2015-2017 heidän verkkosivuillaan . Tämä on ainoa turvallinen paikka ladata IB Physicsin aiemmat paperit ladattavaksi. Löydät ne etsimällä 'fysiikan tenttipaperi'. Sieltä voit lajitella julkaisupäivän ja kielen mukaan.

Jokainen paperi ja jokainen merkintä maksaa 3 dollaria (tai 3,99 dollaria viimeisimmästä kokeesta). Yksi täysi tentti (mukaan lukien paperi 1, paperi 2, paperi 3 ja kunkin merkintäjärjestelmä) maksaa noin 18 dollaria.

Kaikkien aiempien paperien ja merkkijärjestelmien ostaminen voi maksaa satoja dollareita Jos haluat käyttää mahdollisimman vähän rahaa, suosittelen ostamaan viimeisimmät aikaisemmat paperit, koska ne ovat lähinnä oppimaasi.

body_ibphysicsstudy.jpeg

3 strategiaa käyttää IB -fysiikan aiempia papereita tehokkaasti

Koska jokainen harjoituskoe kestää 3 tuntia SL: llä tai 4,5 tuntia HL: llä , on tärkeää, että saat kaiken hyödyn irti jokaisesta testistä. Tässä on tärkeitä vinkkejä, jotka kannattaa pitää mielessä testejä suoritettaessa:

#1: Ota paperit 1 ja 2 peräkkäin, jos mahdollista

IB Physics SL ja IB Physics HL -paperit ovat maraton, pakottaa sinut istumaan ja keskittymään 2 tunnin ajan SL: n ja 3 tunnin ja 15 minuutin ajan HL: n osalta . Sinun on kehitettävä kestävyyttä, jotta et tee huolimattomia virheitä testin lopussa.

kuinka selvittää horoskooppi

Kun suoritat harjoitustestin yhdellä istumalla, kasvatat tärkeää kestävyyttä todelliseen testiin. Jos aikataulussasi ei ole aikaa 2 tai 3 tunnin 15 minuutin istuntoon, sen jakaminen useille päiville on OK. Varmista vain, että noudatat seuraavaa sääntöä:

#2: Pidä tiukka ajoitus jokaisessa osassa ajastimella

se on välttämätöntä että totut IB Physics -paperien ajoituspaineisiin. Tässä on ajoitus:

IB Fysiikka SL

 • IB Physics SL Paperi 1-45 minuuttia
 • IB Physics SL Paperi 2–1 tunti 15 minuuttia
 • IB Physics SL Paperi 3–1 tunti

IB Fysiikka HL

 • IB Fysiikka HL Paperi 1–1 tunti
 • IB Fysiikka HL Paperi 2–2 tuntia 15 minuuttia
 • IB Fysiikka HL Paperi 3–1 tunti 15 minuuttia

Tänä aikana sinun on suoritettava:

kuinka saada lukion transkriptio

IB Fysiikka SL

 • SL Paperi 1: 30 monivalintakysymystä
 • SL Paperi 2: 2 osaa, osa A: vastaa kaikkiin kolmeen tai neljään lyhyeen vastaukseen ja osa B: valitse yksi esseekysymys (voit valita kolmesta vaihtoehdosta)
 • SL Paperi 3: Vastaa kaikkiin kysymyksiin kahdella vaihtoehdolla: 4-6 lyhyttä vastauskysymystä, joista jokaisella voi olla 2-5 osaa

IB Fysiikka HL

 • HL Paper 1: 40 monivalintakysymystä
 • HL-paperi 2: 2 osaa, osa A: vastaa kaikkiin 5 lyhyeen vastauskysymykseen, joista jokaisella voi olla 3-10 osaa, ja osa B: valitse 2 esseekysymystä (voit valita 4 vaihtoehdosta)
 • HL -paperi 3: Vastaa kaikkiin kysymyksiin kahdesta vaihtoehdostasi: 5 tai useampia lyhyitä vastauksia ja/tai esseekysymyksiä, joissa on useita osia (vaihtelee luokassa käsiteltyjen vaihtoehtojen mukaan)

Älä anna itsellesi edes kahta ylimääräistä minuuttia - Tämän avulla voit tehdä enemmän kysymyksiä ja parantaa pisteitäsi merkittävästi. Haluamme käyttää näitä harjoituspapereita luotettavina indikaattoreina todellisille tuloksillesi.

#3: Tarkista vastauksesi

Jokaisen testin lopussa muista tarkistaa kaikki tekemäsi virheet ja kaikki oikeat kysymykset. Jos ohitat tämän vaiheen, et opi virheistäsi ja jatkat niiden tekemistä yhä uudelleen. Nyrkkisääntö on käytä vähintään 1,5 tuntia kaikkien täydellisten harjoitustestien tarkistamiseen . Tämä vie paljon aikaa, mutta korosta oppimisen laatua oppimisen määrän sijasta. Haluaisin mieluummin, että otat 2 testiä yksityiskohtaisella tarkastelulla kuin 5 testiä ilman tarkistusta.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ASVAB-pisteet?

Kysymyksiä ASVAB-pisteistäsi? Selitämme ASVAB-pisteet, joita tarvitset armeijalle, ilmavoimille ja muille armeijan haaroille.

Pitäisikö sinun saada STEM -tutkinto?

Harkitsetko STEM -ohjelmaa? Tutustu huippuluokan STEM -pääaineiden luetteloon saadaksesi ideoita ja vinkkejä oikean STEM -tutkinnon löytämiseen.

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Asiantuntijakeskustelu

Onko AP: n maailmanhistoria vaikea? Tässä oppaassa selitetään, mikä määrittää AP-luokan vaikeuden ja kuinka päättää, onko AP World haastava sinulle.

John Jay College of Criminal Justice Pääsyvaatimukset

Kuinka tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi

Mitä tarvitaan kansallisten ansioiden semifinalistiksi pääsemiseksi? Selitämme NMSQT -prosessin, luetellaan PSAT -raja -arvot ja tarjoamme valmistelustrategioita.

10 parasta sisustuskoulua Yhdysvalloissa

Luettelomme kymmenen parhaan sisustuskoulun joukosta auttaa sinua löytämään sinulle parhaan sisustuskoulun.

Täydellinen luettelo ilmaisista SAT -matematiikan käytännön ongelmista

Etsitkö SAT -matematiikan käytännön ongelmia ja kysymyksiä? Tässä on joukko ilmaisia ​​resursseja, joilla voit testata matemaattisia taitojasi.

Mitä eroa? Tuetut vs tukemattomat lainat

Vertaatko tuettuja ja tukemattomia lainoja ja haluat tietää, mitä eroa niiden välillä on? Lue koko oppaamme koroista, palkintosummista ja opiskelijaveloista.

Mikä on edTPA?

Onko sinulla kysymyksiä edTPA: sta? Katso täydelliset edTPA -käsikirjamme kaikki yksityiskohdat.

Mitä tarvitset VCU: lle: ACT -tulokset ja GPA

San Diegon yliopisto ACT -tulokset ja GPA

Jackson State Universityn pääsyvaatimukset

Sacred Heart University SAT -pisteet ja GPA

Parhaat kesäaskartelut lapsille: 25 hauskaa, helppoa ideaa

Tarvitsetko kesäkäsityksiä esikoululaisille, pikkulapsille tai vanhemmille lapsille? Tutustu luetteloomme hauskoista ideoista, jotka taatusti pitävät pienet mielessä.

Averettin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

12 parasta journalismikoulua

Etsitkö parhaita journalismikouluja? Tutustu luetteloon parhaista undergrad-raportointiohjelmista, jotka auttavat sinua löytämään täydellisen yliopiston sinulle.

Täydellinen opas: College of Charleston SAT -pisteet ja GPA

Tyynenmeren luterilaisen yliopiston pääsyvaatimukset

SUNY Cortlandin pääsyvaatimukset

Babson Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen asiantuntija-analyysi: Dylan Thomas 'Älä mene lempeästi tuohon yöhön'

Yritätkö ymmärtää `` Älä mene lempeästi tuohon yöhön '' merkitystä? Katso täydellinen analyysi Dylan Thomasin kuuluisasta runosta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.

Benedictine University ACT -pisteet ja GPA

ACT-esimerkkikysymykset: Jokainen kysymystyyppi selitetty

Etsitkö esimerkkikysymyksiä ACT: stä? Olemme keränneet kaikenlaiset ACT-kysymykset ja selittäneet, miten ne näkyvät testissä, joten tiedät mitä odottaa.

Esimerkki suosituskirjeestä sisäistä edistämistä varten

Suositteletko työntekijää ylennykseen? Tutustu esimerkkiviittauskirjeeseemme ja opi kirjoittamaan tehokas suositus.