Mistä löytää IB Chemistry Past Papers - ilmainen ja virallinen

body_ibchemintropapers

IB-kemian kokeen ottaminen on hermoja raastava kokemus, mutta todellisen IB-aikaisemman paperin näkeminen ennen varsinaisen testin suorittamista on valtava etu, koska sinulla on kokemusta testimuodosta, testin pituudesta ja tyylistä .

sekoittamalla värejä ruskeaksi

Tässä artikkelissa,Näytän sinulle, mistä löydät IB Chemistry -paperit, sekä ilmaiset että maksulliset. Jaan myös vinkkejä siitä, kuinka opiskella tehokkaimmin käyttämällä näitä IB -kemian aiempia papereita.päivitys-1672349_640

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

body_ibchemfree

Mistä löytää ilmaisia ​​testejä ja aiempia papereita?

IB on viime vuosien aikana pyrkinyt etsimään ja tuhoamaan laittomasti ladattuja virallisia papereita, joten monet siellä aiemmin olleet lähteet eivät ole enää helposti saatavilla.Tällä hetkellä ainoa virallinen ilmainen virallinen IB -kemian testi on tämä Kemia HL -paperi 3 .Tämä paperi on IBO: n lisensoima, mikä tarkoittaa sitä

On kuitenkin sanottu, että verkossa on joitain epävirallisia, ilmaisia ​​IB Chemistry -lehtiä. Yksi suosittu paikka löytää IB Chemistry -paperit ilmaiseksi ja selkeästi IB Documents -tiimin ylläpitämästä arkistosta. Täältä löydät Chemistry SL- ja HL -paperit vuodelta 1999.

pitääkö mennä yliopistoon

Tämä saattaa kuulostaa hienolta, mutta siinä on yksi valtava varoitus: koska nämä eivät ole virallisia, näiden aiempien lehtien laatu vaihtelee paljon. Ja monet niistä ovat vanhentuneita (IB -kemian tentti päivitettiin muutama vuosi sitten kattamaan uudet käsitteet ja ideat).En suosittele käyttämään näitä ilmaisia ​​papereita ainoana opintoresurssina!

Mistä löydän maksettuja testejä ja aiempia papereita?

IBO -myymälä myy IB Chemistry SL- ja HL -papereita toukokuusta 2015 marraskuuhun 2020. Siirry Diploma -ohjelma -sivu , napsauta sitten 'Tenttipaperit ja arvosanat' nähdäksesi kaikki saatavilla olevat paperit, joita voidaan kaventaa luokkien ja aikakehysten mukaan.Tämä on ainoa turvallinen paikka ladata IB Chemistry -paperit ladattavaksi.

Jokainen paperi ja jokainen merkintä maksaa 3,99 dollaria. Kaikkien aiempien paperien ja merkkijärjestelmien ostaminen voi olla kallista, joten jos haluat käyttää mahdollisimman vähän,Suosittelen ostamaan viimeisimmät (marraskuu 2020 ja marraskuu 2019) aiemmat paperitkoska ne ovat lähimpänä oppimaasi.

body_ibchemstudy

3 Vinkkejä IB -kemian aiempien paperien tuottavaan käyttöön

Koska jokainen harjoittelu IB -kemian tentti kestää 3 tuntia SL: llä tai 4,5 tuntia HL: llä, on välttämätöntä, että saat kaiken irti jokaisesta testistä. Seuraavassa on muutamia hyödyllisiä käytäntöjä, jotka kannattaa pitää mielessä, kun käytät näitä papereita:

#1: Täytä paperit 1 ja 2 yhdellä istunnolla.

IB Chemistry SL- ja IB Chemistry HL -paperit ovat intensiivisiä, pakottaen sinut istumaan ja keskittymään kahden tunnin ajan SL: n ja 3 tunnin ja 15 minuutin ajan HL: n osalta.Sinun on kehitettävä henkistä voimaasi, jotta et tee huolimattomia virheitä paperin 2 loppuun mennessä.

Kun suoritat harjoitustestit yhdessä istunnossa, lisäät henkistä voimaasi valmistautuessasi todelliseen testiin. Jos sinulla ei ole aikaa 2 tunnin tai 3 tunnin 15 minuutin istuntoon, voit ottaa jokaisen paperin erillisinä päivinä. Sinun on kuitenkin noudatettava seuraavaa sääntöä:

30-6-90 kolmio

#2: Pidä kiinni tarkasta ajoituksesta tentin jokaisessa osassa.

On TÄRKEÄÄ, että totut tämän testin stressaavaan ajoitukseen:

IB Chemistry SL:

 • IB Chemistry SL Paper 1-45 minuuttia
 • IB Chemistry SL Paperi 2–1 tunti 15 minuuttia
 • IB Chemistry SL Paperi 3–1 tunti
IB -kemia HL:
 • IB Chemistry HL Paper 1-1 tunti
 • IB Chemistry HL Paper 2–2 tuntia 15 minuuttia
 • IB Chemistry HL Paper 3–1 tunti 15 minuuttia

Tämän määräajan kuluessa sinun on suoritettava loppuun:

istui aiheen koe matematiikka 2

IB Chemistry SL:

 • Luku 1: 30 monivalintakysymystä
 • Luku 2: kaksi osaa, osa A: vastaa kaikkiin neljään lyhyeen vastaukseen ja osa B: valitse yksi esseekysymys (voit valita kolmesta vaihtoehdosta)
 • Luku 3: Vastaa kaikkiin kahden vaihtoehdon kysymyksiin: kuusi lyhyttä vastauskysymystä, joissa kussakin voi olla 2–5 osaa

IB -kemia HL:

 • Luku 1: 40 monivalintakysymystä
 • Luku 2: kaksi osaa, osa A: vastaa kaikkiin neljään lyhyeen vastauskysymykseen, joista jokaisella voi olla 3–10 osaa, ja osa B: valitse kaksi esseekysymystä (voit valita neljästä vaihtoehdosta)
 • Luku 3: Vastaa kaikkiin kysymyksiisi kahdesta vaihtoehdosta: seitsemän tai useampia lyhyitä vastauksia ja esseekysymyksiä (vaihtelee luokassa käsiteltyjen vaihtoehtojen mukaan)

Älä harjoittele ylimääräisellä ajalla. Jos annat itsellesi lisäaikaa, voit suorittaa lisää kysymyksiä ja nostaa pisteitäsi. Haluamme käyttää näitä käytännön testejä realistisina ennusteina tenttipisteestäsi.

#3: Tarkista vastauksesi.

Kun olet suorittanut harjoitustestin, sinun on tarkistettava kaikki tekemäsi virheet. Älä ohita tätä vaihetta.Jos teet niin, et opi virheistäsi ja teet samat virheet IB -kemian testissä.

Varmista siis, että käytät vähintään 1,5 tuntia jokaisen täydellisen harjoitustestin tarkistamiseen. Tämä saattaa tuntua pitkältä ajalta, mutta korosta oppimisen laatua oppimisen määrän sijasta. Haluaisin mieluummin, että otat kaksi testiä huolellisella tarkistuksella kuin viisi testiä ilman tarkistusta.

body-question-marks-cc0

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.