Missä maassa sinun pitäisi mennä yliopistoon?

Yksi suurimmista päätöksistä, joita teet korkeakoulun valinnassa, on missä maassa haluat olla. On joitain tapoja, joilla sijainti voi vaikuttaa yliopistokokemukseesi, ja muilla tavoilla, joilla se voi olla merkityksetöntä. Annan sinulle yleiskuvan siitä, miksi sijainti voi olla sinulle tärkeä ja miten voit tehdä tietoisen valinnan minne mennä!

Miksi sillä voi olla väliä missä maassa opiskelet?

On olemassa muutamia syitä, miksi korkeakoulusi sijainti voi vaikuttaa kokemuksiisi. Tässä on joitain asioita, jotka on otettava huomioon.Sijaintisi vaikuttaa siihen, kuinka usein voit vierailla kotona

Jos päätät mennä yliopistoon osassa maata, se on kaukana kotikaupungistasi, et voi käydä vanhempiesi ja lukioystävien luona niin usein . Saatat joutua viettämään joitakin lomia perheesi ulkopuolella matkakustannusten ja logistiikan vuoksi.

Jos menet yliopistoon asuinalueesi lähellä, voit todennäköisesti käydä kotona ja tavata perheesi hyvin usein. Tällä voi olla haittoja, jos vanhempasi ovat erityisen ylimielisiä tai laiminlyödät sosiaalisen elämäsi yliopistossa ja menet sen sijaan kotiin joka viikonloppu.

milloin ap -tulokset julkaistaan?

Eri alueet ovat parempia erilaisille uramahdollisuuksille

Jos esimerkiksi haluat mennä esittävään taiteeseen, saattaa olla edullista olla New Yorkin kaltaisessa paikassa yliopistolle. Jos olet kiinnostunut tietojenkäsittelytieteestä ja käynnistystilanteesta, saatat sopia paremmin Kalifornian Bay Area -alueelle. Jos olet kiinnostunut terveydenhuollosta, voit harkita koulunkäyntiä Massachusettsin kaltaisessa osavaltiossa, jossa on monia erinomaisia ​​sairaaloita.

Tietyt maan alueet tunnetaan erikoistumisestaan ​​tietyille toimialoille , joten ne voivat olla sinulle parempia tai huonompia paikkoja työpaikkojen ja harjoittelun kannalta.

Jos mietit tätä jo lukiossa, on virallisesti aika surra lapsuuttasi.

Elinkustannukset voivat olla alhaisempia tai korkeampia maan eri alueilla

Yleisesti, on kalliimpaa asua rannikkovaltioissa, etenkin suurissa kaupungeissa. Jos haluat vuokrata asunnon jossain vaiheessa yliopistoa, sinulla on paljon helpompi aika myydä se Keskilännen osavaltiossa kuin New Yorkissa.

Kaupungit voivat lopulta maksaa enemmän rahaa koska tapahtumiin osallistumisen hinta ja kiusaus syödä koko ajan kampuksen ulkopuolella. New York City, San Francisco ja Washington DC johtavat pakettia Yhdysvaltain kalleimpien suurkaupunkien kannalta keskimääräisen vuokran ja muiden elinkustannusten perusteella.

hoitotyön päästä varpaisiin -arviointilista

Sää eri puolilla maata vaihtelee merkittävästi

Tämä on turhaa, mutta se on otettava huomioon. Uudessa -Englannissa koet neljä vuodenaikaa, mutta talvella voi tulla erittäin kylmä ja epämiellyttävä. Etelässä sinulla ei ole ongelmia lämpimänä pitämisen kanssa, mutta lämpö voi olla raakaa ja kausivaihtelut ovat vähäisiä. Jotkut saattavat kokea olevansa onnellisempia alueilla, joilla on aurinkoista ja lämmintä suurimman osan ajasta , ja toiset saattavat haluta kokea ensimmäisen lumisateen yliopistossa siemaillen mukin kuumaa suklaata.

Älä yritä saada talvea aikaan. Se ei tule tapahtumaan.

Miksi voisi Ei Asia Missä maassa opiskelet?

Vaikka on olemassa joitakin syitä ajatella alueellista sijaintia tekijänä korkeakoulupäätöksessäsi, sinun on myös pidettävä tämä mielessä jos yllä luetellut tekijät eivät ole sinulle tärkeitä, kokemuksesi eivät kärsi siitä, missä olet. Sinun ei tarvitse olla tietyssä paikassa saadaksesi vankan koulutuksen.

Saattaa olla enemmän valikoivat koulut tietyillä alueilla, mutta Jokaisella alueella on ainakin pari koulua, joissa koulutuskokemuksesi on korkea. Jotkut parhaista kouluista sijaitsevat syrjäisillä alueilla, joita et ajattelekaan, kuten Carleton College Northfieldissä, Minnesotassa. sijoittui johdonmukaisesti maan parhaiden vapaiden taiteiden korkeakoulujen joukossa.

Kaikki riippuu tietysti siitä, kuinka tiukat kriteerit ovat hyvän koulun suhteen. Jos olet kiinnostunut vain 20 parhaasta korkeakoulusta, useimmat niistä ovat koillisessa tai länsirannikolla. Jos laajennat määritelmääsi 200 parhaan oppilaitoksen joukkoon, on suhteellisen helppo löytää koulusi, joka täyttää standardisi millä tahansa maan alueella.

Vaikka luulet olevasi itärannikon tai eteläisen ihmisen, tapaat melkein varmasti oppilaita, joihin voit liittyä missä tahansa maantieteellisessä paikassa. Vaikka eri puolilla maata voi olla erilaisia ​​kulttuurinormeja, sinun ei pitäisi huolehtia siitä, ettet löydä ystäviä, jos lähdet uuteen paikkaan. Useimmissa korkeakouluissa on markkinarako kaikentyyppisille opiskelijoille. Saatat päätyä löytämään parhaat ystävät paikasta, jota et koskaan odottanut!

Aivan kuten tämä taitavasti naamioitu pöllö, löydät markkinaraon.

Missä Pitäisi Menetkö yliopistoon? Kuinka voit päättää?

Tässä päätöksessä voi olla monia tekijöitä. Uudelleen, Muista, että maassa ei ole huonoa aluetta, johon voit osallistua korkeakoulussa. Missä olet, voi vaikuttaa kokemuksiisi, mutta se todella riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä. Tässä on muutamia kysymyksiä, jotka sinun pitäisi kysyä itseltäsi ohjaamaan valintasi.

pääsenkö uclaan

Kuinka mukava olet menossa kauas kotoa opiskelemaan?

Tämä on luultavasti merkittävin kysymys, joka liittyy korkeakoulusi sijainnin valintaan. Jos haluat käydä kotona usein, opiskelu maan toisella puolella voi olla vaikeaa sinulle, vaikka koulu olisi suuri. Jos haluat päästä mahdollisimman kauas kotoa, 3000 mailin päässä oleva koulu voi olla sinulle parempi vaihtoehto kuin koulu, joka on tunnin päässä vanhempiesi talosta.

Kouluun meneminen kauempana kotoa voi merkitä hankalaa logistiikkaa tavaroiden kuljettamisessa ja matkojen järjestämisessä tapaamaan perhettäsi. Varmista, että olet valmis navigoimaan näihin ongelmiin, etkä ole liian hämmentynyt, jos et pääse perille kiitospäivään. Lue tämä artikkeli saadaksesi lisää neuvoja siitä, pitäisikö sinun mennä yliopistoon lähellä kotiasi.

Onko sinulla erityisiä kiinnostuksen kohteita, joita palvellaan paremmin tietyllä alueella maassa?

Kuten mainitsin, joidenkin maan osien tiedetään tarjoavan parhaat mahdollisuudet tietyillä toimialoilla. Jos sinulla on jo jonkinlainen käsitys siitä, mitä haluat opiskella, sinun pitäisi tutkia, missä voisit olla parhaassa paikassa harjoitteluun ja alan töihin. On mahdollista löytää mahdollisuuksia useimmille työalueille melkein mistä tahansa, mutta jos sinulla on vahva usko urapolkuusi, kannattaa sijoittaa itsesi strategisesti.

itä -carolinan yliopiston gpa -vaatimus

Jos et ole vielä päättänyt, mitä haluat opiskella, sinun ei pitäisi huolehtia liikaa tästä!

Jos et vielä tiedä mitä rakastat, ei hätää. Aivosi työskentelevät edelleen siirtyäkseen aikuisuuteen.

Oletko erityisen huolissasi korkeakoulun kustannuksista?

Sinun ei välttämättä tarvitse käyttää enemmän rahaa yliopistoon vain siksi, että olet kalliissa rannikkokaupungissa, mutta todennäköisesti riittää, että otat sen huomioon korkeakoulupäätöksissäsi. Jos haluat jossain vaiheessa asua kampuksen ulkopuolella, kannattaa välttää kaupunkeja, joissa on todella korkeat vuokrat.

Kustannukset ovat yleensä myös korkeammat, jos päätät mennä yliopistoon kaukana kotoa, mutta suunnittelet silti vierailua puoliksi säännöllisesti. Lentoliput ja tavaroiden toimituskulut voivat nousta nopeasti.

Nämä tekijät voivat olla enemmän tai vähemmän tärkeitä riippuen taloudellisesta avustasi ja apurahoista, joita oppilaitokset antavat sinulle.

Onko sinulla ilmastosuosituksia?

Kumpi on mielestäsi huonompi? Onko liian kylmä vai liian kuuma? Tällä ei pitäisi olla suurta roolia päätöksessäsi, mutta voit käyttää sitä ohjataksesi korkeakouluhakua kohtiin, jotka sopivat paremmin mieltymyksiin. Sinun ei luultavasti pitäisi mennä kouluun Maine'ssa, jos vihaat lunta, ja luultavasti sinun ei pitäisi mennä kouluun Floridassa, jos vihaat sitä, kun ilman lämpötila saa sinut tuntemaan olosi aina saunassa.

Myös kausivaihtelut voivat vaikuttaa. Esimerkiksi koska olen kasvanut Massachusettsissa, minulla on paljon nostalgiaa erityisesti syksyn ympärillä. Monet vuodenaikojen mukana tulevat perinteet liittyvät säämuutoksiin, joita ei tapahdu kaikilla maan alueilla.

Omenan poiminta ja liiallinen omenan kulutus ovat molemmat syksyn kokemukseni katkelmia.

Johtopäätös

'Mihin minun pitäisi mennä yliopistoon?' on tärkeä kysymys. Sillä voi olla merkitystä, missä maassa opiskelet, riippuen siitä, kuinka vahvat mieltymykset ovat tietyntyyppiselle kokemukselle. Joitakin huomioon otettavia tekijöitä ovat etäisyys kotoa, mahdolliset työmahdollisuudet, elinkustannukset ja sääolosuhteet.

Yksi asia, jota korkeakoulusi sijainti ei määrää, on koulutuksesi laatu. Jos et tunne kovin voimakkaasti mitään luetelluista tekijöistä, sinun ei pitäisi huolehtia liikaa alueellisista vaihteluista . Niin kauan kuin rakastat itse koulua, sinulla on hauskaa yliopistossa missä tahansa!

ovat 2 dollarin seteleitä mitä tahansa

Mielenkiintoisia Artikkeleita

San Franciscon taideinstituutin pääsyvaatimukset

Piirit ACT -matematiikassa: Geometrian kaavat ja strategiat

ACT -matematiikan piirit testaavat tietosi säteistä, ympärysmitoista, alueista ja muusta. Opi tärkeitä ympyräkaavoja ja -strategioita ja harjoittele todellisia matemaattisia ongelmia täällä.

Warner Pacific Collegen pääsyvaatimukset

Uusi SAT vs. ACT: Full Breakdown

Miten uusi vuoden 2016 SAT verrattuna ACT: hen? Mikä testi sinun pitäisi tehdä? Opi päättämään uudesta SAT vs ACT tästä.

Voivatko korkeakoulut peruuttaa pääsysi sosiaalisen median viestien takia?

Oletko huolissasi, että sosiaalisen median viestisi estävät sinua pääsemästä yliopistoon? Opi, miten korkeakoulut punnitsevat verkkoviestejä ja miten voit välttää sosiaalisen median ongelmia.

UT Dallasin pääsyvaatimukset

Ensimmäinen sääntö Walmart -sovelluksesi täyttämiseen

Etsitkö Walmartin työtä? Tutustu oppaaseemme online -hakemuksesi täyttämiseen ja arvioinnin suorittamiseen, jotta voit aloittaa Walmart -urasi.

Ferrum Collegen pääsyvaatimukset

Wheaton College ACT -tulokset ja GPA

Yksinkertainen opas: Rahoitustuen hakeminen

Miten haet taloudellista tukea? Lähettämällä FAFSA- ja korkeakouluhakemuksesi saat raha -avustuspakettisi. Opi hakeminen vaihe vaiheelta.

Mitä sinun on tiedettävä El Doradon lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta El Dorado High Schoolista Placervillessä, Kaliforniassa.

SAT -aineen koe Math 1 vs Math 2: Mikä minun pitäisi ottaa?

Etkö ole varma, mikä ero on SAT II -matematiikkatestien välillä? Selvitämme mitä odottaa Math 1 vs Math 2: sta ja kuinka valita oikea testi sinulle.

Montreat Collegen pääsyvaatimukset

Nyack Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Eisenhowerin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Eisenhower Senior High Schoolista Rialto, CA.

La Sernan lukio | 2016-17 rankingit | (Whittier,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta La Sernan lukiosta Whittierissä, Kaliforniassa.

Aliso Niguelin lukio | 2016-17 Rankings | (Aliso Viejo,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Aliso Niguelin lukiosta Aliso Viejo, CA.

Arkansasin yliopisto Monticellossa Pääsyvaatimukset

Mikä on Putnam -matematiikilpailu? Kuinka voit Excel?

Mikä on Putnam -tentti? Tämä opas selittää kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää Putnam -matematiikkakilpailuun osallistumisesta ja menestymisestä.

Lindenwood Universityn pääsyvaatimukset

Kuinka hakea korkeakouluun: Täydellinen asiantuntijaopas

Miten haet yliopistoon? Mitä tarvitset yliopisto -hakemukseesi ja miten valmistat sen? Tässä on täydellinen asiantuntijaopas.

Kuinka saada 4.0 GPA ja paremmat arvosanat, Harvardin alumni

Haluatko saada 4.0 GPA: n? Tai saada parempia arvosanoja lukiossa ja yliopistossa? Täällä Harvardin aluna antaa luokkastrategiat, joita voit käyttää GPA: n parantamiseen.

Clayton Valley Charterin lukio 2016-17 rankingit | (Concord,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Clayton Valley Charter High Schoolista Concordissa, Kaliforniassa.

119 parasta hauskaa vitsejä lapsille

Tarvitsetko hauskoja vitsejä lapsille? Katso luettelo parhaista lasten vitseistä pitääksesi nuoret viihdytettynä.

SUNY Geneseo SAT -pisteet ja GPA