Milloin viimeinen ACT / SAT on säännöllisten sisäänpääsymääräaikojen osalta?

main_duedates.jpg

mikä on hyvä piste sat

Jos olet lykännyt ACT / SAT: ta tai haluat toistaa sen, sinun on tiedettävä, milloin voit suorittaa viimeisen kokeen, jotta pisteesi saapuvat kouluihisi ajoissa. Toisin sanoen, milloin on viimeisin, voit ottaa SAT: n tai ACT: n yliopistosovelluksillesi?

Lue lisää saadaksesi selville, milloin voit vielä ottaa SAT- tai ACT-toiminnon - ja milloin olet liian myöhäistä. Saatat olla yllättynyt siitä, kuinka vähän aikaa sinulla on!Opiskeluajan määräajat: Yleistä ja trendit

Useimmat säännölliset päätökset korkeakoulujen hakemusten määräajoista ovat noin 1. Tammikuuta, vaikka jotkut ovat aikaisemmin vuonna joulukuun puolivälistä loppuun ja jotkut ovat myöhässä kuin tammikuun puolivälissä . Suosittelen pitämään uudenvuoden mielessä yleisenä päivämääränä, jolloin yliopistohakemuksesi erääntyvät. (Huomaa, että jos haet koulun varhaisen toiminnan tai varhaisen päätöksen, hakemuksesi määräaika on todennäköisesti paljon ennemmin!)

Normaali päivä, jona saat selville pääsypäätöksesi 1. huhtikuuta (vaikka jotkut korkeakoulut julkaisivat tulokset aiemmin maaliskuussa). Mutta vaikka valintapäätökset viimeistellään maaliskuussa, sovelluksia luetaan ja arvioidaan kauan ennen sitä. Tyypillisesti hakemukset luetaan ensimmäisen kerran tammikuussa ja ehkä helmikuussa, ja päätökset tehdään helmikuussa ja maaliskuussa. Siksi koko hakemuksen jättäminen määräaikaan mennessä, mukaan lukien SAT / ACT-pisteet, on niin ratkaisevan tärkeää.

body_decorations.jpg

Monissa tapauksissa hakemuksesi voitiin lukea ennen kuin vanhempasi ryhtyvät ottamaan lomakoristeet pois ...

Jotta tulokset saapuvat ajoissa, ne voidaan ottaa huomioon tammikuussa, viimeiset ACT / SAT-testipäivät ovat yleensä joulukuussa. (Lukuvuodelle 2020-21 tämä on SAT 5. joulukuuta ja ACT 12. joulukuuta.) Joulukuun tulokset saapuvat yleensä ajoissa, jotta ne voidaan ottaa huomioon tammikuussa ja helmikuussa alkavan hakemuksen yhteydessä.

Jos kuitenkin otat testit helmi- tai maaliskuussa, pisteesi menevät kouluihisi vasta maaliskuussa tai huhtikuussa, mikä on yleensä hyvin sen jälkeen kun hakemuksesi on luettu ensimmäisen kerran. (Vuoden 2021 alussa ACT on 6. helmikuuta ja SAT 13. maaliskuuta.)

Koska tammikuun SAT-testipäivää ei enää ole, tämä tarkoittaa Joulukuu on viimeinen tilaisuutesi SAT: lle melkein kaikki kouluissa. Vaikka harvat koulut hyväksyvät helmikuun ACT: n, nämä käytännöt eivät ole normi. Ihannetapauksessa haluat lopettaa SAT / ACT-testauksen ennen vanhempi vuosi, joten voit keskittyä yksinomaan sovelluksiin.

Jos otat jotain viimeisistä testipäivistä, sinun on varmistettava, että laitat korkeakoulut alas saadaksesi pisteitä kun ilmoittaudut viimeiseen käytettävissä olevaan testiin. Toisin sanoen, älä odota nähdäksesi pisteitäsi, ennen kuin lähetät ne, muuten on liian myöhäistä!

Jos pisteytysraporteissasi on ongelma tai ne viivästyvät, joskus korkeakoulut hyväksyvät alustavan tuloksena kuvakaappauksen tai painetun version ohjauskonsulttisi lähettämästä testiraportista. Se ei kuitenkaan korvaa College Boardin tai ACT, Inc: n virallista tulosraporttia, joka on lähetettävä lopulta.

Viimeiset SAT / ACT-testipäivät: Neuvoja korkeakoulujen sovelluksille

Jos luet tätä nuorempana tai nuorempana, Tavoitteena, että standardoitu testaus tehdään ennen vanhempaa vuotta, tai ainakin viimeiseen lokakuun ACT / marraskuun SAT-päivämäärään mennessä (tämä tarkoittaa 25. lokakuuta ACT ja 7. marraskuuta SAT lukuvuodelle 2020-21). Tämä tekee hakuprosessista vähemmän stressaavaa, koska sinun on keskityttävä vain sovelluksiin, ei testaamiseen. ACT / SAT -opiskelu ja työskennellä joulukuussa sovellusten parissa voi olla todellinen stressitekijä ja saattaa johtaa alisovelluksiin!

Muista, että jos lähetät SAT / ACT-pisteitä viimeisestä mahdollisesta testipäivästä, otat riskin. Jos se on ensimmäinen testituloksesi ja se on ei koulujen keskimääräisissä pisteissä, se ei auta pääsymahdollisuuksiasi.

Se ei myöskään näytä hyvältä, jos se on uudelleentoisto ja pisteet laskevat. (Vaikka suurin osa kouluista keskittyy korkeimpiin testipisteisiisi, jotkut vaativat opiskelijoita lähettämään kaikki SAT-pisteet tai kaikki ACT-pisteet ja ottavat huomioon kaikki korkeat tai matalat pisteet.) Siksi suosittelemme testien tekeminen vanhempaan vuoteen mennessä - mukaan lukien uudelleentarkastukset.

Jos sinun on todella käytettävä yhtä viimeisistä mahdollisista ACT / SAT-päivämääristä, suunnitella eteenpäin mahdollisimman paljon joten sinulla on paljon aikaa sekä opiskella että työskennellä sovellusten parissa.

Uusimmat mahdolliset ACT / SAT-päivät huippukouluille

Tässä osiossa tarkastelemme viimeisimpiä korkeakoulujen ACT / SAT-päivämääriä. Näytämme myös, kuinka voit etsiä nämä tiedot itse koulusta, johon olet kiinnostunut hakemaan. (Ota huomioon, että, Vuosien 2020/2021 ottamisjaksoa varten monet koulut ovat keskeyttäneet ACT / SAT-vaatimuksensa koronaviruspandemian vuoksi. Jos kuitenkin päätät lähettää SAT- tai ACT-pisteet, sinun on silti lähetettävä ne määräajassa, joten nämä päivämäärät ovat edelleen viimeisiä päivämääriä, jolloin voit suorittaa ACT- tai SAT-tulokset.)

Koulut, joiden viimeinen testauspäivä on joulukuussa

Suurin osa tutkituista kouluista hyväksyy joulukuun ACT: n ja joulukuun SAT: n, mutta ei myöhemmin SAT: ita tai ACT: itä. Jos joku parhaista kouluistasi on tässä luettelossa, tee parhaansa saadaksesi testisi loppuun mahdollisimman pian!

body_winterbreak.jpg

Sinun on suoritettava vakiokokeet talvilomalla, jos haet jotakin näistä kouluista!

Amherst

Säännöllistä päätöstä varten Amherst edellyttää, että kaikki materiaalit on vastaanotettu 4. tammikuuta. Tämä tarkoittaa, että sinun on pyrittävä viimeistään joulukuun ACT: ään tai joulukuun SAT: iin, jos lähetät testituloksia.

Ruskea

Brownin verkkosivuston mukaan '' Useimmat ensimmäisen vuoden opiskelijat valitsevat hakemuksen säännöllisen päätöksen suunnitelmamme mukaisesti, joka edellyttää hakemusta viimeistään 5. tammikuuta (klo 23.59 hakijan paikallista aikaa) . ' (korostus minun).

Caltech

Caltech mainitsee standardoidun testauksen määräajan joulukuun, mikä tarkoittaa, että voit suorittaa viimeistään joulukuun ACT: n tai SAT: n. Hakemukset erääntyvät viimeistään 3. tammikuuta säännöllistä päätöstä varten.

Cornell

Kaikki on toimitettava 2. tammikuuta Cornellin säännölliseen sisäänpääsyyn, mikä tarkoittaa, että viimeinen mahdollisuus testipäivät SAT / ACT-tapahtumalle ovat joulukuussa.

Dartmouth

Dartmouthissa, koska säännöllinen päätöksentekopäivä on 2. tammikuuta, viimeiset mahdolliset SAT / ACT-testipäivät säännölliseen pääsyyn ovat joulukuussa.

mennessä

Vaikka Duken viimeinen testipäivä on joulukuu sekä ACT: lle että SAT: lle, koulu hyväksyy ACT-pisteet helmikuu testipäivä ja pitää niitä lisäksi tulokset sovellustiedostossasi. Säännön mukainen määräaika on 4. tammikuuta.

Georgetown

Georgetownin määräaika on hieman myöhempi tammikuussa kuin monien muiden huippukoulujen: 'Säännöllisten päätösten hakijoiden tulisi saada kaikki 10. tammikuuta ' (korostus minun). Joulukuu ACT ja SAT ovat edelleen viimeiset testipäivät jonka tulokset saapuvat ennen määräaikaa.

Harvard

Harvardissa on kaksi säännöllistä päätöstä: 15. joulukuuta (ensisijainen määräaika) ja 1. Tammikuuta (viimeinen määräaika).

Harvard toteaa pääsysivustollaan: '' Vaikka on mahdollista lähettää pisteitä testeistä, jotka on suoritettu vasta myöhään Joulukuu SAT ja Helmikuu ACT , suosittelemme, että lähetät testauksen mahdollisimman aikaisin '' (painopiste minun).

Koulu sanoo kuitenkin myös: 'Ennen marraskuun loppua lähetetyt pisteet antavat meille mahdollisuuden aloittaa arviointiprosessimme hakemusten jättäjille viimeistään 15. joulukuuta.' Joten vaikka sinäkin voi lähetä tulokset joulukuun testeistä, mitä aikaisemmin lähetät, sitä parempi!

KANSSA

MIT: ssä suurin osa sovelluksesta erääntyy viimeistään 1. Tammikuuta . Siksi 'sinun on suoritettava vaaditut testit marraskuu testin päivämäärä Early Action - tai joulukuu testipäivä säännölliselle toiminnalle. Nämä ovat viimeisimmät tulokset, jotka pääsevät valintakomiteaan ajoissa tarkistettavaksi. '

Luoteeseen

Koska hakemuksen määräaika säännölliselle päätökselle on 3. tammikuuta, klo uusimmat testit, joita voit suorittaa luoteeseen, ovat joulukuun ACT tai SAT.

Princeton

Koska määräaika säännölliselle päätökselle on 1. Tammikuuta , 'Säännöllisen päätöksen hakijoiden on suoritettava kaikki SAT-testit joulukuun testipäivään mennessä. Kaikki ACT-testit on suoritettava joulukuun testipäivään mennessä. ''

Stanford

Tavalliseen sisäänpääsyn määräaikaan mennessä 2. tammikuuta, Stanfordin viimeinen testipäivä on joulukuussa sekä ACT: n että SAT: n osalta.

Pennsylvanian yliopisto

Pennin hakusivuston mukaan säännöllinen päätöksentekopäivä on 5. tammikuuta, Viimeisimmät hyväksytyt testipäivät ovat joulukuun sekä SAT: n että ACT: n osalta.

Vanderbilt

Vanderbiltin verkkosivustolla todetaan seuraavaa: 'Varhaisen päätöksen II tai säännönmukaisen päätöksen perusteella hakijoille (ilmoittautumisaika viimeistään 1. Tammikuuta ), viimeinen mahdollisuus suorittaa tentti on joulukuun hallinto.

Washingtonin yliopisto Saint Louisissa

'Viimeinen hyväksytty testipäivä on joulukuun testaus', WUSTL-verkkosivusto kirjoittaa. Joten viimeistään voit tehdä joulukuun SAT- tai ACT-päätöksen säännöllisestä päätöksestä (määräaika 2. tammikuuta ), tai lokakuun SAT tai ACT varhaisen päätöksen tekemiseksi (määräaika 1. marraskuuta).

Williams College

Sinun on suoritettava ACT tai SAT joulukuuhun mennessä, jotta se voidaan lisätä Williams-tiedostoosi ajoissa 8. tammikuuta säännöllinen päätöksen määräaika.

body_february_calendar.jpg Näiden seuraavien koulujen avulla voit suorittaa vielä myöhemmän testin - helmikuun ACT!

Koulut, jotka hyväksyvät testauksen helmikuuhun

Joillakin huippukouluilla on vielä myöhemmät testausajat ja ne hyväksyvät helmikuun alku ACT. Jälleen nämä koulut ovat vähemmistössä, joten tee parhaansa saadaksesi testisi loppuun paljon aikaisemmin kuin vanhemman vuoden helmikuussa!

Chicagon yliopisto

UChicago sanoo hyväksyvänsä tammikuun SAT-tulokset ja helmikuun ACT-tulokset. Koska tammikuun SAT-testipäivää ei kuitenkaan enää ole (se korvattiin elokuun päivämäärällä), viimeinen mahdollinen SAT-testipäiväsi on tosiasiallisesti joulukuun päivä. Sinulla on edelleen Helmikuu ACT, vaikka.

Määräaika säännölliselle päätökselle on 4. tammikuuta .

Yale

Viimeiset testauspäivät, jotka Yale hyväksyy, ovat joulukuun SAT ja helmikuun ACT. Säännöllistä päätöstä koskevat hakemukset erääntyvät viimeistään 2. tammikuuta .

Kuinka etsiä viimeinen ACT / SAT-päivämäärä mille tahansa koululle

Emme voineet sisällyttää lopullista SAT / ACT-päivämäärää jokaiseen maan korkeakouluun! Tämän oppaan avulla voit oppia etsimään nämä tiedot mistä tahansa.

kenen kanssa Skorpioni sopii parhaiten

Ensin etsi '[Koulun nimi] säännöllinen päätöksentekopäivä' Googlessa.

body_wellesleysearch.jpg Etsin Wellesley Collegen viimeisiä mahdollisia SAT- ja ACT-päivämääriä. Ensimmäinen linkki 'Päätössuunnitelmat ja määräajat' näyttää lupaavalta, joten aloitan siitä.

Tämän haun pitäisi nostaa sivua koulun pääsisivustolle, jossa on säännölliset päätöspäivät ja määräajat. Valintasivu tulee listaa tyypillisesti viimeiset SAT / ACT-päivämäärät, jotka koulu hyväksyy harkittavaksi.

Wellesleylle ensimmäinen löydetty linkki johti seuraavalla sivulla tietoa säännöllisistä päätöksistä ja määräajoista, myös standardoiduille testeille:

takaraja

Tavalliseen päätöksentekopäivään 8. tammikuuta Wellesley listaa viimeiset mahdolliset testipäivät SAT: lle tai ACT: lle 'vanhemman vuoden joulukuun alku.'

Jos etsit koulua etkä löydä määräpäiväsivua, jossa luetellaan SAT / ACT-päivämäärät, tarkista sen UKK-sivu - siellä on usein kysymys SAT / ACT-testauksesta. Etsi kysymyksiä, kuten 'Milloin viimeisin voin ottaa SAT / ACT-toiminnon?' ja 'Kuinka kauan kestää, että SAT / ACT-pisteet saapuvat?'

Jos jossakin koulun määräaikojen sivulla ei ole tietoa viimeisistä ACT / SAT-päivämääristä tai UKK-sivu (mikä on epätodennäköistä!), soita vastaanottotoimistoon ja kysy viimeisestä testipäivästä, johon voit ilmoittautua, jos noudatat säännöllistä päätöstä.

Tärkeimmät takeaways: Säännöllisen pääsyn viimeiset testipäivät

Suurimmalla osalla kouluista on säännöllinen päätöksentekoaika tai sen ympärillä 1. Tammikuuta. Nämä määräajat vaihtelevat hieman koulusta riippuen ja voivat olla jo joulukuun puolivälissä tai vasta tammikuun puolivälissä.

Tuloksena, yleensä viimeinen tilaisuutesi suorittaa SAT tai ACT on joulukuussa; on kuitenkin suositeltavaa valita aikaisempi testipäivä, jos mahdollista. Jos päätät suorittaa joulukuun testin, muista valita pisteet vastaanottajat ilmoittautuessasi testiin. Tämä varmistaa, että pisteet saapuvat kouluihisi ennen tammikuun määräaikaa.

Vaikka joulukuun testin tulosten pitäisi saapua ajoissa, on parasta ottaa SAT / ACT mahdollisimman aikaisin - tyypillisesti juniorivuotesi syksyllä. Näin sinulla on runsaasti aikaa suorittaa testi uudelleen, jos haluat saada paremmat pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Stevensonin yliopiston pääsyvaatimukset

Findlayn yliopiston pääsyvaatimukset

Vialliset muokkaajat SAT-kirjoituksessa: Kieliopin säännön valmistelu

Kuinka riippuvat ja väärin sijoitetut muokkaajat näkyvät SAT-kirjoituksessa? Tiedätkö strategiat hyökätä tämän tyyppisiin kysymyksiin? Lue opas ja harjoittele.

Mikä on tarinan juoni? Kertomuksen viisi osaa

Mikä on juoni? Jaottelemme koko juoni-määritelmän auttaaksemme sinua analysoimaan minkä tahansa tarinan kertomuksen.

3.1 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.1

Mikä on 3.1 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.1 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Indiana -yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

William Paterson University SAT -pisteet ja GPA

Dillardin yliopiston pääsyvaatimukset

Etelä -Alabaman yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Terveys- ja urheilulääketieteen magneettilistat ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Westchester Enriched Science Magnets (WESM): Health and Sports Medicine Magnetista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Parhaat AP-biologiakirjat 2021: Täydelliset asiantuntija-arvostelut

Etsitkö parasta AP-biologiakirjaa tarpeisiisi? Tarkistamme kaikki parhaat vaihtoehdot ja autamme sinua päättämään, mitä arvostelukirjoja haluat käyttää ja mitä välttää.

Alfred State College SAT -tulokset ja GPA

Point Parkin yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Embry-Riddle Aeronautical University - Daytona Beach ACT -pisteet ja GPA

Keskimääräiset AP-pisteet jokaiselle AP-tentille

Mietitkö, mikä on AP: n keskimääräinen pisteet ja miten pisteet hyviksi? Lue asiantuntijaoppaamme.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Agouran lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Agoura High Schoolista Agourassa, Kaliforniassa.

1390 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä tarvitset Delawaren yliopistoon: Pääsyvaatimukset

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Brandeis University SAT -pisteet ja GPA

Tulsa-yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Lodin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lodin lukiosta Lodissa, Kaliforniassa.

Paras IB -matematiikka: Analyysi ja lähestymistavat Opinto -opas ja huomautuksia SL/HL: lle

Miten opiskelet IB Math SL/HL: lle? Lue IB Math -muistiinpanoistamme ja ilmainen opasoppaamme parhaista käytettävissä olevista resursseista.