Milloin sinun pitäisi ottaa SAT tai ACT? Parhaat testipäivät

ominaisuuskalenteri

Yliopistoon pääsy on pitkä prosessi, joka kattaa suurimman osan opiskelijan lukiourasta. Yksi tärkeimmistä osista, SAT- tai ACT-standardoitu testi, on myös yksi haastavimmista. Mutta voit todella hyötyä varhaisesta suunnittelusta ja päätöksestä etukäteen, milloin sinun pitäisi ottaa se.

Aina on hyvä aloittaa aikaisin, mutta päättää tietyistä testipäivistä sinun on otettava huomioon olosuhteet, kuten henkilökohtainen aikataulusi, valintasi määräajat ja parhaillaan käyvät luokat. Kaikilla näillä on suuri ero silloin, kun se on parasta sinä ottaa SAT tai ACT.Tässä oppaassa kumota yleinen myytti paras aika testin suorittamiseen, keskustele suurin osa tärkeät tekijät sen määrittämiseksi, milloin sinun tulisi ottaa SAT tai ACT, ja mene yli parhaat testaussuunnitelma useimmille lukiolaisille.

Myytti: Jotkut SAT / ACT-testipäivät ovat aina helpompia kuin toiset

ominaisuusmyyjien murtuminen

Yleinen myytti SAT: sta ja ACT: stä on, että tietyt testipäivät ovat yleensä helpompia tai vaikeampia kuin muut. (Virheellinen) logiikka on, että jokainen testipäivä on kaareva kyseisen tutkinnon suorittaneiden opiskelijoiden perusteella. Siksi, jos suoritat testin monien kunnianhimoisten, ahkera opiskelijoiden kanssa, käyrä on vaikeampaa ja testipisteytesi on matalampi. Toisaalta, jos suoritat testin paljon nuorempien, valmistautumattomien opiskelijoiden kanssa, käyrä on helpompaa ja pisteet ovat korkeammat.

Tämä myytti on tosiasiallisesti epätosi useista syistä.

kuinka kirjoittaa uc -esseitä

Ensinnäkin sekä kollegion hallitus että ACT, Inc. tehdä ei käyristää testinsä opiskelijoiden suoritusten perusteella. Toisin sanoen kenen kanssa otat SAT: n tai ACT: n kanssa on nolla vaikutus lopputulokseesi.

Sen sijaan sekä SAT että ACT käyttävät prosessi ottaa huomioon testin vaikeuksien pienet erot testipäivinä. Esimerkiksi jos huhtikuussa tekemäsi ACT oli vaikeampi kuin kesäkuussa annettu ACT, raakapistemääränne muuttuisivat hieman korkeammiksi skaalatuiksi pisteiksi tämän vaikeuseron huomioon ottamiseksi.

Molemmat testinvalmistajat haluavat antaa opiskelijoille testitulokset, joita voidaan verrata minkä tahansa muun testipäivän tuloksiin tasa-arvoisesti. Tämän seurauksena yhden testin pisteet aina osoittavat saman kyvyn tason kuin sama tulos eri testipäivänä. Esimerkiksi 1200 yhden SAT: n kohdalla tarkoittaa samaa vuonna 2016 kuin vuonna 2020. Tämä on koko standardoitu testata!

Tässä on toinen syy, miksi tällä myytillä ei ole järkeä: jos testikäyrät vaihtelivat testistä toiseen, korkeakoulujen olisi otettava huomioon hakemuksesi testipäivä. Heidän on esimerkiksi kohdeltava 30: tä huhtikuun ACT: ssä toisin kuin kesäkuun 30: tä. Tähän mennessä, yksikään korkeakoulujen vastaanottotoimisto ei ole antanut todisteita siitä, että he ottavat huomioon tietyt testipäivät.

On totta, että testit tehdä vaihtelevat vaikeuksissa henkilökohtaisella tasolla. Esimerkiksi kun valmistauduin SAT: iin, jotkut lukukohdat olivat minulle vain helpompia kuin muut kohdat, varsinkin jos kappaleiden aiheet olivat kiinnostukseni alueellani. Kuitenkin, et voi ennustaa tätä etukäteen. Kuten edellä mainitsin, sinulle sopivan testipäivän valinnassa käytetään monia muita tekijöitä.

4 Tärkeää tekijää SAT / ACT-päivämäärällesi

Kuten useimmat asiat elämässä, varhainen suunnittelu maksaa itsensä - tässä tapauksessa korkeammilla testipisteillä. Älä odota, kunnes korkeakoulujen hakemukset erääntyvät vanhempana vuonna suorittamaan ensimmäinen SAT tai ACT —Esit esillä läheskään parhaina ja et ehkä pääse kouluihin, joihin haet.

Aikaisen suunnittelun yleisen kärjen lisäksi sinun on päätettävä tietty testipäivä, jonka olet suorittamassa SAT tai ACT. Jokaisella testillä on nyt seitsemän testipäivää ympäri vuoden, ja pisteet voivat vaihdella testipäivinä muutaman keskeisen tekijän perusteella.

Tässä on tärkeysjärjestyksessä neljä tärkeintä tekijää, jotka on ajateltava määritettäessä, milloin sinun tulisi ottaa SAT tai ACT:

feature_checklist_small

# 1: Määräajat korkeakoulujen valinnoille ja apurahoille

Tärkein tekijä sen määrittämiseksi, milloin sinun tulisi ottaa SAT tai ACT, on yliopistosi pääsyvaatimukset. Kuten selitämme myöhemmin, sinun tulisi aloittaa SAT / ACT-valmistelu vuosi ennen ensimmäistä tärkeää määräaikaa; sinun tulisi myös suorittaa valitsemasi testi vähintään kahdesti.

Useimmille opiskelijoille säännölliset päätösten määräajat laskevat Joulukuu tai tammikuu heidän vanhemmastaan, mikä tarkoittaa, että sinun on suoritettava viimeinen SAT tai ACT viimeistään joulukuussa. Jos käytät varhaisia ​​toimia tai ennenaikaista päätöstä ja eräpäivä on marraskuussa, viimeinen mahdollinen testipäiväsi on lokakuun SAT tai ACT. Tämän seurauksena sinun on aloitettava valmistautuminen SAT / ACT-tapahtumaan juniorivuotesi aikana.

Saattaa olla myös muita määräaikoja. Esimerkiksi, jos sinut rekrytoidaan yleisurheiluun, sinun on saavutettava SAT / ACT-tavoitteesi mennessä juniorivuotesi loppu. Kun keskustelemme tässä artikkelissa siitä, miten korkeakoulujen rekrytointi toimii, valmentajat eivät halua viettää aikaa rekrytoinnissa, jos he eivät usko, että sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä kyseiseen kouluun, mikä tarkoittaa, että akateemikoidesi on oltava tasa-arvoisia ei-opiskelija-urheilijoiden koulut kouluissa, joihin haet.

Sinun ei välttämättä tarvitse ampua SAT / ACT-huippupisteiden ja GPA: n saavuttamiseksi, mutta sinun tulisi pyrkiä saavuttamaan 25. prosenttipisteen SAT / ACT-pisteet ja noin 80% keskimääräisestä GPA: sta. Yksityiskohdat siitä, mistä voit päästä eroon, riippuu koulusta, urheilusta ja tietystä henkilöstä. Esimerkiksi Harvardin lentopallopelaajan on täytettävä korkeampia akateemisia vaatimuksia kuin FSU: n jalkapalloilijan.

Määräajan huomioiminen pätee myös akateemisten ansioiden apurahat. Useilla SAT / ACT-pisteisiin perustuvilla apurahoilla on määräajat hyvissä ajoin ennen tammikuun säännöllisiä päätöksentekoaikoja. Tämän seurauksena joudut ehkä joutumaan säätämään testiä suorittaessasi, jotta voit varmistaa, että pisteet ovat valmiit, kun haet.

Viimeinen rivi? Tiedä aikataulusi suunnitellessasi SAT / ACT-testausaikataulua.

# 2: Sisältövalmius ja luokat koulussa

Suuri osa SAT- ja ACT-testeistä testaa yleisiä käsitteitä, jotka opit lukiossa, ja pisteet ovat korkeammat, kun olet käynyt kursseilla, jotka kattavat testien materiaalia.

Paras aika ottaa SAT tai ACT on kun olet suorittanut geometria- ja algebra II -kurssit. Molemmissa testeissä on algebra ja geometria (vaikka SAT painottaa nykyään vähemmän geometriaa). Jos et ole koskaan kohdannut näitä aiheita, tietämyksesi saa sinut toimimaan huonosti Math-osiossa.

Mitä tulee Lukeminen ja kirjoittaminen / Englanti-osiin, Suurimmalla osalla opiskelijoista on ollut riittävä altistuminen englannille ja kieliopille muodostamaan perustason käsitys SAT- ja ACT-testeistä. Jotta voisit menestyä näissä osioissa, sinun on valmistauduttava erityisesti SAT- ja ACT-ohjelmiin.

Tämä ei tarkoita, että vain siksi, että olet käynyt Algebra II- ja englanninkursseja, pärjäät hyvin SAT / ACT-ohjelmassa. Testikysymykset eroavat suuresti siitä, mitä olet nähnyt koulussa, ja suuri osa SAT / ACT-valmistelusta sisältää erityistyyppisten kysymysten oppimisen ja tutustumisen testimuotoon.

Se sanoi, ottaa sisällön perusta saa sinut parantumaan paljon nopeammin. Lisäksi, jos olet tilassa, joka vaatii juniorien suorittamaan SAT: n tai ACT: n, saatat myös saada ylimääräistä valmistelua, joka on kohdistettu SAT / ACT: lle luokan aikana.

# 3: Henkilökohtainen aikataulu ja stressi

Jos mahdollista, on parasta ottaa SAT tai ACT, kun et ole stressaantunut viidestä muusta asiasta elämässä. Monet lukiolaiset kamppailevat koulutyön, opetussuunnitelmien, sosiaalisen elämän ja testivalmistelujen tasapainottamisen kanssa.

Siksi, Vältä SAT: n tai ACT: n ottamista, kun sinulla on paljon muuta toimintaa. Esimerkiksi toukokuu on erityisen kiireinen monille opiskelijoille AP-tenttien, finaalien ja vuoden lopun tapahtumien takia. Mutta sinulle maaliskuu voi olla huono aika, koska olet valmistautumassa urheilulajisi valtion mestaruuskilpailuihin.

Tuhansien opiskelijoiden kokemukseni mukaan opiskelijat, jotka aikovat ottaa SAT: n tai ACT: n tällaisina kiireisinä aikoina, ovat hyvin stressaantuneita, heillä ei ole tarpeeksi aikaa valmistautua ja valitettavasti lopputulos on odotettua alhaisempi testipäivänä.

Yritä valita testipäivä kiireisen jakson kummallekin puolelle, jotta aikataulussasi olisi enemmän aikaa valmistautua ja vähemmän stressiä ja ahdistusta. Viime kädessä tällä voi olla suuri ero testituloksissasi!

# 4: Valmisteluaika

Useimmille opiskelijoille suosittelemme opiskelemaan vähintään 40 tuntia SAT- tai ACT-opinnoissa suuresta tulosparannuksesta. Jos pystyt opiskelemaan enemmän kuin tämä - esim. 80 tuntia tai 120 tuntia - sinut todennäköisesti palkitaan korkeammilla testipisteillä.

Jos olet jo suorittanut testin useita kertoja, mutta sinulla ei ole aikaa valmistautua seuraavaan testiin, et todennäköisesti näe suurta pistemäärää. Se on valitettava totuus, mutta oppimatta lisää sisältöä ja hyökkäämättä heikkouksiisi, et yksinkertaisesti paranna pisteitäsi.

Loppujen lopuksi yritä ajoittaa SAT / ACT-aika kun voit omistaa kohdennetun opiskeluajan valmistelun suorittamiseen. Esimerkiksi monet opiskelijat haluavat ajoittaa kokeen heti talviloman tai kesäloman jälkeen, jotta he voivat hyödyntää vapaa-aikaa viettämällä vakavia oppitunteja.

body_summerstudying.jpg

Ajattelemalla syvällisesti näitä neljää suurta tekijää pystyt selvittämään, mitkä testipäivät ovat sinulle parhaiten. Seuraava, näytämme sinulle testaussuunnitelman, joka toimii parhaiten 95 prosentilla opiskelijoista.

Luotettava SAT / ACT-testausaikataulu useimmille opiskelijoille

Useimmille opiskelijoille tämä SAT / ACT-testausohjelma antaa sinulle parhaat mahdollisuudet saada haluamasi pisteet. Se varmistaa, että testaat varhaisessa vaiheessa, antaa sinulle tilaa kehittyä ja tarjoaa tarpeeksi puskuriaikaa, jotta voit saada haluamasi pisteet ennen korkeakouluhakemusten erääntymistä.

Tässä on neljä vaihetta sinun on otettava:

Vaihe 1: Ota PSAT juniorina

Jos tavoitteena on kansallinen ansio-apuraha, sinun kannattaa valmistautua PSAT: lle (joka on lähinnä käytännön SAT) ja ottaa se nuoremmaksi vuodeksi.Useimmille opiskelijoille ei kuitenkaan tarvitse varautua; pikemminkin sinun pitäisi katsokaa PSAT: ta mahdollisuutena saada varhainen altistuminen SAT: lle.

Jos aiot ottaa ACT: n SAT: n sijasta, voit valita PreACT- tai ACT Aspire -ohjelman.

Vaihe 2: Ota helmikuun ACT tai maaliskuun SAT juniorina

Nämä ovat ensimmäiset SAT / ACT-testipäivät talviloman jälkeen, joten käytä taukoa valmistautuaksesi testiin. Varmista, että sinulla on opintosuunnitelma ja suorita ainakin yksi tai kaksi täyspitkää SAT / ACT-harjoitustestiä ennen testiä, jotta voit tottua muotoon.

Kuten tämä tulee olemaan ensimmäinen virallinen testi, katso pisteitäsi lähtöpisteinä, jotta voit parantaa niitä myöhemmin.

Vaihe 3: Ota huhti / kesäkuu ACT tai touko / kesäkuu SAT juniorina

Sinun on valmistauduttava hieman kovemmin tähän testiin. Varmista, että sinulla on pitkäaikainen opiskeluohjelma lukuvuoden aikana ja että sinulla on riittävästi aikaa opiskeluun.Harkitse henkilökohtaista aikataulua päättäessäsi huhtikuun / toukokuun ja kesäkuun testipäivien välillä ja pyrittävä antamaan itsellesi mahdollisimman vähän stressiä.

Todellisuudessa, YParanna pisteitäsi todennäköisesti vain suorittamalla testin toisen kerran! Joten tässä vaiheessa on hyvin mahdollista, ettäSAT- tai ACT-pisteet ovat riittävän hyvätkorkeakouluihin, joihin haluat hakea.

Jos haluat kuitenkin parantaa, siirry vaiheeseen 4.

Vaihe 4: Ota elokuun SAT- tai syyskuun ACT vanhempana

Vaiheista 2 ja 3 tiedät kuinka paljon tilaa sinun täytyy kasvaa saavuttaaksesi SAT- tai ACT-maalipisteet. Kesän aikana, on tärkeää työskennellä kovasti pisteiden parantamiseksi - jopa sosiaalisen elämän ja henkilökohtaisen hauskan kustannuksella. (Se on kuitenkin sen arvoinen, koska korkeammat pisteet antavat sinulle pääsyn parempiin korkeakouluihin ja stipendeihin!)

Vaihe 5: Oletko edelleen tyytymätön pisteisiisi? Ota SAT / ACT myöhään syksyllä

Myöhään syksyllä vanhempi vuosi on tyypillisesti viimeinen mahdollisuus ottaa SAT / ACT ja saada pisteet kouluihisi ajoissa.

Jos olet jo suorittanut testin useita kertoja, et todennäköisesti näe muuta kuin inkrementaalista muutosta ilman paljon omistettua valmistelua. Jos haluat todella nostaa pisteitä, sinun on varattava paljon aikaa opiskeluun. Tämä voi tarkoittaa sitä, että vietät vähemmän aikaa ystävien kanssa tai jopa helpotat oppiaineiden ulkopuolella, jotta saat enemmän aikaa keskittyä kokeeseen.

Miksi tämä viisivaiheinen suunnitelma on niin tehokas? Ensinnäkin se antaa sinulle varhaiset merkit lähtöpisteestäsi, jotta tiedät kuinka paljon sinun on parannettava. Se tarjoaa myös tarpeeksi joustavuutta, jotta voit suunnitella valmisteluaikasi tarpeen mukaan. Lopuksi se antaa sinulle useita mahdollisuuksia suorittaa testi, jos sinulla on huono päivä ja et pisteytä niin hyvin kuin haluat.

Muista rekisteröityä viimeisenä vinkkinä hyvissä ajoin ennen määräaikaa, jotta voit maksaa mahdollisimman vähän maksuja.

vartalolinnutvoiddsthefees.jpg

SAT / ACT-testausaikataulu intensiivisille opiskelijoille

Jos olet opiskelija, joka toivoo pyrkivänsä korkeimmat pisteet testissä haluat rakentaa testisi hieman eri tavalla. Alla oleva aikataulu varmistaa, että aloitat aikaisin ja vietät enemmän aikaa tutkimuksiin jokaiselle testille.

Vaihe 1: Ota PSAT toisena opiskelijana

Vaikka et voi saada kansallista ansiota toisen vuoden opiskelijaksi, saat PSAT: n 10. luokassa arvokas näkemys siitä, miten menee ja missä heikkoutesi ovat. Koska otat pääasiassa PSAT: ta saadaksesi lisätietoja taitotasostasi (sen sijaan, että pääsisit apurahakilpailuun), ei tarvita ylimääräistä valmistelua.

Vaihe 2: Ota PSAT / NMSQT juniorina

Tämä neuvo on sama kuin yllä olevassa tavallisessa testausaikataulussamme: jos tavoitteesi on saada kansalliset ansiot, sinun on käytettävä jonkin aikaa valmistautumalla PSAT: een (ainakin suorittamalla virallinen PSAT-testi).

Vaihe 3: Ota syys- / lokakuun ACT tai loka / marraskuun SAT juniorina

Hyödynnä kesälomaasi ja syksyn alkukauden alkua valmistautuaksesi tähän testiin. Suunnittele viettää vähintään muutama tunti valmistelua viikossa. Kuten aina, noudata opintosuunnitelmaa ja suorita muutama täyspitkä SAT / ACT-harjoitustesti, jotta voit tottua enemmän kokeen muotoon.

Muistaa, tämä on ensimmäinen virallinen testi, ja sen pisteet ovat lähtöpisteet, joihin yrität parantaa. Ota se vakavasti!

Valitettavasti sinulla on myös PSAT tällä kertaa, joten yritä tasapainottaa opiskeluasi viisaasti. Koska PSAT on niin samanlainen kuin SAT, voit todella opiskella vain SAT: lle ja soveltaa oppimasi myös PSAT: iin. Toisaalta, jos otat ACT-ohjelmaa, ainoa ero on, että haluat todennäköisesti täydentää tieteellistä tietämystäsi.

Vaihe 4: Ota maaliskuun SAT tai huhtikuun ACT juniorina

Kevätkoke on hyvä aika toiselle yritykselle, sillä sinulla on talviloma (ja mahdollisesti myös kevätloma) opiskelemaan sitä varten.Kuten tekivät ensimmäistä kertaa, tee opiskelu osaksi rutiiniasi. Tällä kertaa kuitenkin sinun pitäisi ymmärtää paremmin, mihin erityisiin heikkouksiin on keskityttävä.

Koska olet saanut takaisin PSAT-pisteet ja SAT / ACT-pisteet pudotustestistäsi, varmista, että sisällytät näihin esityksiin kerättävät oivallukset ja levitä ne valmisteluihisi. Esimerkiksi, jos kirjoittamis- / englanninkieliset pisteet olivat paljon alhaisemmat kuin oletit sen olevan, sinun tulisi käyttää enemmän aikaa kriittistenSAT/ACT-kieliopin säännöt.

Vaihe 5: Ota elokuun SAT- tai syyskuun ACT vanhempana

Jos et ole vielä saavuttanut maalipisteitäsi, tämä on hyvä aika ottaa kolmas SAT / ACT.

Sinun on ehdottomasti valmistauduttava tähän testiin. Vaiheessa 4 saamasi pisteet kertovat, kuinka paljon sinun on parannettava. Antamalla itsellesi 4-5 kuukautta opiskella, sinulla on paljon paremmat mahdollisuudet ansaita suuria pisteitä (kuin jos valitsisit aikaisemman kesäkuun SAT / ACT-ohjelman).

Hyödynnä kesää täysimääräisesti työskennellä todella kovasti, vaikka se tapahtuisi sosiaalisen elämän kustannuksella. Muistuta itsellesi, että korkeampi pisteet antavat sinulle pääsyn parempiin korkeakouluihin ja jopa stipendeihin.

Vaihe 6: Oletko tyytymätön pisteisiisi? Ota joulukuun SAT / ACT vanhempi

Tämä on ehdoton viimeinen mahdollisuus ottaa SAT / ACT ja silti pisteet täyttävät korkeakoulujen hakemusten määräajat.

Kuten suosittelemme yllä olevalle säännölliselle aikataulullemme, jos pisteet ovat jäljessä asettamastasi tavoitteesta, on parasta pudottaa niin monta muuta toimintaa kuin voit parantaa sitä. Vähennä etenkin opetussuunnitelmia ja sosiaalista elämääsi, jotta voit keskittyä enemmän testiin.

Tarvitset kuitenkin myös ole realistinen. Vertaa haluamaasi pistemäärää suositeltuun SAT- ja ACT-opiskeluaikaan. Voitteko realistisesti sijoittaa niin paljon opiskeluaikaa? Vielä tärkeämpää on, oletko valmis tekemään tämän? Jos ei, harkitse tavoitepisteiden ja koulujen mukauttamista.

body_adjustyourtarget.jpg

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Sam Houstonin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Ison -Britannian 13 parasta yliopistoa

Kiinnostaako Iso -Britannian yliopistojen sijoitus? Tutustu oppaaseemme Ison -Britannian parhaista yliopistoista nähdäksesi, onko yksi niistä oikea sinulle.

Kuinka monta koulun ulkopuolista toimintaa tarvitset?

Kuinka monta koulun ulkopuolista aktiviteettia tarvitset? Olemme eritelleet mitä liikaa, mitä liian vähän ja miten suunnitella sovelluksiasi.

Mitä sinun on tiedettävä Laguna Beachin lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Laguna Beach High Schoolista Laguna Beach, CA.

Colorado School of Minesin pääsyvaatimukset

California Baptist Universityn pääsyvaatimukset

Huston-Tillotsonin yliopiston pääsyvaatimukset

TEAS-opas: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää testistä

Onko TEAS vaikea? Pitääkö sinun ottaa se? Saat vastauksia kaikkiin TEAS-testiä koskeviin kysymyksiisi täydellisen oppaan avulla.

Massachusettsin meriakatemian pääsyvaatimukset

SUNY Oswegon pääsyvaatimukset

Kuinka kookosöljy hiuksille tekee hiuksistasi upean

Onko kookosöljy hyvä hiuksillesi? Voitteko käyttää sitä hiusten kasvuun? Täille? Opi kookosöljyn monista eduista hiuksiin ja kuinka käyttää sitä tehokkaasti.

Illinoisin teknillinen instituutti SAT -tulokset ja GPA

1050 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Neitsytsaarten yliopiston pääsyvaatimukset

Christian Brothers Universityn pääsyvaatimukset

12 parasta matematiikkakilpailua lukiolaisille

Haluatko hämmästyttää korkeakouluja voittamalla matematiikkakilpailun? Tutustu oppaaseemme menestyäksesi lukion matematiikkakilpailuissa.

Richard Stockton College of New Jersey Pääsyvaatimukset

3.4 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 3.4

Mikä on 3.4 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 3.4 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Lesleyn yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mitä sinun tarvitsee tietää renessanssin taideakatemiasta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Renaissance Arts Academy -yliopistosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

ACT-tiedettä koskevien kysymysten laskeminen: tietojen interpolointi ja ekstrapolointi

Jotkut ACT-tiedekysymykset edellyttävät, että lasket arvot ilman laskinta. Opi strategioitamme laskemaan trendeistä ja harjoittele todellisia kysymyksiä.

Marylandin yliopiston yliopiston yliopiston pääsyvaatimukset

Oliko huijausta elokuun 2018 SAT: ssa?

Oletko huolissasi huhuista huijaamisesta elokuun 2018 SAT: ssa? Opi mitä todella tapahtui ja mitä se merkitsee sinulle.

Southern Vermont Collegen pääsyvaatimukset

Mikä on SAT -kokeellinen osa?

Mikä on SAT: n kokeellinen osa? Voitko kertoa, mikä se on, ja mitä sinun pitäisi tehdä asialle? Lue oppaamme saadaksesi selville.