Milloin sinun tulisi kiirehtiä ACT / SAT-pisteet-raporttisi?

kiireinen kuva

Sekä ACT että SAT antavat sinun kiirehtiä pisteitäsi lisämaksusta. Milloin se on sen arvoista ja milloin rahan tuhlausta?

Mitä kiirehtii

Sekä ACT että SAT tarjoavat kiireisiä pisteet-raportteja. Tämä tarkoittaa sitä, että jos testisi on jo saatu pisteeksi, kun lähetät pisteytyspistemäärän, se lähetetään 2 päivän kuluessa. Huomaa, että kiireelliset raportit eivät saa testejäsi pisteytettiin aiemmin , mutta koulut saavat ne nopeammin kuin kaikki kiireettömät raportit kaikissa tapauksissa. Ainoa haittapuoli: hinta: joka on nyt noin 30 dollaria SAT: ille ja 15 dollaria ACT: lle.

Kiihtymisen etu

Kiireestä tulee hyötyä, jos nopeus on koskaan kysymys. Oletetaan vain sen vuoksi, että UC Berkeley sanoo, että viimeinen ACT, jonka he tekevät, on joulukuu. Jos käytät joulukuun ACT: tä, kiirehtiminen voi antaa sinulle edun odottamattomien viivästysten sattuessa. Joskus jopa koulut itse arvioivat saapumisajan väärin.

Samoin jos koulu sanoo, että viimeinen ACT-pistemäärä, jonka he ottavat, on joulukuu, mutta satut tietämään, että olet parantunut paljon ja suoritat tammikuun testin (lisäksi eikä sen sijaan!), On ehdottomasti eduksi olla aggressiivinen ja lähettää nämä raportit joka tapauksessa kiire . Jos he eivät hyväksy sitä, he vain pudottavat pisteet - iso juttu. Jos kiirehdit raportteja ja he saavat sen ajoissa ja harkitsevat sitä, se voi olla iso plus.

Ja ihmiset, aikaherkkien pisteiden etu on todellinen. Tässä UVA puhuu tästä . Tietyt koulut tunnetaan, Yalen menneisyydessä tietyissä tilanteissa, pyydä nimenomaan kiirettä . Kiireellä on varmasti todellinen vaikutus!

Kun ei kiirettä

Jos ajoitus ei ole lainkaan kysymys, älä kiirehdi missään tapauksessa. Esimerkiksi kollegion hallitus sanoo, että heidän säännölliset pisteet voidaan saada jopa 6 viikkoa myöhässä . Jos sinulla ei ole ehdottomasti mitään määräaikoja 6 viikon kuluttua pisteytyksestäsi, näyttää siltä, ​​että normaalien raporttien maksaminen on turvallista. Samoin, jos korkeakoulu käskee nimenomaisesti, ettet kiirehdi, sinun on vältettävä sitä periaatteella, että et ole kollegion pyyntöä vastaan.

Älä ymmärrä minua väärin: minulla ei ole mitään normaalia nopeutta vastaan. Olen aina ottanut SAT: t / ACTit kuukausia etuajassa enkä koskaan kiirehtinyt omia pisteitäni.

Puhutaan dollareista

Jotkut ihmiset näyttävät vastustavan kiirettä, koska he eivät pidä käsitteestä ACT / SAT ansaita rahaa . Vanhempien ja opiskelijoiden tulisi ehdottomasti olla tietoisia kiireistä aiheutuvista lisäkustannuksista. Jos 30 dollaria on valtava kauppa testibudjetissasi ja olet 90% + varma, että normaali nopeus on kunnossa, älä kiirehdi missään tapauksessa.

Mutta jos luet tätä artikkelia, saatat olla huolissasi ajoituksesta. Tässä tapauksessa itsellesi esitettävä kysymys on seuraava: kuinka paljon aikaa ja energiaa olet käyttänyt testaamiseen? Kuinka paljon aikaa ja rahaa käytät yliopistossa? Onko tässä tarkoitus välttää kokonaan maksaminen sellaisesta, joka saattaa tuntua ylihinnoitellulta, vai onko sen sijaan tarkoitus optimoida sovelluksesi kiinnittäen huomiota rahaan?

Kun olet miettinyt edellä mainitut tekijät, luulen, että sinulla on hyvät mahdollisuudet päättää, onko kiire sinulle.

Mitä seuraavaksi?

Yliopistojen valintaprosessista on tullut niin kilpailukykyinen, että on hyödyllistä suunnitella hyvissä ajoin SAT/ACT -valmistelu lukion aikana. Seuraavassa on muutamia oppaita, jotka auttavat ajattelemaan:

Haluatko parantaa SAT-pisteitäsi 160 pisteellä tai ACT-pisteitäsi 4 pisteellä? Olemme kirjoittaneet oppaan viidestä parhaasta strategiasta, joita sinun on käytettävä saadaksesi paremman tuloksen. Lataa se nyt ilmaiseksi:

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmistelussa? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Millsaps Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Williamistä, kerro Aggeler Opportunity High Schoolille

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja lisää William Tell Aggeler Opportunity High Schoolista Chatsworthissa, Kaliforniassa.

Täydellinen luettelo AP -kursseista ja -testeistä

Mitä kaikkia AP -kursseja voit ottaa ja mitkä sinun kannattaa ottaa? Lue lisää täydellisestä luettelostamme.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Barbaran lukioluokitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Barbaran vanhemmasta lukiosta Santa Barbarassa, Kaliforniassa.

Savannah College of Art and Design SAT -pisteet ja GPA

Suffolkin yliopiston pääsyvaatimukset

San Josen osavaltion pääsyvaatimukset

Penn State Lehigh Valleyn pääsyvaatimukset

327 Olennaiset TOEFL -sanastokortit

Opiskeletko TOEFL: lle? Kokeile ilmaisia ​​välttämättömiä TOEFL -sanastokortteja, joissa on ohjeet tehokkaimmasta tavasta oppia tarvitsemasi sanat.

Indiana Wesleyanin yliopiston pääsyvaatimukset

Molloy College SAT -pisteet ja GPA

Westmont Collegen pääsyvaatimukset

1070 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Mountain View'n lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Mountain View High Schoolista Mountain View'ssa, Kaliforniassa.

Baylorin pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Glendale High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Glendale High Schoolista Glendale, CA.

Vanhat ACT -tulokset: kuinka saada ja käyttää niitä

Miten saat vanhat ACT -pisteet työhakemuksiin tai muihin käyttötarkoituksiin? Näin pääset käsiksi vanhoihin ACT -pisteisiisi.

Yleiset sovellusohjeet: Kuinka lisätä korkeakouluja ja muuta

Etkö ole varma, kuinka korkeakoulut lisätään Common App -sovellukseen? Yhteiset sovellusohjeemme selittävät kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää sen täyttämisestä.

Mitä sinun on tiedettävä Anderson W.Clark Magnet High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheilutiimit ja muuta tietoa Anderson W.Clark Magnet High Schoolista La Crescentassa, Kaliforniassa.

Paras yhteenveto ja analyysi: The Great Gatsby, luku 5

Onko sinulla kysyttävää Gatsbyn ja Daisyn treffeistä ja kuuluisasta paidanheitosta? Katso The Great Gatsby luvun 5 yhteenveto kaikista yksityiskohdista.

Paras ACT-pisteiden ennustaja

Yritätkö ennustaa ACT-pisteet? Selitämme parhaan tavan tehdä niin ja miksi jotkut muut menetelmät eivät välttämättä onnistu.

Concordia College New Yorkin pääsyvaatimukset

Jokainen saatavilla oleva englanninkielinen englanninkielinen paperi: ilmainen ja virallinen

Tarvitsetko IB -englanninkielisiä papereita valmistautuaksesi? Tässä on luettelo kaikista saatavilla olevista HL/SL -papereista, mukaan lukien ilmaiset ja viralliset testit.

Pine Manor Collegen pääsyvaatimukset

Clovisin lukio | 2016-17 Rankings | (Clovis,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Clovisin lukiosta paikassa Clovis, CA.