Milloin minun pitäisi suorittaa SAT -matematiikan tason 2 aihekoe?

feature_homersimpsonmath

Suunnitteletko matematiikan II SAT -aihetestin suorittamista yliopistosovelluksiisi? Kuten tiedätte, matematiikan 2 aihekoe kattaa kehittyneemmät matemaattiset käsitteet kuin matematiikka I. Tämän vuoksi haluat varmistaa otat sen oikeaan aikaan saavuttaaksesi korkeat pisteet.

Tämä artikkeli auttaa sinua selvittämään, milloin on paras aika tehdä tämä testi. Tarkastellaan ensin nopeasti mitä matematiikan 2 SAT -aihekoe sisältää.

on 1060 hyvä sat pisteet

Päivitys: SAT -aiheen testit päättyvät

Tammikuussa 2021 kollegion hallitus ilmoitti, että voimaan heti Yhdysvalloissa ei tarjota muita SAT -aihekokeita (ja että SAT -aihekokeita tarjotaan kansainvälisesti vain kesäkuuhun 2021 saakka). Vaikka kaikki, jotka ovat ilmoittautuneet touko- ja kesäkuun SAT -aihekokeisiin Yhdysvalloissa, saavat hyvityksen, monet opiskelijat ovat ymmärrettävästi hämmentyneitä siitä, miksi tämä ilmoitus tapahtui vuoden puolivälissä ja mitä tämä tarkoittaa korkeakouluhakemuksille.

Lue täältä lisätietoja siitä, mitä SAT -aihekokeen päättyminen merkitsee sinulle ja yliopistosovelluksillesi.

Mitä matematiikan tason II aihekoe sisältää?

Matematiikka I -testin tavoin matematiikka II -testi kattaa algebran ja geometrian. Lisäksi se testaa trigonometriaa ja perusfunktioita, jotka kuvaavat tulon ja lähdön välistä suhdetta. Yksinkertainen funktiokysymys voi pyytää sinua ratkaisemaan x: n, kun taas toiset voivat pyytää sinua määritellä funktion alue tai toimialue tai piirtää se. Näytän alla esimerkkejä toiminnallisten kysymysten ongelmista, jotka näkyvät alla olevassa Math II -testissä.

Ensinnäkin tässä on erittely siitä, kuinka suuri prosenttiosuus testistä kattaa kunkin sisältöalueen. Kuten näet, algebra ja geometria muodostavat huomattavasti suuremman osan kysymyksistä kuin numero / operaatiot ja data -analyysi / todennäköisyys.

Matematiikan käsite Arvioitu prosenttiosuus testissä
Lukumäärä ja toiminnot 10-14%
Algebra ja toiminnot 48-52%
Geometria ja mittaus (koordinaatti, kolmiulotteinen ja trigonometria) 28-32%
Tietojen analysointi, tilastot ja todennäköisyys 8-12%

Jotkut näistä käsitteistä näkyvät yleisen SAT: n matematiikkaosassa, kun taas toiset, kuten trigonometria, perusfunktiot ja piirtäminen, ovat kehittyneempiä ja spesifisempiä SAT Math 2 Subject Testille.

Seuraavassa on esimerkkejä toiminnallisista ja piirtävistä kysymyksistä, joita saatat nähdä Math II -kokeessa.

Screen_Shot_2015-04-03_at_5.31.44_PM

SAT -matematiikkaTaso 2testi sisältää kysymyksiä, joita sinulta kysytään määritellä funktion alue tai toimialue .

Screen_Shot_2015-04-03_at_5.30.40_PM-1

Sonoma State University keskimääräinen gpa

Funktiokysymykset voivat myös esittää sinulle kaavion tai, kuten alla olevan kysymyksen, pyytää sinua piirrä tai visualisoi oma kaavio ja käsittele sitä funktion muutosten heijastamiseksi.

Screen_Shot_2015-04-03_at_5.31.12_PM-1

Michiganin yliopiston hyväksymisaste

Vastaukset näihin kysymyksiin ovat D, D ja B, vastaavasti.

Opiskelee kanssa paljon virallisia käytännön kysymyksiä , kera erinomaisesti koulumatematiikan kursseillasi , on paras tapa valmistautua matematiikka II -kokeeseen.

Kuten kaikki SAT -aihekokeet, matematiikkaTaso 2koe kestää 60 minuuttia. Tällä tunnilla, se pyytää sinua vastaamaan 50 kysymykseen.

Nyt kun olemme tarkistaneet, mitä matematiikassa onTaso 2testata, milloin on paras aika ottaa se?

Milloin sinun pitäisi suorittaa SAT -matematiikan tason 2 aihekoe?

Minä vuonna sinun pitäisi suorittaa testi?

College Board suosittelee, että otat yli kolme vuotta yliopiston valmistelumatematiikkaa ennen matematiikan II aineen kokeen suorittamista. Näiden vuosien tulisi sisältää vähintään kaksi algebran luokkaa ja yksi geometrian luokka. Sisään luokka trigonometria ja/tai esikalkulaatio on myös erittäin hyödyllinen.

Joten jos otat algebran kahdeksannella luokalla, geometrian yhdeksännellä, algebran uudelleen kymmenennellä ja trigonometrian/esikalkulaation 11. sijalla, olet todennäköisesti paras paikka matematiikan II aineen kokeen suorittamiseen 11. luokan lopussa.

Jos käytät trigonometriaa/precalculusta toisen vuoden opiskelijana, niin sinulla voi olla hyvä tilaisuus suorittaa aihekoe toisen vuoden lopussa. Yleensä haluat suorittaa matematiikan II ja minkä tahansa muun aihekokeen lukuvuoden lopussa, kun kurssin sisältö on tuorein mielessäsi.

Niin sanottua, mitkä aineen kokeen päivämäärät osuvat lukuvuoden loppuun?

body_savethedate

kurssin tyyppi lukiossa

Mikä testipäivämäärä kannattaa valita?

Matematiikan tason 2 testiä tarjotaan eri päivinä ympäri vuoden. Kesäkuu voi olla paras aika ottaa se, ja toukokuu on läheinen sija.

Matematiikka II tarjotaan 5. toukokuuta ja 2. kesäkuuta . Sen alustavat kevätpäivät vuodelle 2020 ovat 2. toukokuuta ja 6. kesäkuuta.

mikä on ib -luokka

Rekisteröidy noin kuukautta etukäteen, jos et aikaisemmin, aivan kuten SAT. Jos käytät yleistä SAT -ohjelmaa samana vuonna kuin aihekoe, kumpi kannattaa ajoittaa ensin?

Entä kaikki muut testisi, kuten SAT/ACT ja AP?

Älykäs tapa suunnitella aihekoe on rekisteröityä siihen kun olet ottanut yleisen SAT: n . Luultavasti opiskelet paljon yleisen SAT: n matematiikkaosaa varten tämä opiskelu voi olla päällekkäistä aineen testauksen valmistelun kanssa.

Jos otat molemmat testit samana vuonna, voit suorittaa yleisen SAT -testin maaliskuussa (tai toukokuussa) ja aihekokeen toukokuussa tai kesäkuussa. Muistaa, et voi suorittaa aihekoetta samana päivänä kuin yleinen SAT , mutta voit suorittaa enintään kolme aihetestiä samana päivänä.

Vaikka SAT -valmistelu voi olla hyödyllistä Math II -kokeessa, näiden testien yhdenmukaistamisen pitäisi olla toissijainen huolenaihe. tärkein näkökohta on aiheen hallitseminen.

Joten jos olet ottanut trigonometrian ja esikatselukurssin toisen vuoden opiskelijana, sinua luultavasti parhaiten hyödynnetään aihekoe suorittamisella toisen vuoden lopussa (joka voi olla vuosi aikaisemmin kuin käytät yleistä SAT -kurssia). Tämä voi myös olla hyvä tapa levittää testejä ja on vähemmän lautasellasi juniorivuoden keväällä.

Vaikka aihekoe voi tai ei voi olla sama kuin SAT -opiskelusi, se voi olla päällekkäin luokan lopullisen tai jopa AP -testin kanssa . Tämä voi auttaa sinua tuntemaan matematiikan käsitteet sisältä ja ulkoa, joten voit saavuttaa vahvan aihekoestuloksen yliopistosovelluksillesi.

Yhteenvetona...

Korkeat pisteet Math II -kokeessa ovat vaikuttavia kaikille korkeakouluille ja erityisesti valikoiville teknillisille ja insinöörikouluille, kuten MIT ja CalTech! Lähettäjä suunnitella opintoaikataulua ja valita paras testipäivä , olet parhaassa asemassa pisteiden saamiseksi tässä kilpailukykyisessä ja vaikuttavassa aihetestissä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lounais -lukio | 2016-17 Rankings | (San Diego,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Southwest Senior High Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Täydellinen opas: Vahvan suosituskirjeen kirjoittaminen

Kirjoitatko suosituskirjeen ja mietit, kuinka kirjoittaa hyvä oppilaalle? Opi luomaan tehokas, mukaansatempaava kirje oppilaasi menestymisen edistämiseksi.

6 Hyödyllisiä esimerkkejä fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista

Mitä eroa on fysikaalisten ja kemiallisten muutosten välillä? Tutustu esimerkkeihimme fysikaalisista ja kemiallisista muutoksista saadaksesi lisätietoja niiden eroista.

Kalifornian parhaat koulut | Piedmont Hills High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Piemonten Hills High Schoolista San Josessa, Kaliforniassa.

15 viime hetken SAT -vinkkiä, jotka sinun tulee muistaa

Mitä sinun pitäisi tehdä testiä edeltävänä päivänä ja mitkä ovat viime hetken vinkit SAT: n aikana? Valmistaudu testipäivämäärään oppaamme avulla.

Kuinka kauan SAT on tauolla?

Kuinka kauan SAT -testi on tarkasti, taukojen kanssa ja ilman? Selvitä, kuinka monta tuntia SAT on valmistautuakseen oikein.

Ashlandin yliopiston pääsyvaatimukset

Kiinteä geometria SAT -matematiikassa: Täydellinen opas

Käsittele kuutiot, sylinterit ja pallot SAT Mathin kiinteän geometrian oppaamme avulla, joka on täynnä käytännön ongelmia, strategioita ja vinkkejä.

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Kuinka päästä: Purduen pääsyvaatimukset

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Becker Collegen pääsyvaatimukset

Wayne State Universityn pääsyvaatimukset

Nichols Collegen pääsyvaatimukset

Algebran sydän: SAT-matematiikan keskeiset strategiat

Etkö ole varma, mitkä ovat Algebran sydämen kysymykset uudesta SAT-matematiikasta? Selitämme, mitä sisältöä nämä kattavat ja miten voit ojentaa ne testipäivänä.

Mikä on Stanford EPGY ja Summer College? Pitäisikö minun liittyä?

Mikä on Stanford EPGY ja Stanfordin lukion kesäopisto? Pitäisikö sinun liittyä näihin kesäohjelmiin? Lue opas täältä.

Täydellinen luettelo yli 100 ilmaisesta online-lukiosta

Etsitkö ilmaisia ​​online-lukioita? Luetelemme vaihtoehtosi osavaltioittain, selitämme, mikä tekee näistä luokista ilmaisia, ja keskustelemme siitä, miten päättää, sopivatko ne sinulle.

Winston-Salemin osavaltion yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Jokainen AP Calculus AB -harjoitustesti saatavilla: ilmainen ja virallinen

Opiskeletko AP Calcia? Tutustu täydelliseen AP Calculus AB -kokeiden kokoelmaamme löytääksesi kaikki tarvitsemasi valmistelumateriaalit ja hyödyllisiä opintovinkkejä.

10 viime hetken PSAT-pullotusvinkkiä

Cramming varten PSAT? Katso vinkkimme, joiden avulla voit parantaa pisteitäsi nopeasti ilman stressiä.

PSAT -pisteet: Missä sijoitat?

Oletko hämmentynyt SAT -pistealueesta? Selitämme kaikki mahdolliset PSAT -pisteet ja mitä pisteytysasteikko merkitsee sinulle.

Keskiarvoistavatko korkeakoulut ACT-pisteitäsi?

Kun lähetät useita ACT-pisteitä korkeakouluille, miten he pitävät niitä? Arvioivatko he ne vai ottavatko he korkeimman? Selvitä täältä.

18 ACT -vinkkiä ja temppuja pisteidesi parantamiseen

Tarvitsetko nopeita ACT -vinkkejä ja temppuja parantaaksesi pisteitäsi? Saat vinkkejä ACT -matematiikasta, luonnontieteistä, englannista ja lukemisesta parantaaksesi ACT -pisteitäsi nopeasti.

Towsonin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Wisconsinin yliopisto - Madison SAT -tulokset ja GPA