Milloin minun pitäisi pyytää kollegion suosituskirjeitä?

Muistan huolestuneeni täydellisestä ajasta pyytää suosituskirjeitä. Ajattelin, että liian aikaisin voi tuntua liian suunnitellulta; ehkä opettajani jopa unohtaisivat, kun määräajat kiertyivät! Liian myöhäistä kuitenkin viittaisi valmistelun puutteeseen tai voisi jopa loukata suosittajiani. Näytti siltä, ​​että tähtien oli kohdistuttava aivan oikein.

Jos sinulla on ollut näitä samoja huolenaiheita, sinun ei tarvitse enää ihmetellä. Tässä oppaassa käsitellään parhaita aikoja suositusten pyytämiseksi ja siitä, miksi on tärkeää ensinnäkin olla hyvä ajoitus. Ensinnäkin, mitä sinun pitäisi harkita, kun keksit, milloin kysyä?Mitä asioita päätät milloin kysyä?

On olemassa muutamia tärkeimpiä tekijöitä, jotka vaikuttavat suosituskirjeiden pyytämiseen, joista puhun alla yksityiskohtaisemmin. Pähkinänkuoressa nämä tekijät sisältävät seuraavat:

  • yliopistosi määräajat
  • opettajien mieltymykset
  • koulusi politiikka
  • vuosi, jolloin sinulla oli opettajat

Jotkut näistä tekijöistä on helppo määritellä - kuten yliopiston määräajat - kun taas toiset voivat tarjota hieman enemmän joustavuutta. Lue eteenpäin selvittää, mikä näistä tilanteista koskee sinua , samoin kuin mitä se tarkoittaa kirjeesi pyyntöjen aikataululle.

Aloitetaan yleisestä (vaikkakaan ei välttämättä lopullisesta) kultainen sääntö:

Kysy vähintään kuukausi ennen korkeakoulun määräaikoja

Sinun tulisi tehdä, ellei koulusi tai opettajasi aseta muita käytäntöjä pyydä suosituskirjeitä noin neljä viikkoa ennen yliopiston määräaikoja. Jos määräajat vaihtelevat, kysy neljä viikkoa ennen aikaisinta. Miltä tämä näyttää?

Jos haet täyttämään 1. marraskuuta varhaisen toiminnan tai ennenaikaisen päätöksen määräajan, sinun pitäisi kysy opettajiltasi 1. lokakuuta mennessä. Jos määräaika on 15. marraskuuta, niin kysy 15. lokakuuta mennessä. Saat idean.

Jos määräajat ovat säännöllisiä, ne voivat olla noin 1. tai 15. tammikuuta. Tässä tilanteessa voit kysyä joulukuuhun mennessä. Kuitenkin, pohtia kaikkea joulukuussa tapahtuvaa.

Joulukuu on täynnä välitiloja, mikä tarkoittaa opettajille paljon luokittelua sekä useita vapaapäiviä koulusta. Voit myös olettaa, että useimmat opiskelijat ovat tehneet rec-kirjepyyntönsä aiemmin lukukaudella.

michiganin osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

Ehdotan säännöllisten päätösten määräaikoja viimeistään marraskuun puoliväliin mennessä, ottaa huomioon kiireinen aikataulu ja lomapäivät talvikuukausina.

Saatat miettiä, miksi opettajat tarvitsevat kuukauden kirjeen kirjoittamiseen. Ensinnäkin, he eivät vain kirjoita sinulle kirjettä - joillakin opettajilla on kymmeniä kirjeitä, ja useimmilla neuvonantajilla on satoja! Sen lisäksi, rec kirjeitä vie aikaa ja ajattelua pärjätä hyvin. Et halua kiireellistä alikirjainta, koska odotit liian kauan kysyäksesi sitä.

Vaikka antaminen opettajillesi noin kuukausi ennen määräaikojasi on yleensä turvallinen sääntö, se ei ole loppujen lopullinen vastaus. Opettajat ja koulu saattavat kehottaa sinua kysymään vielä aikaisemmin. Tarkastellaan opettajien asettamia käytäntöjä ja sen jälkeen sitä, mitä koulun opastusosasto saattaa kehottaa sinua tekemään.

Jokaisella opettajalla voi olla oma henkilökohtainen mieltymyksensä.

Kysy suosittelijoiden mieltymysten mukaan

Opettajat ovat kiireinen . Heidän on opetettava useita tunteja päivässä sadoille opiskelijoille, puhumattakaan kaikesta suunnittelusta ja luokittelusta, joka tapahtuu kulissien takana. Huolimatta siitä, mihin olemme voineet uskoa peruskoulussa, he eivät asu koulussa. Heillä on paljon menossa myös henkilökohtaisessa elämässään.

Tarkoitan, että suosituskirjeet ovat toinen tehtävä jo pakatun aikataulun päällä. Aivan kuten sinun pitäisi antaa opettajalle paljon aikaa kirjeen kirjoittamiseen, opettajasi saattaa asettaa tiettyjä käytäntöjä, jotta työmäärä olisi helpompaa hallita. Hän saattaa asettaa kirjepyynnön eräpäivää tai aseta yläraja sille, kuinka monta kirjainta hän kirjoittaa.

Sinun tehtäväsi on selvittää opettajien käytännöt. Jos et pääse selville vanhemmilta opiskelijoilta tai suullisesti, kysy opettajalta kun hän haluaa saada pyyntöjä. Selvitäkö hän määräaika tai rajoitus.

Jos hän asettaa korkin, yritä saada käsitys siitä, kuinka suosittu suosittaja hän on. Jos tiedät, että esimerkiksi englanninopettajasi tulvii pyyntöjen kera, hanki omasi aikaisin. Pyydä häntä syyskuussa tai mikä vielä parempaa, juniorivuoden keväällä.

Et halua kysyä kuukautta ennen määräaikojasi vain toteaaksesi, että opettajasi on liian kiireinen tai lopettanut pyyntöjen vastaanottamisen. Opettaja arvostaa yleensä sitä, että olet huomaavainen, ennakoiva ja annat hänelle paljon aikaa.

Samankaltaisten linjojen, sinun opastusosasto voi antaa sinulle ohjeita siitä, milloin kysyä.

Kysy opastusosastosi ohjeiden mukaan

Vaikka yksittäiset opettajat voivat asettaa omat käytäntönsä, opastusosastollasi voi olla myös yleissääntö kaikille yliopistoon sitoutuneille opiskelijoille. Esimerkiksi joissakin kouluissa oppilaat kysyvät kouluvuoden keväällä. Toiset käskevät opiskelijoita lähettämään kolme opettajan mieltymystä opinto-ohjaajilleen, jotka sitten antavat kaikille kaksi (ja tasapainottavat siten luvut tasaisemmin).

Muut lukiot kertovat oppilaille, että heidän tulee kysyä lukuvuoden syksyllä, ja vielä muilla ei ole mitään erityistä ohjausta - he jättävät jokaisen opiskelijan itse selvittää sen. Jos et ole saanut ohjeita, vieraile koulunneuvojan luona ja kysy häneltä yleisistä odotuksista. He voivat päättää, kysytkö 11. luokan huhtikuussa vai 12. syyskuuta.

Lopuksi on vielä yksi huomio, joka voi muuttaa pyyntösi aikajanaa: palkkaluokka, jossa sinulla oli suosittajat opettajina.

ero ap calculus ab: n ja bc: n välillä

Älä odota niin kauan, että opettajasi unohtaa kuka olet! Lisäksi vain jatka uintia.

Kysy opettajiltasi luokan tai lukuvuoden päättyessä

Muistatko klassisen ensimmäisen koulupäivätehtävän, 'Kirjoita siitä, mitä teit kesän aikana'? No, entä jos opettajasi pyytää sinua kirjoittamaan elävästi yksityiskohtaisesti tekemäsi kolme kesät sitten?

Aivan kuten sinulla saattaa olla vaikeuksia muistaa yksityiskohtia, suosittelijat eivät ehkä pysty tuottamaan selkeimpiä muistoja, jos heillä olisi ollut sinua vuosia ennen kuin lähetät pyyntösi. Vaikka on suositeltavaa kysyä nuorempien vuosien opettajiltasi, jotkut opiskelijat tavoittavat taaksepäin ja heidän fuksi- tai toisen vuoden opettajansa suosittelevat niitä.

Jos sinulla on loistava yhteys 9. tai 10. luokan opettajaan ja sinusta tuntuu, että he saattavat olla vahva suosittelija, sinun tulee kysyä heiltä ennemmin kuin myöhemmin. Sen sijaan, että odottaisit vanhempaan vuoteen, sinun pitäisi kysy heiltä vuoden lopussa, kun sinulla oli heitä eli 9. tai 10. luokan lopussa. Vastaavasti voit kysyä nuorempien vuosien opettajiltasi 11. luokan lopussa sen sijaan, että odottaisit kesäloman jälkeen.

Vaikka et lopulta käytä kirjainta, voit pitää sen kirjattuna vain siinä tapauksessa. Plus, aikaisin kyseleminen auttaa kaikissa muissa edellä mainituissa tilanteissa : annat suosittelijoille (yli) kuukauden ennen määräaikojasi, voitat pyyntöjen kiireen ja saat pyyntösi ennen opettajien tai opastusosaston määräaikoja. Win-win-win.

Jos olet oppinut rec-kirjainprosessista, tiedät, että siihen menee enemmän kuin yksinkertaisesti pyytää opettajaasi kirjoittamaan sinulle yksi. Haluat lisäksi tarjota ansioluettelon ja huomaavainen kerskailulappu. Jos kysyt erityisen aikaisin, niin voit tehdä pyynnön ja seurata myöhemmin kaikkia näitä tietoja. Näytät suosittelijoille, että olet ennakoiva ja tavoitteellinen. sitten voit lähettää suosituspaketin mukana, kun olet valmis.

Nyt kun tunnet, milloin opiskelijat yleensä kysyvät suosituksia ja miksi, miten voit selvittää milloin sinun pitäisi kysyä?

Joten milloin sinun pitäisi kysyä suosituksiasi?

Sinun on selvitettävä, milloin sinun pitäisi kysyä suosittelijoiltasi kirjettä tee tutkimuksesi. Varmista, että tiedät kaikki korkeakoulujen määräajat aloittelijoille. Sitten selvitä, onko koulullasi mitään ohjeita siitä, milloin kysyä, kuten 11. luokan huhtikuussa tai 12. luokan syyskuussa.

Selvitä, keneltä kysyt juniorivuotena, jotta voit selvittää, asettavatko opettajat määräaikoja tai rajoituksia pyynnöille. Jos olet nuorempi opiskelija, sinun tulisi miettiä, tekisikö joku opettajistasi vahvoja suosittajia. Jos näin on, harkitse heiltä kysymistä lukuvuoden lopussa.

Viimeisin, mitä sinun tulisi kysyä suosituksilta, on Vanhemman vuoden lokakuu varhaisista määräajoista ja vanhemman vuoden marraskuusta joulukuuhun säännöllisistä määräajoista . Jos haluat olla turvallinen ja ennakoiva sekä pitää itsesi tuoreena opettajien muistissa, sinun kannattaa kysyä Juniorivuoden maaliskuu, huhtikuu tai toukokuu.

Aikaisin kysely antaa opettajillesi paitsi aikaa, jonka he tarvitsevat hyvin muotoillun kirjeen kirjoittamiseen, mutta antaa sinulle myös mielenrauhaa. Paitsi seuraamalla muistutusta ja kiitos , suosittelukirjeitä koskeva työsi tehdään! Sitten suosittelijoidesi tehtävänä on lähettää kirjeensä, ja voit keskittyä lopun yliopistosovelluksesi viimeistelyyn.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset