Milloin minun pitäisi pyytää kollegion suosituskirjeitä?

Muistan huolestuneeni täydellisestä ajasta pyytää suosituskirjeitä. Ajattelin, että liian aikaisin voi tuntua liian suunnitellulta; ehkä opettajani jopa unohtaisivat, kun määräajat kiertyivät! Liian myöhäistä kuitenkin viittaisi valmistelun puutteeseen tai voisi jopa loukata suosittajiani. Näytti siltä, ​​että tähtien oli kohdistuttava aivan oikein.

Jos sinulla on ollut näitä samoja huolenaiheita, sinun ei tarvitse enää ihmetellä. Tässä oppaassa käsitellään parhaita aikoja suositusten pyytämiseksi ja siitä, miksi on tärkeää ensinnäkin olla hyvä ajoitus. Ensinnäkin, mitä sinun pitäisi harkita, kun keksit, milloin kysyä?Mitä asioita päätät milloin kysyä?

On olemassa muutamia tärkeimpiä tekijöitä, jotka vaikuttavat suosituskirjeiden pyytämiseen, joista puhun alla yksityiskohtaisemmin. Pähkinänkuoressa nämä tekijät sisältävät seuraavat:

  • yliopistosi määräajat
  • opettajien mieltymykset
  • koulusi politiikka
  • vuosi, jolloin sinulla oli opettajat

Jotkut näistä tekijöistä on helppo määritellä - kuten yliopiston määräajat - kun taas toiset voivat tarjota hieman enemmän joustavuutta. Lue eteenpäin selvittää, mikä näistä tilanteista koskee sinua , samoin kuin mitä se tarkoittaa kirjeesi pyyntöjen aikataululle.

Aloitetaan yleisestä (vaikkakaan ei välttämättä lopullisesta) kultainen sääntö:

Kysy vähintään kuukausi ennen korkeakoulun määräaikoja

Sinun tulisi tehdä, ellei koulusi tai opettajasi aseta muita käytäntöjä pyydä suosituskirjeitä noin neljä viikkoa ennen yliopiston määräaikoja. Jos määräajat vaihtelevat, kysy neljä viikkoa ennen aikaisinta. Miltä tämä näyttää?

Jos haet täyttämään 1. marraskuuta varhaisen toiminnan tai ennenaikaisen päätöksen määräajan, sinun pitäisi kysy opettajiltasi 1. lokakuuta mennessä. Jos määräaika on 15. marraskuuta, niin kysy 15. lokakuuta mennessä. Saat idean.

Jos määräajat ovat säännöllisiä, ne voivat olla noin 1. tai 15. tammikuuta. Tässä tilanteessa voit kysyä joulukuuhun mennessä. Kuitenkin, pohtia kaikkea joulukuussa tapahtuvaa.

Joulukuu on täynnä välitiloja, mikä tarkoittaa opettajille paljon luokittelua sekä useita vapaapäiviä koulusta. Voit myös olettaa, että useimmat opiskelijat ovat tehneet rec-kirjepyyntönsä aiemmin lukukaudella.

michiganin osavaltion yliopiston gpa -vaatimukset

Ehdotan säännöllisten päätösten määräaikoja viimeistään marraskuun puoliväliin mennessä, ottaa huomioon kiireinen aikataulu ja lomapäivät talvikuukausina.

Saatat miettiä, miksi opettajat tarvitsevat kuukauden kirjeen kirjoittamiseen. Ensinnäkin, he eivät vain kirjoita sinulle kirjettä - joillakin opettajilla on kymmeniä kirjeitä, ja useimmilla neuvonantajilla on satoja! Sen lisäksi, rec kirjeitä vie aikaa ja ajattelua pärjätä hyvin. Et halua kiireellistä alikirjainta, koska odotit liian kauan kysyäksesi sitä.

Vaikka antaminen opettajillesi noin kuukausi ennen määräaikojasi on yleensä turvallinen sääntö, se ei ole loppujen lopullinen vastaus. Opettajat ja koulu saattavat kehottaa sinua kysymään vielä aikaisemmin. Tarkastellaan opettajien asettamia käytäntöjä ja sen jälkeen sitä, mitä koulun opastusosasto saattaa kehottaa sinua tekemään.

Jokaisella opettajalla voi olla oma henkilökohtainen mieltymyksensä.

Kysy suosittelijoiden mieltymysten mukaan

Opettajat ovat kiireinen . Heidän on opetettava useita tunteja päivässä sadoille opiskelijoille, puhumattakaan kaikesta suunnittelusta ja luokittelusta, joka tapahtuu kulissien takana. Huolimatta siitä, mihin olemme voineet uskoa peruskoulussa, he eivät asu koulussa. Heillä on paljon menossa myös henkilökohtaisessa elämässään.

Tarkoitan, että suosituskirjeet ovat toinen tehtävä jo pakatun aikataulun päällä. Aivan kuten sinun pitäisi antaa opettajalle paljon aikaa kirjeen kirjoittamiseen, opettajasi saattaa asettaa tiettyjä käytäntöjä, jotta työmäärä olisi helpompaa hallita. Hän saattaa asettaa kirjepyynnön eräpäivää tai aseta yläraja sille, kuinka monta kirjainta hän kirjoittaa.

Sinun tehtäväsi on selvittää opettajien käytännöt. Jos et pääse selville vanhemmilta opiskelijoilta tai suullisesti, kysy opettajalta kun hän haluaa saada pyyntöjä. Selvitäkö hän määräaika tai rajoitus.

Jos hän asettaa korkin, yritä saada käsitys siitä, kuinka suosittu suosittaja hän on. Jos tiedät, että esimerkiksi englanninopettajasi tulvii pyyntöjen kera, hanki omasi aikaisin. Pyydä häntä syyskuussa tai mikä vielä parempaa, juniorivuoden keväällä.

Et halua kysyä kuukautta ennen määräaikojasi vain toteaaksesi, että opettajasi on liian kiireinen tai lopettanut pyyntöjen vastaanottamisen. Opettaja arvostaa yleensä sitä, että olet huomaavainen, ennakoiva ja annat hänelle paljon aikaa.

Samankaltaisten linjojen, sinun opastusosasto voi antaa sinulle ohjeita siitä, milloin kysyä.

Kysy opastusosastosi ohjeiden mukaan

Vaikka yksittäiset opettajat voivat asettaa omat käytäntönsä, opastusosastollasi voi olla myös yleissääntö kaikille yliopistoon sitoutuneille opiskelijoille. Esimerkiksi joissakin kouluissa oppilaat kysyvät kouluvuoden keväällä. Toiset käskevät opiskelijoita lähettämään kolme opettajan mieltymystä opinto-ohjaajilleen, jotka sitten antavat kaikille kaksi (ja tasapainottavat siten luvut tasaisemmin).

Muut lukiot kertovat oppilaille, että heidän tulee kysyä lukuvuoden syksyllä, ja vielä muilla ei ole mitään erityistä ohjausta - he jättävät jokaisen opiskelijan itse selvittää sen. Jos et ole saanut ohjeita, vieraile koulunneuvojan luona ja kysy häneltä yleisistä odotuksista. He voivat päättää, kysytkö 11. luokan huhtikuussa vai 12. syyskuuta.

Lopuksi on vielä yksi huomio, joka voi muuttaa pyyntösi aikajanaa: palkkaluokka, jossa sinulla oli suosittajat opettajina.

ero ap calculus ab: n ja bc: n välillä

Älä odota niin kauan, että opettajasi unohtaa kuka olet! Lisäksi vain jatka uintia.

Kysy opettajiltasi luokan tai lukuvuoden päättyessä

Muistatko klassisen ensimmäisen koulupäivätehtävän, 'Kirjoita siitä, mitä teit kesän aikana'? No, entä jos opettajasi pyytää sinua kirjoittamaan elävästi yksityiskohtaisesti tekemäsi kolme kesät sitten?

Aivan kuten sinulla saattaa olla vaikeuksia muistaa yksityiskohtia, suosittelijat eivät ehkä pysty tuottamaan selkeimpiä muistoja, jos heillä olisi ollut sinua vuosia ennen kuin lähetät pyyntösi. Vaikka on suositeltavaa kysyä nuorempien vuosien opettajiltasi, jotkut opiskelijat tavoittavat taaksepäin ja heidän fuksi- tai toisen vuoden opettajansa suosittelevat niitä.

Jos sinulla on loistava yhteys 9. tai 10. luokan opettajaan ja sinusta tuntuu, että he saattavat olla vahva suosittelija, sinun tulee kysyä heiltä ennemmin kuin myöhemmin. Sen sijaan, että odottaisit vanhempaan vuoteen, sinun pitäisi kysy heiltä vuoden lopussa, kun sinulla oli heitä eli 9. tai 10. luokan lopussa. Vastaavasti voit kysyä nuorempien vuosien opettajiltasi 11. luokan lopussa sen sijaan, että odottaisit kesäloman jälkeen.

Vaikka et lopulta käytä kirjainta, voit pitää sen kirjattuna vain siinä tapauksessa. Plus, aikaisin kyseleminen auttaa kaikissa muissa edellä mainituissa tilanteissa : annat suosittelijoille (yli) kuukauden ennen määräaikojasi, voitat pyyntöjen kiireen ja saat pyyntösi ennen opettajien tai opastusosaston määräaikoja. Win-win-win.

Jos olet oppinut rec-kirjainprosessista, tiedät, että siihen menee enemmän kuin yksinkertaisesti pyytää opettajaasi kirjoittamaan sinulle yksi. Haluat lisäksi tarjota ansioluettelon ja huomaavainen kerskailulappu. Jos kysyt erityisen aikaisin, niin voit tehdä pyynnön ja seurata myöhemmin kaikkia näitä tietoja. Näytät suosittelijoille, että olet ennakoiva ja tavoitteellinen. sitten voit lähettää suosituspaketin mukana, kun olet valmis.

Nyt kun tunnet, milloin opiskelijat yleensä kysyvät suosituksia ja miksi, miten voit selvittää milloin sinun pitäisi kysyä?

Joten milloin sinun pitäisi kysyä suosituksiasi?

Sinun on selvitettävä, milloin sinun pitäisi kysyä suosittelijoiltasi kirjettä tee tutkimuksesi. Varmista, että tiedät kaikki korkeakoulujen määräajat aloittelijoille. Sitten selvitä, onko koulullasi mitään ohjeita siitä, milloin kysyä, kuten 11. luokan huhtikuussa tai 12. luokan syyskuussa.

Selvitä, keneltä kysyt juniorivuotena, jotta voit selvittää, asettavatko opettajat määräaikoja tai rajoituksia pyynnöille. Jos olet nuorempi opiskelija, sinun tulisi miettiä, tekisikö joku opettajistasi vahvoja suosittajia. Jos näin on, harkitse heiltä kysymistä lukuvuoden lopussa.

Viimeisin, mitä sinun tulisi kysyä suosituksilta, on Vanhemman vuoden lokakuu varhaisista määräajoista ja vanhemman vuoden marraskuusta joulukuuhun säännöllisistä määräajoista . Jos haluat olla turvallinen ja ennakoiva sekä pitää itsesi tuoreena opettajien muistissa, sinun kannattaa kysyä Juniorivuoden maaliskuu, huhtikuu tai toukokuu.

Aikaisin kysely antaa opettajillesi paitsi aikaa, jonka he tarvitsevat hyvin muotoillun kirjeen kirjoittamiseen, mutta antaa sinulle myös mielenrauhaa. Paitsi seuraamalla muistutusta ja kiitos , suosittelukirjeitä koskeva työsi tehdään! Sitten suosittelijoidesi tehtävänä on lähettää kirjeensä, ja voit keskittyä lopun yliopistosovelluksesi viimeistelyyn.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Lycoming College pääsyvaatimukset

Länsi -Virginia Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Bellevuen yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

Tämän vuoden Ole Miss ACT -pisteet ja GPA

Worcesterin ammattikorkeakoulun pääsyvaatimukset

Sewanee: Etelä -yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Epätäydellinen dominointi vs. kodominanssi: Mikä on ero?

Mitä eroa on epätäydellisen määräävän aseman ja kodinominanssin välillä? Opi kunkin yksityiskohdat vertaamalla kodominanssia ja epätäydellistä määräävää asemaa.

Mitä sinun tulee tietää Black Rockin vaihtoehto-/jatkokoulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Black Rock Alternative/Continuation School -yliopistosta paikassa Yucca Valley, CA.

Paras Yhdysvaltain historian muistiinpanoja opiskelemaan

Etsitkö AP US History -tutkimuksia, joiden kanssa opiskella? Tässä on täydellinen opas Yhdysvaltain historiaan sekä erittely päivitetystä AP-tentistä.

St. Francis yliopiston pääsyvaatimukset

Madonnan yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Parhaat korkeakoulujen hakusivustot, tarkistetut (10 parasta)

Mitä verkkosivustoja sinun tulisi käyttää oppilaitoksellesi? Tässä ovat suosituimmat 10 suosikki korkeakoulujen hakusivustoani, mukaan lukien Cappex, Unigo ja paljon muuta.

4 vinkkiä toimivan Johns Hopkinsin esseen kirjoittamiseen

Oletko huolissasi Johns Hopkins -lisäaineesta? Tutustu Johns Hopkinsin esseisiin, jotka toimivat ja oppivat kirjoittamaan oman voittavan esseen.

Hawthornen lukio | 2016-17 Rankings | (Hawthorne,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -luokat, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Hawthorne High Schoolista Hawthorne, CA.

Marylandin yliopiston itärannikon SAT-tulokset ja GPA

4 vinkkiä erottuviin Carnegie Mellon -esityksiin

Etkö ole varma, miten lähestyä Carnegie Mellonin esseekehotteita? Opi kirjoittamaan tähti-CMU-esseitä ja tutustu onnistuneisiin Carnegie Mellonin esseesimerkkeihin.

Onko PSAT-pisteesi kansallisten ansioiden mukainen?

Mitä PSAT-pisteitä tarvitset voidaksesi päästä kansallisen ansioiden semifinalistiin vuosina 2015/2016? Tässä on täydellinen opas PSAT-pisteiden raja-arvoihin.

Mitä tarvitset UCSD: lle: Pääsyvaatimukset

5 parasta yritystä aloittaaksesi urasi

Mikä on paras liiketoiminnan pääaine? Tutustu suuryritysten luetteloomme, jossa on paljon ideoita siitä, mitä opiskella yliopistossa.

Nebraskan yliopisto - Omahan pääsyvaatimukset

West High School | 2016-17 Rankings | (Torrance,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta West High Schoolista Torrance, CA.

Tietoja PSAT/NMSQT: Expert Guide -oppaasta

Kiinnostaako PSAT/NMSQT? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää valmistautuessasi tähän testiin ja saadaksesi National Merit -apurahoja.

Monroe Collegen pääsyvaatimukset

SAT-pääsylippu: Mikä se on, miten se tulostetaan ja mitä tehdä, jos menetät sen

Mietitkö, kuinka SAT-pääsylippusi toimii testipäivänä? Näin löydät sen ja kuinka tulostaa se.