Milloin on marraskuun SAT? Pitäisikö sinun ottaa se?

feature_novembersat

Marraskuun aikana ajattelet kiitospäivää, tulevia lomia ja .... SAT? Voi olla! Yksi SAT: n seitsemästä vuosittaisesta testipäivästä tarjotaan marraskuussa, ja se voi olla valitsemasi kokeen päivämäärä.

Ennen kuin ilmoitat marraskuun SAT: lle, sinun on kuitenkin varmistettava, että se on oikea testipäivä sinulle. Tässä oppaassa käydään läpi kaikki tärkeimmät marraskuun SAT-testipäivät, kuten milloin sinun on ilmoittauduttava ja milloin saat pisteet, ja käymme läpi myös kaikki tärkeät ammattilaiset, joita sinun on harkittava ennen kuin päätät ottaa SAT marraskuussa.Milloin on marraskuun SAT?

Alla on odotettu aikataulu marraskuun SAT: lle vuonna 2021, samoin kuin muut tärkeät päivämäärät, jotka sinun tulisi tietää rekisteröinnissä. Kollegion hallitus ei ole vielä vahvistanut näitä päivämääriä.

Testipäivä Rekisteröinnin aikaraja Myöhäinen ilmoittautumisaika Odotuslistan määräaika Muutosten määräaika
6. marraskuuta 2021 8. lokakuuta 2021 19. lokakuuta 2021 1. marraskuuta 2021 1. marraskuuta 2021

Lähde: Kollegion hallitus

mitä luokkia pitää käydä lukiossa

Marraskuun SAT: n tenttipäivä on 6. marraskuuta 2021. Kuten kaikki tavalliset SAT: t, se tapahtuu aamulla.

Jos haluat rekisteröityä SAT: iin, sinun on luotava College Board -tili ja maksettava SAT: n rekisteröintimaksu 52 dollaria. Ilmoittautumisaika marraskuun SAT: lle on 8. lokakuuta, mikä on noin kuukausi ennen itse tenttiä.

Jos ilmoittautuminen myöhästyy marraskuun SAT: n ilmoittautumisaikaan, voit silti ilmoittautua tenttiin 19. lokakuuta asti. Sinun on kuitenkin maksettava ylimääräinen myöhäinen rekisteröintimaksu 30 dollaria.

Jos unohdat sekä säännöllisen että myöhäisen rekisteröinnin määräajan, sinulla on vielä viimeinen laukaus marraskuun SAT: n ottamisesta, jos kirjaudut SAT: n odotuslistalle. Huomaa kuitenkin, että jonotuslistalle pääseminen ei ei takaa sinulle paikan testipäivänä.

Odotuslistan määräaika on Maanantai 1. marraskuuta - viisi päivää ennen testiä. Jos olet jonotuslistalla ja sinulle avautuu paikka, joudut maksamaan 53 dollarin odotuslista . Kun jonotuslista on kulunut umpeen, et voi rekisteröityä tai päästä valmiustilaluetteloon marraskuun SAT: lle.

Cornellin keskimääräiset sat -pisteet

1. marraskuuta on myös SAT-muutosten määräaika, kuten testikeskuksen sijainnin, nimesi pääsylipussa jne. Vaihtaminen. Joistakin näistä muutoksista veloitetaan 30 dollarin muutosmaksu.

Milloin saat marraskuun SAT-pisteet?

Sinun on odotettava muutama viikko marraskuun SAT: n ottamisen jälkeen saadaksesi tulokset. Alla on arvioitu päivämäärä, jonka sinä ja korkeakoulut voivat odottaa saavan pisteitä marraskuun SAT: sta.

Testipäivä Saatavilla monivalintapisteitä Tulokset lähetetty korkeakouluihin
6. marraskuuta 2021 19. marraskuuta 2021 4. joulukuuta 2021 (viimeistään)

Lähde: Kollegion hallitus

Marraskuun SAT-tulokset ovat saatavilla verkossa alkaen 19. marraskuuta . Jos et saa SAT-pisteitäsi sinä päivänä, älä paniikkia! Todennäköisesti tapahtui, että kollegion hallitus takasi SAT-luokittelun ja pisteiden lähettämisen, mikä johti pieneen pisteiden viiveeseen. Jos pisteet ovat myöhässä, voit ottaa yhteyttä kollegion hallitukseen osoitteessa 1 (866) 756-7346 päivityksiä siitä, milloin saat tulokset.

kenen kanssa oinas tulee toimeen?

Valitsemasi korkeakoulut ilmaiset pisteet raportit saavat yleensä SAT-pisteet viikon kuluessa siitä, kun olet saanut pisteet . Viime vuosien pisteiden julkaisuaikataulun perusteella kaikki korkeakoulut saavat todennäköisesti marraskuun SAT-pisteet viimeistään 5. joulukuuta.

Sen lisäksi, että tiedät milloin saat SAT-tulokset, kuinka nämä päivämäärät ovat sinulle tärkeitä? Se liittyy yliopistohakemusten määräaikoihin. Yleisin korkeakoulujen hakemusten määräaika säännöllistä päätöstä hakeville opiskelijoille on 1. tammikuuta ja marraskuun SAT-testipäivä antaa sinulle riittävästi aikaa pisteiden vastaanottamiseen siihen mennessä.

Kuitenkin, jos haet varhainen toiminta tai ennenaikainen päätös, hakemuksen jättöpäivä on usein 1. tai 15. marraskuuta. Tämä tarkoittaa, että menetät suurimman osan näistä määräajoista, jos päätät ottaa marraskuun SAT: n, joten emme suosittele sitä testipäivänä, jos käytät varhaisia ​​toimia tai varhaisia ​​päätöksiä.

kalenteri-lähikuva-päivittäinen-suunnittelija-1898291

miltä sateenkaari näyttää

Pitäisikö sinun ottaa marraskuun SAT? Hyvät ja huonot puolet

Onko marraskuun SAT oikea testipäivä sinulle? Tässä osiossa analysoimme tämän tenttipäivän tärkeimmät edut ja haitat.

Hyödyt marraskuun SAT: n ottamisesta

  • Jos olet vanhempi, tulokseesi saapuu runsaasti aikaa säännöllisille päätöksentekomäärille. Jos otat marraskuun SAT: n, pisteilläsi on huomattavasti aikaa varata säännöllisiä päätöksentekoaikoja (yleensä 1. tammikuuta). Jos otat joulukuun SAT: n, leikkaat sitä paljon lähemmäksi, vaikka monet koulut hyväksyvät silti tulokset tästä testipäivästä. Marraskuun SAT on kuitenkin viimeinen testipäivä, jolloin voit olla varma, että teet säännöllisiä päätösten määräaikoja.

  • Jos olet juniori, sinulla on aikaa useisiin SAT-uusintakokeisiin. Jos olet lukion juniori, sinun ei tarvitse huolehtia yliopiston määräajoista tänä vuonna, mutta sinun on silti ajateltava strategisesti, milloin ottaa SAT. Monet ihmiset ottavat SAT: n kaksi tai kolme kertaa saadakseen parhaan tuloksensa, ja sinun kannattaa olla varma, että sinulla on aikaa uusintiin, mukaan lukien aika opiskella testipäivien välillä. Marraskuun testipäivä on hyvä ensimmäinen päivämäärä SAT: n ottamiseksi, koska se antaa sinulle paljon vaihtoehtoja mahdollisille uusintakokeille, kuten juniorivuotesi keväällä, vanhempaa vuotta edeltävällä kesällä ja / tai vanhemman vuoden syksyllä.

    ero tupla -pää- ja kaksoistutkinnon välillä
  • Sinulla ei ole ristiriitoja AP-kokeiden tai finaalien kanssa. Marraskuu on melko hyvä aika lukuvuodesta ottaa SAT. Olet tottunut luokkiin, mutta et vielä opiskele finaaleihin tai kevään AP-tentteihin. Voit opiskella SAT: lle kesällä tai lukuvuoden alkaessa, jolloin luokat ovat vielä nousussa, mikä antaa sinulle runsaasti aikaa päästäksesi valmistautumaan ja valmistautumaan ansaitsemaan hyvät SAT-pisteet.

body_thumbsdown-3

Miinukset marraskuun SAT: n ottamisesta

  • Menetät useimmat varhaisen toiminnan / varhaisen päätöksen määräajat. Vaikka marraskuun SAT on hyvä säännöllisten päätösten määräajoille, jos käytät varhaisia ​​toimia tai varhaisia ​​päätöksiä, tämä tenttipäivä on todennäköisesti liian myöhäistä. Koulut saavat marraskuun SAT-tulokset noin kuukauden lopussa, mikä on liian myöhäistä näille määräajoille. Jotkut koulut ilmoittavat nimenomaisesti hyväksyvänsä marraskuun (ja toisinaan joulukuun) SAT-pisteet varhaisen toiminnan / varhaisen päätöksen hakijoille, mutta ellei näin ole, sinun ei pitäisi tehdä marraskuun SAT: ta, jos haluat soveltaa varhaisia ​​toimia tai varhaisia ​​päätöksiä.
  • Jos käytät säännöllistä päätöstä, sinulla on vain (mahdollisesti) vielä yksi mahdollisuus suorittaa testi. Jos olet vanhempi, joka tähtää viimeiseen laukaukseen SAT-maalipisteilläsi, etkä saa haluamaasi pistemäärää marraskuussa, sinulla on vain joulukuun testipäivä (4. joulukuuta 2021) jäljellä vaihtoehto uudelleentarkastelu, ja se vain, jos koulusi hyväksyvät joulukuun tulokset (useimmat tekevät kuitenkin säännöllistä päätöstä varten). Se antaa sinulle vain noin kuukauden tenttipäivien välillä opiskelemaan ja mahdollisesti nostamaan pisteitäsi. Jos olet vanhempi ja harkitset yrittää puristaa vielä kaksi SAT: ta, suosittelemme, että ainakin yksi niistä on lokakuun SAT (2. lokakuuta 2021), joten sinulla on tarpeeksi aikaa opiskella, tutkia virheesi ja ottaa sitten joko marras- tai joulukuun SAT uudelleensuoritukseksi.

Marraskuun SAT-yhteenveto

Tämän vuoden marraskuun SAT on käynnissä Lauantaina 6. marraskuuta 2021 . Ilmoittautumisaika on 8. lokakuuta ja myöhäinen ilmoittautumisaika on 19. lokakuuta.

Saat tulokset 19. marraskuuta alkaen ja korkeakoulut saavat ne 4. joulukuuta mennessä. Tämä on hieno SAT, jos otat säännöllistä päätöstä, mutta jos käytät varhaisia ​​toimia tai varhaisia ​​päätöksiä tänä vuonna, voi olla liian myöhäistä, että pisteet saapuvat ajoissa .

Jos haluat päättää, onko marraskuun SAT sinulle paras tenttipäivä, muista ottaa huomioon keskeiset tekijät, kuten hakemusten määräajat, kuinka monta kertaa aiot ottaa SAT: n ja kuinka paljon luulet pystyväsi valmistautumaan SAT: lle syksyllä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Iowan yliopiston pääsyvaatimukset

New Mexico State Universityn pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Simon Rodian jatkokoulu

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Simon Rodian jatkokoulusta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Mansfieldin yliopiston Pennsylvanian pääsyvaatimukset

2.0 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.0: lla

Mikä on 2.0 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2.0 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

2016-17 Akateeminen opas | Valencian lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Valencian lukiosta paikassa Placentia, CA.

Santa Fe University of Art and Design Pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Desert Hot Springs High School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Desert Hot Springs High Schoolista kohteessa Desert Hot Springs, CA.

RMU: n pääsyvaatimukset

Lafayette Collegen pääsyvaatimukset

Minnesotan yliopisto, Duluthin pääsyvaatimukset

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää CLT-testistä

Mikä on klassinen oppimistesti? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää CLT-tentistä, mukaan lukien milloin ja missä otat sen ja kuinka valmistautua.

Miten SAT -esseen pituus vaikuttaa pisteeseesi?

Kuinka pitkä SAT -esseesi pitäisi olla? Tässä on analyysimme SAT -esseen pituudesta ja siitä, miten se vaikuttaa esseesi pisteisiin.

Kuinka monta tuoppia gallonassa?

Muuntaminen pinttien ja gallonien välillä? Katso oppaastamme kuinka monta pinttiä gallonassa.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Curry Collegen pääsyvaatimukset

Lewisin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka ACT pisteytetään?

Ota selvää, kuinka ACT pisteytetään virallisten pisteytyskaavioiden avulla ja mitä tämä tarkoittaa omalle valmistautumiselle.

Randolph-Macon Collegen pääsyvaatimukset

Ohion yliopiston eteläinen pääsyvaatimukset

Alexander Hamiltonin lukio | 2016-17 Rankings | (Los Angeles,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Alexander Hamilton Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

SAT-itseopiskelu: 7 vinkkiä valmistelusuunnitelmaan

Kamppailetko SAT-itseopiskelun kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme opintosuunnitelman laatimiseen ja ongelmien vianetsintään.

Mikä on CUNY? Mitä CUNY tarkoittaa?

Mitä CUNY tarkoittaa? Opi kaikki New Yorkin kaupunginyliopistosta ja jos se sopii sinulle.

Carroll University pääsyvaatimukset