Milloin on maaliskuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

feature_march_month

Ah, kevät. Vaikka suurin osa opiskelijoista jo juhlii lukuvuoden loppua, toiset ovat kiireisiä opiskelemaan maaliskuun SAT -ohjelmaa. Tämä herättää kriittisen kysymyksen: kenen pitäisi ottaa maaliskuun SAT? Pitäisikö sinun? Vai toimiiko toinen testipäivä sinulle ja aikataulullesi paremmin?

Rochesterin yliopisto keskimääräinen gpa

Lue lisää siitä, milloin maaliskuun SAT on, milloin tulokset julkaistaan ​​verkossa ja valitsemillesi oppilaitoksille, ja tämän suositun kevään testipäivän suurimmat edut ja haitat.Milloin on maaliskuun lauantai? Yleiskatsaus

SAT annetaan Yhdysvalloissa seitsemän kertaa vuodessa ja ulkomailla kuusi kertaa vuodessa. Maaliskuun SAT on saatavilla sekä kotimaisille että kansainvälisille opiskelijoille joka vuosi ja tapahtuu yleensä kuukauden toisena lauantaina.

Seuraavassa kaaviossa esitetään tentin päivämäärät ja määräajat 2022 ja 2023 maaliskuu SAT . Tällä hetkellä vain vuoden 2022 testipäivä on ollut kollegion hallitus vahvisti , kun taas tulevien maaliskuun SAT -testien ja rekisteröinnin määräajat ovat historiallisiin tietoihin perustuvia ennusteita.

Testin päivämäärä Rekisteröinnin aikaraja Myöhäinen rekisteröinnin määräaika / muutosten määräaika Odotuslistan pyyntöjen määräaika
12. maaliskuuta 2022 11. helmikuuta 2022 1. maaliskuuta 2022 7. maaliskuuta 2022
11. maaliskuuta 2023 10. helmikuuta 2023 28. helmikuuta 2023 6. maaliskuuta 2023

Rekisteröintimaksut ovat tällä hetkellä 52 dollaria SAT: lle (maksuvapautuksia on saatavilla, jos sinulla ei ole varaa testausmaksuun). Muista myös, että kesäkuusta 2021 lähtien College Board ei enää tarjoa SAT -esseitä, joten et voi rekisteröityä esseetestiin.

Tämän jälkeen testimaksu on sama kotimaisille ja kansainvälisille opiskelijoille; Yhdysvaltojen ulkopuolelta saatetaan kuitenkin joutua maksamaan ylimääräinen aluemaksu kun rekisteröidyt SAT: ään. Tämä maksu voi vaihdella ylimääräisestä 43 dollarista 53 dollariin.

kuinka päästä nukkoihin

Suurin osa opiskelijoista ilmoittautuu maaliskuun SAT -tilaisuuteen normaaliin ilmoittautumisaikaan mennessä. Mutta vaikka et menetä tätä määräaikaa, sinulla on silti mahdollisuus osallistua maaliskuun SAT -tilaisuuteen.

Yhdysvalloissa opiskelijoilla on mahdollisuus maksaa lisämaksu ja rekisteröityä viimeiseen ilmoittautumisaikaan mennessä, joka on tyypillisesti helmikuun lopussa tai maaliskuun alussa . Sinun on maksettava 30 dollarin myöhästymismaksu (yllä mainittujen tavallisten rekisteröintimaksujen lisäksi). On ei myöhäistä rekisteröintimahdollisuutta kansainvälisille testaajille .

Jos myöhästyt maaliskuun SAT -ilmoittautumisajan myöhässä, viimeinen vaihtoehto on päästä jonotuslistalle, jonka voit tehdä viisi päivää ennen testiä . Sekä kotimaisilla että kansainvälisillä opiskelijoilla on tämä vaihtoehto (paitsi Hongkongissa, Koreassa, Macaossa, Nigeriassa, Singaporessa, Thaimaassa tai Vietnamissa).

Tiedä, että olet ei taattu testauspaikka, jos joudut jonotuslistalle, joka hyväksyy opiskelijat a saapumisjärjestyksessä . Sinun on maksettava 53 dollarin odotuslistamaksu (plus normaalit rekisteröintimaksut) päästäksesi jonotuslistalle. Sinulta veloitetaan molemmat maksut vain, jos sinut hyväksytään koepäivänä.

Jos myöhästyt normaalista ilmoittautumisajasta, myöhäisestä ilmoittautumisajasta, ja Maaliskuun SAT: n odotuslistan määräaika, sinun on odotettava seuraavaan SAT -testipäivään, joka on toukokuussa.

body_person_writing_planner_calendar

Milloin maaliskuun SAT -tulokset julkaistaan?

Maaliskuun SAT -tulokset ovat tyypillisesti julkaistiin verkossa 13 päivää testin jälkeen (15 päivää niille, jotka ottivat SAT: n esseen kanssa). Joten odota, että saat pisteet toisena perjantaina testin jälkeen.

Vuoden 2022 SAT: n monivalintapisteet julkaistaan ​​verkossa alkaen 25. maaliskuuta , kuten kollegion hallitus vahvisti . Täydelliset SAT -pisteraportit esseepisteillä julkaistaan 29. maaliskuuta - 30. maaliskuuta 2022 .

Jos maaliskuun SAT -pisteesi eivät tule heti näkyviin, voi olla, että kollegion hallituksella menee yksinkertaisesti tavallista kauemmin pisteiden käsittelyyn tai että testissäsi on jonkinlainen ongelma.

Korkeakouluille, jotka ilmoitit rekisteröityessäsi neljäksi ilmaiseksi tulosraporttisi vastaanottajaksi, lähetetään maaliskuun SAT -pisteet 10 päivän kuluessa siitä, kun olet saanut kaikki SAT -pisteet , siis noin huhtikuun ensimmäisellä tai toisella viikolla.

kuinka monta nollaa miljardilla on

Jotkut oppilaitokset eivät kuitenkaan heti käsittele heille lähetettyjä SAT -pisteitä, joten voi kestää hieman kauemmin, ennen kuin koulusi voivat raportoida tuloksistaan ​​järjestelmissään.

Saavatko maaliskuun SAT -pisteet korkeakoulusi ajoissa?

Jos olet juniori, ehdottomasti! Maaliskuun SAT -tulokset pitäisi päästä oppilaitoksiin huhtikuun alkupuolelta , jolloin sinulla on paljon aikaa ennen kuin opiskelijahakemukset on määrä suorittaa lukuvuoden syksyllä ja/tai talvella.

Muista, että useimmat college -sovellusten määräajat ovat joulukuussa ja tammikuussa, joten maaliskuun SAT: lla ei todellakaan ole riskiä saada pisteitä kouluun näiden päivämäärien jälkeen.

Jopa pahimmassa tapauksessa, kun maaliskuun SAT-pisteidesi kestää yli muutaman viikon päästäksesi oppilaitoksiin, sinun pitäisi on vielä useita kuukausia, ennen kuin korkeakouluhakemuksesi on määrä periä - riippumatta siitä, haetko säännöllisiä määräaikoja tai varhaisia ​​toimia / varhaisia ​​päätöksiä.

George Washingtonin yliopiston gpa -vaatimus

Entä jos olet lukion yläasteella? Senioreille maaliskuun SAT -tulokset eivät saavuta suurinta osaa korkeakouluista ajoissa. Kuitenkin, jos oppilaitoksissasi on myöhäiset hakuajat Toukokuussa, kesäkuussa, heinäkuussa tai jopa elokuussa, maaliskuun SAT: n pitäisi toimia hienosti sinulle!

body_spring_bird_flowers

Hyödyt ja haitat maaliskuun SAT: n ottamisesta

Etkö ole varma, kannattaako ottaa maaliskuun SAT? Tässä on muutamia tämän tenttipäivän etuja ja haittoja, jotka auttavat sinua päättämään.

Hyödyt maaliskuun SAT: n ottamisesta

  • Jos olet juniori, SAT -pisteesi tulevat varmasti kaikki oppilaitoksistasi ajoissa-vaikka soveltaisit varhaista toimintaa/varhaista päätöstä. Muistutuksena, korkeakoulujen pitäisi saada maaliskuun SAT-pisteet huhtikuun alkuun tai puoliväliin mennessä, joten sinulla ei ole vaaraa, että yliopistosovellusten määräajat jäävät lukematta syksyllä tai talvella.
  • Saat SAT: n ohi ennen aloitat työskentelyn yliopistosovellusten parissa. Jos otat maaliskuun SAT -juniorivuosi ja saavutat tavoitteesi (eli sinun ei tarvitse ottaa sitä uudelleen), sinulla on loppu kevät, koko kesä ja syksy keskittyä yksinomaan kokoamiseen tähtikoulusovellukset.
  • Sinulla on vielä muutama mahdollisuus ottaa SAT uudelleen, jos tarvitset. Jos et saavuta SAT -maalipisteitäsi maaliskuun SAT: ssa, älä panikoi! Sinulla on vielä paljon mahdollisuuksia ottaa SAT uudelleen ja yrittää saavuttaa tavoitteesi. Muita päivämääriä ovat toukokuun SAT, kesäkuun SAT, elokuun SAT (tunnetaan myös nimellä kesä SAT), lokakuun SAT, marraskuun SAT ja (riippuen korkeakoulusovelluksesi määräajoista) joulukuun SAT.

Miinukset Taking the March SAT: sta

  • Sinun on suoritettava suurin osa testin valmistelusta lukuvuoden aikana. Tämä on kompromissi, kun valitset kevään SAT-testipäivän. Tämä päivämäärä ei ehkä sovi sinulle, jos sinulla on paljon AP -kokeitaopiskelemaan (jotka annetaan toukokuussa), joten harkitse, sopisiko erilainen testauspäivämäärä paremmin aikatauluusi.
  • Saatat joutua opiskelemaan SAT: lle kevätloman aikana. Jälleen kerran tämä on vain yksi niistä mahdollisista kompromisseista, jotka sinulla on, jos valitset maaliskuun SAT: n. On fiksu idea todella käyttää kevätlomaa (jos se on ennen SAT: ia) suurimpien heikkouksien torjumiseksi. Vaikka tämä ei ehkä ole ihanteellinen tapa viettää lomasi, se on ehdottomasti sen arvoista, jos onnistut saamaan upeat SAT -pisteet!

body_leprechaun_horseshoe_luck Pientä Pyhän Patrickin päivän onnea maaliskuun SAT: lle!

Tärkeimmät takeaways: Pitäisikö ottaa maaliskuun SAT?

Seuraava maaliskuun lauantai pidetään Lauantaina 12. maaliskuuta 2021 , sekä Yhdysvalloissa että ulkomailla. Tänä testipäivänä annetaan vain tavallinen SAT (ei SAT -aiheen testejä).

Maaliskuun SAT -tulokset julkaistaan ​​yleensä alkaen 13 päivää testin jälkeen (vain monivalintapisteitä varten). Opiskelijat, jotka ottavat SAT: n esseellä, voivat odottaa saavansa esseepisteet noin 15 päivää tentin jälkeen . College Boardin mukaan maaliskuun SAT -tulokset lähetetään korkeakouluille 10 päivän kuluessa sinä saat täydet pisteet verkossa.

Olettaen, että otat maaliskuun SAT: n nuoremmaksi (tai toissijaiseksi) vuodeksi, sinulla on riittävästi aikaa pisteidesi saavuttamiseen oppilaitoksiin hyvissä ajoin ennen korkeakouluhakemusten eräpäivää. Seniorit, jotka hakeutuvat mihin tahansa korkeakouluun, joilla on myöhäiset hakuajat keväällä tai kesällä, voivat myös osallistua maaliskuun SAT -tilaisuuteen.

Jos et ole varma, onko maaliskuun SAT oikea testipäivä sinulle, harkitse kriittisiä tekijöitä, kuten kevätloman kestoa, onko sinulla AP -tenttejä valmistautumiseen ja kuinka monta kertaa aiot suorittaa SAT yhteensä.

body-nuolet-seuraava-pilvi-nuoli

kuinka yksinkertaistaa ln -lausekkeita

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA