Milloin kesäkuun lauantai on? Pitäisikö se ottaa?

feature_sun.png

Kun jotkut valmistautuvat kesään, toiset valmistautuvat SAT: ään. Jos olet nuorempi ajattelemassa SAT: n käyttöä ennen lukuvuotta, kesäkuun SAT voi antaa sinulle mahdollisuuden nostaa pisteitäsi ja saada etumatkan korkeakoulun hakuprosessiin.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää kesäkuun SAT: sta, mukaan lukien milloin se on, milloin sen rekisteröinnin määräajat ovat ja milloin pisteiden odotetaan ilmestyvän. Annamme sinulle myös yksityiskohtaisen luettelon kesäkuun SAT: n eduista ja haitoista, jotta voit päättää, sopiiko tämä testipäivä lopulta sinulle.Milloin kesäkuun lauantai on?

Tässä on aikataulu tulevalle kesäkuun lauantaille, ja kaikki tärkeät päivämäärät, jotka sinun pitäisi tietää:

Testin päivämäärä Rekisteröinnin aikaraja Myöhäinen ilmoittautumisaika Odotusaika Määräaika Muutosten määräaika
5. kesäkuuta 2021 6. toukokuuta 2021 18. toukokuuta 2021 (postitse) tai 26. toukokuuta 2021 (verkossa tai puhelimitse) 31. toukokuuta 2021 26. toukokuuta 2021

Lähde: Kollegion hallitus

Kesäkuun SAT on saatavilla vain niille, jotka suorittavat kokeen Yhdysvalloissa. Kansainvälisille testaajille normaali SAT tekee ei annetaan kesäkuussa; kuitenkin, SAT -koe suoritetaan .

mikä on mannermainen aamiainen

Rekisteröityäksesi kesäkuun SAT -tilaan sinun on maksettava kumman tahansa SAT -rekisteröintimaksu 68 dollaria (valinnaisen esseen kanssa) tai 52 dollaria (ilman esseetä). Kesäkuun SAT -ilmoittautumisaika päättyy torstaina 6. toukokuuta tai noin kuukausi ennen testiä.

Jos myöhästyt kesäkuun SAT -ilmoittautumisajassa, voit silti ilmoittautua tenttiin niin kauan kuin teet sen myöhäiseen ilmoittautumisaikaan mennessä, joka on Keskiviikkona, toukokuun 26 . Myöhäinen rekisteröinti vaatii myöhästymismaksu 30 dollaria (yleisen rekisteröintimaksun lisäksi).

Jos myöhästyt sekä kesäkuun SAT -ilmoittautumisajan että myöhäisen rekisteröinnin määräajan, saatat silti pystyä suorittamaan testin rekisteröitymällä SAT -jonotuslistalle. Huomaa, että näin käy ei takaa sinulle paikan testipäivänä. Odotuslistan määräaika on Maanantaina, toukokuun 31 - vain viisi päivää ennen koepäivää. Jos pääset koepäivänä, sinun on maksettava 53 dollarin odotuslista . Valmiusajan umpeuduttua et voi rekisteröityä tai päästä valmiustilan luetteloon kesäkuun SAT -tilaan.

body_key_unlocking.jpg

Milloin kesäkuun SAT -tulokset ovat saatavilla?

Kesäkuun SAT -pisteet ovat saatavilla verkossa heinäkuuta 14 alkaen . Tuolloin voit tarkastella pisteitäsi myös puhelimitse. kuitenkin, tämä palvelu maksaa 15 dollaria per puhelu .

Jotkut testaajat voivat saada pisteet hieman myöhemmin käsittelyviiveiden, testihallintojen epäsäännöllisyyksien jne. vuoksi. Joten jos et saa pisteitäsi heti, älä hämmästy! On todennäköistä, että oppilaitoksen hallituksella on vain vaikeuksia pysyä perässä. Saat päivityksiä pisteviiveistä ottamalla yhteyttä College Boardiin osoitteessa 1 (866) 756-7346 .

Korkeakoulut, jotka kirjoitit itsellesi neljä ilmaista tulosraporttia lähetetään kesäkuun SAT -pisteet sähköisesti viikon kuluessa siitä, kun olet saanut pisteet . Kun oppilaitoksesi tosiasiallisesti vastaanottavat ja käsittelevät kesäkuun SAT -pisteitäsi, riippuu kuitenkin viime kädessä siitä, kuinka nopeasti College Board lähettää tulokset ja miten oppilaitoksesi päättävät käsitellä nämä tulokset. Jotkut koulut eivät ehkä käsittele SAT -pisteitä ennen viikon kuluttua niiden vastaanottamisesta , joten aina antaa oppilaitoksillesi riittävästi aikaa käsitellä SAT -pisteesi hyvissä ajoin ennen korkeakouluhakemusten määräaikoja.

toimii kovemmin kuin istui

Onneksi, Kesäkuun SAT -pisteiden pitäisi kohdata vain muutamia vaikeuksia päästä oppilaitoksiin ajoissa . Yleensä suosittelemme ottamaan SAT: n ei myöhempään kuin viisi viikkoa ennen hakemuksesi määräaikoja (ja viimeistään seitsemän viikkoa ennen määräaikaasi, jos mielestäsi sinun on tilattava lisäraportteja). Joten kesäkuun SAT: lle aikaisin määräaika, jonka kanssa voisit teoriassa työskennellä, olisi noin 8. heinäkuuta.

Kesäajat ovat kuitenkin epäilemättä harvinaisia; itse asiassa, valtaosa Yhdysvaltain korkeakouluhakemusten määräajoista on myöhään syksyllä ja alkutalvella . Yleisin säännöllinen päätöksentekopäivä on 1. Tammikuuta , ja yleisin varhainen toiminta / varhaiset päätösten määräajat ovat 1. ja 15. marraskuuta . Tarjoaville kouluille jatkuva sisäänpääsy , hakukausi voi alkaa jo 1. syyskuuta , ja useimmat ensisijaiset määräajat ovat syksyn puolivälissä.

Joten mitä tämä kaikki merkitsee sinulle? Kesäkuun SAT -pisteesi ovat olennaisesti taattuja saapuvan hyvissä ajoin ennen korkeakouluhakemusten eräpäivää , riippumatta siitä, mihin haet tai minkä päätöksen teet. Huh huh!

Plussat ja miinukset kesäkuun SAT: n ottamisesta

Vieläkö päätät, otatko kesäkuun SAT: n? Tässä on joitain lukuvuoden lopun testausistunnon tärkeimpiä etuja ja haittoja.

body_thumbs_up-4.jpg'

Hyödyt kesäkuun SAT: n ottamisesta

  • Kesäkuun SAT -tulokset tulevat varmasti saapua ajoissa säännöllisiin päätöksiin ja varhaisiin toimintasuunnitelmiin. Monet opiskelijat ottavat SAT: n lukuvuoden alussa viimeisen kerran parantaakseen SAT-pisteitään, mutta Loka-, marras- ja joulukuun testipäivät ei voi aina taata, että pisteesi saapuvat kouluisi ajoissa, varsinkin jos haet varhaista toimintaa. Koska kesäkuun SAT-tulokset lähetetään noin heinäkuun puolivälissä, voit olla varma, että kouluillasi on runsaasti aikaa pisteidesi käsittelyyn.
  • Sen avulla voit saada SAT: n pois tieltä ennen kuin aloitat college -sovellukset . Jos otat kesäkuun SAT: n nuoremmaksi ja teet sen hyvin, sinun ei tarvitse ottaa sitä uudelleen vanhempana vuotena - ja siksi sinun ei tarvitse käsitellä stressiä, joka liittyy molempien yliopistosovellusten jongleeraamiseen ja opiskelee tenttiin.
  • Se antaa sinulle enemmän aikaa ja joustavuutta kuin muut testipäivämäärät. Kesäkuun SAT: n avulla sinun ei tarvitse opiskella (todennäköisesti stressaavan) lukuvuoden aikana; sinulla on myös koko kesä opiskella, jos päätät ota SAT uudelleen elokuussa tai lokakuussa. Joten verrattuna muihin testauspäiviin (eli elo-, loka-, marras- ja joulukuuhun) kesäkuun SAT tarjoaa paljon enemmän joustavuutta ja antaa sinulle paremmat mahdollisuudet turvata korkeat SAT -pisteet .

body_thumbs_down-1.jpg

en opiskellut sat

Miinukset Taking the June SAT: sta

  • Sinun on opittava SAT: lle finaalien aikana ja AP -tentit . Valitettavasti loppuvuoden testejä on lukuisia-ja SAT: n puristaminen tämän päälle voi lopulta polttaa sinut. Jos olet joku, joka hukkuu helposti tai kokee haastavaksi opiskella useita testejä kerralla, valitse aikaisempi SAT -testipäivä toukokuussa tai myöhemmin elokuussa tai lokakuussa.
  • Se voi olla ristiriidassa sinun kanssa SAT -aiheiset kokeet . Niiden, jotka joutuvat suorittamaan SAT -aihekokeen, tulisi tehdä se kesäkuussa, koska olet juuri suorittanut AP -kurssit ja kaikki oppimasi on uutta mieltäsi. Koska et voi suorittaa sekä aihekoetta että tavallista SAT -testiä samana päivänä, tämä tarkoittaa, että sinun on parempi siirtää tavallinen SAT toiseen päivämäärään. Aiheeseen liittyen, jos SAT -aiheiset testit ovat vain tarjotaan kesäkuun päivänä (eli suoritat saksan, modernin heprean, latinan ja/tai italian aihekokeet), omistaa ottaa ne kesäkuussa mitä tahansa!

Kesäkuun SAT -yhteenveto

Tämän vuoden kesäkuun lauantai on määrä järjestää Lauantaina 5. kesäkuuta 2021 . Ilmoittautumisaika on 6. toukokuuta , ja myöhäisen rekisteröinnin määräaika sekä muutosten määräaika on 26. toukokuuta (18. toukokuuta, jos ilmoittaudut postitse).

College Board julkaisee kesäkuun SAT -tulokset testinottajille heinäkuuta 14 alkaen ja kouluille viikon sisällä sen jälkeen . Joissakin kouluissa SAT -pisteiden käsittely voi kestää jopa viikon, mutta pisteiden pitäisi kuitenkin saapua kouluillesi hyvissä ajoin ennen korkeakouluhakemusten määräaikoja.

Selvittääksesi, sopiiko kesäkuun SAT sinulle, tarkista tärkeät tekijät, kuten hakemusten määräajat, finaalit, AP -kokeet ja SAT -aineiden kokeet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Arcadian yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

Kuinka ässä AP-kemialaboratoriot

Huolestutko AP-kemian laboratorioista? Selitämme, mitä ne kattavat, mitä sinun on tehtävä ja miten voit menestyä.

Enneagrammin tyyppi 1: Perfektionisti elämässä, rakkaudessa ja työssä

Oletko vai onko joku läheisistäsi Enneagrammin tyyppi 1? Opi tunnistamaan reformaattorin tyyppi ja millainen he ovat.

10 parasta graafista laskinta (fyysinen ja online)

Etsitkö graafista laskinta? Tutustu luetteloon parhaista fyysisistä ja online-piirtolaskureista sekä siitä, miten graafista laskinta käytetään.

Mitkä ovat ICD-10-koodit diabetekselle? Täydellinen luettelo

Tarvitsetko ICD-10-koodeja diabetes mellitukselle? Katso tämä täydellinen luettelo ICD-9- ja ICD 10 -koodeista, jotka kattavat tyypin 1, tyypin 2 ja muut diabeteksen muodot.

ACT: n tekeminen 7. luokassa: Pitäisikö sinun tehdä se?

Pitäisikö 7. luokan oppilaiden ottaa ACT? Esittelemme syyt, miksi sinun on ehkä suoritettava ACT 7. luokassa, sekä testin niin varhaisen haittapuolet.

229 Yleiset englanninkieliset verbit ja esimerkit

Etsitkö luetteloa verbisanoista? Verbiluettelomme sisältää kaikki kolme verbityyppiä ja esimerkkejä.

Marquette -yliopiston pääsyvaatimukset

Wesleyanin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä MIT: iin: 5 asiantuntijavalintavinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä MIT: ään? Opi, kuinka voit olla MIT-hakutilastot ja olla yksi harvoista mennä tähän erinomaiseen tutkimusyliopistoon.

Virginia Techin pääsyvaatimukset

20 parasta kirjoituskilpailua lukiolaisille

Haluatko osallistua joihinkin kirjoituskilpailuihin? Tutustu laajaan luetteloon lukio -opiskelijoiden kirjoituskilpailuista: voit julkaista ja ansaita rahaa yliopistolle.

JMU: n pääsyvaatimukset

Pittsburghin yliopiston SAT-tulokset ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | John Muir Magnet School Rankings ja tilastot

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John Muir Magnet Schoolista San Diegossa, Kaliforniassa.

Oregonin yliopiston ACT-tulokset ja GPA

Palos Verdesin lukio 2016-17 rankingit | (Palos Verdes Estates,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Palos Verdesin lukiosta Palos Verdes Estatesissa, Kaliforniassa.

La Sallen yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Mikä on yhdistelmälause? Tyypit ja esimerkit

Mikä on yhdistelmälause? Miten se eroaa monimutkaisesta lauseesta? Opi näiden lauseiden määritelmät ja katso esimerkkejä yhdistetyistä lauseista.

2.5 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.5

Mikä on 2,5 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä korkeakoulut hyväksyvät 2,5 GPA: n? Selvitä, mihin kouluihin voit päästä.

Baruch College (City University of New York) SAT -tulokset ja GPA

1380 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

ACT Täysi maksu ja rekisteröinti: Mikä on ACT: n kokonaiskustannukset?

Kuinka paljon ACT maksaa ja mitkä ovat kaikki testaus- ja rekisteröintimaksut? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, niin tiedät kuinka säästää rahaa.

Yksittäiset muuttujayhtälöt algebrassa: ACT -matematiikkastrategiat

Tarvitsetko apua algebrayhtälöiden kanssa ACT Math? Yksittäiset muuttujayhtälöt ovat yleisin yhtälökysymystyyppi. Opi matemaattisia strategioita ja vinkkejä näihin ongelmiin.