Milloin on joulukuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

feature_decembersat

Joulukuun SAT on viimeinen mahdollisuutesi ottaa vuoden SAT, ja monille korkeakouluille se on viimeinen SAT, jonka he hyväksyvät ennen hakemusten määräaikoja. Mutta onko se paras SAT -päivämäärä sinulle?

Joulukuun SAT: ssä on tärkeitä etuja ja haittoja, ja käymme ne kaikki läpi tässä oppaassa. Selitämme myös joulukuun tärkeimmät SAT -päivämäärät, kuten testin päivä, milloin sinun on rekisteröidyttävä ja milloin (ja koulut, joihin haet) saat pisteesi.Milloin on joulukuun lauantai?

Alla on vuoden 2021 joulukuun SAT -aikataulu ja muut tärkeät tenttiin ilmoittautumispäivät.

Testin päivämäärä Rekisteröinnin aikaraja Myöhäinen ilmoittautumisaika Odotusaika Määräaika Muutosten määräaika
4. joulukuuta 2021 5. marraskuuta 2021 16. marraskuuta 2021 29. marraskuuta 2021 29. marraskuuta 2021

Lähde: Kollegion hallitus

Joulukuun SAT -päivämäärä on 4. joulukuuta , 2020. Kuten kaikki tavalliset SAT: t, se järjestetään aamulla.

Sinun on pyrittävä ilmoittautumaan tähän tenttiin viimeistään 5. marraskuuta. SAT: n ottaminen maksaa 52 dollaria (jos et käytä valinnaista esseetä) tai 68 dollaria (jos käytät esseetä). Jos myöhästyt määräajasta, voit silti rekisteröityä 16. marraskuuta mennessä, mutta maksat lisäksi 30 dollarin myöhäisen rekisteröintimaksun.

Jos jätät molemmat rekisteröinnin määräajat umpeen, sinulla on vielä mahdollisuus osallistua joulukuun SAT -tilaisuuteen, jos rekisteröidyt SAT -jonotuslistalle. Huomaa kuitenkin, että jonotuslistalle pääsy tekee sen ei takaa sinulle paikan testipäivänä. Odotuslistan määräaika on Maanantaina, marraskuun 29 - viisi päivää ennen tenttiä. Jos olet jonotuslistalla ja paikka avautuu sinulle, sinun on maksettava 53 dollarin odotuslistamaksu tavallisen rekisteröintimaksun lisäksi. Kun jonotuslistan määräaika on kulunut umpeen, et voi rekisteröityä tai päästä valmiustilaluetteloon joulukuun SAT -tilaisuuteen.

korkeakoulu sisustussuunnittelussa

29. marraskuuta on myös määräaika SAT -muutoksille, kuten testikeskuksen sijainnin muuttamiselle, nimesi vahvistamiselle pääsylippuun jne. Joistakin näistä muutoksista veloitetaan 30 dollarin muutosmaksu.

Milloin saat joulukuun SAT -pisteet?

Kun olet ottanut SAT: n, et saa pisteitäsi heti. Alla on päivämäärät, joiden voit odottaa saavan pisteet joulukuun SAT: n eri osista.

Testin päivämäärä Monivalintapisteitä saatavilla Esseepisteet saatavilla Pisteet lähetetty Korkeakoulut
4. joulukuuta 2021 17. joulukuuta 2021 20.-22.12.2021 1. tammikuuta 2022 (viimeistään)

Lähde: Kollegion hallitus

Joulukuun SAT-tulokset testin monivalintaosuuksista (matematiikka ja EBRW) ovat saatavilla verkossa joulukuun 17 . Sinä päivänä voit tarkastella pisteitäsi myös puhelimitse. kuitenkin, tämä palvelu maksaa 15 dollaria per puhelu .

Jos otit esseen, nämä pisteet ovat saatavilla 20. ja 22. joulukuuta välisenä aikana (mikä loistava joululahja!).

Jos et saa pisteitäsi näinä päivinä, älä huoli. Todennäköisesti College Board jäi hieman taaksepäin SAT -luokittelusta ja pisteiden lähettämisestä, varsinkin kun se tapahtuu lomien aikana. Jos tulokset ovat myöhässä, voit ottaa yhteyttä oppilaitoksen hallitukseen osoitteessa 1 (866) 756-7346 päivityksiä pisteviiveistä.

Korkeakoulut, joihin kirjoitit neljä ilmaista tulosraporttia yleensä saat SAT -pisteet viikon kuluessa siitä, kun olet saanut pisteet . College Boardin mukaan kaikki oppilaitokset saavat joulukuun SAT -pisteet viimeistään 1. tammikuuta.

Sen lisäksi, että tiedät, milloin saat SAT -tulokset, kuinka tärkeitä nämä päivämäärät ovat sinulle? Se liittyy korkeakouluhakemusten määräaikoihin. Yleisin korkeakouluhakemuksen määräaika opiskelijoille, jotka hakevat säännöllistä päätöstä, on 1. tammikuuta ja joulukuun SAT -testipäivä lyhentää määräaikaa melko hyvin. Keskustelemme tämän vaikutuksista seuraavassa osassa.

Kalenteri_0

Pitäisikö sinun ottaa joulukuun SAT? Hyvät ja huonot puolet

Onko joulukuun SAT paras testipäivä sinulle? Tässä osiossa analysoimme tämän SAT -tenttipäivän tärkeitä etuja ja haittoja.

Hyödyt joulukuun SAT: n ottamisesta

 • Jos olet vanhempi, se on todennäköisesti viimeinen mahdollisuutesi ottaa SAT. Jos haet korkeakouluja tänä vuonna ja sinun on otettava (tai otettava uudelleen) SAT, usein joulukuussa SAT antaa sinulle viimeisen laukauksen tehdä tämä. Säännöllistä päätöstä hakeville eläkeläisille joulukuun SAT on yleensä viimeinen SAT -testin päivämäärä, josta koulu hyväksyy pisteet, joten käytä tätä hyväksesi, jos haluat lykätä lopullista SAT -testipäivää. Huomaa kuitenkin, että jotkut koulut eivät ehkä hyväksy joulukuun SAT -tuloksia, koska ne saavat pisteet liian myöhään.

  Ennen kuin rekisteröidyt SAT: iin, tarkista jokaisen haettavan koulun testitulosten määräajat ja soita ottotoimistoon, jos jokin on epäselvää. Monet sanovat hyväksyvänsä joulukuun tentitulokset tai jotain muuta aikaisemmin, ja tämä tarkoittaa, että jos otat joulukuun SAT: n, pisteet ovat hyviä kyseiselle sovellukselle, vaikka tulokset viivästyisivät tammikuuhun.

 • Jos olet juniori, sinulla on aikaa useille SAT -uusinnoille. Jos olet lukion juniori, sinun ei tarvitse huolehtia yliopiston määräajoista tänä vuonna, mutta sinun pitäisi silti miettiä strategisesti, milloin ottaa SAT. Monet ihmiset ottavat SAT: n kaksi tai kolme kertaa saadakseen parhaan pistemäärän.

  Jos haluat jättää itsellesi aikaa uusinnoille, sinun on otettava ensimmäinen SAT joskus juniorivuoden aikana, ja joulukuun SAT voi olla loistava ensimmäinen testipäivä. Se jättää sinulle paljon vaihtoehtoja uusintatöihin, kuten juniorivuoden keväällä, kesää ennen lukuvuotta ja/tai lukuvuoden syksyllä.

body_satredo

Miinukset Taking the December SAT: sta

 • Menetät varhaisten toimien/aikaisten päätösten määräajat. Joulukuun SAT on yksinkertaisesti liian myöhäinen varhaisille toimille tai aikaisten päätösten määräajoille, jotka ovat tyypillisesti 1. tai 15. marraskuuta. Vaikka jotkut koulut hyväksyvät marraskuun SAT -pisteet opiskelijoille, jotka soveltavat varhaista toimintaa tai varhaista päätöstä, käytännössä mikään koulu ei tee tätä joulukuun SAT. Siksi, jos haluat soveltaa varhaista toimintaa/varhaista päätöstä, joulukuun SAT ei ole vaihtoehto sinulle.

  on 1230 hyvä sat pisteet
 • Jos olet vanhempi, sinulla ei ole mahdollisuutta suorittaa uudelleen. Jos olet vanhempi, joka tavoittelee toista laukausta SAT -maalipisteessäsi, joulukuun SAT on viimeinen tilaisuutesi. Useimmat koulut eivät hyväksy SAT -pisteitä tämän päivämäärän jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että jos et saavuta maalitavoitteitasi joulukuussa, sinulla ei ole enää mahdollisuutta osallistua SAT -ohjelmaan.

  Jos et ole vielä käynyt SAT -kurssia tai sinulla on tavoitteet, jotka haluat todella saavuttaa, suosittelemme lämpimästi ilmoittautumaan joihinkin aikaisempiin kokeisiin marras- tai lokakuussa joulukuun kokeen lisäksi. Tämä antaa sinulle ainakin yhden vaihtoehdon uudelleen suorittamiseen tarvittaessa.

 • Se voi olla ristiriidassa finaaliin pääsyn kanssa. Sinun ei tarvitse huolehtia kevään AP -kokeista, jotka ovat ristiriidassa joulukuun SAT: n kanssa, mutta lukion akateemisesta kalenterista riippuen sinulla voi olla finaalit noin tai pian tämän SAT: n jälkeen. Riippuen siitä, kuinka paljon aiot opiskella sekä SAT: lle että finaaliin, tämä voi aiheuttaa ristiriitoja aikataulussasi ja vaikeuttaa sinua pääsemään niin paljon SAT -valmisteluja kuin haluat, joten ota se myös huomioon.

Yhteenveto: Joulukuu SAT

Tämän vuoden joulukuussa SAT järjestetään Lauantaina 4. joulukuuta 2021 . Ilmoittautumisaika on 5. marraskuuta ja myöhäinen ilmoittautuminen 16. marraskuuta.

Saat tulokset 17. joulukuuta alkaen ja korkeakoulut saavat ne 1. tammikuuta mennessä. Jos haet varhaista toimintaa tai varhaista päätöstä tänä vuonna, joulukuun SAT on liian myöhäistä, mutta se on hyvä viimeinen SAT -päivämäärä, jos olet vanhempi, joka soveltaa säännöllistä päätöstä.

Päättääksesi, onko joulukuun SAT -testi paras päivämäärä sinulle, muista ottaa huomioon tärkeimmät tekijät, kuten hakemuksesi määräajat, kuinka monta kertaa aiot ottaa SAT: n ja kuinka kauan haluat opiskella ennen SAT -kurssin ottamista.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Pitäisikö SAT tai ACT suorittaa uudelleen? 3-vaiheinen prosessi

Lue 3-vaiheinen prosessi selvittääksesi, kannattaako SAT vai ACT suorittaa uudelleen. Opi kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi.

Abilenen kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

Paras IB -historian muistiinpanot ja opinto -opas SL/HL: lle

Miten opiskelet IB History SL/HL: lle? Lue parhaat IB -maantieteelliset muistiinpanot ja ilmainen opasoppaamme saadaksesi parhaat saatavilla olevat resurssit.

Täydellinen opas: Cincinnatin yliopiston pääsyvaatimukset

Pitäisikö minun mennä maaseutu-, kaupunki- tai esikaupunkikouluun?

Mikä korkeakouluympäristö on paras: maaseutu, kaupunki tai esikaupunki? Selvitä kaupunkikorkeakoulujen ja maaseudun edut ja haitat ja mitä sinun pitäisi valita.

Kalifornian parhaat koulut | Theodore Rooseveltin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Theodore Roosevelt Senior High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Uusi PSAT, uudistettu vuonna 2015: Täydellinen opas

PSAT suunniteltiin uudelleen vuonna 2015. Lue oppaamme oppiaksesi kuinka valmistautua siihen parhaiten.

Stillman Collegen pääsyvaatimukset

CNU SAT -pisteet ja GPA

4 kuvaajan kvadranttia: Määritelmä ja esimerkit

Mitkä ovat kaavion kvadrantit? Opi kaikki neljästä kaavion kvadrantista ja siitä, miten piste kuuluu.

Parhaat SAT Prep -sivustot, joita sinun pitäisi käyttää

Mitkä ovat parhaat SAT-valmistelusivustot, joita sinun pitäisi käyttää, ja mitä saat niistä? Lisätietoja täältä.

Mikä on subrogation? Pitäisikö sinun luopua siitä?

Onko sinua pyydetty allekirjoittamaan vapautus oikeudesta? Hämmentynyt siitä, mikä se on? Määritämme sijainnin ja selitämme, missä näet sen ja mitä se tarkoittaa sinulle.

UC Berkeleyn pääsyvaatimukset

Maine College of Artin pääsyvaatimukset

UMBC ACT Pisteet ja GPA

Ultimate Free ACT -opinto-opas: Vinkkejä, strategioita ja käytäntöjä

Etsitkö ilmaista ACT-valmistelua? Täydellinen ACT-opinto-oppaamme kerää kokeeseen valmistautumiseen tarvittavat resurssit, mukaan lukien harjoitustestit ja strategiaoppaat.

850 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Parhaat AP -maailmanhistorian muistiinpanot, joiden kanssa opiskella

Tarvitsetko apua opintoihin? Tutustu AP -maailmanhistorian muistiinpanojemme kokoelmaan, jonka avulla voit tarkastella luokkasi tai AP -kokeen keskeisiä teemoja ja käsitteitä.

4 vinkkiä Stellar Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen

Kamppailetko Virginia Techin essee -kehotteiden kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme toimivien Virginia Tech -esseiden kirjoittamiseen.

Iowan osavaltion yliopiston ACT -tulokset ja GPA

4 Suosituimmat vinkit Common App Honors -osioon

Oletko huolissasi Common App Honors -osiosta? Selitämme, mikä on yhteisen sovelluksen kunnia -asia ja miten voimme hyödyntää tätä tilaa.

College Board lopettaa SAT-aihekokeet: mitä sinun on tiedettävä

Kollegion hallitus ilmoitti äskettäin SAT-aihekokeiden päättymisestä. Opi tämän päätöksen perustelut ja mitä se tarkoittaa opiskelijoille.

Aurora-yliopiston pääsyvaatimukset

ACT -testin rekisteröinnin peruuttaminen

Kuinka peruutat ACT -testit tai rekisteröinnin? Ota selvää miten ja miksi et halua tehdä tätä!

Mitä ACT tarkoittaa? Täydellinen tarina

Mitä ACT tarkoittaa ja miksi sillä on väliä? Lue täältä, mitä ACT todella tarkoittaa.