Milloin on elokuun lauantai? Pitäisikö se ottaa?

feature_augustsatKun vuosi alkaa siirtyä syksyyn, olet todennäköisesti menossa takaisin aivoihin kouluun. Mutta elokuu on myös hyvä aika ottaa SAT - voit saada sen valmiiksi ennen hakemusten määräaikoja, se antaa sinulle paljon aikaa opiskeluun ja jopa aikaa ottaa se uudelleen, jos pisteet eivät ole siellä, missä haluat sen olevan.

Tässä artikkelissa annamme sinulle kaikki tiedot, joita tarvitset selvittääksesi, onko elokuun SAT -päivämäärä sinulle sopiva. Kerromme sinulle, milloin se on, milloin tulokset julkaistaan ​​ja kuinka valmistaudumme tähän testiin, jotta voit tehdä parhaasi.

Ominaisuuden kuva: Karen Arnold / PixabayMilloin on elokuun lauantai?

Tässä on elokuun SAT: n odotettu aikataulu, mukaan lukien kaikki päivämäärät, jotka sinun pitäisi tietää, jos aiot ottaa sen. Kollegion hallitus ei ole vielä vahvistanut näitä päivämääriä.

Testin päivämäärä Rekisteröinnin aikaraja Myöhäinen ilmoittautumisaika Odotusaika Määräaika Muutosten määräaika
28. elokuuta 2021 30. heinäkuuta 2021 17. elokuuta 2021 23. elokuuta 2021 23. elokuuta 2021

Elokuun SAT -maksu on 52 dollaria.(Jos olet kansainvälinen opiskelija, sinulla on tämän lisäksi lisämaksu - tässä artikkelissa on enemmän kansainvälisen opiskelijan SAT -maksutietoja.)

Maksuvapautukset ovat saatavilla monille opiskelijoille - katso College Boardin vaatimukset maksuvapautuksista nähdäksesi oletko kelvollinen.

Jos haluat osallistua elokuun 29. päivän SAT -tilaan, sinun tulee olla rekisteröitynyt 30. heinäkuuta 2021 . Myöhäinen rekisteröinti on saatavilla 17. elokuuta saakka, ja siitä veloitetaan 30 dollarin lisämaksu.

Jos olet myöhästynyt ilmoittautumisajan umpeuduttua, voit silti päästä jonotuslistalle käyttämällä College Board -tilisi . Huomaa, että odotuslista ei takaa paikkaa elokuun SAT: ssa -opiskelijat otetaan vastaan ​​ensin tullutta palvellaan ensin ja istutaan sen jälkeen, kun kaikki ilmoittautuneet ovat jo istuneet.

Odotuslista vaatii myös 53 dollarin lisämaksun. Voit hakea SAT -odotuslistaa milloin tahansa myöhäisen rekisteröinnin määräajan välisenä aikana jopa viisi päivää ennen testin ajoittamista.

Milloin elokuun SAT -tulokset ovat saatavilla?

Kun olet suorittanut testisi, herää toinen tärkeä kysymys - milloin saat pisteet?

Odotettu pisteiden julkaisupäivä elokuun SAT: lle on 10. syyskuuta 2021 . Pisteet lähetetään oppilaitoksille 10 päivän kuluessa julkaisusta, joten pisteiden tulee olla valitsemillesi oppilaitoksille viimeistään 20. syyskuuta.

Voit myös soittaa College Boardille saadaksesi pisteesi puhelimitse tai postitse, mutta molemmista vaihtoehdoista aiheutuu lisäkustannuksia.

Joskus tulokset voivat myöhästyä. Syitä tähän voi olla monia, mutta jos jostain syystä pisteesi viivästyvät, voit ottaa yhteyttä College Boardiin selvittääksesi miksi.

Vaikka pisteesi tulevatkin myöhässä, ei ole todennäköistä, että ne vaikuttavat korkeakouluhakemuksiisi. Suurin osa hakemusten määräajoista on syksyllä, joten vaikka pisteesi olisivat hieman myöhässä, ne saavuttavat todennäköisesti korkeakoulusi ennen määräaikaa.

body_augsatdeadline

Plussat ja miinukset SAT: n ottamisesta elokuussa

Kuten kaikki SAT -päivämäärät, elokuun SAT -päivämäärällä on joitain etuja ja haittoja. Punnitseminen siitä, onko tämä oikea päivämäärä sinulle, on viime kädessä henkilökohtainen päätös, mutta tässä on joitain etuja ja haittoja, jotka auttavat sinua selvittämään, onko elokuu oikea aika ottaa SAT.

Plussat

Pisteesi saapuvat ajoissa varhaiseen toimintaan ja varhaiseen päätökseen

Jos haet varhaista toimintaa tai varhaista päätöstä, elokuun SAT -päivämäärä on yksi viimeisistä mahdollisuuksista, jotka sinun on suoritettava testi ja saat tulokset ajoissa. Varhaisten toimien ja aikaisten päätösten määräajat ovat tyypillisesti syksyllä. Joten jos pisteesi saapuvat syyskuun puoliväliin mennessä odotetulla tavalla, sinulla ei yleensä ole ongelmia noudattaa hakemusta näissä määräajoissa.

Saat SAT: n valmiiksi ennen kuin sinun on haettava

Jos otat SAT: n nuoremman vuoden elokuussa, voit keskittyä huomioihisi sovelluksiin syksyllä opiskelun sijaan.

Saat enemmän aikaa ja joustavuutta

Testin suorittaminen kesällä - jopa loppukesällä - antaa sinulle enemmän aikaa testin suorittamiseen uudelleen, jos haluat parantaa pisteitäsi. Voit suorittaa testin uudelleen lokakuussa tai useita kertoja, jos kyseessä on nuorempi vuotesi.

Haittoja

Opiskelu voi olla vaikeaa

Riippuen siitä, kuinka kauan aiot opiskella elokuun SAT -ohjelmassa, saatat joutua ristiriita -aikatauluihin, kun opiskelet AP -testejä, finaaleja tai jopa vain kesäaktiviteettejasi. SAT: n ottaminen kesällä on edelleen sitoumus, joten muista suunnitella opintoaikasi sen mukaisesti.

Saatat joutua aiheen testiristiriitoihin

Et voi suorittaa aihekokeita ja tavallista SAT -testiä samana päivänä. Koska 28. elokuuta SAT -päivämääränä on useita aihekokeita, sinun on suunniteltava joko hyödyntääksesi koeaiheiden saatavuutta kyseisenä päivänä tai suorittavasi SAT: n sinä päivänä.

Elokuun SAT -yhteenveto

Tässä on kaikki tärkeät asiat, jotka sinun on tiedettävä. Ensimmäinen, elokuun SAT -päivämäärä on 28. elokuuta 2021 . Jotta voit suorittaa tämän testin ilman lisämaksua, sinun on rekisteröidyttävä Määräaika 30. heinäkuuta . Jos myöhästyt määräajasta, voit ilmoittautua (ja maksaa myöhästymismaksun) 17. elokuuta asti.

Jos myöhästyt näistä määräajoista, voit päästä jonotuslistalle 23. elokuuta mennessä. Sekä odotuslistasta että myöhäisestä rekisteröinnistä peritään lisämaksuja, joten jos voit rekisteröityä 30. heinäkuuta mennessä, se on paras vaihtoehto.

Pisteet julkaistaan ​​10. syyskuuta ja kymmenen päivän kuluttua ne lähetetään oppilaitoksiin. Niin kauan kuin korkeakouluhakemuksesi määräaika on 20. syyskuuta tai myöhemmin, pisteesi saapuvat ajoissa.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Paras AP -maailmanhistorian opinto -opas: 6 avainvinkkiä

Etsitkö AP World History -opasta? Meillä on opastusta valtavien materiaalimäärien oppimiseen ja hankalaan tenttiin valmistautumiseen.

Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Kysymyksiisi vastattu

Mitä syytteeseenpano tarkoittaa? Mitä tapahtuu, jos presidenttiä syytetään? Tutustu täydelliseen oppaaseen saadaksesi lisätietoja syytteeseenpanon toiminnasta.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Emily Dickinsonin, koska en voinut pysähtyä kuoleman analysointia varten

Kysymyksiä Emily Dickinsonin teoksesta 'Koska en voinut pysähtyä kuoleman takia'? Katso täydellinen asiantuntija-analyysimme tästä kuuluisasta amerikkalaisesta runosta.

Lafayette College SAT -tulokset ja GPA

Korkeakoulut, jotka ovat superscore ACT: Täydellinen luettelo

Mitkä koulut korvaavat ACT: n? Meillä on lopullinen, täydellinen luettelo täällä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Santa Clarita Valley International Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Clarita Valley International Charter Schoolista Castaicissa, Kaliforniassa.

Voitko epäonnistua SAT: ssa?

Oletko huolissasi SAT: n epäonnistumisesta? Selitämme, milloin sinun pitäisi huolehtia, ja kuinka voit parantaa matalia pisteitä.

Carleton Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Lelandin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Lelandin lukiosta San Josessa, Kaliforniassa.

Kuinka monta nollaa Googolissa? Googolplex?

Mikä on googl? Kuinka monta nollaa googlplexissa? Opi kaikki näistä ja muista erittäin suurista numeroista täydellisen oppaamme avulla.

IUP -pääsyvaatimukset

Kuinka käyttää SOHCAHTOA: Vinkkejä ja esimerkkejä

Kamppailet SOHCATOAn käytön kanssa? Tutustu täydelliseen oppaaseemme, jossa on tonnia SOH CAH TOA -esimerkkejä.

1920-luvun muoti: Flappereista pikkumusta mekkoon

Kiinnostaako 1920-luvun muotia? Selitämme suosittuja tyylejä Roaring 20s -muodossa naisille ja miehille, mukaan lukien hiukset ja tarvikkeet.

Pitäisikö sinun todella opiskella ulkomailla lukiossa?

Harkitsetko lukio -opiskelua ulkomailla? Varmista, että tiedät, mitä saat siitä irti ja onko sinun tehtävä se. Lisätietoja täältä.

Kinesiologian tutkinto: Onko se oikea sinulle?

Mikä on kinesiologia? Jos harkitset kinesiologian tutkintoa, opi mitä odottaa, parhaat koulut kinesiologian pääaineille ja mahdolliset urat.

4 SAT -osaa: Mitä he testaavat ja miten tehdä hyvin

Kuinka monta osiota SAT: ssa on? Mitä jokaisessa on? Täydellinen opas SAT -osioihin vastaa kaikkiin kysymyksiisi, joten tiedät tarkalleen, mitä odottaa.

Algebralliset operaatiot ACT-matematiikassa: strategiat ja kaavat

Oletko hämmentynyt kuinka käyttää useita eksponentteja ja työskennellä algebran polynomien kanssa? Tässä on täydellinen opas, joka sisältää ACT Math -strategiat ja -kaavat pisteiden parantamiseksi.

Uusi SAT -muoto: mitä se tarkoittaa sinulle?

Oletko hämmentynyt uudesta SAT -muodosta vuodelle 2016? Jaamme sen osittain, vinkkejä siitä, mitä muutokset merkitsevät sinulle.

Vaiheittainen opas kuvilla: SAT-rekisteröinti

Opi rekisteröitymään SAT-järjestelmään ja välttämään yleisiä virheitä rekisteröitymisprosessin aikana vaiheittaisten kuvaohjeiden avulla.

Babson College SAT -tulokset ja GPA

Marianin yliopiston (WI) pääsyvaatimukset

Trinity College of Florida SAT -tulokset ja GPA

SAT -pisteiden saaminen askel askeleelta

Miten tarkistat SAT -tulokset ja tarkan tulosraporttisi? Lue oppaamme saadaksesi selville.

Tämän vuoden Pennsylvanian yliopiston pääsyvaatimukset