Milloin on huhtikuun laki? Pitäisikö se ottaa?


ominaisuus_APR.jpg

luonnontieteelliset kilpailut lukiolaisille

Jos aiot ottaa ACT: n keväällä, saatat ihmetellä: kannattaako ottaa huhtikuun säädös? Vai onko parempi ottaa ACT toiselle testipäivälle?

Tässä artikkelissa, katamme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää huhtikuun säädöksestä mukaan lukien tentti, onko pisteesi saapuneet koulullesi ajoissa, ja hyvät ja huonot puolet ACT: n ottamisesta huhtikuussa.Milloin on huhtikuun laki?

Huhtikuun ACT pidetään yleensä kuukauden toisena tai kolmantena lauantaina. Alla on huhtikuun ACT -päivämäärät ja määräajat vuosille 2022 ja 2023. ACT, Inc. on vahvistanut vuoden 2022 tenttipäivät, kun taas vuoden 2023 päivämäärät ovat ennusteita, jotka perustuvat historiallisiin tietoihin:

Testin päivämäärä Rekisteröinnin aikaraja Myöhäinen rekisteröinnin määräaika / muutosten määräaika Valmiuspyynnön määräaika
2. huhtikuuta 2022 25. helmikuuta 2022 11. maaliskuuta 2022 25. maaliskuuta 2022
1. huhtikuuta 2023 24. helmikuuta 2023 10. maaliskuuta 2023 24. maaliskuuta 2023

Lähde: ACT.org

ACT -rekisteröintimaksut ovat 80 dollaria testiä varten Kirjoitus -osiossa ja 60 dollaria ilman kirjoittamista. Huhtikuun ACT -tarjousta tarjotaan Yhdysvalloissa, Yhdysvaltojen alueilla ja Kanadassa sekä kansainvälisesti.

Vuoden 2022 huhtikuun ACT: lle kansainväliset testauskeskukset tarjoavat huhtikuun ACT: n kahdella päivämäärällä: 1. huhtikuuta ja 2. huhtikuuta.

Useimmat opiskelijat ilmoittautuvat huhtikuun ACT: lle normaaliin ilmoittautumisaikaan mennessä. Jos rekisteröidyt myöhäisen rekisteröinnin aikana, sinun on maksettava 35 dollarin lisämaksu myöhäisestä rekisteröinnistä.

Jos myöhästyt molemmista ilmoittautumisajoista, saatat silti saada ACT: n huhtikuussa - niin kauan kuin rekisteröidyt valmiustilan testaus valmiustilaan mennessä, joka on normaalisti kahdeksan päivää ennen testipäivää. (Valmiustilaa ei enää tarjota opiskelijoille, jotka testaavat Yhdysvaltojen ja Yhdysvaltojen alueiden ulkopuolella.)

Valmiustilassa olevat opiskelijat otetaan vastaan ​​a saapumisjärjestyksessä . Valmiustilan pyytämiseksi sinun on maksettava sekä tavallinen rekisteröintimaksu että 56 dollarin valmiusmaksu . (Molemmat maksut palautetaan kuitenkin sinulle, jos sinulta evätään pääsy koepäivänä.)

mitä tarvitsen yliopistoon

Kun valmiusaika on kulunut umpeen, et voi ottaa huhtikuun ACT: tä, ja sinun on valittava toinen ACT -testipäivä.

body_old_clock.jpg

Milloin huhtikuun ACT -tulokset julkaistaan?

ACT -tulokset julkistetaan tyypillisesti testinottajille verkossa noin kymmenen päivää testin jälkeen (eli noin 12. huhtikuuta vuoden 2022 huhtikuun ACT: n osalta). Tämä päivämäärä koskee vain monivalintapisteitä ei sisällytä oma Kirjoituspisteet (joka on erillään yhdistelmäpisteesi 36 pisteestä). Jos valitset esseen, odota saavasi esseepisteesi noin kaksi viikkoa monivalinta- ja yhdistettyjen ACT-pisteidesi jälkeen.

Useimmat testaajat saavat huhtikuun ACT -pisteet kahden viikon kuluessa testipäivästä. Jos pisteidesi käsittely kestää kauemmin, viive voi johtua mahdollisista ongelmista, kuten testausvirheistä, virheellisistä tunnistetiedoista tai maksamattomista rekisteröintimaksuista.

Mitä tulee oppilaitoksiin, kun koulut saavat huhtikuun ACT -tulokset, ne voivat vaihdella . ACT, Inc. lähettää pisteesi rekisteröinnin aikana valitsemillesi oppilaitoksille heti, kun viralliset tulokset julkaistaan ​​verkossa, mikä yleensä tapahtuu huhtikuun puolivälissä.

Kuitenkin, jotkut oppilaitokset eivät käsittele pisteitä heti tai yhtä usein kuin muut koulut , joten varmista anna kouluillesi riittävästi aikaa pisteidesi käsittelyyn kauan ennen kuin korkeakouluhakemuksesi on määräaikainen.

Niille, jotka käyttävät huhtikuun ACT -kirjoitusta, ACT -pisteitäsi ei raportoida tai lähetetä oppilaitoksille ennen kuin essee on myös arvioitu. Tämä tarkoittaa, että testin suorittajien on odotettava vähintään neljä viikkoa (kaksi viikkoa monivalintapisteillä ja kaksi ylimääräistä viikkoa kirjoituspisteillä), kunnes heidän viralliset ACT-pisteet raportoidaan verkossa ja lähetetään heidän nimettyihin kouluihinsa.

Saavatko huhtikuun ACT -pisteet koulusi ajoissa?

Sanalla sanoen kyllä! Viralliset ACT -tulokset raportoidaan verkossa (ja lähetetään kouluillesi) yleensä huhtikuun puolivälissä tai lopussa .

Olettaen, että otat ACT: n yläkoulusi nuorisovuotena etkä ole vielä suorittanut korkeakouluhakemuksiasi, nämä tulokset pitäisi olla paljon aikaa päästä kouluun ennen määräaikoja , jotka ovat tyypillisesti missä tahansa syksyn puolivälistä talven alkuun (tämä koskee myös varhaisten toimien / varhaisten päätösten määräaikoja).

mistä saan vatsapainikkeen lävistettyä

Pahimmassa tapauksessa, vaikka huhtikuun ACT-pisteet julkaistaan ​​vasta toukokuussa ja oppilaitoksissasi kestää kuukausi pisteidesi käsittelyssä, sinulla pitäisi silti olla enemmän kuin tarpeeksi aikaa ennen kuin jokin hakemuksistasi on eräpäivä!

body_chess_black_vs_white.jpg

Hyödyt ja haitat huhtikuun ACT: n ottamisesta

Vaikea päättää, ottaako huhtikuun ACT: n? Riippumatta siitä, minkä vuoden aiot ottaa sen, tässä on joitain etuja ja haittoja, joita sinun on harkittava ennen kuin teet päätöksen.

Hyödyt huhtikuun ACT: n ottamisesta

  • Pisteesi taataan saapuvan kouluusi ajoissa - myös varhaisessa vaiheessa tai päätöksissä. Kuten edellä mainitsin, valtaosa huhtikuun ACT -pisteistä on raportoitava kahden viikon kuluessa testauspäivästä ja viimeistään toukokuussa. Onneksi kaikki nämä ajanjaksot antavat sinulle runsaasti aikaa saada ACT -pisteet oppilaitoksillesi hyvissä ajoin ennen syksyn aikaisimpia määräaikoja.
  • Voit saada ACT: n pois tieltä ennen korkeakoulusovellusten aloittamista. Jos otat huhtikuun ACT: n nuoremmaksi (tai jopa toisen vuoden opiskelijaksi) ja teet sen hyvin - eli sinun ei tarvitse ottaa sitä uudelleen 12. luokkaan - sinulla on koko kesän ja lukukauden keskittyä kokonaan yliopistosovelluksiin.
  • Sinulla on vähintään yksi viimeinen laukaus saadaksesi haluamasi pisteet syksyllä. Yleensä suosittelemme sitä opiskelijat suorittavat ACT: n yhteensä kaksi tai kolme kertaa : ensimmäinen nuoremman vuoden syksyllä, toinen nuoremman vuoden keväällä ja kolmas (tarvittaessa) vanhemman vuoden syksyllä. Kun otat huhtikuun ACT: n, vaikka pisteesi eivät ole siellä, missä haluat niiden olevan, sinulla on koko kesän ja ensimmäisen lukukauden opiskelu ja valmistautuminen syys- tai lokakuun ACT: ään.

Miinukset Taking the April ACT: stä

  • Sinun on opittava ensisijaisesti lukuvuoden aikana. Jotta voit menestyä huhtikuun ACT: ssä, sinun on opittava tenttiin sitä edeltävinä kuukausina - eli suurimman osan kevätlukukaudesta nuorempi (tai toisen vuoden) vuosi. Mutta tämä voi olla vaikeaa tehdä, varsinkin jos yrität myös opiskella AP -tentit (jotka ovat toukokuussa) ja finaalit. Jos luulet joutuvasi helposti hukkuun tai odotat paljon aktiviteetteja kevätlukukaudella, harkitse ACT: n ottamista eri päivämäärään.
  • Sinun on ehkä opittava kevätloman aikana. Niiden, jotka suunnittelevat huhtikuun ACT: n suorittamista, on todennäköisesti vietettävä valtaosa kevätlomistaan ​​tenttiin valmistautumiseen (ellei kevätloma ole jälkeen testi - jos on, niin onnea!). Vaikka sinun ei tarvitse omistaa koko taukosi ACT -valmisteluun, on suositeltavaa, että käytät niin paljon aikaa kuin pystyt opiskelemaan, varsinkin jos taukosi on testipäivän tienoilla. Valitettavasti tämä tarkoittaa, ettet ehkä pysty nauttimaan vapaa -ajastasi niin paljon kuin haluat!

body_april_calendar.png

Tärkeimmät takeaways: ACT: n ottaminen huhtikuussa

Seuraava huhtikuun ACT -päivämäärä tulee olemaan Lauantaina 2. huhtikuuta 2022. Kansainväliset testauskeskukset tarjoavat huhtikuun ACT: n kahdella päivämäärällä: 1. huhtikuuta ja 2. huhtikuuta. Riippumatta siitä, luetko tätä opasta ennen huhtikuun testauspäivää vai sen jälkeen, voit silti käyttää näitä tietoja suunnitellaksesi eteenpäin ja valmistautuaksesi seuraavaan huhtikuun ACT: ään.

Huhtikuun 2022 testin tulosten julkaisupäivää ei ole vielä asetettu. Voit kuitenkin odottaa monivalinta- ja yhdistelmäpisteitäsi noin 10–14 päivän kuluttua testistä. (Jos olet rekisteröitynyt Kirjoittaminen-osioon, saat esseepisteesi noin kahden viikon kuluttua monivalinta- ja yhdistettyjen ACT-pisteidesi jälkeen.) Olettaen, että otat huhtikuun ACT: n juniori- tai toisen vuoden aikana, pisteilläsi on paljon aikaa päästä oppilaitoksiin ennen hakemusten määräaikoja.

Ennen kuin rekisteröidyt ACT: hen huhtikuussa, harkitse, oletko valmis käyttämään suurimman osan kevätlukukaudesta ja kevätlomasta valmistautumalla tenttiin . Jos ei, eri päivämäärä voi olla sinulle parempi vaihtoehto!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA