Milloin SAT/ACT -pisteillä ei ole merkitystä ylioppilaskunnalle?

feature_admissionsoffice

Oletko alkanut tutkia, miten voit hakea yliopistoon? Saatat tietää, että useimmat korkeakouluopiskelijat ottavat SAT- ja ACT-kurssit. Mutta kuinka tärkeitä ne ovat, ja milloin voit päästä pois ottamatta niitä?

Katsotaanpa, milloin SAT- ja ACT -pisteet ovat tärkeitä yliopisto -opiskelijoille ja milloin ne eivät ole.Kun SAT/ACT -tuloksilla on väliä

Yleisesti ottaen, neljän vuoden korkeakoulut pitävät SAT- ja ACT -pisteitäsi erittäin tärkeinä. Arvosanoillasi ja lukio -oppitunnillasi voi olla erilainen opetussuunnitelma ja vaikeustaso eri kouluissa. Tämän vuoksi sisäänpääsyvirkailijoiden on vaikea verrata ehdokkaiden akateemista valmiutta pelkästään lukion luokkiin.

SAT ja ACT edustavat yritystä mitata opiskelijoiden taitoja, tietämystä ja potentiaalia samalla pelikentällä. Jos haet vahvaa akateemista arkkityyppiä - esimerkiksi sinulla on korkeat arvosanat ja vahva osallistuminen opetuksen ulkopuolelle - haluat, että testituloksesi vahvistavat akateemista saavutustasi.

Jos tämä kuvaa sinua opiskelijana, SAT- tai ACT -pisteilläsi on suuri merkitys. (Alla keskustelemme siitä, miten pisteet vaikuttavat yhtälöön, kun opiskelijat hakevat urheilijoita tai harjoittavat erityistä lahjakkuutta, kuten tanssia tai taidetta.)

Erityisesti valikoivat koulut haluavat myös nähdä AP- tai IB -pisteet (jos näitä kursseja tarjotaan koulussasi), vakiona mittaamalla tietyn aiheen, kuten biologian, matematiikan tai espanjan, hallintaa.

Kuinka löytää collegevaatimuksesi

Korkeakoulut ilmoittavat standardoidut testausvaatimukset pääsyverkkosivustoillaan. Sen lisäksi, mitä testejä he vaativat, haluat tietää, mitkä pisteet sinun täytyy saavuttaa . Tässä artikkelissa kerrotaan askel askeleelta, kuinka voit asettaa tavoitteet, joiden avulla pääset parhaiten valitsemaasi kouluun.

Jos lukiosi käyttää Naviancea, näet myös tietoja oppilaitoksestasi, jotka kävivät omaa kouluasi. Naviance näyttää, mitkä pisteet heillä oli ja onko ne hyväksytty tai hylätty kiinnostavista kouluista. Selkeiden tavoitteiden ja tehokkaan testivalmistelun avulla voit saavuta tavoitteesi ja hae kouluun, jossa sinulla on hyvät mahdollisuudet päästä sisään.

Monille teistä, joille SAT- tai ACT -tulokset ovat erittäin tärkeitä, voit aloittaa valmistautumisen vastaamalla kaikkiin testeihin liittyviin kysymyksiin. Milloin on paras päivä ottaa SAT tai ACT? Kuinka voit tavoitella ja saavuttaa täydelliset pisteet? Ja miten SAT pisteytetään? Näytös?

kysymyksiä yliopistolta

Ymmärtämällä perusteellisesti testit sisältä ja ulkoa ja tekemällä vakavia valmisteluja valmistautuaksesi voit saavuttaa pisteitä, jotka vahvistavat lukiosi ennätystä ja todistaa akateemisen huippuosaamisen pääsykomiteoille.

Katsotaanpa nyt joitakin poikkeuksia-kouluja, joissa on valinnaisia ​​ja joustavia testikäytäntöjä.

Kun pisteillä ei ole väliä (tai niin paljon) - testaa valinnaisia ​​ja joustavia kouluja

Viime aikoina yhä useammat koulut ovat korostaneet tai jopa poistaneet kokonaan standardoidut testitulokset pääsypäätöksissään. Joillakin kouluilla on valinnainen testikäytäntö, mikä viittaa siihen, että päätät, vastaavatko pisteesi akateemisia kykyjäsi ja haluatko lähettää ne. Jotkut koulut vain ehdottavat, että voit kieltäytyä, kun taas toiset korostavat, että pisteet ovat todella valinnaisia ​​eivätkä vaikuta mahdollisuuksiisi päästä sisään tavalla tai toisella.

kuinka tehdä väri violetti

Tämä on turhauttavan epämääräistä, eikö? Ehdotan, että tutustut koulun verkkosivustoon tai soitat sen vastaanottovirastoon ja pyydät heitä selvittämään sen. Ellei koulu todella korosta, että pisteet ovat todella valinnaisia, on luultavasti hyvä idea silti ottaa testi ja lähettää ne. Kun otetaan huomioon kilpailukykyinen pääsy, vahvat testitulokset voivat olla yksi tapa saada etu ja erottua.

Tässä olemme koonneet kattavan luettelon kaikista valinnaisista ja joustavista kouluista sekä niiden erityisistä odotuksista. Tarkista se, jos jokin kiinnostavista kouluistasi ei vaadi SAT- tai ACT -pääsyä.

Jos sinusta tuntuu, ettet pysty saavuttamaan vahvoja pisteitä ja testit vetäisivät hakemustasi alaspäin, kannattaa ehkä lykätä niiden lähettämistä. Sinun tulee aina tarkistaa koululta, mikä on heidän asenteensa SAT- ja ACT -tulokset todella ovat.

Yksi merkittävä poikkeus on Hampshire College Massachusettsissa. He yksinkertaisesti hylkäävät kaikki testitulokset, jotka lähetetään heidän tavallaan. Heidän politiikassaan todetaan, Toisin kuin testivalinnaiset laitokset, emme ota huomioon SAT/ACT-pisteitä pisteistä riippumatta. Vaikka se olisi täydellinen pisteet, se ei vaikuta arviointiimme hakijasta. ''

Jotkut valinnaiset koulut ovat Bates, Bowdoin, Smith, Texasin yliopisto Austinissa ja Wesleyan.

Toinen lähestymistapa, jonka koulut ovat omaksuneet, on olla joustava testi. Tämä tarkoittaa, että voit lähettää SAT tai ACT, mutta on myös muita vaihtoehtoja. Yleensä nämä muut vaihtoehdot lähettävät kolme SAT -aihekoetta tai kolme AP -tenttiä, jos sinusta tuntuu siltä heijastavat paremmin työtäsi opiskelijana.

NYU sanoo mm. '' Päästäkseen hakijoiden odotetaan toimittavan tuloksia yksi seuraavista testausvaihtoehdoista:

 • SAT -päättelytesti; tai
 • ACT ja kirjoitustesti; tai
 • Kolme SAT -testitulosta; tai
 • Kolme AP -testitulosta. '

Olemme tarkastelleet nelivuotisten oppilaitosten käytäntöjä, mutta entä ainutlaatuinen profiilisi ehdokkaana? Ensinnäkin, mitkä ovat SAT- tai ACT -vaatimuksesi rekrytoituna urheilijana?

Hakeminen urheilijaksi

Jos sinut rekrytoidaan urheilijaksi, olet todennäköisesti NCAA Clearinghousen läpi. Sinun on silti otettava SAT tai ACT, jos korkeakoulusi sitä vaatii, mutta pisteidesi ei tarvitse olla korkeita kuin ei-rekrytoituja opiskelijoita.

SAT- ja ACT -pisteet ovat verrataan liukuvalla asteikolla arvosanasi keskiarvoon (GPA). Joten jos GPA on korkeammalla puolella, voit selviytyä pienemmillä testituloksilla. Jos se on alhainen, sinun on pisteytettävä korkeammalla SAT- tai ACT -pisteellä korvaamaan se.

Napsauta tästä ja lue kaikki NCAA -vaatimukset, mitä SAT -pisteitä tarvitset ja miten ne saavutetaan. Tämä artikkeli on sinulle, jos olet opiskelijaurheilija, joka suunnittelee ACT: n ottamista.

Pistevaatimuksesi voivat myös olla vähemmän tiukat, jos haet erityistaitoa.

body_dancers

tarvitsetko lukion tutkintotodistuksen?

Hakeminen erityisellä lahjakkuudella

Oletko julkaissut romaaneja teini -ikäisenä? Tai voitti kansalliset kilpailut oikeinkirjoituksesta tai matematiikasta? Auttiko yhdeksännen luokan tieteellinen kokeilusi tutkijoita tekemään läpimurtohaun tai oletko soittanut viulua sinfoniassa 14 -vuotiaasta lähtien?

Jos sinua pidetään yksi maan tai maailman parhaista saavutuksista arvostetulla lahjakkuudella, kuten musiikki, akateemiset kilpailut, shakki, teatteri tai tanssi, SAT- tai ACT -pisteilläsi ei ehkä ole niin väliä. Se voi olla erityisen merkityksetöntä, jos se ei vastaa vahvuuttasi. Esimerkiksi korkeakoulu ei ehkä välitä siitä, kuinka hyvin julkaistu teini -ikäinen kirjailija tulkitsee matematiikkaa.

Monet näistä opiskelijoista saavat jonkin verran median huomiota poikkeuksellisista kyvyistään ja todennäköisesti olla läheisessä yhteydessä oppilaitoksiin keskustelemaan tarkasti siitä, mitä pisteitä he tarvitsevat pääsyä varten. Jos korkeakoulu löytää sinulle toivottavan ehdokkaan, se luultavasti luopuu tavallisista SAT/ACT -piste -odotuksista ja hyväksyy sinut pienemmällä minimipisteellä.

Hakeminen taidekouluihin

Jos haluat harjoittaa studiotaidetta, valokuvausta, tanssia, näyttelemistä, musiikkia tai muuta taiteen alaa, sinun ei ehkä tarvitse ottaa SAT- tai ACT -ohjelmaa. Yleensä nämä koulut ovat enemmän huolissaan portfoliosi tai koe.

Juilliard, yksi maailman johtavista musiikkikouluista ja arvostetuimmista taideohjelmista, ei vaadi SAT- tai ACT -ohjelmaa. Jotkut muut taidekoulut, joilla ei ole SAT- tai ACT -vaatimuksia, ovat

 • Taideakatemia San Franciscossa
 • Amerikan taideakatemia Chicagossa
 • California College of the Arts
 • International Fine Arts College Miamissa
 • Illinoisin taideinstituutti
 • New England Institute of Art and Communication
 • New Hampshiren taideinstituutti

Kaksi muuta koulutyyppiä jotka eivät yleensä vaadi SAT- tai ACT -pääsyä maahan, ovat yhteisöopistot ja kauppakorkeakoulut.

Yhteisön korkeakoulut

Tietääkseni mikään yhteisöopisto ei vaadi SAT- tai ACT -pisteitä. He yleensä ilmoittautua avoimesti ja saada opiskelijat suorittamaan harjoittelutesti matematiikassa ja englannissa määrittääkseen tasonsa näillä luokilla. SAT- tai ACT -tulokset voivat vapauttaa sinut näistä testeistä ja määrittää sijoituksesi.

Yhteisön korkeakoulut tarjoavat kahden vuoden apulaistutkinnon valtavassa määrässä ohjelmia. Jotkut opiskelijat menevät yhteisöopistoon 2 + 2 -suunnitelmalla, mikä tarkoittaa, että he suorittavat kaksi vuotta yhteisön korkeakoulussa ja siirtyvät sitten nelivuotiseen kouluun. Kahden vuoden kuluttua he saavat kandidaatin tutkinnon kyseisestä nelivuotisesta oppilaitoksesta.

On useita syitä, miksi opiskelijat saattavat valita tämän suunnitelman. Kaksi suurta säästää rahaa tai parantaa akateemista ennätystään. Yhteisön oppilaitokset ovat yleensä paljon halvempia kuin nelivuotiset koulut, joten parin vuoden viettäminen yhdessä voi säästää valtavasti opetusta.

Opiskelijoille, jotka eivät ole tyytyväisiä lukion arvosanoihinsa, he voivat saavuttaa korkeammat arvosanat yhteisöoppilaitoksessa ja saada enemmän vaihtoehtoja nelivuotisiin kouluihin. Yhteisön oppilaitoksilla on myös usein kumppanuuksia valtion koulujen kanssa, mikä helpottaa tämän vaihdon tekemistä.

Jos olet jo ollut yhteisöoppilaitoksessa kaksi vuotta, sinun ei yleensä tarvitse ottaa SAT- tai ACT -korttia tai lähettää pisteitäsi siirtyäksesi. Toinen koulu, joka ei vaadi SAT/ACT -pisteitä, ovat tekniset ja kauppakorkeakoulut.

body_tradeschool

Tekniset ja kauppakorkeakoulut

Opiskelijat, jotka etsivät ensisijaisesti ammatillista koulutusta, voivat olla kiinnostuneita teknillisistä tai kauppakorkeakouluista. Monet näistä kouluista eivät vaadi SAT: ää tai ACT: tä tai jos he tekevät niin, he voivat vaatia sitä vain tietyissä osissa.

mikä on luokan sijoitus

ITT Tech esimerkiksi antaa opiskelijoille mahdollisuuden joko läpäistä pääsykoe tai suorittaa SAT tai ACT.

Kuten kaikissa yliopisto -sovelluksissa, selvitä koulustasi selvittääksesi sen erityiset pääsyvaatimukset. Jos opiskelet ammatillisessa lukiossa tai sinulla on sellainen piirissäsi, siellä olevat opettajat ja neuvonantajat voivat myös olla hyvä tietolähde teknisten ja kauppakorkeakoulujen toisen asteen opintoihin.

Yhteenvetona...

Kuten voitte kertoa, keskiasteen jälkeisiä vaihtoehtoja on paljon! Muista tutkia vaihtoehtojasi hyvissä ajoin ennen lukuvuotta, jotta voit tehdä suunnitelman ja täyttää kaikki vaatimuksesi ajoissa määräaikasi mukaisesti.

Jos koet paljon ahdistusta testeissä tai et voi ottaa SAT- tai ACT-hoitoa muista syistä, on valikoivia nelivuotisia kouluja, yhteisöoppilaitoksia ja ammattikouluja, jotka eivät vaadi tai eivät korosta voimakkaasti standardoituja testituloksia.

Jos sinulla on taloudellisia huolenaiheita testeistä, tutustu artikkelimme SAT -maksuvapautuksista ja ACT -maksuvapautuksista nähdäksesi, voitko olla oikeutettu luopumaan kustannuksista. Jos olet, voit myös saada ilmaiset tulosraportit, jotka on lähetetty oppilaitoksille.

SAT ja ACT voivat olla henkilökohtainen virstanpylväs opiskelijoiden tiellä yliopistoon, mutta nämä testit eivät ole kaikille. Tutustu vaihtoehtoihisi, jotta voit tehdä parhaat lukion jälkeiset suunnitelmat sinulle!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Unionin SAT -tulokset ja GPA

Rhode Island School of Design Pääsyvaatimukset

23 parasta yliopistokaupunkia (upeilla yliopistoilla)

Haluatko mennä kouluun yhdessä maan parhaista korkeakouluista? Olemme keränneet joukon ehdotuksia upeista kaupungeista, joissa on suuria kouluja.

1260 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

William Jessupin yliopiston pääsyvaatimukset

1220 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Keskimääräiset SAT- ja ACT-tulokset valtioittain (osallistumista oikaistu)

Osallistumisasteella on valtava vaikutus valtion keskimääräisiin SAT / ACT-pisteisiin. Kaikissa osavaltioissa SAT / ACT: n huippuopiskelijat ovat innokkaimpia ottamaan sen vastaan, joten valtioilla, joilla on alhainen osallistumisaste, on mekaanisesti korkeammat SAT / ACT-pisteet. Tässä käytämme edistyneitä tilastollisia menetelmiä osallistumisasteen hallitsemiseksi päästäksesi valtioiden todelliseen järjestykseen niiden todellisen SAT- ja ACT-pistemäärän perusteella.

Mikä on Disney College -ohjelma? Onko se sinulle sopiva?

Kiinnostaako Disney College -ohjelma? Opi, mikä se on, miten se toimii ja onko se sinulle sopiva, sekä vinkkejä Disney College Program -sovelluksellesi.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Itä -Illinoisin yliopiston pääsyvaatimukset

Union College (KY): n pääsyvaatimukset

Mitä ovat yliopiston valmistelukurssit ja -kurssit?

Mikä on yliopistovalmistelu? Mitä kursseja ja luokkia käytät osana korkeakoulun valmisteluohjelmaa? Opi täydellisestä oppaastamme.

Columbia Collegen pääsyvaatimukset

Täydellinen IB -fysiikan opetusohjelma: SL ja HL

Mitä sinun on opittava IB -fysiikan HL- ja SL -kursseille? Lue koko IB -fysiikan opetusohjelma varmistaaksesi, että muistat jokaisen aiheen.

William Pennin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun tulee tietää yliopiston valmistavasta koulusta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta yliopiston valmistuskoulusta Victorville, CA.

Mitä sinun on tiedettävä West Adamsin valmistelevasta lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta West Adams Preparatory High Schoolista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

RIKKOMINEN: SAT-testipäivämuutokset COVID-19: lle (koronavirus)

Mitä koronaviruspandemia tarkoittaa SAT: lle? Selitämme mitkä SAT-testipäivät peruutetaan ja miten kollegion hallitus lähestyy COVID-19: tä.

University of Mount Unionin pääsyvaatimukset

Tiede Hazel Eyes

Mikä määrää silmien värin? Voivatko silmät muuttaa väriä? Opi pähkinänruskeat silmät ja muut epätavalliset silmien värit.

La Sierran yliopiston pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Arroyo Valleyn lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Arroyo Valley High Schoolista San Bernardinossa, Kaliforniassa.

Mitä sinun on tiedettävä Northridge Akatemian lukiosta

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Northridge Academy High Schoolista Northridgessä, Kaliforniassa.

Florida College pääsyvaatimukset

Chicagon osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA