Milloin PSAT -tulokset julkaistaan? PSAT -tulosten julkaisuaikataulu

PSAT -pisteiden julkaisuaika

PSAT-tulosten odottaminen voi olla hermoja raastavaa. Olet todennäköisesti ensimmäinen kerta, kun otat SAT-kaltaisen testin, ja PSAT voi antaa sinulle käsityksen siitä, minkä alueen lopullinen SAT-pisteet todennäköisesti ovat. Lisäksi, jos pisteet riittävän korkeat, käytettävissä on paljon potentiaalisia apurahoja.

Joten milloin odotus on ohi? Milloin PSAT -tulokset julkaistaan? Tässä oppaassa selitämme, milloin saat PSAT -tulokset, käymme läpi koko PSAT -aikajanan ja tarjoamme joitain ehdotuksia siitä, mitä tehdä, kun olet saanut pisteet.kuinka monta senttimetriä viivaimessa

Ainutlaatuinen ilmainen bonus: Lataa ilmainen opas, joka sisältää 5 parasta strategiaa SAT -pisteidesi parantamiseksi 160 pisteellä. Kun saat PSAT -pisteet takaisin, haluat tietää, miten voit parantaa sitä.

Milloin PSAT -tulokset julkaistaan?

Ensinnäkin kuinka kauan PSAT -tulosten saaminen kestää? Saat PSAT -pisteet yleensä joulukuussa, kuudesta kahdeksaan viikkoon kokeen suorittamisen jälkeen.

Vuoden 2020 PSAT -pisteet julkaistiin verkossa noin 7.-8. Joulukuuta 2020 . Tarkka päivämäärä, jona opiskelijat saivat pisteet, vaihteli sen mukaan, missä he tekivät kokeen.

College Board ei ole vielä päättänyt vuoden 2021 PSAT -pisteiden julkaisupäivää, mutta viime vuosien perusteella odotamme, että vuoden 2021 PSAT -tulokset ovat saatavilla verkossa alkaa noin 6. joulukuuta 2021. Huomaa kuitenkin, että ohjausneuvojasi ja koulu voivat nähdä pisteesi viikkoa aikaisemmin - noin 30. marraskuuta.

Ne, jotka ottivat PSAT: n Yhdysvaltojen ulkopuolelle, saavat pisteet hieman myöhemmin kuin Yhdysvalloissa olevat ja voivat odottaa näkevänsä ne noin 7. joulukuuta 2021.

PSAT -tulosten aikajana

Mennään nyt tarkemmin: kuinka kauan PSAT -pisteiden saaminen kestää? Tässä on täydellinen katsaus PSAT: n aikatauluun vuonna 2021 (ja alustavaan aikatauluun 2022), jotta näet tarkalleen milloin otat testin ja milloin saat pisteet takaisin.

Bonus: Tiedätkö mitä pisteitä tarvitset PSATissa? Tutustu oppaaseemme siitä, mikä on hyvä PSAT -pisteet tavoitteen asettamiseksi!

Vaihe 1: Ota PSAT lokakuussa

PSAT annetaan yleensä lokakuun puolivälissä, vaikka mahdollisia päivämääriä on muutamia. PSAT-testin päivämäärät 2021–2022 ovat seuraavat:

  • Ensisijainen päivämäärä: Keskiviikkona 13. lokakuuta 2021
  • Vaihtoehtoinen päivämäärä: Keskiviikkona 27. lokakuuta 2021
  • Lauantain päivämäärä: 16. lokakuuta 2021

PSAT: n ottamisen tarkka logistiikka riippuu koulustasi. Jotkut koulut pakottavat jokaisen 11. luokan oppilaan ottamaan testin, jotkut tarjoavat PSAT-ilmoittautumisen ja toiset eivät hallinnoi PSAT: ta ollenkaan (eli sinun on järjestettävä testin suorittaminen muualla).

Varmistaaksesi, ettet jää jumiin ilman PSAT -pisteitä, kysy koululta 1. syyskuuta mennessä, miten he aikovat valmistautua testiin ja hallita sitä. Jos et pidä koulusi menetelmästä, sinulla on runsaasti aikaa harkita muita vaihtoehtoja ja tehdä suunnitelmia sen mukaisesti.

Vaihe 2: Lataa PSAT -pisteet verkossa joulukuussa

PSAT -pisteiden odotetaan ilmestyy noin 6. joulukuuta 2021 (tarkka päivämäärä, jolloin saat omasi, riippuu siitä, missä tilassa teit testin). Saat sähköposti -ilmoituksen, kun pisteet ovat valmiita katseltavaksi.

kuinka lähettää ap -tulokset korkeakouluille

Kun PSAT -tulokset on julkaistu, voit käyttää niitä verkossa kirjautumalla sisään College Board -tilisi :

body_cbmainsite.png

Jos et ole tehnyt College Board -tiliä, voit tehdä sen täällä .

Kun olet kirjautunut sisään, napsauta 'PSAT / NMSQT, PSAT 10 ja PSAT 8/9 tulokset' saadaksesi PSAT -pisteesi. Tämän jälkeen sinut ohjataan sivulle, jolla on PSAT -tulokset.

eroja mitoosin ja meioosin välillä

Lisätietoja PSAT -pisteiden saamisesta ja siitä, mitä tehdä, jos et näe PSAT -pisteitä verkossa, lue PSAT -pisteraportin täydellinen opas.

Vaihe 3: Koulut jakavat PSAT -paperiraportteja

Online -raporttien lisäksi kollegion hallitus pitää edelleen kiinni antamisperinteestään paperiset PSAT -pisteraportit kouluille ja sitten koulujen jakaa ne opiskelijoille.

Olettaen, että kollegion hallitus pitää kiinni viime vuoden aikataulustaan, voit odottaa paperiraporttisi saavan joskus Tammikuu 2022, mutta tarkkaa päivämäärää ei ole ilmoitettu.

(Huomaa: jos aiot suunnitella etukäteen, College Board aikoo jo nyt hallita vuoden 2022 PSAT -testejä 12. lokakuuta ja 15. lokakuuta 2022, ja vaihtoehtoinen testipäivä 25. lokakuuta.

body_maze-2.jpg

PSAT -tulokset: Mitä nyt?

Tässä on joitain vaihtoehtoja, mitä voit tehdä, kun saat PSAT -pisteet takaisin.

Vaihtoehto 1: Suunnittele kansallinen ansioapuraha

Jos sait tarpeeksi korkean arvosanan PSAT: sta (ja olet juniori), saatat päästä semifinalistiksi National Merit -apurahakilpailussa. Tämä ohjelma palkitaan joka vuosi Semifinalistin asema 1%: lle PSAT -maalintekijöistä, tai noin 16 000 opiskelijaa.

paras vastine piceille

Ohjelman semifinalistiksi tuleminen on ehdollista vain PSAT -pisteissäsi. Tarkka pisteytys, joka tarvitaan pätevyyteen, vaihtelee osavaltion mukaan, joten jos tavoitteena on voittaa apuraha, on hyvä saada käsitys siitä, mitä pisteitä tarvitset ennen otat PSATin.

Jos sinusta tulee semifinalisti, huomaa, että finalistiksi tuleminen vaatii hieman enemmän vaivaa, mukaan lukien GPA: n pitäminen. Luo perusta tullaksesi kansallisten ansioiden finaaliin johtavaksi lukuvuodeksi tutkimalla, mitä vaaditaan.

Vaihtoehto 2: Ota PSAT uudelleen nuorena (jos otit sen aikaisin)

Jos olet varhainen lintu, joka otti PSAT: n fuksi tai toisen vuoden opiskelijaksi, on järkevää ajaa PSAT uudelleen nuorempana vuotena, varsinkin jos toivot saavasi National Merit ja haluat lopulta saada erittäin korkean SAT -tason ( tai ACT).

PSATin ottaminen fuksi tai toisen vuoden opiskelijaksi on hienoa se paljastaa sinut varhain SAT -sivustossa näkyviin kysymyksiin.

Lisäksi sen avulla voit tuntea heikkoutesi ja mitä taitoja sinun on hiottava valmistelussa, mikä lisää lopulta mahdollisuuksiasi tulla kansallisten ansioiden semifinalistiksi ja lyödä SAT / ACT -maalipisteitäsi ensimmäisellä tai toisella yrityksellä.

Vaihtoehto 3: SAT -valmistelu (tai ACT)

PSAT: n päätarkoitus on valmistaa opiskelijoita ottamaan SAT, joko myöhemmin nuorempana tai syksyllä ennen kuin he hakeutuvat oppilaitoksiin.

Itse asiassa PSAT -pisteesi on tarkoitettu hyväksi arvioksi siitä, miten pärjäät todellisessa SAT: ssä. Tämä tarkoittaa sitä, että jos saat 1200 PSAT -ohjelmalla ja otat SAT: n ilman esivalmistelua, saat todennäköisesti saman pisteet.

Lisäksi, koska SAT: n rakenne on niin samanlainen kuin ACT: n, voit käyttää PSAT: a myös ACT: n valmisteluun. (Huomaa kuitenkin, että näiden kahden testin välillä on kourallinen eroja, joista suurin on tiedeosion sisällyttäminen ACT: ään. Lisäksi on luultavasti parempi idea ottaa PreACT PSAT: n sijasta, jos aikoo tehdä ACT.)

Älä epätoivo, jos saat matalan PSAT -pisteet. Sen sijaan, analysoi mikä meni pieleen ja käytä sitten näitä tietoja parantaaksesi tietämystäsi ja taitojasi, jotta voit parantaa SAT- tai ACT -toimintaa.

lähetä sat -tulokset korkeakouluille

Virheiden analysointiprosessi on hyödyllinen, vaikka pisteesi olisivat erittäin hyviä PSAT: ssa, koska PSAT: n ja SAT: n sisältö ei ole täsmälleen sama. PSAT -tulokset nousevat vain 1520: een 1600: n sijasta, kuten SAT: ssa. Syynä tähän on se, että SAT: lla on korkeamman tason lukukohdat, se testaa vaikeampia kielioppisääntöjä ja sisältää enemmän trigonometriaa ja vaikeampaa matematiikkaa. Joten vaikka saat täydelliset pisteet PSAT: lla, sinulle ei taata täydellistä SAT -pistemäärää!

PSAT -tulokset sisältävät tietoja siitä, vastaatko vertailuarvot lukemiseen, kirjoittamiseen ja matematiikkaan sekä yksityiskohtaisemman tarkastelun siitä, mitkä osaamistasot ovat erinomaisia ​​ja mitä sinun on parannettava.

Sen sijaan, että hakkaisit itseäsi siitä, mitä teit väärin, yritä keskittyä selvittää miksi teit huonosti tietyllä jaksolla. Johtuiko se siitä, että et ollut koskaan tehnyt standarditestiä ja hermostunut? Ehkä tunsit kiirettä tietyissä osissa tai et vain tiennyt jotakin käsitellystä materiaalista.

Olipa ongelmasi syy mikä tahansa, muista se aloita SAT- tai ACT -valmistelusi käsittelemällä PSAT: n paljastamia heikkouksia. Jos haluat lisätietoja siitä, mitä tehdä PSAT -pisteilläsi, lue tämä artikkeli!

body-next-arrow

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Gettysburg College ACT -tulokset ja GPA

Nebraskan yliopisto - Lincolnin pääsyvaatimukset

Täydellinen opas: Wake Forestin pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Apple Valley High Schoolista

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Apple Valley High Schoolista Apple Valley, CA.

Kuinka kauan sinun pitäisi opiskella ACT: tä varten? 6-vaiheinen opas

Kuinka kauan kestää parantaa ACT -pisteitäsi? Kuinka monta tuntia, viikkoa, kuukautta sinun täytyy opiskella? Ota selvää tästä.

Connecticut College ACT -pisteet ja GPA

Greensboro Collegen pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Victor Valleyn lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Victor Valley High Schoolista Victorville, Kalifornia.

Indiana University Bloomingtonin pääsyvaatimukset

USF SAT -pisteet ja GPA

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Fiskin yliopiston pääsyvaatimukset

William Woodsin yliopiston pääsyvaatimukset

Peru State College pääsyvaatimukset

ACT -alitulokset vs. SAT -alitulokset: Vertailu

Oletko hämmentynyt siitä, mitä testituloksesi tarkoittavat? Selitämme, kuinka ACT- ja SAT -alituloksia verrataan ja miten niitä käytetään oikean testin löytämiseen.

Täydellinen luettelo: Ohion korkeakoulut + sijoitukset/tilastot (2016)

Haetko oppilaitoksia Ohiossa? Meillä on täydellinen luettelo Ohion parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää, minne mennä.

Milloin kollegion hyväksymiskirjeet saapuvat säännölliseen päätökseen? Varhainen päätös tai varhainen toiminta?

Milloin korkeakoulut lähettävät hyväksymiskirjeitä ja milloin ne saapuvat? Opi, kun korkeakoulupäätökset tulevat tämän täydellisen oppaan avulla.

NYC On ja pois lyöty polku: Manhattan

Tutki NYC: tä? Opi parhaita asioita Manhattanilla, etsitpä kuuluisia nähtävyyksiä tai piilotettuja helmiä.

Ferris State Universityn SAT -tulokset ja GPA

Ball State SAT -pisteet ja GPA

Lees-McRae Collegen pääsyvaatimukset

2016-17 Akateeminen opas | Rancho Cotaten lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Rancho Cotate High Schoolista Rohnert Parkissa, Kaliforniassa.

Cincinnatin kristillisen yliopiston pääsyvaatimukset

4.3 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 4.3

Mikä on 4.3 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 4,3 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Mikä on DO vs. MD? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on MD: llä ja DO: lla? Mikä tutkinto on parempi lääkärille? Tutustu täydelliseen oppaaseemme DO vs MD.