Milloin IB -tulokset ja pisteet julkaistaan?

body_ibsymbol.png

Olet IB -tutkintotodistuksessa tai muutamissa IB -luokissa ja olet väsymättä työskennellyt koko vuoden (tai kaksi vuotta) opiskelemalla SL- ja HL -opintojasi. Istuit tentteihin, joissa luultavasti kehittyi karpaalikanavan oireyhtymä. Ja voit samaistua hieman liian hyvin Tämä video mutta toivot, että olet onnistunut IB -kokeissa hieman paremmin.

Joten milloin saat IB -tentituloksesi? Miten saat pisteesi? Mitä pistemääräsi tarkoittaa? Vastaan ​​kaikkiin näihin ja muihin kysymyksiin tässä artikkelissa.päivitys-1672349_640

Vuoden 2021 IB-tentin muutokset COVID-19: n vuoksi

Jatkuvan COVID-19 (koronavirus) -pandemian vuoksi, Toukokuussa 2021 IB-arvioinnissa on kaksi reittiä, tentti ja muu kuin tentti, sen mukaan, minkä koulun valitsee . Pysy ajan tasalla viimeisimmistä tiedoista siitä, mitä tämä tarkoittaa IB-tutkintotodistuksille, IB-luokkien kurssipisteille ja muulle.

Milloin pisteet tulevat toukokuun IB -tenttipäiville?

Toukokuun kokeissa IB -testitulokset julkaistaan ​​saman vuoden 5. heinäkuuta. Esimerkiksi ne, jotka tekivät IB -testin toukokuussa 2019, saivat pisteet 5. heinäkuuta 2019. (Huomaa, että kaikki toukokuun 2020 IB -kokeet peruttiin koronaviruksen vuoksi.)

Toukokuussa 2021 IB -kokeen suorittaneiden opiskelijoiden tulokset julkaistaan ​​myös 5. heinäkuuta.

Milloin pisteet tulevat marraskuun IB -tenttipäiville?

IB -tulokset marraskuussa tehdyistä testeistä ovat julkaistiin kouluille kokeen jälkeisenä vuonna 2. tammikuuta .

mitä retorisia välineitä on

Niille opiskelijoille, jotka suorittivat IB -kokeet marraskuussa 2020, heidän pisteet julkaistaan ​​kouluissaan 2. tammikuuta 2021, ja oppilailla on pääsy pisteisiin yleensä seuraavana päivänä 3. tammikuuta.

Opiskelijat, jotka suorittavat marraskuun 2021 IB -kokeen, voivat odottaa pääsevänsä tuloksiin myös tammikuun 3. päivästä alkaen.

body_ibcalendar.jpeg

Merkitse kalenteriisi!

istuu lukion jälkeen

Kuinka tarkistat IB -pisteet?

Kysy IB -kurssin koordinaattorilta ehdokkaan PIN -koodi. Käyttämällä tätä numeroa voit käyttää omia tuloksiasi IB: n ehdokkaiden tulosten verkkosivusto . Voit tehdä sen yhden päivän kuluttua tulosten julkaisemisesta : 6. heinäkuuta toukokuun istunnossa ja 3. tammikuuta marraskuun istunnossa.

Ota huomioon, että IB -tulokset julkaistaan ​​opiskelijoille porrastetusti aikavyöhykkeestä riippuen. Voit ottaa yhteyttä IB -koordinaattoriisi saadaksesi tarkan ajan, jolloin näet tulokset.

Miten IB -testit pisteytetään?

IB -testejä ei luokitella samalla tavalla kuin muut koulukokeet. Täällä käymme läpi IB -kokeiden arviointiasteikon ja sen toiminnan.

IB-testit arvioidaan asteikolla 1-7

Jokainen IB-testi pisteytetään asteikolla 1-7, ja 7 on korkein mahdollinen pistemäärä. IB käyttää niin kutsuttua arvosanakuvaajaa kuvaamaan, mitä kukin taso merkitsee kullekin mahdolliselle luokalle (joita on kuusi).

Esimerkiksi, IB kuvaa 5 pistettä ryhmässä 4 (Tiede):

kuinka poistaa pisteet

Näyttää laajan aiheosaamisen ja osoittaa vankan ymmärryksen useimmista käsitteistä ja periaatteista ja soveltaa niitä joissakin yhteyksissä. Analysoi ja arvioi määrällisiä ja laadullisia tietoja pätevästi. Rakentaa selityksiä yksinkertaisille ilmiöille. Ratkaisee useimmat perus- tai tutut ongelmat ja joitakin uusia tai vaikeita määrällisiä ja/tai laadullisia ongelmia. Kommunikoi selkeästi ilman merkityksellistä materiaalia tai ei lainkaan.

Lähestyy tutkimuksia eettisellä tavalla kiinnittäen tarvittaessa huomiota ympäristövaikutuksiin ja turvallisuuteen. Tutkimukset osoittavat asianmukaisia ​​tutkimus- ja analyysitekniikoita ja asiaankuuluvia johtopäätöksiä autenttisten ongelmien ratkaisemiseksi.


Jos haluat täydellisen erittelyn siitä, mitä kukin pisteet tarkoittaa, katso tämä asiakirja IB: ltä .

Mitä IB -pisteitä korkeakoulut hyväksyvät?

Jokaisella koululla voi olla hieman erilainen pätevyys IB -kurssien saamiseksi, mutta useimmat korkeakouluopinnot antavat sinulle hyvityksen IB HL -luokille, joiden tentti on vähintään 5 . Jotkut oppilaitokset jopa luopuvat yleisopetusvaatimuksistasi, jos sinulla on IB -tutkintotodistus.

Toiset, kuten Etelä -Kalifornian yliopisto (minun alma mater), antavat sinulle koko vuoden luoton IB -tutkintotodistuksen saamisesta.

Etsi oppilaitosten yksilöllisiä IB -korkeakoulujen luottopolitiikkoja haulla '[Koulun nimi] IB -luottopolitiikka'. Useimmilla yliopistoilla on oma verkkosivusto luottopolitiikkansa selittämiseksi.

body_ibcollege.jpeg

Entä jos IB -kokeen pisteet olivat mielestäsi epäoikeudenmukaisia?

IB -tulosten julkaisemisen jälkeen koulut voivat pyytää uudelleenarviointeja tietyille oppilaille, jos he kokevat, että heidän tulokset ovat ansaitsemattomia . Koulut voivat myös saada monenlaista palautetta oppilaidensa suorituksista.

Jos haluat IB -tentin uudelleenarvioinnin, ota yhteyttä IB: hen .

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Salve Reginan yliopiston pääsyvaatimukset

AP Chem Formula Sheet: Mitä siinä on ja miten sitä käytetään

Mitä AP Chem -kaavasivulla on? Opi saamaan kaiken irti AP Chemistry -taulukosta tenttipäivänä.

Mitä lukiolaisten tulisi tehdä kesän aikana?

Keskustelua kesäohjelman ja harjoittelun välillä? Tämä opas auttaa lukion oppilaita valitsemaan parhaan tavan viettää kesänsä.

Lounais -yliopiston pääsyvaatimukset

Penn State Altoona SAT -tulokset ja GPA

Augustinusin yliopiston pääsyvaatimukset

Alabaman yliopisto Birminghamissa ACT-tulokset ja GPA

Jokainen saatavilla oleva IB Biology -paperi: ilmainen ja virallinen

Haluatko harjoittaa IB Biology -lehtien aiempia papereita? Olemme koonneet kaikki aikaisemmat paperit, jotka löysimme kätevään luetteloon. Harjoittele näiden testien avulla saadaksesi realistisimmat valmistelut.

Alaskan yliopiston kaakkoispääsyvaatimukset

Duquesne-yliopiston pääsyvaatimukset

Illinoisin yliopisto Urbana-Champaignin SAT-pisteissä ja GPA: ssa

Maryville College pääsyvaatimukset

Kalifornian parhaat koulut | Grace M. Davisin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Grace M. Davis High Schoolista Modesto, CA.

Mikä on EOP? Opas koulutusmahdollisuusohjelmiin

Oletko kiinnostunut koulutusmahdollisuusohjelmista? Tässä oppaassa kerrotaan, mikä on EOP, mitä etuja se tarjoaa ja miten voit liittyä.

Montevallon yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | East Bakersfieldin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta East Bakersfield High Schoolista Bakersfieldissä, Kaliforniassa.

Kuinka monta kysymystä voit jättää väliin saadaksesi täydellisen SAT-pistemäärän?

Tavoitteena täydellinen SAT-pisteet? Tässä on kuinka monta kysymystä voit jättää väliin ja silti saada täydellinen 2400. Varoitus: sitä ei ole kovin paljon.

8+ ilmaista vanhaa virallista SAT -käytännön testiä

Haluatko lisää virallisia SAT -käytännön testejä? Tässä on aiempien vuosien ilmaisia ​​SAT -käytännön testejä, jotka voi ladata PDF -tiedostoina.

1020 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

UNCP: n SAT-tulokset ja GPA

Keski -Arkansasin yliopiston pääsyvaatimukset

Alhambran vanhempi lukio | 2016-17 rankingit | (Martinez,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Alhambran vanhemmasta lukiosta Martinezissa, Kaliforniassa.

Kuinka päästä UCLA: hon: 5 avainvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä UCLA: han? Opi kaikki mitä sinun tarvitsee tietää UCLA -sisäänpääsystä ja sisäänpääsystä.

Mikä on keskimääräinen College GPA? Majurin mukaan?

Mikä on keskimääräinen college GPA kansallisesti? Entä pääaineena? Opi korkeimmat ja alhaisimmat GPA: t yliopistossa ja miksi sillä on merkitystä tulevaisuutesi kannalta.

Kalifornian parhaat koulut | Merrill F.Westin lukion sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Merrill F.West High Schoolista Tracy, CA.