Milloin AP-tulokset tulevat ulos? 2021

Main_waiting

Jos olet suorittanut AP-kokeen äskettäin tai aiot suorittaa sen pian, mietit todennäköisesti: milloin AP-tulokset tulevat esiin? Valitettavasti joudut odottamaan AP-pisteitä hieman kauemmin kuin SAT / ACT-pisteitä.

Jatka lukemista saadaksesi selville, milloin AP-tenttitulokset tulevat. Lisäksi opi, mistä löydät AP-pisteet ja saat vinkkejä siitä, mitä voit tehdä odottaessasi niitä.mitä ap tarkoittaa koulussa

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt useassa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

AP Scoren julkaisupäivät vuodelle 2021

Normaaleina vuosina AP-tulokset julkaistaan joka vuosi heinäkuun alussa ja puolivälissä . Jokainen opiskelija saisi kaikki testituloksensa kerralla, mutta pisteet julkaistiin muutaman päivän aikana. AP-pisteet vapautetaan tyypillisesti karkeasti maantieteellinen alue. Esimerkiksi vuonna 2016 kaikki itärannikon osavaltiot saivat pisteet ensin, kun taas luoteisvaltiot saivat viimeisimmät.

Pandemian ja siitä johtuvien AP-testausaikatauluun tehtyjen muutosten vuoksi AP-pisteet ovat kuitenkin hieman erilaiset tänä vuonna.Päivämäärä, jona saat AP-pisteet, perustuukun otit tentit.Kokeet on jaettu neljään hallintoon, kaksi ensimmäistä toukokuussa ja kaksi toista kesäkuussa.

Tässä on, kun vuoden 2021 AP-tulokset julkaistaan:

Päivämäärä, jolloin otit kokeen Pisteet julkaisupäivä

saattaa
(Hallinnot 1 ja 2)

Alkaa keskiviikkona 21. heinäkuuta kello 7.00 ET.
Kesäkuu
(Hallinnot 3 ja 4)
Maanantaihin 16. elokuuta mennessä

Huomaa kaksi avainsanaa:Kahden ensimmäisen annoksen osalta tulokset julkaistaan alkaen 21. heinäkuuta, joten pisteet julkaistaan ​​porrastetusti useiden päivien ajan tavalliseen tapaan. Hallintojen 3 ja 4 osalta kollegion hallitus ilmoittaa, että tulokset julkaistaan mennessä 16. elokuuta, joten saatat saada ne hieman aikaisemmin. Tarkat julkaisuajat näyttävät olevan vielä hieman ilmassa, mutta nämä tiedot antavat sinulle hyvän arvion siitä, milloin odotat 2021 AP-pisteet.

Lue lisää vuoden 2021 pisteiden julkaisuaikataulusta osoitteessa College Boardin verkkosivustolla .

paraabelin kärkipiste

Kuinka saan AP-pisteet?

AP-tulokset julkaistaan ​​verkossa AP-opiskelijoiden verkkosivusto . Voit käyttää niitä College Board -tilisi kautta, joten varmista, että sinulla on käyttäjänimi ja salasana käsillä. Tarvitset myös AP-numerosi tai opiskelijakortin numero, jota käytit AP-vastausarkissa.

AP-tulokset ovat vain saatavilla verkossa - et saa kirjettä tai pisteytysraporttia postitse. (Tuolloin lukiollani ja vasta vuonna 2013 tulokset olivat vain postitettiin ja saapui yleensä heinäkuun puolivälissä. Sinun pitäisi olla innoissaan online-pisteytysjärjestelmästä, koska se on paljon nopeampi!)

Miksi AP-testien arviointi kestää niin kauan?

Vaikka AP-pisteiden tulo verkossa säästää aikaa, miksi AP: n tenttien arvioiminen kestää College Boardin kaksi kuukautta, kun saat SAT-pisteet vain muutaman viikon kuluttua?

Syynä tähän on se vapaaseen vastaamiseen liittyvien kysymysten arvioiminen kestää kauan. Vaikka tietokone valitsee monivalintalohkot, ilmaiset vastaukset luokitellaan vasta vuotuinen AP-lukukonferenssi kesäkuussa . (Tiehöylät työskentelevät kotona tänä vuonna koronaviruksen takia.)

Tämä tapahtuma on pohjimmiltaan valtava konferenssi, jossa tuhannet lukion opettajat ja professorit kokoontuvat arvioimaan kaikki AP-testien ilmaisen vastauksen jaksot. AP-lukeminen kestää yleensä noin kaksi viikkoa. Koska se alkaa vasta kesäkuussa (opettajien ja professoreiden aikataulujen mukauttamiseksi), AP pisteytysprosessi kestää kauemmin.

kuinka paljon on 4 litraa

body_grading

Tämä on todellinen kuva AP Studio Art -sovelluksen vuoden 2013 lukukonferenssista. Jokaista salkkua tarkastelee yli seitsemän luokkalaista! Lue lisää täältä, jos olet utelias siitä, mitä tapahtuu luokittelun aikana.

Kun konferenssi on valmis, kollegion hallituksen on tehtävä työtä nopeasti yhdistää vapaan vastauksen pisteet monivalintapisteisiin; tähän prosessiin kuuluu punnitseminen ja sitten skaalaus lopulliseen 1-5 pisteytysasteikkoon. Lukijat ovat juuri kaksi viikkoa tehdä kaikki tämä ennen kuin lopulliset AP-tulokset julkaistaan ​​verkossa heinäkuussa.

kipu vasemman rinnan alla hengitettäessä

Vaikka koko pisteytysprosessi kestää kaksi kuukautta, se on itse asiassa varsin iso saavutus, kun yli neljä miljoonaa AP-tenttiä luokitellaan oikeita ihmisiä joka ikinen vuosi!

Odotatko edelleen AP-pisteitä? Mitä tehdä tällä välin

Koska AP-pisteitäsi ei ole mahdollista nähdä ennen niiden julkaisemista verkossa, sinun on oltava kärsivällinen ja löydettävä tapa miehittää itsesi sillä välin.

AP-tentit päättyvät yleensä toukokuussa (vaikka ne jatkuivat kesäkuuhun 2020 ja 2021), mutta koska suurin osa kouluvuosista kestää toukokuun loppuun tai kesäkuuhun, yritä lopeta lukuvuosi vahvana. GPA on erittäin tärkeä yliopistojen pääsykokeissa, joten käytä aikaa (nyt AP-testien päättyessä!) maksimoidaksesi arvosanasi, etenkin AP-luokissa.

Lisäksi, koska todennäköisesti otat finaalit noin tänä aikana, varmista, että opiskelet kovasti näiden puolesta, jotta voit kävellä pois luokasta arvosanalla, josta olet ylpeä. Finaalit laskevat usein suuren prosenttiosuuden luokan kokonaisarviosta, joten älä lykkää opiskelua heille!

Jos olet fuksi tai toisen vuoden opiskelija, kannattaa ehkä käyttää tätä aikaa ACT- tai SAT-valmistelun aloittamiseen. Se saattaa tuntua aikaisin, mutta mitä aikaisemmin urallasi aloitat opiskelemaan näitä testejä varten, sitä tutumpi sinä tulet heidän kanssaan (ja sitä paremmin olet todennäköisesti tekemässä).

Jos olet nuorempi, olet toivottavasti jo ottanut SAT / ACT-ohjelman ainakin kerran. Jos et kuitenkaan ole, käytä ehdottomasti aikaa jälkeen AP-testi opiskella yhdelle. Jos olet jo suorittanut SAT / ACT-suunnitelman, mutta aiot suorittaa kokeen uudelleen, yritä sukeltaa opintoihisi, kun olet suorittanut AP-testit.

Jos olet vanhempi, olet todennäköisesti jo saanut yliopistopäätöksesi siihen mennessä, kun AP-testit on tehty, joten päätä vuosi vahvana ja nauti valmistumisesta!

helpoin ap tentti itseopiskeluun

Mitä tehdä, kun olet saanut AP-pisteet

Jos olet läpäissyt AP-kokeet, alkaa tutkia kollegion hallituksen kollegion tietokantaa nähdä josta voit saada pisteitä pisteistäsi. Voit myös lue College Boardin pisteet raportointipalvelusta ja aloita ajatella enemmän yliopiston hakuprosessista (jos olet nuorempi).

body_common_app

Ei ole liian kauan, ennen kuin täytät tämän ensimmäisen kerran. Aloita vaihtoehtojen tutkiminen nyt!

Toisaalta, jos sinä ei läpäise AP-testi, saatat haluta harkitse tentin uudelleen suorittamista ensi vuonna, varsinkin jos se on kurssi, josta haluat saada korkeakoulututkinnon. Keskustele vaihtoehtojesi kanssa neuvonantajan ja / tai apuopettajan kanssa.

Lopuksi, tarkista takaisin verkossa elokuussa nähdäksesi, oletko oikeutettu johonkin AP Opiskelijapalkinnot . Nämä ovat periaatteessa palkintoja, jotka saat, jos ansaitset tietyn määrän läpäiseviä pisteitä AP-testeissä. Jos voitat palkinnon, se sisältyy kaikkiin korkeakouluille lähettämiisi pisteytysraportteihin. Kiva!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

2.2 GPA: Onko tämä hyvä? Korkeakoulut, joihin pääset 2.2

Mikä on 2.2 GPA? Onko se hyvä vai huono, ja mitkä oppilaitokset hyväksyvät 2.2 GPA: n? Ota selvää, mihin kouluihin pääset.

Kalifornian taiteen instituutin pääsyvaatimukset

22 keskeistä alkemiasymbolia ja niiden merkitykset

Mitä ovat alkemiasymbolit? Katso täydellinen oppaamme tärkeimmistä alkemiasymboleista ja merkityksistä.

Täsmälleen mitä odottaa AP -kielen monivalinnalta

Oletko hämmentynyt tukiaseman kielen ja kokoonpanon monivalinnoista? Selitämme eri kysymystyyppejä ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä, joiden avulla voit ässää kokeen.

3 tärkeintä vinkkiä erottuvaan Cornell-esseeseen

Kamppailetko Cornellin essee -kehotteen kanssa? Opi kirjoittamaan suuri Cornell -lisäesite, joka saa sovelluksesi loistamaan.

Paras Algebra 1 Regents -katsausopas 2021

Otatko Algebra 1 Regents -kokeen? Tutustu asiantuntija -arvio -oppaaseemme opintovihjeitä ja neuvoja varten.

Fordhamin yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka saada 36 ACT English: 10 strategiaa täydeltä maalintekijältä

Pisteytys 36 ACT-englanniksi vaatii täydellisyyttä. Opi ACT-asiantuntijan kriittiset strategiat tämän osan hallitsemiseksi.

Clayton State Universityn pääsyvaatimukset

Parhaat ACCUPLACER-harjoituskokeet: matematiikka, lukeminen ja paljon muuta

Tarvitsetko ACCUPLACER-harjoitustestin? Katso kokoelmamme kirjoittamisen, lukemisen ja matematiikan ACCUPLACER-harjoitustesteistä.

Jazzista Jambalayaan: 11 hauskaa tekemistä New Orleansissa

Mietitkö mitä tehdä New Orleansissa? Katso luettelo suosituimmista nähtävyyksistä ja piilotetuista helmistä, mukaan lukien suokierrokset, kreoliruoka ja ranskalainen kortteli.

Montserratin taiteen korkeakoulun pääsyvaatimukset

Caltech vs MIT: Mikä on parempi?

Onko Caltech parempi kuin MIT? Mikä koulu sopii sinulle? Opi eroja näiden huipputekniikan korkeakoulujen välillä.

Malone Universityn pääsyvaatimukset

New Jerseyn teknologiainstituutin pääsyvaatimukset

Kuinka päästä sisään: Temple Universityn pääsyvaatimukset

Stonehill College SAT -tulokset ja GPA

Kuinka tarkastukset ja saldot toimivat Yhdysvaltain hallituksessa

Mitä ovat sekit ja saldot? Kuinka ne toimivat? Täydellinen tarkistus- ja saldomääritelmäoppaamme jakaa tämän Yhdysvaltojen hallituksen näkökohdan yksityiskohtaisella esimerkillä.

Parhaat koulut Kaliforniassa | Capistrano Connections Academy Charter School -sijoitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Capistrano Connections Academy Charter Schoolista Aliso Viejo, Kalifornia.

2016-17 Akateeminen opas | Oak Parkin lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajien verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Oak Park High Schoolista paikassa Oak Park, CA.

New Yorkin sisustuskoulun pääsyvaatimukset

1060 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Amerikan katolisen yliopiston pääsyvaatimukset

Covenant Collegen pääsyvaatimukset

UNT ACT -pisteet ja GPA