Milloin AP-tulokset tulevat ulos? 2021

Main_waiting

Jos olet suorittanut AP-kokeen äskettäin tai aiot suorittaa sen pian, mietit todennäköisesti: milloin AP-tulokset tulevat esiin? Valitettavasti joudut odottamaan AP-pisteitä hieman kauemmin kuin SAT / ACT-pisteitä.

Jatka lukemista saadaksesi selville, milloin AP-tenttitulokset tulevat. Lisäksi opi, mistä löydät AP-pisteet ja saat vinkkejä siitä, mitä voit tehdä odottaessasi niitä.mitä ap tarkoittaa koulussa

body_update

Vuoden 2021 AP-testimuutokset johtuvat COVID-19: stä

Käynnissä olevan COVID-19-koronaviruspandemian vuoksi AP-testit pidetään nyt useassa eri istunnossa toukokuusta kesäkuuhun. Testien päivämäärät ja se, ovatko testit verkossa vai paperilla, riippuvat koulustasi. Jos haluat oppia lisää siitä, miten kaikki tämä toimii, ja saada viimeisimmät tiedot testipäivistä, AP-online-tarkastelusta ja siitä, mitä nämä muutokset merkitsevät sinulle, muista tutustua vuoden 2021 AP COVID-19 FAQ -artikkeliin.

AP Scoren julkaisupäivät vuodelle 2021

Normaaleina vuosina AP-tulokset julkaistaan joka vuosi heinäkuun alussa ja puolivälissä . Jokainen opiskelija saisi kaikki testituloksensa kerralla, mutta pisteet julkaistiin muutaman päivän aikana. AP-pisteet vapautetaan tyypillisesti karkeasti maantieteellinen alue. Esimerkiksi vuonna 2016 kaikki itärannikon osavaltiot saivat pisteet ensin, kun taas luoteisvaltiot saivat viimeisimmät.

Pandemian ja siitä johtuvien AP-testausaikatauluun tehtyjen muutosten vuoksi AP-pisteet ovat kuitenkin hieman erilaiset tänä vuonna.Päivämäärä, jona saat AP-pisteet, perustuukun otit tentit.Kokeet on jaettu neljään hallintoon, kaksi ensimmäistä toukokuussa ja kaksi toista kesäkuussa.

Tässä on, kun vuoden 2021 AP-tulokset julkaistaan:

Päivämäärä, jolloin otit kokeen Pisteet julkaisupäivä

saattaa
(Hallinnot 1 ja 2)

Alkaa keskiviikkona 21. heinäkuuta kello 7.00 ET.
Kesäkuu
(Hallinnot 3 ja 4)
Maanantaihin 16. elokuuta mennessä

Huomaa kaksi avainsanaa:Kahden ensimmäisen annoksen osalta tulokset julkaistaan alkaen 21. heinäkuuta, joten pisteet julkaistaan ​​porrastetusti useiden päivien ajan tavalliseen tapaan. Hallintojen 3 ja 4 osalta kollegion hallitus ilmoittaa, että tulokset julkaistaan mennessä 16. elokuuta, joten saatat saada ne hieman aikaisemmin. Tarkat julkaisuajat näyttävät olevan vielä hieman ilmassa, mutta nämä tiedot antavat sinulle hyvän arvion siitä, milloin odotat 2021 AP-pisteet.

Lue lisää vuoden 2021 pisteiden julkaisuaikataulusta osoitteessa College Boardin verkkosivustolla .

paraabelin kärkipiste

Kuinka saan AP-pisteet?

AP-tulokset julkaistaan ​​verkossa AP-opiskelijoiden verkkosivusto . Voit käyttää niitä College Board -tilisi kautta, joten varmista, että sinulla on käyttäjänimi ja salasana käsillä. Tarvitset myös AP-numerosi tai opiskelijakortin numero, jota käytit AP-vastausarkissa.

AP-tulokset ovat vain saatavilla verkossa - et saa kirjettä tai pisteytysraporttia postitse. (Tuolloin lukiollani ja vasta vuonna 2013 tulokset olivat vain postitettiin ja saapui yleensä heinäkuun puolivälissä. Sinun pitäisi olla innoissaan online-pisteytysjärjestelmästä, koska se on paljon nopeampi!)

Miksi AP-testien arviointi kestää niin kauan?

Vaikka AP-pisteiden tulo verkossa säästää aikaa, miksi AP: n tenttien arvioiminen kestää College Boardin kaksi kuukautta, kun saat SAT-pisteet vain muutaman viikon kuluttua?

Syynä tähän on se vapaaseen vastaamiseen liittyvien kysymysten arvioiminen kestää kauan. Vaikka tietokone valitsee monivalintalohkot, ilmaiset vastaukset luokitellaan vasta vuotuinen AP-lukukonferenssi kesäkuussa . (Tiehöylät työskentelevät kotona tänä vuonna koronaviruksen takia.)

Tämä tapahtuma on pohjimmiltaan valtava konferenssi, jossa tuhannet lukion opettajat ja professorit kokoontuvat arvioimaan kaikki AP-testien ilmaisen vastauksen jaksot. AP-lukeminen kestää yleensä noin kaksi viikkoa. Koska se alkaa vasta kesäkuussa (opettajien ja professoreiden aikataulujen mukauttamiseksi), AP pisteytysprosessi kestää kauemmin.

kuinka paljon on 4 litraa

body_grading

Tämä on todellinen kuva AP Studio Art -sovelluksen vuoden 2013 lukukonferenssista. Jokaista salkkua tarkastelee yli seitsemän luokkalaista! Lue lisää täältä, jos olet utelias siitä, mitä tapahtuu luokittelun aikana.

Kun konferenssi on valmis, kollegion hallituksen on tehtävä työtä nopeasti yhdistää vapaan vastauksen pisteet monivalintapisteisiin; tähän prosessiin kuuluu punnitseminen ja sitten skaalaus lopulliseen 1-5 pisteytysasteikkoon. Lukijat ovat juuri kaksi viikkoa tehdä kaikki tämä ennen kuin lopulliset AP-tulokset julkaistaan ​​verkossa heinäkuussa.

kipu vasemman rinnan alla hengitettäessä

Vaikka koko pisteytysprosessi kestää kaksi kuukautta, se on itse asiassa varsin iso saavutus, kun yli neljä miljoonaa AP-tenttiä luokitellaan oikeita ihmisiä joka ikinen vuosi!

Odotatko edelleen AP-pisteitä? Mitä tehdä tällä välin

Koska AP-pisteitäsi ei ole mahdollista nähdä ennen niiden julkaisemista verkossa, sinun on oltava kärsivällinen ja löydettävä tapa miehittää itsesi sillä välin.

AP-tentit päättyvät yleensä toukokuussa (vaikka ne jatkuivat kesäkuuhun 2020 ja 2021), mutta koska suurin osa kouluvuosista kestää toukokuun loppuun tai kesäkuuhun, yritä lopeta lukuvuosi vahvana. GPA on erittäin tärkeä yliopistojen pääsykokeissa, joten käytä aikaa (nyt AP-testien päättyessä!) maksimoidaksesi arvosanasi, etenkin AP-luokissa.

Lisäksi, koska todennäköisesti otat finaalit noin tänä aikana, varmista, että opiskelet kovasti näiden puolesta, jotta voit kävellä pois luokasta arvosanalla, josta olet ylpeä. Finaalit laskevat usein suuren prosenttiosuuden luokan kokonaisarviosta, joten älä lykkää opiskelua heille!

Jos olet fuksi tai toisen vuoden opiskelija, kannattaa ehkä käyttää tätä aikaa ACT- tai SAT-valmistelun aloittamiseen. Se saattaa tuntua aikaisin, mutta mitä aikaisemmin urallasi aloitat opiskelemaan näitä testejä varten, sitä tutumpi sinä tulet heidän kanssaan (ja sitä paremmin olet todennäköisesti tekemässä).

Jos olet nuorempi, olet toivottavasti jo ottanut SAT / ACT-ohjelman ainakin kerran. Jos et kuitenkaan ole, käytä ehdottomasti aikaa jälkeen AP-testi opiskella yhdelle. Jos olet jo suorittanut SAT / ACT-suunnitelman, mutta aiot suorittaa kokeen uudelleen, yritä sukeltaa opintoihisi, kun olet suorittanut AP-testit.

Jos olet vanhempi, olet todennäköisesti jo saanut yliopistopäätöksesi siihen mennessä, kun AP-testit on tehty, joten päätä vuosi vahvana ja nauti valmistumisesta!

helpoin ap tentti itseopiskeluun

Mitä tehdä, kun olet saanut AP-pisteet

Jos olet läpäissyt AP-kokeet, alkaa tutkia kollegion hallituksen kollegion tietokantaa nähdä josta voit saada pisteitä pisteistäsi. Voit myös lue College Boardin pisteet raportointipalvelusta ja aloita ajatella enemmän yliopiston hakuprosessista (jos olet nuorempi).

body_common_app

Ei ole liian kauan, ennen kuin täytät tämän ensimmäisen kerran. Aloita vaihtoehtojen tutkiminen nyt!

Toisaalta, jos sinä ei läpäise AP-testi, saatat haluta harkitse tentin uudelleen suorittamista ensi vuonna, varsinkin jos se on kurssi, josta haluat saada korkeakoulututkinnon. Keskustele vaihtoehtojesi kanssa neuvonantajan ja / tai apuopettajan kanssa.

Lopuksi, tarkista takaisin verkossa elokuussa nähdäksesi, oletko oikeutettu johonkin AP Opiskelijapalkinnot . Nämä ovat periaatteessa palkintoja, jotka saat, jos ansaitset tietyn määrän läpäiseviä pisteitä AP-testeissä. Jos voitat palkinnon, se sisältyy kaikkiin korkeakouluille lähettämiisi pisteytysraportteihin. Kiva!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mitkä ovat 7 suunnitteluperiaatetta?

Mitkä ovat suunnittelun periaatteet? Luettelemme suunnittelun keskeiset periaatteet ja elementit ja autamme sinua ymmärtämään, miten voit käyttää niitä työssäsi.

Springfield College pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Pedron lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Pedro Senior High Schoolista San Pedrossa, Kaliforniassa.

Viterbon yliopiston ACT -pisteet ja GPA

Suuren Gatsbyn lopun ja viimeisen rivin ymmärtäminen

Kysymyksiä kuuluisasta Great Gatsbyn loppumisesta? Analysoimme romaanin viimeiset kappaleet ja viimeiset rivit sekä niiden suhtautumisen muuhun tarinaan.

John F. Kennedyn lukio | 2016-17 Rankings | (Granadan kukkulat,)

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta John F.Kennedyn lukiosta Granada Hillsissä, Kaliforniassa.

Hillsdale College ACT -pisteet ja GPA

Idahon osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Boisen osavaltion yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Kuinka lopettaa ajan loppuminen SAT-lukemisessa

Onko SAT Reading -kohtien aika loppunut eikä sinulla ole tarpeeksi aikaa vastata kysymyksiin? Annamme sinulle täydelliset strategiat, joiden avulla voit selvittää, kuinka saat enemmän minuutteja.

ACT -kirjoitusvinkkejä: 15 strategiaa esseepisteidesi nostamiseen

Lue tärkeimmät vinkkimme ACT Writing -pistemäärän nostamiseksi, mukaan lukien salaisuudet, joita ACT ei halua sinun tietävän.

Ovatko AP-luokat sen arvoisia? Pitäisikö sinun ottaa ne?

Miksi sinun pitäisi käydä AP-luokissa? Mitä hyötyä siitä on? Opi, ovatko AP-kurssit todella aikaa ja vaivaa yliopistosovelluksiin.

Rhodes College SAT -pisteet ja GPA

Sana ja redundanssi SAT-kirjoituskysymyksissä

Opi tämä tärkeä SAT-kielioppisääntö parhaiden vinkkien avulla, joita sovelletaan todellisiin käytännön kysymyksiin. Älä ole tarpeeton!

Parhaat vakuudettomat luottokortit ihmisille, joilla on huono luottokortti

Matala luotto-pisteet? Tarvitsetko luottokortin? Vaihtoehtosi ovat rajalliset, mutta älä paniikkia: tutustu luetteloon parhaista vakuudettomista luottokorteista.

Cordovan lukio | 2016-17 rankingit | (Rancho Cordova,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Cordovan lukiosta Rancho Cordovassa, Kaliforniassa.

Havaijin yliopisto, Hilo Pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä San Marinon lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta San Marinon lukiosta San Marinossa, Kaliforniassa.

Härän kuun merkki: mitä se tarkoittaa sinulle

Onko sinulla Härän kuun merkki? Opi mitä kuun merkit ovat ja kuinka Härän kuu vaikuttaa persoonallisuuteesi ja elämääsi.

Siirretäänkö Associate -tutkinto mihin tahansa korkeakouluun? Jopa Ivy?

Voitko siirtyä Ivy Leagueen Community College -oppilaitoksesta? Opi siirtämään osakkuusyrityksen tutkinto mihin tahansa korkeakouluun.

4 vinkkiä standout 'Why Yale' -esitykseen

Etkö ole varma, miten lähestyä Why Yale -esee -kehotetta? Katso miksi Yale-esseenäyte ja saat vinkkejä oman tähtiseesi kirjoittamiseen.

Täydellinen luettelo SUNY -kouluista: kuinka valita sinulle sopiva

Käymme läpi täydellisen luettelon SUNY-kouluista keskittyen 4-vuotisiin oppilaitoksiin. Selvitä, mikä SUNY -koulu on sinulle paras!

College of Mount St.Josephin pääsyvaatimukset

Pattenin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä sinun on tiedettävä Redlandsin lukiosta

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Redlands Senior High Schoolista Redlandsissa, Kaliforniassa.