Milloin ACT -tulokset julkaistaan? ACT Score Release Schedule

ominaisuus_kalenteri

Olet ottanut ACT: n ja odotat nyt pisteitäsi. Tämä voi olla jännittävää aikaa, mutta tieto siitä, milloin ACT -tuloksiasi odotetaan, voi auttaa sinua suunnittelemaan eteenpäin.

Milloin ACT -tulokset tulevat tarkalleen? Tässä artikkelissa kerrotaan, milloin testituloksesi tulevat saataville, miten saat ACT -tulokset mahdollisimman nopeasti ja mitä tehdä, kun olet saanut ne.Ovatko ACT -pisteet riittävät?

Kun pisteesi tulevat näkyviin, sinun on tärkeää ymmärtää, ovatko pisteesi riittävän hyviä. ACT -pisteet, jotka ovat riittävän hyviä sinulle, ovat ainutlaatuisia tavoitteidesi perusteella. Lataa ilmainen oppaamme ACT -tavoitteesi selvittämiseen .

Kuinka kauan ACT -pisteiden saaminen yleensä kestää?

ACT -tulokset alkavat yleensä näkyä verkossa noin 10 päivää testipäivän jälkeen. Koska ACT suoritetaan aina lauantaina (lukuun ottamatta joitain syksyn 2020 sunnuntai -päiviä, jotka lisättiin koronavirustestien peruuttamisen seurauksena), pisteesi näkyvät yleensä toisena tiistaina testipäivän jälkeen.

Joskus ACT -pisteet voivat kestää kauemmin kuin 10 päivää. ACT: n virallisilla verkkosivuilla tarjoaa valikoiman mahdollisia pisteiden julkaisupäiviä jokaiselle testille. Yleensä aikaisin mahdollinen julkaisupäivä on 10 päivää testipäivän jälkeen ja viimeisin mahdollinen julkaisupäivä kuudesta seitsemään viikkoa testipäivän jälkeen.

Jos valitsit ACT: n kirjoittamisen kanssa, monivalintapisteesi tulevat saataville verkossa suunnilleen samaan aikaan kuin kaikkien muiden; kuitenkin, esseesi pisteet kestää yleensä kaksi viikkoa lisää . Toisin sanoen täydelliset ACT -pisteet tulevat näkyviin aikaisintaan hieman yli kolme viikkoa testipäiväsi jälkeen.

Milloin ACT -tulokset tulevat tarkalleen?

ACT -pisteiden julkaisupäivät vaihtelevat testipäiväsi mukaan. Olemme luoneet alla olevat taulukot, jotta näet, milloin ACT -tulostesi on odotettavissa.

2020-2021 ACT Score Release Schedule

Nämä pisteiden julkaisupäivät perustuvat parhaisiin arvioihimme, kunnes ACT, Inc. vahvistaa ne. ( Syys- ja lokakuun testauspäivät on lisätty kevään kokeiden peruutusten vuoksi COVID-19: n vuoksi.)

ACT -testin päivämäärä Monivalintapisteiden julkaisu Täydelliset tulokset (esseellä) Julkaisu
12. joulukuuta 2020 24. joulukuuta 2020 7. tammikuuta 2021
6. helmikuuta 2021 27. helmikuuta 2021 13. maaliskuuta 2021
17. huhtikuuta 2021 27. huhtikuuta 2021 11. toukokuuta 2021
12. kesäkuuta 2021 22. kesäkuuta 2021 6. heinäkuuta 2021
17. heinäkuuta 2021 27. heinäkuuta 2021 10. elokuuta 2021

Onko sinulla tunne, että sinun on tehtävä ACT uudelleen?

Lataa ilmainen opas osoitteeseen parantaa ACT -pisteitäsi 4 pisteellä .

Huomaa, että nämä ovat aikaisimmat mahdolliset päivämäärät, jolloin ACT -pisteet julkaistaan. Monien opiskelijoiden pisteet viivästyvät muutama päivä, kun ACT, Inc. kokoaa kaikki pisteet yhteen. Älä pelkää liikaa, jos testituloksesi viivästyvät noin viikolla. Tämän jälkeen saattaa kuitenkin olla hyvä idea soittaa ACT, Inc.:lle ja kysyä testin tilasta.

ACT Writing -tulokset ilmestyvät yleensä noin kahden viikon kuluttua monivalintapisteidesi julkaisemisesta. ACT, Inc. tekee hienoa työtä saadakseen tulokset mahdollisimman aikaisin sen sijaan, että odottaisi kaikkien oppilaiden olevan valmiita ennen kuin he julkaisevat erän.

Mihin aikaan ACT -tulokset tulevat ulos?

ACT -tulokset julkaistaan ​​erissä ja ovat lähetetään yleensä kerran päivässä noin klo 12.00 Keski -aikaa (22.00 Tyynenmeren aikaa, 23.00 Mountain Time ja 1 am Eastern Time).

Jos testituloksesi eivät näy tämän ajan jälkeen tiettynä päivänä, sinun on odotettava koko päivä ja tarkistettava, tulevatko ne seuraavana päivänä. Nämä tiedot toivottavasti auttavat stressiäsi ja estävät sinua pakolliselta tarkistamasta ACT -pisteitä koko päivän!

Milloin ACT -pisteet ovat saatavilla kouluille?

Oton jälkeen jopa viikkoon ACT, Inc. kerää pisteraporttisi muiden kanssa samaan kouluun menevän pisteraporttipyynnön käsittelemiseksi.

Korkeakoulut saavat ACT -pisteraportteja vähintään kerran kahdessa viikossa, mutta jotkut koulut saavat niitä useammin. Viinirypäle on todennut, että se saa tulosraportit sähköisesti vähintään kerran päivässä - mutta saa pisteet vielä useammin lähempänä hakuaikoja.

Jos lopetat koulun yhdeksi saadaksesi yhden neljästä ilmaisesta tulosraportistasi, kyseinen koulu saattaa jopa nähdä ACT -pisteesi ennen kuin voit sen mukaan, kuinka usein se saa pisteet ACT, Inc: ltä.

On myös tärkeää huomata se ACT, Inc. lähettää ACT -pisteesi vasta koko testisi on pisteytetty. Joten jos olet valinnut Kirjoittaminen -osion, pisteesi eivät lähde, ennen kuin myös kirjoitustuloksesi on määritetty.

Valitsemalla a etusijaraportti (tavallisen tulosraportin sijasta) lyhentää alkuperäisen käsittelyajan kahteen työpäivään pyyntösi jälkeen ja saa yleensä ACT -pisteet kouluille kolmen tai neljän arkipäivän kuluttua pyynnön käsittelystä.

Huomaa, että ACT, Inc. ei voi lähettää tulosraporttia ennen kuin testisi on pisteytetty. Ellet ole saanut ACT -pisteitäsi ja sinulla on korkeakouluhakemuksen määräaika alle seitsemän viikkoa (tai kolme viikkoa ACT: lle ilman kirjoittamista), etusijaraportoinnin tilaaminen ei ole sen arvoista.

Merkintä: Jos suoritat ACT: n osavaltion ja piirin, koulun tai DANTES -testin kautta, online -pisteet eivät todennäköisesti ole saatavilla ennen kuin jälkeen saat paperiraporttisi postitse.

Kuinka voin tarkistaa ACT -pisteet?

Nopein tapa tarkastella ACT -pisteitäsi on siirtyä verkkoon ACT -tilisi . Kun olet kirjautunut sisään, näet luettelon ACT -testin päivämääristä, joille sinulla on tulokset:

Napsauta sitten 'Näytä tulokset' testipäivää varten, jolta haluat tarkastella ACT -pisteitäsi. Sinut ohjataan näytölle, jolle sinun on syötettävä salasanasi uudelleen (turvallisuuden vuoksi):

body_passwordcheck.png

Kun kirjoitat salasanasi uudelleen, sinut ohjataan sivulle, jossa on ACT -tulokset. Jos haluat tarkemman selityksen pisteidesi saamisesta, tutustu vaiheittaiseen oppaaseemme.

Miksi ACT -pisteiden saaminen kestää niin kauan?

Näyttää siltä, ​​että luokittelun ei pitäisi kestää kauan, koska ACT -testit pisteytetään automaattisesti. Mutta muista, että sadat tuhannet opiskelijat ottavat ACT: n jokaisena testipäivänä. Lisäksi, kaikkien näiden asioiden on tapahduttava jokaisen testin suorittavan oppilaan osalta:

  • Jokainen testi toimitetaan ACT, Inc: n pisteytyskeskukseen.
  • Jokainen testi skannataan raakapistemäärän laskemiseksi.
  • Jokainen testi saa skaalatun pistemäärän 1 - 36 testin käyrästä riippuen.
  • Kaksi ihmisluokkalaista arvioi jokaisen ACT Writing -esseen.

Kaikki tämä tapahtuu valtakunnallisesti, joten ACT, Inc: llä on selkeästi merkittävä logistiikkahaaste! Kun kaikki on kuitenkin sanottu ja tehty, ACT, Inc. pyrkii saamaan testitulokset mahdollisimman pian, jotta kaltaisesi opiskelijat voivat suunnitella yliopistoa.

voitko peruuttaa rekisteröinnin

ACT -tulokset: 2 Vaihtoehdot seuraaville vaiheille

Kun olet saanut ACT -pisteet takaisin, sinulla on pari vaihtoehtoa, mitä voit tehdä seuraavaksi.

Vaihtoehto 1: Tee ACT uudelleen

Jos et ole tyytyväinen pisteisiisi, kannattaa harkita ACT: n uusimista. Tämän artikkelin avulla voit päivittää muistisi ACT: hen rekisteröitymisestä.

Se, otatko ACT: n uudelleen, johtuu viime kädessä kahdesta tekijästä: mikä on tavoitteesi ja kuinka todennäköisesti parannat pisteitäsi. ACT -tavoitteesi määräytyy niiden koulujen keskimääräisten ACT -pisteiden perusteella, joihin haluat päästä. Jos ACT -pisteesi ovat paljon pienempiä kuin tavoitetuloksesi, testi kannattaa ehkä suorittaa uudelleen.

Ei kuitenkaan riitä, että katsot ACT -tuloksiasi ja sanot: 'No, en tehnyt niin hyvin kuin halusin, joten minun on parempi ottaa se uudelleen.' Kuten keskustelemme artikkelissamme ACT-pisteiden pienenemisestä, on noin 50-50 mahdollisuus siihen Jos otat ACT: n uudelleen, saat saman tai pienemmän pistemäärän kuin aiemmin. Ja pisteiden laskun todennäköisyys on vielä suurempi, jos et käytä paljon opiskeluaikaa.

Jos haluat parantaa ACT -yhdistelmäpisteesi 1–4 pistettä, sinun on käytettävä noin 40 tuntia älykkäästä valmistelusta. Pisteiden nostaminen enemmän kuin tämä vaatii vielä enemmän aikaa ja energiaa. Tämä ei tarkoita pelkkää raakaa pakottamista tekemällä niin monta harjoitustestiä ja tietokilpailua kuin pystyt käsiksi; sen sijaan haluat käyttää järjestelmää, joka keskittyy pääasiassa heikkouksiisi ja auttaa sinua parantamaan niitä.

Muista myös, että jos haet koulua, joka edellyttää kaikkien ACT -pisteiden lähettämistä, sinun on todennäköisesti lähetettävä myös tämän testin pisteet, ellet poista sitä tietueestasi.

Alarivi: Jos pystyt käyttämään aikaa ja energiaa pisteidesi parantamiseen, kannattaa tehdä ACT uudelleen. Muuten se on vain rahan tuhlausta ja lauantaiaamuna!

Vaihtoehto 2: Lähetä ACT -pisteet korkeakouluille

Jos olet täysin tyytyväinen kokeen suoritukseen, seuraava askel on lähettää pisteet kaikille oppilaitoksille, joihin haet. Meillä on myös täydellinen luettelo koulujen ja korkeakoulujen koodeista, joiden avulla voit lähettää ACT -pisteet.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Havaijin yliopisto Manoan pääsyvaatimukset

Suhteelliset asesanat SAT -kirjoittamiseen: joka vs. tuo ja enemmän

Milloin käytät kuka vs. kuka ja mitä vs mitä? SAT -kirjoittaminen testaa sinua tällaisilla suhteellisilla pronomineilla, ja sinun on hallittava ne nostaaksesi pisteitäsi. Opi tärkeimmistä strategioistamme käsitellä näitä kirjoituskysymyksiä.

SUNY Maritime College pääsyvaatimukset

Voitko käyttää vanhoja SAT -tekniikoita uuden SAT: n opiskeluun?

Onko sinulla vaikeuksia löytää harjoitusmateriaaleja SAT: lle? Selitämme, kuinka voit käyttää vanhoja SAT- ja ACT -laitteita valmistautuaksesi nykyiseen testiin.

Pittsburgin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Comptonin lukio | 2016-17 rankingit | (Compton,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Comptonin lukiosta Comptonissa, Kaliforniassa.

Mikä on Emory Pre-College -ohjelma? Pitäisikö hakea?

Harkitsetko Emory Pre-College -ohjelmaa? Tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selityksen siitä, mistä on kyse ja miten pääset mukaan tähän kilpailukykyiseen ohjelmaan.

Lopullinen opinto-opas: SAT: n maailmanhistorian aihetesti

Kysymyksiä SAT 2 -historian historiasta? Selitämme, mitä aiheita se kattaa, mistä löydät harjoitustestit ja parhaat valmisteluvinkit.

Mitä sinun on tiedettävä Etelä -Pasadenan lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Etelä -Pasadenan lukiosta Etelä -Pasadenassa, Kaliforniassa.

ACT-majoituksen saaminen: Täydellinen opas

Mihin ACT-majoituksiin olet oikeutettu ja miten haet niitä? Lue lisätietoja yksityiskohtaisesta oppaastamme.

Bentley University ACT -pisteet ja GPA

17 upeaa laatikkopunostyyliä ja niiden hoito

Mitä ovat laatikko punokset? Ovatko ne pitkiä vai lyhyitä? Paksu vai ohut? Mitä laatikkopunostyylejä voit luoda? Opi kaikki tästä ainutlaatuisesta kampauksesta!

Oceanside-lukio | 2016-17 rankingit | (Oceanside,)

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Oceanside High Schoolista Oceanside, CA.

Montanan osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Lynnin yliopiston SAT -tulokset ja GPA

Thurgood Marshallin lukio | 2016-17 Rankings | (San Francisco,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Thurgood Marshall High Schoolista San Franciscossa, Kaliforniassa.

Kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet, plus 5 strategiaa

Lue tämä oppiaksesi kuinka laskea ACT-yhdistelmäpisteet. Opi 5 tärkeää strategiaa yhdistettyjen pisteiden parantamiseksi.

Pitäisikö sinun arvata SAT? 6 arvailustrategiaa

Mietitkö, 'pitäisikö minun arvata SAT: sta'? Lyhyt vastaus: kyllä! Jaamme tarkalleen kuinka arvata tehokkaasti ja netto lisäpisteitä testistä.

Kuinka päästä Harvardiin ja Ivy Leagueen, Harvardin alumni

Tässä täydellisessä oppaassa Harvardin alumni selittää avaimet päästäkseen Harvardiin, Stanfordiin, MIT: hen, Yalen ja muihin Ivy League -kouluihin. Saatat huomata, että sinun on muutettava sovellusstrategiaasi kokonaan.

Gustavus Adolphus Collegen pääsyvaatimukset

Tämän vuoden Syracuse -yliopiston pääsyvaatimukset

Täydellinen Crash Course romanttiseen runouteen

Etsitkö selkeää romantiikan määritelmää? Selitämme kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää romanttisesta runoudesta ja romantiikan aikakaudesta.

Draken yliopiston pääsyvaatimukset

Mikä on järkevä luku? Määritelmä ja esimerkit

Mikä on järkevä luku? Opi tämän termin määritelmä ja tutustu järkeviin numeroesimerkkeihin, joiden avulla voit ymmärtää, mitä ne ovat ja miten ne eroavat irrationaalisista numeroista.

Colgaten yliopiston ACT -tulokset ja GPA