Mikä on horoskooppi? 12 eläinradan symbolia

feature_zodiacsymbols

Mitä merkissä on? Kaikki astrologian mukaan.

Astrologit uskovat, että horoskooppi paljastaa paljon persoonallisuudestasi ja temperamentistasi sekä siitä, miten ilmaisette itseäsi. Vaikka astrologia (elämän ja ihmisten tutkiminen taivaallisten esineiden kautta) voi jäljittää juurensa muutaman vuosituhannen ajalta, astrologian symboleja ei pidetä nykyään tieteenalana. Et kuitenkaan voi paeta astrologisten merkkien esiintymistä kulttuurissamme. Horoskooppimerkit ovat kaikkialla suosikkilehden kuukausittaisista horoskooppilukemisista televisio- ja musiikkiviitteisiin.keskimääräinen gpa nc -tilassa

Etkö tiedä horoskooppiasi tai haluatko vain oppia lisää? Olet tullut oikeaan paikkaan. Siihen mennessä kun olemme valmiit, tiedät mitä horoskooppimerkit ovat, milloin ne tapahtuvat ja mikä merkki on sinun!

Mitkä ovat eläinradan symbolit?

Ennen kuin voimme ymmärtää, mitä eläinradan symbolit ovat, meidän on tiedettävä, mikä eläinradan nimi on.

'Horoskooppi' on kuvitteellinen taivaan vyöhyke, joka ulottuu noin 8 astetta kumpaankin suuntaan elliptiseen suuntaan tai auringon polulle maan taivaan läpi vuoden aikana. Jokainen merkki vie noin 30 astetta leveyttä taivaalla ja korreloi tähtikuvion kanssa. Aurinko, kuu, tähtikuviot ja muut planeetat näkyvät eläinradalla. Kuitenkin suurimman osan ajasta, kun ihmiset ajattelevat eläinradaa, he ajattelevat joko tähtikuvioita tai niiden symboleja.

Horoskoopin historia juontaa juurensa Babylonian aikoihin. Tuhansien vuosien ajan astrologia oli tähtitieteen lähisisko. Mutta kun tieteellisestä menetelmästä tuli hallitseva standardi lausuntojen testaamiseen ja tosiseikkojen toteamiseen, nämä kaksi kenttää erotettiin toisistaan ​​ja astrologiaa pidettiin pseudotieteenä. Astrologian symbolit ovat kuitenkin edelleen kiinnostavia ja käytössä monissa länsimaisissa kulttuureissa, ja ne vangitsevat edelleen kiehtovuutemme tänään.

Horoskooppi on jaettu 12 merkkiin. Horoskooppimerkit kattavat kumpikin suunnilleen kuukauden ajan. Mutta toisin kuin kalenterikuukausissamme, eläinradan aika lasketaan eri tavalla. Tämä johtuu siitä, että länsimaiset astrologit laskevat ensimmäisen merkin pohjoisen pallonpuoliskon kevään päiväntasauksen (kevät) perusteella, joka tapahtuu joka vuosi noin 21. maaliskuuta. Sieltä eläinradan päivämäärät asetettiin perustuen päivämääriin, jolloin aurinko kulki vastaavien tähdistöjen läpi antiikin Kreikan aikoina.

800px-Ecliptic_path-1

Maapallo ja aurinko eläinradan ja tähtikuvioiden ympäröimänä. / Alkuun / WikiCommons

Mitä horoskoopit symboloivat?

Sana 'horoskooppi' on peräisin antiikin Kreikan lauseesta 'zōidiakòs kýklos', joka tarkoitti 'pienten eläinten sykliä (tai ympyrää)'. Astrologien mukaan eläinradan symbolien 'sykli' koostuu kolmesta avainkomponentista:

  • Itse merkki itse
  • Neljä elementtiä
  • Kolme tapaa

Yhdessä merkkisi, sen elementin ja modaalisuuden uskotaan olevan tärkeä rooli persoonallisuudessasi.

body_horoscopezodiac

Mitkä ovat eläinradan neljä elementtiä?

Horoskoopin neljä elementtiä viittaavat ilmaan, maahan, tuleen ja veteen. Muinaisen Kreikan filosofi Empedocles tunnisti nämä elementit alun perin 500-luvulla eKr. Empedocles sanoi, että maailmankaikkeus koostui kahdesta vastakkaisesta voimasta, jotka tunnetaan nimellä 'rakkaus' ja 'riita', jotka vaikuttivat ja käyttivät valtaa neljään elementtiin. Nämä elementit, erilaisina yhdistelminä, selittivät luonnon ja asioiden olemusta maailmassamme.

Air_signs

Ilman, maan, tulen ja veden symbolit. / Leopanza / WikiCommons

Länsimaisessa astrologiassa kukin horoskooppi liittyy elementtiin. Tätä kutsutaan 'kolmoisuudeksi', koska kullekin elementille 'on osoitettu' kolme eläinradan astrologiasymbolia. Koska elementit heijastavat luonnonmaailmaa, Niiden katsotaan vaikuttavan myös persoonallisuuksiimme.

Näyttökuva 2019-10-17 klo 22.55.58

Mitkä ovat eläinradan kolme tapaa?

Neljän elementin lisäksi jokaisella merkillä on myös siihen liittyvä modaliteetti. Modaalisuus on merkin perustoimintatapa tai miten se ilmaisee itseään. Jokainen merkki liittyy modaliteettiin, jota kutsutaan 'nelinkertaisuudeksi' - kullekin modaliteetille 'osoitetaan' neljä horoskooppimerkkiä. Vaikka samassa ryhmässä olevat merkit jakavat ydinominaisuudet, kullakin on ainutlaatuiset ominaisuutensa.

Kolme tapaa ovat: kardinaali, kiinteä ja muutettava.

Kardinaali (tai 'kardinaali-ilmaisu') edustaa alkukautta ja aloitusta. Kaikki kardinaalit osoittavat joko uuden kauden alkua tai päivänseisausta. Päämerkit ovat: Oinas (kevät), syöpä (kesäpäivänseisaus), Kauris (talvipäivänseisaus) ja Vaaka (syksy). Tämän muodon alla syntyneitä pidetään perinteisinä, johtajina ja järkevinä. Toisaalta he voivat olla myös aggressiivisia ja liian varovaisia.

Kiinteä modaliteetti (tai 'kiinteä ilmaisu') edustaa keskikautta ja ylläpitämistä. Kiinteät merkit alkavat kaikki kauden puolivälissä. Kiinteät merkit ovat: Vesimies (talvi), Leo (kesä), Skorpioni (syksy) ja Taurun s (kevät). Tämän muodon alla syntyneiden ihmisten katsotaan olevan vakaita, luotettavia ja pysyviä. Toisaalta he voivat myös olla itsepäinen ja avautumatta muutoksiin.

Vaihtuva modaliteetti (tai 'muutettava ilmentymä') edustaa loppukautta ja muutosta. Muuttuvat merkit alkavat vuodenajan vaihdon aikana. Muutettavissa olevat merkit ovat: Kaksoset (kevät muuttuu kesäksi), Neitsyt (kesä muuttuu syksyksi), Jousimies (syksy muuttuu talveksi) ja Kalat (talvi muuttuu kevätksi). Jokaista, joka on syntynyt tämän muodon alla (kuten tämän artikkelin kirjoittaja), pidetään sopeutuvana, joustavana ja monipuolisena . Toisaalta ne voivat olla myös levottomia ja arvaamattomia.

denverin yliopiston pääsyvaatimukset

Näyttökuva 2019-10-19 klo 22.52.07

Kun yhdistämme eläinradan symbolit, elementit ja modaliteetit, saadaan selkeä järjestelmä, joka muodostaa ilma-, maa-, tuli- ja vesielementit kullekin kardinaaliselle, kiinteälle ja muuttuvalle lausekkeelle.

Näyttökuva 2019-10-19 klo 23.13.45

Mitkä ovat 12 horoskooppimerkkiä?

Järjestyksessä olevat 12 horoskooppimerkkiä ovat: Oinas, Härkä, Kaksoset, Syöpä, Leo, Neitsyt, Vaaka, Skorpioni, Jousimies, Kauris, Vesimies ja Kalat. Jokaisella horoskoopilla on symboli, joka on peräisin keskiajalta peräisin olevista kreikkalaisista käsikirjoituksista. Katsotaanpa tarkemmin eläinradan symboleja, eläinradan tähtikuvioita ja niiden ominaisuuksia.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

giphy

Oinas on ensimmäinen kahdestatoista eläinradan merkistä ja sitä edustaa tähdistö, oinas. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään seikkailunhaluisena, dynaamisena, kunnianhimoisena ja kilpailukykyisenä. Oinas tunnetaan nopeudestaan ​​ja johtajuudestaan ​​sekä taipumuksestaan ​​olla impulsiivinen (syyttää 'tulielementtiä') ja tylsästä.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

giphy

Härkä on toinen kahdestatoista horoskooppimerkistä ja sitä edustaa Taurus-tähdistö. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään omistautuneena, luotettavana, kohdennettuna ja luovana. Härät tunnetaan älykkyydestä ja luotettavuudesta sekä itsepäisyydestä (merkki on härkä). Härät rakastavat etsiä nautintoa, ja heidän voidaan tietää kyseenalaistavan auktoriteetin.

Kaksoset (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

giphy

Kaksoset on kolmas kahdestatoista horoskooppimerkistä, ja sitä edustaa Kaksoset-tähdistö, joka koostuu Dioscureista - kaksosista, Castorista ja Polluxista. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään energisenä, ilmeikkäänä, älykkäänä ja leikkisänä. Kaksoset tunnetaan lähtevästä luonteestaan ​​ja vaihtelevista kiinnostuksistaan, mutta he ovat ansainneet (todennäköisesti väärin sijoitetun) maineen kaksinaamaisuudesta.

Syöpä (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

giphy

Syöpä on neljäs kahdestatoista horoskooppimerkistä, ja sitä edustaa tähdistö, syöpä, joka kuvataan useimmiten rapuna. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään rohkeana, myötätuntoisena, suojaavana ja intuitiivisena. Syöpä tunnetaan hoitavasta luonteestaan ​​sekä taipumuksestaan ​​olla kaukana ja passiivisesti aggressiivinen.

Leo (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

giphy

Leo on viides kahdestatoista eläinradan merkistä ja sitä edustaa tähdistö, leijona. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään eloisana, lähtevänä ja tulisena. Leot tunnetaan lämpimästä luonteestaan ​​ja korkeasta itsetuntoistaan, mutta heillä voi olla taipumus olla ylpeitä tai kateellisia.

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

giphy

Neitsyt on kuudes kahdestatoista eläinradan merkistä ja sitä edustaa tähdistö, neito. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään käytännöllisenä, analyyttisenä ja hienostuneena. Neitsyet tunnetaan ystävällisyydestään ja huomiostaan ​​yksityiskohtiin, mutta heillä voi olla taipumus olla ujo ja heillä on epäoikeudenmukaisesti korkeat vaatimukset itselleen ja rakkailleen.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

giphy

minkä arvoinen on 2 dollarin seteli

Vaaka on seitsemäs kahdestatoista eläinradan merkistä ja sitä edustaa ainoa eloton tähtikuvio, asteikot. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään tasapainoisena, sosiaalisena ja diplomaattisena. Vaaka tunnetaan epäitsekkäästä luonteestaan ​​ja toveruudestaan, mutta heillä voi olla taipumus olla liian käytännöllisiä ja epävarmoja.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

giphy

Skorpioni on kahdeksas kahdestatoista eläinradan merkistä ja sitä edustaa tähdistö, skorpioni. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään uskollisena, kekseliäenä ja keskittyneenä. Skorpionit tunnetaan rohkeudestaan ​​ja loistavasta luonteestaan, mutta ne voivat tuntua piikiltä ja suljetuilta muukalaisilta.

30 60 90 kolmiolaskin

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

giphy

Jousimies on yhdeksäs kahdestatoista eläinradan merkistä ja sitä edustaa tähdistö, jousimies. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään optimistisena, itsenäisenä ja älyllisenä. Jousimiehet tunnetaan magneettisina ja anteliaina, mutta heillä voi olla taipumus olla ylimielisiä ja liian suoria.

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

giphy

Kauris on kymmenes kahdestatoista eläinradan merkistä ja sitä edustaa tähtikuvio, merivuohi. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään kärsivällisenä, ahkera ja kurinalainen. Kauris tunnetaan sitkeydestä ja rajojen ja sääntöjen suosimisesta, mutta heillä voi olla taipumus olla itsepäinen ja liian keskittynyt täydellisyyteen.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

giphy

Vesimies on yhdestoista kahdestatoista eläinradan merkistä, ja sitä edustaa tähtikuvio, veden kantaja. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään innovatiivisena, uskollisena ja omaperäisenä. Vesimiehet tunnetaan luovuudestaan ​​ja kapinallisuudestaan, mutta heillä voi olla taipumus olla erillään rakkaistaan ​​ja tinkimättömistä.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

giphy

Kalat on viimeinen kahdestatoista horoskooppimerkistä, ja niitä edustaa tähdistö, kalat. Jos olet syntynyt tämän merkin alla, sinua pidetään intuitiivisena, luovana ja empaattisena. Kalat tunnetaan myötätunnostaan ​​ja taiteellisuudestaan, mutta niillä voi olla taipumus olla liian herkkiä tai harhaanjohtavia.

Yhteenveto: Horoskooppimerkit

Horoskoopin kaksitoista merkkiä, niiden elementit ja yksityiskohdat paljastavat paljon persoonallisuudestamme. Jokaisen merkin tähdistöllä ja esiintymisellä vuoden aikana voi olla suuri rooli siinä, miten olet vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa ja kuinka ilmaisette itseäsi.

Olitpa tulinen leijona, kunnianhimoinen Oinas tai uraauurtava Skorpioni, eläinradan symbolissasi on valtavia ominaisuuksia, joista kannattaa olla ylpeä. Syntymäpäivämerkkien tunteminen voi myös tarjota hyödyllisen lyhenteen ymmärtääkseen, mistä muut tulevat.

Joten seuraavan kerran, kun joku alkaa puhua ystävän 'Kauris-energiasta' tai muista horoskooppimerkkeistä, tiedät tarkalleen, mitä ne tarkoittavat.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Mikä on hyvä ACT -pisteet vuodelle 2020?

Suunnitteletko ACT: n ottamista vuonna 2020? Opi, mikä on hyvä tulos sinulle, missä haluat hakea.

Kolmiot SAT-matematiikasta: geometrian strategiat ja käytännön ongelmat

Opiskeletko kolmioita SAT-matematiikassa? Tässä ovat kaikki tarvitsemasi geometriset kaavat ja käsitteet sekä matematiikkastrategiat ja käytännön kysymykset.

Woodburyn yliopiston SAT-tulokset ja GPA

UMBC -pääsyvaatimukset

Kaakkois -Missourin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Kuinka voin lähettää suosituskirjeitä?

Hämmentynyt siitä, kuinka suosituskirjeitä lähetetään yliopistoon? Opastamme sinua lähetysprosessissa sekä verkossa että postitse, jotta tiedät mitä odottaa.

Mitä sinun on tiedettävä Foothill High Schoolista

Löydä osavaltion rankingit, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Foothill High Schoolista Santa Ana, CA.

100+ jännittävää STEM-uraa (ja korkeimmin maksavat tieteelliset työpaikat)

Harkitsetko uraa STEM: ssä? Tutustu täydelliseen STEM-uraluetteloomme, jossa on bonustietoja parhaiten maksavista tieteellisistä töistä.

Mikä on luonnontieteiden olympialaiset? Täydellinen opas voittoon

Harkitsetko osallistumista luonnontieteiden olympialaisiin? Entinen voittaja kertoo, mikä kilpailu on, miksi sinun pitäisi osallistua ja miten voit menestyä.

St. Edwardin yliopiston pääsyvaatimukset

SAT- ja ACT-testipäivät: Löydä paras 2021-2022 -testausaikataulu

Mitkä ovat parhaat SAT- ja ACT-testipäivät? Luettelomme kaikki tulevat SAT- ja ACT-päivämäärät, jotta voit suunnitella eteenpäin vuodelle 2021.

Yhdysvaltojen 51 kalleinta korkeakoulua

Mietitkö kuinka paljon lukukausimaksu maksaa Yhdysvaltain kalleimmissa korkeakouluissa? Tässä on luettelo 51 parhaasta.

Kaikki lukemasi korkeakoulujen listat

Etsitkö yliopistojen sijoituksia? Tässä on katsaus parhaista käytettävissä olevista korkeakoulujen rankinglistoista, mukaan lukien US News, Forbes ja paljon muuta.

44 korkeakoulua, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet, sijoitus

Etsitkö korkeakouluja, joilla on alhaiset SAT-pisteet? Olemme luokittaneet maan koulut, joilla on alhaisimmat SAT-pisteet täällä.

Kuinka opiskella SSAT: lle: 8 parasta valmisteluvinkkiä

Etkö ole varma mistä aloittaa SSAT -valmistelu? Täydellinen oppaamme opastaa sinua prosessin läpi ja sisältää vinkkejä käytännön testien löytämiseen ja opintosuunnitelman luomiseen.

Berkeleyn lukio | 2016-17 Rankings | (Berkeley,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Berkeley High Schoolista Berkeley, CA.

UC Riverside ACT -pisteet ja GPA

Marist College ACT -pisteet ja GPA

3 tyyppisiä ACT -tieteitä: Mitä sinun on tiedettävä

Mitkä ovat ACT -tieteen kohtien tyypit ja kysytyt kysymykset? Tutustu ACT -tieteen taitoihin ja strategioihin täällä.

Monte Vistan lukio 2016-17 rankingit | (Danville,)

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Monte Vistan lukiosta Danvillessä, Kaliforniassa.

ACT -trigonometria: täydellinen opas

Mitä triggeriä tarvitset ACT -matematiikkaan? Lue täydellinen ACT -trigonometriaoppaamme, jossa on kaavoja, strategioita ja käytännön kysymyksiä.

Santa Claran lukio 2016-17 rankingit | (Santa Clara,)

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Santa Claran lukiosta Santa Clarassa, Kaliforniassa.

University of St. Thomas (TX) Pääsyvaatimukset

Dickinson College SAT -pisteet ja GPA

Miksi SAT/ACT -tulokset ovat niin tärkeitä sotilasopiskelijoille?

Hakemus West Pointiin, ilmavoimien akatemiaan tai merivoimien akatemiaan? SAT/ACT -pisteet ja opiskeluun käytetyt strategiat ovat kriittisiä pääsyllesi.