Mikä on SAT Superscore? Kuinka se auttaa sinua?

body_coins-1.jpg

Kuvittele, että otat SAT: n juniorivuoden syksyllä ja saat mahtavan lukupisteen. Matematiikkasi ei valitettavasti ole niin hyvä. Ottaaksesi sen esille, opiskelet muutaman seuraavan kuukauden ja otat SAT: n uudelleen keväällä. Matematiikkapisteesi nousevat ylöspäin, mutta lukemasi laskee syksyllä saamastasi. Mitä sinä teet?!

Onneksi useimmilla oppilaitoksilla on SAT: n 'ylisuoritus' -käytäntö tai korkeimpien osastopisteiden ottaminen SAT: n ottamispäivinä. Katsotaanpa tarkalleen mitä superscoring on, miksi koulut tekevät sen ja mitä tämä tarkoittaa SAT -pelisuunnitelmasi kannalta.Mikä on SAT Superscoring?

Superscoring on käytäntö, jonka mukaan sisäänpääsyvirkamiehet harkitsevat korkeimmat pistemääräsi mistä tahansa SAT -testin päivämäärästä. Jos otat SAT: n useammin kuin kerran, SAT: n ykköspisteet saavat korkeimmat kriittisen lukemisen pisteet, korkeimmat matematiikkapisteet ja korkeimmat kirjoituspisteet. Yhdessä nämä tulokset voivat mahdollisesti olla paljon korkeammat kuin mitä tahansa yhdellä istunnolla.

Ajattele tätä esimerkkiä, jossa otit SAT: n kolme kertaa. Testissä 1 saat erittäin hyvät pisteet lukemisessa. Saat vahvan matemaattisen pistemäärän testissä 2 ja vahvan kirjoituspisteen testissä 3. Jokaisesta yksittäisestä asetuksesta yhdistelmäpisteesi on 1500. Mutta kun ylität? Se komposiitti hyppää ylös 600 pistettä vaikuttavaan 2100!

Jakso Lukeminen Matematiikka Kirjoittaminen Komposiitti
Testi 1 700 400 400 1500
Testi 2 400 700 400 1500
Testi 3 400 400 700 1500
Superscore 700 700 700 2100

Vaikka tämä on hieman äärimmäinen esimerkki, näet kuinka tämä käytäntö voisi varmasti toimia sinun hyväksesi ja poistaa jonkin verran paineita yhdestä testistä. Joten jos tiedät, että oppilaitoksesi ylittävät SAT -pisteet, miten voit käyttää tätä käytäntöä hyväksesi?

body_tirepressure.jpg

Miksi ylikorotus on sinulle tärkeää

Jos oppilaitoksesi ylittävät SAT -tulokset, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että yhden osion pistemäärä laskee ja toinen nousee. Sen sijaan korkeimmat osastopisteet ovat päteviä ja niitä käytetään, kun pääsyvirkamiehet harkitsevat hakemustasi. Tämä voi poistaa painetta ja stressiä, kun otat SAT: n, plus se on toinen syy siihen, miksi SAT: n ottaminen useammin kuin kerran on hyvä idea.

Opiskelijat parantavat melkein aina pisteitään, kun he ottavat uudelleen SAT: n, varsinkin jos he käyttävät aikaa testien välillä tehdäkseen vakavan, keskitetyn testin valmistelun. Jos tiedät, että oppilaitoksesi ylittävät tulokset, niin sitten voit mahdollisesti 'ylittää' oman testisi. Toisin sanoen voit keskittyä intensiivisesti yhteen osaan kerrallaan.

Voit käyttää suurimman osan energiastasi erinomaisen matematiikkapistemäärän tekemiseen yhdellä testipäivällä, lukemiseen toisella ja kirjoittamiselle esimerkiksi kolmantena päivänä. Tämä voisi auttaa tilaa opiskeluasi ajan mittaan ja rakenna vahva SAT -huipputulos kaikille testin suorittamispäiville. Kaikilla opiskelijoilla ei ole aikaa tai keinoja omaksua tätä lähestymistapaa, eikä se todellakaan ole ainoa tapa olla strateginen SAT: n ottamisessa.

Tämä käytäntö voi olla hyödyllinen erityisesti opiskelijoille, jotka hyötyvät keskittymisestä yhteen osaan kerrallaan, mutta haluat myös edetä varoen. Suosittelen silti ottamaan jokaisen testin vakavasti. Et halua ohittaa osaa kokonaan, koska valtavat vaihtelut voivat silti näyttää oudolta sisäänpääsyvirkailijoille, puhumattakaan punaisten lippujen nostamisesta College Boardin maalintekijöille. Lisäksi se vain heittäisi koko tahdistuksesi testin aikana.

Yhdistelmäpisteiden luominen osittain, voi olla hyödyllinen ja strateginen tapa saada vahvat SAT -pisteet korkeakoulusovelluksillesi. Varmista vain, että menet siihen harkiten ja edullisesti. Tietysti sinun on myös varmista, että oppilaitoksesi noudattavat tätä SAT: n ylikorostuskäytäntöä.

body_whatpolicy.jpg

Mitkä korkeakoulut ylittävät SAT: n?

Monet koulut tarjoavat SAT -huipputuloksia , mutta eivät kaikki. Jotkut koulut katsovat korkeinta istumistasi, kun taas toiset eivät julkista käytäntöjään ja yksinkertaisesti kannustavat sinua lähettämään kaikki tulokset. Muista tutkia koulusi käytäntöjä, ennen kuin sisällytät ylemmän korostuksen SAT -strategiaasi.

Joitakin suosittuja korkeakouluja, jotka ovat SAT -huipputuloksia, ovat Boston College, Boston University, Columbia, Georgetown, Harvard, Johns Hopkins, MIT, Princeton, Chicagon yliopisto ja Connecticutin yliopisto. Cornell ja Stanford puolestaan ​​ovat kaksi koulua, jotka ovat epämääräisiä politiikastaan, mutta haluavat sinun lähettävän kaikki SAT -pisteet.

Jos koulut eivät ylitä pisteitä eivätkä ilmoita 'lähetä kaikki tulokset' -käytäntöä, sinun kannattaa ehkä harkitse Score Choicen käyttöä. Tämän vaihtoehdon avulla voit valita, mitkä tulosraportit lähetät oppilaitoksillesi, jolloin voit jättää yhden tai useamman pois, jos sillä on alhaiset pisteet.

Ihannetapauksessa oppilaitoksesi tulkitsevat tulosi paremmin, koska tämä tekee tulosraporttien lähettämisestä helpompaa ja toimii eduksesi. Niin miksi koulut katsovat SAT -pisteitäsi tällä tavalla? Tekevätkö ne vain ollakseen mukavia?

Miksi koulut ylittävät SAT: n?

Miksi oppilaitoksilla on tämä hyödyllinen käytäntö? Columbian tunnustuksen mukaan he tekevät osansa vähentää testin tekemiseen liittyvää stressiä. He sanovat, ' Pyrimme aina antamaan opiskelijoille parhaan mahdollisuuden esitellä akateemisia kykyjään ja toivomme, että testauskokemuksesta tulee mahdollisimman stressitön . ''

MIT: n päättely on samansuuntainen: ' Teemme tämän, jotta voimme tarkastella kaikkia hakijoita parhaassa valossa. 'Tämä politiikka varmasti saavuttaa nämä tavoitteet, mutta se todennäköisesti hyödyttää myös korkeakouluja yhdessä opiskelijoiden kanssa. Osoittamalla, että heidän hyväksytyillä oppilaillaan on korkeammat SAT -pisteet, korkeakoulut voivat parantaa sijoituksiaan.

San franciscon yliopisto keskimääräinen gpa

SAT: n ylikorostaminen on siis hyödyllistä kaikkialla. Se auttaa monia oppilaita näyttämään korkeammat SAT -pisteet kouluille, ja se auttaa kouluja osoittamaan, että heidän oppilaansa menestyvät erittäin hyvin SAT: ssa. Win-win.

body_winwin.jpg


Poimintoja SAT Superscoringista

Jos aiot ottaa SAT: n useammin kuin kerran, ylikorotus on hyödyllinen käytäntö. Jos pisteissäsi on ylä- ja alamäkiä eri päivinä, niin sitten koulusi katsovat vain korkeimpia pisteitäsi. Vaikka he eivät tekisikään, tietäen, että koulujen ylipisteet voivat poistaa paineen jokaisesta testipäivästä.

Voit sisällyttää tämän käytännön testivalmistelustrategiaasi, jos sinulla on aikaa ja keinoja tehdä niin. Kun opiskelet intensiivisesti yhtä jaksoa kerrallaan, voit rakentaa SAT -pisteesi ajan mittaan. Varmista, että sinä tutki korkeakoulusi standardoituja testauskäytäntöjä hyvissä ajoin ennen hakemuksia.

Jos he saavuttavat parempia pisteitä, voit käyttää SAT -ohjelmaa eri päivinä lukion aikana pitämällä erityinen osiotavoite mielessä joka kerta. Tällä tavalla voit maksimoi yhdistelmäpisteesi käyttämällä SAT -superscoringia ja esitä tähtitason SAT -pisteet korkeakouluhakemuksistasi.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Elizabethtown Collegen pääsyvaatimukset

Kuinka voittaa Tylenol -apuraha

Oletko kiinnostunut Tylenol Future Care -apurahasta? Tässä on asiantuntijaopas loistavan sovelluksen rakentamisesta ja Tylenol -apurahan voittamisesta.

Texas A&M - Corpus Christi SAT -tulokset ja GPA

Denisonin yliopiston ACT -tulokset ja GPA

Molloy Collegen pääsyvaatimukset

Art Center College of Designin pääsyvaatimukset

1340 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Thomas Jeffersonin vanhemmasta lukiosta Los Angelesissa, Kaliforniassa.

Albion Collegen pääsyvaatimukset

2015-2016 ACT-testipäivät

Etsitkö ACT-testipäiviä vuosina 2015 ja 2016? Katso täydellinen testausaikataulu ja vinkkejä oman ACT-päivämäärän valitsemiseen.

DeVry University - North Brunswick Pääsyvaatimukset

16 ACT-pisteet: Onko tämä hyvä?

Mitä sinun on tiedettävä Robert F.Kennedyn yhteisökouluista-Los Angelesin lukiosta

Löydä osavaltion sijoitukset, SAT/ACT-tulokset, AP-tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Robert F.Kennedy Community Schools-Los Angeles High School of the Artsista Los Angelesissa, Kaliforniassa.

1700 SAT -pisteet: Onko tämä hyvä?

Vassar SAT -tulokset ja GPA

Southwestern University SAT -tulokset ja GPA

6 kriittistä AP-tenttivinkkiä kokeidesi ässä

Stressitkö AP-kokeista? Tutustu kuuteen suosituimpaan AP-testivinkkiin parhaasta arvausstrategiasta siihen, miten energiaa pidetään yllä tenttipäivänä.

Mikä on Charter School? Onko yksi oikea sinulle?

Oletko hämmentynyt charter- ja julkisista kouluista? Yksityiskohtainen kilta charterkoulun määritelmään opastaa kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää.

Sweet Briar Collegen pääsyvaatimukset

Kentucky Wesleyan Collegen pääsyvaatimukset

Paras AP Human Geography Review Books

Tarvitsetko AP Human Geography -kirjan? Olemme tarkastelleet parhaita vaihtoehtoja tenttiarviointiisi ja antaneet ohjeita siitä, miten valita oikea sinulle.

Mount St.Mary's Collegen pääsyvaatimukset

Etelä-Dakotan yliopiston pääsyvaatimukset

Rollins College ACT -pisteet ja GPA

Skidmoren pääsyvaatimukset