Mikä on SAT loppu?

body_success-3

Joka vuosi lähes 2 miljoonaa opiskelijaa ottaa SAT: n, mutta mistä se on? Vastaan ​​tähän kysymykseen ja muuhun tässä artikkelissa.

Pisteet SAT: lle

SAT on 1600 pistettä. On kaksi osiota Matematiikka ja näyttöön perustuva lukeminen ja kirjoittaminen (Lukeminen ja kirjoittaminen ovat kaksi testiä, mutta yhdessä muodostavat yhden osan). Kukin osa on pisteytetty 200: sta 800: een, joten kokonaispisteet vaihtelevat välillä 400 - 1600.Huomaa, että vuosina 2005-2016 SAT pisteytettiin 2400: sta (oli erillisiä luku- ja kirjoitusosioita, joilla oli omat pisteet 800: sta). Jos haluat lisätietoja vanhasta pisteytysasteikosta ja vuoden 2016 uudistuksesta, tutustu Täydellinen opas uuteen SAT: iin vuonna 2016.

body_bored-1

Mitä sinun pitäisi tehdä näiden tietojen kanssa?

Sinun tulisi yrittää selvittää, minkä tavoitepistemäärän tällä alueella pitäisi olla. Älä tähtää vain 1600: een ei tarpeen jokaiselle opiskelijalle. Tavoitepisteytesi tulisi perustua siihen kouluun, johon aiot osallistua.

Selvitä kyseisen koulun SAT: n 25/75 prosenttipistemäärä hakemalla [College Name] SAT Googlessa. 25. prosenttipistemäärä tarkoittaa, että 25% hyväksytyistä hakijoista pisteyttää tällä pisteellä tai sen alapuolella. 75. prosenttipistemäärä tarkoittaa, että 75% hyväksytyistä hakijoista pisteytti tällä pisteellä tai sen alapuolella (joten 25% hakijoista pisteytti enemmän).

Jotta sinulla olisi parhaat mahdollisuudet päästä, sinun on pyrittävä pisteisiin, jotka ovat vähintään 75. prosenttipistettä. Saat tarkemman selityksen siitä, kuinka tavoitepistemäärän tulisi olla, lukemalla Mikä on hyvä SAT-pisteet? Huono SAT-pisteet? Erinomainen SAT-pisteet? .


Mitä seuraavaksi?

Yritätkö nostaa SAT-pisteitäsi? Tutustu lopulliseen opinto-oppaaseen.

Etkö ole varma, mihin haluat mennä yliopistoon? Tutustu oppaaseen kohdekoulun löytämiseen.

Ajatteletko työpaikan saamista lukiossa? Katso oppaamme8 parasta työpaikkaa teini-ikäisilleja opi löytämään omasi!

Onko ystäviä, jotka tarvitsevat myös apua testin valmisteluun? Jaa tämä artikkeli!

Mielenkiintoisia Artikkeleita

1820 SAT-pisteet: Onko tämä hyvä?

3 asiantuntijavinkkiä UVA-esseen kehotusten torjumiseksi

Yritätkö kirjoittaa UVA-täydennys essee? Tutustu UVA-esseen kehotteiden täydelliseen analyysiin, jonka avulla voit valita sinulle sopivan aiheen ja tehdä vaikutuksen valintalautakuntaan kirjoituksellasi.

Täydellinen luettelo: Korkeakoulut Utahissa + Rankings / Stats (2016)

Hakeudutko Utahin korkeakouluihin? Meillä on täydellinen luettelo Utahin parhaista kouluista, joiden avulla voit päättää minne mennä.

SAT -testauskeskukseni oli painajainen - Varmista, että näin ei tapahdu sinulle

Testiympäristösi SAT/ACT -testikeskuksessasi on uskomattoman tärkeä pisteidesi kannalta. Testauskeskukseni oli painajainen, täynnä virheitä, jotka häiritsivät opiskelijoita. Opi kokemuksestani ja varmista, ettei se tapahdu sinulle seuraavana testipäivänä.

18 kriittistä tappaaksesi pilkkulintujen lainauksia, selitetty

Kiinnostaako tärkeitä tappaaksesi Mockingbird-lainauksia? Palaamme yhteen tärkeimpiä, mukaan lukien Atticus Finchin lainaukset, lainaukset rasismista ja muut.

2015 & 2016 Täysi katsaus kaikista SAT -testipäivistä

Käymme läpi tarkat, tarkat SAT -testin päivämäärät vuosille 2015 ja 2016 fuksille, toisen vuoden opiskelijoille, junioreille ja eläkeläisille, ja kerromme kunkin testauspäivän edut.

UC vs CSU: Mikä on ero? Kumpi on parempi?

Mitä eroa on UC: llä ja CSU: lla? Täydellinen opas Cal State vs. Kalifornian yliopisto auttaa sinua määrittämään sinulle parhaan koulun.

Houstonin yliopisto - Clear Lake -pääsyvaatimukset

Oberlinin SAT -tulokset ja GPA

Saint Josephin yliopiston pääsyvaatimukset

Mitä lukiolaisten pitäisi tehdä koulun jälkeen?

Mitä lukio -ohjelmien jälkeen lukiolaisten tulisi tehdä parantaakseen arvosanojaan, korkeakoulusovelluksiaan ja onnellisuuttaan? Tässä on loistava luettelo ideoista.

Yalen pääsy: 4 asiantuntijapääsyvinkkiä

Kuinka vaikeaa on päästä Yalessa? Selitämme kaikki sisäänpääsyvaatimukset, jotka sinun on tiedettävä, ja tarjoamme asiantuntijavinkkejä Yalen pääsemiseksi.

Kuinka löytää ja käyttää AP-pisteiden laskimia

Etsitkö AP -pistelaskimia eurolle, maailmanhistorialle, biologialle ja muulle? Opi mistä löytää testilaskennan pisteet ja paras tapa käyttää niitä.

Kansasin osavaltion yliopiston pääsyvaatimukset

Parhaat koulut Kaliforniassa | Marshallin peruskoululuokitukset ja tilastot

Löydä osavaltioiden rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta Marshall Fundamental High Schoolista Pasadenassa, Kaliforniassa.

Uusi SAT-kirjoittaminen: Mikä muuttuu?

Mitä eroa on vuoden 2016 SAT-kirjoituksessa? Käymme läpi 4 keskeistä muutosta ja 5 valmisteluvinkkiä varmistaaksemme uuden testin ässä.

Kuinka monta kysymystä voit ohittaa saadaksesi hyvän ACT -pistemäärän?

Tavoitteena on hyvä ACT -pisteet ja mietit kuinka monta kysymystä voit ohittaa? Tässä on täydellinen opas ACT -testin ottamisstrategiaan pisteidesi maksimoimiseksi.

Bowling Green State University ACT -pisteet ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | San Ramon Valleyn lukio

Löydä osavaltion rankingit, SAT / ACT-tulokset, AP-luokat, opettajien verkkosivustot, urheilutiimit ja paljon muuta San Ramon Valley High Schoolista Danvillessä, Kaliforniassa.

Mitä ovat lukion arvosanat? Yhteiskunnat ja luokat

Mitä ovat lukion arvosanat? Tarkoittaako se kursseja tai kunnianosoituksia esimerkiksi NHS: lle? Lue täältä lisää siitä, pitäisikö sinun saada kunnianosoituksia.

SAT: n läpäiseminen: asiantuntijan valmisteluvinkkejä

Oletko huolissasi SAT: n läpäisemisestä? Opi mitä tämä todella tarkoittaa ja tutustu asiantuntijavalmistautumisvinkkeihimme tarvittavan pistemäärän saamiseksi.

Marymount University SAT -tulokset ja GPA

2016-17 Akateeminen opas | Escondidon lukio

Löydä osavaltioiden sijoitukset, SAT/ACT -tulokset, AP -tunnit, opettajan verkkosivustot, urheiluryhmät ja paljon muuta Escondidon lukiosta Escondidossa, Kaliforniassa.

Asiantuntijan opas AP Calculus BC -kokeeseen

Onko sinulla kysymyksiä AP Calculus BC -kokeesta? Tutustu BC Calcin täydelliseen oppaaseemme, joka on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

Vocab kontekstikysymyksissä ja strategioissa SAT -lukemiseen

SAT Reading -kohdissa Vocab in Context -kysymykset pyytävät sinua määrittelemään sanan kohdan yhteydessä. Tässä oppitunnissa näytämme sinulle harjoittelukysymyksiä ja -strategioita SAT -lukukohdille.